Nya tag..Fisen som tuggar torrt bröd utan något på ;)Men sen somnade han skönt.
När läsarna ökar tappar jag tiden. Det är typiskt.
Fan som jag stressat dessa dagar. Har i princip varit igång 24/7 i fem dygn snart. Men nu andas jag ut.
Pappa hjälpte mig med lägenheten idag så det gick fortare än vad jag trodde. Äntligen är vi utstädade och klara. Tack och lov. Mamma och Mormor kom också hit en sväng.Visar lite bilder från huset mm..
Här är tapeten i vardagsrummet från början, den ville vi ha kvar men vi råkade ta sönder den så vi fick byta. Väggarna har vi målat vita och golvet har Harry och johan slipat.
Så ser det ut idag, vi väntar ett nytt bord från Boom som inte kommit ännu och jag skulle gärna byta ut den mindre vackra lampan ;)Här är köket då vi flyttade in. Får rysningar när jag tänker på den där panelen.Men så blev resultatet och vi är nöjda :)Fick denna matta till altanen av mormor idag. Mysigt att gå barfota på och en bra investering. :) Tackar!
Rabatten som jag tyckte jag var så DUKTIG med. Kanske ska bekänna idiotin? Jag köpte blommor för x antal hundra och nu under natten frös dom ihjäl. Så smart var jag! Man lär av misstag.. Såg ju att grannen hade blommor men då jag pratade med honom idag visade det sig att det var en speciell jävla blomma (så klart!) som var frost tålig.

Trevlig gubbe som ska komma över och grilla med frugan sin framöver, bjuda på egengjort svartvinbärs vin och en runda back gammon :P Dessutom hade han varit snäll och styrt fram vår soptunna som jag glömt bort att den skulle tömmas idag :PJohans planterade buskar :)


Uppdaterar då det hänt mer saker här hemma. Mitt kontor står sitlla :( har inte hunnit med ett penseldrag heller på någon av hyllorna.. Får ta tag i det senare. Ikväll har jag strykig gardiner och fått upp dom. Plockat och städad i dö dagar känns det som.. Får ta golven imorgon efter att jag ÄNTLIGEN fått komma till en frisör. Sen ska lägenheten besiktigas och när jag lämnat fridhemsgatan ska jag fira att det är ett AVSLUTAT kapitell.

I helgen väntas roligheter. Imorgon kommer Anders och Carina :) På lördag kommer Linus och Ronja och senare även Johans arbetskamrater. Vi har handlat hem mat för ett helt fotbollslag och det kommer bli hur roligt som helst. Markus, Johans vän fyller tydligen år dessutom :) Så det blir grillning på hög nivå, med utomhus spel och förhoppningsvis mängder av skratt i härliga vänners sällskap!

Letar fortfarande inbjudningskort som jag slarvat bort (!) vart tog dom vägen i flytten? Hittar jag dom inte imorgon så fixar jag det på annat vis. Håll ut! ;) Trubaduren är iaf inbokad och klar :P

Nu är det mörkt ute och mina ögon går i kors. Ska SOVA som en galning och gissar att jag hinner med en sida i boken innan jag slocknat totalt!

God Natt.
Påskkärringarna.Jag smet ifrån jobbet en snabbis idag för att påska lite med Theo.
Eskil hängde med också. Det var super mysigt!På väg till Blåkulla.Mor gammelmormor :)

Osvald och Eskil.Stannade till för en glass på grillen med <3 innan jag åkte tillbaka.Hann med en sväng till Ronja och Maud också. Theo låste in Ronja i hundburen ;)Söta söta valpen var även där.Och Theo busade hejvilt med honomNu åter på jobb. Ska ta tag i lite telesamtal..

GLAD PÅSK TILL ER ALLA!


Kontoret

Fanny har hjälpt mig med kontoret. Vi började sent en kväll och skulle till att måla, det gick smidigt och vi fick otroligt många härliga skratt. Det uppdagades också att min syster är kanske världens sämsta på att måla ;)

Det dröjer nog ett tag till innan det är färdigt då jag har kanske 15 hyllplan kvar att måla och ett draperi att sy. Men skam den som ger sig. Vårt nästa projekt blir Theo rum.Husets första ägare hade detta som en vrå där han förvarade sin frimärkssamling :)
Så klart ville jag ha vitt och och med syrrans hjälp fick jag vill lite varstans :POch jag fick till de jag med..Som sagt blir det varken målare av henne eller mig.Men av denna kanske? :)


Lilla lilla Theo hade ramlat på dagis. Han skulle klättra upp för stegen till rutchkanan och hade halkat så tänderna i underkäken hade gjort fula sår på hans läpp. Men han var vid gott mod ändå när jag hämtade honom.

