Bilar..

Jahapp, det blev en fin nota jag fick med mig från verkstaden och då är inte ens hälften av allt trasigt reparerat.
Bromsarna var paj, stötdämparna var paj, någon vajer var paj, nått annat var paj... Jag som "BARA" skulle köpa nya däck :/ Dom var snäll och lagade bromsarna idag så jag iaf kan köra bilen tills det finns tid (och pengar) att fixa resten.
SKÅL FÖR DET!! (bitter är bara förnamnet)


Efter det besöket åkte vi till Himlabdet. Vi drog med oss Theo i en av kanorna, han var inte jätte förtjust, det var nog jag och Johan som tyckte det var mest kul. Men han var däremot överlycklig över att han kunde vara i vattnet utan att jag och Johan höll i, hans puffar höll honom över ytan.

Nu är vi hemma. Theo har krachat i sängen. Jag har bäddat i källaren och städat. Johan är på affären och handlar. Imorgon kommer Emma, Martin, Jesper och Lukas. Dom ska sova här och vi börjar dagen på drakborgen så kidzen får springa av sig lite. :)




Theo tyckte till skillnad från mig att det var kul i verkstaden, han var svart i ansiktet innan vi kom därifrån :)


Ha det gott.


Jahapp

Det sved som faaan att köpa nya sommardäck, som om de inte räckte visade de sig att bromsarna i bilen är helt slut, det löser dom åt mig idag. Stötdämparna måste bytas (fan ta Viksjö vägen) och något bak på bilen är paj. Den här notan kommer sitta fint innan semester. Satan. Å andra sidan är det i princip vad jag lagt ut på den. Till skillnad från Johans as. Men ändå. Det är inte direkt billigt. Hade kunnat göra annat roligt för dessa x antal tusenlappar :/ tur vi har packat bad väskan och ska bada av oss lite efter detta.


Utkast: April 26, 2012



Ja den här dagen har varit lååång och grå. Men vi gav oss ut ändå.
Hittade en mysig gårdbutik ute i skogen, med fina inredningssaker och annat.

Vi handlade på Ica, Theo gillar verkligen inte den butiken. Sen åkte vi till Kovland, till nått slakteri och köpt
fint kött. Super gott.




Glass och Jordgubbar. Som faktiskt var goda.




God middag.




Trött, trött, trött





Jag har kommit på att jag typ inte blir hemma just nått innan vi åker. Eller helgen då, men då har vi besök :) Sen jobbar jag, sen åker vi. Så jag har redan börjat packa en aning.

Theo och Johan leker för fulla muggar på hans rum.
Imorgon ska jag få mina nya sommardäck.. Blää för den utgiften. men nödvändigt.

Hemma kväll i Birsta

Källaren är städad. Fullständigt. Rensad, tömd, damsugen och torkad. Underbart härligt. Nu väntar jag bara in lördag, då ska jag bära ner Theos bilsäng så Lukas har någonstans att sova. Mellan mamma och pappa i en 1,20 säng känns inte optimalt :)
Jag somnade med Theo efter lunch. Vaknade av att Pappa o Fanny kom och hälsade på. Vi åkte och käkade mjukglass. Johan är sliten. Ett muskelfäste i ryggen som är paj och början till magsår. Fan.
Vi tog oss iaf till Birsta. Jag suckade när jag gick in. Vad ska jag göra där den 24 lixsom? Iaf träffade jag en gammal gymnasie klassis. Anton, han spelade och sjöng där i gallerian. Och på nerdervåningen var "smultron och sång" och underhöll. Theo dansade och tjoade. Birtsa kommer vara mycket mer uppskattat i mina ögon imorgon, idag sög det. ;)
Jag och Johan har gjort en makaronipudding. Det blir alltid sen middag när vi båda är hemma. Fattar inte varför.
Hur som helst har jag landat i att vara hemma. Kan bara säga så mycket som att mina 5 arbetsdygn varit sjukt slitsamma. Jag gjorde fel och kopplade in mer hjärta än hjärna och det kostar så satans i energi. Men ibland går det inte att styra över riktigt.
"Det är inte den starkaste av arterna som överlever, inte heller den mest intelligenta, utan den som är mest mottaglig för förändring"

Ikväll blir det nog lungt här hemma. Plock och så, jag börjar småpacka inför resan. Gruvar mig som tusan för tågresan då jag måste åka ensam med Theo, packning och vagn. Johan åker från Falun och möter upp på Arlanda. Sist jag åkte tåg med Theo var han 4 månader och det var en riktigt helvetes resa. Förhoppningsvis går det bättre nu.

