Snart igång..

Det är dåligt med uppdatering nu men snart är jag igång igen.
Det är svårt att beskriva en känsla.
Vi tar Theo på bobben och går en sväng på byn. Någon hejar glatt och en bil tutar. Man träffar någon man inte träffat på ett tag och frågar alltid den personen bakom kassan på Ica hur den mår.
Luften man andas är annorlunda.
Mammas sängkläder luktar så där mysigt som dom bara gör hemma och det är en fröjd att vara "hemma" en längre stund. Över jul har vi haft svärfar här. Han gillar det, han säger att det påminner honom om byn han kommer ifrån.
Igår kom Linus och jag tycker det känns hilma kul att kunna dela lite av mitt gammla liv men nya människor.
I sommras åke min svägerska och familj med upp, jag minns att njöt över att ha dom här :) Att det kändes ballt att dom var nyfiken på att se hur det såg där jag kommer ifrån, det är sånt som betyder något. Det är kanske inte märkvärdigt för andra, men för mig betyder det mycket för det här stället är stället där jag växt upp. Här finns platserna som jag kyvrökte på första gången, vindskyddet som bjöd på den första fyllan, huset där jag bodde som barn, männsikor som sett mig växa upp. Här finns skolan som lärt mig så mycket, rummen där jag var på mitt första disco.
Imorgon kommer fler goda vänner hit för att fira det nya året. Dom kommer till mitt barndomshem. Som jag älskar. Stället där jag har mormor över vägen, moster på krången och resten av släkten runt hörnet. Det är häftigt tycker jag.. Den känslan. Och det känns ännu häftigare att ha vänner och ny släkt som faktiskt är villiga att åka långa skogsvägar, stanna mitt ute i ingenstans, i en by som för andra är som vilken annan by som helst, men en by som för mig betyder så mycket mer.
Jag uppskattar mycket mer att få komma hem nu när vi skffat eget. Jag älskar vårt nya hem, det är underbart, vi kunde inte fått det bättre. Jag älskar min andra hälft, och jag älskar min nya (förhoppningsvis snart?) ingifta släkt? Jag älskar att faktiskt få skapa mitt eget. Ett ställe som för Theo kommer betyda lika mycket för honom som mitt barndomshem betyder för mig. Men vi har också fått lära oss vad det innebär. Med ett hus. Fy bubblan vilket jobb. Med barn, ännu mer jobb. Med allt ansvar, jobb, jobb, jobb.. Det är först då man kan uppskatta vad ens egna föräldrar gjort. Vilket häst jobb det krävs för att få allt att fungera.
Sen är vi väldigt lyckligt lottade, Johans syster m familj kommer titt som tätt och kikar in trots avståndet. Min mamma åker två gånger i månaden för att ställa upp när vi behöver jobba. Pappa hjälper till en massa och det känns som att avståndet inte är ett problem längre. Jag vet också att Johan har presic samma känsla om Gävle, Bomhus. Han älskar att komma hem. Förmodligen extra mycket efter att han förlorat sin mamma. Jag kan se i hans ögon hur han lyser upp över att få komma hem. Det är något speciellt med stället man kommer från. Men det är också magiskt att få skapa sitt egna, sitt nya. Jag är tacksam!
Vi har varit och hsoppat i Sundsvall med syrran och hennes kille :)
Fanny och Pontus.
Nya brillor?
Låång väg, men ganska gött med bra musik ;)
Ikväll värmde vi upp inför nyår :) Theo var helt fascinerad, ballongerna åkte hem till Bergeforsen trodde han.
Vi har myst i nya morgonrocken som vi fick av Mopparn.
Målat med ansikts färg också :) Och så klart; Kollat på Blissen och den ännu nyare favoriten, Bärgarn som Theo fick i julklapp av Oliver :)
Och så klart måste vi ta med oss traktorn på promenaderna här uppe. Theo fick en ny av hans faster m familj, och den är med ÖVERALLT :)
Just nu sitter, Jag, Johan, Theo, Linus, Fanny, Mamma, Jonny, Hundarna och snart Pontus och spelar Bingolotto. Eller inte jag. Jag bloggar, tycker bingolotto suger :) men det är mysigt ändå.