Vad mer? Ronja kom och besökte oss och gissa om det var härligt. Vi gick på stan, fikade, surrade, gick på bio. Det var hur trevligt som helst. Jag valde att åka hem redan på tisdagkväll för att hinna träffa Melissa och Johanna och vi satt uppe halva natten och skrattade tillsammans. Jag minns nog inte sist som jag mådde så gott. Det var verkligen vad som behövdes just då.

Men sen så behövs så lite för att allt ska raseras igen. Och jag blir gång på gång skrämd av känslan att Ramsele som varkligen varit mitt allt inte alls känns så där gulligt och mysigt längre. Jag får tyst tacka Johan för att han inte ville flytta dit för idag är jag tacksam att jag inte bor där.. Och ställer jag frågan till mig själv varför jag inte åker dit lika ofta längre heller vet jag presic det rätta svaret också. Vem kunde tro det för ett par år sedan, att det skulle kännas så?


Nu ska jag sova. Alla andra i huset verkar göra desamma.
Ha en trevlig påsk helg allihopa.


När är man vuxen? En vuxen vuxen bär väl ansvaret själv? Är det normalt att man som vuxen ska känna sig mer vuxen än dom vuxnaste? Det finns många syner på verkligenheten och min verklighet är den sanna för mig, även om den kanske inte är det för dig.


Helgen som var..

Jag har varit dålig på att uppdatera här ett tag. 22987982117arken hälsa eller humör har varit på min sida.

Bilder från förra helgen :)Tina, Frida och Rirkard kom till oss på lördag morgon. Vi spenderade hela dagen tillsammans.

Vi åkte till Södra Berget för kolla utsiktenPå stan och fika och kollade affärer.
Under eftermiddagen grillade vi och åt tillsammans, det var en kanon dag på alla vis :)
Theo var extra glad att få träffa dom :) Speciellt Frida som snabbt blev hans favorit..

Ser fram emot att komma till Gävle så vi får träffa Sara och Daysie också :)

Befinner mig på jobbet nu.
Uppdaterar mera när det finns tid.

Ha de fint.


Varför denna rusch nu? :) Snälla svara..

..så jag kan lyckas behälla detta tempo! :)

Måste bara skriva lite snabbt om hur otroligt tacksam jag är för alla varma kommentarer!
Vad är det som gör att det blir rusch här nu? Och hur hittade ni som jag inte känner hit? Skulle vara super kul att få veta lite om er. Länka gärna era bloggar oftare om ni har någon så jag får följa er också!

Av rent privata själ kommer jag fortfarande inte välja att publicera dessa delar då det allt som oftast slinker in energi kyvar som inte alls har samma snälla avsikt som dom flesta av er. Dom väljer jag att direkt lägga i papperskorgen och inte ens blinka åt.

Bilder från gårdagen kommer under dagen.

Tack Tack Tack..


Kaos dag..

Kanske inte den bästa dagen..

Jag och Theo åkte för att tanka bilen, sen dumpade vi MASSOR med rat på återvinningen. Hämtade morfar för att åka vidare till Ikea och käka frukost. Där stötte vi på Johan :)

Rusta och Fyndlagret. SSen körde vi hem morfar och åkte vidare mot Willys för att handla.

Hemma igen var Theo omöjlig. Hällde ut vatten, fick tag i en pensel :S Fan fan fan.. och massa gnäll. Jag var verkligen inte mottaglig för detta och fick en smärre sammanbrott. La honom i vagnen och gick ut. 10 minuter senare sov han.. Tack och lov ;) Jag har hunnit målat ETT hyllplan och fixat lite nere i källaren. Han sover fortfarande och så fort Johan kommer hem med den lilla rollerna ska jag måla det absolut sista i köket. Han ska på fotbolls premär med pappa ikväll, men vi har bestämt att kliva upp vrål tidigt imorgon bitti för att slänga upp tapeterna så det går att få lite ordning i köket iaf innan Johans syster med familj kommer :)

Känner mig ganska utmattat och blev väldigt lättat då pappa ringde och erbjöd sig att ta Theo några timmar på söndag. Jag svarade nästan med gråten i halsen: Gärna! Känner inte alla mammor så ibland?
Jag är inte trött för att jag är med honom, utan jag är trött på situationen att bo i ett flyttkaos och inte komma någon vart. Han är ju super duktig och vill hjälpa till med allt så klart, men han förstår inte riktigt att när han hjälper stjälper han ;) hahah go biten. Så på söndag gör ett rejält ryck. Kontoret ska bli klart! På måndag kommer min Ronja hit :) Ska bli underbart roligt att träffa henne igen.

