Onsdag.

Har spenderat eftermiddagen med dessa stjärnor :)





och denna lilla björn.

Thilde fick klart godkänt på läkarkollen imorse. Theo var svin trött nu ikväll.. och ja, jag är ganska trött jag å.
Har nyss hängt sista tvätten och hoppas den har torkat imorgon. Vi drar tidigt. Det blir bra.
Ska kolla packningen en sista gång och sen ställa klockan. Är det Ok att lägga sig halv nio?
Ja det är det..


 
Hörs

Äntligen

Känns skit löjlig men jag så otroligt glad. Känns son jag fått tillbaka en del av mig själv för jag har hittat tillbaka till läsandet! Jag har inte mycket tid till det men det får ta den tid det tar. Har just nu läst ut en bok Jag är Daniel. Bra, men den gjorde mig ledsen. Tänker mycket på mitt jobb och vilka "öden" många människor möter.

Men nu ger jag mig i kast med nästa bok som jag hört så mycket olika omdömen om. Vad jag tycker får ni veta när jag är klar för som sagt, det tar den tid det tar :)


Den där medaljen.. ... ... ... ...


Fick hem en super trött och sliten kille som härjat på dagis.


Jag och Thilde har pysslat på med annat. Bland annat att kolla posten åt pappa :)





Mysigt




Imorse hade vi en dust. Av alla nya kläder Theo fått tyckte han allt utom en tshirt och kepan var ful.
"Den är ful" "Den är ful" Å "Den är ful"... "det är pinsamt" säger han. Som om han vore 14 och inte 3,5.
Jag trodde jag skulle få fnatt och från början vägrade han ens ta på sig kläderna. Då tog jag till det där med hot.
Om du inte tar på dig kläderna får du inte ta med medaljen till förskolan. Och även om jag inte gillar den taktiken så fungerar den. Vipps så var kläderna på utan protester.


Imorgonbitti ska vi till BVC på hälsokotroll med Thilde.
Micron brann inatt och idag har jag haft kontakt med återförsäljaren som letar efter vårat köp. Han har inte ringt tillbaka så jag gissar att han ringer imorgon. Annars tröttnar jag. Ge mig en ny micro bara då skiten dom sålt uppenbarligen inte levererar det vi betalat för den! Apa tröttsamt att stå med kastrillen varje gång  ska ha mat.

Imorgon kommer C&F :) Det blir kul. Och jag ska packa klart och förbereda för en biltur mot Gävle, som börjar med ett stop redan i Bredsand där Theo ska gå upp och visa sin medalj för min farmor, för det vill han minsann göra :)

Ha en fin kväll.


Otäckt

I halvsömn går jag upp och ska Micro välling. 20 sekunder å då jag öppnar micron kommer svart rök och det stinker. Den brann. Det va vår Micro de :/ fan!


Vad vi gjort?? Hmm, inte mycket.


Idag har vi varit och sagt hej till Sandra på Fyndis.
Sen har vi mest varit hemma och grejjat. Barnen har fått nya kläder.
När jag tänker efter så känns det som om vi varit igång hela dagen, men i själva verket har vi just inte gjort nått :/



Johan har blivit magsjuk. Han ligger i 08 land och är dålig :/ Visserligen inte oväntat. Jag tror aldrig Theo varit sjuk utan att Johan också blivit det. Hoppas det går snabbt över!




Theo har fått en hiphop kepa. Han är skit nöjd.



Och ThillyBilly hänger med vad vi än göra. Hon mår bättre och vågar jag säga (sover bättre)..
 
Ska göra ett ryck här hemma innan soff myset fortsätter. Imorgon är en fullspäckad dag. Lika så resten av veckan. Fick kallelse till BVC på onsdag.

Ha de fint!

Skidhelg.

H

Det har varit en bra helg, men som vanligt går det för fort och det finns massor jag skulle önskat att det funnits mer tid till..

 
Vi åkte till Bergeforsen där jag och Fanny skulle åka i spåret medans Johan och barnen skulle leka och åka lilla varvet. Det blev inget av, det var hunddrags tävling :) Ganska kul att titta på.
Men jag fick syn på en affisch om lilla vasan där och kollade på internet. Det resulterade i att Theo idag fick vara med och tävla i lilla vasaloppet och jag måste bara skryta lite och säga att han verkligen är grymt duktig för att vara fjärde gågen på ett par skidor.




