Dagarna hemma...

Pust, äntligen hemma..

Vi har suttit i bilen hela dagen känns det som, men det har vi ju inte, vi har pausat x antal gånger.
Jag har varit hemma i Ramsele, det var super härligt att komma hem. Theo åt dock penecelin så det blev väldigt lugna hemma dagar, men det var helt ok ändå. Han blev uppvaktad från alla hålla och kanter och bugar och bockar för alla fina presenter :P

På lördagen åkte vi till Kvarbacken för att fira Jessicas 25 års dag, det blev en mysig lugn kväll med god mat och massa skratt.. Och idag åkte vi tillbaka. Känns skönt att ha landat. Blev som dagt många mat och blöjbyten stop men vi stannade och tog en lite längre paus i Hudiksvall där vi hälsade på Sebben. Det var trevligt. Han bodde verkligen fint!

Imorgon ska vi försöka ha städ dag, bvc kommer hit på besök på Tisdag :S Pirrigt. Ska ner på stan och hämta hem mitt halsband också som nu är graverat :)




Mira som tagit väskan och är på språng :)



Playdo deg, Jessica och Tim leker ;)




Fina kusin. Men jag fick som inte med magen :P




Jag fick ett kort av Jessica, det är min mamma och moster men det ser ut som jag och Jessica när vi var små, det är så synd att vi inte har ett kort på oss..





Sebben och Theo



Nu känns det som att det är dags att inta sängläge.. Mina ögon sviker mig.

Sov så gott!


Ny vecka igen..

Då var det måndag och ny vecka.. Jag vaknade av att det var så sjukt varmt i sovrummet, men insåg sen att det var feber och inte värmen :S Annars är allt på topp här hemma, Vi har nyss kommit hem från sjukan, grabben tickar uppåt på vågen... Som tur är :) och det knallar på bra. Vi har varit och handlat hem lite förtäring och nu är Johans pappa här och hälsar på, som vanligt när han kommer sover Theo :/ Det är så typiskt..

Ikväll blir det älgkötts middag :) Mysigt, om bara kroppen kan stänga ute febern :S

Igår fick jag ett paket av Johan. Blev väldigt chockad, det var ett otroligt vackert halsband med plats för gravyr, så imorgon om tiden och vädret tillåter ska ner på stan och fixa det.




Imorgon ska vi på kalas. Johans syster son fyller år, och hans  brordotter har ju nyss fyllt också, Olivia :) Så det blir lite kalas :P Och äntligen får vi hem den andra bilen också, gamm forden ryker idag, tack och lov.
Det blev en härlig sommar dag idag :P Torsdagen närmar sig och därmed hemgång till Ramsele. Ska bli härligt.


Lia hade skrivit på FB att hon kände sig som en blandning mellan Zeb Macahan och Dolly Parton, jag googlade och förstår presic vad hon menar ;)

   +  



Bild från gårdagen.


Andreas, Ronja och Theo :)

Nu kom Emma och hälsade på så jag ska vara lite social.

Ha en bra dag!


Mysdag

Idag har vi haft en riktig mysdag.. Mamma var kvar hela förmiddagen och hjälpte till med diverse och kelade med Theo. När hon tagit tåget hem satte vi igång att städa, eller mest Johan då jag hamnde på soffllocket och slurade till :S
Lagomt tills Theo var nyäten och klarvaken kom Ronja och Andreas :) Dom hade med sig en baby vakt, som vi tänkt köpa, men inte tagit oss för som vi fick i present och MoDo nappar ;P Tack! :)
Vi fikade och surrade sen åkte dom vidare mot övik och jag och Johan lagade middag.

Under gårdagen hade Theo för sig lite olustiga ljud när han andades men det skulle tydligen vara så.. Idag efter att vi ätit vart det värre. Det tjöt och han blev till och från tungandad, jag blev livrädd och ringde sjukvårdsupplysningen direkt :S
Dom skickade oss till Barnavdelning där vi fick träffa en läkare och dom gjorde olika tester, allt såg som tur var bra ut och det berodde på att han har något som kallas Tracheomalaci, (tunt brosk i struphuvudet) och det var inget farligt, det kunde vara så några veckor/månader tills det vuxit till sig.. Men paniken innan vi visste att det inte var någon fara. Usch. Det var heller inget han led av eller ens skulle märka av tydligen enligt läkaren och det var ju skönt att höra.

Vi fick åka hem, men ska tillbaka imorgon igen för att träffa läkaren igen och kolla en gång till.
Fick en vikt igen också och han har gått upp i vikt, vilket var positivt, det går åt rätt håll igen.
Jag ställde mig själv på vågen också ;) Till min förvåning hade jag gått ner mer än jag trodde.. Nu jävlar!
Vi glor tv och datar, Theo sover.

Idag har Fanny anlänt till hennes skola i Piteå och det verkar ju kalas bra där borta :) Jag blir tok sugen på att hälsa på, Ska så klart göra det framöver, men det kanske dröjer en liten stund ;)
Imorgon fyller kusin Tina år :) GRATTIS till henne ;)

Emma och Peter kommer hit på middag imorgon också, trevligt, trevligt..
Ska inta sängläge strax och avnjuta nån timmes sömn!

Hoppas alla har det bra!


Mamma fixar...

Jisses vilken kanon dag vi haft :) Mycket för att vi faktiskt fått sova ganska mycket inatt och för att mamma är här och donar. Tvätten har vi tvättat och Mammsen har lagat till de älgkött jag fått av Lelle, hon har bakat sockerkaka, vetelängder, limpor, ett annat bröd och grejjat, det luktar super gott här hemma :)

Theo, äter sover och under hans vakna stunder är han underbart nöjd och tittar med stora ögon på allt omkring :) Han är verkligen toppen!

Vi var bjudna på dop idag, men avstod. Men vi skickar HJÄRTLIGA GRATULATIONER till Emma som döptes men även till Adde och Lisa som faktiskt gifte sig där i kyrkan idag, utan att något visste något :) Det var en överrakning. Dom håller bröllops festen nere på stan ikväll och jag hoppas det blir lyckat :) Grattis Grattis Grattis :)

Vi har hyrt en film (Stockholm Boogie) som jag sett tusen gånger men den är lika bra ännu :P Så ikväll blir de bullmys till Hoffe ;)   Pratade nyss med Jessica om nästa helg. Det blir 25/34 års middag på kvarnbacken :) Trevligt!
Vet inte om jag berättat det men vi har köpt en ny bil (igen) gjorde oss av med den där J*vla bilen vi köpte först och Johan inföskaffade en nyare istället, så på tisdag får vi hem den, och hoppas att den är bättre :)

Nu ska jag ta och fixa med annat!

Ha en bra kväll!



Dagarna går fort...

Dagarna har bara försvunnit.. :)

Tiden på BB var suverän, men på nått vis ville vi hem. Förlossningen gick bra och amningen fungerade som den skulle.. Vi åkte hem på tisdagen, och vilken lättnad :) Hem ljuva hem..