Känns lite knäppt infr påsken. Har inget emot att jobba, men jag vet inte hur många ungdomar som ska vara kvar. Dom flesta tycks ska på permis, vi får väl se vad vi hittar på då :)

Nu ska jag aktivera min stegräknare som kom med posten :)
Ha det bra


Bra start!

Det är väl inget att hymla om..?

Jag tror inte det var någon som ens funderade över hur jag klarade mig första året i Gävle? Jag hade något som kallades aktivitetsbidrag, alltså ett bidrag från försökringskassan på ca 1200 kronor i månaden.
Det räckte till min studieskuld och blev därefter 400 kronor över. Då kanske man undrar hur jag kunde betala hyra? Mat´och annat? Det gjorde jag inte.. Utan det gjorde Johan. Han betalade det mesta åt mig. Efter någon månad fick jag extra jobb på fritidsgården men det räkte ju inte långt heller.

Efter ett tag fick jag mer timmar och fler timmar på ett ställe som kallades mötesplatsen, dessutom kunde jag jobba en del inom vården så jag iaf kunde betala lite mer än tidigare. Senare dök det upp ett så kallat "svart" jobb.. :S Men det gjorde ju att jag kunde jobba mer och samtidigt ta ut min föräldrapenning.. Fult men nödvändigt. Jag var ganska snabb med att börja jobba efter att Theo föddes då jag "valde" bort att amma efter redan 6 veckor.. (tyck gärna till om det men förvänta er inga svar) Till saken hör att jag senare började få otroliga sömn svårigheter, inte på grund av små barn hemma utan för stress och då inte stress för att jag hade mycket att göra utan sterss inför framtiden. Vi klarade oss ledigt på Johans pengar men det kändes långt ifrån ok. Så där satt jag med en unge hemma och mina mamma dagar tickade iväg med en rasande fart. Det var en vidrig tid. Jag sökte jobb på jobb men fick nobben lika många gånger. Varje "Tjänsten är ersatt med någon annan vi tackar för din ansökan" kändes enormt jobbigt.. 

Tillslut halkade jag på ett banan skal. Det sa pang och min pappa tog över ett framgångsrikt företag och erbjöd mig jobb. Då vi disskuterat till och från angående en flytt blev detta inget att tveka på längre. En fast tjänst och en enligt mig bra lön gjorde att vi flyttade. 

Då jag började tjäna mina egna pengar bad jag om delad ekonomi. Det kan ju tyckas själviskt, men ni ska ju inte tro att jag tjänade på detta. Utan det var min vilja just för att jag aldrig innan hade gjort det och ville verkligen känna att jag klarade mig själv. Så för första gången kunde jag skicka över hälften av alla räkningar, ja hälften av ALLA utgifter till Johan och sen sova ganska gott faktiskt. Jag kan numera unna mig saker på min egen bekostnad och äntligen kunde jag ju ge Johan något också, (som jag inte betalat med hans pengar) 

Jag skäms inte över detta. Jag har vänner som aldrig någonsin skulle låta någon annan betala för dom och jag respekterar det också. Det är upp till var och en. Men så har det sett ut för mig. Jag klarar mig otroligt bra idag. Det finns ingen anledning att ljuga om att jag blivit försörjd av någon annan för det tror jag dom flesta ändå begrep. 

Denna disskution uppstod häromdagen då jag pratade relationer med en vän som jag inte haft kontakt med ett tag. 
En annan anledning till att inte ljuga om det är ju isf för Johans egen skull. Han har varit otroligt snäll som gjort detta för mig och det ska alla isf veta. 

Däremot ska det klargöras också att det var en lång våg innan vi flyttade och att jag aldrig skulle flyttat om inte Johan själv ville. Även om det skulle bli skralt med pengar skulle jag heller inte ta Theo själv och flytta utan honom. Han kom snabbt in på nya förtaget i stan och fick super goa vänner. Enligt honom själv trivs han bra, annars var vår överrens kommelse att flytta tillbaka. Vilket inte längre är aktuellt. Men något aldrig har inte funnit. Hade jag velat lämat Johan och ta Theo hade jag gjort det redan innan han föddes. Jag hade hemlängtan redan innan jag flyttade till Gävle, jag ville norr. Så som sagt, hade fallet varit så hade jag dragit för länge länge sedan.. 

