Att vara arg och ledsen..

Igår förlorade vi en kär vän och arbetskamrat på Brynjan. Hela dagen var otroligt tuff.
Tackar Carina som var snäll och tog Theo några timmar på dagen så jag kunde landa och hjälpa till med pratiska ting på Brynjan. Då och då blir man påmind om hur orättvist livet kan vara.
Alla tankar går till hans familj som går igenom bland det värsta en människa kan göra.

När jag kom hem igår kväll var jag helt matt i kroppen, det är inte lätt att möta ungdomar och inte ha någon förklaring till varför livet slutar för tidigt för vissa!? Två män från kyrkan hade kommit för att hjälpa oss, nästan alla ur peronalen, många ur styrelsen, Kjells dotter med pojkvän, och ungdommarna hade samlats för att tända ljus och minnas. Det var ingen vanligt dag igår. Det sätter verkligen perspektiv på saker och ting.

Jag var ensam hemma i en helvtimme innan Johan och Theo kom hem. Det var dom längsta 30 minuter i hela mitt liv. Ville bara att dom skulle komma hem så jag fick tänka på annat. Och få vara ledsen en stund. Jag blir så ofantligt förbannat när det händer sånt här. Det är snart två år sedan Johan förlorade sin mamma, min svärmor som jag aldrig fick chansen att lära känna personligen, men som jag haft turen att få lära känna genom andra i efterhand. Men det är fortfarande obegripligt hur oförutseende livet är.

Theo somnade efter en stund och sov ända till halv 8. Han hade nog sovit längre också om det inte vore för att en gubbe från gavlis kom med vår nya kökslucka..

Idag blir det inge Brynjan för mig. Måste sortera tankarna.
Jag har damsugit och städat här hemma.
Jag följde Tessan till Fjällbacka. Handlade lite plastglas och annat. Plockade påskris.
Det var skönt att umgås lite och få skratta istället för gråta.

Nu är vi hemma igen. Har torkat golven, pyntat med riset och Theo sover fortfarande i vagnen.
Ikväll ska Johan iväg igen. Har kommit fram till att det snart är två veckor sen vi hade en kväll hemma tillsammans. Förbjudet. Men tiden räcker inte alls till så som vi hade önskat.

Jag ska ta en promenad till olycksplatsen och tända ljus sen går jag nog också hem till Matte och Sophie och åker hem med Johan därifrån. Imorgon är en ny dag. Och kanske det är själviskt men jag är glad att det är min vecka på mötesplatsen för på nått vis det så overkliget att vara på Brynjan när inte Kjell är där. Han har nog satt spår i oss alla. Retstickan, fixar´n, token! Han är enormt saknad av alla.
Brynjan kommer aldrig bli vad den varit men de kommer blir bra. Det sista Kjell vill är att vi ska rullarna tummarna och tycka synd om oss själva skulle jag tro. Han vill att verksamheten ska fortsätta, att ungarna ska få ha det bra och att ForeverYoug som han alltid styr upp ska bli grymmare än någonsin. Jag vet att han vill det.
Om alla hjälps åt så kommer det funka. Måste bara få allt pratiskt att rulla vidare. För i minnet finns han alltid kvar.

Men mitt i all olycka har jag ändå saker som jag glädjs åt. Imorgon kommer min "bästis" hit. Jag har längtat hur länge som helst. Och vi ska ta vara på påsken med råge. Det är en sak som är säkert.

Nu ska jag förbereda middag så det blir gjort. Saknar husmanskost efter för mycket "snabb mat" :( Skärpning!

Ha det bra.Livets..

..orättvisor.

Än än gång knackar orättvisan på dörren.
En arbetskamrat på Brynjan har förolyckats och just nu gör vi inget annat än att hoppas på mirakel.
Våran egna allt i allo. Den bästa fixaren, värsta retstickan och största pelaren på Brynjan ligger i Uppsala och kämpar. Det finns tydligen inte mycket hopp om att han kommer tillbaka. Men hoppet är det sista som lämnar människan så vi hoppas för brinnade livet.

Är så trött på hur orättvist livet kan vara.


Jag och Theo ska göra morgon och sen gå bort  till jobbet för att kolla om läget förändrats.

Hoppas ni har det bra!


Jakten fortsätter..

Igår, fredag.. Lunchen med Ullis var kanon. Disskuterade allt mellan himmel och jord.
Efter det gick jag ner på stan för att möta upp Carina, Emma och Peter.
Vi hamnade på ett fik inne på flanör. Mysigt att snacka en stund.
Sen blev det stads vandring en sväng. Knallade hem till Carina så hon kunde hämta en häftpistol som jag skulle få låna och lite annat. Vidare mot fjällbacka där vi införskaffade diverse.

Sen hem för att möta Emma. Johan hade åkt på hockey resa. Anders var i Sälen och Peter hos Fredde så vi var solokvist allihopa. Därav en kväll med tjejsnack och lets dance. Dåligt att Claudia inte gick vidare..

Dagen idag startade kvart över sex.. Sen strax innan tio åkte vi och uträttade en MASSA ärenden.
Tyg och ramar till tavlorna som jag ska fixa ihop, lampor, jacka och en del andra prylar följde med oss hem.
Äntligt en blender. Här ska göras barnmat hemma!
En mellanlandning hos Johans vän Henke som fyllde år idag (VILKET ÄVEN MIN PAPPA GÖR) GRATTIS!
Blev gott hembakat fika och en super mumsig tårta.

Sen åkte jag för att hyra en film, hade kollat om Carina ville komma över, SÅ OLIKA blev filmen.
Johan skulle iväg på inflyttningsfest. Carina kom hit. Vi hade skoj. Filmen kollade vi aldrig på, får se den imorgon istället. Mycket roligare att bara sitta och prata. Theo somnade men sov inte en lång stund innan han var klarvaken igen. Klockan är tre snart. Kvart i två somnade han och har sovit en stund. Men sista timmen var kämpig. Jag upplever att det finns inget värre än att inte kunna trösta sitt barn och heller inte att det finns något som tär så fruktansvärt på psyket som barnskrik som skär in i hjärtat och inte går att få hejd på.
Stackars liten. Inget har varit annorlunda. En barkfis senare kom han äntligen till ro, men jag blev så upp i varv så jag försöker inte ens somna än.

Hela dagen har jag jagat svarta påskfjädrar men hittar dem ingenstans :( Har ju en vision om påskriset och har gett mig tusan på att hitta svarta. Jakten fortsätter och imorgon sticker jag och C iväg och plockar hem lite ris.
Morgondagen har mycket på listan.
Stryka, fålla och byta gardiner, Göra barnmat, göra tavlor, leta fjädrar, påskris, plocka, förbereda inför veckan, damsuga, torka golv, rengöra en otroligt smutsig vagn, utnyttja storköps rabatten, vika tvätt..
Om tid finnes ska jag sova ikapp några timmar. Nog för att jag lärt mig att sömn är överskattat (!) men ibland måste man trycka in pause och kanske bluda 5 minuter..  Dessutom ska Mamma och Fanny komma hit första Maj, vilket innebär att jag ska boka 2 biljetter till Hoffmaestro som spelar på Maxim. Missade dom under urkults festivalen. Theo får tid med Mormor och Moster och jag och Johan får en kalas kväll med goda vänner och grym musik.