Hemma

Jag tog ledigt dessa tre dagar. Kände att jag vill vara med Johan o Theo innan åter åker till Falun. Dessutom kommer Linus ikväll o jag ska ha en middag på lördag som kommer ta sin tid. Så jag jobbade idag men åkte sen hem när jag gjort det viktiga. Imorgon har jag lovat Theo att leka i snön efter att han sett en bild på Sam på Facebook där vi även kunde se Lovis o Lily bada, men ett bad fick han direkt ;)

Nu lyssnar vi på manboy o myser i nya morgonrockar


I bilen.. (ovanligt)

Sitter i bilen på väg till Sundsvall. Jag, Johan. Fanny & Pontus. Vi ska handla diverse.

Det har varit en super bra jul. Skriver om den vid bättre tillfälle.

Theo är med Melissa & Johanna idag ;) han har säkert super kul.

Ha en fin dag!


Som barn

Som barn tar man kärleken förgivet, allt annat är mot ens natur.

Tänk så många barn som behöver stå ut med fylla, bli slagna, lämnas ensamma och dom barn som ser julhelgen som den värsta helgen på året.

Orättvisor borde förintas.


Fullt ös..

Medans T & J sover planerar jag min nyår/födelsedags middag hemma i R, slår in klappar, springer till blomster affärn och köper gravblommor, (och ett smycke till mig själv) packar om, kollar blocket, njuter och längtar tills klockan slår ca 17 då vi ska till svägerskan m familj :)

De e bra gott och komma hemifrån tillsammans ibland.


I Gävle, Bomhus..

Nu är vi hos min svärfar.
Härligt med ledigt. Jag har nyss jobbat en stund med lite papper och det var sista rycket innan jul.
Både min J´s telefoner tycks leva ett eget liv. Det går inte att nå oss stundvis.
Vi har ätit varma mackor och Theo är överlycklig över att få visa Farfar blixten. Hos farfar finns ju en jätte rolig lekpark direkt utanför fönstret, med ett roligt tåg man kan köra. Ögonen glittrar och det är svårt att acceptera att vi inte kan gå ut förns imorgon :)
Vi ska ner på stan imorgon, handla det sista. Det känns som evigheter sen..
Jag blir så imponerad förresten på alla som lagt ner tid på fina julkort. Det dimper ner i brevlådan och jag förundrar över hur ni lyckats få era fina barn att ställa upp :) Jag har inte lyckats. Eller jag har inte försökt heller. Det får bli ett annat år. Har varit mycket annat.
Theo sov i två timmar på vägen hit. Det blir med andra ord ingen tidig kväll direkt, dessutom har ju farfar en ask med romerska bågar, eller om han kanske iaf hade en? ;)
Nu ska jag ge mig. Harry tror väl att jag är knäpp då det första jag gör är att packa upp datorn :)
Packar ner den igen och försöker vara lite social.
Ha en fin kväll

Hemma.