Vi kollade Melodifestivalen och jag tycker bara att det är trams. Jag tycker egentligen att det är skit dåligt faktiskt. Men ändå, nån form av tradition och det var inte så att det fanns skit mycket annat att titta på heller.


Kärleken.


Det var drygt 40 barn med i loppet. Theo drog iväg som ett skott när pistolen gick av och han åkte rakt in i den som var framför då jag satt honom i spåret för dom mindre. Underskattade honom rejält och vi bytte spår sen var han igång. Nu var loppet 400m ;) Med två stop där man fick blåbärssoppa, men han var verkligen duktigt. Dessvärre är det otroligt viktigt för honom att vinna så det var inge kul när andra åkte om, och när han åkte omr en gång var han snabb med att säga: "Du förlorar du!".. Då brinner det smått i mig och jag tycker den där vinnarskallen är tråkig, men antar att det är en av hur barn är? Vi har inte triggat honom att det är viktigt att vinna.. Det spelar ingen roll hur många gånger jag säger att det inte är viktigt att vinna och den refrängen.. Han fattar inte och det enda han tänker på är att vinna. Nu kom han bland dom sista men menar ändå att han vann så han får väl tro det då. Tids nog kanske han förstår att det inte är det som är det viktiga.




Men gissa om han var stolt när han fick sin medalj och sitt diplom. Lilla Theo fick livets första medalj och det lös i hans ögon. Han var så mallig och då vi kom hem lånade han ut sin värdefulla medalj till Thilde. <3
"Visst var jag duktig mamma? Jag vann!"


Pruppfiskorven har blivit så stor :) och i mina ögon kommer han oavsett alltid vara en vinnare!


Det gäller att passa på att rå om sin pappa under helgen..


TOKIGA!



Thilde sover bättre. Inatt har hon visserligen ätit hur många gånger som helst känns det som, men det kan man ju knappst klandra henne för då hon inte fått behålla nått tidigare så det har varit med glädje jag matat henne inatt :)

 
 
Jag fattar knappt själv vart tiden tagit vägen. Känns som att det var igår han låg i min famn.


Nu är det ny vecka. Vi laddar. Theo vill åka skidor. Det uppmuntras så vi ger oss ut redan imorgon :)
Bonusbarnen kommer hit, det är gympa, jag kollar posten åt pappa som är i Spanien på jobb, sen ska det packas och förberedas för en helg i Gävle, som dessutom kommer innebära ett avslut med att träffa Ronja <3
 
Nu ska jag göra kväll här hemma och sova lite. Blir ett pussel att få ihop allt, men det ska nog gå vägen dom här dagarna cokså.
 
Ha det gott.
 

Hmm

På sjukan med Thilde. Isolerade, vi får inte lämna rummet och vi fick gå in en spec dörr för att inte smitta andra. Hon är uttorkad men skrattar. Jag åkte ifrån börs, snus o laddare så nu ligger nerverna utanpå. Även om vi gör samma som hemma så känns det tryggt att vara här. Hittils har hon visat den sjukt snygga kvinnliga barnläkaren både hur man kräks och hur man skiter!


Vackra barn..



Jag blir helt varm i hjärtat av att se hur snäll Theo är med Thilde. Gissar att det inte alltid kommer vara så men för mig finns inget finare.


Thilde kaskad spyr fortfarande och jag rädd att jag inte kommer mäkta med att stoppa uttorkningen vilket innebär att det blir sjukan. Vi får vänta och se helt enkelt men hittils har hon inte fått behålla något av det hon ätit sen imorse. Jag har kontakt med 1177 och ska ge det över natten iaf. Satan! Men så fort hon får se Theo ler hon. Hon verkar inte märkbart tagen av att hon kräks, hon är nöjd. Men det känns som att det bara är en tidsfråga innan det börjar märkas på hennes allmäntillstånd att hon saknar vätska/näring.. Theo är tapper han med. Han snorar, är små febrig och skiter som en tok. Men har nära till skratt och gnäller ingenting. Eller jo, han vill gå ut och leka, men vem vill inte det efter 3 dagar inne utan vänner?

Det positiva med denna dag är att Johan får goda matlådor nästa vecka för ikväll har jag stekt upp fransyska, gjort storkok på köttfärsås och igår gjorde jag köttgryta.





Älskade underbara!

