Febrig kille..



Fisen är sjuk.

Jag åkte hem från jobbet idag och direkt vidare till doktorn.. Theo var det full fart på trots hosta, hög feber och klibbiga ögon. Han sprang och busade med allt och alla. Men när doktorn kom blev han rädd. Oj, som han skrek.
Vi fick hostmedicin och ögonsalva och sen har vi myst hemma hela dagen. Han är super mammig.
Johan är trött då han varit uppe mycket inatt.. Imorgon blir en lugn dag hemma. Ska skicka ut Morfar på en beställningsorder om han är hemma. J ska iväg och följa besiktningen på huset. Hade velat åka jag med, men är hellre hemma med Theo nu när han är lite dålig.

Så väntar 10 lediga dagar. Eller lediga och lediga vet jag inte, men inget borta jobb iaf.

Det är så skönt att få komma hem ibland. Har nyss pratat med hyresvärden också. En liten gnäll spik, men denna gång ganska hygglig. Jobbigt med människor som bara kan bete sig när det gynnar dom själva något. Hur som helst har vi kanske kastat sten i glas hur nu då vi sagt upp lägenheten utan att något egentligen är klar. Men man måste våga för att vinna..  



Prinsen.

Theo har somnat för kvällen och jag och J kollar annolunda familjer. Tror vi båda är överrens om att 10 barn inte är aktuellt ;) Men det är roligt att se på.
Ska lägga mig och läsa snart så får vi se hur natten blir.

Ha de fint.


Lördag

En människa jag avgudar kommer vara med i TV på onsdag. Och det händer inte ofta annars. Rös i kroppen när jag såg det och hoppas verkligen att jag snart får höra den ljuva stämman med flea texter som speglar hela mitt liv! Ingen musik har någonsin fått mig att må så bra..


Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig



Bok tips.

Typiskt. Av alla månadens dagar är jag hemma 20. Jag jobbar 8 vardagar och 2 helger.
Senaste tiden har Theo olägligt blivit sjuk just någon av dessa 8 vardagar. Opassande.
Helst ska han inte vara sjuk överhuvudtaget, så klart! Men sjuka blir ju alla barn och hädanefter hoppas jag att han kan hålla sig frisk medans jag inte är hemma. Johan fixar det galant, men han "vill" till jobbet och jag har ingen möjlighet att åka hem. Hoppas grabben blir kry fort iaf och slipper snora och feber. Stackarn.

Häromdagen fick jag en ny bok av Johan.
UTSATT av Markus Lutteman



Jag har läst hans förra succé bok, El Chocko. Som handlar om Jonas Andersson som åkte in i bolivia, San Pedro. En sann och ruggig berättelse. Jag var så förtjust i boken så när Jonas kom till Gävle var både jag och Johan på hans föreläsning och det var verkligen intressant. Vi satt med hakan i knäna och trodde inte det var sant det denna människa varit med om (då försvarar jag inte hans handlande) utan är farchinerad över hur han överlevt och hans sätt att "byta" liv.



Så jag ser med spänning fram emot att få hugga in i den nya boken, som också är verklighetsbaserad.


Nu är det dags att knoppa. Jag längtar tills på måndag, denna gång inte bara efter att få komma hem till mina grabbar, utan också får att få reultatet av besiktningen på huset. Känns spännade.
Vi var där häromdagen och träffade ägaren som var en härlig prick. Johans ögon glittrade när han berättade om fiske vattnet och skoter lederna ;) Haha, han såg ut som ett barn. Jag nöjt av att höra att det var 1 kilometer till närmaste badplats, fick mig genast att drömma mig bort till sommaren. Håller tummarna extra hårt denna gång, och hoppas att mögel, fukt och all sånt trmas inte exiterar där.

Ha de fint.






Timote






Super spännade blogg jag fick tips om idag :) Hon syr så otroligt fina barn kläder.
Retro/Bohem. Underbara mössor och filtar.
Tänk om man kunnat vara så kretiv och fiffig :)
Om jag gjort rätt så kommer man dit genom att klicka på bilden.




Tisdag.



Snart ska jag och denna buse (som valde att ligga vaken 2 timmar inatt) bege oss ut på äventyr.

Ha en fin dag!


Måndag kväll..

Har nyss ätit god fruksallad.

Fick mig några goda skratt ikväll. Fanny springer åt fel håll i ringen, pappa kan inte hålla balansen i övningen och jag flåsar som om jag skulle dö..