Bloggen uppdateras inte lika ofta. Liten har blivit stor och behöver mer. Därav mindre tid här vilket inte gör mig så mycket.
Grabben växer så det knakar och lär sig nya saker varje dag. Tiden går fortfarnade för snabbt men det är nog bara att acceptera. Idag skulle han få lite nya kläder, och jag fattar inte själv att han varit för liten för dom små 56:orna.. Jag skrattar varje gång när han ska sova och ligger och drar handen i mitt hår, han myser. Han skrattar och mår gott. Rullar och kastar sig lite här o var och att vända blicken åt ett annat håll finns inte på kartan, det går för fort i svängarna.

Nu är det stor tid att sova.
God natt.

Borta bra men hemma bäst.

Tisdag klockan 06.. JA NOLLSEX..
Vaknar och tittar på klockan, paniken är måttligt påtaglig när det slår mig att mitt tåg går om 20 minuter.
Första tanken (knäppa tanken) är att Johan ska köra mig ner.. Men Theo då? JAG KOMMER ALDRIG HINNA!
Ringer i panik en taxi, slänger på mig kläderna och i farten hinner jag tacka mig själv för att jag packade kvällen innan. Vidrig känsla. Hur ska jag förklara för Ullis som faktiskt betalat flera tusen för att jag ska gå utbildningen, att jag försovit mig, det är inte OK! Möter upp taxin i ilfart och halv skriker att det är brådskande.. "Utbildning, Tåg, Linköping, Arg, Chef" är nog det enda han lyckas uppfatta. Men uppenbarligen fattar han att jag menar allvar då han till och med kör mot rött.. Jag övervaäger att skita i kvitto då jag ser att mitt tåg är på perongen.. Ringer mamma mitt i all kaos, varför vet jag inte riktigt. Men just när jag kommer på tåget stängs dörrarna och vi åker iväg. Samvetet gnager hela vägen till Linköping, jag hann inte ens säga hej då till Theo på ett bra sätt. Jag bara sprang ut. Och jag hinner lova mig själv tusen gånger att jag aldrig mer får försova mig.
Faktiskt brukar ju Theo vakna 05 så gott som varje morgon, men det slår aldrig fel..

Väl framme börjar föreläsningar och allt där till. Jag får träffa fritidsledare från alla håll i Sverige, en gubbe, får man säga gubbe? A, han var från Sundsvall. Jag var bland dom yngsta.. Första dagen gick ganska fort. Åkte in och åt middag med tre andra ledare. Trevligt att utbyta erfarenheter.  
Under kvällen blev det fest. Jag backade och gick tacksamt för att sova redan vid 21. Läste boken och kände mig ganska rastlös.

Dagen efter hade jag kunnat krypa ur mitt eget skinn. Förläsning HELA dagen om genusperspektiv. Är det något jag kräks på snart så är det genus, genus, genus.. Men mellan varvem hann man ju prata om annat också.
Åkte med samma gäng och käkade även då. Den kvällen gick jag in på mitt rum och läste lite men fick så irrterande tankar.. Hur sjukt det än låter kunde jag inte smälta att det gick så ofantligt bra hemma. Johan fixade allt kanon, Han är ju bäst det vet jag.. Men det var nästan en jobbig känsla att allt flöt på som vanligt utan att jag var hemma och styrde upp. Så för att få bort dom fula tankarna som retade mig gick jag ut och spelade ALIAS med några andra. Det var svin roligt.. Förlorade markant men fick skratta rejält.
Somnade ganska tidigt ändå, Tog verkligen tillfället i ackt kan jag lova..

Sista dagen var givande. Fick jätte mycket bra ideér och nytändningar. Men hemlängtan var påtaglig och jag tittade på klockan mest hela dagen. När den var 16.10 tog vi taxin till stationen. Satt 4 timmar. LÅÅÅÅNGA timmar innan vi anlände gävle. Ringde Ullis och bestämde lunch möte idag och gick så fort jag kunde hem.


Gissa om det var härligt att komma hem igen!

Där låg Theo och sov gott och jag ville så gärna väcka honom men insåg att det inte var så populärt hos Johan ;) Haha. Så vi kollade tv och satt och surra ett bra tag. Tillslut vaknade han och ville ha mat. I morse ville han upp 06 och jag var överlycklig att han vaknat. Annars brukar jag kunna ligga och gny ett tag och verkligen slita mig. Men idag klev jag med glädje upp och inser verkligen hur nyttigt det är att få komma hemifrån och sakna dom små saker som retar en annars.

Nu på morgonen har vi bara mys, klippt naglar och ja inte så mycket mer. Jag hade för låga tankar om min sambo. Trodde det skulle vara kaos hemma men jag hade fel. Det är bara en liten hög tvätt (an 8 tvättar) som är kvar att vika och lägenheten var snygg :) Då är det skönt att komma hem :)

Så idag ska vi ut och träffa Ullis under lunchen. Sen på stan där vi möter upp Carina och kanske Emma och Peter. Johan har åkt med på borta matchen med Brynäs så vi blir solokvist ikväll. Skulle verkligen behöva gå och träna men det får bli en annan dag. Måste handla lite och sen ska jag se lets dance i lugnan ro och njuta av att få all Theos uppmärksamhet för mig själv ;) haha..

Imorgon ska vi ut på äventyr, eller inte. Månadens stor handling och storstäd inför veckan då det blir fin besök av Ronja och påsk fest. Har längtat som en galning.
Glömde kameran i all stress så jag har inga bilder från dagarna att erbjuda. Del 2 ska knäppas massor av kort.

Nu ska jag fixa för ute dag här hemma ;)

Ha de fint..
Måndag

Måndag morgon..

Igår kom jag hem strax efter fyra efter en helg i Mållångsta.
Det var jätte trevligt och spännande. :) En träff kvar sen är det gjort :)När jag kom hem igår tog jag och Theo ett bad sov vilade vi oss igenom hela bandymatchen..
Johan åkte iväg en sväng och när han kom hem surrade vi en massa innan kvällning. Hade köpt hem grönsaker och dipp men ingen ville ha..

Vi somnade ganska tidigt och tur det, 05.45 ville Theo kliva upp :S
Idag ska ut en sväng på förmiddagen, sen kommer Carina hit och hälsar på.
Jobb ikväll och Linköping imorgon.

Ha de bra..Värk i hela kroppen..

Då var vi hemma igen.

Traskade bort till Brynjan och Theo vakna lagomt till förläsningen började, så klart :) Som tur är har jag världens bästa chef och kollegor som tog väl hand om honom så jag kunde lyssna på snacket! I goda vänners lag är det aldrig problem att ha honom med! Dessutom syns det att trivs bland mycket folk, blir han osocial på äldre dar kan ingen skylla på mig iaf ;) Alla älskar honom och han älskar alla, hittils iaf ;)

Sen mötte jag upp Tessan och vi gick och handlade blöjor, välling och våtservetter.
På vägen började det regna och vädret är dåligt idag.
Men sol i sinne, tillskillnad från igår.
Däremot har jag en träningsvärk som inte är acceptabelt.. Jag orkar knappt lyfta Theo för jag har så ont.
Nästa vecka kör vi på :)

Jag har damsugit här hemma och det gick bra med Theo, han blev lite ledsen men sen fattade han att det inte var farligt ;) Skönt att det blev gjort innan jag åker iaf.

När Johan kommer hem ska vi kanske åka och handla igen.. Gröna skylten tydligen ;)
Ikväll ska vi till Carina och Anders, det ska bli trevligt!

Ha en fin kvälL!
Fredag

Fredagmprgon och vi är på väg.


Igår kväll hälsade vi på Tina och Rikard, fick god herman kaka :) Johan ville stanna och se matchen så han körde bara ner mig på stan och tillbaka igen.