Jag ger Thilde små små mängder med vätske ersättning och hoppas att iaf lite stannar hos henne. Hon sover nu, hon har nästan inte sovit på hela dagen så hon är nog väldigt trött. Tur hon har så omtänksam Storebror som pussar och kramar och gärna lånar ut nappen (snoriga pussar, några host och bakterierna på napparna ger mig rysningar. Försöker förklara snällt för Theo att han inte får låna ut sin napp till Thilde, men det är svårt och han menar bara väl) Kokar napparna för andra gången nu. Handspriten är min bästa vän och Theo är grym, han tvättar händerna varje gång han är på toa.




Jag grubblar mig gårhårig och känner att jag blir sömnlös. Jag kommer vaka inatt. Är livrädd (kalla mig hönsmorsa om ni tycker det) att Thilde ska kräkas och sätta i halsen, eller nått annat hemskt.. Förbereder mig.
Äter kvällsfika som jag förbjudit mig att göra, bäddar sängen med handdukar. Inatt sover vi alla tillsammans.. Lägger fram servetter, gör iordning mer vätskeersättning. Spyhinken finns nära till hands och jag tror jag är redo för en sjuknatt ensam. Har jag sagt nån gång hur mycket det suger att vara ensam? Inte? Nää ok. Det suger. Men samtidigt är det ganska skönt att ha fullständig koll också. Jag vet exakt när hon ätit, bytt blöja, hur mycket hon ätit osv..

Min bästa polare kom för en stund sen. Plogkanten. Har skottat upp två streck om jag måste snabbt iväg. Resten tar vi imorgon.. Kom Sommar. Kom Sol. Kom friska barn.
Jag ska verkligen påminna mig om dom här dagarna när dom blivit friska. Och är det något jag önskar vi hade haft är det den där Ipaden. Nu är det inte bara Theo som önskar en, även jag. Den skulle underlättat en rastlös 3 åring som förmodligen tycker att jag bara bryr mig om Thilde enormt. (tekniken kan vara lösningen ibland) även om det bara är meteriella ting.

Men piggelin och danoniyogurt har Theo fått i sig iaf. Och lite spagetti m köttfärssås. Men har nog att ta igen han med. Tur jag har "stora" barn så det finns att ta av när dom blir sjuka :)

Imorgon kommer Johan hem. Vi längtar. Det blir förmodligen en ganska isolerad och slapp helg. Men det kan vi behöva. Jag är inte ett dugg avundsjuk på pappa som åker Utomlands.. Inte alls! ;)
Nu är det Mia på Grötö men jag kan inte komma till ro. Surfar vidare en stund och grejjar med det sista inför natten.
 
Ha de gott
 
 

Omtag

Magsjukan tycks tagit omtag på Theo som springer på toaletten, samtidigt som han har förkyldningsfeber. Och mamma fick sig en dusch av Thildes kaskadkräkningar så även hon har blivit dålig vilket känns ganska otäckt :/


soo

Mamma är här. Det är så skönt att inte vara ensam. Idag har vi varit på Birsta och skaffat henne en Iphone :P haha. Theo mår bättre men inte hundra. 
Thilde växer o gror. Hon är stark. Det går fort. 
 
Jag har som tappat kollen på barnens kläder. 
Idag har jag nätshoppat så imorgon ska jag rensa ur deras garderober. 
 
Det blev: 
Till Theo
2 par byxor
1 Jacka
3 kalsonger. 
2 tshirtar
1 tröja
Till Thilde
2 tröjor
1 byxa. 
 
Allt för 600:- satan i gatan är det nått jag är bra på så är det att fynda. 
Dessutom är jag med på auktioner på tradera som högst kommer kunna kosta mig 300:- och vinner jag dom så har Thilde kläder inför kommande storlek. 
 
Mamma har monterat Charlies stjärnkikare som han kom hit med förra veckan. Och jag har lagat en köttgryta med Morbergs rödvin. Det började med att jag slog på fel platta och smälte en matlåda och slutade med att grytan kokade över men det väl var klart så blev det gott. Mört kött. Men att köket inte är mitt kall behöver jag knappast skriva om igen. 
 
Imorgon ska vi göra iordning mer mat :) Mamma har med sig fransyska, och det är bland det godaste jag vet. Sen ska det rensas. Jag skulle vilja vara ute, men jag tror vi håller oss inne tills Theo är kry så vi kan åka skidor i helgen. Då ska både jag och Theo åka! 
 
