FREDAGSMYS MED MIG SJÄLV!




Jag var mer död än levande imorse. Men det gick snabbt över och vi begav oss till Dagis..







Lyckan var gjord även idag då lilltraktorn var på plats med den glada gubben :)

Sen åkte jag till Farmor och vi var på intesiv vattengympa. Jag trodde inte jag skulle kunna gå därifrån. Haha
Smällen kom efteråt när Johan ringer och berättar att han ska till Falun, "okej okej" PÅ MÅNDAG!??!?!?!?! Paniken bottnar sig i magen och jag gör som ett litet barn. Jag ringer mamma :) Hon ska komma hit och vara med Theo medans jag jobbar. Tack Tack och tusen Tack för det!


Johan och Theo åkte till Gävle. Jag vinkade av och tog mig själv till affären..





Ikväll är jag ensam. Underbart tyst. Jag maktmissbrukar tvdosan och smaskar på massa godsaker!
Samtidigt har Ronja fått mig att göra något jag lovat mig själv att inte göra. WORDFUED? Heter det så? Jag hajjar inget än. Haha..

Hur som helst så är det härligt. Jag ska vara vaken länge och jag ska sova länge.
Skulle egentligen gå på fotboll ikväll men blev för snål då det kostade 200 kronor och jag inte ens är intresserad egentligen :P Vad är inte en kväll hemma istället.

Ha de fint


Varför har inte jag en smile grop?


Tröttheten är påtaglig idag. Fy bubblan.

Igår kväll kom Anna och Anders hit. Vi fikade och surrade, kollade Idol och myste. Theo somnade pladask, utan sällskap i sin säng. Det betyder mycket kvällar när man har besök. Ibalnd kan vi behöva ligga med honom länge innan han somnar. Hur som helst var det skönt med lite sällskap. Jag gillar Johans kommentar när dom åkt: "Men att du har så snälla vänner och det tar 4 år innan man får träffa dom?"

Vi kollade Tack för musiken med Lasse efter att dom åkt sen var det hög tid att göra kväll :)


FIck se ett kort av våra vänner igår:



Helt otroligt fint :) Jag vill också gå till en fotograf.
Marie om du läser så ÄLSKAR jag din smilegrop!


Ska snart lämna trollet på dagis för att sätta av mot Vattenjympa i bredsand. Jag och Farmor ska gå :) KUL!
Sen blir det kanske tonfisksallad hos henne innan jag åker hem och packar till Theo.
Mina grabbar åker till Gävle idag.
Jag blir solokvist hemma och det känns som en otrolig lyx :) Självklart vill jag ha dom hemma men det känns lyxig att kunna fixa i lugn och ro här. Jag kommer hinna med mer under denna helg än vad jag gjort under hela månaden tillsammans :P Eller så träder latsidan in och det blir soffhäng. Det kommer det bli lite av iaf. Jag ska ha film marathon. Filmer som jag längtat efter att se. Utom avbrott. Jag ska hälsa på pappa och jag ska göra det som faller mig in, utan planering och hänsyn till någon annan.. Haha patetsikt kanske men jag är en ensamvarg och gillar det emellanåt.


Ha en fin dag!


Torsdagsmys.



Hämtade trollet på dagis där det var full rulle.




Vi gick för att handla nya blöjor. Stl 7. SJU det går fort måste jag säga.




Vem springer snabbast?






Efter att vi tvättat bilen (theo tvättade mest uppfarten) så tog han ett bad.






Han älskar att bada :)

Vi har ätit middag och jag har nyss fixat iordning grönsaksstavar med dipp, johan gör en äppelkaka och Anna skulle ha med sig fika. Vi slår på stort och har fredagsmyset tillsammans med dom ikväll istället för imorgon åker Theo och J Till Gävle. Jag ska vara kvar hemma dels för att jag vill träffa Pappas nya brutta och för att hinna få lite gjort här hemma. Hösten är låmgt ifrån välkommen, men efter helgen kan det komma på riktigt.

Ha de fint.


Snällare idag..

Men idag var supporten snällare. Nu ska det fungera som vanligt igen :)



Fisen igår när jag hämtade honom på dagis.






Idag var vi trötta allihopa här hemma, jag snoozade aningen länge vilket innbar att jag var tok sen. Som tur var hjälpte Johan mig att få Theo iorning innan jag skulle köra honom till dagis. Verkligen all creed till 7-16 föräldrar. Jag tvivlar på att jag skulle fixa den pressen.

Jag åkte vidare mot Ånge, spelade musik på hög volym och när jag väl kommit fram ringer Johan: "Ja men du har väl varningstriangel i bilen, annars får du en 2a och då måste man göra om besiktningen"

Jag började förtvivlat leta och insåg att jag inte hade någon, upptäckte dessutom att dom röda bälteshållarna i baksätet försvunnit, hur är det ens möjligt? Happ, lagomt less rullade jag in bilen.. Till en spriande glad gubbe som var helt faschinerad att jag åkt från Sundsvall bara för att träffa honom ;) haha..




Han skrek med jämna mellanrum att jag fick avslag på städningen i bilen. Jag fick panik och kände att sånt kan dom väl ändå inte dömma? Men han skojjade och sa inte ett knyst om någon triangel eller något bälte.




Han körde rally med bilen utanför och jag undra vad det var som pågick men satt tyst och skämdes tills han kommer tillbaka med ett papper som visar att bilen gått igenom klockrent. "Men en sån fin bil måste du städa, ha ett skydd vid barnsolen" haha.. ja den kritiken kan jag ta, bara jag inte blir bil lös. Så när jag hämtat Theo idag ska vi städa min bil, invändigt och utvändigt! Bara för den där roliga gubben skull :)

Ikväll kommer Anna och Anders hit :) Mysigt som tusan. Jag drömde att vi inredde vinden inatt, så jag ska banne mig ta mig upp dit idag för att se. Vi ska tydligen ha fått virke och en barnvagn som står där uppe och jag har inte ens tittat på de..




Mer bilder från Ladies Night!














Ha det gott.









Inte idag..