Mötte upp Carina kvart över sju. Sen tränade vi en timme och jag var helt slut i hela kroppen.. Skulle knalla hem sen men det blev så vi stod och prata hur länge som helst istället, mycket trevligt. Som tur ringade Johan och då hade jag ju inte kommit hem än så jag fick skjuts hem, mina tår hade förfrusit ;)

Väl hemma blev det inte mer än att somna. Theo var däremot vaken ett tag igår kväll. Men sov inget längre på morgonen för det. Kvart över 6 slog han upp sina blå..
Nu sitter vi och ska snart äta välling, sen blir det föreläsning på Brynjan.
Måste gå och handla lite också och städa.. Ikväll ska vi bort.
Imorgon åker jag..

Nu till träningsvärken och bajsblöjan!


Ha en bra dag.

Idag är jag både spak och nåk.

Är det tillåtet att ha en riktig skit dag?
För det har jag idag..

Jag blir skit förbannad på BVC för att dom visar en jävla film från 70 talet om smakportioner när hälften av oss mammor som är där redan fixat den biten (UTAN HJÄLP) Känner mig trött över att ens gått dit för att se på en film om vikten av att inte steka köttfärsen!? Åhh!
Sen blir jag ännu mer förbannad när jag får veta att barnmorskan ska sluta jobba och vi ska få en ny.. Helt utan anledning känner jag mig bitter för detta.

Mest less är jag över att Theo verkligen är på KALAS humör och helt underbar men just idag är jag väldigt trött.
När Tessan kommer till BVC lättar jag hjärtat oh i efterhand funderar jag på om hon tror att jag är knäpp nu? :)
Jag sliter som ett djur för att få upp Theo i vagnen för dessa trappor när vi kommit hem, jag ville att han skulle fortsätta sova på balkongen där han sover som bäst.. Och ser att ÅTER IGEN står flaskan hemma på bänken. Sist det hände var vi hemma hos Johans syster. Hur hade jag tänkt matat honom då? Blir jätte arg på mig själv och förbannad för att jag blivit så strulig! Får en Impuls att ringa mamma och beklaga mig men hejdar mig och sätter mig istället och längtar hem.. När Theo vaknar ska han få bada, jag ska strax vila så kanske det känns bättre.

Vet nu också varför jag haft så ont i magen dom senaste dagarna! Skulle inte mensen försvinna av spiralen? Tessan visar sitt söta fodral för bindor, en lila med en hund på och jag inbillar mig att det blir mindre jobbigt om jag skaffar en sån ;)

Fan vilken skit dag. Har man en sån dag för att det blir så eller är det lite medvetet man söker upp problemen för att uppskatta som andra dagarna mera?

Igår ringde Johan mig på jobbet frågade varför Theos våtservetter låg i kylskåpet!? Ja det undrar jag med.. Jag vet knappt vad jag gör ibland.

Hur som helst är jag tok laddad för ett besök hos Tina och Rikard och sen träning. Jag har bestämt att kvällen ska bli bättre. Om man nu kan styra över det? :)

Spak och nåk blir dagens ledord, Linus frågade vad det betydde, men jag vet inte hur man ska förklara riktigt.

Hoppas ni haft en bättre dag!
Efter regn kommer solsken.

Grus i ögonen..Igår morse sprang vi iväg på ett läkarbesök. Det gick fort så när vi var klara gick vi upp på Brynjan för att prata lite kring nästa vecka.
Klockan 12 mötte jag några andra tjejer på torget och vi knallade på Öppnis, det var faktiskt otroligt trevligt.
Skit kul. Dessa tjejer är ju lättsamma och har humor om något! Haha.. Dom ska ha en Loppis där så jag ska svänga in med lite kläder och annat tänkte jag och den 27 (om jag inte minns fel) ska jag gå och se om jag hittar några fynd. Hon som håller i det där nere är verkligen trevlig och jag gillar att det händer grejjer där. Påskpyssel, spa för föräldrar, gratis barnolycksfallskurs och massa annat.


Vi har oftast minsta barnen men det är häftigt att se alla små varje onsdag för varje vecka har det hänt något nytt med någon.. Nog för att jag är aningens less om att snacka om barnmat, bröst, blöjor och bajs men ibland kan det vara riktigt roligt också.
Inte minst för Theo, det är ju jätte spännande med massa andra barn och hur häftigt är det inte att kunna skrika rätt ut och göra min nästintill vanisinng? ;) Dessutom bjöd jag på en barnmatsburk som innehöll Kyckling och Grönsaker, det är första gången han visat att han inte tyckt om något, och det med jordens knäppaste grimarser, så vi kastade den..


Efter Öppnis gick vi till Mötesplatsen, där fanns politiker från Karlstad som ville se verksamheten. Trevliga damer ;) Klockan 16 kom Johan och hämtade Theo, och sen jobbade jag.. Kom hem vid halv 11 och efter den dagen var jag mer än färdig. Inte hade jag tänkt på att äta heller så jag slängde i mig en portion när jag kom hem.

Johan sa igår "Fan, jag fattar att du ibland tycker det är jobbigt att vara hemma med Theo. Det är ganska tufft ibland".. Dessutom hade jag glömt att bädda sängen innan jag gick och det fick mig på skit dåligt humör. Jag älskar att lägga mig och sova när sängen är bäddad, är den inte det så känns det skitigt.. Men när jag kom hem och fick höra den frasen och sen se att sängen faktiskt var bäddad då började jag nästan gråta.. Kanske inte av lycka utan för att jag var så trött? Vad vet jag, men ibland kan lite förståelse göra så mycket!
Idag vaknar jag av en kille som gastar i sängen, sätter sig upp och skrattar och mellan varven lägger av världens vrål. Halv sex, Johans klocka har heller idag inte hunnit ringa och jag vrider mig galen i sängen och inbillar mig att världens piggaste och gladaste grabb ska somna om.. Sjävklar blev inte fallet så och vi klev upp..

Tvättar bort gruset i ögonen och tankarna från ett möte under gårdagen som fick mig helt ur balans och jag lider verkligen med alla tonåringar och dess problem som kommer med. Det är inget jag ska grubbla på idag.
Istället ska vi göra oss klara och röja här hemma. Vi ska på föräldragrupps träff idag också, men på BVC.
Tro vad vi får "lära oss" för matnyttigt denna gång!? Efter detta ska jag hem och laga mat.

Dessutom är jag stolt idag, för jag har ju varldens bästa grabb, trots att han vaknar på helt fel tidpunkt och kan vara jobbig ibland så är han helt fantastisk!

Sen blir det massa annat även denna kväll..

Ha en fin kväll!


Snabba ryck Gävle..


Efter att Theo tagit en förmiddaglur bestämde vi oss för att gå ut i solen för att testa pulkan. Det var hård skare och ingen höjdare kanske då jag inte hade något att spänna fast honom med, men det gick ju ändå.. Lite grann iaf. Jag skulle testa att gunga med honom (Tessan jag har hittat en gunga) men det var nog att ta mig vatten över huvudet, för det varken roligt eller särskillt stabilt. Antar att jag kommer bli smått less på dessa lekplatser tids nog så jag känner egentligen ingen stress över det heller :)
Vi drar och åker pulka.Det var ju skit roligt....så länge pulkan inte rörde på sig ;)


Det pep till i mobilen och Carina ville ses. Jag dumpade pulkan på Brynjan för att slippa gå hem och sen vidare mot stan där vi möttes upp för att sen spendera, ja, iaf 2 timmar på Waynes.. Riktigt trevligt faktiskt. Jag gillar när det som bara säger klick med en människa. Så där när man vet på en gång vart man står.. Så tiden där gick väldigt fort, det gör ju det när man har roligt.  


Barntv is the shit.

