God förmiddag

Då var det onsdag igen :) Helgen är ju snart kommen!

Det blev kvällning tidigt igår, tur var kanske de för nätterna börjar bli någon sorts vaken ritual.. Äta, äta, äta, äta. Känns som jag suttit hela natten med en ammande Theo i famnen och stirrat i väggen ;) Men det kanske ger med sig med tiden.

Klev upp vid 08, och stökade här hemma. Det är ju fint väder ute, men väldigt kallt. Min kusins man jobbar i Åre, där var de 9 cm snö nu :S Usch, den dagen längtar jag inte till, hoppas det dröjer innan den kommer hit.

Mamma ska komma hit också :) Samma helg som det är 40 års kalas, men det var som bara den helgen som passade men det gör ju inget att vi åker bort ett tag. Det ska bli kul. Två flugor i en smäll, dels att ha mamma här och dessutom kunna gå på fest :) Det är höstmarknad just dom dagarna också så där ska kikas.

Johans hand blir bara värre och värre. Imorse kunde han inte ens knyta handen.. Jag är lite skarj att det kanske kan bli blodförgiftning av de där :S Uscha.. Han brukar ju som aldrig klaga eller gnälla om han har ont (till skillnad från mig) så när han väl gör det, ja då har han nog väldigt ont, stackarn.

På fredag blir det träning med Lovisa innan Idol kvällen :) Ringde nyss friskis och surrade med dom. Känns skönt om jag lyckas komma igång lite.. Känner mig mer motiverad än någonsin. Hoppas bara det kan hålla i sig den här gången.. Men som sagt, bara viljan finns så ska det nog gå..

Ha en bra dag






Tröttmössan

Tröttmössan har varit på idag :) Blev inte så mycket sömn som jag hade behövt denna natt.. Men bara man kommit igång så går det ganska bra ändå..
Jag har varit på efterkontroll på MVC hos Gunilla, det gick ju fint.
Hon var imponerad på att Theo bara låg och skrattade och var tyst under vårat en timmes långa samtal :)
Jag var nöjd när jag gick därifrån och ska dit först om sex veckor igen.

Tvätten är vikt =) Så härligt. Och jag har avnjutit ett bad, dagens bästa.. jag somnade nästan där.. haha..

Nu är det slapp i soffan resten av kvällen, Idol! Imorgon ska vi till farbror doktor igen, men den här gången är det bara en rutin kontroll, för nu är Theo helt frisk, inget virus, inga blåsor, inga utslag och ingenting :) Äntligen.

Däremot har Johan fått inflamation i handen, halva handen är hur uppsväld som helst och han käkar antibiotika, det ser ut som en mega fotboll den där handen.
Jag fick en stöt av strömmen igår :S fy så ont det gjorde, hela armen domnade bort och jag hade stickningar i den när jag vaknade imorse.. Kontaktuttag är det värsta jag vet och jag ska plugga igen varenda hål i väggen här hemma. Igår fick jag iof skylla mig själv då jag visste att det satt "piggar" i uttaget och jag sticker ner handen bakom sängen där det var utan at ens titta.. Men ibland tänker man sig inte för riktig.

Nu sitter jag och pratar med Johanna via kameran :) Roligt.
Hon tycker jag fått stora bröst och jag kan se att hon blivit en Pascal nörd som aldrig kommer lämna Oslo... haha

Ska forstätta där istället!

Ha en bra kväll.

Hej






28/9 09

Tiden går fort när man har roligt!

Jag och Theo knallade ner på stan vid 11, strosade runt och handlade Välkommen Till Världen present till Sam som skulle dyka in på eftermiddagen :)

Vid 13 kom Lovisa och vi gick och lunchade på Java, planerade Idol kväll på fredag och surrade en massa.. Det är alltid lika kul att träffa henne, hon är en lättsam prick, en sån där människa man verkligen kan vara sig själv med!

Efter några timmar på stan med trevligt sällskap gick vi hemåt. Johan kom hem och strax efter honom kom Rebecca, Robin, Ingrid och Lilla Sam, han var så söt. Theo är ju bara 4 veckor äldre men ganska mycket större redan :) Dom växer fort. Men att man varit så där liten själv kan jag verkligen inte tänka mig.. Det var kul att få se den där lilla sötnosen.

När dom åkt gjorde vi en smarrig sallad och badade Theo, nu sitter vi och kollar Hollywood fruar som jag tror är min favorit nu, det är så sjukt roligt.

Det strular som sjutton med att ladda upp bilder och dom jag vill få in går inte :S men några av dagens lyckas jag ladda upp iaf. Börja tröttna på blogg.se och att det alltid ska vara knas? Många som bytt, men jag håller ut ett tag till tror jag.



Smarrig lunchdate med Lovisa på Java.




Theo sov snällt mest hela tiden :)


Jag, Sam, Ingrid o Theo



Redo för bad.


Så även denna dag har ju flytit på :)

Imorgon ska jag på efterkontroll på mödravårds centralen, och sen ska det vikas tvätt ;) Finns en del kan jag lova. Men nu ska jag runda av vid dumburken.

Ha en bra kväll!



Det planläggs och vi längtar..

Ny vecka, det går fortfarande lika fort.. Tiden försvinner.

Igår gjorde Caroline om min blogg till lite höstigare :) Tack för det.

Vi kollade Ensam mamma söker igår och tvättade allt vi ägde ungefär.. Har försökt röjt undan lite av det som hänger på tork eftersom vi får främmande i eftermiddag, vill inte gärna behöva sägar Välkommen Till Tvättstugan, för just nu ser vår lägenhet ut så :) Haha.. Det är ju lilla Sam som ska komma och det ska bli så kul och se honom. Han väger lika mycket som Theo gjorde när han födddes, ungefär, så det ska bli kul att jämföra också om Theo vuxit så mycket, det är svårt att se då man varje dag är med :P

Den här morgonen har vi röjt undan.. Vi vädrar lite och får in ny frisk höst luft.. Mest för att jag vill att kläderna ska torka fortare ;) Vi har busat och packat sköt väskan, för idag ska vi träffa Lovisa över en fika på stan och köpa hörselkåpor inför matchen i November, det kallar jag framförhållning.

Jag ska göra en magnet och krit tavla till Theos rum så jag kolla på lite färger och kanske ta en sväng till ByggMax för att skaffa hem en playwood skiva. Han kommer inte kunna använda det på ett bra tag men tills dess kanske den kan pryda rummet ;) Och sysselsätta mig.

Igår pratade jag med Ronja, biljetterna är bokade och helgen planlagd :) Det diskuteras Tre rätters middag, Hockey match, LW (så klart) och annat skoj.. Och jag längtar, så jag blir tokig.
Theo har sovit kanon bra inatt.. Härligt. Vaknat en gång. Klockan åtta var det dags att stiga upp, men det var helt ok. Han är ju som en solstråle varje morgon.

     

Det är kanon väder ute och jag hoppas det håller i sig tills vi ska ner. Emma ska också möta upp :) Vi ska styra diverse överraskningar.

I övrigt ser dagen mest ut som vanligt :)
Ha en bra dag!


Mässor och mat som inte går att uttala..

En helt ortoligt bra dag.