Imorgon ska Johan visa pappa fler maskiner på gymmet, haha det skulle jag också velat vara med på. Men nu är vi på gång iaf.
Bättre det än att ligga hemma på soffan. Kosten däremot faller tillbaka, gång på gång.. Idag pratade jag länge med min vän, som till min fördel är häslopedagog och kommer med smarta ideér så hon ska få hjälpa mig. Mest för att jag lat, jag behöver ögon som stirrar och någon som ligger på.. Jag är en soffpotatis och jag trivs där, men jag trivs inte med resultatet det ger. Jag kommer aldrig glömma när barnmorskan sa att om jag inte gick varje dag skulle jag inte orka föda barn ;) Herre gud. Jag tog inte hennes ord på allvar och så klart klarade jag att föda barn, men det var värre än det värsta jag gjort och träningsvärken dagen efter kommer jag heller aldrig glömma.
Får se vart detta leder men jag vill iaf kunna springa och leka med Theo utan att halvt ligga död på marken och ha en vanlig grund kondition.




Jag har en guldlock här hemma, det har efter sin pappa. Världens bästa pappa.


Jag tog hit pappas bil efter träningen, automat, ett as till bil som var obehglig att köra. Tacka vet jag växelspak.
Men nu har jag iaf en bil imorgon då Johan kan ta hans till jobbet. Jag ska handla, hälsa på farmor, packa och vara med Theo innan jag åker på jobb. Och så klart, det ROLIGASTE AV ALLT: betala räkningarna..


Ha en fin kväll!


Måndag.

Idag när vi skulle till Dagis rasade det snö från taket. Tack och lov kom det på mig och inte vagnen som Theo låg i. Det gäller verkligen att se upp..

Super härligt väder ute har det iaf varit.. Jag hämtade hem Theo och han var jätte trött trots att han sovit i två timmar. Han kommer förmodligen snart somna. Tidig kväll.





Trött och mojjig grabb som kom hem från dagis.




Men lite barntv sitter aldrig fel..






Jag är snart klar med ett av alla i raden fotoalbum. Detta till oss själva. Snart dags att framkalla en ny laddning kort.





Theos min när han blir förbannad :)




Anteckningar i kalendern ;)





Och lite lek också så klart.



Idag, den dagen som jag helst ville prata med Ronja, ville hon även prata med mig för hon ringde från Thaland idag :) Har även surrat länge med Erika, min gamla klasskamrat. Och även fast vi knappt haft kontakt på snart 6 år, känns det som igår när vi pratar med varandra. Otroligt.

Johan har nyss kommit hem från en promenad och jag ska iväg till friskis och svettis strax.


Det här kom att bli en givande, spännande dag och morgondagen blir ännu mer intressant.

Ha en fin kväll.







Söndag.

Vi fick sovmorgon till nio idag :) Då ville Theo upp.
Fikasde frukost tillsammans innan vi drog igång med stor städning (som jag nu inte ser skymten av)
Men det är gjort ordentligt iaf. Theo busade med moster under tiden så det gick ganska smärtfritt.

När vi var klara med det...


















.. åkte vi till Norra berget och grillade. Frös så in i bänken efter en timme så vi fick ta in i värmestugan :)

Nu är vi åter hemma. Johan har lagat super god makaronipudding och Theo har lekt som en galning.
Ikväll ska vi se solsidan, men nu först till disken :)

Ha en fin kväll.




Lördag




Vilken dag vi har haft :)
Vaknade tidigt och gjorde gröt till mina grabbar. Sen gick vi till Friskis där vi deltog i barnjympan.
Theo blev brydd av att se alla vuxna och barn som sprang och dansade till musiken, men det var otroligt roligt och förmodligen ett kommande lördagmorgons göra :)

Vi hängde kvar och väntade på Johan som gick på gym efteråt sen tog vi oss hemåt igen och Johan och Pappa flyttade över bilstolen till den röda bilen så vi skulle kunna åka ut till huset som vi tittat på.
Åkte runt i områdena och spande in dagiset lite. Det verkar helt ok. Johan har stora planer och det är spännande att höra, han är verkligen ivrig att skaffa eget så han kan sätta igång att förändra och är det någon som är duktig på sånt så är det han. Ettan han hade köpt i Gävle gjorde han så otroligt fin! Vi håller tummarna båda två på detta bygge.

På eftermiddagen åke vi till Farmor och fikade, vi passade på att låna badkaret också och denna gång gick det bra att bada med Theo, han tyckte till och med att det var roligt :)

Vidare till Cricko som bjöd på hockey och kaffe, dom bodde i en mysig lägenhet med vacker utsikt över södra berget. Vi blev inte så länge eftersom vi skulle hinna med att handla på Willys också.. Så vi handlade hem och gjorde pizza ikväll. Theo har ganska nyss somnat så det blev sent för honom..