Igår kväll var det lite kämpigt, vi fick ringa efter faster Tina ;) som kom hit och visade sina trix.. Theo skrek och skrek och vi misstänkte att magen spökade så när Tina kom visade hon sina magiska kunskaper och äntligen blev han tyst och lugn igen :) Tack för den hjälpen :P

Idag har vi varit på läkarbesök och allt såg bra ut. Vi ska dit imorgon också för att se så han gått upp vikt då han inte ville äta någon under tiden med magont :S Men idag har han inte gjort annat än att ätit och sovit omvart annat :)

Fanny åkte hem idag, hon kom igår :( Det var trist. Tur att vi ses snart igen, längtar redan till hennes höst lov :)

Pappa har varit hät och hälsat på, han blev helt bestört :) ville inte åka härifrån, men tillslut tog han sig iväg :) haha..
Imorgon kommer mammsen och ska hälsa på, denna gång för att träffa Theo gissar jag ;) På söndag ska Ronja och Andreas kika in under dagen :)

Det känns verkligen att livet bytt rikting, på ett bra sätt. Tröttheten efter dessa dygn har väl satt sina spår, men jag kan helt enkelt inte förmå mig att sova när det finns något så vackert att titta på :) Han har så stora ögon och jag önskar verkligen att jag kunde läsa hans tankar när han ser på oss.. Trodde inte att dom känslor jag känner nu ens exiterade.. :)

Nu ska jag fixa lite medans den lille sover och sen blunda en sväng själv innan vi möter natten och kommande dag :P

Hoppas alla har det bra!






God natt!



Äntligen!

Tillslut ville han ut :)

Finner som inte lust eller tid till något inlägg just nu. Kommer tillbaka senare :) vi är iaf hemma och har de toppen bra :)
Theo är super snäll och trots sömnbrist svävar vi på moln ;)



1 timme gammal <3

Lördagen

Lördag i dag.. 

Vi har inte gjort så mycket egentligen. Varit på Johans firma och tvättat bilen, efter många och långa disskutioner kom vi fram till att på måndag kanske det är dags, Ibland får man prioritera..  Det blir ju inte alltid som man tänkt sig.

Dagen har bara försvunnit. Jag fördriver tiden med att tvätta just nu, Johan är hos Lars och kollar fotboll.
Får se hur denna natt vill att jag ska sova? Men jag känner mig inte så trött.
Hemma är det fullt drag med kräftfiske och spelmanstämma. Trist att det ska vara så kallt för dom.. Men det blir nog trevligt ändå. Lite vin värmer ju kroppen på dom flesta.

Har haft lite telefon kontakt med min rådgivare idag, Jessica :) blir som mer avslappnad av att prata med henne för hon får in humor i allt och då behöver man inte vara så jävla rädd och främmande för det som komma skall :P  

Här har det varit kanon väder fram tills nu, nästan så jag tror det kommer regna.
Tråkigt för dom som ska på Marinfestivalen isf.

ha en bra kväll!

Andra jippot denna sommar :)

Då var den här dagen slut snart också..Jag och Johan gjorde en rajd tidigare, innan vi gick ner till Hamnen. Där träffade vi Emma och Peter vid trappan :) (Vi var först dit) Yes! ;)
Där knallade vi och jag tror att vi alla väntade på att liksom komma fram till spektaklet, men det fanns inget sånt? Det var kasst. Båtarna var väl fina, skönt att komma ut lite iaf.. Det fanns någon clown där och så.. Stand up bjöds det på, men det var mest pinsamt. Ett  tält där det inte fanns en enda sitt plats, så efter en och en halv timme gav vi upp och gick hem, mina ben bar inte. Men nu när jag kom hem såg jag att en kompis spelar ju där klockan 23, hade varit roligt att se men det blir nog inget av. Har msnat med mammsen och visat hur webkameran fungerar :) haha.. Det var roligt!
Mitt i vimlet mötte vi Sophie och Matte, med lilla Isabell och sen dök Anders upp, han var på lyset ;) kul!

Lite bilder..



Det såg ut att vara mycket folk, mysigt och skoj, men det var inte som det såg ut :P



Men häftiga skepp hade dom tagit dit iaf :)



Vi hittade Robert som stod och sålde båtar..



Men dom var i dyraste laget..



En super lång clown som gillade att bli fotograferad..



Och en galen clown som retade gall feber på Johan ;)



Emma tog kort :)



Många myste i sina båtar..



Isabell var ivrig att köra sin vagn ;)



På vågen tillbaka hittade jag på min "chef" i en av båtarna, dom bjöd på lite skratt :)


Det var trevligt att komma ut iaf, men jag tyckte att den där festivalen var lite av ett Jippo.. Inget att hurra för.
Nu ser vi tv och har lite halv tråkigt. Johan vill ha datorn så jag får mot min vilja lämna över ;)
Imorgon anländer Linus Gävle, kanske blir det lite liv i lådan nån dag här då :)

Ha de bra



Evighetens tisdag...

Som vi trodde fick vi åka hem igen.. Det var ju iof bra, för det menade ju att allt såg bra ut. Vi fick en ny tid på tisdag.
Jag kunde inte hålla tillbaka när vi gick ut därifrån, den tickande bomben smällde av, för Tisdag kändes så otroligt långt borta, och vem vet vad dom säger då? Men det är bara att bita ihop, har man gått nio månader ska man nog orka nån vecka till om det är vad som måste göras.. Hade egentligen inte förväntat mig något annat heller.. Det var roligt att se skillnaden på ultraljudet nu i vecka 41, sist var vi i vecka 18.. Ryggraden och konturerna kunde man se mycket tydligare, häftigt.. Men det retar mig lite att dom inte kan uppskatta någon vikt, jag är livrädd att det väntar en jätte där inne :S Men om buken hade normal mått så gjordes ingen viktuppskattning? Undrar varför..

Det var fullt med folk där, kö in till undersökningsrummen och dom var försenade. Vi frågade om det var mycket nu och barnmoskan pustade, "Ja, jo, det är en hektisk sommar i år"..  Så dom hade att göra iaf.. Alla förlossnings salar var fulla och jag kunde inte sluta tänka på vad som händer om man inte får plats? Blir det dubbel förlossning eller lär man föda i korridoren ;) ? Men det verkar ju ändå bli ett senare problem.. Och ett problem som får lösas av någon annan än mig..

Jag somnade på soffan och vaknade av att Johan gjort lunch och posten som smällde ner innanför dörren.
Min bok och skiva om Urkult hade kommit, det var uppmuntrande, så jag har kollat på bilder och läst varckra texter ur boken..

Johan har åkt till jobbet för att göra hans sista tre timmar. Skönt för honom, han behöver semester nu!


Lite bilder kanske vore på tiden?


Från festen i Bomhus i Lördags.. God Grillad mat.


Roliga människor..

 
Anders hade så klart styrt upp lekar.. Jag undrade varför jag inte fick några ballonger och vara delaktig, men förstod sedan att jag förmodligen ALDRIG skulle klarat av dom närkamper som kom till följd i lekarna ;) haha Men jag njöt av att vara åskådare, det var skoj..