Nä Supporten var inte på min sida idag, det blir ingen ordning här. Jag har varit hos pappa ikväll. Jag och Theo tog oss in till stan för att träffa "moparn" och jag passade på att skiva ut en massa dokument. När vi kom hem landade vi i soffan och där har vi fastnat :) Theo har nu somnat och Johan sitter som klistrad framför Moberg. Jag gillar inte honom, han gör säkert god mat men jag finner det inte särskillt underhållande. Jisses mina vego vänner skulle få spel över dessa döda harar och bestar han släpar hem ;) haha Eller jo ibland slänger han sig med roliga fraser.. Ibland. Fick nyss ett samtal från en kille i Sollefteå. Han kommer hit på lördag och hämtar dom sista möblerna som ligger ute på blocket. Skönt att bli av med dom. Träffade upp Johan på onninen idag. jag smög fram till fika avdelningen (en grossist firma som bjuder på fika) skumt! Så frågade jag högt "JASSÅ DET ÄR DET HÄR DU GÖR FÖR PENGARNA VA? SITTER OCH FIKAR?" Haha ni skulle sett minen på gubben i blåställ som satt brevid.. Snopet är förnamnet. Jag skulle bara hämta en sak i bilen men blev kvar.. Johan letade två muttrar och jag gick runt och funderade på om jag kunde komma någon "affär" som var mer trist.. ;) Efter många om och men skulle dom där muttrarna betalas. Det fanns inte ett pris på någonting där inne (struntar företagen i sånt?) Hur som helst visade det sig att dessa två SMÅ muttrar kostade FYRAHUNDRA KRONOR!? Herre jisses va tragiskt kände jag. Tur nog hade J 50% rabatt, men ändå? Två muttrar? Haha.. Aldrig mer Onninen för min del. Jag åker till och med hellre på BilTema :) Men J, han dann det bahgaligt att knalla runt och kika på stålrör och olika badkar :P Vi åt super god middag idag. Rostade rotfrukter o potatis med kyckling. Det var faktiskt jag som gjorde det dessutom ;) Ofta när jag intar GOD mat är det J som stått för matlagningen men inte idag :) Nu ska jag sätta tänderna i Läckbergs nya bok. Ha de fint!

Knas.

Just idag, den 28 har dom begränsad möjlighet att hjälpa till.. Verkar ha strulat endel med den där nya blogg appen. Ser nu i efterhand att en bild kommit upp ändå. Avvaktar med mer bloggande tills jag fått svar på vad som är på tok för det verkar spöka varje gång jag loggar in.

Blogg.se ????

Ja. något har hänt med bloggen då jag inte kan ladda upp bilder eller något annat. Trist. Ska se över detta senare. Det har varit en ruschig dag kan jag lova. Hade smått panik imorse då jag insåg att jag kanske för 15 gången glömt att boka besiktningstid. Jag får alltså körförbud på Lördag. Loggar in och ska boka en tid och informationen säger att det finns tid först den 17 oktober! SJUTTONDE OKTOBER! Fan! Ringer upp och ifrågasätter detta då jag får till svar: Framförhållningen är inte den bästa eller? Jag skäms och inser att jag inte kan vara arg. Det är bara mitt egna fel. Och det retar mig ännu mer. Hon i luren erbjuder mig en tid imorgon. I ÅNGE! 11 MIL BORT. Men vad gör man? Det är bara att stiga upp och sätta iväg. Till Ånge alltså.. Andra året irad nu som jag lyckas med detta. Tröttsamt. Lär jag mig aldrig? Ha ju super fint kort på Theo från imorse innan han åkte på dagis. Dom skulle ha fotografering idag så jag kostade på att ta i lite hårvax i hans lockar ;) haha. Vidare hämtade jag Farmor i bredsand och vi åkte till Ikea och tittade, där blev jag bjuden¨på lunch och jag var så hungrig så jag åt så snabbt att jag fick panik ont i magen.. Sen åkte vi hem till henne igen och provade lite hudvårdsprodukter. Nu sitter jag och sammanställer. Får se om svärfar ska ha något från herr produkterna så går min evetuellt första beställning in till veckan #WIIIEEE# Johan är på väg hem. Dom har dåligt med jobb och återigen lutar det åt Falun. Denna gång tar jag inte ut något i förskott för det verkar som att det svänger väldigt. Vi får se helt enkelt. Nu ska jag kolla med supporten varför jag inte kan ladda länkar, filmer och bilder. Ha de gott!

Vad händer?

Fungerar det ens att blogga? Jag kan inte ladda upp bilder?

Kul

Testar blogga från mobilen.

Snart kommer j få spel. Inte nog med att jag har teckning hemma så har jag dessutom börjat hajja de här med appar.. Skit roligt! Ska spela lite hänga gubbe innan jag somnar :) god natt



Till Theo.



Min lilla fis.

Det finns ingen som får mig så glad som du. Du är verkligen underbar.

Jag vet att jag kan bli arg när du inte lyssnar, att jag kanske inte alltid har det tålamod som jag borde. Att jag kanske ibland överregerar när du gjort dig illa. Jag vet att du blir arg när du inte alltid får som du vill, att du verkligen inte har det tålamod jag ibland önskar, att du ibland överregar när du gjort dig illa.

Jag vet just vad som får dig att skratta. Du vet ganska exakt hur du ska få mig galen.
Jag vet ju om att du testar dina gränser, det är ganska charmerande ibland, just så som det är ohyggligt frustrerande också. Jag vet att du redan lärt dig att dra fram valp ögonen. Jag jobbar på att det inte ska fungera.

Jag vet att när du sover snarkar du. Inte ens elefanter skulle väcka dig, bortsett från tidiga mornar, då räcker det med pappas väckarklocka. Jag vet att du älskar att dansa, du skulle dansa natten lång om inte dina trötta ögon svek dig.
Jag vet att du älskar glass och ibland när du ligger raklång på köksgolvet och gråter för att du inte får en brukar jag vända ryggen till faktiskt skratta lite. Jag vet att du älskar din pappas pannkakor. En dag ska jag lära mig.

Jag vet att du blir rädd för höga ljud, jobbigt eftersom du älskar traktorerna. Jag vet att du försöker göra dig förstådd och det gör ont när jag ser hur ilsken du blir när jag inte förstår allt. Du har fortfarande ditt egna språk.

Det jag däremot tvivlar på är om jag är en bra mamma? Känslan av att vara otillräcklig infinner sig stundvis. Jag känner mig vidrig när jag släpper alla varor på Ica och marscherar ut för att du mest springer runt och leker i affären. Jag känner mig oduglig när du ibland gråter tröstlöst efter att ha ramlat. Jag ifrågasätter ofta vårat sätt att uppfostra dig, vad är rätt och vad är fel? Jag funderar ofta på om jag är för sträng? För snäll? Hur man bör göra för att vara lagom?

Det jag däremot ALDRIG tvivlar på är:

MIN KÄRLEK TILL DIG.. och det räcker långt!



ÄLSKAR DIG!


Fullt ös.

