Fina sol.









Vi är nyvakna och super glada över ännu en dag med sol. Igår kom J hem klockan 22.30. Phuu.
Han hade med sig jordgubar och en ny pool till Theo, som sov sedan länge. Så vi får se till att fixa den idag.

Jag ska packa, det är det enda jag har som måste idag. Eller det finns kanske fler måsten men det här är sista lediga dagen så jag ska vara ledig från allt.

Igår köpte jag en häft apparat så nu har jag äntligen pysslat ihop min smyckes ställning med fint tyg från Ikea.




Någon vill ha frukost.
Ha en fin dag.


Måndag


kungarna


Vi har haft en kanon helg i natursköna.
Fest, god mat, trevlogt sällskap och massa skoj.


Internet strular. Mer bilder kommer.

Idag har vi varit ute i solen hela dagen, badad, ätit glass med jordgubbar, klippt gräset. Hängt tvätt som doftar gott nu. Och lekten massa.
Theo sov middag ute i skuggan på altanen, det var väldigt uppskattat. Han börjar bli hilma rolig att vara med Haha.

Imorgon blir det en liknande dag. Förhoppningsvis med lika bra väder.



En ganska gammal video. Theo har just lärt sig att säga sitt namn :)

Ha de fint.


Traktor

Jag och Theo håller på att göra rabarber saft. Imorgon bitti får vi se hur resultatet blir :) Jag är föga skeptisk, men det återstår att se. Vore ju skoj att kunna ha med sig en flaska till Eskil.
När vi gjort morgonstöket kom Pappa och Farmor, vidare åkte vi till det där stället med traktorer. Vilken succé.
Theo blev lite rädd och ville inte gärna provsitta, men på lite avstånd lyste hans ögon och han for runt som en dåre och skrek "TAKTOJ".. Till min lycka fanns där även en barnfilm med traktorer, han fick den av Farmor och vi ska se om även den gör succé ikväll. Lill vännen har nu somnat utmattad efter en förmiddag med massa intryck.
När han vaknar ska vi åka till pappas lägenhet. Jag ska skriva ut diverse prylar. Ska försöka få med honom på en promenad också. Känns bara deppigt att sitta hemma när jag vet att Johan inte kommer hem förns sent ikväll och dessutom måste börja jobba redan 06 imorgon. Jag kommer aldrig ens gå in på den nya butik han jobbar i. Blä för den och för att grabbarna måste jobba som dårar.

Imorgon efter att ha lämnat T på dagis åker jag till Åsele för jobb. Sen stannar jag i Ramsele. Över midsommar som jag firar med Jessica och Eskil. Johan ska med Robin till Junsele och sen får vi se vad vi tar oss för :)
Det bästa ska ändå bli att få träffa det nya tillskottet Lily.

Japp. kanske dags att hänga tvätt nu då.

Ha de fint.




Äntligen har jag lyckats l´ägga upp en video :)
Jag försöker verkligen muta honom med diverse men det är bara traktorn som gäller.


Tisdag kväll.. God natt

Idag åkte jag och T till farmor, jag somnade till och vaknade som igår två timmar senare. Jag och T kan verkligen det där med att sova på dagen. Kändes lite dumt att dessutom somna borta men farmor sa att det absolut inte gjorde något :)

Jag hade som tänkt att åka och slänga sopor ikväll, sopsorteringen och hämta sand, men det är för sent, J jobbar ÄN. Får ta det imorgon. Då ska vi även på ett traktor museeum. Det blir roligt för Theo. Jag fick bokstavligen slita traktorn ur hans händer ikväll när han skulle sova.

Sitter och kollar House, men funderar starkt på att lägga mig och läsa na boken istället. Kollar upp campingplatser på Öland och jag hittar så mycket fina platser. Men först Ekerum, det är hjärtat!


Nu vill jag ha hem min Sambo! NU NU NU!!!


Från det ena till det andra: Som man bäddar får man ligga eller? Så lyder ordspråket iaf. Och det där med att "behandla andra så som du själv vill blir behandlad" stämmer ganska bra överrens med en människa som bara tänker på sitt EGET bästa? Inte NÅGON annans. Jag hade skämts om jag var du, men sakmmen lyser med sin frånvaro! Är iaf glad att jag inte är insyltat i det där mer, att jag klippte av direkt. Så nu ska jag inte grotta mig mer heller. Blir bara så ledsen!


Om man ska ta och hänga tvätten och knoppa?

Sov gott!











tisdag




Tisdag och veckan försvinner känns det som.
Idag är det lite bättre väder, men jag känner mig frusen. Theo har sovit andra natten i rad inne hos sig utan att vakna. Härligt. Igår kväll låg vi länge med datorn i sängen occh tittade på traktorer. Det första han gjorde imorse var att komma in i vårt sovrum med datorn och ville se mera. Vad får honom så begaistrad i dessa maskiner?