Imorse tog laddade jag för att ta mig ut från den tatalt insnöade parkeringen.
Jag laddade gasen i botten och bakade rakt ut.. Det gick fint, tills snövallen kom och tog emot.
Gissa om jag satt fast. Grabbarna fick komma ut och skotta och putta och till slut var jag fri.
Det tog tid, det var drygt att köra. Men jag åkte direkt mot sjukhuset där min mormors gubbe ligger inne. Han får dialys för hans njurar inte fungerar. Jag tycker inte det är kostigt att han är dålig, han är 91 år. Det vore mer konstigt om han var helt frisk. Knallade in och köpte aftonbladet och söke upp rätt avdelning.
Fick veta vilket rum jag skulle till. Tvärstannade i dörren, han sov. Utan att veta hur det kom sig kunde jag inte låta bli att gråta. Det var så overkligt.. Jag gick till receptionen och bad dom hälsa att jag varit där, han måste få vila. Dom insisterade på att jag skulle väcka honom, det gör så mycket att få en påhälsning menade dom.
Shit, a men då är det ju bara att göra det. När han vaknade blev han glad :) Han verkade ganska pigg ändå.
Förhoppningsvis får han komma till ett närmare sjukhus i slutet av veckan, men tanken på att han ska fira julen på sjukhus. Orättvist. Det kändes iaf bra att ha varit där.
Eskil och Osvald, påsken 2011
Jag hämtade Theo som var glad i hågen :) Vi åkte hem. J är krasslig och hängig.
Fanny och Pontus hälsade på en sväng. Efter det drog vi igång med att slå in julklapparna. Oplanerat och sista sekunden, som vanligt. Det slutade med att vi fick slå in en del med maskerings tejp.. Men som min svägerska sa, det är ju tanken bakom paketet, inte tejpen som räknas. Tack och lov.
Det mesta är fixat (vill jag inbilla mig) Vi ska packa, fast det gör vi kanske imorgon ?
Jag är sjukligt stressad. Men det är ju inget ovanligt den här tiden..
Spelade laser dome i Lördagskväll och jag har svinig träningsverk i benen.. Det säger ju mycket om min rörelseförmåga. Det är ganska läskigt det där spelet. Jag blir som helt inne, skjuter som en galning, skriker och nästan gråter av rädsla, jag inbillar mig att det är krig på riktigt. Haha.. om det vore så skulle jag varit död direkt. Jag fick minus 1983 poäng och hade även skjutit mina lagkamrater en massa gånger.
Så fort jag fått min sms avi om att ett paket landad på ica imorgon åker vi.
Ska bli kul. Det var ett tag sen jag var i Gävle nu.
Här kommer en film på hur det gick på Theos luciafirande. Filmen säger det mesta..
Hade jag gömt mig kanske han stått kvar och sjungit men jag är iaf glad att dom fick på honom tomte dräkten iaf :)
Ha en fin kväll

Tidigare i veckan. Vardag.

Från förra veckan.

Jag väger vågskålen, det är jämt. Så otroligt jämt mellan fullständig förtvivlan, kaos, sammanbrott & total lycka, tacksamhet o liv.

Här står vi. Det är kaos hemma. Tvättkorgen är överbelamrad, vi kryssar fram mellan legoklossar, får nästan sopa fram en väg med fötterna trots att vi städade igår !? Det är fast torkad leverpastej på det annars vita bordet. I soffan ser jag vällingfläckar och tiden rusar iväg.. I hallen är det blött och golvet pryds av kläder som måste torkas. I bilen är det fotavtryck av barnfötter på sätet och det ligger en och annan repad Disney film där.

På väggen i badrummet kan man hitta konstverk skapad av en bläckpenna & liten hand med än så länge ganska dålig motorik. Frågar man får man veta att det är en lyftkran. Ute ser man ett rött skaft sticka upp ur snön, en hjälte ville hjälpa till att skotta. På golvet i köket ligger gamla club kort och leksakspengar tillsammans med stekpannan & ett utspillt glas mjölk. Någon ville bjuda på middag.

På spisen står makaroner (snabbmakaroner) och kokar, i micron värms köttbullar. På diskbänken står datorn som hjälpmedel att mellan andetagen betala räkningarna.

TRE DJUPA

Vi ska snart iväg. Det finns en (EN) tid att passa den här dagen och vi kommer missa den. Vi kommer bli sena för att ljusstaken i fönstret lektes ner på golvet så tiden som skulle gå till annat gick till att få bort allt glassplitter från golvet där små oskyldiga fötter ska springa.

När kvällen kommer hörs höga rungande protest vrål, någon vill verkligen inte borsta tänderna. Efter en kamp ramlar ett trött litet liv ner i sängen, pussas god natt & beskådas en stund.

Det börjar röjas i rummet. Vid anblicken man får när man kommer tillbaka till köket vägs allt igen, det finns två val. Antingen gråta, bryta ihop och sova på det. Eller:

Vara tacksam över bevisen.
Bevisen på ett pågående liv. Hela röran och kaoset är bara att ta bort. Det är en ny dag imorgon. Valet blir att se det fina.
Den spillda mjölken är beviset på utveckling, det skulle bjudas på pannkakor. Kläderna och den dyngsura hallen visar att vi minsann inte suttit inne hela dagen. Legoklossarna vi kryssar mellan är beviset på lek och lust.

