Skift jobb

Här har det varit full huggning sen vi kom hem. Grabben har varit igång konstant, igår sov han 30 minuter på hela dagen och skrek mest hela tiden. Idag kommer BVC hit för inskrivning så vi får höra om dom har något tips också. Vi går som i skift här hemma nu. :) Tack och lov gav det med sig till natten så vi får än så länge sova :P

Ska ner och hämta hem mitt halsband idag och kolla på tapeter på Gavlegardarna.. Sen blir det stor handling. Jag och Johan har knopat ihop en lista.. Behövs verkligen fyllas på här hemma.. Den här gånger ska jag köpa hem 14 paket våtservetter, har alltid hört hur mycket blöjor det går åt (vilket det sannerligen gör) men våtservetterna bara försvinner :S

Mina kort som jag framkallat har kommit nu, dock i fel storlekar men dom var fina ändå. :) Roligt! Nu fattas ramar bara.. 
 
Johan struttar fortfarande runt i kallingar och klockan är halv ett snart ;)
Blommorna vi fick har nu gjort sitt ser jag. Förstår inte vad som ska vara så svårt att hålla blommor vid liv.
Blev över lycklig när Jessica sa att hon bytt ut lite av sina blommor till plast, det gav som mig tillåtelse att göra likadant, för det spelar ingen roll, hur mycket eller lite vatten så dör dom hur som helst..
Någon sa en gång att "Lyckas man inte hålla sina blommor vid liv, lyckas men heller inte hålla ett förhållande vid liv" Men det har ju isf både jag och Jessica visat att det inte stämmer ;) haha..


Är fortfarande kass på att använda kameran så det blir inte mycket bilder som kommer upp här :S



"Varje dag lär vi oss något nytt om människor"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0