När vi kom hem blev det Fifi på tv och det uppskattas ju alltid. Babysittern kommer jag slänga åt hel**te när som helst då den för det första gått sönder och för det andra blir han skit less på att sitta i den.. Han fick hänga med i köket ett tag också på golvet, ända tills han rullade in i dörrkarmen med en ordentlig smäll, då var det inte så kul längre. Tro om den där hjälmen Tessan pratat om vore nått? :)


Glad och nöjd har jag varit mest hela dagen..
Spagetti och köttfärsås är en stor favorit...

Johan frågar under middagen om jag tycker att han fått en flaskformad kropp?
Jag fattar ingenting och han visar med händerna hur han menar.. Jag kan bara skratta för han har ingen flaskformad kropp, har inte tjejern flaskformade kroppad? A, det var ganska kul iaf hur han med inlevelse skulle försöka förklara hur han menade och min tanke bara var... "A men va fan min kropp är ju falukorvs formad så om man ändå kunde få vara formad som en flaska iaf".. ;)Theo äter med god aptit, det mesta faktiskt.

Ikväll har vi städat och tvättat. Blä.
Blev bjudna till Carina och Anders på lördag och så blir det nog :)
Dessutom blev jag övertala idag att gå på boxning på torsdag (Vad har jag gett mig in på) :) Men det kan ju vara kul att testa iaf?

Gävle sjukhus får den sämsta kritiken från mig när det gäller deras anställningar av sommarvikariat av sjuksköterskor. Min bästa vän vill jobba här i sommar och INGET skulle göra mig gladare, hon har fått jätte många erbjudanden, ända från Umeå till Gotland men avaktar med att ge dom svar tills hon vet hur det ser ut i Gävle. Idag hade hon ringt och kollat läget och tydligen har dom fått in för få ansökningar men ändå inte tagit tag i rekryteringen.. Sånt där gör mig vansinnig. Förvånar mig inte om hon tillsut tackar ja till något annat vilket jag isf skulle förstå men tar ju det säkra före det osäkra, och sen ringer dom där seg trattarna. Måtte dom ligga i lite där uppe så sommaren blir perfekt.

Nu ska jag ta och springa ner och byta tvätt. Johan ser Bandy på tv och det är så tråkigt att jag spyr.

Ha en fin kväll!God morgon.

Idag vaknade Theo kvart i sju. Vi kollar på Vakna med Voice..

Funderar på vad vi ska hitta på idag, ut ut ut? Solen är redan framme.
Men först ska jag bli människa, den här tiden på dygnet är inte min faviorit.

Ha en bra dag.

Ett halv år!

Det blev en kanon kväll..

Måste erkänna att det kändes ganska motigt att gå och jobba idag. Tålamodet och humöret var i botten, det är ingen bra start på en kväll där borta.
Snabbt fick jag ett peppande samtal innan jag ens börjat och med världens bästa pratikanter och café tjejer gick det ju kanon. Fick en hel del skratt när jag och massa andra körde "visk leken" i soffan. Ja, det lekte man kanske när man var 8? Men jag tycker fortfarande att det är roligt, och fler med mig..

Nu ser vi fotbollskväll. Hade en tanke på att övertala Johan om att se hollywood fruar, men efter att ha missat halva redan spelar det ingen roll.. Ska göra kväll här hemma och lägga mig för att läsa och sen sova.
Theo har redan somnat. Han somnar tidigare om kvällarna och vaknar tidigare på mornarna. Just som jag ville ha det även om det piss innan man tagit sig upp ur sängen på morgonen, men å andra sidan är det ju vad varje människa gör, kliver upp tidigt för att gå till jobbet. Är ganska skönt också för som i dag till exempel hann jag röja undan det totala kaos som rådde här hemma innan Tessan och Flisan kom :)Idag blir Sam ett halv år gammal :)

Jag hinner som sagt inte med.

Önskar jag kunde hänga med på badresan till Brynjan, hade varit kanon läge att träffa Mimmi också, dessvärre känner jag inte pallar med en lång buss resa, bad och en lång buss resa igen med en kille som inte orkar bada längre än 15 minuter.. Kanske hänger vi med nästa år ;)

Har skjutit upp min problemlösning ett tag.
Mamma är mottligt nyfiken, men hon får vänta.
Jag måste hitta lite motivation igen.


Nu till kvällen här hemma.

våren kommer?

Då var vi tillbaka i Gävle.
Vardagen kom med strom med alla för och nackdelar.

Idag gjorde jag en röjning här hemma och packade upp alla väskor. Vad med tvätt vi fick helt plötsligt.
Sen kom Tessan och Flisan på besök och efter en stund bestämde vi oss för att gå ut i solen. Tog med oss pulkan för vi tänkte att det kunde vara kul för barnen att åka, men det fann ju ingen snö att dra dom på så det blev inget med det. Vi letade en bänk att vila på men ingen sån fanns i sikte så det slutade med att vi hamnade i solen på en trappa vis skolan :) Efter en kort stund hade vi en hel drös med ungar runt oss barnen vaknade. Ullis kom ner och jag fick hälsa på hennes lilla Ernst, en otroligt söt pudel valp..
Sen gick vi skilda vägar och nu är jag hemma igen.

Har ringt alla jobb jag sökt för att kolla hur det ligger till. På vissa ställen har inte ens rekryteringen börjat. Det ger mig panik. Och på pfv svara dom inte.. "Alla handläggare är förnärvarande upptagna i andra samtal" Va fan, anställ mig som en handläggare då eller skaffa ett kö system så man kommer fram någon gång iaf.
Fick ett litet napp idag iaf när jag i princip bönade efter att få jobba på Tempo här. Dom hade inte utrymme för en till men hänvisade mig till någon annan. Alltid något..

Ikväll ska jag jobba så snart bli det till att slänga ihop en middag och imorgon fortsätter jobbjakten. Börjar tröttna på ovissheten. Planering är ju O och A. Önskar drömmarna kunde gå i uppfyllelse.
Helst av allt skulle jag vilja jobba heltid på Brynjan med Ullis,  där utvecklas man iaf och har mer än pengarna att gå till jobbet för men den drömmen förblir en dröm för alltid.

Får se vart det slutar.


Hoppas verkligen det blir lika fint väder imorgon för då ska jag ut på mer jobbjakt.

Om ungefär två veckor kommer min bästa vän hit. Då blir det fest, påskfirande, pulkaåkning och grillat i solen. Längtar som en galning och det ska bli annorlunda men kul att fira påsken på annat vis än vis en sjö i Ramsele. 

Dessutom planerar vi in en vecka i Ramsele, Linus ska med han också :) Det bästa var att vi först kollade upp ett datum, sen blev jag lite halv nervös.. Va fan ska vi göra då.. För nån som aldrig varit där vore det döden själv att ha massa förväntningar och sen inse att det faktiskt inte finns ett skit egentligen att göra. Utan att allt där blir vad man själv gör det till.. Men han ville bara dricka öl och fiska :) Men så kollade vi upp och det ju samma helg som veteranfordonsdagen är så det blir nog inte så tokigt ändå :) Kommer blir stört kul! Måste bara kolla upp om vi har nån båt eller om vi kan fixa fram en på annat vis så det blir nått fiske :P 


ha en bra dag. 

Predikanten


Theo och Leia är super vänner.På förmiddagen tog vi en lång promenad mot Frölunda. Det blev ingen stad idag, det blev en ute dag här istället.

Visst är det en sjukdom när träden ser ut så här?