Från Dragon Gate igår. Insåg att jag fick välja bland bilderna då Johan knäppt cirka 150 kort där borta :S haha..


Jag kände mig som joppe när vi ätit klart..



En mätt och belåten Johan.



Det här tycker jag är humor! Haha



Magen i högsta hugg.. Ser man att den sjunkigt?

 

Johan blev som ett barn i den där borgen <3 haha.. Jag slet mig upp och ner för trapporna i hopp om att något skulle hända men inte ens i Kina Town ville den komma ut :P

Gårdagen var superb! Sånna dagar behöver man fler av! Har dessutom insett hur mycket fina ställen det finns utanför Gävle, små orter med super mysigt hus och "barnen i bullerbyn känsla" Det 
gillar vi :) Men harnäs ligger nog varmast om hjärtat ändå. Det är ett ställe som pappa skulle avgudad..



Nä, jag har ju inte tagit något bad idag ;) kanske dags för det?

Ha de gott!

Fredag

Den här natten blev inte lika lyckad.. Har vaknat till och från hela tiden. Vid halv sex gav jag upp.. Då tog jag mig upp och gick på prommis.. Johan snarkade på här hemma :)

Igår kväll var vi till Gragon Gate, den kinesiska byggnaden efter E4an, vi hade super mysigt. Johan gick lös som en galning med kameran så jag ska lägga ut lite bilder senare.. Jag tycker egentligen inte om Kina mat, men det var helt ok där.. Fanns mongolisk buffé också som jag uppskattade mera, men huvudsaken var ju att det blev kvalitets tid och det blev det också. Johan hade till och med sagt ifrån träning, utan att jag behövde be om det ;) Vilken man! Haha..
Vi spande runt i Mehedeby och Älvkarleby, och bara myste. Sen åkte vi hem och kollade tv och slöt ögonen redan vid 22..
En super härlig kväll. Kändes som att det behövdes då jag numera börjar förvandlas till ett vandrande psykfall, så här nervklen som jag är nu har jag nog aldrig varit. Att gå över tiden var jobbigare än vad jag trodde det skulle vara.

Nu är jag hemma från morgonpromenaden och Johan sitter och äter gröt. Vi ska snart åka till sjukan och göra ultraljud, blir förmodligen hemskickad igen på ytterligare några dagars väntan så då ska jag försöka somna om och sova ikapp dom timmar som Blunder stal inatt :)

Hoppas alla får trevligt i helgen. Många ska fiska kräftor och många hemma ska på Rafna stämman. Här i Gävle drar Marinfestivelen igång ikväll, känner mig helt omotiverad, men vi får se vad som händer :)
Funderar på att hyra "Stockholm Boogie" och skratta lite framöver :P

Ha en bra dag!

13 Aug

Jag minns inte vad låten heter, men igår spelade Johan en låt, något "hip Hop" liknande, av någon Kayne tror jag han hette.. Den där låten gick på repeat i datorn. Det är verkligen inte min musik smak och efter ett tag sa jag:
"Men snälla kan du inte spela något annat?" Icke, den spelades igen, igen och igen.. "Men SNÄLLA!"
Då svarar han: "A men den här låten skulle iaf Ronja också ha lyssnat på" Och tror att han ska komma undan då? Haha.. "Ja, hon skulle säkert tycka att den  är jätte bra, men det tycker inte jag" Så efter att ha hört låten allt för många gånger stängdes den av, trots att det var en låt som Ronja skulle tyckt om ;) Hehe.. Johan har alltid små knep för sig..

Det här är andra natten i rad som jag sover oavbrutet, jag har inte ens behövs gå på toa, det är härligt! Vaknade halv åtta och var pigg :) Gjorde det jag alltid gör på morgonen nu, det har blivit rutin, lägger mig i badet och svarar på mammas meddelande som oftast lyder "Hur mår du idag då?" :)

Sen hamnar jag vid datorn..
Fick sms av Johan, han tyckte att vi skulle åka och fika någonstans idag, bara han och jag, det lät som en underbar idé tyckte jag och blev en toffel ;) haha.. vi får se om det blir av :) Hoppas de iaf..

Träffade våran granne igår också, hon bor i en fyra som vi, nedanför oss.. Skillnaden är att hon har sju barn. SJU STYCKEN! Hälften av alla ungar känner jag sen tidigare från Brynjan. Men jag kan inte låta blir att imponeras av henne.
Ensamstående mamma till sju ungar, det kan inte vara det lättaste. Jag frågade henne igår om det inte var jobbigt?
"Jo, klart det är jobbigt ibland, men man får ju så mycket mer tillbaka" Hon höll i en stor tvättkorg och sa, "Det här kan vara drygt ibland.. Tvätten, den här korgen är den första av tre som ska tvättas idag" Jag kände mig lite olustig som gått och gnällt över att behöva gå ner i tvättstugan och tvätta lite emellan åt, men när jag tänker på hur hennes dagar måste se ut och hur hon sliter för att få det att fungera så borde jag vara tyst. Våran tvätt är ju inte så jobbig ändå..

Hade jag haft bilen idag hade jag åkt ut till Ängeltofta igen, med en god bok ;) Men det blir nog inget av.

Nu ska jag smälla i mig frukost!

Ha en bra dag



 


Vackra Ängeltofta

Idag blev en super dag :)
Jag åkte med Emma och Peter till Ängeltofta, det var så otroligt fint där, men jag hade så klart inte kameran med mig :/
Vi gick ner till vattnet först sen satt vi på uteserveringen och åt glass och drack läsk.. Det var så härligt, inte alls så där vidrigt varmt utan ljummet och helt perfekt.. Jag njöt till fullo.

Sen åkte vi hem till dom och såg en film, ganska roligt. "En schopoholics bekännelser"..
När jag kom hem var Johan i full gång med att laga Pannkakor :) smarrigt värre. Sen bar det av till svärfar där vi tömde ett förråd och jag rensade svartvinbärsbusken :) Rödvinbärna var nästan slut, likså krusbären.. Men svartvinbär går ner lika fint det :) Det är så gott med alla bär som sommaren erbjuder!

Sen åkte vi till Valbo för att skjutsa hem Matte :) sen hem igen.. Nu sitter vi och kollar på en dokumentär om kokain i Colombia, det är ganska intressant.

Imorgon är det en ny dag, utan planer så vi får väl se vad som händer..





Jag hoppas Fanny hinner hit på besök innan hon flyttar!

God natt!

Onsdag 12 Aug

Jag har sovit som en stock hela natten, och dragit mig hela förmiddagen hur härligt som helst.
Emma ringde, jag ska hänga med henne till Ängeltofta och titta runt, det är väldigt fint där ute :)

Johan ringde.. Haha, jag genomskådar hans försök direkt.. "Men du gumman, om du har långsamt skulle vi kunna hitta på nått idag?" -Okej, vad tänkte du på då? -"Åka och titta på bilar kanske?" Haha
Jag låter honom tro att det skulle vara underhållande att titta på bilar så länge, det är iaf bättre än att vara hemma.
Jag avskyr dom där försäljarna, jag skulle tycka att det vore lag på at försäljarna visade fram felen på produkten och inte bara det som är bra och sen får man som kund ta ställning till det som är dåligt.. Tänk va mycket fler nöjda kunder, om man visste nackdelarna redan när man handlar, då skulle man inte bli besviken på samma vis senare..