Imorse vaknade jag och höll på ramla ur sängen när jag insåg att Theo sovit 6 timmar, utan att vakna en enda gång :) Utvilad. Dessutom somnade han om och sov till 9 igen :)
På förmiddagen gjorde vi ett städryck här hemma, det behövdes verkligen och det är så skönt när det väl är gjort. Jag trotsade BVC :S och provade att ge Theo flaska, det gick kanon bra.. :)

Vid halv ett kom Tina och Rikard (Johans syster och hennes man) och plockade upp mig, vi lastade in barnvagnen och bilstolen och åkte mot Sandviken där det var "Villa, Trädgård och Hälso Mässa", vi plockade upp Tessan och Felicia också :) Packade bilen full med både männsikor, barnvagnar och bilstolar, som Rikard sa; -"Allt går bara man vill".. Vi kikade runt på mässan, surrade och fikade. Det var super skönt att komma iväg en sväng.
Jag hittade en matta som var gjord av "kohund", tänkte att det var en konstig blandning att göra en matta av ;)
Bortförklarade mig till en gubbe som ville sälja en symaskin för 3500kronor, undra varför man inte bara säger direkt, Jag har varken råd eller lust att lägga dom pengarna på en symaskin, utan istället ursäktar sig och säger "Ja, jag får fundera en stund och återkommer".. Herregud.

Alla 4 ville börja lämna blod, men jag och Tessan fick inte, man måste vänta ett år efter en förlossning, men tanken var god, och det är ju den som räknas eller?

Efter mässan åkte vi in till stan, mot Gasklockorna där det var Slöjdmässa, hur mycket fina saker som helst, men hantverk har ju också en förmåga att kosta en del, förälskelsen hamnade på en stickad mössa. Men även den stannar i tankarna ;)

Vi åkte vidare mot Bomhus där vi blev bjudna på... Ja, jag kan inte ens uttala det så jag kan verkligen inte stava till det, men nått taco liknande som var hur gått som helst. Efter en stund kom Johan som varit på hockey, och Peter och skulle hämta mig..

Hemma igen blev det youtube klipp med bland annat Magnus Betnér från "I ditt ansikte", hur roligt som helst..






Mässan i Sandviken



Tina och Felicia



Theo Plutt



Dagens charmör :)



Tessan









Stackars pojke, totalt borta av ett tandläkarbesök.. Men ganska kul ändå ;)









Magnus som driver med GreenPeace och tjafsar med sura Göteborgare ;)



Summan av kardemumman:
Johan och Peter har gått till Anders, jag sitter här och lyssnar lite LW, Theo sover.
Det har varit en toppen dag! 
Tack för de.

Nu blir det ett litet ryck innan läggdags.
Godnatt


Bra humör..

Jag har världen härligaste unge :)
Idag vaknade vi, efter alldeles för lite sömn, men han var tok glad ändå.. så då blir man ju själv det! Johan fumlade runt med klockan inatt, den ringde 10 över 5, och han kunde inte hitta den. I ögonblicket var jag rasande, men nu kan jag garva åt det, för det är så otroligt typiskt Johan ;) I ett nötskal..
Jag förstår inte hur han orkar kliva upp den tiden och gå ut och gå.. Nästan så man skulle hänga med någon gång och se hur det känns, han blir pigg säger han..

Vi har varit ner på stan. Tog en evighet på banken och när det äntligen bara är tre nummer kvar kommer hon från informationen (där det inte varit någon kö alls) och säger att hon kan hjälpa mig. 5 minuter senare var allt klart. Jag satt alltså där 40 minuter i onödan, men vad gör det om hundra år?

Känner mig på tok bra humör. Undra om det är för det dimpit in några kronor på kontot eller om det helt enkelt bara är en bra dag?
Jag och Theo har iaf fest här hemma, vi (eller jag) provar kläder och vi lyssnar på Winnerbäck. Han skrattar mest hela tiden, och jag undrar om han tycker jag ser löjlig ut när jag sjunger med till låtarna? Mycket möjligt! Han har kommit på hur man dreglar nu iaf, allt blir blött :) Funderar om man kan ha haklapp till sånt? Besvärligt att byta body hela tiden om han skulle göra så där jämt ;)

Han kan tydligt visa när han är hungrig iaf, det fick vi bevisat häromdagen...

       
 
Ikväll ska vi en sväng till Bomhus iaf :) Sen blir det nog en hemmakväll.. Imorgon är det hockey som Johan ska på, kanske kan jag också gå när det är Modo som spelar annars får det vara ;)


Jag fick med mig ett stövlar hem, verkar vara sånna där höga eller långa som gäller nu, men jag har för korta ben. Fanns ett par i hela butiken som jag kunde ha :)




Igår var det iaf hemskt mysigt att få vara med Johan :)

 

Nix, nu ska här röjas innan Bossen kommer hem, hela min garderob har lyckats hamna på golvet :S så roligt ända tills det ska tillbaka in igen :S


Torsdag

DÅ var det redan kväller.
Theo har badat och pratat med mamma via web :) Det är roligt! Nu sitter han och skrattar åt Johan. 
Vi sitter bänkade framför tv´n och kollar lyxfällan, jag avskyr de, men Johan tycker det är kul.

Pratade nyss med Ronja, hon var på hockeyn, skulle ringa upp :)
Jag sprang iväg och skulle köpa GODMORGON juice, då hade dom extra pris, 10 kronor styck :D Ett gäng fick följa med hem. MUMS

Imorgon ska vi ner på stan, in till banken och hoppas jag kan få det gjort den här gången.. Sen blir det kanske en stads runda också :)
När Johan slutat jobbet ska vi till Bomhus, Sara fyllde år idag men eftersom Johan "ful" jobbade så uppvaktar vi henne imorgon :) Känns som det var ett tag sen vi var dit, så det ska bli kul.

Dom säger på tv´n att det är ett sjukligt beteende att köpa mer än vad man behöver? Köper inte alla mer än man behöver? Fast, okej, inte så som dom på tv´n gör, det verkar faktiskt sjukligt nu när jag lyssnar :S Vilka Idioter.

Nu ska jag förbereda inför morgondagen.

Ha en bra kväll!

TÄVLING

Är det min tur nu? Har inte fått det där håravfallet eller slitna håret som det sas att jag skulle få efter graviditeten, men jag har fått ett större behov av att "ta hand om mig" ;) skulle vara kul med lite hårvårds produkter. Kanske skulle jag börja vårda det bättre då? Gör ett försök iaf.



Tävla hos TUMADRE om en årsförbrukning av Garnier's senaste hudvårdsprodukter, Pure Active. Det blir sammanlagt 20 produkter till ett värde av 1500 kr!


Vi har en lång dag idag. Johan ska "ful" jobba? får man skriva sånt här? Aja, jobba över iaf så han kommer hem senare ikväll. Jag ska snart inta lunchen, när Theo somnat.
ha en bra dag


Guldklimpen

Jisses vad den här dagen gått fort. Redan 13.

Johan var uppe i ottan och gick promenad. Kommer varje morgon hem lagomt till ett blöjbyte så jag slipper kliva upp ;) Inatt vill jag minnas att jag faktiskt inte gick upp en enda gång.. har lärt mig att amma i sömnen, så ibland känns det som att jag sovit hela natten, men det har jag ju inte.