Idag har jag fått ett till Kusin barn. Lilla Eskil har blivit storebror till efterlängtade Otto. Jag hoppas allt gått bra, att dom snabbt får komma hem och installera sig som två barnsföräldrar :) Och lagomt till jag slutar jobba känner sig redo för besök. Jag ska snusa bebis!


Jag fick ett grymt mail av Emma idag. Vi har ju börjat med lite matlagning och så.. Eller hon inspererar mig.
Idag fick jag 4 recept på enkel vardags mat. Verkade super gott och hon hade till och med gjort en inköpslista. GRYMT! Tack :)

Det är ovanligt men kul att ha Johan hemma. Jag minns inte hur våra liv såg ut riktigt när han jobbar 7-16 och kom hem varje kväll. Det jag däremot märker är att vi har lagt oss för olika rutiner, vanor :P Spännande.

På måndag är det Valborg. Jag ska ta med Theo och Johan (om han är friskare) till norra berget och gå på traditionelll valborgsmässoafton. Det blir nog kul. Välkommen våren. Ingen är gladare än jag för att du kommer.





Nu: För sen middag.





Ha de gott.






Min största rädsla!

Jag är så rädd att jag ska misslyckas. Att jag inte ska lyckas ge dig alla förutsättningar för att klara livets tuffa motgångar. Du kommer falla, göra dig illa och bli sårad, du kommer hamna i vägskäl där vi bara kan råda dig. Men valet är ditt. Du kommer få se att världen inte bara är vacker utan att den besitter en del ondska, jag är rädd att jag inte kan skydda dig. Jag hoppas att du med hjälp av oss, mig, din pappa och alla som står dig nära kan klara av alla dumma frestelser, alla hinder och alla motgångar som livet bjuder på. Jag är rädd att vakna en dag och känna att jag kunde gett dig mer, att jag inte försökt tillräckligt. I livets skola är det viktigt att tro på sig själv, att finna en styrka som gör att du värdesätter dig själv, att du är rädd om dig och att du tycker om dig för den du är. I den bästa av världar skulle jag skydda dig från allt ont, men det är omöjligt. Det vi kan göra vårt yttersta i är att vägleda dig och stötta dig efter vägen. I dag utstrålar du sån otrolig värme och omtanke, det har du fått från din pappa, jag hoppas du behåller den egenskapen. Jag tänker inte sopa framför dina fötter, lyfta bort stenar framför dig eller ge dig guldpengar i tron om att kunna köpa lycka. Lyckan kan du bara hitta i dig själv, den Sanna lyckan finns hos dig själv. Varje dag bjuder på nya valmöjligheter, jag hoppas att du väljer att vara glad, att du väljer att leva, att skratta och njuta.

Det finns inget jag är så rädd för som att en dag vakna och känna att jag misslyckats, att jag inte gjort allt för ditt absoluta bästa.

Kunde jag skulle jag ge dig en annan värld, en värld utan dom svårigheter och utmanade faror som lurar bakom varje hörn. Det är inte möjligt, istället lovar jag att göra mitt yttersta för att ge dig verktyg och förutsättningar att göra rätt val i livet, att finnas även när du går vilse och att oavsett vad älska dig villkorslöst!

