Härligt med sällskap..

Efter arbetspasset åkte jag till Jessica, och vi konstaterade både två att vi behövde varandras sällskap och att en shoppingtur tillsammans inte skulle sitta helt fel. Så vi tog varsinn bil till Sundsvall och igår var vi ute på Birsta hela dagen, efter det var vi rätt slut så vi knoppade tidigit och nu på morgonen har vi haft det mysigt och ätit frukost tillsammans.




Mysiga frukost killar.


Allt på en gång..

Jag känner mig så snurrig.

Det har varit mycket nu på slutet. Nya jobb, flytt, theos 1 års dag, bilåkande hit och dit. Man ska vara alla till lags och det går inte. Theos inskolning, bagateller och viktigheter. Det väcks otroligt många känslor på jobbet och jag lär känna sidor av mig själv som jag inte vet om jag redo för. Jag längtar hem när jag borta och bort när jag är hemma. Känns som jag svävar en meter över marken och inte får fotfäste. Känner mig sjukt skrämmande förvirrad.

2 veckor i Thailand skulle sitta fint.

Vet inte vad som sker. Vet inte vad som händer överhuvudtaget.
Allt är komplett men det har gått så snabbt, jag har inte hunnit med allt jag velat ändå har jag hunnit med mer än vad jag egentligen orkar.




Imorgon åker jag hem. Ska se om jag kan träffa någon innan.
Ska krama Theo så han storknar!
Sen ska jag ladda om, hitta tillbaka och köra vidare, i ett lugnare tempo.


Min kille



Jag har en ur kass dag/natt på jobbet. Jag känner mig negativ och försöker hålla humöret uppe.
Men jag vet att Carina skulle fixa på det på en sekund. Hon är alltid positiv. Likaså Ronja, men det är för sent att ringa.

Kanske beror det på omständigheter eller så beror det på att jag saknar Theo. På måndag ska jag strunta i alla måsten och bara bara bara vara med honom, vi ska till lekparken och tvätten ska få ligga!

Hittade en bild på fb.




Jag minns när han föddes. Jag var liv rädd. Han hade två näsor och såg jätte konstig ut. Men lika snabbt blev dom där två näsorna en och jag kunde slappna av lite, efter en stund blev han vaker, för mig var han världens finaste. Darav är han röd på näsan. Det var för trångt att komma ut så näsan klämdes och vek dubbel. Men så liten han var, jag minns att jag brukade bädda ner honom i badbaljan och låta honom sova där medans jag badade, han sov mycket, men när han var vaken var han pigg och nyfiken. Idag springer han runt och ropar mamma. Han drar dammsugaren överallt så länge den är tyst och han gillar att bära runt på våran sop. Han vill kramas och mysa hela tiden och han är helt enkelt världens bästa pojke.



Jag tycker inte om föräldrar som skryter om sina barn i många sammanhang men nu gör jag likadant. Jag skulle kunna skryta så mycket att det gör ont i andras öron. För jag har helt enkelt fått världens bästa killar att dela mitt liv med!

Åter till jobbet :)



Att skratta...



Jag gillar människor som jag kan skratta tillsammans med!


Städhjälp... Eller motsatsen (?)



Vilka dagar. Trots att vi är helt slutkörda och totala nervvrak i ett kaos som inte tycks ha något slut, när man äntligen tror att det börjar bli färdigt dyker nästa grej upp, men mitt i allt det lyckas vi toka och skratta endel ändå.

Igår skulle vi vädra ut här inne så Fanny skulle hjälpa mig att hitta spärren som gör att fönstret går att öppna mer, hon ställer sig på en stol och ska trycka upp det och jag får panik och skriker åt henne att kliva ner, jag trodde hon skulle ramla ner. Både hon och Theo blir livrädda för mitt gälla vrål och vet just vem jag fått det ifrån, min egen mamma som skriker när hon blir rädd..








Så här ledsen vart lill killen, om det var för att jag skrek eller för att Fanny faktiskt höll på att ramla ut ur fönstret det vet jag inte riktigt.. Men det gick över lika fort som tur var :)







Idag har vi röjt i sovrummet, eller ja lite över allt. Tvättmaskinen går fortfarande på högvarv.
Lite senare ska vi ner på stan och kika. Sen ska jag packa min väska för fem Dygn på Vittra igen.




Men det blir bra här hemma iaf. Nu inväntar vi vår nya Soffa som kommer om några veckor. Det blir pricken över i:et och sen gör målaren sista svängen, vitt i sovrummet och tapeter i lillrummet.

Skulle kunna gå i ide nu och sova resten av dagen. Men vi biter ihop och gör det mysigt istället. :)
Hyrde en film tidigare idag, det blir kvällens sysselsättning. Långt från flyttkartonger och röra.


Ha en bra dag!






Allt nytt..

Det tar fart i lägenheten.
Måndagmorgon och målaren är här.. Vitt i sovrum och vardagsrum ska det bli.
Tvättmaskinen rullar och det är full fart sen klockan 07 här hemma.




Theo har fyllt 1 år och det har vi friat med buller och brak. Det har varit hur roligt som helst.










Han springer omkring som aldrig förr och njuter av det mesta. Trots flytt, bilåkande och annat ganska tråkiga saker är han på bra humör och tillfreds :)







Kalas i Gävle.





Rebecca hjälper Theo att öppna paketen.