Det är redan Onsdag, enligt min arbetskompis skulle jag fått barn idag, 11.23 ;) Den teorin sprack, ja allas teorier har spruckit, även min.. :) Jag tycker det är underligt att jag verkligen inte känner någonting, inte ett tecken på att något skulle vara på gång, men så ska det tydligen vara :)

Igår beställde jag och Ronja varsin kalender. Dom är super fina och du får själv välja hur den ska se ut :) Min blev ljusgrön, med en blomma och Mitt namn på framsidan.. Där ska jag skriva in alla sysslor (förhoppningsvis blir dom fler framöver) ;)




Nix, nu ska jag kolla hur Emma ligger till...


Ha en bra dag!


God Natt!

Då var den här dagen också slut snart. Jag tog en prommis medans Johan var i hemlingby, han kom hem svettig och hade bränt fett medans jag fick med mig en påse ahlgrens bilar hem :S Haha..

Hur som helst så blev det ingen film ikväll vi kollade på avsnitt från Outsiders på datorn, det var sjukt roligt. Vi övervägde ett tag att bli "naturister" ;) haha



Jag har nyss tagit ett bad, Ja ett till! :) 

Nu ropar sängen och jag ska sova, den här natten ska jag banne mig somna också!

Chocklad bollarna...

Nä vilken kass dag det här blev.. Har inte gjort någonting egentligen förutom den där tvätten..
Det regnar ute. (ganska skönt med lite fräsch luft)


Dagens önske dröm
..
Att Melissa, Johanna och Ronja var här, en tetra Chapill hill, Malbro Light och en riktig bra musik skiva.. ;) Så långt från möjligheten man komma ;) Haha
Det skulle alltså resultera i en blandning av skratt och nostalgi.. 
Ja, det är nog det enda jag skulle önska förutom att föda barn just nu ;) 

Mormor har ring idag, hon är rolig! Hon skulle ju så klart se den där press koferensen om Prinsessan Madelens förlovning ;) Spännande, spännade..

 
Fannys försök att muntra upp mig tidigare idag;

-"Men du har ju chocklad bollar i frysen"!

Hon har verkligen höga tankar om mig, vi bakade när hon var här sist och hon trodde att dom fortfarande skulle finnas kvar ;)

Nää, nu får jag se till att rycka upp mig lite tror jag? Kanske borde sätta igång med maten..

Ha en bra kväll!

Tisdag 11 Augusti

När jag vaknade var min upp och insåg atta tanke "Vad ska jag hitta på idag?" Sen klev jag upp och såg att den första tiden lär jag spendera på att vika tvätt ;) Jag fattar inte varför vi inte tvättar lite "pö om pö", istället är verkligen alla kläder skitiga innan vi slänger in i maskinerna.. Haha.. Samma varje gång.. Men då har jag ju lite tidsfördriv.

För en vän till mig är den här Tisdagen, 11 Augusti en speciell dag. Idag har han varit nykter och drogfri i ett år!
Det ska han vara stolt över!

Nu ska jag möta dagen!

Ha de bra..

Vidrig pytt!

Nu är vi hemma efter en trevlig kväll hos Emma och Peter :) Tack för det!

Vi åt världens vidrigaste middag idag.. Någon annorlunda pyttipanna som vi aldrig köpt förut och det är nog första gången på väldigt länge jag verkligen vägrat äta upp var så vidrig! Jag är ju ganska kräsen på mat men det där skulle jag inte ens mata min värsta fiende med! Blä..
All tvätt är tvättad! En eloge till Johan som tog hans om alltihopa! Då återstår det bara att vika allt, det fixar jag imorgon :)

Dagen har väl flutit på ganska bra. Jag har iaf beställt påminnelse av både Johan och Peter att ringa mig imorgon vid 09, jag är livrädd att "glömma" ringa sjukhuset, det skulle isf innebära en dags längre väntetid för kontroll och det går jag inte med på :) Så jag hoppas verkligen inte att jag sumpar det. Vore ganska typiskt mig att bara slå av alarmet när det är något viktigt på schemat ;)

Till helgen är det marinfestival här i Gävle, på alderholmen, tro om man kan gå på den? Hoppas inte!


Det är ett herrans liv i magen, men utanför står livet stilla i väntan :)

Nu ska jag ge mig på ett försök att sova!
12 dagar kvar tills vi kan supa in "tänk om jag ångrar mig, och ångrar mig igen" ! Underbart

God natt





Ovänat besök..

Jag kom nyss hem från apoteket, har införskaffat vätskeersättning  vilket verkligen behövs, efter den här dagen :S
När jag stod i köket hörde jag ett konstigt ljud.. Gick in i vardagsrummet och såg att det var en skata mitt golvet..
Den såg vidrig ut.. Försökte fösa ut den men den lixom gick till attack så tillslut tänkte jag att jag tar ett lakan och kastar över den, och när jag gjort det så visste jag ändå inte vad jag skulle göra sen? Ville inte gärna ta i den, varken med eller utan lakan runt, den såg så elak ut.. Drog försöktigt av det där lakanet och försökte sen jaga den mot balkongdörren..
Tillslut efter en stund gav den upp och flög ut samma väg som den kom in, men vilken chock.. Nu har jag dörren stängd så ingen fler kommer in :S Johan bara skrattade när jag berättade för honom :)

Han skulle också blivit skraj, det lovar jag.. Hoppas det händer honom också! ;)

Ska ta tag i dom där rören på toaletten strax. Har ätit ravioli till lunch, ingen favorit kan jag lova.. Det utstrålar verkligen "Jag är dyngbakis och sitter och svettas utanför ett tält och äter kall ravoli från Euro Shopper" Men det gick ner iaf. 

Kollar på Oprah just nu, det handlar om den lilla flickan Madelene som försvann för några år sedan.. Jobbigt att titta på, men intressant.. 

Åter till dagen! 


(Den här var söt i jämförelse med den som hälsade på mig)
 

En veckas övertid..

Då var det måndag, ny vecka och jag har jag har gått över tiden en vecka percis idag, får se vad dom säger när jag ringer imorgon. Förhoppningsvis något hoppfullt.
Vi var helt slut igår kväll efter att ha städat lägenheten. Låg tysta i varsitt hörn på soffan...
 
Idag är det bara skåpluckorna i köket och rören på gäst toaletten som ska skrubbas sen är allt klart =) Härligt!
Planer för den här veckan lyser med sin frånvaro :) Ganska skönt att det är så också, blev en ganska intensiv helg så nu blir det lite mer "ta dagen som den kommer"..