Den lilla ville inte somna om efter att Johan åkt så vi klev upp. Sen har det varit fullt pådrag här hemma fram till 11 då vi knallade bort till farbror doktorn. Allt såg bra ut och fortsätter vi som vi gör kommer han bli frisk snabbt.

Väl hemma var det dags för ombyte, jag glömmer alltid bort dom där amningsinläggen och det kommer snart resultera i en väldigt pinsam situation. Okej att Theo spry ner sig och behöver nytt ombyte, men det är inte Okej att gå runt med två fläckar bröstmjölk på tuttarna :S haha.. Skärpning. Det är kostigt det där, brösten lever sitt eget liv, men så fort den lilla gråter så reagear kroppen på att läcka :P Konstig funktion..
Så nu är vi ombytta, båda två, ny busade på täcket på golvet där vi skrattade tills vi kiknade nästan och det blev dax för ytterligare en tupplur. Men innan det hann vi med att prova bärselen också. Det var roligt ett tag :) Men just när jag tänkte slå till att byta ut dörrknopparna i sovrummet så blev det bedrövligt att hänga där på magen.. Men jag tror den kommer göra nytta sen iaf :)

Ikväll ska jag lyxa till det med en ansiktsbehandling och annat smått och gott. När Johan tränat klart så okkuperar jag in mig på badrummet med min bok och njuter :)

Har haft en sån där dag när jag har tänkt på vänner som bor långt borta. Det är ju rätt trist faktiskt. Dom kan ju inte följa med på den här resan på det vis jag skulle önska, och jag kan ju inte följa med på deras på grund av avståndet. Det är nackdelen med att bo i skogen i en liten by. Alla har olika mål och hamnar på olika ställen.
Men dom där speciella guldkliparna lyckas man hålla fast vid ändå.. Tack vare all elektronik ;)
Men jag hoppas på en reunion framöver. Julen kanske bringar gott?


Har jag berättat att det inte är länge kvar tills Theos efterlängtade 3 männing kommer? Lite mer än en månad bara och det är hur spännande som helst. Vi längtar som galningar.. Tur att tiden går fort.
När vi är 100% säker på att viruset försvunnit, att vi är 100% friska allihopa tänkte jag att vi kunde samanstråla med det senaste tillskottet. Sam, han är ju bara några dagar gammal nu, men jag tror faktsikt att han och Theo kan komma att bli bra lekkamrater. Men som sagt, den lilla krabaten hade ju en tuff start i livet så jag vill vara helt säker på att vi är friska och att Sam kommit sig till där i hans nya hem som är betydligt större än det han bodde i innan :) 

Ska göra ett försök med dom där dörrknopparna igen medans det är lungt här hemma!

Ha en bra dag!

Ikväll: Idol!













<3

Hemkommen från en perfekt avslut på en dag.. ;)
Vi har varit hos Emma och Peter och grillat. Var nästan lite nervös först, såg framför mig hur skulle bli tvungen att sitta i soffan och amma hela tiden och att Theo skulle vara grinig. Men det gick ju kanon bra alltihopa, blev lite amma, men ändå inte överdrivet, jag kunde delta i middagen med tillsammans med dom andra, jag slapp alltså äta maten kall och ensam :) Underbart. Theo var super snäll hela kvällen. Han somnade på Johans mage i soffan och där låg han. Vi åt super god mat, surrade, kollade på Holywood fruar och hade allmänt trevligt. Synd att jag alltid glömmer kameran bara :S

Nu är vi hemma. Grabbarna grus sover och jag har gjort ett "röja undan hemma på 10 minuter"s race nyss..
Laddar om för nya tag imorgon, förbereder :) Lite gör mycket. Som att bara lägga fram kläder, smått och gott. Det sparar jag ju både tid och energi på tills dagen efter. Börjar komma in i lite rutiner på dagarna också.. Det känns bra.

Mitt knä/fot strular som sjutton bara. Har inte tänkt på det så mycket förns Johan sa, hur har du det i foten egentligen? Även om det kanske inte syns att jag inte kan styra den som jag vill riktigt så hörs det, foten bara damper ner i backen, och strax efter att han sagt det började det ståla och göra ganska ont i knät, just där läkaren sa att jag klämt nerven under förlossingen :S Lite besviken är jag på just denna kroppsdel då den ibland sviker mig och bara viker sig. Vore verkligen inte kul om det skulle hända när jag bär Theo, livsfarligt egentligen men jag som sagt inte tänkt på det förns idag eftersom det heller inte har gjort ont förns nu.. Kanske borde ringa och fråga hur länge det egentligen skulle vara så här, några veckor sa dom nu har det gått fem veckor så jag tycker att det borde blivit bättre?

Imorgon är en "ta dagen som den kommer dag" :) Hoppas det inte regnar bara.

Nu ska jag krypa ner och läsa lite så jag också blir trött. Fick som ny energi av att komma bort till Hillmanskroken igen :) *tack för en bra kväll*

God natt!


Ny dag, ny vecka

Måndag. Ny vecka.

Det blev en ganska bra start på dagen. Blev bara lite chockad då jag vaknade klockan 07 och såg att Johan låg kvar i sängen.. Han hade försovit sig. Vädret är inte det bästa. Det har regnat hela natten men nu är det iaf uppehåll och vi har hunnit med prmenix under förmiddagen. Theo är lite små grinig och vill inte gärna att släpper honom ur fokus :) Nu sover han en tupplur..
Jag har marinerat kycklingen och laddar inför en grillkväll. Längtar verkligen. Mest efter majskolvarna :P

Är super duper sugen på framkalla mera kort, men det känns som lika bra att vänta tills jag fått ihop flera. Har ju mina present kort på expert att utnyttja. Men då vill jag ha EN förstoring för allt och då vill jag at det ska ett kort som verkligen är genomtänk ;) Så jag grubblar lite på den.
Har suttit med fotoboken också, den jag fick gratis för att jag gjorde lite reklam. Men det finns så mycket finesser att jag blir galen.. Jag får det inte som jag vill helt enkelt, men jag ska ge det ett försök till så småningsom. Har ändå fram till nyår på mig att beställa den.

Känns som att dagarna går allt för fort :) Jag hinner inte med. Theo är fem veckor gammal och växer så det knakar.. Den här veckan är utan planer, ganska skönt faktiskt att bara dagen som den kommer.
Helgen blir nog lite mer fartfylld.

Robin frågade om jag vill hänga med på en föreställning om Rasism idag, det verkar verkligen intressant. Snäll var han som frågade, han hade gratisbiljetter som han skulle ge bort, men jag fick tacka nej :) Får vänta ett tag till med sånt.. Annars hade det ju varit trevligt med lite kulturell stimulans :)

Nu ska plocka disk och annat innan den lilla vaknar igen, kanske hinner man sluta ögonen en kort sekund också ;)

Ha en bra dag!


Helg :)

Lina sa att det kunde vara värmeutslag, prickarna på Theo.. Testade att ha lite öppet i vagnen och vips så var dom borta.. förutom lite på ena sidan som han sovit på =)

Vi skyndade ner på stan där det blev lunch på Waynes i gott sällskap. Malou var glad och jag både längtar och inte längtar ;) tills Theo får den energin :) och kan prata.. Det är härligt.
Fredde och Hanna föjlde med på brix, det blev bara fönster shopping för oss idag men så mycket fint vi hittade =)
Det var härligt att komma ut, vädret är ju SOMMAR idag.