Theo var hängig imorse. Lite feber så han fick vara hemma. Samtidigt som jag blir utringd på jobb.
Johan fick vara hemma och ta hand om lillen. När jag kom tillbaka hem hann jag både rensa ur kökskåpen, putsa fönstren  och Johan fick upp hyllor på Theos rum som tar sig mer och mer.. :)

På eftermiddagen kom farmor och Fanny hit :) Vi åt en super god fläskfilé gryta som Johan kokade ihop och surrade ett tag.
Jag har ganska nyss kommit hem efter ha skjutsat hem dom. Det är trevligt med sällskap.

Theo cyklar runt på sin cykel (inomhus) och jag ska förbereda morgondagen som består av dagisfotografering och hudvårdsprodukter.


Ha en fin kväll.


Go natt.




Nu är jag hemma igen. Satt och läste mina kommentarer under utbildningen och det värmde i hjärtat när jag fick se att Karin varit in här och tittat :) En gammal klassis från Tjörn. Det fick mig att längta till Göteborg igen <3

Theo hade somnat kvart över sex. Jag tänkte att han inte skulle behöva sova på dagen idag. Vet inte alls varför jag tänkte så. Straffet kommer imorgon bitti. Attans. Men som man bäddar...

Jag har äntligen fått till mitt appel id att fungera.. Jag och teknik fungerar inte alltid så bra.

Imorgon blev jag utan bilstol då dom på mekonomen fuskat med passaten. Men det är nog bara bra det så blir det mer gjort här hemma.

Ha en fin kväll!


Måndag.



Jag har varit på stan och införskaffat lite nytt. Denna plånbok? köpte jag dock i Gävle. En present till Johan, ett perfekt julklappstips :)




Väldigt snyggt och praktiskt!







Sockar till Theo.




Ny tröja inför dagis fotograferingen på Onsdag :)




Och härliga höstdojjor :P




Johan ville ha en ny kokbok till samlingen så det blev VILT MED SALMING :)




Fina blommor och massa backar fick följa med från Ikea.

Ska ge mig i kast med att putsa fönster men då lär nog Theo vara på dagis :)
Fick ringa in pappa som akut hjälp för att kunna handla mat. Det gick inte att vara med Theo, han visar sig inte alltid från sin bästa sida. Nära ett nervsammanbrott näe han lägger sig ner på golvet och skriker hysteriskt.. Då kom pappa o Tuva o hjälpte mig. Tack för det.


Måste bara häva ur mig en gnutta irritation också. Skäms över trångsynta människor och är glad att jag inte var i Ramsele denna helg. Fan ta folk som inte har vett att bete sig som människor. Har inte folk längre rättigheter att umgås med vem/vilka dom vill? Dra åt skogen så barnsligt. Jag tror min Sambo har sån pass integritet att han avgör det själv. Rannsaka er egen garderob innan ni ger i kast med andras. Idioter. Ser jag tillbaka på mina år med Johan så finns det EN människa som varje gång vi varit hemma tagit sig an Johan och vara jävligt snäll med honom. Ska han då sraffas för att han väljer att spendera tid med den människan då? Avundsjuka och en liten gnutta "bysjuka" skulle jag kalla det. Kanske får man på käften för det senare, för det verkar ju som att man bör passa sig. Var det inte så? "Du borde passa dig?" Varpå svaret blev, "Ledsen men jag delar inte din åsikt" då ska man passa sig!?!?!?!?! Men för all del, stryp dom som gör det bra, gör det så löser det säkert många problem! Kanske någon av er som kikar in här ibland känner er träffade, eller så rinner det av lika snabbt för samvetet verkar ju inte exitera.




Ha en fin dag


Super helgen!



Vilken helg.
På bilden ser ni Tove, en 08 :) Har hört så mycket om henne under året så det var spännade att träffa henne och hon var ju fantastisk.




Emma piffar inför kvällen.




Brolle, Martin och Frank må så vara, men detta är klass. Vilken man! ;)




Jag dumpade Chapill och provade Eko :)



Carina ger sig i kast med mitt trötta hår :)





Mer fix ( alltså hur stökig kan man göra en lägenhet på så kort tid?) Haha



Jo mina fötter gjorde ont!




Det var super kul! Hela helgen var grymt roligt! Tack till alla som var med. Att sätta sig i bilen för att åka hem tog emot efter att ha omgetts av så underbara vänner. Men så har jag ju mina troll här hemma som får mitt hjärta att slå dubbelvolter så väl hemma kändes det okej igen.

Ladies Night står högst på min prio lista inför nästa år :) Hann med ett besök hos Svägerskan och Emma innan jag åkte igår också. Fick tårta som Sara bakat, med annans i, super god!

Idag är jag på banan igen. I vanlig ordning går både tvätt och diskmaskin på högvarv, sängen ska renbäddas, det ska fixas och trixas och Theo är ledig från dagis. Räkningar betalda. Golven ska tas och det måste handlas.

Theo surrar om grävare och lastbilar och verkar vara lycklig efter en helg med Mormor på lastbilsträffen.


Ikväll är det utbildning.

Ha en fin dag!


Jobb

I rummet där jag är skrattar vi. Det spelas biljard och vi lyssnar på vad som enligt mig är skit musik. Men det är roligt. Under förmiddagen hade vi möte. Det var super bra.
Har med hjälp av grabbarna slängt ihop en sallad inför morgondagen.
Jag älskar verkligen mitt jobb.

Härlig eftermiddag



Jag och Theo anlände Birsta och tog en lunch där. Gjorde det vi skulle och avlutade med leksaks affären då jag lovat en traktor när han måste hänga med mig på jobb prylar.

Väl där inne med alla svindyra prylar hittade vi en på rea, en röd och billig :) medans vi sprang runt där inne hörde jag mitt namn, Lova och Bella var där. Vi bestämde date på tisdag nästa vecka! KUL!




Nöjd kille knallar till bilen.

Vi åkte vidare mot Sidsjön där vi skulle möta upp min pappa och lill Tuva (hunden)
Det var mysigt.




Mindre roligt var det när svanen gick till attack så pappa fick dra bort Theo, jag blev livrädd men skrattade efteråt då svanen lät som en gris.. Han måste känt sig hotat av Tuva. Hon är ju lagomt kaxig ;) Svanen har bruten vinge och är omhändertagen så i övrigt är den ganska svan. Men dom kan dom där bestarna när dom blir arg.




Vipps så ringde mobilen, en gubbe från härnösand ville komma och köpa vår kyl och frys som jag lagt ut på annons bara några timmar innan så vi fick åka hem och panik städa ut den.. Varför gjorde jag inte det innan jag la ut dom på annons? Haha Gubben var iaf super trevlig och det blev en bra affär.

