Farmor

Idag har vi varit hos farmor på trerätters middag! Hur gott som helst alltihopa. Det är även roligt för hon dukar alltid så otroligt fint. Mamma å hennes gubbe är här :) hav åner tidigt imorgon till Uppsala så lite hastigt och lustigt blev mamma hör hemma med två barn, två hundar och en katt :) hon är ju vara bäst.
Startar Uppsala trippen med att träffa en gammal vän som jag inte sett på väldigt länge. Vackra Lovisa :) sen blir det mys kväll och fest förberedelser hos Ronja :) 

Väskan är packad och Jag åker med Johan till stan när han ska till Jobbet sen kör pappa mig till Uppis! Off we go! 

Ser fram emot en ny dag efter en bra dag ;)

Sov gott.

Idag

.. Fyller min bästa vän 25 år!
Och på fredag tar jag tåget till Uppis för 25 års fest. 


Det var inte igår vi sågs och jag längtar ihjäl mig! 

Grattis Rancha!

Måndag

Vi har haft en super helg i Gävle. Träffat vänner och familj samt varit på dop.

Nu är vi hemma. Trötta. 

Jag har varit med Theo på skidträning.
Fotbollsgalan på tv och jag har fått höra Zlatan vara ödmjuk, annorlunda känsla.
Imorgon ska Theo äntligen på förskolan. Han har varit hemma två veckor. Lov och magsjuka. Han längtar mest men jag kan inte sticka under stolen att dom där fem timmarna är ganska betydelsefulla även för mig, speciellt efter en helg på borta plan. 

På fredag åker jag till Uppsala för att fira min vän som fyller 25. Det ska bli kul!

Ha de gött!

Bra dag??

Näe. Börjar bli deppiga inlägg här.

Åkesson har fått en tårta i fejjan! Ingen Kommentar på den. 
Carola har fixat frillan likt hennes adoptivsotter. Var sjätte svensk betalar för mycket för elen..

Ja jag har läst Aftonbladet ikväll. Dynga.

På fredag åker vi till Gävle för att mysa med bebis och gå på dop. Förutsatt att inget symptom dyker upp.. Om vi alla är friska från och med imorse så kan vi åka som planerat. Annars blir det nog varken det ena eller andra.. 

Så ser det ut nu. Jag planlägger nästa vecka då den här veckan gått åt att ta hand om sjuklingar har det inte blivit mycket annat gjort. 

Får se om jag lyckas bocka av något på listan.. 

Å andra sidan ska jag sluta klaga, en nära vän och familjemedlem ligger på sjukhuset sen mer än en vecka tillbaka så lite perspektiv sätts in. Vi har det ganska bra med "bara" magsjuka och bör nog enbart vara tacksamma.

Theo är min hjälte iaf.. "Heeeej miss bebis Bell åå å åå å" och hans grymma dans steg till.. Ingen kan få mig att skratta som den killen!  

Sov gott


Hmm?

Grubbelhjärnan är igång. Ibland, men bara ibland skulle jag önska veta hur andra tänker. 

Gillar't inte alls. 

Idag skulle ju bli en fixar dag. Bäddat rent och vikt tvätt är det enda jag tagit mig för. Det kommer fler dagar försöker jag intala mig själv. 

Ha de gott!

Urk!

Jag har rensat i källaren. Tycker det luktar magsjuka överallt. Massa kläder ligger nu ute för försäljning. 
Johan har somnat på soffan och jag tänker inte väcka honom. För första gången är jag glad att han somnat där, hans skick gör det inte allt för inbjudande att dela säng med.

Imorgon ska rensningen fortsätta. Prylar ska ut i garaget som ska kastat och garderober och annat ska fortsattas rensa. Lampor i källaren ska bytas så vi ser nått.. Ja och så klart ska hör städas, renbäddas och vädra. Varje bacill ska veck! 

Ha det fint!
Best friends.

Vilken ångestfylld söndag. Theo har kollat på samma film kanske åtta gånger, lego friends men introt "best friends forever" det har etsat sig fast i skallen. Jag har handlat. Thilde sover och Johan mår bara skit. 

Dags att ta tag i tvätten kanske eller någon annan nytta. Ska bädda rent iaf ihop om att få bort lite av sjuklukten här hemmafix.

Mm. Tråkig dag helt enkelt. Men alla dagar kan inte vaa roliga. Vi är ensamma för förta gången på.. Ja nästan tre veckor, men magsjuka ;) så de kan gå. 

Ha de fint!Igen.

Minns inte sist jag upplevt sån stress. Och det blir inte bättre när magsjukan dyker upp igen, först Thilde sen Johan och nu på morgonen blev Theo dålig. Grabbarna kämpar på!
Fan!

Aja jag ska handla hem blåbärs soppa och lägga alla andra måsten på hyllan. Blir omvårdnad idag.

Ha de gott!

Fredag.

Frdagen är kommen. Frida har åkt hem :( på hemvägen plockade jag upp Charlie o Felicia. Theo har gått hemma och varit rädd för "monster barnen".. Jag förklarade gång på gång att det bara är på skoj. Trodde det skulle bli en tuff helg men när Charlie och Felicia klädde om blev det fart i grabben, Piratpippi skulle han minsann vara, och så blev det. Själv fick jag vara spöke. En hink godis och 30kr samlade han ihop. Gissa om han var lycklig när vi gick hem, inte bara över det vi fått ihop utan "mamma jag vågade" att han vågade! 

Tack å lov blev det bara några fåtal hus, tur vi har generösa grannar så hinken fylldes snabbt för jag frös som tusan!
Jag har pysslat lite på en present till en "nyfödd", mer jobb än jag trodde men nu är den klar. 

Imorgon blir det eventuellt himla badet men ingen är direkt kry så vi får se hur det blir. 

Inväntar resultatet på Idol.

Ha de!

RSS 2.0