Vällingen i den nya soffan visar att vi slappnar av !? Vi nyttjar iaf soffan. Konstverken, den fina lyftkranen målad med bläck gör egentligen den annars fula 60 tals våttapeten ganska humoristisk och den lilla röda översnöade spaden ute är bara bevis på hjältemod när jag själv upplevde snön för tung. Att vi kom sena är oförlåtligt, men tack och lov mänskligt. Och kampen om rena tänder varade så kort stund att den nu är glömd. Så nu efter att allt är iordning här hemma väljer jag att tacka för livet. I morgon ser vi fram emot att hoppa i snön, i fantasin kan vi laga soppa till middag. Vi bygger fina grävmaskiner av legoklossarna & skapar nya bevis på att vi har roligt.

Om det är en överlevnads strategi eller inte att tänka så spelar ingen roll. Man får väl lägga en klick Bamse tandkräm på den positiva sidan av vågskålen, betala klart räkningarna och sen sova gott!

Its a new day!


Plastbyttan

Jag smsar med Johan och vi pratar om hur det egentligen fungerar med att han jobbar borta. Det är drygt men det går bättre än väntat. Vi kommer fram till att ta vara på tiden mer, den här månaden har vi träffats en kväll (och en minut då vi bytte bil på tågstationen) Jag brukar tänka på Bella, ensam med två små och en tung "ryggsäck", inte för att hennes börda får mig att må bättre eller sämre, men det finns alltid dom som har det tuffare. Jag tycker hon gör det bra. Tycker grabbarna gör det bra också, det kan inte vara så kul att bara träffa barnen på helgerna. Jag är ledig när jag är hemma, utan några egentliga tider, jag planerar dagarna så som jag vill, jag tycker inte att det är jobbigt att vara ensam, tråååååkigt men inte jobbigt. Däremot tycker jag att det är jobbigt att vara beroende av andra. Riktigt jobbigt. Men då jag har dom arbetstider jag har och inte vill (läs: vägrar) sätta Theo på ett dygns dagis så är det som det är. Vi är snart lediga och jag hoppas på en Krav lös ledighet utan måsten. Så blir det sällan och förmodligen inte denna gång heller. Men hoppas kan man ju alltid.

Jag borde sova. Vi har en hel dag planerad imorgon men sömnen verkar inte infinna sig. Tröttheten lyser med sin frånvaro och kommer vara extremt närvarande då ögon slås upp istället.

Jag tror jag var 14 år sist jag var i en sån grubbelfas som jag är i nu. Tankar och känslor som inte bottnar någonstans alls. Det händer saker som jag inte hinner med. Som jag väljer att inte ta i. Skjuter på dom måsten som finns trots att jag vet att det inte håller i längden.

Ska sova nu. Tvångs sova.


Fick ett mms av j idag "titta va duktig han är" stod det och bilden innehöll en potta med **** i ;) jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig och Theo svarade jublande "JAA" då jag frågade om han använt pottan. Det trodde jag inte direkt, att jag skulle känna mig mallig och stolt över en bajskorv i en plastbytta, men det är jag :)


Isbanan

Sitter på isbanan i Ramsele och fryser, är dunder förkyld och längtar till en kok het dusch. Ikväll ska vi äta julbord, personalen och dom inskrivna. Det blir tok mysigt tror jag. Hoppas verkligen förkyldningen stannar nu för imorgon ska vi åka slalom :) kul kul.


Tankspridd"Följ den rätta vägen, även om den är krokig"


Jo det kan nog sammanfatta min känsla, tankspridd!


Heja Timrå?

Jag skrev ju att det var en bra dag.. :) Nu blir det kanske till och med Roligt med hockey :)


"Under landslagsuppehållet är det full aktivitet hos elitserielagens sportchefer.

Linköping, som underpresterat en längre tid, värvar Mark Hartigan från Rapperswil-Jona i Schweiz och har slovakiske backen Ivan Majesky på gång.
Samtidigt kan spelare vara på väg bort från LHC. Enligt Sundsvalls Tidning hoppas Timrå på att Linköping bryter med centern Andreas Molinder, 24, som har gått från att vara het till att vara petad eller åsidosatt på slutet.
- Det är en spelare jag följt, som jag tyckt varit bra och som man väntat på att han ska få sitt genombrott. Men det har inte riktigt kommit. Det är en duktig hockeyspelare, säger Timrås sportchef Kent Norberg till tidningen.