Akta dig för eld och djupa vatten, älskade älskade trollunge!


fRedag

På jobbet. Maud gjorde smörgås tårta till oss som vi ätit idag, alla jublade.
Hur gott som helst.
Jag tog med några grabbar och Molly (hund) och gick en promenad i Nipan som avslutades i svar trappen, fy fan. Mina ben skakade innan jag ens var uppe och halsen blödde av mina andetag. Jag har NOLL grundkondition. Dags för en förändring? Jo jag tror de va.
Imorgon åker vi till Sundsvall. Jag ska se Titanic i 3D. Underbart. Shoppa och dessutom får jag nog träffa mina <3
Jag saknar denna kille så det svider i hela mig. Han ringde nyss och berättade att han varit i Bergsåker på trav med "mopparn" och pappa. Go skit!
Nää nu ska jag jobba, synd bara att det var någon IDIOT som uppfann ett spel som heter KODD!
Aja.. ha de fint!

Prestation.

Fan va det suger ibland med eget ansvar. Det är ju ungefär mantrat på jobbet. Det eviga egna ansvaret. Personligen tycker jag att det kan vara skit jobbigt ibland. Jag rycker på ögonbrynen åt dom som tar hem tvätten till sin mamma, jag blir brydd när någon inte kan stryka, inte vet hur man skriver en adress på ett kuvert eller aldrig städat på riktigt. Jag blir fortfarande förvånad över dom som inte vet hur en internetbank fungerar och jag kan störa mig på människor i min ålder som inte tar eget ansvar. Men det kanske bottnar i avundsjuka. (nu menar jag inte att jag skulle vilja ta hem min tvätt till min mamma, hon skulle dessutom totalvägra om jag gjorde det av ren lathet) Jag menar att jag ibland kan längta tillbaka till tiden då jag var, låt oss säga 17. Jag hade så där lagomt ansvar. Mamma och pappa betalade räkningarna (hyran) så länge jag skötte skolan. Jag bodde ensam med min bästa vän som granne 16 mil hemifrån. Jag åkte hem på helgerna för att hänga med kompisar och just mycket mer krävdes inte. Mamma kunde nu och då skicka med matlådor, lite pengar och Ja, hon tvättade åt mig ibland.
Nu känns det som att det är så mycket. (vågar man ens säga det) Jag har ju ett ganska okomplicerat liv, och mer tid än dom flesta. Men ändå. Jag kan tycka det är tungt att ALLTID, se till att alla har rena kläder, att det finns mat hemma så det räcker, att det är rent och fint hemma, att Theos dagis schema varje månad ska matcha mitt och Johans arbetsliv, att se till att ombyte och blöjor finns på dagis, att konstant ordna inför dagarna som kommer, att värna om alla runt om, att laga, att diska, pissa, skita.. Tanka bilarna, röja ute (det är ju som grannfejden här, här har vi redan börjat kratta) (!) Att hålla koll på dagarna sopbilen kommer. Idag fick jag smått panik, jag hade som nyss plockat bort vinter prylarna och vaknar till snökaos, så jävla tröttsamt. Ner i källaren och upp med varmare mössa, varmare vantar och fodrade skor igen.. (till T) Till vilken nytta. Dom var för få i personalen idag för att kunna ta ut barnen. Aja, ingen skada skedd, men den där påträngande prestationen är förjävla jobbig ibland. Blää.. Jag har inte ens packa och jag skiter i det idag, lämnar Theo tidigare på dagis och gör det imorgon bitti.
Jag kollar filmer på mitt konto och blir glad igen..
Idag är Theo ledsen för att det snöat på hans nytvättade traktor, men han skulle tvätta den med pappa Johan när han kom hem från jobbet.
Det här var ett spännande ord. Undrar verkligen vad han säger :)
Och ja, till mina egnas förfäran släpper jag bomben, det är bara att inse. Vi har förlorat ett fan. Han konventerade så fort den egna viljan trädde i kraft ;)
Konstigt nog sitter jag nu ENSAM i soffan och kollar på Matchen, inte för att det inte finns något annat att se, inte för att det är jätte spännande, utan för att det är lite, ytterst lite spännade..
Sov gott.

I bilen

Jag är i övik. Ska hämta hem ett blocket fynd samt hjälpa en vän i möte.