Efter det åkte vi till farmor, där fick vi go fika och jag packade upp mina produkter. Dock hade inte allt kommit men jag hoppas det dyker ner innan fredag iaf.




Hemma igen har vi gjort middag och jag har fixat det sista. Johan jobbade över ända till 21 ikväll så det blev sen middag för honom och imorgon blir det tidigt. Möte 20 mil bort klockan 09. Puuu. Men det ska bli gött och komma till jobbet.

Ha det fint.


post och förhandlingar.

Förhandlingar.

Jag har sålt vitrinskåpet idag, nu förhandlar jag om ett pris på vår kyl och frys. Inser att handrahandvärdet på saker går ner otroligt mycket. Kanske sen det blev "poppis" med begagnat. Nästa vecka ska jag åka till Sandra och se om har något fynd till mig.

Jag väntar invrigt på posten och hoppas att alla hudvårdsprodekter kommit. Har gjort plats och städat badrummet. Längtar.
Theo tar en tupplur innan vi sticker iväg. Har lagt över alla kontakter på mobilen, alla som var värda att ha kvar :) så nu kan jag ringa som folk igen.

Var sugen att sälja barnkläder på tredera men jag struntar i det då man får 20 kronor för en banankartong kläder. Förhoppningsvis kommer det till användning i framtiden. Vem vet..?

Hur som helst ska jag packa det sista strax.

Ha de gott.


Tisdag.




Vi kollar tv. Jag har dammsugat och röjt. Idag ska vi åka och mata fåglarna igen :) Sen ska jag höra om vi inte kan hälsa på Farmor då vi ändå ska hämta Johan på jobbet i eftermiddag.

Iövrig är det tvätt, packning och annat som gäller.
Ha en fin dag!


Idag.

  

Jag var ganska pigg imorse. Jag är pigg nu också... Theo har ett nytt favorit ord: NEEEEEE!
Det absolut enda han inte säger nej till är glass. Annars är allt fel, uppochner och på tok för honom just nu ;) Ganska gulligt.




Har spenderat dagen med detta energi knippe. Anki. Hon har lärt mig en massa nytt och sånt gillar jag.
Har lärt mig om löner och skatter. Kanske inte jätte spännande kan vissa tycka men jag finner det ganska roande.
Fick igång min mobil idag också. Underbart. Numera har jag teckning vart jag än befinner mig (nästan)

Måste fiffla med bilstolen så jag kan köra J till jobb imorgon då passaten ska in på verkstaden. Dessutom måste jag till Birsta och handla. Hur gjorde vi innan vi hade två bilar? Jo jag gick.. jag gick överallt för jag hatade att köra. Nu ålskar jag att köra och därmed har jag kanske blivit (Eller jag har) blivit latare på köpet. Fan.

Fick en biljett till BlondinBellas föreläsning i Sundsvall idag också. Tackar ödmjukast för detta. Kika in här om du också vill gå.

Nu väntar jag hem Johan för att ta mig vidare på utbildning en stund ikväll. Hudvårdsprodukter!

Tack och hej.







Filmerna..

Nu har jag lärt mig hur man gör filmera public :) Äntligen.

Jag är trött trots att det var Johan som var uppe med Theo igår. Han hade vaknat vid nio och vägrat sova. Dom hade kollat på tv nån timme. Jag slocknade direkt.
Ska snart ta Theo till dagis och sen åka x antal mil för att lära mig pappers arbete. Spännande.

Ha en fin dag.


Energi kick.

Vilken dag. Ibland vet man inte vad man behöver förns man är där och en dag med härliga vänner var just vad jag behövde idag :)

Vi mötte upp Bella o Jocke, Oliver O lill Lowa på drakborgen, där lekte barnen en massa, vi kunde surra och käka lunch.
Vidare åkte vi till Sidsjön och matade ankorna, det var mysigt och skönt att vara ute lite. Jag och Bella åkte till affären och därefter blev vi bjudna på en suveränt god middag + efterrätt.

Hoppas vi gör om detta snart igen för det är verkligen roligt att umgås. Lättsamma människor och barnen leker kalas bra. Theo var så underhållen av Oliver att han "skippade" kladdkakan ;) De ni!

Jag vet inte vad det beror på att vissa inte kan se filmerna men jag jobbar på detta.



Mys killarna <3



Ha de bra. Nu ska jag läsa, läsa och läsa :)





Imorgon bitti åker jag till natursköna för att jobba över dagen bara. Hem hämta Theo och sen iväg igen på "utbildning". Tisdag hemma och ladda, packa för Jobb och en helg i Gävle :)

 


<3

Jag låg och läste flera timmar igår kväll.. Otroligt spännande bok. Johan nattade Theo och kom in vid halv två, han hade somnat där inne :P

Jag har laddat upp en film till från igår.  Fattar inte att jag inte använt kameran mer det är ju skit roligt.
Jag måste börja tänka mig för bara, jag svär för mycket och nu när vi har en härmapa hemma påminns jag konstant :S Skärpning.

Vi drar oss på soffan framför händige Many, lustigt program.







Snar ska vi till Drakborgen och leka av oss rejält.

Ha en fin söndag. Imorgon är det jobb på schemat.


Hej då



Det har varit en kanon dag :)

Jag och Theo sov mellan 12-15 Ooopppsss. Lite längre än vad jag tänkt. När vi vaknade åkte vi in till stan och gick för att äta med grabbarna sen tog vi med oss Johan hem.

Vi har varit i skogen och promenerat. Branta backar och vackra stigar. Vi gick ner till forsen och kikade. Vi bor verkligen vackert.

Jag har filmat en massa men det tar sån otrolig tid att ladda upp. Delger när Theo vinkar hej då till grannarna :)
Imorgon ska vi med Jocke, Bella, Lova och Oliver till Drakborgen. Det blir kul.
Dessutom har jag sovmorgon. Ikväll har jag tagit ett kokhett bad och gjort inpackning. Härligt.

Ha en fin kväll, det har vi <3


Lars.




Det finns ingen som sätter mina känslor på sin spets så som Lars gör.

Vi dansar jag och Theo, till Lasse. Jag tänker tillbaka, på tidigare kärlekar, på hur det kändes att få hjärtat krossat och inser att jag blivit äldre. Inte gammal, men äldre. Saker som hände då skulle inte hända idag. På gott och ont.
Var det inte ganska spännande också? Lärde man sig inte hur mycket som helst av att få hjärtat knusat i tusen bitar?