Jagar center

Timrå behöver en ny center sedan Johan "Bagarn" Andersson drabbats av en blodpropp i lungan vilket gör att han är borta säsongen ut.
Molinder kan vara lösningen om han kommer överens med Linköping.
- Ja, det kan han vara om vi nu lyckas få honom. Vi får se om vi får honom, säger Norberg till Sundsvalls Tidning.
Andreas Molinder kom till Linköping från Modo 2010 och har i höst gjort tre mål och sju assist på 28 matcher"


En bra dag..

Men den här morgonen har jag bränt av en del.
Mycket mindre än vad jag borde men det känns endå bra. Har iaf fått iväg en viktig beställning inför jul.
Kört grabbarna på utbildning. Lämnat Theo med Blixten väskan på dagis.
Plockat och fixat. Ska försöka få iodning lite tills mamma kommer imorgon, men ja, just nå mer hinner jag inte.
Det är Lucia firande på förskolan idag. Ska bli mysig, här i Forsmon är det fint väder.
Jag ska ut och se om jag får igång min bil och skotta lite om ett tag.
Förbereda tacos till i eftermiddag och packan väskan och alla julklappar till jobbet imorgon.
Möte= måste vara i vallen klockan 09= jävligt tidig morgon :S
Hur som helst.. Det är en bra dag idag..
Ha det gott!

Helgen..

Tillbaka hemma, efter en toppen helg i Uppsala med Ronja med massa olika skoj.
Jag kom på fredagen och låste in väskan å stationen, vi gjorde verkligen stan. Det är så kul att komma till ett nytt ställe, men lite nya affärer och så :) Shoppade lite. Vi gick på ett super mysigt fik och framåt eftermiddagen rundade vi av och handlade med oss mat hem.
Ronja bor i en super snygg lägenhet, helt lagom och toppmordern. Vi åt tacos, kollade på Idol, gjorde oss iordning.. Sen tog vi en taxi till Terassen, ett hak där vi drak lite vin och träffade trevliga människor.
Kommer inte gå in mer på detaljer! :)
Dagen efter tog jag en snabb prommis ute för att bli männsika. Haha.
Vi hängde en sund hemma och sen gick vi en mysig tur ute. Det fanns jätte mycket mysiga små butiker och jag tyckte verkligen om själva staden. Hur fint och mysigt som helst.
Vi käkade middag innan vi gick hem för att svida om igen.
Ronjas arbetskamrater kom över och vi lekte charader, det verkligen förhöjer med lite spex. Sjukt roligt.
Några nyfunna vänner från dagen innan dök upp och den kvällen fick jag igen upptäcka Uppslalas ute liv.
Haha det var en spännande och rolig kväll. Det ända jag ångrar var väl kanske att jag förburkade lite för mycket cigg under kvällarna ;) Men vad gör väl det?
Det kom perfekt. En bästis helg med massa skvaller, skratt och nya människor.
Två dagars är inte lätt, även om det inte alls går till som det gjorde når vi var 14 längre :P Men ja på söndagen var vi möra i kropparna :) Kämpade förtvivlat med att beställa mat från Online Pizza, hela den kampen slutade med att vi hamnade på en porrstudio/pizzeria ;) Intressant och märkligt ställe.
Vi slappade och såg på reprisen av Så mycket bättre.
Sliten men nöjd.
Jag traskade till tåget och med gråten i halsen åkte jag hem.
Det där vi gör om snart igen :)
Det var härligt att komma hem också så klart. Theo var på topp.
Jag har två av klienterna på jobbet inneboende några dagar så vi käkade varma mackor och hängde framför tv/datorn hela kvällen.
Imorse när klockan ringde var jag mer död än levande. Men nu börjar jag komma ikapp. Har vikt tvätten.
Theo var helt extas imorse över att få komma till dagis efter att varit hemma i 2 veckor. :)
Idag ska jag till Birsta och handla inför Julbord och Julmys med jobbet till helgen.
Nu hägrar alltså vardagen igen. Pappers Sverige.
Dags att luncha med grabbarna innan Birsta.
Ha en fin dag.