Jag röstar på Johan och hoppas hoppas hoppas!
Nu ska vi mysa här hemma.

Ha en fin kväll.


Kvällning.

Så rastlös och uttråkad som jag varit idag/kväll har jag inte varit sen jag var 13 kanske..
Blev bättre iaf när J kom hem från jobb. Vi hämtade hem Theo sen värmde vi på rester. Varför har just fredag blivit vår rest dag? Då alla andra äter nått extra gott slänger vi i oss veckan överblivna :S 

Efter lite övervägande bestämde vi oss för att gå ner på stan. Blev en LÅÅÅÅNG promenad på två timmar. Så otroligt härligt. Och under den stunden kände jag mig mer än tillfreds. Vi hann med att svänga in på RUMMET också. En super fin affär, har dragit mig lite för att visa J, då jag tycker det är på tok för dyra saker där men nu kunde jag inte hålla mig och som jag trodde blev han förälskad. Han ropade från andra sidan affären: 
-"Emelie, kom och kolla in den här lampan, visst är den snygg" 
- "Öhh ja det ser ju ut som en vanlig lampa, vad kostar den då?"
- "1600 kronor, det är väl inte så farligt?"
- "1600 för en vanlig vit lampa, är du galen"
Johan försvrade sig snabbt med att den han faktiskt spanat in, lite längre in rummet faktiskt kostade 11 000. 

Jag blev lite smått nervös då han började kolla på kryddkvarna för över tusen kronor styck, hujedamig. 
Tacka vet jag dom tyger och rean dom hade, det gillade jag ;) 


När vi väl kommit hem började det spritta i benen på mig igen. Men det var bara att ge sig.. 
Imorgon bitti ska vi alla upp i tid för att promenera till friskis och gå på varsitt pass där. 
Efter det bär det av till huset för att spana in lite mer. Men innan det måste vi flytta bilstolen till min bil, hur det nu ska gå återstår att se..


 


Jag har haft så tråkigt att jag till och med har åkt och tankat bilen i tristress.
Johan har somnat på soffan och Theo sover i sin säng.
Tror jag ska ta och beställa hem en god bok, mitt sömnmedel, min kväll räddning.
Måste ha nytt att läsa.


Hoppas ni njuter er fredag och inte är lika rastlös som jag.

Ha en fin kväll.


Trist.

Jag har gjort det förbjudna. Loggat in på treadera fast J inte är hemma :S Knas! Hann med att lägga tre bud innan jag LOGGADE ut och nu hoppas jag att jag förlorar buden eller att J gillar det jag budat på lika mycket som jag att jag i den turen kan höja budet ;) Men då min sambo inte har samma kärlek till "begagnat" som jag har tippar jag inte på det sist nämnda.



 
Jag är verkligen uttråkad. Har massor att göra egentligen, säg när man inte har det. Men idag får det vara.
Helst vill jag bara börja packa flytt kartonger och rensa..
På söndag ska vi med Bella och Jocke, Oliver och Emma till drakborgen. Det ser jag fram emot.
Nu ska jag roa mig med nått roligt!?


Fredag.



Igår kväll medans pappa var på hockey hade vi myskväll :)





Idag var sovmorgonen som bortblåst. Theo var hugrig och på topp denna morgon..





Den snygga tröjan som Johan varit och köpt :) Han ser lite extra busig ut i den.





Blixten på kameran är inte så omtyckt ;)




Theo springer ut i hallen och rycker i sina ytterkläder hela morgonen, han vill iväg till dagis.




Men då jag försöker förklara att det är för tidigt resulterar det i krokodil tårar för den lilla pojken har lärt sig att fejk gråta.. Det ser ganska roligt ut. När vi väl ska gå tror jag så klart att han ska stråla och bli glad men då hade han nog ändrat sig för då ville han inte alls gå.

Iväg kom vi iaf och nu är han på dagis.

Jag har tagit rätt på tvätten. Mailat med en arbetskamrat som ska komma hit i början på februari. Vi ska montera upp projektorn och ha en hel plugg dag för jag ligger efter och även hon. Det blir nog trevligt!