Här hemma har vi dragit fram alla leksaksfordon på hela Theos rum och skapat en form av autoban/verkstad/bondgård. Det är roligt. Samtidigt spelas Winnerbäck på hög volym och jag tillåter mig att drömma mig bort. Till sveda och värk, lycka och skratt.. Man sitter för säkert ibland.

Oj, nu krockade min traktor så Theo behöver hjälp :)


Gomorron Lördag.




Vi har varit vakna en stund inatt. Men det känns ok :)
Vi krachade på soffan så det var smidigt att slå på grolle och dra sig ett tag.

Nu har vi dragit på oss långfillingar och ska gå ut snart.
Vad mer som händer idag har jag ingen aning om. Jag försöker få igång filmkameran, men jag är utan laddaren så vi får se om det går att ladda via ett usb, hoppas. Isf kommer fler filmer.

Ha de bra.


Theo surrar..

Jag har som sagt haft en rolig fredagkväll.. Detta är en ganska lång film men väl värd att se ända till slutet ;)
Ljudkvaliten suger men hjärtat slår dubbelvolter för detta energiknippe <3 den låt som spelas i början är "man ska ha husvagn" men det hörs knappt när filmen laddats upp..:)






Jag, Theo och WEBCAMERAN :)



Vi har spenderat större delen av kvällen i soffan. Kollat barn tv och självklart googlat fram dom finaste traktorerna man kan hitta ;) På ica fyndade vi en lastbil för 19 kronor också så kvällen har präglats delvis med att köra runt dessa fordon lite varstans..



Theo är på toppen humör och pratar en massa. Surrar om Emla och Sotti.
Berättar vilken som är hans favorit glass (vilket är olika varje gång) ;)
Han får mig att skratta sjukt mycket när han sätter igång med surrandet.



Han kan sjunga. Den första låten han kan sjunga är inte bä bä vita lamm eller liknande utan det är en boopers låt ;)
-"dam dam dam dam dam di do di dam, wa wa wa waaaooooo" Sjukt bra :P





Vi har fuskat och ätit en palle kuling chocklad dessutom.. Kanske blir det en sen kväll för den unge herren. Hoppas inte :P
Jag läser just nu Kepler, hypnositören och den är fruktansvärt spännande. En fågel viskade också att Mia Skäringer sänder hennes serie på tv. Den vill jag verkligen se :)



Galna har vi varit ikväll.



Och som sagt, det finns ingen som får mig att skratta som denna varelse.



Nu är jag solokvist i soffan med min coca cola. Theo sover och när pappa inte är hemma sover han i min säng, med mig. Någon måste ju beskydda mig under nattens mörker ;)

Om en timme börjar skavlan. Det gillar jag.

Ha en fortsatt fin fredagkväll!






Fredagsmys (uttjatat) ?



Idag fick jag åka till Simon, Sandras bror som jobbar *#, han hjälpte mig med mobilen, telia i ett nötskal, den kommer inte att gå att aktivera förns på måndag dessutom hade jag fått fel simkort, men han var snäll och gav mig ett nytt, hans nummer så på måndag morgon klockan 08 har vi tele date och han ska aktivera och hjälpa mig att få igång denna evighets maskin. På tiden kanske? Är så enormt trött på att vara utan teckning.





Vi 3 var och käkade pizza idag. Det var kul och Theo charmade personalen där så vi fick äta i lugn och ro ;)
Johan åkte vidare till stan, jag och Theo åkte och handlade sen hem igen.



Har ett galet roligt pogram på datan :)




Jag och T har trimmat gräsmattan ute, tvättat av den skitiga ytterdörren och nu kollar vi (han) bolibompa.
Ska göra klart vintern ute på altanen, det blir som aldrig klart det där, men det tar vi imorgon förmiddag, det blåser så kallt.


Ha en fin kväll.

(glöm inte att länka era bloggar)



hjärtat.



Mitt hjärta skiner som en sol när han kommer till dagis.

Det värmer. Vi har busat på morgonen och han skrattar hysteriskt.. Jag måste ringa bvc, finns det 2 års vaccin eller? Minns inte sist jag var där.
Sandra kommer hit idag :) Hon ska hjälpa mig med denna telefon, jag blir smått galen.
Jag har bjudit hem Anna ikväll, hoppas hon kan kika in. Jag blir själv. Johan ska till Simon och hjälpa till med renovering. Dessa grabbar kan verkligen byta tjänster ;) Det skulle bli middag och bärs. Det förtjänar dom.

Ha en fin dag.


morgonpigg

Jag har inte fått till mobilen än så jag har ringt efter hjälp. Sandra kommer under dagen för att visa mig hur detta ska fungera. Vilken vetenskap.. Jaja, bara den går igång under dagen så är jag nöjd.

Theo är pigg. 05.45 ville han mysa med täcket i soffan framför Bompa. Jag var hur trött som helst.
Det verkar som att det blir bättre väder idag, sol och inge regn.

Ska försöka få lite ordning här inför helgen. Förbereda en lugn helg med andra ord :)

Ha de fint.


KRASCH!

Massa nytt. Det var ett tag sen nu.. Min fruktan besannades. Arbetsdatorn (där mitt liv befunnit sig) med allt arbetsmaterial, bilder, dokument och massa annat har kraschat. Johan darrade på rösten när han ringde och berättade: "Nä, men skärmen är liksom svart" Jävla skit tänkte jag. Så många gånger som andra chefen varnat och sagt att jag borde göra säkerthets kopior. Nope, det blev aldrig gjort och då stod jag här hemma, utan dator, utan arbete och utan allt annat.

Nu har det löst sig. Eller nä. Vi har en dator. Men allt annat är för alltid borta. Det är ingen världkatastrof det innebär bara VÄLDIGT mycket jobb. Men nu är läget så, då får man kanske förlikas och gilla det? :)

Jag sitter just nu och laddar ner Itunes, det behövs till min nya fina mobil. Älskade telefon. Ronja har sovit här inatt så vi har varit på Birsta och strosat runt och ätit lunch. Theo är på dagis.
Han har försten blivit förälskad, i grannflickan, Emla. Han står i köksfönstret frå¨n det att vi kommer hem tills han får se henne eller tills vi söker upp henne. Han kramar och dom springer nästan omkull varandra på dagis när dom ser varandra. Söta ungar.

Jobbet traglar å¨och jag inne i en ny faz med nya tag. Det känns skönt att vara på fötter igen. Ibland behövs en uppryckare.