Nu är vi hemma igen. Jag smet iväg på kvantum och handlade.
Vi ska snart äta lax, innan Johan åker till Anders en sväng. Jag har en huvudvärk som säger att jag måste dricka mängder med vatten, men jag glömmer hela tiden bort..

Jag fick dessutom veta att Johan inte äter NÅGOT som kommer från ett får ;) haha, han tycker det smakar ull ;)

NU; God middag tillsammans med den bästa <3

Ha en bra kväll!



Livrädd..

Jag kan inte hört att det ringt på dörren imorse. För när jag vaknar vid 08.00 för att Theo vill ha mat hör jag att det är en människa i köket.. Tänkte att Johan kanske glömt matlådan eller nått, men han kom ju aldrig in i sovrummet? Jag blev livrädd efter ett tag, men kom på ganska snabbt att gubben var här för att fixa kylen och diskmaskinen.. Så nu är det klart. Dom är ganska snabba ändå :)

Theo har spytt ner två ombyten inom loppet av en timme drygt :S Vi har just gjort oss klara för en stadsrunda.
Jag sa 11 till Emma men jag är redan klar. Nu gäller det bara att vagnen går in i hennes bil, men gör den inte så det så löser det sig nog ändå..

Ha en bra dag!


Fribiljett

Kikade in på LW´s hemsida och fick till min glädje se att:

"Datum för skivsläpp tidigareläggs 3 dagar. Plattan kommer alltså att finnas i butik redan den 18 september. Ni som har förbeställt kommer också att få den på fredag."

NÅGOT SÄGER MIG ATT JAG OCH THEO KOMMER GÅ NER PÅ STAN IMORGON :) ÄNTLIGEN!

Dessutom kan man få lyssna på en av kommande låtar Fribiljett mot himlen :) Något deprimerande, men jag skulle aldrig säga att den är dålig.




Va tokigt det kan bli..



Nu kommer snart Johan hem. Då får vi se vad resten av dagen bjuder på :)

Hittils har det gått super bra. Dock ett missöde. Jag tänkte att det kunde vara skönt för knodden att vara lite nakenfis så jag tog av blöjan och skulle lägga ner honom på dynan i vardagsrummet, just i det ögonblicken säger hans ögon ömkande: "Jag måste skita och jag kan inte vänta"..
Därav blev jag nerbjasad för första gången.. När han sen innan gråten bjuder på ett flin kunde jag inte heller hålla mig, jag brast ut i skratt.

Vi har varit ute på en långpromenad idag också. Kom hem efter en och en halvtimme med 11 paket våtservetter och ett aftonblad rikare. Det är skönt med friskluft.

Måste ha tvättmedel, hoppas kunna slinka iväg och handla när Johan kommer. För mellan amning, Idol och annat stök ska ikväll tvättas :)

Ha en fortsatt trevlig kväll.


Vi har morgonmys..



Vi börjar dagen med ett leende.

Johan var uppe klockan fem och gick ut och förbrände som han kallar det ;) Lagomt till han var hemma igen hade Theo ätit klart så då slapp jag byta och kunde somna om. Halv nio klev vi upp och har grejjat lite. Skattat och busat hela morgonen. Just när jag gjort iordning för en prommis i det härliga vädret så somnade han.. Prommisen får helt enkelt vänta.

Kollar på "Efter tio" som handlar om barn uppfostran hela veckan, men jag tycker inte de va nå att se direkt.

   

Ha en bra dag!


Australien

Då har man återigen sponsrat Apoteket med några lappar.. Fick efter att dom ringt från BVC åka och köpa en annan salva som nu ska göra susen, förhoppningsvis.
Ikväll har vi varit hos Johans pappa, såg kort på Johan som liten och dom är verkligen hur lika varandra som helst. Jag tror inte det finns någon likhet mellan mig och den lille dock..

Efter att vi kom hem har vi sett Idol och gjort en kalkyl över utgifter som komma skall.. Det ser bra ut.
Med planering kommer det här bli kanon. Planering är ju A och O ;) Visst?
Jag har fixat med massa papper och fått ordning på pärmarna här hemma. Sorterat tvätt och febril letat bär selen, utan resultat även denna gång :S Vart sjutton har den tagit vägen?
Vi har suttit på msn och pratat med "momma" via web kameran.. Det är roligt! Mamma sitter i rutan och skrattar och säger: -"Ja de är ju tur att ni inte bor i Australien" Haha..
O ja, det är ju tur..

Nu börjar vi med D droppar och "ligga på mage" träning.. Det är mycket som händer på kort tid.
Det är verkligen tur att många av dom kläder vi fått varit i större storlekar för det är redan vissa kläder som inte passar längre.

Finns det inte n tant som kallas Saida eller liknande som kan se vart saker tagit vägen? Jag tror hon hittade en klocka åt mig när jag var liten? Haha skock säkert men om hon kunde hitta bärselen vore det väldigt skönt.. ;)

Har nyss avslutat ett samtal med kusin Jessica. Det är som så mysigt att prata med henne ;) På nått vis, skrattar jag alltid minst en gång :)

Nu ska jag förbereda morgondagen..

Sov gott




Sovmorgon?

Jag trodde inte att det var möjligt med små barn, det som hände idag.. Nästintill pinsamt, vi försov oss :S
Johan gick till jobbet 07, vi skulle vara hos BVC 10.30... Vaknade av att Theo jollrade lite brevid mig, persiennerna var fördragna och det kändes som att Johan just gått, så vi låg och myste lite en stund.. Sen kollade jag på mobilen och då stannade hela världen upp :) Klockan var 10.00!!!!!!1 jisses vilken panik, jag har nog aldrig varit så snabb.. Theo var klar på nolltid, jag blev aldrig klar.. Kastade på mig kläderna och sprang ut nästan..
Rallyfart till tanten där borta, som skrattade åt oss när vi kom.. Nä, jag hade inte ens borstat håret.
Men Theo hade gått upp i vikt så nu är han med i 4 kilos klubben, han växer så det står härliga till.
Däremot har han fått nått virus igen, jag också :S Hon skulle inga oss efter 16 när hon pratat med läkaren. Jag hoppas vi får komma tillbaka imorgon redan så vi kan få bukt på det här.. Men det viktiga är ju att han inte mår dåligt :) Han är som en solstråle, pratar mer och mer och skrattar ganska mycket..

   
Idag är Theo 1 månad gammal

Nu är vi iaf tillbaka hemma igen och jag har både borstat tänder och hår ;) Herregud vilken lyx (inte just idag dock) att få sova så länge :) Jag gick dessutom och la mig redan halv elva igår.. Så nu är jag tok utvilad.
Handspriten flödar här hemma och jag ska ta en dusch strax.
Se över vad det kan tänkas bli för middag, är sugen på att göra iordning grytbitarna som mamma fixade när hon var här.. Men kocken i detta hushåll får bestämma ;) och boka en tvätt tid.. Ska bli bättre på att tvätta, oftare och mindre åt gången :)

Tänk vad lite träning kan göra susen.. Johan har inte tränat på nästan en månad, och jag ska väl inte säga att han varit grinig, men lite ibland kanske ;) Igår när han kom hem efter att ha tagit tag i träningen var han som en ny människa :P Super pigg och glad.. Undra om det skulle göra samma inverkan på mig? Haha..
Vädret är kasst idag. Grått och jag tror regnet kommer snart.