Idag är jag den sista som klagar. Jag bor helt fantastikt. Jag har en underbar familj och underbar släkt. Jag har bra ställt och kan om något händer klara mig själv. Vi anser att man inte är mer än människor, alltså har vi därför skrivit samboavtal då vi inte är gifta. Och lika så har vita akrkivet varit en viktig del för oss sen Johans mamma hastigt gick bort..

Just nu stårlar livet. Inte minst för att vi fått tillbaka kontakt med annan släkt. Det känns verkligen bra. Att få det samtalet och kunna prata och reda ut saker och i samma sekund faktiskt komma fram till att träffas och ha trevligt kunde inte göra oss gladare, inte minst för Johan!

 Så ser det ut och det är sanningen, en bitter sanning kanske vissa kan tycka, att jag låtit någon annan betala för mig. Men en verklighet för mig! Det finns många sanningar och jag tror alla utom den rätta uppdagats, känner inget behov av att försvara mig egentligen men det kan däremot vara skönt att skriva av sig. Eller nää, det var ju lögn. Jag vill försvara mig! Självklart vill jag försvara mig!
Igår kväll fick jag ett ryck.. Medans Johan spaklade och grejjade iköket åkte jag och köpte färg till kontoret nere. Theo sov än då jag kom hem. Tänkte att jag skulle väcka honom, men han vägrade. Lyckades klä av honom, ge honom välling och sen somnade han om igen.. Detta innebär alltså att han sovit TRETTON (13) timmar i sträck.. Han somnade 17 igår och vaknade 06 idag.. Lillen har förhoppningsvis sovit bort sjukan!

Jag och Fanny målade mitt kontor. Om min svägerska skulle se det skulle hon nysa sig fördärves, det blev kritvitt :P Men jag har däremot vågat mig på färgade textilier ;)
Idag ska måla lite mer i köket innan Johan kommer hem och sätter upp tapeterna.

Jag och Theo ska åka och handla hem lite god mat tills vi får besök imorgon. Potatis gratäng och fläskfiilé har kocken planerat.. ;) Synd att vi inte har grillen än annanrs hade ju det varit superb. Vi ska masa oss iväg till sopsorteringen också.

Jag har vipps bara nu på två minuter besultat att gå på Ladies Night i Gävle, det är inte förns 24 september men Carina frågade och för mig är det ju bara bra att vara ute i god tid. Då har man en sak till att se fram emot då :P

Nu ska vi dra igång denna dag också. Tanka och lasta bilen sen bär det av.. Saknar solen idag!

Ha det...


Bilder igen :)Jag och Theo..
Imorse var jag galen. Febern satt i. 39,4. Det märks inte alls på hans allmän tillstånd men ändå.
Johan ringde VC och så klart får vi samma svar som alltid annars: "Barn är mycket sjuka"
Och jag känner mig trött på det där. Moders instinkten är starkast.
När han var nyfödd sa dom samma sak och när jag tillslut bokstavligen TJATAT till mig en tid hos läkaren visade det sig att han hade streptokocker som krävde stark penecilin. Men vi ska avvakta tills på mändag enligt dessa människor.
Och det går ingen nöd så. Han är inte så sjuk, det är bara det att det känns olustigt att han är frisk en dag och sen sjuk och så är det nästan hela tiden..Fanny var ledig idag så jag hann med och jobba lite hemifrån. Och dessutom kontaktade jag Timrå kommun för att fråga om sopsortering. Dom hade inte kommit långt med den frågan verkade det som.Jag har målat också. Sista lagret.. Tack och lov. Fick tillbaka blommbrädorna också.. Nu ska Johan bredspakla ikväll så åker tapeten upp imorgon. Men så less jag varit på denna panel :P


Får smått panik över röran som är hos oss, för att inte tala om hur garaget ser ut. Om tanken är att det ska gå in en bil ett sånt tycks inte vi fattat poängen. ;)
Men jag hade ju proffs hjälp så det gick ganska bra.

När morfar kom blev det succé. Theo jublade.Och vi gav oss ut på en promenad efter lunchen.Det har varit och är super fint väder och jag hoppas det håller i sig!