Läste aftonbladet igår, (det händer verkligen inte ofta) och ser en nyhet där Ramsele näms, inte i någon roligt nyhet, det var en drunkningsolycka förra veckan. Tråkigt att det ska behöva hända något sånt för att lilla Ramsele ska platsa i Aftonbladet.


Nu ska jag sätta igång med dagens sysslor..

Ha en bra dag

Dagens..

Att göra: STÄDA.. 

Äntligen klara.. Det finns en vrå i hela lägenheten som är skitig nu :) Vi har grundat överallt..
Jobbigt, men skönt när det är gjort.
Har även varit bort till Sophie och Matte där Johan har rivit ut deras badrum.

Igår var vi på festen hos Anders, det var trevligt, men vi åkte hem redan vid halv tio. Hyrde en film och somnade sen :)


Hoppas ni haft en bra söndag :)

Bomhus nästa

Jag tog mig i kragen och åkte :)
Johan lika så.. Det blev ingen rust idag så vi spenderade några timmar vid viktoria sjön :) Det var super mysigt, men kanske inte något jag skulle göra igen utan en brasse stol, för med fogar som krånglar och en mage som väger bly är det inte så skönt att ligga på klipporna, men det gick det med :) Idag iaf..

Det var gandka kallt i vattnet, men det är ju det som är skönt en dag då det är 30 grader varmt ute.. Skönt med svalkande dopp.. :) Men väl hemma igen var det bara att säta igång och hacka sallad och förbereda inför kvällen.. Johan är på gymmet (ovanligt?) och jag sitter här nu, sallades är klar och det fattas bara lite smink så är iaf jag klar att åka. :)
Det blir en kväll i Bomhus med grillning, massa folk, !värme! och skoj hos Anders.

Sitter och kollar på MTV, "my super sweet 16 UK" och jag blir illamående.. Jisses vilka bortskämda ungar det finns ;)

Nu ska jag göra klart det sista..

Ha en bra kväll!

Mörbultad...

Tredje natten med dålig sömn tar ut sin rätt, jag känner mig mörbultad!
Tanken är bad idag men jag vet ärligt inte om jag orkar.. :S Johan ska till Matte och riva.. Jag får se hur det blir..
Igår åkte vi upp till Anders och hjälpte till med bord och stoar och kollade läget, sen blev det middag här hemma med Emma och Peter. När vi ätit och surrat klart åkte jag och Johan till hans pappa. Där fanns en helt burk med plockade krusbär bara till mig :)  Det var just vad jag ville ha!

Natten har som sagt gett allt utom sömn. Johan sover som en stock och jag funderar på att gå ut en sväng, kanske har han vaknat när jag kommer sen?

Ikväll ska vi till Anders iaf, grilla och njuta.. Hoppas man hinner med en lite power nap innan..
Vi skulle åka till Johans mammas grav igår kväll, när vi kom fram var det verkligen inte läge att gå in där, det var sånna där gräsvattnare överallt som sprutade ut vatten. så att komma till graven utan att blir dyngsur hade varit omöjligt. Vi åker dit idag istället och hoppas att dom är avstängda.

Hoppas ni får en bra dag i solen!

Kram kram

Nu har dom åkt..

Nu har pappa och Fanny åkt. Vi åkte en sväng på marknaden, käkade liteär  och med dom där två strul pellarna blir det inget annat än kaos, men det är ju roligt det me :) haha.. Pappa får ju semester om en vecka igen så han kommer kanske tillbaka inom kort.

Jag väntar på att Anders ska höra av sig, ska hjälpa till med lite förberedelser inför hans fest imorgon.

Efter att ha varit på marknaden i två timmar, i 30 graders hetta var det ganska härligt med en iskall dusch :) Nu är jag på topp igen.. Men ska ta en tupp lur på soffan ändå och se om Johan kanske hinner hem innan Anders hör av sig ? :)
Det är verkligen sommar värme här igen.. Harnäs ligger varmt om hjärtat sånna här dagar, men jag vill ju inte åka dit ensam så det får vara, håller mig i skuggan så länge.

Den här dagen flöt ju på ganska fort ändå.. Och nu är det helg vilket innebär att Johan kommer vara hemma :) Weeee!

Ha en bra dag

LW

Tänk att LW är det bästa tidsfördrivet.. :) Vare sig man vill gråta eller skratta kan han alltid underhålla en ;)

27 november har han spelning i Örnsköldsvik, och om vi kan lösa barnvakt och annat kruks med mammsen så kommer vi infinna oss där.. Är så mycket roligare att gå och lyssna på honom med dom som man har minnen tillsammans med. Plus att vi får träffa Ronja och Andreas, två flugor i samma smäll.. Det är ju lite svårt att planera när man inte vet hur dagarna kommer se ut än..

5 December spelar han i Gävle, även där kommer jag infinna mig, utan tvenkan.. Jag tänker supa in så mycket Einnerbäck det bara går den här hösten och njuta av det som nybliven mamma... Kunde inte tänka mig ett bättre tillfälle än nu för hans turné..  "Tänk om jag ångrar mig, och ångrar mig igen" kommer vara minst lika bra som alla andra album och den 22 augusti kommer jag stå innan öppningen på skivbutiken i Valbo för att inhandla och sen lyssna, lyssna och lyssna.. Någon gång i september kommer en bok också :) Jag hoppas det är låtar med accord och sånt. Johan har lovat att lära sig spela några låtar :)




Favorit låten just nu..

Ramsele, 04 -06 ;)
Jisses vilka minnen det finns att hämta fram i arkiven..

Vart tog John Blund vägen?


Gristrött

Den här natten bjöd inte på många timmars sömn :S Somnade vid halv fyra och vaknade vid 20 ö 7 då Johan skyndade iväg till jobbet, han hade försovit sig. Jag kunde inte somna om..

Gårdagskvällen var trevlig. Marknaden var inte allt för spännande då det är samma i varje stånd ;) Men mysigt ändå.. Då vi gjort rajden där uppe åkte vi till Munken och satt där och surra och drack.. Kvällen flöt på bra och timmarna rann iväg :) Tack och lov..


Jag har nyss ringt och väckt Pappa.. Vill att dom ska komma nu, men dom skulle just kliva upp så det dröjer nog..
Tro om mamma är vaken?

Jag hittade iaf ett jätte fint armband på marknaden som jag ska köpa. En super fin vattenpipa som var åt pipsvängen för dyr och som dessutom skulle avskys av mamma så det får vara..
En man gjorde akrobatik på den högsta flaggstång jag sett, jag kunde inte titta, det såg ut som han skulle falla ner..
Man visste som inte om det var arragerat eller någon pajas från början :S

Det är fullt ös i magen och så har det varit sen halv tolv igår.. Inte en lugn stund där inne.

Om man ska ge sig på nån timmes sömn eller bara strunta i de?

Ha en bra dag!


Gävles Sommar Yra

Solen skiner fortfarande och det är stek hett.. Tangentbordet på datorn krånglar :S Men det ger nog med sig..

Johan har sprungit iväg på gymmet och sen bär det av mot Läkerol Arenan för trevligt sällskap och god mat.
Emma och Peter är hemma från deras semester och Hanna och Fredde skulle också möta upp där borta :) Blir nog trevligt..