Sam kom och friade med oss och han var som en solstråle hela dagen, tills sista timmen då blev han lite trött :)





Men att dom var trötta var inte så konstigt. Utan dagssömn, massa folk och fest hela dagen :)









Jag fick hålla lilla lilla Neo, men jag tyckte det var lite läskigt :) Dom är så sköra när dom är små. Lämnade över till Mamma Tess ganska snabbt ;)





Släkten kom och Theo åt återigen tårta på egen hand, en tallrik i golvet och massa kladd ;) Men det får man ta.








Flisan var på språng och dom busade en massa.



FINA




På kvällen hade vi lite samkväm med vänner som kom förbi. Jonas, mannen myten och legenden kom också. Det var inte igår jag träffade honom.








Mörkret hann lägga sig och jag njöt av lugnet, stormen startade dagen efter ;)






Dagen efter drog flytten igång och vi packade hela dagen. Carina och Emma var barnvakt, delad dag :) Annars hade det nog inte gått så bra är jag rädd. Men vipps så var klockan 21.00 och det mesta var packat.






Två dagar tog det oss att byta stad. Nu sitter vi i lägenheten i Sundsvall som blir vit :) Fanny är på väg till sin första dag på nya skolan och min Pappa har hälsat på.
Miljoner praktiska samtal och jobb grejjer är fixade. Jag laddar om för att ställa iordning här hemma, kasta mig in i ART utbildning och dessutom mitt i allt detta får jag mail från en bekant om att dom behöver en personal till fritidsgården i Bosvedjan, jag ska ringa hans chef. Ett ypperligt extra jobb, om det inte är i för stor omfattning. Kommer ändå aldrig gå att mäta med Brynjan, men skulle det funka med någon kväll i veckan är det ju ett perfekt sätt att lära känna lite människor också.

I lördags åkte jag tillbaka till Gävle, plockade det sista i lägenheten där och sen åkte vi till Emma och Peter för att sen bege oss ner till Helt enkel med 11 andra vänner. Vi käkade och drack gott, sen hamnade vi hos Elin som bodde hur fint som helst där vi spelade spel, surrade och myste. Vidare till Heart Break där vi dansade som galna och hade hur kul som helst.
Spenderade slutet av kvällen på frasses, innan vi gick till Anders och Carina och träffade Lilla Nia, en ur söt liten katt :)
Sista stegen bar mot Emma och Peter där dom varit snälla och bäddat iordning och fixat. Vi fick hotellfrukost skulle jag kalla det :) Så snällt av dom! Under dagen åkte vi till Forsbacka för att uppvakta Olivia på hennes 6 års dag innan vi åkte tillbaka till Sundsvall igen.

Igår kväll var vi ute och åkte bil. Bekantade oss med området och sen intog vi sömnläge ganska tidigt. Tröttheten var relativ ;)

Idag ska vi till Fyndlagret och hälsa på Sandra. Minns inte sist jag såg henne.
Kvällen går till att skruva möbler och komma iordning lite mer.
På onsdag blir det övertid. Peronalmöte klockan 09, måste hämta föreståndaren och dra iväg vid halv sju.
Men det blir lite kalas då med. Ett avsked i peronalen och god smörgåstårta från orten ;)

Efter det är det nio fria dygn och jag har inte någon som helst planerat förutom inskolning på dagis, och så ska det förbli. Det har varit på tok för stressigt i dessa dagar.



Det här inlägget har jag säkert försökt skriva i två dagar snart. Det är tusen järn i elden.
Men ack så roligt!

Nu till dagens höjdpunkt; SANDRA!

Ha en fin dag.






Längesedan.


Det var inte igår jag skrev här. Dags att sätta igång igen kanske.

Mycket har hänt ses sist. Jag orkar inte skriva om hela sommaren. Den sammanfattas med ett ord. UNDERBAR
Ramsele, Jobb, Gotland, Göteborg, Urkult och massa annat roligt!

Johan har fått jobb på NVS, friman ligger på samma gata som vi flyttar till. Allt Flyter på.
Vi åkte till Gävle igår. Theo var vaken och vägrade sova, han somnade halv två inatt. Han var inte grinig eller nätt, han ville bara leka. Jag höll på bli galen. Men mest galen blev jag när han vaknade 20 över 6 i morse och ville upp, då var jag lagomt pigg efter ett intesivt 5 dygns pass, men det var bara att sjunga ja må han leva ch skratta för våran underbara grabb blir faktiskt 1 år idag. Vi har redan haft kalas i Ramsele, Theo fick jätte mycket fina och bra presenter.

GRATTIS TILL UNDERBARA THEO!

Jag kan inte fatta att det gått ett år, tiden går så fort :)

Idag står kalas på schemat.
Jag har inte gjort någonting. Mamma och Mormor har varit snälla och bakat. Emma har gjort en tårta Och lite har vi beställt. Det har inte funnits tid till annat.

Vi kör sista rycket idag, imorgon flytt packar vi allt och installerar oss i Sundsvall.

Men idag blir det härligt umgånge och fest för min fina pojke!


BILDBOMB!









Diza och Mino! Det var länge sedan jag träffade dom, men roligt!












Theo var intresserad av trummorna :)





Mysig!


















JAG KAN SJÄLV!






Det var vingligt i början men nu går han bra :)




Lunch paus.





Vakra Nämforsen.



Det blev fest på kvällen.




Littan under eldnatten.























KALAS I RAMSELE FÖR THEO.







Mormor köpte en spider man tårta ;)








VÄRLDENS BÄSTA MORMOR.

























BUS POJKARNA








HA EN BRA DAG, FÖR DET SKA VI <3









RSS 2.0