Jag har plockat lite mer påskris och imorgon ska jag ge mig ut igen för att plocka ihop lite till farmor :)

´

Nära till älven där det kryllar av svanar och skogen är min granne. Jag fullständigt njuter av varje sekund här ute!Den här dagen tar sitt slut och jag ska sätta igång att måla hyllorna på mitt blivande kontor..Ha en fin kväll.
Bild bombVilken dag..
Vi har roat oss så gott det går, bland annat med damsugaren som fortfarande är Theos bästa vän ;)Jag får proffs hjälp med att få bort allt slipdamm ;)
Och ett bus troll som trots sjuka är vid gott mod.
Vi trotsade lite och gick ut en stund i solen.Theo kopplade Doris och tog en sväng :PFina!Sen gick vi och spande runt huset..Hittade en fjäril. Theo blev hur rädd som helst för den :)Och innan vi gav oss skottade vi lite.


Vidare har vi inte fått mycket gjort.
Pappa och Farmor kom och hälsade på. Jag passade på att åka till Birsta och handla alvedon då jag upptäckte när jag kom hem igår att jag köpt fel. Nu har vi rätta grejjer.
Theo har somnat igen så jag ska röja lite mer här hemma.
Johan kom hem en sväng innan han åkte. Han ska vara borta ikväll och tatuera en minnes tatuering på armen till hans mamma "En mors kärlek är en kärlek man aldrig glömmer" bland annat. Kommer nog bli himla fint. Men hur han mår ikväll återstår ju att se. Han ska påbörja hela armen också så frossa lär nog dyka upp under natten.. Men som sagt: Som man bäddar får man ligga..

Jag ska se om jag lyckas måla lite. Funderar på om jag ska trotsa trötthete och måla efter att Theo somnat. Ser ingen annan lösning. Det får gå..


Nä, ryck igen då.


SjuklingenÅhh kan inte låta bli att gnälla lite. Jag vet att alla säger att barn ofta är sjuka. Små barn är mycket sjuk.
Men hur mycket är mycket? Theo har haft magsjuka minst 8-9 gånger sen i höstas, han har OFTA hög feber och får iochmed det kräkningar på nättera. Jag tycker jätte synd om honom. Lite förkyldningar och snor är jag helt med på men kan det verkligen vara normalt att ha så mycket infektioner i kroppen?

Igår var i princip frisk. Feberfri och full fart. Så jag hade planer på att köra honom till dagis för att komma igång på riktigt här hemma. Men vaknar av en brännhet kropp mot min och det visar sig att han igen har 39,4 i feber. En kvar där efter lassar han ur sig bakvägen och vid 08 somnade han om och sover nu på soffan. Stackars fisen, det är fint väder ute och jag kan lova att han saknar dagis, men då måste han ligga här inne..Igår började jag i köket. Kändes drygt så in i bänken att behöva grunda, men jag gjorde ändå. Ett lager färg är pålagt och jag ser ju idagljuset idag att någon målare blir det knappast av mig. Men jag har bett om en chans till att måla ett lager till, så kanske det förhoppningsvis blir fint.
Tre timmar höll jag på igår och undertiden hjälpte jag Syrran med sammhällskunskap, det var riktigt roligt.

Vi får se vad dagen bjuder på.. Ska försöka hinna med lite tvätt innan Theo vaknar igen.

ha en fin dag


Försöker komma iordning.Ja vi försökt göra något av den här dagen. Fått upp tre flyttlådor (bara 15 kvar i källaren) och dessutom har vi dansat till Melissa Horn i köket. Theo bara älskar spotify.
Mellan varven går någon av alla miljoner katter förbi här ute, Theo mjauar och vinkar och har sig. Jag har ställt en blomsruta på altanen om dom skulle komma för nära. Jag tycker inte om katter och allra helst inte dom som behagar att kissa på mina stolsdynor eller skämma min Doris. Men Theo har gillar dom ;)Jag gillar heller inte gult så vår påsk går i grön :)

Även postgubben ska få lite påsk, så jag och Theo gjorde iordning en zinkkanna med lite ris till den också :P

Nu sover Theo och har gjort det i snart två timmar, jag har pysslat lite i källaren och så fort han vaknat ska vi till apoteket och citygross. Vädret är dåligt och det är glad för en dag som denna, vi måste ändå hålla oss inne så mycket som möjligt.. Men imorgon och framöver får gärna solen titta fram lite extra.