Vi saknar Johan. Som tusan. 
Jag ska se om vi inte kan få ner köksoffan i källaren, om den kommer in kanske det blir nått av. 
Den ska iaf slipas till att börja med! Fru Nyman ska hjälpa mig måla och jag ska börja spana efter ett typ. Fusk skinn i svart tänker jag? 
 
Jaja,, bla bla bla.. 
 
Ha en fin kväll. Nu ska jag knoppa. 
 

Inget för den känslige!


Vilken natt. Igår var jag inställd på en del vaken tid då båda barn var ganska förkyld.
Men det blev inte riktigt så. Det blev MYCKET vaken tid, två duschningar av Theo, en massa bajs och ännu mer spya. Två gånger bajsade och spydde han i sängen, resten av tiden höll vi till på toaletten tills han somnade av utmattning vid 04.30. STackars tappra hjälte. Han slet verkligen ont!



(Den fina mobilen som Thilde fått av min kusin)

Ja, så magsjukan kom som en smäll.. Än så länge är Theo den enda som drabbats. Och jag har fått tvättat en del idag :/ Går bara å väntar på att bli dålig själv, eller att Thilde ska visa tendeser, men inget hittils.





Så på barrvägen har vi sjukstuga idag. Theo får nyponsoppa med glass, men får inte behålla det heller. Han dricker vatten och det har gått bra.


Hyrt film har vi gjort. Blir några filmer under kureringstiden är jag rädd, men det gör inget!





När Theo verkade lite piggare drog vi igång ett litet målar projekt.
 











Resten av dagen blir det slapp i soffan. Tvättmaskinen går. Det ska bäddas rent och vi har vädrat.
Jag tror jag har tvättat händerna 800 gånger sen inatt, är så rädd att Thilde ska bli sjuk också.
Nu börjar jag få själcsprickor på fingrarna.. Men hellre det än en till sjukling.
Handspriten är slut :/


Nä nu ska vi kolla på BATMAN!!!!


 
Ha de gott.
 

Phu..!

....sanering pågår...

Det räckte inte med förkylning och feber utan vi fick magsjuka på köpet. Hittils Theo. Vädrar just nu sovrummet då våran säng fick påhälsning av diverse :/ här ska man inte va känslig. Har fått bädda ner barnen i vardagsrummet. Morgondagen lär spenderas i tvättstugan och så ska Theo pysslas om. Att duscha mitt i natten var ingen höjdare men nu har han somnat om. Håller tummar och tår att vi andra klarar oss :/

Det finns inget värre än när barnen är sjuka. Tänk om man kunde byta plats?
Nu är det som det är och vi får göra det bästa av situationen. Middagen imorgon är avblåst och alla tips kring magsjuka (vad som är bra att äta/dricka) mottages tacksamt!


Vabbruari.. ja..

Söndagar suger.
 
Sitter i soffan och deppar till Melissa Horn.
Jag avskyr söndagar. Speciellt när man haft många härliga vänner runt sig hela helgen.
Då är det verkligen ensamt.
 
Har två sjuka barn att pyssla om så jag återkommer om helgen.

Ha de gott.
 
 
 

04.45

Åhh vad jag ska komma ihåg småbarnstiden när dom är 15 och sover halva dagarna.
Hur vidrigt det var med så lite sömn. Klckan 04.45 valde hon att vara jätte vaken.. Phu va trött jag är.
Kollar förlossningar på TLC och sömnbristen i kombination med skrikande kvinnor på sjukhus är det optimala preventivmedlet tror jag nog.

Nä nu vill hon ha uppmärksamheten lilla tösen.
 
Ha de gott på morgonkvisten!

"Småljugande äggskallar"

Om inte Sven Wollter får säga det här i radion, så får vi hjälpa honom att sprida det.
 