I helgen blir det lungt. Skönt med en oplanerad helg. Sen drar det igång igen. Måndag, Onsdag, torsdag, fredag består av jobb. Sen blir det ladies night med brudarna i Gävle :) Ser fram emot detta enormt.
Johan ska eventuellt till ramsele och jaga älg :)

Jag måste be om en tjänst. Alla ni som läser, lämna snälla lämna er blogg resp lösen om ni har detta i mina kommentarer (som inte visas) för jag har inte en enda länk kvar.

Tack :)

Nu ska jag hämta Theo, lämna honom hos Pappa och vidare på ett spännande möte.

Hörs.


Dagen som blev ett möte..



Det blev en hektisk dag.
Fick rycka ut på möte hastigt imorse, jobbrelaterat. Med Theo i handen så klart. Det är vad som hänt idag..
Det fanns många borde, men så blev det inte. Så nu ska jag snabbt packa väskan, slänga ihop en middag, invänta frys och kyl gubben. Därefter lämnar vi Theo hos min syster och drar på bio.

Gissar att det blir sent ikväll. Tidigt möte. 09.00 16 mil bort, men det ska gå de å. Har jag tur får jag sällskap i bilen, men vi får väl se.





Ytterligare ett jobbpass väntar och därefter ska jag göra en inventeringslista. Det hände mycket kommande helger och jag har verkligen inte koll på vad och när riktigt så det behövs lite struktur. Just det jag jobbar med, men det är lättare i jobbet än hemma? Jaja..

Åter till hemmet.

Ha en fin kväll.


Theo och Tuva




Vi åkte in med Tuva till Fanny och hängde en stund i hennes soffa :) När vi kom hem skulle vi till att flytta på den kyl och frys vi har nu så dom nya bara är att ställa in imorgon, dom var jätte tunga så jag gick över till Emlas mamma för att be och få låna en sån där Lyfta upp grej. Theo var med och gissa om han blev hysterisk när han inte fick stanna och leka. Ungen låg raklång mitt på vägen och skrek: "EMLA EMLA EMLA" det tog ett bra tag innan han kunde släppa att klockan var för mycket för att leka :)

Vi fick iaf låna den där saken och då gick allt lättare.

Vi har varit ute sen. Gjort vinter på barrvägen. Johan är kvar ute och klipper gräs, kan det vara sista gången i år? Hoppas det.




Dessa varelser har ju lekt hela eftermiddagen så det borde inte vara något preoblem att sova :P
Theo skulle ha med sig Tuva hem när vi lämnat henne :) haha

Nu blir det mys framför Ensam mamma söker.

Sov gott.


Dagis och hund på rymmen



Dom här galningarna tar knäcken på mig :) Vi var ute för att sringa av oss ett tag, men galenskaperna fortsätter inne :P


Vi har börjat göra höst ute. In med uteleksakerna och det uppskattas inte av Theo. Nu återstår bara studsmattan och det kändes enormt lyxigt att inte behöva skruva ihop den, det gjorde Johans syster, men nu grämer jag mig då jag inte vet hur jag ska få ner den ;) haha





Idag när jag hämtade Theo möttes jag av en glad fröken som ville visa en pärm helt plötsligt. En pärm med bilder på Theo, hon tog sig tid och pratade en massa med mig. Hon berättade att dom firat Theos födelsedag på dagis idag, han fick två ljus och ett kort på sig själv, en bil i present och GLASS hade dom fått :) Det var vänligt.
Inte har jag tänkt på det men man skulle kanske ha bakat/bjudit på något.. Men det kommer ju fler år.

Det kändes oehört bra att åka därifrån och ett tag tänkte jag att dom fan måste ha hittat min blogg och läst om vad jag skrev tidigare idag men så var det då klart inte. Dom kanske bara tagit det jag tidigare sagt på mer allvar. Nu vet jag själv vart pärmen står och kan titta på vad han gör om dagarna. Mitt i allt detta så kom Tuva loss. Jag hade bundit fast henne i staketet och på något vis kom hon loss så fröknar och barn kommer sringade till hallen och skriker att min hund är lös.. Herregud tänker jag och springer ut barfota, hon kom direkt tillbaka och ungarna stod i fönstert och skrattade åt mig. Alla ville komma ut och klappa henne men ingen fick, dels för att hon busbits illa än och för att fröknarna inte ville drabba någon allelrgiker. Haha men det blev cirkus där iaf.

Nappförrådet är påfyllt och ombyteskläder finns nu.

To dos innan arbete är gjort. De vill säga att Theo har rena kläder och det enda som fattas är hans stövlar. VART ÄR DOM?
Våtservetter och blöjor är på sin plats och det är bara jag som ska packa vilket jag gör imorgon.

Jag ska vara med i ett skolarbete som min vän ska göra. Det innebär att jag ska skriva upp allt jag stoppar i m ig under 3 dagar för att sen göra en näringsberäkning på vad som fattas och kanske vad jag har överskott av?
Hur som helst ska det bli roligt och jag misstänker att Johan (arbetskamrat) kommer bli imponerad.. Haha



Nu blir det bil lek med Theo i hans nya rum.

Tycker farmor ska ta och anlända Sverige nu också.

Kram





Jag och dom andra mammorna.

Jag ska strax hämta Theo. Tuva har rastats i skogen och som hon gillar att springa :) haha
Blev nervös emellan åt då hon sprang så långt att jag inte såg henne men minsta vissling så kommer hon på stört igen. Goa hund.

Jag är rufsig i håret och allmänt sliten. Ska alltså beblandas med dom andra propra föräldrarna som har håret i en hästsvans, knälång kjol och vacker make up.. Jag är förmodligen yngsta mamman på stället, men den som ser mest sliten ut. Men man kan väl få ha sånna dagar? Jag är inte typen som lägger make up daglig dags, tvärtom. Just därför vill jag satsa på husvårdsprodukter som håller huden fräsch utan smink. Det blir det som hamnar högst på min önskelista.
Hela hudvårdspakete från Mary Kay, eller alltså halva. Jag kan betala halva själv ;)

Tillsvidare smetar jag in ögonen med kylande krämer som lindrar svullna ögon och håret, ja det skiter jag i.



    

Jag funderar ofta på dom andra föräldrarna, hur orkar dom? 07-16 jobb och alltid skit snygga. Kanske inte min stil men ändå piffade på deras vis, snygga kläder och väl sminkad när dom lämnar barnen. För dom här "äldre" damerna har ju oftast fler än ett barn. Dom hälsar alltid artigt och jag funderar om deras leenden är genuint äkta. Fan så jobbiga mornar dom måste ha för att hinna med allt, ändå står hon där i dagis hallen och ser så vacker och lycklig ut? Själv stressar jag oftast in, är förvirrad och har inte lagt en minut heller på att ens försöka se ut som en människa. Som alltid har jag glömt nappen eller något annat, men det löser sig ju för om jag har tur hittar jag en i bilen så jag slipper åka hem för att sen vända igen..
Glömmer aldrig dom andra nappen? Glömmer dom aldrig att spruta på sig parfym och hur ser dom ut en dag då dom försovit sig? Eller dom kanske inte gör sånt? Det verkar inte som det.