Jag skulle vilja göra något idag, åka till farmor eller Ikea. Men jag har ingen bil, heller ingen bilstol.
Johan fick tid för bilen om över en vecka och det kommer inte bli någon billig historia som det hördes. Tänk att oväntade utgifter alltid ska komma som på löpande band, dom vägrar sprida ut sig.
Så nu har vi en bil under kommande vecka, vilket inte hade varit något problem om det inte vore för att jag ska jobba. Aja, på nått vis ska de lösa sig också.

Det blir kanske en promenad och sen fix hemma. Ikväll ska jag på afrikans dans, det ska bli spännande :)


Ha en fin dag.


Torsdag.



Fick sovmorgon av lilla Theo idag. 09.15 först ville han stiga upp.
Vi tog vara på tiden och myste rejält mycket innan vi gick ut.
Theo hjälpte till att skura nere i tvättstugan och det tyckte han så klart var super kul.




Vi tog oss ner mot stan och uträttade lite ärenden.




Theo får syn på sin risifrutti..



Sträcker sig efter sin risifrutti...




Hysteriskt utbrott för han inte når sin risifrutti..


Haha.. Vi har hittils haft en kanon dag. Vi är tillbaka hemma och han sover gott i vagnen.
Johan och Jocke ska på hockeyn ikväll. Så vi får roa oss ändå :) Tacogratäng ska lagas till middag..
Snart är det helg.

Jag försöker förgäves få tag på vår bankman Andreas, men misslyckas hela tiden.
Ska försöka igen nu.

Ha en bra dag.


Onsdag.

Jag fick rycka ut på jobb. Blev 16 timmar i bilen. Åkte långt norrut.
Tungt.

Men inatt (imorse 04.30) när jag kom hem fick jag krypa ner med mina grabbar och Johan lämnade Theo så jag sov ikapp under förmiddagen.
Hämtade hem Theo från dagis. Pappa och Farmor kom hit och passade honom medans vi åkte för att titta på ett hus. Denna gång var vi överrens. Vi tyckte om det. Vart det leder får vi se.

Sen fikade vi tårta tillsammans allihopa och nu har vi gjort kväll.

Imorgon ska jag ha Theo hemma, vi ska göra stan och umgås bara han och jag :) Under eftermiddagen får vi eventuellt fin besök från Gävle och det skulle verkligen sitta perfekt just nu. Saknar dessa två människor enormt. Grabbarna ska på hockey som det verkar Brynäs vs Timrå.  

Tröttheten är påtaglig och snart blir det sängen.

Ha en fin kväll.


Back Home



Tillbaka på fridehsgatan.
Jag åkte och handlade. Dumpade varorna, hämtade Theo och förberedde middag.
Då vår vita bil fullständigt strejkat imorse fick jag hämta hem Johan från jobbet.
Vi åt kycklingfilé och det blev super gott.





Johan fick paket, biljetter till Hoffmestro, fisketripp till högakusten och gymkort och hårvax :)
Han var nöjd :)








Theo är på strålande humör :)





Mina favvo grabbar <3





Semel dax.





SysterYster.





KäRlEk




Gräddig kille.


Det är skönt att vara hemma igen. Imorgon ska jag vara med Theo hela dagen.
Är det lika bra väder som idag ska den spenderas utomhus. På eftermiddagen kommer min pappa och farmor hit för mer firande :) 8 dagars ledighet att fördriva då.. Fixa här hemma står högst upp på listan.


Känner mig på tok för trött för att vara vaken nu. Grubblar över bilen men kopplar bort det nu.

Ha en fin kväll.



Idag är ingen vanlig dag...



..för det är Johans 27 års dag, Hurra Hurra Hurra :)

Ska bli så skönt att få komma hem till mina favoriter och fira den större versionen!
För mig är födelsedagar viktiga. Av 365 dagar på året har du bara en som är din egna, det ska firas.

Då jag vet att Johan inte är en av dom sörre följeslagarna på denna blogg vågar jag iaf hinta om dagens suprises ;) Detta år har han verkligen NOLL KOLL! Han tror att jag är bankrutt, pank och fattig, men jag har varit slug som en räv! Tre år kvar till 30 :)

Snart fyra år med samma kille, hade jag varit 17 hade jag varit döö less vid det här laget, men inte med Johan! Han är den bästa och jag skulle aldrig kunna tänka mig att spendera mina dagar med någon annan heller.

        



Ha en fin dag, det ska jag se till att J får!


Söndag.



Theo bus skrek i telefonen när Johan ringde. Glädje tjut. Dessutom har han börjat "låtsas" skratta och det låter för hemskt kul!