Idag blir det tvätt och lite mera fix. Kanske borde packa lite utifall det bär av mot ramsele på torsdag. Jag ska till Åsele först i vilket fall :)

Undra hur denna vecka ska sluta egentligen. Eller hur sommaren blir överhuvudtaget. Inte som andra tippar jag på och det känns väl så där. Å andra sidan har det visat sig att det inte är något jag kan påverka och sånna gånger för man bara acceptera och göra det bästa av situationen. Alltså fixa så det blir en grymt bra sommar, bara lite annorlunda.
Tror jag ska ta med Theo till parken vid Lögdö. Men det är tidigt än..

Ha en fin dag.


Fix och mys



Det spö regnar ute. Jag som hängt en massa tvätt för att TORKA.. Den pkanen sprack.
Jag har kört mamma till bussen och dammsugit hela huset.  Theo cyklar runt på sin nya cykel och jag önskar att jag hade energi att dra igång med hans rum nu när han fått tapeter av farfar till rummet. Men jag tror jag får ta det en annan dag.

Vi myser till och från i soffan och idag får bli en lite fixa inne dag. Pappa kommer och ska hjälpa mig att köra tillbaka borden och stolarna. Mer än så händer nog inte.



Nästa onsdag, då kan ni räkna med sol. Då börjar jag jobba igen.. lika blek som vintern.  


Ha en fin dag.



Bilder och skoj från helgen som varit !

Det är söndag och jag känner mig fullständigt utmattad, nöjd, lycklig och pirrig.

Helgen har varit fantstisk. På alla vis.
Johans släkt kom under fredagen och vi käkade och myste hela kvällen.
Snabbt kom lördagen och det blev en rundtur med bil till FrökenFräken och fyndlagret sen hem och fortsätta förberedelserna för Theos namngiving.



(God tårta)



(Theos fina cykel som han fick av min farmor)

Det var lyckat det också. God mat, goda människor och bra musik. Moa spelade låtarna just som jag föreställt mig och jag beundrar mig själv som inte grät. Däremot lyckades jag övertala pappa att läsa fadderbrevet, för det kände jag att jag inte fixade. Då skulle jag gråtit. :)



(Fina kläder, strumpor och en kanonfin sandlåda kom från Gävle)

Jag måste säga att jag blev lite nervös på tanken att J skulle skruva ihop denna. (Han blir ju lätt frusterad då saker inte går som han vill) :) Men idag fick han super hjälp så nu har vi både en fin och otroligt uppskattad studsmatta från Morfar och en lika fin sandlåda som ska fyllas med sand imorgon från Tina m Familj och Niklas. :)




(Theo håller hårt i Fadderbrevet som ska postas till London, Linus var saknad, men vi ses ju snart förhoppningsvis)



 

 

I samband med Theos namngivningsceremoni har du Linus blivit utsedd till Theos Fadder.

Vi tycker att du är en bra förebild som Theo kan se upp till och lära sig mycket av på livets långa väg.

Vi hoppas att Theo kommer att känna stort förtroende för dig och att du kommer att vara en person som han känner sig trygg hos och kan anförtro sina problem till.

Hjälp oss vägleda Theo genom hans liv. Stötta honom och kom gärna med goda råd när han står inför svåra beslut, låt honom ta del av dina erfarenheter och hjälp honom växa upp och bli en självständig, trygg, viljestark och lycklig kille!

Fadderskapet innebär inte att du förväntas överösa Theo med gåvor däremot hoppas vi att du skänker honom tid och kärlek.

Du kommer betyda mycket för Theo och vi hoppas och tror att han kommer betyda mycket för dig.


(Linus:  både jag och Johan skrattar lite högt när vi läser att du ska dela med dig av dina erfarenheter, du vet vart gränserna går och att lära honom allt du kan, ja det kan komma att bli en disskution) HAHAHA
Men du är bäst iaf!



(Sara, Johans systerdotter läste upp en fin dikt)



Av Siv Andersson


Trevligt!




















(Fina Neo bar fluga dagen till ära) :)


Tack till alla er som var med under dagen/helgen. Jag är otroligt tacksam och just nu känns det oerhört tomt på barrvägen. Känns som jag kommit Johans familj enormt mycket närmare efter denna helg och det känns toppen!


Dagarna innan..





(Nakenfisarna badar)

Hade jag min kusin och hennes Eskil här på besök.



Vi besökte norraberget och lekte i lekparken.





(Grabbarna njöt i cykel kärran)




TAAKKTORRR i tidningen.





:)



Jag vet inte varför men så fort Theo är utan brallor drar han ner blöjan och det ser ganska roligt ut.



Glass på drakborgen.