Solen skulle kanske kunna gå lite i moln, men man ska ju inte klaga..
Den här dagen har mest sovits bort ändå.. Men nu känner jag mig på topp igen och redo för nya äventyr..



Dessutom vet jag ju att Fanny och pappa kommer redan vid 11 imorgon så då går den dagen ganska fort också :)
Ska bli skoj att hinna träffa dom igen. Och sen är ju helgen varmt välkommen. Vilket verkligen uppskattas av Johan som är sjukt less på jobbet just nu..

Jag surrade med ungarna utanför här idag, dom är riktigt trevliga faktiskt. På gården katn det vara helt andra takter, när dom inte är på "hemma" plan, men här är dom hur trevliga och sociala som helst.. :) Tycker det är roligt att det är massa barn här ikring.. Det livar upp lite, plus att jag har en egen cykelmekaniker den dag jag skaffar den efterlängtade cykeln :)

Har nyss surrat med Rikard, desprids planer  nu verkar det som.. Upptäcker  i samma veva också att Johan inte har med sig mobilen!!!! Det ska han få ångra.. ;) Skulle vara lagomt åt honom om jag inte kunde nå honom när det är dax... :)



Nää, mot kvällens äventyr! Ha de bra..

Torsdag!

Igår gick dagen fort :) Tack och lov.. Vid 13 ungefär fick jag fin besök av Sophie och Lilla Isabell som kom i välrlden tuffaste shorts och cykelhjälm :) Vi fikade och satt och surrade.... Tiden bara rann iväg och strax efter att Sophie och Isabell åkt kom Johan hem så då blev det middag och sen åkte vi för att köpa jordgubbar.. MUMS!



Isabell

När jordgubbarna var inhandlade åkte vi hem och då var Erik och Cecilia utanför med Olivia :) Dom kom upp en sväng och hämtade jackan som dom hade här och vi hann med att surra en del också :)

Under dagen hade jag pratat med Ronja som berättade om en film som skulle vara bra och gripande.. Hon är inte den som lätt blir tagen av filmer (till skillnad från hennes mamma) ;) så jag var lite tveksam från början.. Men den skulle verkligen vara bra och så.. Så vi åkte och hyrde den filmen senare och det var verkligen en film som gjorde att jag knappt kunde prata när den var slut. Mammut, av Lukas Moodysson, den var så otroligt bra.
Handlar om livets kontaster och orättvisor och jag kände mig så knäpp, tänkte tillbaka på tiden i Nicaragua och på hur matriella alla människor är (även jag) Usch.. Tog ett tag innan jag kunde släppa det där, men jag rekomenderar alla att se filmen för den var bra!
Så gårdagskvällen spenderades i soffan :)



Soffmys


Idag har jag varit köpt mig en melon, det är stek hett ute, Sommar yran drar igång idag. Jag har inte så höga förväntningar men vi ska nog dit ikväll och kolla på marknaden och äta lite. Tidfördiv, tidsfördriv. :) Men Johan skulle iaf träna. Idag hade jag inget att säga till om ;) Han skulle nog börja gråta om jag bad han att inte träna idag också ;) Haha

Imorgon kommer pappa och Fannt hit, dom åker hem från Stockholm. Tanken var ju att dom skulle få träffa bebisen på hemvägen men dom planerna sprack tyvärr, för ingen bebis på ingång ännu.. Men dom skulle stanna en stund och hålla mig sällis :) Tack för det!

Jag ska ta och plocka ur diskmaskinen och redigera lite bilder i fotoboken :)

Ha en bra dag!

40 veckor..

Onsdag, redan.. den här veckan försvann visst..

Igår när Johan kom hem käkades middag. Blir som en krock när han slutat jobbet, jag vill UT från lägenheten, aktiveras, och han vill ta det lungt och vila.(det skulle jag också vilja om jag jobbade) Men det blir så drygt. Efter många om och men hade vi tagit oss ut till Valbo där vi införskaffade den nya datorn, vi säger tack till försäljaren! :)

Sen bar det iväg mot Bomhus för att hälsa på Johans syster med familj. Det var super trevligt! Vi fick se bilder från deras äventyr och jag fick smaka Tinas hemkokta krusbärs saft som för övrigt var hur GOD SOM HELST! Hon visade hur man fäster barnbilstolen i bilen, och jag provade och lysckades :) Så nu kan jag släppa det, det var inte så svårt som jag trodde.. Men det var verkligen bra att få hjälp av någon som kan annars hade jag bara trott att den sitter fel och så..
Vi blev kvar ganska länge. Johan och Rikard kollade bilar, och på nått vis lyckas jag alltid skratta när jag kommer dit, även om mitt humör var i botten innan.. Det gjorde susen med lite stimulans :)

När vi kom hem blev det läggdax med en gång.. Johan bönade om att bebisen skulle komma under natten så han skulle slippa åka till jobbet, men imorse när klockan ringde var vi fortfarande hemma i sängen uten bebis :) Så han fick pallra sig ut till Sätra och jobba.. Men snart (hoppas jag) får han komma hem och vara hemma ett tag.

Jag har packat den där BB väskan som det pratas så mycket om :) Men jag har valt bort hälften av allt som det står ska vara med.. Tycker det känns onödigt, vi ska ju förhoppningsvis inte stanna där allt för länge och om hela internet listan ska ner då skulle jag behöva ner på stan och köpa en hockey trunk.. Överkurs enligt mig.

Vi pratade om helgen som kommer och bestämde oss för att åka till Bomhus på lördag om inget hänt.
Anders ska ha fest. Vi/jag deltar i grillningen.. Blir nog inte så mycket fest för oss, men det vore en lättnads suck att träffa lite folk :)  Speciellt Jonas, jag har inte träffar honom på hela sommaren, men jag har ju inte hört av mig till honom heller så jag får skylla mig själv! Men som  grannar träffades vi ju ganska ofta..

Jag skulle vilja att Ronja var här och hängde lite :) Hon kommer antagligen hit i slutet på Augusti och hälsar på oss och den lilla.. :) Det skulle vara roligt!

Har försökt mig på att koppla in en sån där grej som gör att man slipper ha sladd i datorn för att ha internet, men den vill ine göra som jag vill. Överlåter problemet till Peter eller Matte :) För jag tvivlar starkt på att det är någon Johan kan något om ;) Mitt lilla datasnille till sambo.. Igår när jag la mig säger han "Stängde du av tv´n på tv´n?" -"ja" "Finns det en avstängningsknapp på den?" Haha.. så klart det finns :) Men han har alltid dragit ur kontaken eller stängt av på dosan :P




Graviditetsvecka 40

Eftersom man räknar graviditeten i fullgångna veckor har du i början på denna vecka precis passerat det beräknade förlossningsdatumet.