Theo fortsatte sova ute när vi kom hem, men vaknade glad och mysig efter en stund.Just nu lagar Linus middag. Entrecote, potatisgratäng och hans egna bea sås :) Till efterrätt lagar han en äppelpaj och det vattnas i munnen :) Fotboll på tvn; SÅKLART!? Kalmar FF mot Göteborg.. Fan så tråkigt det är med fotboll ;)
Jag har gett mig i kast med den nya boken, den börjar bättre än jag förväntat mig och nästa gång Theo somnar ska jag läsa lite till ;)

Jag har packat ihop lite och ikväll ska vi nog se melodifestivalen. Imorgon bitti åker vi hemåt och det vill nog varken jag Johan eller Theo egentligen. Back on Track!?

På måndag påbörjar jag mitt livs kanske hittils svåraste utmaning. Men jag ska klara det!
Men det är på måndag, och jag ska inte ens tänka på det idag.


Ha de bra allihopa!


skrattet


Godis för själen.


Kanon dag trots lite skallebank..Linus har hämtat hem Leja :) hon är stört skön och det är roligt att hon livar upp här lite. Theo är super nyfiken och vill gärna busa lite för våldsamt med hennes nos så vi har full koll hela tiden på bustrollen! :)


 

Helt självförvållat har jag kanske inte mått allt för bra idag, för att inte tala om en skit jobbig natt. Nu blir det stiltje på vinet och det får vara en vit kväll med lets dance, det blir fest ändå..


Theo slocknade i soffan idag, skit roligt såg det ut :)Lill stjärten ;)
KUNGEN!


Tröttmössan..


Slaktad i soffan blev jag lite nyfiken på poker.. Vi anmälde oss till en turnering för 30 kronor så Linus kunde berätta lite hur han spelar och så :) Ett tag senare hade han slagit ut ca 80 andra och hem vinsten på 800 kronor :) Lyckat!Självklart lämnar vi inte Göteborg utan en kväll med räkfrossa. I Frölunda fanns det massor av smarrigt på Feskar Bönderna ;)
Och vidare njuter vi lagomt här. Idag har solen strålat och hoppas det blir likadant imorgon. Har inga mer planer.
Skönt att bara slappa och vara hemma lite också, men är det lika fint väder imorgon ska jag ut mer! Idag blev en riktig slapp dag :P

Ha de bra!


Jag blir en känd frisör..
Idag tog vi sovmorgon (JAG TOG SOVMORGON) Theo somnar tidigt och vaknar tidigare. Just som vi önskat, fram tills att vi båda blev lediga och vill sova längre ;) Imorgon är det min tur att kliva upp.. Johan har tagit Theo i två nätter och imorse sov jag ända till halv tio.. Så det är min tur nu.

Jag och Johan tog en promenad till Sisjön, det var kallt men man blir pigg iaf :) Vi kollade på Stadium och jag hittade en fin jacka men sket i det.. Börsen känns av innan den knappt öppnats och vidare skulle vi..

När vi kom hem blev det lugnt ett tag. Theo käkade Pasta Bolognese och sen åkte vi mot Kungsbacka där pengarna rullade iväg.. Men ack så nöjda vi var när vi var färdiga ;)

Johan har hittat sin vår jacka och den var skit snygg. Jag hittade två jätte fina tröjor. Theo fick fina prylar till sitt rum och att han hade strumpor på sina händer fick jag höra allt för många gånger (jag hittade inte hans vantar här hemma innan vi åkte) Vantar måste han ju ha.. så det blev idag ett par strumpor på händerna ;) Det påpekades mer än en gång kan jag lova och jag ska leta på vantarna fort som tusan till grabben.. ;)

Badrummet hemma ska inredas och jag hoppas det blir bra. Underkläder har vi nu så det räcker ett tag iaf..
Theo mår super här i Göteborg.

Jag har fått tips på något osm heter feskekyrkan som kanske ska besökas på lördag. Kan bli spännande.


Iövrigt roar vi oss lagomt här..
Vi har alltså en blanding av rakapparat och vin här hemma och Linus låter mig fixa hans hår..

han får skylla sig själv.. Det kan jag lova :P


BILDEN INNAN: VÅRT TRÄSKTROLL!


Bilderna efter..       
Gissa om jag är sugen på att lägga ut ett helt nytt album på facebok? Men bilderna är copyrightade för bloggen :P

Men ikväll har vi alla fått ett gott skratt!
Så här går Linus till jobbet kommande arbetspass ;)

Imorgon får vi se vad som händer..
Jag ska snart sova gott och njuta när jag vaknar nästa gång av att behöva gå upp och värma mat åt lilla trollet ;) 
Dessutom längtar jag extra mycket till påskhelgen, trots att många är förbyllade över att jag inte åker hem på en årets hemvändar dag, så ska jag njuta av att fira med en av mina bästa vänner på nytt ställe, påsken på annat ställe än R blir förtsa gången på 23 år för mig. Det kanske är på tiden? ;) 


ha de bra.  Semester

Vi har det kalas bra i Gbg :)

Vägen hit var ganska dryg. I vanliga fall brukar Theo sova i bilen, men han har blivit större och tar även för sig mer så att sitta i en bil så länge var ingen hit för honom. Tack och lov tog vi pause i Örebro och hälsade på Mimmi och Djani, det behövdes. Det var ju dessutom kul att se deras otoligt snygga lägenhete där :)


Sen åkte vi vidare igen mot Göteborg. När vi kom fram möttes vi av taco :) Just det jag önskat och i kylsen stod 2 flaskor chapill hill. Linus visste tydligen presic vad jag behövde. 2 glas senare somnade jag gott.


Theo har sovit bra. Han anpassar sig fort till nya ställen och det är inga problem :)
Han har det bra och sliter lite med hans tänder som nu kommit nertill. Dom är vassa som knivar fick jag känna idag.


Igår var vi till Frölunda torg, deras shopping center. Jag köpte andra boken i Camilla Läckbergs serie. Dom är sjukligt bra. Spännande som få. Ikväll läser jag ut Isprinsessan. :)

Han trivs i vagnen. Men skirker så fort han blir less eller inte får som han vill. Det gör ont i öronen och jag blir skit förbannad när folk stirrar. Men killen kan, det har vi blivit varse om, verkligen.

Igår tog jag och Theo en promand ner till Askims badet. Jag kan inte sluta häpnas över hur otroligt fint det är där nere vid havet. Verkligen kanon fint.
Idag är vädret sämre och men det gör inget. Igår var det strålande sol och Theo sov över en timme i vagnen :)

Vissa rutiner sitter i :) Hannas hjälplinje så klart. 2 avsnitt varje morgon och Theo tjuter av glädje så fort han hör musiken :)
Idag har vi gjort stan. :)
Johan hittar en jacka som kostar PÅ TOK FÖR MYCKET..Jag retar honom och säger att om han vinner på Trisslotten jag köpt kan han ju köpa den ;)
Han svarar med att det fan bara finns nitlotter i hela jävla Göteborg ;)
Vi träffar min gamla klasskompis kompis Karin som kommer med super roliga nyheter :) Hon ska gifta sig i sommar :) Hon kommer vara en strålande fin brud och jag tycker det är kul att träffa henne igen.
Vissa sätter sig fast, vissa gör inte det. Så är livet. Hon är en av dom som har suttit kvar :)
Dom har skaffat katt. Och en lägenhet på hissingen :P Roligt.
Hon pluggar till "skepps mäklare" och jag beundrar hennes förmåga att ta sig för saker. Och få dom gjorda dessutom. Två år kvar sen kommer hon slå igenom. Jag bara vet det. En otroligt ytte pytte liten tjej, men med ett hjärta större än självaste solen.
Vi hade lite bråttom. Jag ville hinna gå i några fler affärer innan vi skulle hem så det blev en snabb date, men kanske skulle vi ses igen innan jag åker hem.