Eskil kör bil :)

När dom åkt blev Theo uttråkad. Det första han gjorde morgonen efter var att springa till grinden där han morgonen innan mött Eskil och där stod han länge och ropade "EKIL" EKIL"..



Mina ögon blöder och jag ska upp tidigt imorgon för det finns att göra om man vill.
Tillskillnad från andra har jag ju ungdomen kvar, så det gäller att ligga i ;) Helgens interna!

Ha de fint allesammans.





Back in Gävle


Theos faster kan det där med blommor hon :)


Jag är I Gävle. Det är tok varmt. Hur varmt som helst.
Började dagen med en lunch på stan tillsammans med Emma, Peter och Kian.



Sen åkte jag till Rikard och lämnade en blomma, han blir ju ** år idag :) Men vi firar honom senare i sommar :)




Åkte vidare hem till Carina och fick träffa hennes mamma, det är kul att få ett ansikte på människor man hör mycket om :) Hon spöade dessutom Carina i tv spel så jag diggade henne direkt.
Vi tog en promenad vid kolonistugorna och det var så sjukt fint där.

Sen gick vi hem och surrade en del. Anders lagade super god middag och Kian, Emma och Peter kom förbi. Vi satt ute och njöt i värmen.










Killen har ju blivit så stor och det känns surt att jag träffar honom så sällan.






På fredag får ju Theo träffa honom också, det blir roligt.

Just nu posar Carina i olika klädalternativ inför morgondagen, vi har bokat ett tidigt tåg till Stockholm så vi hinner vara där ett tag.

Nu ska jag apacka om och vara lite mer social än att hänga här ;)

Ha det fint.






Måndag 6/6

Jag är hemma igen.


Har spenderat hur mycket tid som helst i bilen dom senaste dagarna. Men med god musik och härligt sällskap går ju det med :)


Idag. Åkte direkt in till stan och mötte upp Johan och Theo. Förvantade mig att lilla vännen skulle bli överlycklig att se mig, men så var inte fallet, han såg mest likgiltig ut ;) Under mina dagar borta hinner han bli pappas pojke väldigt snabbt.

Vi trängdes bland massa folk på stan. När blev nationaldagsfirandet så stort? Vipps så stötte vi på Johans arbetskamrat med flera så vi gick och käkade med dom och hade super trevligt. Jag mötte efter längtan upp Lovisa vid bussen. Kom fram till att det är ett års sen vi sågs. Det känns som länge, men inte ett år? Shit vad tiden går fort. Vi hann surra ikapp en del och det var verkligen skönt att träffa henne. Hoppas hon kommer snart igen. Annars får jag nog ta och pallra mig till Skellefteå en sväng :P Vore ju inte helt fel.

Hur som haver så blev Theo super duper trött. Han hade inte sovit någonting på hela dagen. Bara tittat på allt ståhej och skriket efter traktorerna så han var ÖVER trött när vi kom hem. Jag kom hem efter Johan och Theo och gissa om jag blev lycklig när jag steg in i ett ny städad hus, fixat och donat och kläderna tvättade. Nu låter det som att det aldrig är så annars, och det brukar det vara men inte när jag varit och jobbat. Det är tufft att vara ensam med en liten och hinna med allt, men denna gång var det verkligen så :) Perfekt.
Vi käkade middag och sen somnade Theo. Lite kinkig, men det skulle jag också vara om jag var så trött som han var.

Ikväll har jag gjort det sista jobbet på datorn, nästan. Och dessutom tagit mig ett glas vin för att fira min allra första inarbetade semester :) Underbart. Fast å andra sidan trivs jag så otroligt bra på jobbet så egentligen skulle jag inte behöva någon. Det är mest för namngivningen som jag tagit ledigt nästa pass, annars hade jag förmodligen jobbat.

Jag har slängt in en maskin och ska avnjuta ett bad, har packat om väskan för imorgon åker jag igen.
Jag åker till Gävle en snabbis för att sedan ta mig vidare till Stockholm, mot Finland. Tillsammans med Carina :) Vi har nämligen bokat en liten kryssning och tänker lyxa till det på vårat vis. Känns otroligt välbehövligt och jag ser fram emot detta som tusan. Kanske köper jag med en liten present från taxfreen till min bästa Sambo som faktiskt inte sagt ett ord om att jag ska vara borta så länge.. Själv hade jag förmodligen smällt av, 9 dagar som ensamstående. Ensamstående föräldrar är några jag beundrar. Det är styrka!

Bilen är tankad, cykeln iordning och jag är laddad. Imorgon cyklar jag Theo till dagis, tar mig hem igen slänger in den nya Cat Stevens skivan i bilen och styr kosan mot Gävle.




Om ni åker norrut, ta indalsleden och njut! Så otroligt vackert, jag hade nog kunnat spenderat hela dagen på den rastplatsen mellan Sundsvall och Bispgården


RSS 2.0