Orden som P4 censurerade:
 
”Kan man tänka sig något mera hjärtlöst än förslaget om tio års höjning av pensionsåldern?
Jag blir så förbannad att jag får blodsmak i munnen. När man äntligen får chansen till ett nytt liv,
som man knegat för i alla sina dar, ja då skall man bli snodd på det för att dom som sitter på stålarna inte vill lyfta på rumpan och släppa till vad som behövs, medan ungt folk får vänta i evigheter på en chans i arbetslivet.
Ett enda liv har vi, en enda kort stund på jorden, och då skall några småljugande äggskallar komma och försöka bestjäla oss på det viktigaste vi har när hösten tonar in. Vår tid. Vår dyrbara tid i ålderdomens frihet.
Men det är helt i stil med gamla traditioner från det hållet.” /... /
”Alla hjärtans dag känns som ett hån när jag tänker på alla dom som ­bara möter stenhjärtan i vårt allt mer förhårdnade fosterland. Sockrade ­gelehjärtan smakar kanske gott men bästa användningen skulle vara att ta tusen ton av dom och vräka dom över maktens boningar. Dags för de hjärtlösa att få smaka på folkets hjärtan.
Tack för att ni orkade lyssna på denne argsinte pensionär. Jag skall inte klaga, jag får ut dryga 17 000 i pension"
 
 
Bild: Om inte Sven Wollter får säga det här i radion, så får vi hjälpa honom att sprida det.

Orden som P4 censurerade:
”Kan man tänka sig något mera hjärtlöst än förslaget om tio års höjning av pensionsåldern? Jag blir så förbannad att jag får blodsmak i munnen. När man äntligen får chansen till ett nytt liv, som man knegat för i alla sina dar, ja då skall man bli snodd på det för att dom som sitter på stålarna inte vill lyfta på rumpan och släppa till vad som behövs, medan ungt folk får vänta i evigheter på en chans i arbetslivet.

Ett enda liv har vi, en enda kort stund på jorden, och då skall några småljugande äggskallar komma och försöka bestjäla oss på det viktigaste vi har när hösten tonar in. Vår tid. Vår dyrbara tid i ålderdomens frihet. Men det är helt i stil med gamla traditioner från det hållet.”

/... /

”Alla hjärtans dag känns som ett hån när jag tänker på alla dom som ­bara möter stenhjärtan i vårt allt mer förhårdnade fosterland. Sockrade ­gelehjärtan smakar kanske gott men bästa användningen skulle vara att ta tusen ton av dom och vräka dom över maktens boningar.

Dags för de hjärtlösa att få smaka på folkets hjärtan. Tack för att ni orkade lyssna på denne argsinte pensionär. Jag skall inte klaga, jag får ut dryga 17 000 i pension.”

Finaly

Det är torsdag. Idag var vi och handlade med pappa och Farmor, Theo fick leksaksbilar och nya skidor :) så nu kan han åka med Lukas i helgen. Jag har sett fram emot den här helgen länge!
Det sk bli så skönt att få komma bort tillsammans och dessutom i underbart sällskap.

Min packning är enorm, klackarna är med, klänningen, understället, pjäxorna ja en salig blandning. Och så barnen, eller iaf Thilde.. Hur mycket har jag egentligen packat? Och säkert glömmer jag nått. Som vanligt.

Johan har kommit hem. Har verkligen saknat honom den här veckan. Har hyrt film och vi har ätit gott. (Vägningen den här veckan lär gå åt pipan) spec efter helgens meny!

Johan packar, jag är glad för innan vi åker imorgon ska jag och annan ta ett varv på Södra och jag har höga förväntningar på skidorna och är livrädd att pjäxorna ska ge mig skavsår.

Nä, nu ska vi se Hamilton 2!
Ha de gott!


Glad

Idag hängde jag med Fanny till Kenneth där hon tatuerade överarmen. Det blev jätte fint och jag fick ett litet sug själv ;) men set gick snabbt över..

Sen hämtade vi hem alla barn. Åt middag, blev bjuden på både cirkus och dans show och sen skulle dom hem. Då åkte vi och införskaffade nya skidor till mig. Även om det är materiella ting så känner jag mig så glad att jag äntligen hittat en typ av träning som jag ärligt kan säga att jag tycker om. Jag längtar till spåren hela tiden och skulle gärna åka varje dag om det fanns möjlighet.

Fanny körde fast en sväng och saker drog ut på tiden så vi kom hem sent. Men jag är utvilad. Imorse hade pappa varit här och skottat när jag kom. Så tacksam för det. Och just nu njuter jag ett bad medans Thilde är med Fanny.

Imorgon blir en lugn dag. Packa lite inför helgen. Plocka å så men det bästa är ju att Johan kommer hem. :)

Ikväll lägger jag mig med ett leende på läpparna och längtar tills jag får snöra på mig nya pjäxorna och ge mig ut. Först i Örbäck. Sen med Anna på södra :) ahh va härligt!