Jag ska laga middag när vi kommer hem och jag tänker direkt på grannen. Dom lagar trerätters varje fredag. Hennes barn får minst en vegitarisk rätt i veckan och hon förbereder alltid matlådor under helgen så dom ska ha till mer stressiga dagar.
Barnen får själv välja efterrätten inför helgen och dom får glass när dom gjort något bra, som att städa rummet eller liknande. Jag ska kasta ihop en köttfärssås tänkte jag. Undra om hon alltid planerar dagarna? Har hon något liv? Ja hon bloggar förmodligen inte och hon har knappast facebook, kanske är hon medlem i recept.nu och självklart får hon pampers nyhetsbrev som talar om vad barnen berhöver för deras utveckling.

Min svägerska brukar säga; "skitiga barn är lyckliga barn" och jag instämmer helt i detta.
Ja jag borde nog borsta håret innan jag åker.
Men jag har hellre oborstat hår än ett stressigt liv som handlar om allt utom mig själv.

Kanske är jag avundsjuk på deras otroliga framförhållning och uthållighet? Hahaha













Ont ont




Det är piss väder ute. Jag och Tuva myser inne.
Jag mår illa. Måste hänga tvätt, men det känns som en mils promenad ner till källaren.
Jag måste köpa tjocksockar, sånna här dagar ska man ha det.

Bokade just biobiljetter. Imorgon kommer vår nya kyl och frys. Hur ska jag få bort dom befintliga?
Det löser sig väl. Johan pratar om en fjällsemester. Jag är ingen fjäll typ men det skulle väl vara mysigt.
Dom får väldigt förmånliga erbjudanden från firman (ge grabbarna jobb på hemmaplan istället) !

Vi får se vart det bär. Jag vill ju lära Theo åka slalom, men det är kanske tidigt än.

Mitt huvud exploderar snart.


Dilemma.

Jag har ett dilemma.

Jag är inte nöjd med dagiset som Theo går på. Det gör så ont i mig att jag behöver känna så.
Det största problemet är nog egentligen att han trivs, han älskar sitt dagis. Det är jag som har problem.
Jag känner mig inte alls lika nöjd som på stället i stan. Jag saknar det där förstroendet som bör finnas där och jag saknar den där lite mer personliga relationen och framför allt saknar jag den där ärliga öppna kommunikationen som fanns förut.

Imorse sprang Theo in. Han skrek "HEJ" sprang tillbaka till mig. Hoppade lyckligt (han hade inte varit där på två veckor.
Han ville ha en snabb "kjam" och en liten "pöss" sen gick han till Emla och lekte som en galning. Han vinkade så klart i fönstret innan jag åkte.

Jag vill att han ska mötas av samma glädje som han ger när han kommer. Istället möts vi av lite buttra miner och mängd papper angående personaldagar och fotografering. Han saknar ombyte... Hans stövlar är borta!? Hur kan dom vara borta? Kanske är jag löjlig? Jag vill ha mer information om hans utveckling. Om vad dom gör. Jag vill få hem sånna där söta teckningar som han gjort på dagen och jag vill ha en uppdatering vid dagens slut om hur det varit.

Jag kanske bara är löjlig. Men känslan har funnits där sen start. Jag har ifrågasatt vissa saker men det har inte förändrats. Jag har kollat runt. Det finns ett annat dagis som inte kräver att vi pendlar. Ett koperativ. Missförstå mig rätt. Det är ett kristet koperativ. Jag har verkligen inte något emot religösa och det är säkert ett bra dagis. Men inte ett ställe som jag väljer till mitt barn då det är så väldigt långt ifrån min tro och uppfostran.

Detta innebär att ett byte av dagis blir en större grej. Det innebär att vi måste pendla. Varje dag.
Det innebär också att när Theo sen börjar skolan blir allt helt nytt. Inte bara skolan då, utan när det väl är dags och det är ju ganska läskigt, då kommer han inte känna någon annan i klassen. På grund av att JAG inte var nöjd med stället han älskade?

Hur skulle ni göra/tänka? Är inte det viktigaste att han trivs?


Helgen

En galen vild helg där vi gjort allt utom tråkiga måsten.

Vi åkte till F för att se hennes lägenhet, det är super mysigt och där hängde vi någon timme, sen åkte vi vidare till Anna och Anders där vi bjöds på hur god mat som helst, pasta/kyckling sallad, snittar, små pizzasaker och västerbotten paj :)
Det kom fler folk och Jag blev sminkad av Cicci som pluggar till MakeUpArtist ;) Det kändes lyxigt. Självklart glömde vi nyckeln till pappas lägenhet och skulle därmed sova under en film hos Fanny :) Men det visade sig sen att Anna hade hyrt deras gästlägenhet så vi sov däristället. Under kvällen svängde vi klackarna på Oscars och det hela avslutades på Max, en super kväll.






Ja det blev inte mycket fix hemma, ingen tvätt tvättad, men det blev en massa glada upptåg istället. Tack till mamma som var här och passade Theo :)




Anna och Anders :)




Shit va jag e dålig på namn. Men trevliga som 17 var dom.





Cicci och Anna



Ibland behöver man bara ha roligt!


Igår var ju dagen mest som i töcken. Jag blev som alltid, även om det är väldigt sällan dyng sjuk dagen efter.
Framåt kvällstimmarna piggnade jag till och vi gick på MaryKay visning.
Det var hur härligt om helst och så klart blev jag förälskad i produkterna. Har ny träff nästa vecka igen.
Däremot frågade hon om jag kunde tänka mig att jobba med detta och mitt svart blev direkt;
-"Öhh nää"
-Varför!?
-"Öhh för att jag umgås inte med folk"
Jag hörde direkt hur knääpt det lät. Och hon frågar:
-"Jaha, du är assoscial?"
Haha jag brast ut i skratt och tänkte att fan, har jag blivit associal?
Nää vi skrattade båda två och hon sa att hon förstod vad jag menade. Konstigt för jag fattar ju inte själv.
Men det har blivit så. Jag trivs hemma och inte så mycket tid (usch vilken lögn då jag är ledig som jag är)
Men hur som helst så skulle det där inte passa mig för fem öre. Så var det med det.