Har inte så mycket att tillägga. Dagarna rullar på. Idag mor Sundsvall, så även imorgon men då för att stanna där.
Hoppar över pappers jobb tills imorgon innan jag åker hem. Ska på jakt efter ett skrivbord denna vecka också. Är i desperat nöd av en arbetsplats hemma. Däremot får vi se hur länge vi blir kvar då Johan har hittat ett toppen ställe som vi ska åka och titta på. Inte alls vad jag tänkt mig egetligen, men man kan ju tänka om :) Vore kanske inte helt fel, kanske är det dags att lägga till den "husliga" delen hos mig också, som jag i dagsläget verkligen inte alls är bra på.






Saknar mina grabbar!


Torsdag.

Full rulle hela dagen.

Ikväll provade vi Sollefteås skidbacke, där fanns iaf blades att hyra och det gick betydligt bättre. Även om jag trodde att det skulle gå ännu bättre. Det var sjukt roligt och jag kommer få en grym träningsvärk i benen då det var två år sen jag åkte sist. Backen var någon för brant för min smak så jag valde bort 90 graders stupen och hoppade liften innan ;)

Jag har lagt mig i sängen och kikar runt lite på IT, ögonen svider och jag ska snart sova då det väntar en inteniv dag med tidig start imorgon.

Saknar dom hemma enormt och ska se till att betälla tårta och köpa lite fika innan helgen så det är gjort.
Nästa helg blir en friluftshelg om vädret tillåter, inser nu hur otroligt skönt det är att vara ute :) Bara det inte är för kallt. Vi har -22 här nu och det är lite väl kyligt kan jag tycka.

Got natt!





Onsdag..

Känner mig urblåst, upplyft och uppblåst igen.
Det har hänt så sjukt mycket under dom senaste två månaderna att jag har knappt hunnit känna in allt.
Och jag har bestämt mig för att inte göra det heller. Jag fokuserar på min familj och att vi mår bra, det är huvudsaken för mig. Resten kan få vara, gro eller glömmas. Det finns inget mer att hämta och heller inget mer att ta så jag lämnar det bakom mig. Min Sambo har dom klokaste råden och jag är glad att jag har honom.
I sommras sa jag "Det är bara en tidfråga innan det händer sämre saker för just nu går det för bra för att vara sant" Och mycket riktigt blev det så. Men ingen "större" skada skedd och som sagt är huvudsaken och fokus nr 1 familjen och att dom mår bra, vilket vi gör nu!


Ikväll har jag varit och åkt slalom, jag trodde jag var bra, men ack så fel jag hade. Totalt misslyckat.
Nästa gång tar jag dom trogna bladesen och slopar slalomskidorna för jag KAN INTE åka sånna skidor, och det känns ganska pinsamt att ploga sig ner för hela backen, knappt kunna svänga och till slut bli tvungen att gå ner för branten :S Det är bara två år sedan jag lärde Johan att åka så vart tog min kunskap vägen? Hoppas på att det var skidorna, så jag iaf kan skylla på något för det var riktigt läskigt!

Fick tillbaka en del minnen på vägen dit, vi åkte tre mil för att komma dit vi skulle. Och den vägen har jag åkt förr.
En av mina vänner träffade en kille där för ganska många år sedan nu så jag minns att jag körde henne ett par vänder dit :) Minns även en "festival" vi var på där en sommar. Vi hade slagit på stort och slagit upp tält och gjort så mysigt.. Tyckte vi var "friluftsmänniskor" och "norrlänningar" in i blodet antagligen.. Under dagen badade, solade och lyssnade vi på musik, drack cider och hade trevligt. Innan kvällen var slut hamnade vi på en soffa någon annanstans iaf, och andra natten åkte vi hem. Jag minns inte hur gamla vi var men i den lagoma åldern då sminket och bekvämligheter var väldigt viktiga ;) Men jag minns att det var sjukt roligt!

Igår kämpade vi in i det sista med att få Theo att somna, men vi kämpade kanske för mycket för vi fick helt motsatt effekt, han somnade först vid elva, halv tolv. Så jag var rädd att Johan aldrig skulle lyckas få honom till Dagis. Då min klocka ringde TIDIGT imorse sov han vidare, men tio i sex, strax innan jag åkte vaknade han och var PIGG! Han pussade mig hej då och lämningen på Dagis hade gått fint. Den där grabben är ganska lustig :P

Har läst Ronjas första inlägg på hennes resedagbok och jag måste erkänna att jag blir grymt avundsjuk, men inte ett dugg missundsam :) Hon förtjänar det där. Längtar efter bilder och faktiskt lite live storys för då kanske det kommer upp andra spännande berättelser som inte förtäljs :P Dom har ju länge kvar på semestern och tills vidare får jag njuta av hennes mammas sällskap på jobbet vilket verkligen inte är fy skam det heller :)

Nu ska jag sova och invänta en tidigt ringande väckarklocka.

