gammalt blir nytt

Innan jag och Johan lämnade Ramsele fick vi ett ur gammalt furubord av mamma, hon hade köpt det på IKEA för ungefr 30 år sedan, det var ganska slitet men perfekt storlek för lägenhten.
Vi har slipat bordet och ska betsa det så det ser i princip ut som nytt :)
I helgen har jag varit ledig =) Underbart. I lördags åkte jag Johan, Anders och Carro till Ockelbo på marknaden där. Skit kul. Sen åkte vi hem och svidade om, gick till Anders och Carro och drack lite vin, pratade ekonomi ;) och hade skoj, vi bagav oss till Interpool, ett biljard hak, roligt dom stunder jag minns.
Söndagen sov jag och Johan HELA dagen, klockan fem steg vi upp.. Härligt.
Idag har jag tvättat hela dagen, börjar jobba klockan tre. Sen jobbar jag alla dagar inkls helgen, utom tordag då jag ska träffa Theresa på stan.
Johan åker till Ramsjö på fotbollscup fre till sön så jag blir ensam hela helgen, ganska skönt faktiskt :P
Blir nog bio, sex and the city och eventuell utgång. Det visar sig.

Nu ska jag ladda inför arbete.
Ha de bra. 
Puss och kram  

Gott och blandat

 Johan och Farmor Jag, sliten  Frida och Olivia                     


Mer bilder kommer... :)

Ramsele, en vecka.

En helt underbar vecka på hemma plan har passerat.
Möhippan gick fin fint, vi hade hur roligt som helst.
Jag oh Jessica B spenderade förmiddagen i spöregnet och åskan och plaserade ut "uppgifter och lekar"vid ett tiden anlände bruden och tro det eller ej, men det regnade ingenting :)
Vi cyklade en massa runt ovanmo och í slutet var vi framme vid Ulf Karlström där vi badade tunna, bastade, åt gott och körde singstar. Verklige en kväll att minnas.
Resten av veckan har mest bestått i bestyr kring bröloppet.. Jag och Jessica B satt och band servetter, skrev namnskyltar, plockade blommor och fixade med det mesta vi kunde, gjorde slingor. I pauserna yvrökte vi under raggarturerna... Jag målade skyltar till Jessica och Dennis och Jake fixade med lövning och dekoration.. Resultatet blev kanon. Hur fint som helst..
Fredagen kom med buller och bong och dagenmed stort D var plötsligt där.. Tidig morgon med såpor och blommor.
Jag Jessica, Dennis och Benny möttes vid kvarnen klockan ett för fotografering med Birgitta från Långsele, och vilka bilder, hon är otroligt duktig.
Klockan tre drog sermonin igång och det var så vackert. Jag höll mig från tårar ända tills jag skulle läsa, då brast det, med men skakande käkar, darrande läppar och rinnande tårar lyckades jag ta mig igenon dikten.
Jessica och Dennis blev gifta :D
Snabba ryck ner till hembygdsgården där jag skulle fotografera alla gäster, maten skulle fram, drinkar fixas och det var kul.. När allt var klart rullade brudparet in och vi skålade och alla var glada.
Middagen gick super bra vi åt, drack, sjöng och lyssnade på som höll tal, jag grät mig så klart genom hela middagen och tyckte att allt var så fint. Baren öppnade och vi dansade in på småtimmarna :) Det var hur roligt som helst och jag tror jag pratar för dom flesta då?
Dagen efter var dock inte så roligt, men inte allt ör bedrövlig heller :)
Jag och Johan var bjudna till Åe och Mari på helstekt gris, det var mumma, såg lite groteskt ut, men trevligt som tusan. Sen körde vi Fanny, Moa och Felicia till Junsele där det var fest, men vi vände hem och åkte tlll Kvarnbacken. Det var skoj där med, kollade in deras presenter, kollade på alla kort.. Myste och så.. =) Sen hämtade vi brudarna i junsele igen och hem och sov. Sista dagen hemma igår, kom Ronja, Johanna och Elin förbi, sen åkte vi till pappa och åt tacos, packade bilden och åkte mot Gävle igen. 

Bilder kommer så fort jag hittat min kortläsare. :) 

Puss och Kram   

Duschen... ett glömt kapitel.

Idag har jag varit med blivande brudparet till Östersund.
Åkte till Nässjö igår och spanade i byn, i eget syfte, sen åkte vi till kvarnbacken där jag skulle spendera min natt. Vi gick igenom bröloppsplaner in i minsta detalj och provade våra klänningar och vips var klockan jätte mycket så vi somnade.
I morse klev vi upp, plockade upp Benny, Dennis "best man" i västansjö och begav oss. :) Handlade allt som kunde tänkas behövas, myggsprayer, snusdodor, essenser, skor, parfymer och massa smått och gott.
Sen åt vi god mat och begav oss hemöver. En himlarns trevlig dag och jag tycker om det här förpysslet :)
När vi kom tillbaka till kvarbacken fixade vi lite mer sen hämtade Ronja och Melissa mig och åkte hem till henne för jag skulle prova skor och ett halsband. Det blev bra.
Tills jag kom hem och tog på mig det igen, klänningen är INTE bra och mitt hjärta går på högvarv, men jag ska lösa saken, ta saken i egna händer, (med lite hjälp av pappa)
Imorgon ska jag till tandis sen ska jag till Jessica B och göra 120 namnskyltar och pyssla lite mer, På onsdag ska jag limma 1000 nonstopp på fest programet ;) Och det är sant.. haha.. Skyltar att ha vid vägen ska jag också knopa ihop.
Torsdag blir det genrep i kvarnen, det ska bli spännande, och jag kommer så klart falla i gråt.
Johan kommer =) Äntligen. så det blir nån rätsida på min tillvaro igen ;) Det ska dukas och fixas.. sen sömn för att möta stundande dag då min kära kusin och nära vän gifter sig :D

Hinner med det här mer i veckan så jag passar på att önska alla en TREVLIG MIDSOMMAR!
Puss och Kram

Helan går...