En stund senare bestämde jag mig för att gå på bio imorgon. Jägarna två. Och där brös ju mitt associala mönster.

Inatt sov Theo hela natten på sitt nya jobb utan någon ansträgning. Någon som har tips på en bra nattlampa? Det börjar bli så mörkt och han vågar som inte kliva upp själv om det är så mörkt.
Idag är jag hund vakt. Theo ska strax till dagis och sen börjar dörren. Då inget blev gjort i helgen är jag inte direkt sysslolös :) Tvättmaskinen kommer gå på högvarv och sen är det jobb som väntar.

Ladies Night närmar sig och jag längtar. Nää jag är inte associal!

Ha en bra dag


Blixten

Fanny lockar mitt hår och jag känner att jag kommer bli klar långt före Johan. Fan! För att slippa irritation och svaret "Stressa mig inte" ;) föreslår jag:

-"Du Johan, ska vi slå vad om att jag blir klar före dig?"
-"Jag är inte en sån som slår vad"
-"A men då du är överlägsen i något vill du alltid slå vad?"
-"Ja men inte nu"


Helvete, jag kommer få stå och vänta. Han kommer dröja. Vi kommer behöva stressa.
Jag backar inte utan säger att:

-"Nu är det 50 minuter kvar innan vi måste åka"
-"Jaja jag går och duschar"


Fast i hans panna lyser tydligt: "THE BITCH IS BACK" hahaha

Vi har grejjat i Theos rum och Mamma, Frida, Fanny och Tuva har anlänt. Det är kaos när dom anländer :P
Men vi gör oss klara. Eller jag. Johan duschar just nu. Jag är klar och väntar. Gudarna ska veta vad vi hade varit sena om jag inte stressade på :)

Vi ska svänga in och köpa en blomma till Anna, hämta en digital kamera och sen titta på Fannys lägenhet.
Sen, sen ska vi luta oss tillbaka, njuta. :)




Oj dra på trissor, nu kommer BLIXTEN upp..

Ha en fin kväll.

Puss


Sovmorgon





Kvart i åtta fick vi sova till idag :) Härligt.
Johan håller på att "knackla" (hammra) upp listorna i Theos nya rum sen blir det till att förflytta alla möbler.
Theo har plasthammaren och knacklar på inne i vardagsrummet.

Tror inte alls vi kommer hinna med allt vi tänkt innan halv fem då vi ska befinna oss hos Anna, men så kan det va ibland :) Vi tar det vi hinner med istället.

Ha en bra dag


Puss och Kram

Nu har vi haft myskväll. Johan tog just med Theo för att natta honom. Jag fick en kram och en god natt puss och jag hör hur dom pratar om traktorer :)





Så här ser vår nya kyl + frys ut. Det blev en ny micro också då den vi har hänger på slutet av refrängen.
Detta anländer på tisdag då jag är ensam hemma.. Hur ska detta gå? Jag hoppas verkligen dom ställer det på plats och kopplar in detta.







Nu gör vi kväll starx. Ska läsa den spännande boken.

Sov gott!


Dagarna i R






Festen på jobbet var lyckad. Vi fick många härliga skratt :)


Det har varit "fartfyllda" dagar i Ramsele. Samtidigt som tristessen snabbt smyger sig på ;)





Mamma, Theo och Molly i väntan på en nyskjuten björn :)




Det är inte varje dag. Jag fick dessutom vara med senare på eftermiddagen då bästen skulle flås,
det var mindre vackert men för all del en upplevelse :)




Samma kväll hade vi tjej middag hos Ronja, det var super trevligt och vi alla delade med oss av det nya och det gammla då det var längesedan vi sågs alla 4 :)



Mitt i björnjakten och jägare satt vi och skvallrade och surrade.



Åt god mat och mös till tolv iaf :) Alla skulle upp dagen efter så det blev inte senare än så.


Det är härligt med tokiga vänner <3


Idag har jag kommit hem. Och hem ljuva hem va skönt att komma upp ur väskorna. 
Hann vara hemma i en timme knappt innan vi åkte och köpte ny kyl och frys. Det blir nog bra det där. 

Imorgon blir det middag med vänner. Mamma och min kusin Frida är här också, fast dom bor inne i stan i Fannys nya lya. Skulle tagit mig dit jag å för att se hur det blivit, men det blir imorgon kanske. 

Nää nu ska det fotas för försäljning av lite möbler. 

Ha en bra kväll.


 


Kepler




Nu blir det sängen, jag och min lånade bok.


SKOLAN!

Vad är det som händer?

Jag var på föräldramöte häromdagen. Där pratar man om bespraringar. Det saknas pengar och det värker i mitt hjärta. Lärarna berättar om elevens val.. Hela onsdag eftermiddag har eleverna ämnet "Elevens val" dom är då erbjudna tre olika själv valda ämnen Syslöjd, Träslöjd och bild. Men utan material??? För det finns inga pengar?
Hur ska man då kunna bedriva verksamhet? Någon förälder frågar om friluftsdagar, svaren blir att det jobbas för samverkan mellan dom små byarna men dessvärre finns inga pengar att sätta in bussar för att ta sig till och från byarna så friluftsdagarna ligger inte ens på schemat. Det gör så ont i mig. Samtidigt vet jag att det byggs ett stort badhus i kommunen där jag kommer ifrån och någon jätte bastu? Hoppas dom som nyttjar detta verkligen njuter, för detta är sättet att spara på vår framtid. Är inte barnens utbildning och skolgång viktigare än en bastu?
Varför spara in pengar på det viktigaste?

Fortsätter detta är min farhåga att när min son väl ska börja skolan kommer detta vara privatiserat och det kommer kosta pengar. Det kommer vara stora klass skillnader i sammhället och man kommer slita sig sönder och samman för att kunna ge sitt barn den ytterst bästa skolgången.

Satsa på barnen. Det är våran framtid. Dom förtjänar en bra utbildning.


Jag läste en insädare i Sundsvalls dagbladet. Det handlar om glesbyden och om hur skolor hotas att läggas ner. Även barn på glesbygden ska ha rätt till skola utan att behöva pendla? Igår hölls ett möte just angående detta. Jag skulle gått om jag hade möjlighet. För att visa ett deltagande. Vem vem, när det är dags för mig som själv bor lite på glesbygden kanske inte skolan där finns kvar. 

Här finns insändaren. Läs den.

Fan, vad har hänt när barnen och skolan inte längre prioriteras?????








RSS 2.0