Ha de bra!

Ha de fint.


Theo leker med pärpressarn ;)


Idag har vi haft våffel fest här hemma.
Theo åt mest och läääängst av alla. Han satt kvar och åt medans jag diskade och hann plocka undan allt.
Nöjd kille somnade redan klockan 19.

Johan har varit och tränat och nyss kommit hem så jag ska bege mig ut på en promenad och ladda inför ett arbetspass.




Ha en fin kväll.


Ställa om..


Jag hade bestämt igår att väcka Theo idag, att han inte skulle få sova så länge som till nio på morgonen eftersom det blir tuffa tidiga dagar nu då jag åker och jobbar. Snacka om att misslyckas.
Klockan nio vaknade jag igen av att han klappade mig ¨på kinden och ropade (snarare skrek) MAMMA! i mitt öra.
Så var det med att vända tillbaka dygnet. Samtidigt har jag verkligen längtat efter att han ska sova lite längre men det är nog mest bara dumt, för det blir jobbigt för honom att ställa om varje gång jag ska iväg och jobba.



Men vi båda gillar ju att sova.


Jag har packat väskan, diskat, plockat undan och fixat här hemma. Nu fattas bara att tanka bilen och lite annat små fix. Jag tänker överraska Johan med våfflor idag :)
Jag och Fanny var på pass igår, det var skit roligt men grisjobbigt.

Jag ska hoppa in i duschen och sen hämta Theo. Men först hitta mitt usb minne så jag kan skriva ut Johans present på jobbet. Han fyller ju 27 år på måndag :) Tur att jag slutar den dagen. Tårtkalas igen!





Ha en fin dag.


Måndag.




Theo hade haft en bra dag på dagis, dock bara sovit en kort stund men det är kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket han sov inatt.





Efter dagis tog vi en promenad med Fanny. Det var stört skönt ute.









Theo tycker om att traska runt, enda nackdelen är han ska in på allas gårdar :)












Väl hemma satte jag igång med middag, spagetti och köttfärssås.
Om en timme åker vi och tränar. Sen måste jag verkligen få lite jobb gjort ikväll. 
Imorgon är det dags att packa väskan igen.



Ha en fin kväll.


Härligt ute..

Imorse vaknade jag av att Theo strök mig på kinden, klockan var 08.30 :) Johan och Fanny hade redan gått.
Vi käkade frukost och sen gick vi till Dagis. Härlig morgon.

Jag har fortsatt tvätta och sen hämtade jag F på skolan. Vidare till Sandra och henne köpte jag ett våffeljärn av så i veckan ska här ätas våfflor. Vi handlade lite på ica och nu är vi hemma igen.

Idag är det super härligt ute så när Theo slutar ska vi vara utomhus. Jag och F ska träna ikväll.





Ha en fin dag.


söndag


Det har varit en spontan söndag. Vi tog och åkte till Kramfors, 8 mil för ett DollarStore. Jag måste vara galen, men jag gillar verkligen den affären. Rik på nya sängkläder blev jag också.





Theo sov hela vägen dit och var nöjd hela vägen hem.




<3





Fanny var också med ;)







Och vi busade ute också.
När vi kom hem skulle jag skotta av bilen och min p plats, men Johan fick komma ut och hjälpa mig, det är satans jobbigt och tungt med snö. Men nu är bilen och platsen fri från snö.
Johan har tvättat flera maskiner tvätt och jag har gått lös med rengöringsmedel här hemma.
Veckan är förberedd och imorgon ska jag eventuellt köpa mitt skribord, jag hoppas det.
Behöver verkligen en plats att jobba på.

Nu ska jag soooooova.

Ha en fin dag.




Härlig dag.



Theo sov ganska länge i vagnen och vaknade svettig lagomt tills vi högg in på efterrätten. 
Pappa och Syrran lagade super gid tre rätters middag och det var jätte trevligt. Farmor var också här :) 
Tidigare på dagen var vi i Birsta och flanerade. Jag har varit trött, jag somnade inte förns klockan var runt 04 inatt. Boken jag läser handlar om Osvalds uppväxt, det är min mormors gubbe och jag tycker mycket om honom. Men som dom levde på den tiden. Inatt låg jag och kved mot kudden och grät för jag tyckte det var så hemskt. 