Snart helg igen och vi hoppas på kanon väder.
Bilderna hos Ida blev bra igår. Lite fix och trix så blir det där kanon bra.
Min favorit blev en på Johan och Theo, otroligt fin, Jag ville ha en förstoring av den men Johan vägrar :S
men någon bild blir det iaf..

Nä, dagens gärningar innan lillen vaknar och ska käka, då ser det som oftast ut så här istället:




Ha en bra dag!





Mina bakterie naglar som förstör!

Har nyss kommit hem från en prommis ute i det helt otroligt härliga vädret :) Jag längtar tills det blir lite (bara lite) kyligare och jag får gå ner och köpa en ny mössa och vantar, då är hösten här och även fast jag redan har både mössor och vantar så är det så roligt att köpa just det.. Jag och Fanny brukar dessutom varje år få vantar av mamma. Förra året fick vi super härliga får skinns vantar som verkligen var varma, nästan för varma. Jag har tagit fram dom idag (tidigt, jag vet) men det är dessutom det enda par som jag lyckats hålla reda på, även om dom varit borta stundvis så har dom alltid kommit tillbaka till mig på något underligt vis..

Theo sover gott i sin bädd efter lite friskluft, han var vaken och låg och skrattade i vagnen och det är dom stunderna man inser hur bra man egentligen har det :)

Pratade med pappa idag också. Försökte få honom att flytta till Sundsvall.. Jag tycker verkligen han skulle ta och göra det. Tror han skulle behöva det. Dessutom blir det lite närmare för honom att komma hit och vise versa.
Skulle vilja att mamma gjorde det också ;) Men att få henne att lämna Ramsele vore som att lyckas flytta Kina till Sydamerika ;) Och så klart vill jag ha någonstans att vara också när vi kommer hem.. Men vissa dagar känns det väldigt långt hem, mycket längre nu när Theo är född än innan. Fast det fortfarande är samma avstånd, men jag har aldrig haft samma behov och längtan av att komma hem heller som jag har i dessa tider. Men som sagt, vi har det väldigt bra här också :)

Jag vågar inte säga nått egentligen då det inte alls är säkert att jag klarar det, men jag har lyckats lite iaf. Ända sen jag visste hur man gjorde har jag bitit på naglarna, mycket och ofta. Oftast helt omedvetet också, jag provat "stopoväx" och allt man kan tänka sig men aldrig någonsin lyckats sluta. Mamma har gnällt, Alla har gnällt, för det är faktiskt snuskigt! men jag har fortsatt. Jag har ALDRIG haft egna naglar som varit något.
När Theo sen fick sina blåsor sa mamma i telefon: "Ja, men bakterierna kan ju komma från dina avbitna naglar"
och jag svara ARGT: "Aldrig, hur ska han kunnat fått blåsor av mina naglar, det var det dummaste jag hört"
När vi sen kom till sjukan och läkaren hade kollat och konstaterat vad som var fel, skulle jag sätta på Theo sin blöja och läkaren stod brevid, han tog tag i min hand och kollade på mina naglar och sa, "Ja, ni måste använda handsprit och du måste sluta bita på naglarna för många bakterier sätter sig där och det är inte omöjligt att han blivit sjuk av dina bakterier" Jag tappade nästan hakan, inte mest för att mamma hade haft rätt, utan för att han faktsikt kanske blivit sjuk och utsatt för den där skiten på grund av mina naglar :S Vilken klump i magen..
Men sen den dagen har jag bitit två gången på naglarna och båda gånger har Johan snabbt sagt åt mig så jag har aldrig fått bort något nagel. Idag har jag verkligen inte långa naglar, men inte heller avbitna. Tänk att det ska gå 23 år nästan och krävas att ens eget barn blir sjukt för att man ska lyckas låta bli.. Jag gör det inte ens omedvetet längre.. Och jag hoppas, hoppas verkligen att jag kan fortsätta låta bli den här gången :) Mamma mutade mig en gång med att den dagen jag sprar ut naglarna skulle jag få en ring från Elna, men den fick jag i studentpresent. Idag behöver jag ju ingen muta ;) Det borde räcka med vetskapen att Theo faktiskt kan bli sjuk av alla vidriga bekterier som sätter sig där. Så mamma hade rätt i detta också :) Fast det vet hon inte om förns hon läser det här för det berättade jag såklart aldrig ;) Haha

Jag väntar på mitt IKEA family kort. Vi har hittat den perfekta hyllan att ha i vardagsrummet :) Super fin. Det är ganska mycket rabatt på den om man är medlem så jag hoppas det kommer snart så jag får plocka upp mina böcker och ställa upp lite fotografier, för även om vi kommit iordning hyffsat här hemma nu så är det ganska opersonling. Om Johan tar med sig slagborren hem idag åker det upp några fotografier iaf.. Jag skulle kunna pryda hela väggarna med foton på vänner och familj, skulle vilja ha en tapet med lives alla bilder, men det går ju inte ;) Men det vore nått iaf.. 

Nä, nu vill jag att Theo vaknar så jag får någon att prata med :) Fast å andra sidan måste jag hinna med lite hushållssysslor så det kanske är bra om han sover en stund till ;) 

Njut av vädret!  




15 sep

Vi såg Hollywood fruar igår och det gav skratt :)
Den här morgonen har varit super mysig.. Johan gick till jobbet, det var det tråkiga. Sen låg jag och Theo kvar och drog oss och han pratade och skrattade om vart annat :p Han har sovit super bra inatt också. Jag har fått höra att vi är bortskämda med det ;) det är vi glada för.

Johan hade så ont i ryggen igår att han tog ett bad.. det har hänt en gång tidigare, det var i Göteborg på Scandic när vi srungit och jagat ett hotellrum i timmtal under spöregn. Men igår slog han till igen..

Ryktet har nått mig ;) En liten grabb kom ut ur Rebecca, vi säger Välkommen till honom och Grattis till päronen. :)

Ska ner till Ida idag och kolla på korten hon/vi ska skicka in i tidningen och välja ut vilka vi vill ha med oss hem. Spännande.

Men börjar dagen och Theo vaknar!
Ha det bra


Grannfejden..

Idag fick jag veta att de råder krig i vår trappuppgång. Polisen socialtjänsen och Gavlegåradarna är inblandade och jag fick för en stund känna mig som en riktigt gamm nucka som står i trappuppgången och skvallrar :S När jag äntligen tog mig därifrån kunde jag känna mig nöjd som inte är inblandad och trots liv och rörelse kommer jag hålla mig utanför det där också.. Men vilka människor det finns. Vissa är kapabla till vad som helst :) Helt galet.
Fick en uppmaning om att inte ha vagnen i trapphuset, då katterna kan pissa i den och att den lätt blir stulen, så nu grubblar jag mig vansinnig på hur jag ska lösa det, vi har ingen hiss och det finns inte en chans i världen att jag kan bära vagnen upp och ner för trapporna, jag orkar den helt enkelt inte. Får höra med Johan om han kan komma på någon snille blixt idé :P

Theo är förkyld och lite små krasslig så efter att vi varit och köpt en termometer har vi bara varit hemma och här stannar vi nog resten av dagen så snuvan kanske ger med sig. Ingen feber iaf.
Det har gått super för oss här hemma, Johan kommer hem om en och en halv timme :) vi har ju saknat honom.
Det har dock inte blivit mycket gjort här hemma, men jag gissar att Johan vill vara med Theo när han slutat så då kan jag dra en repa och fin putsa lite också, kanske hinner man med en efterlängtat dusch också ;)

Idag ska vi göra hemlagade köttbullar, på mammas begäran ;) haha.. Det bästa är hemlagat :P

Hoppas ni har en bra dag!