Snart hemma

Jag är snart hemma. Kommer ha inneboende i veckan men jag ska nog kunna hålla bloggen levande ändå. Mer uppdaterinng om min helg med Ronja kommer vid ett tillfälle då jag inte sitter och halvsover på ett tåg :)


Är det lagligt att ha det så bra?

Som jag har nu? :)


Uppsala

Ronja byter om och vi gör oss redo.

Trevlig kväll!


Från Gävle

Carina, Emma & Kian mötte mig över en räk macka och en timmes surr på stationen i Gävle :) mycket trevligt!

Nu åker jag vidare


På tåg

Sitter på tåget. Förbannar mig över att jag inte reggat spotify och tagit med lurarna. Istället surfar jag runt och letar lite party klänningar :) läser "hänt bild" och frossar i känfisarnas åkommor o vackra rumpor. Försöker förtvivlat få tag på Johan :) han erkände igår "jo men jag har nog blivit en iphone nörd jag med" så jag tror inte det dröjer innan han laddar telefonen :)

Ikväll är det Idol final :) spännande! Min favorit, Molly har redan åkt ut så de kvittar vem som vinner.

Hörs!


Dags att gå vidare?

Ilands problem igen, jag funderar på att byta bloggforum. Har i tre dagar haft mailkontakt med blogg.se och jag blir mest bara less. 1. Deras sätt att ladda upp bilder är under all kritik, det ska inte behöva vara så inveckat och tidskrävande. 2. Dom ändrar ofta inställningar och förändrar saker utan att meddela. 3 dom suger! Men det känns ju v-modigt att lämna en 4 år gammal dagbok. Det infinner sig en stark separationsångest ;) och hur vet jag att det blir bättre om jag byter??

Johan och Theo har kört mig till tåget, sitter på stationen nu. Hade en super kväll igår. Berättar mer om den vid annat tillfälle.

Det är skitväder här i Sundsvall men sol i sinnet för snart är jag hos min bästis ;)

Ha det gott!


Tillbaka..

Okej, jaggjorde som jag brukar göra när det går tungt. Ringer mina vänner. Nu är jag åter på topp :)
Har bestämt fika date med Emma och Carina på tågstationen imorgon klockan 11, jag blir i Gävle en ynka timme så varför inte göra nått skoj den timmen :) Om någon annan är sugen på fika då så kom :)
Vi har hackat grönsaker :) Och slagit in det sista paketet. Ikväll hoppar vi över tomten och Theo får vara vår lilla tomtenisse istället. Så undviker vi tårar.
Jag kan inte beskriva med ord hur roligt det känns att komma till Ronja i helgen.
Hon har bjudit hem sina arbetskamrater och det blir ju så mycket lättare framöver också när man surrar, då kommer jag ha en bild på hur det ser ut lite mer :)
Ja jag hann ju nästan rädda nummer 24 :P
Jag har packat klart och nu inväntar vi egentligen bara folket :)
Ha en fin kväll..

Vilken j*vla dag..