Vi har inte varit ute heller, det var för kallt idag. Imorgon ska vi eventuellt till Härnösand. Jag vill till en butik där. 
Får se vad vädret och sambon säger. 

Tackar ödmjukast för fina presenter. Smycken, ny cd skiva med grymma covers att poppa i bilen, bestik, pengar, presentkort på Panduro och en SUPER grym middag. Näst på tur är jag och Johan som ska laga, vi ska planera. 
Under kvällen har han frästat med utlandsresor och jag suktar. Problemet är att jag inte är beredd att lämna Theo i en vecka och jag vet inte heller om jag är beredd (för hans skull) att ha honom med.  




Goa killen som leker i köket sover just nu i pappas famn :)





Men som vi har mojjat ikväll, en riktig mamma kväll har det varit. Kramar och pussar i drivor.

Nu ska vi se Under Solen, åter igen HELENA BERGSTRÖM... <3


Ha en fin kväll.


7 Januari






Då var det läggdags.

Mallis och Jocke var här och det var super trevligt. Har ju några år att ta igen och vi ses förhoppningsvis snart igen. Fanny är tillbaka och det känns bra :) Vi har ätit smörgåstårta och pratat allt ifrån sommar hus till gamla minnen.

Imorgon ska pappan i huset få sovmorgon och jag tänker ge mig på att vara ute med den TROTSIGA sonen för ett tappert försök att skotta fram min bil. Det är numera inte bara översnöad utan också inplogad ;)
Sen bjuder pappa och lillasyster på trerätters middag (vilken kan sluta hur som helst då båda två är ungefär på samma nivå som mig i köket) ;) Hahaha..

Dom senaste dagarna har varit riktigt bra. Träffade både nya och gammla vänner och laddat om.
Nu är man 24 år och jag stannar gärna där. Det räcker nu tror jag.


Efter lite resonering här hemma kom vi fram till att visningen inte alls var bra. Vi gillade inte det där stället. Får leta vidare.. Tillslut kommer något som vi kan tänka oss. Ska iaf ringa besiktnings gubben och bank Andreas på måndag för att få mer kött på benen. Blir ruskigt nervös. Känns mer nervöst att bli med "hus" än att bli med barn ;) Men det ska nog gå vägen det också.





Nu ska avsluta en perfekt dag med en god bok.

Jag har kanske er att tacka för att det flyter på!?








Trevlig dag

Som jag skrattade igår var längesedan.
Jag och J åkte ner på BiteLine och åt en GOD middag sen knallade vi bort till bion och såg Änglagård, Tredje gången Gillt, och när filmen var slut var jag kolsvart runt ögonen för jag skrattade så tårarna sprutade. Vi tog bilen på en åktur efteråt och när vi kom hem kollade vi på solsidan = mera skratt.

Halv tolv somnade vi och Halv tolv vaknade vi. UTVILADE. Så härligt.
13 kom Theo tillbaka nöjd över att ha fått varit med Morfar och ledsen när han skulle åka.
Men vi gjorde oss iordning för att åka till Jocke och Bella. Jocke är Johans arbetsledare.
Skit skoj att träffa dom och vi hade tre jätte trevliga timmar tillsammans.





Theo och Oliver lekte för fullt och vände upp och ner på hela hans rum ;)




Lilla Lova som bara är 2 månader sov mest, men en snabbis var hon med hon också :)


Då vi skulle därifrån lyckades vi såklart köra fast med bilen, men tillslut tog vi oss till CityGross för att handla.
Då vi skulle hem igen blir vi ju inte ett dugg förvånad över att plogbilen inte varit hos oss trots snöstorm hela dagen, så det var bara att ploga uppfarten. Annars hade vi kört fast igen. Det är total snökaos här och min bil har snöat över helt. Orkade inte ta tag i det nu.

Jag har städad och diskat. Theo har lagt sig för ett tag sen och Johan snarkar på soffan :)

Jag har smsat med Mallis, en gammal vän från tiden på gymnasiet. Vi har haft mycket roligt ihop. Hon och legenden "Ok Jocke" som på senare år blev ett par kommer hit imorgon och det ska bli trevligt.
Först ska vi på en visning, känns lovande denna gång, men jag hoppas inte på mycket. Bilderna brukar ljuga en hel del. Men blir det av så ska jag köpa mig en piasava kvast ;)

Nu till boken: Stannfåglarna.
Så jag kan lämna tillbaka den till mamma.

Ha det bra.


Slappar dag.