Eftermiddag :)

Nyss hemkommen från ytt en prommis ner till stan. Köpte prupp droppar och saltlösning. Lösningen verkar fungera så där, men han fick ju äta en stund iaf innan han släppte tagen för att få sig på nytt igen.
Jag surrade med, pappa, Jessica, Jessica och Ronja, man lär ju passa på medans den lille sover :)

Nu är vi hemma igen och Theo sitter och pratar brevid mig. Ganska skönt att vara ensamma faktiskt. Även om det inte blir mycket gjort här hemma :P Men jag har atgit halva klädhögen under dagen iaf :P

Tänk vad mycket det händer på kort tid, grabben är ju med nu :) Han fäster blicken, skrattar och jollrar och är vaken mycket mera :)

Ikväll blir det film igen. Johan hyrde två igår och vi somnade ifrån den ena så nu har vi en till kvar att se.. Så mycket film som vi sett dom här lediga veckorna har vi nog inte sett under våra två år tillsammans ens haha..

Nä, nu ska jag passa på att umgås med prutten innan han sover igen :) Kanske kan jag lära honom vinka ;)

Ha de bra så länge..


Söndag

Då har vi haft den första lite "oroliga" natten, för oss är det att han vaknade fler gånger än vanligt och lite grin, men inte mer än så.. Så man ska inte klaga. Han är lite prickig på kroppen och den höns morsa som jag inte ville bli, kommer ringa BVC imorgon och höns fråga om allt är som det ska ändå. Man vill väl vara på den säkra sidan? Nu sover han iaf gott och jag och Johan har just ätit korv med bröd till Lunch. :)

Skulle ha tagit tag i kläderna som ligger på matbordet här inne, men jag väntar tills ikväll. Har skjutit upp det i två dagarn nu, men ikväll kanske det händer?

Jag hade glömt bort att det var fotboll idag. Johan ska vara på plats och heja fram Gävle :) Så då tänkte jag och Theo passa på att ta en långprommis i det faktiskt härliga vädret. Hösten närmar sig och inte mig emot, jag tycker det är mysigt, men vintern kan ju hålla sig undan!

Vi kollar repriserna på Idol, jag gillar att man döper en låt till 0000230000 ;) Vilken knäppis, men jag tycker hon var duktig. Nästa vecka visar dom inspelningarna från Gävle. Spännande! Det levererades tydligen.

Nä, åter till tvätten.

Ha en bra dag!


Gråt utan tårar..


Det blir inte alltid som man tänkt sig.. Vi tog oss iväg till valbo. När vi lagt den lille i vagnen skrek han som en galning.. "Mot amnings rummet!" så dit gick vi.. Men han blev ändå inte lugn. Fick gå runt och vyssa och vagga i en evighet innan han tillslut somnade. Som "tur" var upptäckte jag att det var ganska många bebisar där som skrek, har aldrig tänkt på det förut. Emma jobbade så min tanke var att säga hej till henne.. Men jag tog mig in på rocks och H&M med en ack så ledsen Theo sen gav vi upp. På väg till bilen igen somnade han och sov.. Vi gav oss på ett försök inne på IKEA och det funkade, han sov :)
Men sen åkte vi hemåt. Väl hemma blev det att ta tag i tvätt och annat, men nu har det satt igång igen..
Han skriker för brinnande livet, men just blev det ett uppehåll, då bjöd han på en lååååång härlig prupp så det stod härliga till så det känns som att magknip spökat mest hela dagen, stackarn!
Nu ligger han och myser på Johans mage och snuttar på nappen som en galning, men han skriker eller gråter inte iaf :)

Johan hade åkt iväg och hyrt två filmer och köpt hem lite snarra, vi passar på nu, hans sista dagar av ledighet.
Hemma har mina vänner kräftskiva, jag tippar på att läsken flödar och att dom skrattar hejdlöst.. hemlängtan tränger sig på en aning. hade varit skönt att få komma hem igen och rensa tankarna lite och njuta av alla som är hemma den här helgen, gå på höstmarknaden och heja på folk man känner. Efter snart två år känner jag faktiskt inte så mycket folk här.. Men det funkar ju ändå :)
Ser fram emot att förlädragruppen ska dra igång kanske man kan träffa någon likasinnad där :)
Johans systerson, som just fått barn också ska flytta med hans flickvän in till stan, ja till Brynäs faktiskt, så kanske kan man hitta på något tillsammans med dom också. Flisan är ju bara några veckor äldre än Theo.

Johan har nämt att området vi bor på inte är det bästa av olika anledningar. Jag har förnekat och hyllat stället.
Ända tills ikväll. Tänker inte gå in mer på det. Men att gå ner till tvättstugan själv i mörkret med massa skumma och OTREVLIGA typer utanför känns allt utom ok längre.. :S

Insåg igår att det snart blir 25 års firande :) Anders fyller ju år om en vecka.. ingen fest verkar vi missa iaf men firas ska det ju göra ändå såklart :)

Nä nu får vi hoppas dagen slutar lika bra som den började :)

Ha en bra kväll allesammans!



Ser jag så rolig ut? <3

     

Bilder berättar att vår morgon varit super kul :)

Vi ligger och kollar på Miami Inc, i soffan, självförvållat trötta. Men det är så härligt att bara ta med täcket till soffan och fortsätta slappa innan dagen börjar på riktigt.
Theo har skrattat hela morgonen och jag kan inte föreställa mig en bättre start på denna lördag.

Är sugen på att åka till Valbo en sväng. Tro om jag lyckas övertala Johan?
Ska ge mig på ett försök nu, innan jag kastar mig ner i badet!

Ha en bra dag.


<3

Han får mig att skratta,
Han får mig att le,
Han får mig att inse saker
jag inte trodde kunde ske.



Kvarnbacken, 09


Fredag.



Dagarna blir bara bättre o bättre.
Mötet på banken gick kanon fint, sen blev det lite shopping för presentpengar, hittade inte så mycket då nästan alla plagg i stl 56 var slut eller inte exiterade ;S

Sen till Ida, fotograferingen gick super, Theo var vaken, pigg o inge grinig alls nästan :)
På tisdag ska vi dit och titta på korten. Spännande, men jag fick en sneak peak o det såg bra ut.

Emma o Peter kom med fika och våtservetter :) det var trevligt, Theo bjöd på massa skratt =)
Jag tog en sväng förbi brynjan för att träffa Malin, kanonkul. Hon som skaffat hund o allt :)
Blev inte där så länge och nu sitter jag hemma igen.