Jag gav mig på ett försök att maskera panelen med Theo, hade velat fått det klart innan helgen. Men det var en dålig ideé, för allt eftersom jag tejpade drog han nöjt bort den.. Får invänta dagis tid ;)

Nu låter som att lillen är på gång!


hemmaFörsta dagarna i huset var ren kaos.
Som tur var var både mamma, pappa och Harry här och hjälpte till.
John och hans pappa slipade och grejjade två hela dagar med vardagsrummet.
Theo står i hans pappas kallingar och tjurar för att han inte längre får upp lådorna :PMen momma får honom snabbt på bättre humör.
Harry river listor och hjälper till att slipa :)
Måla fick jag hjälpa till med.. Vita vita väggar :) Även om det var HUR TRÅKIGT SOM HELST så blev resultate underbart.

Men Theo hade svårt att acceptera att han inte fick vara med när vi målade..Här är fond tapeten som satt här när vi flyttade in, den gillade både jag och Johan så vi köpte en dyr maskeringstejp som skulle skydda den från färgen medans vi målade väggarna..

När gubbarna slipat, vi hade målat klart och rummet var som nytt säger Johan: "skönt, ett rum klart iaf" så går han fram och ska bort tejpen och tapet jäveln släpper.. Jag trodde jag skulle gråta blod. Jag skulle dessutom iväg och jobba (som om vi inte hade nog med jobb hemma!?) Hur som helst fick vi åka och köpa en budget tapet, och den var verkligen snygg, bortsett från att blommorna från förra tapeten lyser igenom, och Johan pallar inte med sånt, ska det vara så ska det vara.. Så snart får han ställa sig och bredspakla hela väggen för att ta upp ytterligare en ny tapet.. Så kan det gå.. Surt sa räven.


Jag åkte på jobbet otaggad som aldrig förr. Men det visade sig bli en klockrent pass. Ungdomarna är helt underbara och jag får sån enorm energi av at komma dit och jobba. Dessutom hade vi 18 års firande på nöjeshallen med god middag i Sundsvall mellan alla papper och telefonsamtal ;)

Husmor stod och tittade..

När jag för första gången skulle skjuta ;) (det var en vanlig kolsyre pistol och vi hade självklart andra vuxna med också) Jag träffade med två kulor av hela magasinet, blev sur och gav upp.. Dom andra träffade ju hela tiden.

Men iaf. Tok laddade batterier hade jag igår när jag kom hem.. Theo hade feber. Inatt spydde han ner hela sängen och imorse visade han mig sin blöja som jag helst velat slippa se.. Så nu är mina betterier ur laddade igen ;) men vi kommer igen. Jag har gjort lite påsk här hemma och igår var vi till lekparken och lekte, det är synd bara att det är så mycket vatten överallt ;)

Doris har fått plats på altanen och grannungarna kommer över lite nu och då och vill leka med henne. Jag tycker det är kul :) Och bra för Doris. Theo bjöd tjejerna på glass som vi köpte av glassbilen och jag mådde gott hela kvällen

Däremot har jag känna på den tyngre sidan denna helg också. Då saker och ting uppdagats.. Jag tänker inte hymla med att gör ont att bli sviken av någon som ska föreställa ens vän. Men jag tänker heller inte tycka synd om mig själv då det finns andra som far betydligt mer illa än vad jag gör.. Vad kan jag säga? Johan hade rätt hela tiden, jag skulle inte ringt den där gången och ursäktat mig.. Det är väl det jag känner mig mest dum för. Varför skulle jag be om ursäkt? Om jag bara lyssnat på Johan hade det kanske aldrig hänt.

Men nu ska jag vara med Theo och sen invänta den större kärleken. Under dagen ska vi till apoteket och sopsorteringen, vår tunna är överfull och bilen kommer först imorgon..

Ha en fin dag allihopa.. Det ska vi ha.


Ordning i Kaoset

Jag varken orkar eller hinner lägga ut några bilder.

Vi börjar lite ordning i kaoset och jag verkligen Älskar detta ställe. Vi har packat upp hela dagen och mamma har varit till stor hjälp här. Johan och svärfar Harry kommer imorgon :) Vi har spettat is ute på uppfarten och Theo har "skottat" snö, ikväll tog han ett bad innan han somnade. Nu är mamma och Fanny på jakt efter tv kabeln, vi vill se Big Brother. Dom borde vara tillbaka nu. Hoppas hoppas dom hittat den..

Hur som helst så fortsätter plocket imorgon. Måste åka och handla glödlampor och disktrasor.

Ha en fin kväll!


RSS 2.0