Vi kommer hem till Askim och möts av en super sjuk Linus. Vinterkräk sjukan!? Jag blir livrädd!
Men jag har handsprit och vi håller Theo en bit ifrån honom hela tiden. Stackarn ligger bara på soffan och vill inte ens ha en öl. När den killen tackar nej till öl, då är han dålig. Hoppas verkligen det går över fort! Fort som tusan. För hans egen skull. Det är ju fan inte kul att vara så dålig!

Imorgon får vi se vad som händer.
Nu ska jag kolla om killen behöver alvedon eller nått.
Sen sova och som sagt får vi se vad morgondagen har att erbjuda. :)

Ha det bra


Hä´nden..

Jag fullkomligt njuter av att ha alla här :)

I torsdags gick jag på Brynjan en sväng och sjöng Kareoke. Skit kul!
Sen mötte jag upp dom andra vid tåget. Johan körde hem och jag och Jessica gick med vagnarna.
Fredagen spenderades på stan. Att vi har shoppat (trots att jag lovade mig själv att inte göra det) går nog inte att sticka under stolen..Men roligt har vi :)

Jag kan inte låta bli att fnittra för mig själv vid kassan på konsum.. Pia tar emot varorna på bandet och frågar om hon kan lägga mammas varor i samma påse som henne. Mamma svarar högt och ljudigt så alla hör: "Ja, hä´n den i ´ndär" och hon i kassan frågar direkt, Är du från ångermalnad..? I sin tur hör jag min moster säga till mamma: "Jag som inte tycker vi har nån dialket just"... Om dom bara visste.

"Jeg jet ju upp på bott´n å städ" = Jag måste upp på vinden för att städa..

Vi har fikat på Java, favorit stället åter där kom dialketen in när mamma inser att stadsmackan inte var som hon förväntat sig. Översidan på mackan var ju tom ;) Hon utbrister; "Ja skull ha fått nå sövel på n´hän sia å" Och dom menar att dom inte har nån dialekt Haha..  Theo och Eskil har hängt med på allt i deras vagnar, dom har lekat här hemma och det är så kul att umgås. Eskil har ju blivit stor grabb sen jag sist såg honom och den här gången har jag növlat honom super mycket.  :)
Det är jätte kul att träffa Eskil. Vi missar ju så mycket av hans uppväxt och jag tycker det är roligt att han har så lätt till skratt. Dessutom tror jag att han tycker jag är extra rolig för han skrattar så fort jag tittar på honom. ;)
Theo njuter så klart till fullo av all uppmärksamhet han får. Från morgon till kväll finns det någon/några att titta på och prata med :)


Och dessutom är dom super fina bäda två.

Med ens jag kom på tågstationen i torsdags glömde jag helt bort tröttheten och dom tunga benen. Det visar sig ibland när jag fastnar med ögonen på en viss punkt och sjunker in i min egna värld. Men annars kan inget få mig på bättre humör just nu än dessa människor..På Java.Mamma, syster och Theo


Favoriten hittade en jätte fin jacka på Brixx.Och ja, jag hittade saker mest överallt.Men Babyprffsen blev en stor favorit och jag och Jessica köpte likadana åkpåsar till vagnarna :)

Johan är och ser på hockey. När han kommer hem ska vi äta en otroligt smarrig middag, fläskfilé och ris.
Imorgon åker alla hem. Men det ska jag inte ens tänka på nu!

Ska återgå till farten och fläkten här hemma.Sol i sinneVi har busat i snart två timmar och Theo ligger numera och snarkar högt inne i hans rum.
Han springer runt överallt i gåstolen och skriker glädjetjut.
Ibland stannar han upp och tokhoppar i den, jag är livrädd att den ska gå söder.
För det första är det inte ens våran utan vi har lånat den av Johans bror, för det andra är jag ju främst rädd att han ska göra illa sig? Men dom borde ju vara hållbara för att studsa i lite?
Hans leksaker som han fått uppskattas till tusen och allt är super gott att tugga på.
Jag själv har en kanon dag, VERKLIGEN i jämförelse med gården!
Vad kan göra en mer glad än detta leende?
Här kommer levade BEVIS på att jag lyckat hålla blommorna vid liv. Alla utom en.
Jag jobbar för fullt med detta uppdrag och har satt alarm i telefonen för att det inte ska gå veckor mellan vattningarna.
   


Denna är slut. Den har gjort sitt här i vardagsrummet och är just nu det fulaste vi har här hemma.
Det är sex and the city på tv, men det är bara repriser.
Jag ska börja laga pytt i panna tills Johan kommer hem.
Sen blir det en tur till brynjan också för att lämna en tröja till Malin.

Solen ha försvunnit men vissa dagar har man sol i sinnet ändå ;)
Vill att Johan kommer hem..
Undra hur länge min skatt behagar sova denna gång? Han sov ju jätte länge och bra inatt och ändå har han sovit mycket idag också :)


Nä, lär passa på att plocka bort alla leksaker innan han vaknar igen!


Härligt ute!
Har nyss kommit hem från en tur ute. Så otroligt härligt väder att det borde vara böter på att vara inomhus, men har man måsten så har man..

Först möttes jag och Tessan på Röda Korset i brynäs centrum, jag skulle lämna en påse kläder, kläder som jag vet att ingen vill ha av dom som brukar få det jag inte längre kan ha.. Då blev vi bjudna på kaffe, så där satt vi. Jag , Tessan, Theo och Flisan och resten av hela brynäs rikspuckon samlade på ett och samma ställe. Vilka jubel som spenderar dagarna där.. Tyckte nästan det blev lite otäckt efter tag så vi gick illa kvickt. Vidare till Fjällbacken för att handla.. Jag köpte nytt skurmedel och det luktar så otroligt gott.. Det luktar sommar i hela lägenheten och dessutom är det vädrat så det är frisk ren luft här inne..

Theo pratar jätte mycket nu.. Han är inte tyst en sekund, alla möjliga spännande ljud har han att bjuda på :) Jätte kul.Nu har jag iaf planerat att skaffa mig lite Astrid Lindgren filmer :) Finns det nått bättre?
Ska höra med Emma och Peter om dom kan köpa hem från Ullared, där var dom billig om jag inte minns fel, eller omöjligt för allt var billigt där. Minns att jag köpte Ronja Rövardotter till Ronja i 20 års present där :P  Då ska jag njuta Pippi på Dom sju haven, Barneni bullerbyn och alla dom där tok mysigt filmerna som jag faktiskt fortfarande tycker mycket om. Ja, jag tror dom flesta tycker det.Det var skoj att träffa Flisan också, hon har alltid ett leende på läpparna. Idag när hon vaknade i vagnen låg hon och skrattade för sig själv :) Toksöt unge detta!

Nu fortsätter dagen med full fart!

Ha de bra.


Jag hann inte..

.. ringde Tessan och vi bestämde att ta sällskap. Jag sa att om Theo börjar bli trött så packar jag ner honom och kommer över till henne för hon skulle vänta på posten. Jag märkte aldrig av att han blev trött men vipps så sov han :S Skönt för honom. Borde ringa henne och kolla om vi kan vänta tills han vaknar. Hennes post har nog ändå inte kommit.