Theos valda gran som den såg ut igår. Idag är den sned, ljusen fungerar inte. Och det mesta idag har varit kaos.
Theo vaknade inte förns 10.00. Jag missade att dra ut soptunnan igår så under förmiddagen har vi fått åka runt på sopturné. Fan.
Väl hemma springer jag in och ut i sovrummet för att packa och sliter därmed sönder två tröjor, det satt nämligen spikar längst hela dörrfodret just i den höjden. Jag blev jävligt less och slog in dom där spikarna vilket jag inte skulle gjort för nu har jag både två trasiga tröjor och en grinig sambo.
Där emellan skulle jag byta om och smika mig, och undertiden jag gör det blev det tyst i huset. Misstänkte odåg efter ett tag och mycket riktigt. Kommer till hallen och ser att varenda jävla paket utom nummer 24 är borta. Lilla vännen har alltså haft sitt roliga. Det blir inte mer paket från den kalendern. (jag som envisdades med att sätta den där kalendern i höjd så Theo själv kunde nå)
Mitt i allt kaos är det enda jag hör i huvudet byggare bobs signatur melodi och den får mig nästan att spy.
Såå nää det har inte varit en bra dag.
En resa kommer perfekt. Jag ska byta ut blöjsnack till bästa tampongsort, barnsliga tv melodier till partymusik.
Sopor och möbelskruvning mot sköna stunder på fik. Bilar som klatras mot taxi. Otydligt barnspråk mot vuxenumgänge.
(ursäkt mig men) fjantiga imsevimse danser mot krogen.
Och efter en lagomt lång helg kommer jag i slutända sakna allt detta som jag är ofantligt trött på idag. Vi alla berhöver en paus ibland.
Nu ska här lagas tacos, det är så vi firar lilla julafton. Opretentiöst och simpelt.
Under kvällen ska få hem min bil. Sen ska jag sova och imorgonbitti kör Johan mig till tåget.
Känner ni er någonsin less på vardagen?
Ha de gott.

Gran

Theo väljer gran


Massa fix.

Har fått hur mycket som helst gjort idag.

Nu har jag allt hemma. Trots lite motgångar har det gått fint.
Granen väntar ute på att få komma in :) Det tar jag imorgon.
Har skruvat ihop Theos möbler, det tog en evighet och vips var klockan halv tio, Pontus hjälpte mig få iväg Mercan. Den ska servas. Blää..

Jag kom på att Theo verkligen borde sova. Å andra sidan har vi sovmorgon imorgon också. Han är fortfarnade sjuk så det blir inget dagis imorgon heller. Han som längtar så.

Jag upptäckte när jag skruvat ihop två delar att jag köpt fel. Måste tillbaka imorgon och byta en låda. Hade köpt en vit front, fast jag ska ha blå. Så det blir skruva imorgon också :) Theos nya säng står på plats, han sover dock med mig nu då han är dålig. Men så fort hostan och febern ger med sig ska han få inviga sin nya fina säng i form av en tuff blå bil :P Han tycker om den super mycket.

Vi har haft Tuva här medans dom andra var och såg Modo-Timrå, behöver jag nämna resultatet? ;)

Jag har nyss kollat upp tågtiderna inför helgen. Som jag längtar. Ska se till att få det viktigaste tvättat imorgon.
Ronja har alltid hälsat på mig, Oslo, Sundsvall, Gävle. Men jag har sällan varit till henne så det ska bli hur roligt som helst att se hennes lya och umgås :) Ska få träffa hennes arbetskamrater och vet redan innan att det kommer bli en grym helg.

Pappa skulle vara barnvakt lördag till söndag för Johan skulle på julbord och utgång med firman (till min stora fasa) Förra året gick ju firma festen inge vidare. Det slutade i smärre katastorf med knivrån och skit. Men han har avbokat. (inte pågrund av mig) Det blir bara julbord och sen hem igen.. Han saknar Theo så mycket och bestämde att vara hemma istället och gå på himla badet. Jag har verkligen fått en super pappa till vårt barn <3

Klockan tickar iväg och jag börjar bli trött. Ska kasta mig i säng snart. Har en lååång fixar dag framför oss imorgon också. Allt ska vara klart och iordning tills Johan kommer hem så vi bara kan vara.

Vågar man hoppas att T sover lika länge imorgon?

Nu ska jag ta andra raka i matchen mot Ronja! Viktigt!

Ha en fin kväll!


Whats going on...

T sover en stund.

Vi spelade det otroligt populära fordonsspelet på mobilen tills ögonen sakta valde att blunda.
Jag funderar ofta på hur det kommer bli i framtiden. Kommer han klara sig bra?
Han har alla förutsättningar. Han är stark, redan nu. Men det finns så mycket otäckt där ute.

Det var längesedan jag grät som jag nyss gjorde.Det finns så mycket ondska.

Gör skillnad! Prata med era barn om mobbing!


Vi får se...

Ja T hade feber i går kväll. I morse var han frisk som tusan, vi vaknade först halv tio, av att J ringde och väckte oss. Gissa om jag blev chockad ? Haha.. Vi hoppade över dagis och har en mamma-son dag :)
Jag väntar på att pappa ska ringa. Min onda hals stoppar mig inte i första taget från allt som är planerat.
Vi får se vart det slutar.