Theo somnade halv sju igår kväll, han var super trött.
Johan la sig på Fannys rum och har sovit bra inatt.
Trots att Theo somnade så tidigt fick jag väcka honom imorse för att hinna komma iordning till Dagis.
Det gick kanon bra att lämna honom även idag. Det hade bara hunnit kommit tre barn, större barn och ingen av hans vanliga fröknar var där, men ändå gick det så bra. Han är toppen!

Jag åkte och hämtade pappa som skulle följa mig för att besikta bilen, vi höll inte på hitta dit men till slut så.
Fick en skit bra gubbe som kanske var lite för snäll ;) Men bilen gick igenom fint. Hade nån lampa som var trasig och som "Bra att veta" borde jag byta stötdämparna fram så det ska jag fixa. Laporna fixade pappa sirekt på Ok så det är redan löst.

Snön VRÄKER ner här i Sundsvall och jag tycker att det kan få räcka nu. Man ser knappt någonting.





Johan slutar tidigt idag, sen är han lång ledig. Theo ska sova hos Morfar inatt så vi ska på bio ikväll och sen får vi sovmorgon imorgon :) Så härligt.




Vet inte vad det är men jag verkligen Älskar Helena Bergström.

Funderar på att beställa lite kläder till Theo, men jag ska se till rensa och få iordning i hans garderob först.. Har bara inte rätta motivationen idag. Är skit sur för att jag missade ett samtal från Ronja igår kväll, och det gick inte att ringa upp heller för då hade planet redan lyft. Får önska henne en trevlig resa här istället och hoppas att hon läser.


Nä, nu ska jag bara slappa här i soffan under en filt tills J kommer hem. Då ska vi hämta Theo tillsammans och kanske får jag med mig dom på en promenad? Vi får se.

Ha de fint!


Fina unge.



Risifrutti går alltid ner.





Hemma från långpromenad och dagishämtning.





Theo hade haft det bra på dagis, men han har ont i munnen och det märks på alla vis.
Flera tänder på uppgång.








Stökar och bökar i köket.




Det har kommit en klätterapa i familjen.




En nöjd sådan.













Lilla Theo har blivit ganska stor :)










Vi har lekat, duschat, städat, tvättat och grejjat.




Jag har ställt iordning för imorgon, då ska vi till dagis tidigt sen åker jag och besiktar bilen så jag får köra lagligt igen.


Ha en fin kväll.






2011

Känner mig ganska klar, förutom med tvätten det är ju ett ständigt evighets projekt. Men jag fortsätter.
Ska snart hämta Theo och vi ska ta oss en promenad och handla hem lite till middagen.

Golven är damsugade och lägenheten städad. Hyffsad iaf.
Sitter och läser igenom bloggar, har ju inte läst något på flera veckor..

Jag ska försöka ta mig tid att jobba lite när Theo somnat. Johan sover som en kratta så inatt ska han få sova ensam och förhoppningsvis kan han ta igen förlorade sömntimmar.

Denna vecka:

Theo sover någon natt hos pappa. Vi ska på bio och sova :)
Visning, visning, visning. Börjar kännas hopplöst med detta letande, men Johan är ivrig :)
Födelsedag på fredag.
På lördag ska vi bli bjudna på trerättersmiddag av Syster och Pappa.
Besikta bilen.
Baka (?) eller inte.



Fullt ös med andra ord och så länge Theo är så glad över att komma till Dagis som han var idag får det lika gärna fortsätta så. Det är först när man stannar upp som man får tid över att känna efter, och vad är det för mening med det?

Dags att börja planera sommarens semester!? Tror det. Förra sommaren hade vi för oss lite för mycket, Gotland, Göteborg, Rätan och massa annat. I år blir det bara en semster. Jag tror inte jag ska ta ut någon semester, jag är ändå ledig så lång tid åt gången, kanske ett pass då blir jag ledig 23 dagar. Johan har inte så mycket semster heller, däremot har han pappa dagar han kan ta ut :) Så en tripp blir det sommar, och det lutar starkt år en svenk sommar :)



Tillbaka.

Vi är hemma i Sundsvall igen. Skönt att packa upp och komma till rätta.
Jag håller på att tvätta för fullt och ska strax till städa lite mera.
Jag ska ta bort julen här hemma.

Theo är på dagis, han blev så glad när han kom dit. Sprang och kramade sina vänner och blev lyrisk när han fick syn på fröken. Skönt.

Jag har lyckats skaffa körförbud på bilen, har helt glömt av att besikta den så imorgon bitti åker jag och får det gjort.

Nu ner till tvätten igen :)

Ha de fint.


RSS 2.0