Nu var det så där ett tag sen igen..
Vet inte riktigt vad som hnt sen sist.
Jag var till Furis och träffade Nicke käkade med Rebecca :) Det var kul. Jag har börat jobba på Sofia Magdalena, Sjöhästen, Sofiero och Gläntan.. Massa olika avdelningar men det ger bra med jobb. Redan mer än vad som var planerat. Tack och lov. Igår var jag på lyft teknik vilket kändes lite onödigt. jag har ju gått det kursen två gånger hemma i Ramsele.. Idag har jag varit på allmän informaion, stadshuset, det var väl intressant men jobbigt att sitta still fem timmar i sträck och lyssna.. ;)
I helgen var vi till Ramsele och firade Melissas student. Det var svin róligt. Det är kul med planerade fester. Vi hade trevligt, och dåtalar jag nog för dom flesta. Sjöng, spelade trummor, Lasse och Moa stog för gitarr spelandet, Jag Johanna och Ronja hade skrivit en låt som vi sjöng med darande röster, vi är yckligast i världen som fått hem Melissa ;) Haha.. Lekte lekar, som verkligen fick magmusklerna att jobba för som vi skrattade då har vi nog aldrig förr skrattat.  
Lägenheten är så gott som kvar, vi är där nu och Johan håller på att koppla in vattnet.
Däremot har jag bestämt mig för att ta en veckas semester i Ramsele, för mig själv. 
Jag åer hem med ybussen efter begravningen och minnesstunden, för johans mamma. 
Kommer hem sent på fredagskvällen. Lördag morgon är det upp med tuppen för då ska det förberedas, tänker inte gå in på några detaljer men... ;) Det blir kul. 
Söndag blir slapp med med eventuell bio, Måndag åker jag till Sundsvall med den blivande bruden för att små handla.
 Resten av veckan är jag tillgänglig dygnet runt för bröllopsförberdelserna ;P Skojjig värre. 

Bilder kommer upp när jag ftt mitt liv på plats och hittat kortläsaren i denna kaotiska tillvaro som består av flytt kartonger...
Nästa höjdpunkt: MÖHIPPA! ;P

Sköt om er! 
 
"vi öppnar våra munnar kan du se, ala våra tandtroll, eller är det grisfarmare du ska bli bli bli"
"det finns kanske hopp för dig bullen, för du har lämnat ön"

Farhågor och förväntningar.

Haha. Äntligen har jag fått internet i lägenheten :) (Nej, vi bor ännu inte där) Men äntligen ändå :P Jag trevar på dagarna hemma hos svärfar, trivs där men ser fram emot att komma in i lägenheten och för en gångs skull på fem år slippa bo i en jävla resväska, få packa upp mina kläder laga min egna mat, gör hemtrevligt och grejja.. På torsdag komme elektrikerna och fter helgen ä det så gottsom klart att flytta in.

Pappa och Fanny kommer hit på torsdag och stannar tills fredag när dom sen åker vidare för att hämta hem farmor. Och vi drar till Ramsele över helgen för att fria Melissas student. Ska bli skönt att komma hem.

Mycket har hänt sen sist.
Jag slutade skolan och kom till Gävle :) Glad i hågen..
Fördrev agarna med lite av varje, täffade Theresa på stan, fixade fotoalbum.
Vi har varit på kryssning till Ekerö, där vi gick lös i taxfreeshopen :P
Jag har hälsat på älskade farmor, vi grillade, jag fick kläder till begravningen, och vi åt på restaurang :P Gottgottigottgott :)
Vi har också..
Haft inbrott i bilen och står n utan bil.. Blir därför firmabil till ramsele och en jävla massa prmenader :P
Jävlats med allt mellan himml och jord för att få ihop köket i lägenheten.
Kört massor av sopor.
Bråkat med dom på jobbet.

Och massa mer, men på rak arm vet jag inte av allt som hänt, men jag tycker iaf Johan gör det bra, han jobbar från sju på morgonen till elva tolv p kvällarna och anstränger sig verkligen för at jag ska trivas och tycka om Gävle, och ni som känner mig vet ju att jag brukar kunna vara lite bitter, haha hitta det negativa i saker, men jag försöker, Jag trivs faktiskt och bara jobbet och lägenheten är klart så kommer saker rulla på.

Tre helger i rad nu i Ramsele.
Begravingen är på fredag nästa vecka och efter den tar jag bilen till Ramsele för att stäla till med Möhippa. 
Föresten Jessica, jävlar va snyggt du gjort flask posten :) Det kommer bli super kul :P

Helgen där på vankas bröllop och jag är redan nervös, ser fram emot det tok mycket... :)

Imorgon ska jag iaf roa mig, :) Jag sa ta en promenix in till stan letaupp första bästa bussen som kan a mig till furuvik, där jag ska spatsera och söka eftr nicke nyfiken, för runt15 snåret kommer han förvandlas till Rebecca och då ska vi hitta på nått skoj :)

Väntar febrlit på mina skatte pengar som just nu är mer än välkommna, har inte ens råd att fylla å mobilen :O/
Nee, nu ska jag skruva i handtag till kökslådor och skåp, kuligt värre.

Ha de bra. Hörs och ses..


RSS 2.0