Hamnade i dagdrömmar nyss. Fick en daglig dos av "skvaller" häromdagen och jag kan inte sluta bli förvånad. Har intalat mig själv tusen gånger att inget är lägre förvånande men jag slutar aldrig häpnas. Undra om folk pratar om mig också, om det man får höra kanske inte ens är sant? Förhoppningsvis. Jag intalar mig att det är rykten baserad på ingenting... För det kommer kanske en dag när jag får höra påhittade historier om mig själv, då hoppas jag att andra tänker likadant, att det förmodligen inte ens är sant. För om allt man hörde var sant, då skulle ingenting fungera! Ja då skulle det vara kaos.. Kollade lite på vakna m voice, där den där Katrin höll låda.
Hon vet vad kvaller är hon! Sänder live i tv. Herregud vad hon måste vara hatad. Men undra hur mycket av hon säger som är sant då? Undra hur mycket av det som det som står i "hänt extra" som är sant ;)

Tro länge Theo behagar sova idag? Jag har laddat kameran och tömt minneskortet så idag ska knäppas kort.
Ska också berätta att dom blommor jag köpte för en vecka sedan fortfarande lever :) Otroligt.

Solen är fortfarande här. Strålande sol. Jag vill ut, ut, ut.. Ikväll får jag Theos pulka också så då ska vi testa den :) Han var nog lite för liten i julas när han fick den och vi fick inte plats med den i bilen så den har varit i R.


Hörs!

Strssigt värre igår :)

 


Vi var super stressade igår när jag hämtat Johan på jobbet, han bytte inte ens om för att vi skulle hinna till Ahlsell och handla. Därav blev hans kläder kvar i labben och så även hans nyklar.
Hemma slängde vi snabbt ihop middag och sen åkte Theo och Johan till Lina och Lars och jag gick på jobb.
Smsade vid 20 om han skulle bli klar till nio. Det verkade inte som det.. Lite skönt tänkte jag för mig själv. Då kan jag vara hemma ensam och röja lite. Lugnet innan stormen ;)

Men när jag sen är på väg hem kom jag på att han har mina nyklar :S Så var det med det.. Jag hade ingen lust heller att stå ute i en timme och vänta, det blåste spik. Som tur var var Lars snäll och hämtade mig, och det alltid roligt att träffa folk så det gjorde mig ingenting.

När jag kom hem dit hade Theo somnat på Linas mage :) Det såg jätte roligt ut. Hon har ju inte så liten mage nu heller då det finns en liten där inne. Men vi satt och surrade ett tag tills det var klart på toaletten.
Det var ju ganska sent så lilla Malou hade somnat, annars brukar det vara en fröjd att träffa den lilla vilden. Hoppas på att hon är vaken nästa gång vi ses :)

Theo hade somnat redan vid åtta vilket verkligen inte hör till vanligheten, dessutom sov han som en stock när jag skulle ta på honom kläderna, i bilen på väg hem och när jag skulle ta av honom. Ja han sov till och med när jag bytte blöjan. Så nu har jag kommit på att om det funkar så bra när Malou leker med honom, då ska hon få komma hit när hon vill ;) För han sov faktiskt bra inatt också.. :) Super skönt!

Mindre roligt var när klockan var halv sen imorse och grabben var klarvaken.. Jag låg och drog mig ett bra tag men tills slut kände jag en fasansfull doft och när jag sen kollar har jag bajs på min arm :S ÅHHH!!! Han hade bajsat med dunder och brak och att ligga kvar i sängen var inget alternativ, upp och hoppa in i duschen.

Men nu är vi tok pigga igen och klockan är strax innan åtta :) Idag kommer bli en bra dag. Jag har redan hunnit diska, städa sovrummet, och små fixat.
Ska smsa Tessan snart och fråga om dom vill följa till Fjällbacken. Jag måste ha diskmaskinstabletter. Men det är kanske lite tidigt än. Å andra sidan brukar Flisan vara vaken med tuppen, men man vet aldrig :)

"Nu är det mesta packat, har svårt att fatta att vi åker imorgon, det har känts så långt bort. Nu ser vi till att få några härliga dagar tillsammans, det ser jag fram emot! Kram på dig fina kusin och vän!"

Ikväll kommer alltså min Mamma, Syster, Moster, Kusin och Kusinbarn. Jag har längtat super länge.. Ska bli så otroligt roligt. Vi har alltid stått varandra nära i min familj och jag har ofta längtat hem, sen Theo kom, min kusin flyttade hem, hon fick själv barn har jag längtat ännu mer. Så att dom kommer hit betyder mycket.
Det är ju roligt att dom får se hur vi bor och har det här i civilisationen.. Min kusin bor nämligen i raka motsatsen :) Men ibland skulle jag själv VERKLIGEN vilja bo så. Känslan av att vara hemma. Bjuder på några av hennes bilder som visar deras otroligt fina hem, i Nässjö, Kvarnbacken, Ett ställe UTANFÖR det yttepytte lilla samhället Nässjö som i sin tur ligger en liten bit från Natursköna!Otroligt vackert..


Här kommer Theo åka kana och bada en massa under sommrarna :P


Kylan är påtaglig.


Vackert!Legolas leker i snön ovarför husen.


Två människor som gjort detta ställe till något att längta efter.


Räven som kikar fram..

Snö, snö, snö

Hämta ved i -35 är nog inte så roligt alla gånger. Men denna kvinna reder sig själv. ;)


Så dessa dagar ska jag njuta till fullo av. Extra kul är ju att Eskil är med också :) Lillen som även han växer och blir stor! Det fullt ös och vi ska ha skit kul!
På söndag efter att dom åkt är det bara att börja packa för på måndag drar vi på en veckas semester till
Gäteborg :)

Nu tittar solen fram och mitt humör stårlar med den!

Ha en fin dag!Olyckdrabbade dagen..
Vissa dagar är bättre än andra..

Lyckas tappa flaskan med välling i köket.. Välling, välling, välling överallt!
Tio minuter efter det tappar jag ett glas inne i sovrummet, glas bitar, glasbitar, glasbitar överallt!
En halvtimme senare går babysittern sönder!

När jag sen ska ta tag i sista färgen på golvet blir lillen här hemma rastlös..
Jag ska jobba ikväll ändå. Johan hade bestämt annat men det löste sig tillslut ändå..

Någon städ dag blev det inte. Och nu ska vi snart åka och hämta Johan för att sen handla på Ahlsell, Gävles näst mest tråkiga butik efter ByggMax.

En ren och skär skit dag!

Gissa om vi längtar efter mormor och resten av gänget som kommer imorgon!
Och hoppas hoppas hoppas att resten av dagen kan flyta på. När jag slutar börjar, fuskbyggarna på tv. Har längtat efter att se det. Men som det ser ut nu har jag ju inte fått ett skit gjort här hemma så nån tv blir det antagligen inte.


Ser fram emot en ny dag med nya möjligheter.
Hoppas ni har bättre tur än jag idag ;)

Vackra tyger..


Jag och Lovisa som hade tänkt att vara med på detta. Det blev inte nått av de heller..
Förhoppningsvis kommer det framöver.

Theo är super duper grinig och inget kan få honom nöjd idag. Helt otroligt vilket röst han besitter. Han kan klart och tydliget berätta när han är missnöjd utan att gråta. Ganska häftigt tycker jag. Har vid detta lag lärt mig att om han får gnälla av sig en stund utan uppmärksamhet brukar det ge med sig. Jag stålsätter mig själv och vägrar vara där och gulla ;) Tillslut ger han upp.. Nu börjar dessutom Hannas hjälplinje när som helst och bara musiken får honom att skratta :)


Försöker hitta insperation till att städa, men den verkar vara som bort blåst.
Ljudet på datan fungerar inte heller så jag kan inte spela musik :(
Får leta upp någon bra skiva och spela så istället.