Trött höggravid kvinna
Barnmorskan har säkert sagt att naturen inte följer barnmorskans beräkning av förlossningsdatum. I verkligheten kan förlossningen starta någon gång mellan 14 dagar före och 14 dagar efter det beräknade datumet. Trots det är det många som i god tid börjat räkna dagarna fram till det beräknade förlossningsdatumet. För en del kan varje dag som går efter att man passerat detta datum bli en plåga - man ägnar sig enbart åt att vänta, vill inte göra någonting, tycker det blir långtråkigt och får än svårare att sova på nätterna - kan ha mardrömmar.

Förvärkarna tilltar nu för många, ibland kan de vara kraftiga. De kan bli regelbundna några timmar för att  därefter försvinna. Det kan gå flera dagar mellan dem. Livmoderhalsen mjukas upp och livmodermunnen öppnas ett par centimeter.

Att packa BB väskan..

I vecka 40 är medelkroppslängden i medeltal 51 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 3600 gr. Huvudets omkrets är 35 cm.

Idag föder vi allt större barn. Om barnet föds nu kan det hända att det bara har lite fosterfett kvar i hudvecken. Fosterfett produceras under graviditetens tredje trimester och skyddar barnets hud från fostervatten. Vissa barn föds med mycket hår på huvudet, andra är nästan flintskalliga




Dagen vet jag inte hur det kommer se ut.. Kanske kommer Sophie och Isabell hit en sväng..

Ha en bra dag !


Piteå, way to far!

Det blir ett väldans gravid skrivade i den här bloggen just nu.. Fick ganska ont under förmiddagen och bestämde mig för att gå och och gå, tänkte att det kanske skulle komma igång, men när jag kom till söder på stan hade det släppt och jag var helt slut :) Vände om och nu ligger jag i soffan igen.. Det är kanon väder ute men jag ligger hellre här inne med korsdrag. Både Farmor och Mormor har ringt idag.. Johan kommer antagligen jobba över ett tag sen blir det Siba och Tina :)

Fick en väldigt glad nyhet på telefonen idag, det är nog en hemlighet så jag avslöjar inget ännu, jag håller bara tummarna och hoppas på det bästa ! Men det gjorde min dag faktiskt! :)

Pappa och Fanny är på skansen idag, jag sitter och kollar på tapeter åt pappa. Han har gjort iordning i vardagsrummet hemma, men jag tycker ändå att nya tapeter behövs för att det ska bli riktigt snyggt. Han har tagit bort möbler och köpt en ny tv tydligen.. Men tapeterna är det viktiga. Det är samma tapeter som dom hade när han och mamma flyttade in. Tantiga, sånna som antagligen mamma valt som var mordena då.. Men jag tycker inte att vita tapeter med rosa blommor är snyggt.. Och det finns ju andra fina till bra priser. :) Ska ge honom några förslag och se om han nappar? ;)

Det är inte ens en månad kvar tills min lilla syter flyttar.. Hon som är så snurrig, hur ska det gå? Förmodligen bättre än vad det gjorde för mig, men det känns som att jag var mycket äldre när jag flyttade hemifrån än vad hon är nu, men det blir väl så kanske..? Det tråkiga är att Piteå ligger 40 långa mil från oss, och det är ju först nu det är roligt att umgås. Det skiljer ju 6 år mellan oss så hon har alltid varit så liten, men nu börjar man komma lite på samma nivå och kunna prata med varandra på ett helt annat sätt.. Då ska man bo så långt ifrån varandra, tråkigt.. Å andra sidan har vi ju inte bott så nära under snart 7 år.. Kan inte fatta vad tiden gått fort, det är nart 7 år sedan jag flyttade från Ramsele, med undantag för sommaren då man åkt hem och jobbat och några lov som man tillbringat där.. Ramsele kommer ju oavsett alltid vara hemma.. Men hur tankarna än går ser jag ingen som helst lösning på att kunna flytta tillbaka, inte någon lösning som skulle fungera för oss, inte än iaf.. Det var ganska kul sist vi var hemma. Johan och jag var inte så trötta så vi gick en by sväng vid halv tolv på natten. Han såg lokalen där byns rörmokare håller till och ville kolla i skyltfönstret.. Efter en stund jag en tant från fönstret i samma hus, hon stod och kollade ner med elaka ögon och jag sa åt Johan att vi var tvungna att gå.. "Varför?" -`"Hon ringer polisen annars, det är inga folk ute som glor in i rörmokarens skyltfönser en öde kväll, och dom tror nog att vi ska göra inbrott eller något" Haha.. så vi gick.. Johan tyckte det lär helt idiotiskt, men så är det.. Folk blir brydd över lite ;) Vi hamnade vid nästa hus (BRUMANS KLÄDER) där det hängde ett A4 papper med texten "TILL SALU" "fyra lägenheter bla bla bla" "massa kvadrat" "affärs loka" osv... 250.000 kronor, tror jag det stod att det skulle kosta. Johan var helt förstummad. "Dom ger ju bort husen här"! Haha.. ja men det är ju så i lilla Ramsele.. Han förundrades över hur det kunde vara så billigt, och varför jag skämdes över att kolla in i skyltfönstret. Men det är ju som svårt att förklara när man är uppvuxen på två helt olika ställen. Ramsele är det perfekta stället att låta barn växa upp på tycker jag, men det finns som sagt ingen möjlighet att göra det. Inte den riktiga viljan heller tror jag. Får nöja mig med att komma hem mellan varven, då uppsakattas det ännu mer dessutom! Är det nån fler än jag från Ramsele som läser bloggen som längtar hem? Jag tror nog Fanny kommer sitta och längta hem mellan varven då tvätten skitit sig och disken står på hög.. Det är då man verkligen längtar hem, till hemlagad mat och någon som tar hand om en ;)



Nä ett bad på det här så?

Ha en bra dag !

En sväng till Bomhus..

Tisdag idag..

Igår när Johan åkt kom Hanna hit, det var trevligt.. Men tiden gick så otroligt fort så just när jag skulle ställa fram fika ringde grabbarna och sa att matchen var klar.. Får bju på det nästa gång ;)
Jag följde med och hämtde dom. Lars var också med. Gävle hade vunnit med 2-0 (kors i taket) I bilen frågade Lars om vi ville följa med till deras radhus, jag blev lyrisk för alla pratar om hur fint dom har och jag hade inte varit dit tidigare så det blev en sväng upp till Bomhus. Och "ryktena" ljög verkligen inte, det var hur fint som helst där hemma. När vi kom vaknade Malou också så vi fick se hennes söta tryne :) Hon är ett charmtroll :)
Verkligen trendigt, och en fin stor uteplats, hemtrevligt.. Tiden rann iväg fort där också och vipps var klockan kvart över tolv. Så det blev hemgång.. Somnade ganska fort efter det. Fick lite mer tips på vad jag kan förvänta mig av BB och tiden efteråt. Kändes ganska bra, man vet ju inte så jätte mycket och Lina hade mycket tips på lager :)

Idag vaknade jag inte förns halv elva när Johan ringde och väckte mig. Jag tror han är less på jobbet nu.
Han frågar flera gånger om dagen om det inte känns något, och jag säger varje gång till hans besvikelse nej..
Inte ett enda tecken. Tänkte på kommentaren som (Linnea) lämnat. Det gav ju lite hopp igår ;) Men inga värkar kom..