Skulle upp 06 men vi försov oss 07.10 kom vi upp, ingen katastrof men jobbigt. Påsarna under ögonen är ju inte direkt smikrande. Jag blev uppe en stund igår och letade semester lektyr. Adlibris hade jätte bra priser och en grym app som gjorde beställningen enkel. Theo var lycklig över att få komma till dagis. Jag saknar honom redan. Ska passa på att umgås ikväll sen kliver jag på jobb pass.

Nu måste jag sluta.
Ha de gott


Måndag måndag

Det har varit en bra dag. Jag somnande och sov med Theo innan vi träffade barnen i lekparken. Dom frågade efter Johan och när vi skulle åka frågade dom när dom fick komma till oss, så det blir nog bra det där.
Vi åkte till Farmor och till Ica för att hansla Theo fick en Blixten keps, överlycklig åkte vi hemåt och Farmor bjöd på pizza.
Theo fick vattna blommorna på hennes balkong :) Det var kul.
Imorgon åker jag till övik i andra ärenden. Men om jag hinner hem i tid ska vi gå och titta på fotbolls träning.
Theo kollar på ToyStorie 3 just nu, jag skulle kunna gå och lägga mig, men tydligen inte han.
Dax att förbereda morgondagen.
Ha de fint.

Hopplock

Varför köpa en bugaboo för 7000 när man kan köpa en UNDERBAR brio för nån hundrig begagnad?
Jag fick en likadan av Mamma så nu har jag två. Den ena har dock tillhörande sufflet vilket jag ville ha när vi åker till Turkiet (vågar jag mena att den jag köpte själv också är snyggare) men sånt bryr sig inte mamma om.
Däremot var det en OTROLIGT uppskattat ratt på den hon införskaffade och den fungaerar också utmärkt. Båda är i bra skick trots antal år på nacken. Jag monterade ner hela skiten igår för att kunna tvätten upp tyget.. Det gick fint.. Var nervös för att få tillbaka allt..
Det tog en timme innan jag fattat hur allt skulle sitta men nu är den ren och fin.
Den bästa begagnade barnbutiken finns i Timrå, Butik Liten heter den. Hon har mycket märkeskläder och annat fint till en billig peng.
I övrigt har mina fiender kommit på besök även denna vår. Det verkar som att dom förökat sig, dom är flera och dom är överallt. Jag krigade mot dom hela våren/sommaren ifjol utan vidare resultat. Detta år har jag en son som gärna mosar dom, men de är inget jag uppmuntrar direkt. Årets stora myr krig har startat. DOm har redan invaderat hela mitt hem :( Let the War begin!
Solen har tittat fram. Jag har fått ihop studsmattan, men jag önskar Theos Faster bodde närmare så hon kunde visa hur man får sit nätet. Hur jag än vrider och vänder är det som att det är för litet.. :S får grunna på de en stund till. Gissar att vi ska tvätta traktorn igen. Klockan 14 ska vi träffa "kontakt" barnen igen. Det blir kul. Theo längtar.. Sen ska vi som sagt till Farmor. Jag skulle handla men jag väntar med det och gör det med henne i Njurrunda istället.
Nu ska vi byta blöja och gå ut en stund. Ha de gott.

Måla, fixa och köra traktor..

Johan sover. Jag vaknade före Theo.
Idag skiner solen, det kommer bli varmt och härligt och jag har lovat Theo att köra nya släpet till traktorn.
Vi ska byta ett par skor och fixa en massa hemma. Men först av allt ska vi måla dörrfoder så det är klart när J kliver upp för han ska få listerna på plats idag. Jag har nu på morgonen bokat tågbiljetter, det blev ganska billigt. Vi hade tänkt ta bilen till Gävle och tåg därifrån. Men det kändes lite vanskligt för vi kommer vara trötta när vi kommer hem och ingen kommer vilja köra så jag kollade och tur och retur från Sundsvall till Arlanda kostade 1060 kronor för oss alla tre.
Men jag ska dra igång dagen och inte låta en minut av denna fina dag gå till spillo.. :)
Ha de fint.

Nu äre Lördag..