Och här vid datorn lär jag knappast hitta något heller så nu måste jag stänga av innan jag hittar någon ny sida att läsa igenom.

Ha en fin dag..

Det går fort nu..


Ont måste..

Kvällen igår var kanon!
Vi hade super mysigt. Kollade på Luftslottet som sprängdes. Den var super bra.
Inte lika bra som boken, men för att vara film tyckte jag om den!
Vi surrade massa inredning och annat och det gör mycket att ha en kväll i veckan med lite vänner, det blir så mycket kortare till helgen då.

Theo har sovit hyffsat inatt, men två gånger fick jag gå upp och värma välling men när jag kom tillbaka hade han somnat om. Vi klev upp vid 08 och jag har på börjat att skrapa och gnugga bort färgen på golvet i Gästrummet. Så sjukt tråkigt.. :( Men ett ont måste.

Så idag blir det nog mest till städa här hemma.
Men det verkar vara jätte fint väder ute så det kanske bli en tur också :)

Ha en fin dag!

FÄääärdig..

Tre lager färg i rummet, nu är det klart! Aldrig att det kan lysa igenom nu. Då blir jag galen.
Johan har gett sig på hallen, så vi får tillbaka skåpet på väggen.

Så skönt när det är färdigt. Sen att det kommit färg lite var stans på golvet, det tar jag bort imorgon.

Jag har läst expressen. Fler än jag som är chockade över snön. Idag när jag skulle ut med bilen tog det skit lång tid innan jag skottat bort all snö. Plogbilen var utanför, han stannade traktorn och sa: "Underbara vinter va!?"
Jag svarade att: "Den skulle kunna vara underbar om du inte gjorde sånna jävla plogkanter" (Med glimten i ögat)
Han skrattade och nickade.. Finns nog inget jag avskyr så mycket som dom frånvarande plogbilarna, men tillochmed när dom väl är här ska jag gnälla också :P Dom kan inte ha det lätt..

Om 10 minuter börjar Förkväll.. När det börjar höjer jag volymen och plockar undan här hemma, tänder ljus och inväntar trevligt sällskap. Theo vägrar vara med mig. Han ska promt vara i hallen och titta på Johan.. Skriker så fort jag kommer. Han får väl vara där ute då ;) Tjuris..

Nu ska jag maila min Farmor!

Ha de bra!Fixar dag..

Då var det tisdag och jag har sovit HELA natten :) Helt otroligt vad lite sömn kan påverka sinnet.
Klev upp klockan 09 och började maskera gästrummet.
Det gick fortare än jag trodde och vips var rummet målat :)

Jag tog bilen och skulle åka till IKEA, såg att jag skulle behöva tanka, vilket var tur för just när jag var klar och på väg ringer Emma och säger att IKEA har stängt idag. Typiskt! Taket var paj eller nått så jag får hoppas hoppas hoppas vekligen att det är öppet imorgon igen. Är super sugen på att anmäla mig till deras inredningssminarie som dom har där på torsdag men jag vet ju inte hur länge det håller på.. Vill ju inte missa när mina norrlänningar anläder :) Istället för Ikea åkte jag till ByggMax för att köpa färg och det måste vara en av Gävles tråkigaste butiker. Vidare till Kvantum.. Skulle handla hem bland annat mjölk.. Men kom ut med allt utom mjlöken.
Får ta en sväng till senare..

Theo har nyss ätit, skrikigt och somnat. Han snarkar högt vis sidan om mig på soffan :)
Johan är hemma idag också men han mår betydligt bättre iaf.

Ikväll kommer Carina och Anders hit. Äntligen är tiden inne för filmen, Luftslottet som sprängdes! Underbart.
Har längtat skit länge!

Är bara så sur för att jag glömde ta en "före" bild på gästrummet. Det blir en RADIKAL skillnad kan jag lova :)

Hoppas ni har det bra


Lyckad dag.

En kanondag trots vädret :)

Jag och Theo tog oss ut i ovädret, lika förbannad som vanligt blev jag på att det inte plogas, var helt genom svettig innan jag plogat mig ner på stationen. Och när jag väl kommit fram dit ser jag att tre av fyra tåg på tavlan är inställd.. Fan. Men när mitt tåg väl kommer upp så är det det enda av alla tåg som faktiskt ska avgå :)
Tågresan gick kanon. Och Theo gillade att sitta vis fönstert och titta ut :)När vi kom fram möttes vi av Rebecca och Sam, vi knallade till ett ställe där dom hade Babysång och där var det massor med barn. Super fina lokaler och mycket roligare sånger än vad öppnis här har att erbjuda. Theo var skit trött och lite gnällig, men efter ett tag packade vi ner barnen och gick mot stan, till ett matställe. Käkade och surrade en massa. Theo sov en tupplur. Sen ringde vi Robin som hämtade upp oss och så åkte vi mot Gävle igen.
Det var kanon kul att komma bort. Se nya ansikten. Dessutom fick jag ju se hur stor Sam blivit :)När jag kom hem drog jag igång direkt. Röjde upp nere i förrådet och bar ner varenda J'vla kartong som stårr här uppe på tok för länge! Jag orkade alla utom en, den fick helt enkelt stå kvar. Nu är Gästrummet helt tomt förutom sängen. Imorgonbitti direkt när jag vaknar ska jag maskera med tejp och dra på ett lager med färg.
Om jag hinner ska jag ta mig till Ikea också, och om vädret tillåter. Skönt att ha det gjort iaf.

Theo har badat och jag med. Nu sitter vi bänkade framför soffan och glor på Annorlunda familjer.
Jag är så otroligt godis sugen.. Har lite daim i väskan men om jag tar fram den kommer jag få höra från sjuklingen "Du har ju alltid en gömma med godis" och faktum är att jag har det. Så nu är frågan och jag ska njuta den själv, eller dela med mig? ;)

Har ett dilemma också. Boken jag fick av Johan är så sjukt bra. Men kruxet är att jag har kommit till ett så läskigt kapitel att jag inte vågar läsa på kvällarna för då vågar jag sen inte sätta ner fötterna på golvet om Theo skulle bli hungrig eller ledsen. Jag vill verkligen men det går inte. Jag vågar inte fortsätta :S Får försöka komma över några ljusa timmar framöver :)

Nu till tv.

Ha en fin kväll.Det blir en dag i Bollnäs..Vi är tok laddad för en dag i Bollnäs.


Det snöar jätte mycket hemma och jag ser att har fått vidriga påsar under ögonen, tackar än en gång för den otroligt braiga "trolla bort påsarna" krämen från MUS.
Tappar lusten när jag tittar ut. Men sen vaknar Theo, på strålande humör och jag känner att det kommer bli en kanon dag bara vi har tagit oss hemifrån in i det varma osnöiga tåget. ´

Men hur mycket snö är det tillåtet att snöa? Beräknar att gå ännu tidigare då jag vet att det brukar bli bång styrigt med vagnen ute (då dom knappast är ute och skottar)

Theo var vaken till och från hela förnatten, men det var bra att jag sov där inne. Jag hann inte vakna upp så mycket :) Idag ska vi trötta ut oss så vi får sova ordentligt. Vet ej om jag ska jobba eller inte. Johan får höra av sig under förmiddagen.
Johan har fortfarande feber och är dålig! :(
Men jag kan ända inte låta bli att små le när han kvider från soffan "Snälla våfflan kan du hämta papper så jag kan snyta mig" ;) Blir skönt för honom att vi åker. Då kanske han är piggare ikväll än vad han var igår!


Nu ska jag göra sista rycket här hemma innan vi gör ovädret sällskap ner till stationen :)

Ha en fin dag!


RSS 2.0