Vi har nyss städad tvättstugan, det behövdes kan jag lova.

Ska fota lite prylar som ska ut på blocket.

Ha en fin dag.


Möte imorgon eller inte? Det är frågan.


Pyssel


Ramen var tidigare ek färgad, nu är den vit :)


Jag passade på att måla pallen också.
Jag ska strax gå och sova. Kollar lite tv. Har lyssnat på 50tals kväll på radio Guld, hur känns det? Så där va.


God natt och sov gott.Home sweet home.Jag gjorde ett pepparkakshus på jobbet :) Jag och en av grabbarna som bor där.
Det var hur roligt som helst, det som inte syns på bilden är att huset saknar en vägg. Det var ganska svårt att "limma" ihop med glödande socker ;)

Min röda färg släppte och kvar blev detta. I ren panik fick grabbarna rycka in, jag brukar inte vara nervös och så, men jag hade smått panik när dom satte händerna i håret, efter två svängar blev det ok, och dom var faktiskt duktiga :) Nu är håret brunt och jag saknar det blonda, men som mamma sa; Det växer ut.


Jag och Theo åkte hem idag. Skönt att packa upp och komma iordning lite.
"Blissen" var ett bra resesällskap :)


Väl hemma startade vi en av alla kommande tvättar. Handlade lite och fixade.
På kvällskvisten drog vi igång målarstudio i köket, Några loppisfynd målas vit. Bland annat ramar som ska upp på T´s rum.

Senare kom Fanny och Pontus och hälsade på. Nu sover trollet, tvätten är hängt, prylarna målade en omgång till. Julgranspyntet är framplockat. Dagis väntar imorgon och en dag med släp och massa praktiskt fix.

Jag saknar J. Insåg att vi kommer ses 2 dagar på hela denna period :S Slitsamt, men det går. Nu har han ju slagit mig i tekniken värld och skaffat sig en 4s :S Gasch. Så ni som vill nå honom privat kan ringa på samma nummer som mig fast byt ut min sista 1:a till en 2:a.. Han har alltså inte ett nummer kvar. Men succé, han har lyckats behålla det senaste nummret iaf ;) av alla hundra olika :P


Det ska bli skönt att sova snart.

Ha en fin kväll!

Hur gör ni hemma?


Meeen vadå trött??

Men satan va trött jag är. Det blev inte mycket sömn inatt. Vi har möte på jobbet idag men jag åker hem, har ingen barnvakt och känner att det räcker. Borde gå ut och rulla mig i snön.


Ha en fin dag


Hår

Så var håret gjort, nu ska det bara lockas. Tänk att jag bara omges av grabbar på jobbet och alltid lyckas få håret fint :)

Jag har köpt en fordons app, Theo älskar bonde appen men jag spyr på den melodin snart. Ombyte förnöjer.

Nu ska jag ladda inför samtal.

Ha de fint!


Val

Jag är inne på sista dygnet. Längtar ihjäl mig efter Theo trots att jag träffat honom en stund om dagen. Jag dka mysa hela veckan innan jag åker igen, inreda hans rum och bygga en snögubbe, det väljer jag!

Vi har städat på jobbet idag och jag ska åter igen sätta en färg i håret, sen får det vara bra!

Ha en fin kväll


Dagen idag

En toppen dag. Har bland annat fått håret färgat (igen) i PANIK då der snabbt blev rosa/orange efter några duschar. Min kollega har bakat och vi åt god middag. Marknaden var mysigy men de vaf kallt som tusan. Snön har lagt sig i vallen :) Brynäs förlorade hockeyn och jag sympatisörjer med min sambo som förmodligen dränker sina sorger med resten av gänget. Lilla vännen har lite feber men de var fullt ös när vi träffades tidigare och han har det bra hos mormor. På tisdag ska jag få hjälp av min pappa att shoppa möbler, jag vill inte gärna köra med släp själv. Detta pass är snart över och resan till Uppsala närmar sig :) ha det fint!


RSS 2.0