Idag har vi satt sprätt på sparade pengar inför resan. Första stop var drakborgen för att Theo skulle bli trött. Sen birsta.  Theo har fått ny uv dräkt och sommar kläder/skor. Johan har införskaffat sjukt snygga shorts, linnen och skor. Jag har införskaffat en ny bikini, skor, byxor och linnen. Sjukt bra Rea på VeroModa. Dessutom var jag till Bergsåker och köpte en ny Brio sittvagn till Theo, vi har en redan men jag ville ha en med sufflet inför resan, den var billig och bra och jag fick en åkbräda med :)
När vi väl kom hem tog jag tag i tvättstugan. Slängde ut dom halv ruttna mattorna och skurade upp där inne.. Blää. JOhan köpte hem kina mat medans jag gojrde spagetti och köttfärssås till mig och Theo. Byggare bob går för fullt här hemma och Johan är ute och joggar..
Igår slumrade jag till på soffan. Jag hade bett Johan väcka mig 22 så jag kunde se BigBrother. Men vaknade 01.30 av att både Johan och Theo sov brevid mig.
Just nu tjurar Theo för att han inte fick en Tom & Jerry påse som lördagsgodis. Han valde själv att köpa lite godis på drakborgen. Han får tjura en stund till så går det nog över. Själv ska jag ta kokhett bad. Gissar att det blir en tidig kväll även ikväll då Johan har sovmorgon imorgon ;)
Ha de gott.

Torsdag.. Ikväll kommer J hem

I väntan på sopbilen..
Tänk att det kan vara så kul :)
Mrs Butter för att jag vill ha ett kort innan han får gå ut ;)
Converse som han fick av Ronja sitter nu perfekt.
Jo men det har varit en bra dag, vi har varit ute ganske mycket.
Hälsat på Embla och nu väntar vi på att Johan ska komma. Dom blir sena man jag har lovat att hålla Theo vaken.
Ha de gott.

sop torsdag..

Det är torsdag imorgon.
Det innebär framför allt två saker.
1) Johan kommer hem. Äntligen. Har stort behov av vuxen prat och en hel helg tillsammans kommer verkligen lägligt. Kanske drakborgen får ett besök av oss :)
2) Sopbilen kommer. Theos bästa dag, det är den enda dagen som vi får sitta på köksbordet. Det är för att vi ska kunna se när tunnan tippas och för att kunna vinka till den alltid så glada sopgubben :)
Kanske blir det bättre väder, det skulle göra gott. Pratade nyss med Ronja och jag är inte ensam om att bli deppig när det är grått.
Två gånger idag har loket fått nytt batteri, måste köpa flera imorgon.. Det är nog det bästa köpet hittils och värt varenda krona. Pappa har skickat sms, det blåser lite i Turiket, men deras hotell var toppen, så även maten. Detta innebär ju också att Fanny klarade flyg resan ;) Jippie.

Bilen från helvetet..

Jag och T har varit till affären och handlat.
Och tvingat ut oss i pissvädret och vi blev piggare. Eller han var redan pigg :)
Det regnar i Bergeforsen :/
Dagen grubbel grotta. Passaten.
Vi (eller Johan) köpte Passaten för 49000 kronor. I några veckor gick allt bra.
Vi (eller Johan) har gjort kassa bil äffärer men denna bil är nog den värsta.
Nu läcker den bensin. Jag minns inte allt som varit fel under dom senaste månaderna men jag vet att jag har ingen större fiende än denna bil. Sen Johan började i Falun kan man säga att vi fått lägga varje trackt krona på bilen.. Jag har räknat ut att den under dom senaste månaderna kostat oss 47000 kronor i enbart reperationer. Alltså utöver bensin, skatt och försäkring. FYRTIOSJUTUSEN KRONOR!!!! Förstår ni vad mycket annat vi hade kunnat göra för dom pengarna. Vi och bilar är ett stort - tecken. Fan för detta as.
Efter att vi lagat bensinläckan är vi förmodligen uppe i mer utgifter på rep än vad vi betalade för själva bilen. Så vi kan ju konstatera att trots att Johan legat borta ett tag så har kassan inte direkt klirrat för det. Bilen har tagit alla kronor skulle jag vilja påstå. Nu är det dags att göra slut. Den ska bort. Jag har fått nog och förhoppningsvis Johan också.. Gränsen är nådd.. Passaten kan lika gärna skrotas i mina ögon. Det är en tjuv. En världelös skrothög!
Vi har ritat en teckning, den ska på begäran av Theo skickas till en skäggig gubbe på storgatan, och mitt brev till en vän ska också på lådan. :) Nu ska vi se barntv innan sängen ropar på Theo

