Ny dag, ny vecka

Måndag. Ny vecka.

Det blev en ganska bra start på dagen. Blev bara lite chockad då jag vaknade klockan 07 och såg att Johan låg kvar i sängen.. Han hade försovit sig. Vädret är inte det bästa. Det har regnat hela natten men nu är det iaf uppehåll och vi har hunnit med prmenix under förmiddagen. Theo är lite små grinig och vill inte gärna att släpper honom ur fokus :) Nu sover han en tupplur..
Jag har marinerat kycklingen och laddar inför en grillkväll. Längtar verkligen. Mest efter majskolvarna :P

Är super duper sugen på framkalla mera kort, men det känns som lika bra att vänta tills jag fått ihop flera. Har ju mina present kort på expert att utnyttja. Men då vill jag ha EN förstoring för allt och då vill jag at det ska ett kort som verkligen är genomtänk ;) Så jag grubblar lite på den.
Har suttit med fotoboken också, den jag fick gratis för att jag gjorde lite reklam. Men det finns så mycket finesser att jag blir galen.. Jag får det inte som jag vill helt enkelt, men jag ska ge det ett försök till så småningsom. Har ändå fram till nyår på mig att beställa den.

Känns som att dagarna går allt för fort :) Jag hinner inte med. Theo är fem veckor gammal och växer så det knakar.. Den här veckan är utan planer, ganska skönt faktiskt att bara dagen som den kommer.
Helgen blir nog lite mer fartfylld.

Robin frågade om jag vill hänga med på en föreställning om Rasism idag, det verkar verkligen intressant. Snäll var han som frågade, han hade gratisbiljetter som han skulle ge bort, men jag fick tacka nej :) Får vänta ett tag till med sånt.. Annars hade det ju varit trevligt med lite kulturell stimulans :)

Nu ska plocka disk och annat innan den lilla vaknar igen, kanske hinner man sluta ögonen en kort sekund också ;)

Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: gotteochvi

VILKEN TJUSIG BLOGG DU HAR!

2009-09-21 @ 15:00:06
URL: http://gotteochvi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0