Imorgon är en dag utan planer, härligt..
Ha en bra kväll.


Torsdag 10/9

Då var den här dagen avslutat och jag borde krypa till kojs, men finner inte riktigt ro till det..

Idag har vi tvättat super mycket tvätt, samma visa jämt, ute i sista minut ;) men nu är det gjort.
jag och Theo har varit till Brynjan och hälsat på Ullis, hon hade dock tre möten så vi hann inte prata med varandra så mycket. Men det kommer fler dagar. Jag fick sitta i kuddrummet och amma i en timme och det enda jag funderade på hur många av ungdommarna som håglat där inne ;)

Sen blev det en tur till kvantum där vi köpte med oss saker för att kunna göra en marängsvich till kvällen.
Väl hemma blev det inte mycket gjort. Men sen kom Lovisa hit, det var hur kul som helst att träffa henne igen. Theo fick en super fin pyjamas som han förövrigt sover väldigt gott i just nu. :) Vi kollade Idol, Lyxfällan och smarrade maränger.

Morgondagen är fullspäckad.
Tänkte även försöka hinna till Bryjan en sväng igen under kvällen då jag fick nys om att Lotta var en av dom som skulle jobba :) Har inte träffat henne eller Malin på EVIGEHTER.

Men nu blir det till att krypa till kojs, resten sover ju redan :)

Sov gott


Jädrans bra dag..

Nu väger pruppen 3976gram så det går fortfarande uppåt. Det är ju skönt, då vet man att han får i sig mat iaf :)
Efter att vi varit på BVC gick vi ner på stan, vi svängde in hos Ida som bokade in en tid redan på fredag, så då ska det fotograferas. Ska åka till valbo innan och handla något snyggt för presentkorten vi fått till Theo :) Gick in på Indiska som fått in så otroligt mycket snygga kläder, blev helt eld och lågor där inne. Mer eld och lågor blev jag när jag ställde mig på vågen och insåg att jag tappat 11 kilo, väger alltså mindre nu än innan jag blev gravid, det ger ju mer motivation. :)

Vi knallade runt lite och tillslut bestämde vi oss, vi gick och pratade med dom som tatuerat Johan och om några månader ska dom få skissa åt honom och mig igen ;P Gaddad! Men inte ännu, jag grubblar lite trots allt..
mitt halsband var inte klart, och lika bra de, eftersom jag i all stress här hemma glömde börsen.. Jag avskyr att vara stressad, hela jag står för framförhållning och jag glömmer inte helt enkelt ;) Men idag gjorde jag det ;) Attans!

Hade glömt bort hur fint det är med blommor hemma. Buketter alltså. Fick en super fin av Fredde och Hanna igår kväll och dom pryder vardagsrumsbordet nu :) Undra om det går att köpa tulpaner än?
Jag är vrål sugen på räkor och längtar tillbaka till första gången jag träffade Linus. Insåg direkt att det där var en stört skön människa (trots att han kan reta gallfeber på en) och hur vi malde i oss räkor när vi hälsade på honom! Det gjorde vi även sist vi var där på midsommar, och räkor har aldrig smakat så gott som i Askim :)


Nu är Theo på topp humör efter att ha sovit i vagnen tre timmar, nyäten och nöjd. Jag ska passa på att ta en runda kring husen här ute en sväng.. Skönt att bara komma ut, ringa nått samtal, och andas sin egen luft :P
Johan ska till hemlingby och jogga sen blir det fotboll och Idol :)

Imorgon kommer nog Lovisa hit :) Ska blir så kul att träffa henne. Har inte sett henne sen midsommar i Göteborg!

Nu ropar livet!
Ha en bra dag..


Badet..

Vilken härlig morgon.
Blev väckt halv åtta av en hugrig Theo, han fick käk och somnade om i sängen på soffan, där även Johan somnade :P När jag insåg att dom faktiskt sov slog jag på stort!
Ljuva EGEN TID I BADET! Jag avnjöt ett härligt varmt bad, och efter det har jag hunnit med massor. Skickat mail Städat i köket, plockat i och ur diskmaskinen, plockat i vardagsrummet och annat små plock.

och dra på trissor, dom sover än så nu sitter jag här istället. :)
Idag ska vi ställa iordning inne i Theos rum så vardagsrummet blir sig själv igen :P Inge mer leva bo äta sova byta där nu ;)

Är urbota sugen på att åka hemåt i helgen men jag vet även att inte kommer gå :S Får vänta ett tag till..

Någon som såg IDOL igår? Det var super bra tyckte jag. :)
Försäkringsgubben som var här igår var hel skum, men han kunde iaf prata för sig och var noga med att förklara så man förstod lite iaf. Kanske är jag naiv men vi tecknade en försäkring. Känns helt ok.
Vad har ni andra för försökringar till era barn? Tydligen har 55% av alla småbarnsföräldrar TryggHansa så det kan ju inte vara så dåligt. Känns som att alla bolag erbjuda näst intill samma saker bara priserna som skilljer? Men jag är så vilsen i det där så jag har egentligen noll koll..

När den skumma gubben som dessutom led av grov dyslexi åkt sin väg åt vi soppa och sen kom Hanna och Fredde hit och hälsade på. Insåg när dom åkt at jag surrat som om jag inte träffat en människa på flera år. :) Men det var så roligt med besök. Hade ju "bara" haft Theo att prata med under hela dagen eftersom Johan och hans pappa haft fullt upp med rummet, och Theo är ärtligt talat inte så jätte givade att kommunisera med än, inte om man vill ha svar ;) haha...

Undra om dm tänker vakna snart, vi ska iväg till BVC och sen på möte på banken. En sväng ner på stan och jag undrar hur jag ska göra om han blir hugrig? Har inget emot att amma onför vänner och släkt men att sitta inne på "NIAN" mitt i rusningen känns inte så roligt. I valbo finns små ammnings rum, det är ju super bra, men jag vet inte av några sånna inne i stan. Men det löser sig nog, jag hoppas att han kanske inte vill äta lika MYCKET som igår, det var helt galet. Hoppas också att mitt halsband finns på plats och att kedjan kommit.

Ikväll har vi inget planerat så jag funderar på att gå till Brynjan en sväng och hälsa på. det har jag tänkt hur många i rad som helst men inte tagit mig för ännu, får väl se hur det blir ikväll :)

Nu ska jag fortsätta dagen!
Ha de gott!


Tisdag...

Sista veckan hemma för Johan :S Trist.
Golvläggaren var här igår, vi får nog ny parkett i vardagsrummet.. :) Härligt.
Igår hyrde vi film, (igen) "The Mist" Johans val, den vas kass.. ;) Tantaklar och overklig.. han tyckte inte heller den var bra´, så nästa gång väljer nog jag film ;)

Var upp till Kiosken där Karin jobbade :) Hon pratade om Babysim och massa annat, hon är så trevlig. Theo är lite gnällig och jag tycker inte han gör annat än äter? Men det ska väl vara så, det säger alla.
Mellan varven bjuder han på ett leende och är faktsikt riktigt mysig!




Idag kommer dom hit från Trygg hansa och ska snacka försäkringar. Tyckte det var lysande först, att dom erbjuder hembesök och så. Idag ångrar jag mig. Vill inte alls ha hit dom.. Men det ska nog gå vägen.