Idag tror jag att vi ska ut till Siba, om jag får bestämma. Sen till Johans syster för att hälsa på.. :)

Men nu ska jag se mig om i världen.. ;) Ha en bra dag!
Kram

Fotoboken

Jag nappade på en gratis fotobok. Har länge velat framkalla en men varken haft tålamodet eller pengarna. Har bilder sen flera år tillbaka som jag skulle vilja framkalla, men jag lär sortera först.
Så klart man vill ha sina bilder framkallade och i en bok blir det så mycket roligare att titta på.. :)  Jag har massa bilder från sommaren som jag skulle vilja ha i boken, sista sommaren som icke mamma.. :) Det blir även mycket roligare att få texten tryckt direkt än att skriva i efterhand tycker jag. Värt ett försök iaf.
Det finns tusen finesser och effekter att använda sig av och det enda man behövde göra var att skriva ett inlägg i sin blogg om 100 ord om fotoboken och sedan är bara redigeriering och bilderna som ska väljas ut :)
Super bra!  Om du också vill ha en gratis fotobok så klicka in här http://www.fujidirekt.se/fotobok 





Nu har Johan åkt iväg på fotboll. Får se om Hanna dyker in om en stund? :)




Ha en bra kväll!


3:e augusti..

Då var beräknat förlossningsdatumt här och jag mår bättre än vanligt.. Inte ett enda tecken på att någon bebis skulle komma. Elisabeth har gått över en vecka nu, hon skulle haft den 25.. Så det kan ju som sagt dröja. Dagarna blir en kamp mot klockan och om jag ska vara helt ärlig så börjar nevositet krypa fram så det vore verkligen skönt att få det gjort :)




Idag ska vi till barnmorskan för sista gången då.. Sen tar sjukhuset över som jag fattat det. Jag kollar lite tv, ByggMax reklamerna är verkligen urlöjliga... Mamma är på semester i Ulvön ett par dagar och Fanny och Pappa är i Stockholm och roar sig.. :) Kul för dom ;)

Idag händer inte så mycket. Ska ta tag i några kartonger på gästrummet. Johan blir så fruktanvärt stressad över att alla rum inte är klara, jag känner tvärt om, ingen stress.. Vi kommer ju få det klart. Men han har helt rätt i dom där lådorna, dom är väldigt ivägen om det skulle komma någon natt gäst.. Och cd skivor och böcker lyser med sin frånvaro..

Från och med Torsdag blir vi utan dator också, på gott och ont. Känns inte som någon katastrof, kanske ganska lagomt egentligen, meningen är ju inte att jag ska sitta vid datorn den första tiden vi har den lille här ändå. Anledningen är att jag av misstag förstörde Johans dator och därför har vi ny Fannys, och hon flyttar till Piteå och ska ha den med sig.
Vi införskaffar en ny i slutet på månaden istället så ingen större skda skedd.. men det blir nog lite lessamt ändå ;)
Får utnyttja dom här dagarna till max :)


Ha en bra dag !


Public Enemies

Johan slängde ihop en super god makaronilåda till middag efter att vi tömt förrådet på gamla stället.
Sen blev det en power nap innan vi begav oss ner för att se bio :) Dock var det fullsatt på "Sommaren med Göran" så vi fick gå på en annan. Det blev Public Enemies med Jonny Deep. Super bra tyckte jag.
Det var väldigt varmt inne i bio salongen bara så jag och Johan flämtade av lycka när vi fick komma ut i luften :)

Ska strax knoppa och imorgon ska vi till barnmorskan, samma dag som beräknat födelsedatum.. Men ännu inte ett tecken på att någon ska komma, så vi får fortsätta vänta.. Dagarna blir långa nu igen när Johan jobbar :S men snart kanske han kan få vara hemma ett tag :) Men då blir det knappast någon "ledighet" ändå :)
Jag får sova bort dagarna som jag gjorde idag ;)







Nä, nu är det läggdax..
Sov Gott!

Hur trött kan man bli..

Slut som artist!
Jag skulle kunna gå gravis en månad till om jag så bara kunde få sova på nätterna, det är den största irritationen just nu.. Bara ligga och vrida och vända på den enormt tunga kroppen som aldrig lyckas slappna av..
Vaknade till vid tolv.. Hörde msn utanför sovrummet och antog att Johan varit uppe ett tag.. Men jag somnade om och kvart över ett kom han in och förbjöd mig att sova längre. Det var nog ganska bra.. Annars hade hela dagen varit förstörd..
Han fixade ett bad till mig sen stod det frukost på vardagsrums bordet :) det kallar jag lyx..
Ikväll ska vi på bio. Sommar med Göran.. Hoppas den är så rolig som den verkar..
Nu ska jag röja bort frukosten lagom så här vid två tiden :S

Ha en bra dag!


Då vart det kväller..

Folket har åkt. Pappa bjöd på middag på Dinners innan dom åkte :) Det var kul att dom kom.. Jag har tagit en power nap och Johan håller på grejja i förrådet. Den här dagen bara försvann...
Har plockat och plockat, den här lägenheten tar aldrig slut, finns alltid saker att plocka med och hur länge man än håller på finns det alltid mer.. Måte kanske inse att det aldrig tar slut och bara ge hän :)

Vi blir iaf bara hemma ikväll, kanske är det något bra på tv´n ikväll. Sing a long är nu iaf och det är ju ganska kul..
Vi ska snart sätta fart med slingorna i håret :) så något har vi ju att göra iaf..


Har använt kameran lite grann idag så några bilder kan jag ju lägga upp :)



Jag fick en liten grånisse av pappa som ka ge mig lycka :)



Farmor hade köpt nya säng kläder till oss :)



Det nya bordet...



Nu ska vi grejja vidare.. Ha en bra kväll..

Lördag...

Då var det redan lördag.

Det var skoj att Olivia här igår :) Hon åkte hem vid 21 och då åkte jag och Johan och hyrde en film. Som bara jag såg såg, för efter 30 minuter läg någon och snarkade brevid.. :) Filmen slutade inte förns 01 så det blev ganska sent.
Idag var jag uppe vid halv nio, Johan ov timmar längre, verkligen inte varje dag det händer..

Vi har donat här hemma. Harry har varit hör och druckit kaffe och nu väntar jag på att Pappa, Fanny och Farmor ska komma.. Dom borde vara här närsomhelst nu.. Vi ska ut och käka.
Köpte den efterlängtade pincetten idag.. Så nu ska här noppas ögonbryn. Johan ska göra slingor i mitt hår (hur jag nu har lyckats kunna våga ge han det förtroendet) ;)
När det är gjort är jag helt klart för att framkalla barn :) Vädret är konstigt och huvudet tungt, jag tror det skulle behövas åska.. En rejäl skur, så vi får tillbaka en vettig luft?

Vad det blir ikväll har jag ingen aning om? Tips? Kanske bara en lugn hemma kväll (igen?) :)

Ha de bra..

RSS 2.0