Sista dagen i Sverige.

Vaknade vid fem inatt och hade sån resfeber och nästintill panik, men då messade jag lite med pappa och då kändes det bättre.
Johan kom vid halv tio, då åt vi frukost som farmor gjort i ordning sen hjälpte vi henne att bära några kassor ner till konferens rummet.
Tog tunnelbanan in till stan och lallade runt, växlade pengar, handlade nässpray och det sista nödvändiga, köpte även fyra nya pocket böcker som jag ser fram emot att plöja igenom. Vädret här i Stockholm var piss, det har regnat hela dagen, lika grått som på bilden!

Känns jobbigt att behöva lämna Johan imorgon.
Vi gick på bio  "Gone babe Gone". Den var mysigt, filmen var ganska tung men rätt bra.


Vi var även in på fritidsresor och kollade in kommande resa, lutar åt kroatien :D Yeah
 

Vi hade roligt :)



       <3

Sen åkte vi hem, hämtade farmor, åkte till Högdalen på kinakrogen och åt gott, vidare på jakt efter svedmyra, hittade galant, vi ska plocka upp Linnea där fem imorgon bitti :S

Hasta Luego, amigos!
Puss och kram

Stress & Kaos

Imorgon bär det av, dock bara till stockholm, men sen vidare på torsdag morgon. Ska infinna mig på arlanda halv sju på torsdag mogon. Galet nära nu. Känns mest bara irriterande att ha lektioner imorgon tills det att bussen går mot tåget, för det är så mycket annat att tänka på just nu.

Men men, rummet är städat, packningen klar och ikväll ska vi ha avskedsmiddag med klassen, mer än halva gruppen åker ju till Bolivia. Blir konstigt att vara ifrån dom så länge :S men vi ska ses på flyget i Miami på hemvägen om jag förstått rätt.

Kommer sakna att kunna ringa till dom man saknar men det är ju tur att det finns internet iaf..


Det kanske inte ser så mycket ut, men det är sinnes sjukt tungt!!!!!!

image51

Vi hörs. Puss

Helg igen

Om presic en vecka nu, likal tid är jag i Esteli? :S Shit vad det går fort.
Men nu är det snart dags, det mesta är förberett, kopior, pass, telefonnummer, packning, vaccinationer, hotellbokningar, ja det mesta. Är säkert något som har kommit bort och som strular, men det är sånt man får ta, det mesta går att lösa. Just för tillfället tror jag att jag har läget under kontroll.

Filmfestival i helgen. Tror dock att jag skippar söndagen, kanske får oväntat besök, hoppas det iaf. Eller?
Skulle så gärna vilja hem och säga hej då till alla en gång till.. Men det blir ett kärt möte i påskhelgen istället.
Tog det sista och vidrigaste vaccinet igår kväll. Känns som att det bara kommer säga pang nu så är vi hemma igen, och lika mycket pang så är det här året slut. Vemodigt, men otroligt skönt kan jag lova.


Detta är Linnea, hon som ska förgylla och förpesta mina månader i Nicaragua, hade inte kunnat hittat en bättre och framförallt roligare respartner. Vi är väldigt olika men kommer väldigt bra överrens, presic som jag och Ronja :) Motsater förnöjer ;) Vet inte hur mycket jag kommer hinna skriva innan jag åker nu, men nått inlägg till hoppas jag på. Sköt om er! Puss och kram
image50

Livet på tyft

           

Det händer inte mycket just nu på tyft, eller jo, lite. Idag ska hela skolan till skärhamn, vi ska se på Den svarta nejlikan på biografen där, imorgon ska vi in till Göteborg och gå på världskultur museet. Det ska ju bli roligt. Pluggade igår kväll tills jag blev kräkfärdig över all gramatik, usch fy och blä. Tröttnar fort alltså. Snart fredan, intag av vin och födelsedags firande står på shemat. :) 


                     
  Ha det bra puss och kram

Tiden går..

Ja, som sagt, tiden går och den räcker aldrig till. :/ hinner inte med mycket nu för tiden. Är sjukt mycket kring resan att pyssla med, för att inte tala om studier i spanskan.. Herregud. Barnkonventionen Español, inte en barn lek kan jag lova. Johan har varit här i helgen också så det blev inte särkillt mycket plugg, fast det kanske det ändå inte blivit. Vi spenderade kvällen på arken innan jag blev för trött och gick och la mig :) Lördagen åkte vi in till Göteborg med Theresa och Kristoffer, lallade mest bara runt. Söndagen blev IKEA span och shopping på coop, haha. Givande.

Är väldigt nervös inför resan, 16 dagar kvar ungefär :S gach, har väldigt mycket kvar att göra innan dess, FÖRST på listan är att införskaffa ett myggnät för att komma undan alla kryp, åtmindstånde nattetid ;)

Ehh, nog om det..

Måste rusa, ska ta en prommis med kristoffer och linnea, en spansktalande sådan.

Puss och kram

Extra Lakris :)

3 Januari

Ja, imorgon åker jag från Ramsele, det känns ganska jobbigt faktiskt :S första gången jag verkligen inte vill åka härifrån. Men det funkar. Reser ju om tre veckor. Har packat, fixat med banken och biljetter och gjort massor med nödvändiga saker idag. Siw och mina kusiner kom hit, dom hade med sig en tårta och ville fira min födelsedag innan jag åker :) Det uppskattades.

Lovet har varit kanon bra, och ledigheten har varit väl passande. Vet dock inte om jag är beredd på nya tag i skolan.. Är man någonsin det?

Hur som helst så skjutsar pappa mig till Svall imorgon, där jag tar tåget till gävle, ska kika på den nya lägenheten och firas där med :) sen åker jag vidare med tåget mot göteborg, åp söndag morgon..
Upprop i tyftsalen 14.00 den 7 januari :)

Ska bli kul att träffa mina kklassisar igen. Men mina resnerver är på hel spänn.. är redan nervös.. :S

Hoppas alla har det bra.
Puss och kram

RSS 2.0