Imorgon är det BVC besök igen, så då får vi se vad vågen visar :)


Johans pappa är här, dom tapetserae och dividerar, det blir bra där inne. Maggan kommer snart förbi, en hurtig människa ;) Vädret är kasst. blåsigt och grått.
Ska snart till Ida för fotografering, kanske till och med den här veckan :) hon har ju flyttat sin studio nu så det ska bli kul och se hur den ser ut. Sulle så gärna vilja gå hennes fotokurs nu i september, men kanske blir det nästa sväng istället.

Nu är det lunchdax!


Han är ju rolig..



Hittade en Intervju med Winnerbäck, det finns ju inte många så det var roligt att se. :)
Någon som vet vad Får I Kål är? Eller vad pratar dom om? :)


Jag har ganska tråkigt nu, Theo har somnat och Johan kollar på fotboll. Jag hade ju hyrt en Wallender film, men det får vänta, Zlatan måste få göra sitt först. Jag tycker verkligen det är skit tråkigt att se fotboll, ytterst sällan jag finner det roande.. Så jag håller mig till träsket vid datorn istället.

Har chattat med mamsen som skaffat webkamera också :) Roligt! Theo fattar ju inget än, men när han blir lite större kan det bli kul för honom också.

Borde kanske läsa min bok och hälla i mig lite god morgon ;) Imorgon blir det tidig morgon, då ska det tapetseras igen! Tills dess bor vi i en salig röra :P


Nix pix.
Sov gott allesammans.!


Winnerbäck är ganska nära?

Det tar sig! 

Igår var en ganska lång dag, men skojjig!
Vi handlade ramar och fixade iordning, handlade hem lite mat och Johan lagade en super god fläskfilé gryta.
Det slog mig att jag inte lagat mat en enda gång sen vi kom hem från BB, det kallar jag lyx :) Men jag ska ge igen :P

Rebecca och Robin hade vägarna förbi så dom kikade in. Kul att se magen, det är inte länge kvar nu tills nästa krabat tittar fram!
När dom åkt mot Sandviken landade jag och Johan i soffan och sen kom Anders och Jonas förbi. Vi kollade lägenheter, Jonas ska sälja sin och åka utomlands, läänge, trist tycker jag! Men kul för honom :)
Grattis säger vi till Anders som tagit sig uppåt på trappan ;)

Dagen idag började bra. Theo sov länge, ända till halv elva med fåtal matuppehåll :)
Vi har röjt ur hans rum så lever vi i vardagsrummet :) Allt står här ute, men det fungerar ju det med!
Det ska tapetseras inne hos honom och förhoppningsvis blir det klart under helgen! Johan är i full gång. :)

Jag har nyss städat i köket, gäller att passa på medans tuttarna är fria och den lilla sover. Ikväll tänker jag åka iväg på en bil tur. Måste hålla mig uppdaterad på gasen innan jag glömmer hur man kör som Johan säger. Kanske blir det en tur till kiosken för att hyra en film, och jag har blivit totalsåld på GOD MORGON apesin jucie så det ska också inhandlas, ingen kommer tro mig, men jag dricker nästan hellre den juicen än coca cola :P

Dessutom har jag väldens bästa mamma! Jag ser ljusningen att kunna komma iväg på konserten i Övik, tack vare att hon kanske bokar hotell över natten och passar pannkakan under tiden :) Vore så kanon super duper roligt om det gick vägen!

27 november, då kanske det blir Winnerbäck av!?



Nu ska här grejjas mera..

Ha en bra dag!


Onsdagen klar!

Grabben går ju upp i vikt :) Härligt.
Vi har varit till Forsbacka och grattat Olivia i efter skott.

Sen blev det tvätt, skönt att ha de gjort. Äntligen ;)
Lagomt till det skulle hängas på tork kom Theos Faster, Rikard och Frida på besök.
Theo var vaken hela tiden i Tinas famn och sa inte ett knyst :P Han trivs hos henne.

Nu har jag tagit en härlig dusch och inväntar sängen..
Imorgon är en ny dag och då åker vi och hälsar på Farmor.
Ska bli roligt. Vi blir snabbt rastlösa av att vara hemma ;)
Har faktiskt använt kameran lite så bilder är på ingång!


Ha en bra kväll!


Ännu en dag..

Då var den här dagen slut.
En kanon dag blev det. Efter att tanten från BVC varit här och surrat och visat sig varit väldigt trevlig, åkte vi iväg ner till stan där jag fick se halsbandet som blivit klart, super fint. Jag fick inte med de hem då jag ville ha en lite längre kedja till som jag fick beställa så om en vecka är det klart :)

Sen blev det ICA maxi och storhandlig. Trodde det skulle bli stökigt att åka båda två tillsammans med den lilla men det gick riktigt bra. Tar ju lite längre tid, men det flöt på och nu har vi fyllt på skåpen här hemma :P

När vi hade packat upp och var klara, kom Jonas, Ingrid och Patrik och hälsade på :) Super kul! Hoppas dom kommer fler gånger.. Vi fikade och surrade, sen skulle dom iväg.. Då passade vi på att bada Theo och det gick ju kanon bra, utan skrik och nu sover han igen :P Kanske hade han en trotsig dag igår och på frmiddagen.. Nu verkar han vara nöjd igen.. :P

Imorgon ska vi på vikt kontroll, jag väntar med spänning!

Jag hade förstått fel :S Winnerbäcks album kommer inte förns i september. Rackarns va trist!

Nu ska jag kvälla ! Ha de gött..

Skift jobb

Här har det varit full huggning sen vi kom hem. Grabben har varit igång konstant, igår sov han 30 minuter på hela dagen och skrek mest hela tiden. Idag kommer BVC hit för inskrivning så vi får höra om dom har något tips också. Vi går som i skift här hemma nu. :) Tack och lov gav det med sig till natten så vi får än så länge sova :P

Ska ner och hämta hem mitt halsband idag och kolla på tapeter på Gavlegardarna.. Sen blir det stor handling. Jag och Johan har knopat ihop en lista.. Behövs verkligen fyllas på här hemma.. Den här gånger ska jag köpa hem 14 paket våtservetter, har alltid hört hur mycket blöjor det går åt (vilket det sannerligen gör) men våtservetterna bara försvinner :S

Mina kort som jag framkallat har kommit nu, dock i fel storlekar men dom var fina ändå. :) Roligt! Nu fattas ramar bara.. 
 
Johan struttar fortfarande runt i kallingar och klockan är halv ett snart ;)
Blommorna vi fick har nu gjort sitt ser jag. Förstår inte vad som ska vara så svårt att hålla blommor vid liv.
Blev över lycklig när Jessica sa att hon bytt ut lite av sina blommor till plast, det gav som mig tillåtelse att göra likadant, för det spelar ingen roll, hur mycket eller lite vatten så dör dom hur som helst..
Någon sa en gång att "Lyckas man inte hålla sina blommor vid liv, lyckas men heller inte hålla ett förhållande vid liv" Men det har ju isf både jag och Jessica visat att det inte stämmer ;) haha..


Är fortfarande kass på att använda kameran så det blir inte mycket bilder som kommer upp här :S



"Varje dag lär vi oss något nytt om människor"


RSS 2.0