Nu ska jag bada klart och sen knoppa.

Ha de gott!


Sluta.

Snälla snälla snälla sluta snöa. Helst nyss. 
Det är verkligen sjukt jobbigt att vara så här trött. 
 
 
 

Bort blåst.

På en föreläsning i Stockholm lyssnade jag på en kvinna som pratade om känslor. Framförallt hur dagens stressiga samhälle påverkar oss. Och alla måsten. Men hon menar att det inte finns några måsten.
Det finns alltid ett val. Och det är alltid vi som väljer. Och dom val vi gör är det alltid vi själv som bör stå för.

Ibland väljer man fel helt enkelt. Ibland väljer man rätt. 


Åhh jag är så sjukt trött. Så hiskeligt trött.
Det ser ut som om Thilde håller på att somna. Håll tummarna.
Isf ska jag lägga mig bums.

Vi har varit hos pappa idag och ätit middag. Men farmor var där så jag tror det var hon som lagade vilket nog var tur för pappa är inte skit bra på att laga mat. Jag har nog fått mina skills från honom.
Imorgon ringer klockan tidigt. Theo ska på dagis. Jag och Thilde ska hämta våran bil i stan och träffa Sandra.
Hämta Theo, laga middag. Iväg på gympa och sen hem igen.. Måtte vi få sova inatt..

 

Hur som helst så kände jag mig ganska nere ikväll. Ringde en god vän som genast fick mig på bra humör.
Det var som om allt negativt bara blåstes bort. Även om jag är trött så känner jag mig glad. Jag blev så uppfylld att jag tog och rensade rat skåpen i köket, igen. Och gjorde iordning en pärm för ekonomin. Lite organisation mår jag bra av.

Och i brevlådan idag låg inbjudan och menyn till helgens middag. Veckans vägning kommer gå åt pipan.
Men jag ska käka lyckling och avocado resten av veckan ;) Haha..Vi längtar.
Jag tänker även unna mig ett glas chapil Hill. För första gången på....  1,5 år?

Och Theo tjatar om Lukas. Det är så kul att dom funnit varandra. Han pratar om Lukas, lördagsgodiset dom ska äta och om skidorna dom ska åka och om Lukas leksaker, och Lukas garage, och Lukas hus.. Och Lukas.. och just det.. han pratar om Lukas också :)

Nä nu har hon slutit sina blå för stunden iaf. Jag chansar på lite sömn nu.

 

Ha de gott

 

 

 

 

 

 


Fullt ös


Vilken natt, vilken morgon..
Thilde sov mellan 23-00.30.. sen var hon vaken och höll igång.
Hon somnade igen 05.30 och 06.30 knackar Theo på min rygg och säger "Mamma nu är det dags att gå upp"
Så däckade jag på soffan men det hade inte Theo mycket för.. så det var bara att ta en kall dusch och starta dagen.. Och det gjorde vi med dunder och brak.



Vi röjde och möblerade i Theos rum. Ska införskaffa hyllplan och trådbackar till garderoben, det är hög tid nu. Han ska få ha sina kläder på sitt rum. Nu håller dom till i källaren. Risken är att det hamnar kläder överallt, men vi lär ju prova. Det blev lite mer öppet.

Vidare har jag rensat lite i källaren. Hade ett helt matsalsbord där nere med rat på som nu har sorterats. Skönt.
Och sen till det jag dragit mig för i två veckor. Rensa bland Theos dvd filmer. Hälften har kastast. Trasiga och tomma fodral. Har ställt in dom i den nya fövaringen och eftersom vi ser filmerna åker varje en som är trasig i soporna. Inför ögonen på lillen så kanske han lär sig att vara rädd om dom för det blev en och annan tår när vi kastade dom filmer vi visste var trasiga idag..




Den här donnan gör mig grå hårig. Inatt har inte varit ledsen direkt utan gnytt och haft sig.. Velat ha uppmärksamhet. Tackar ödmjukast för dom två timmar hon lät mig sova men.. ja..
 
Idag har jag tiggt åt mig middag hos pappa. Behöver komma ut/bort och att slippa laga mat är det bästa som finns. Kanske fortsätter vi i det här tempot resten av dagen för sätter jag mig i soffan kommer jag somna på nolltid.

Ha en fin dag :)
 
 
 

Grekland.

Vi hade planer på Turkiet. Men kände ändå att eftersom vi var dit fjol kunde det vara roligt att testa nått nytt ställe. Så vi hittade ett super fint hotel i Grekland, på Kos.

Vi ville åka i september. Men det var slut på platser, så det blev augusti.. 14 augusti. Theo får alltså fira sin 4 års dag på det fina piratskeppet i Grekland. Det är inte fy skam.



Här ska jag sitta med min familj och njuta.



Vi ska bada och skratta. Det är sån skön känsla att ha något att se fram emot.


Så nu blir det att skaffa pass till Thilde. Hon kommer inte ens vara ett år, men hon får nog kul ändå. Haha.




Håller på övertala min syster och hennes sambo att åka ner en vecka. Och när jag visade pappa blev han sugen på en vecka också :) Man kan ju hålla tummarna.
 
Jag längtar redan och känner att detta är en till morot till bättre hälsa.
 
 
Pappa har nyss varit här och hämtat Johan som börjar resan tillbaka mot Stockholm och jobb. Ångest söndagen har gått fort idag. Barnen har tagit all tid.
 
Nu ska ja drömma mig bort till Grekland, varma dagar och glada barn.

Ohh my..

Ungarna är uppi tok. Dom studsar på pilates bollarna nere i källaren så dom blir sju blöt i svett. Jag sitter framför tvn, med ena foten på vagnens hjul.. FRAM OCH TILLBAKA, fram och tillbaka. 
Emellanåt får jag stoppa i tutten.. Hon är inte nöjd. 
Inatt höll hon Johan uppe till 05 då han förtvivlat kom in och ville bli avbytt.. Det är inte det där hysterisk askriket men ändå, hon kommer inte till ro. 
 
Idag har vi gjort det bästa av dagen ändå. Johan tog med dom större till nöjeshallen och jag hadlade med dom mindre. 
Sandra har hälsat på. Hon är så fin med bebismagen :) 
 
Ikväll har vi haft skattjakt, skatten var så klart lördags godis och det var så uppskattat så jag fick jag göra en till jakt :) haha Min pappa brukade göra det åt mig.
 
Melodifestivalen bojkottade vi i princip. Varför se på det när Felicia har dans show ;) 
Theo har lekt hela kvällen och är SÅÅÅ förtjust i dom stora barnen att han inte vet vad han ska ta sig till. 
Han håller högt tempo för att hänga med :) 
 
 
Är dom inte lik så säg? :) 
 
 
Idag har jag blickat bakåt i bloggen och fick en nostalgitripp. 
Minns vår minisemester till Linus när Theo var liten. 
Kommer ihåg hur kul vi hade och va härligt det var att komma bort för en stund. 
Och som jag skrattade dom dagarna.. 
 







 
 
 
 



Och så lägger Fanny upp mamma som fet på facebook. Och min kväll är räddad. Som jag skratta :P 
 
Johan och Theo sover. 
Jag ska släppa foten från vagnen och gå ner och se på "cirkus" som barnen gjort :P 
 
Ha de gott. 
 
 
 

Tid

Jag hinner inte med att hänga här så mycket längre. Men vid läge kommer uppdatering. Har kollat upp möjligheter att trycka upp bloggen i bokform, det är snart 6? Års dagbok här. Skulle vara roligt att ha och kika i :)

Vi har bonus barnen här i helgen :) dom kollar film nu och jag har nyss badad Thilde. Theo pratar bara om att han vill till Lukas. Tur vi ska dit nästa helg och om vädret tillåter ska Theo göra sin premiär på slalomskidor. Wiiee.

Jag har iaf haft helt grymma dagar i Ramsele och fått enormt med hjälp och avlastning. Har fått åka skidor, promenera men framför allt: SoVIT!
Jag fyllde på med massa energi så nu kör vi på igen. Veckorna är fulla av planering med allt från ridning, barngympa, skjutsar och om två veckor börjar jag "jobba". En dag i veckan. På hemmaplan. Ska lära mig lönekörningen igen, hur man gör med kundfakturor och sånt. Blir spännande.
Måste bara lära mig vara mer organiserad.

Imorgon tar Johan med sig dom större och kör laser dome ;)

Nu ska jag runda av. Lyssnar på en ljudbok, "pappa och kriminell" fruktansvärt bra.

Ha de fint!


RSS 2.0