Hur stänger av sitt hjärta från känslor för en stund bara..

Jag vaknar och strosar runt hemma. Öppnar altandörren för att få in luft, känner mig unken och det är kvavt inne. Ute är det helt grått, det småduggar. Gräset är brunt och hela gatan verkar sova.
Men i mitt fönster har mina blommor blommat igen, det är andra gången nu. Och första gången i hela mitt liv som jag får en (denna gång 2st) blommor att överleva.
Jag sitter med huvudet i min kalender och försöker planera in en resa till Gävle och kolla upp Midsommar.. Det går inte. Jag har inte slutat jobba. Eller jag har slutat jobba på mitt schema, men i mitt hjärta jobbar jag som aldrig förr. Jag gör det jag har lovat mig själv att inte göra, jag har tagit med mig jobbet hem, och alla känslor också. Ringer socialtjänsten för att få lite klarhet i ett egentligen avslutat ärende.. Theo efterlyser min uppmärksamhet. Han får två polly godisar medans jag avslutar samtalet.
Jag kollar mailen och ser om jag fått svar på en del frågeställningar och om mitt förslag varit något av intresse. Jag funderar, försöker hitta olika utvägar och lösningar. Jag känner mig som 14 igen och tror att jag ska kunna rädda alla från allt ont, trots att det många gånger är självvalt.
Theo vill leka med tåget, jag leker, men jag är inte där.. Jag är någon annanstans. Ringer ett samtal igen. Det känns lite bättre. Kanske kan det gå vägen..
Jag bestämmer mig för att lägga bort hela min arbetsväska, kalendern och i tankarna kastar jag bort jobbet, ut genom fönstret, och tänker att jag tar tag i det efter helgen. Jag vet att det inte kommer fungera, men en stund iaf. Mobilen ska jag lämna. Jag ska inte själv ringa. Ringer andra är det skillnad. Tänk om man skulle få lön efter hur många tanketimmar som läggs ner på jobbet, då skulle jag vara rik.
I eftermiddag ska jag kolla upp möjligheter att komma iväg, till Gävle. Koppla bort. Och midsommar ska jag planera. Vi får besök av vänner från Gävle, jag ser en härlig sommardag framför mig med grillat, barnen som leker i studsmattan, gott vin och härlig musik. Jag har sån tur. Borde verkligen uppskatta mitt liv mer.
Och trost denna dag då mamma varit frånvarande är han glad. Det skrattas som aldrig förr när loket kör av tågbanan.
Och tågbanan, vad gjorde vi innan tågbanan? 7 batteri har gått åt sen den kom hem till oss, en om dagen i snitt :) Nu ska vi vila lite sen blir det full fokus på tåget, blixten och kanske bygger vi en kojja. Theo pratar om Lukas, men jag vet inte hur vi ska få tid :/ Ska se över det med.
Nu, nu stänger jag av, delmålet blir att fram till middagen koppla bort.
Ha en fin dag.

Sammanfattning.

Ja dagen idag har ju varit så där.. Jag har blivit frisk iaf, men vägen dit har varit bedrövligt.
Jag och Theo lagade iaf köttbullar till Middag :)
Mina snickare här hemma. Johan har nästan blivit klar med rummet <3
Vi har målat och fixat paket som vi ska skicka med till Farfar.
Fanny har bakat muffins ikväll :)
Jag har packat och gjort klart för Påskdagar hos Mormor för Theo och femdygns pass åt mig själv.
MYCKET PACKNING!
Imorgon kör jag Johan till tåget sen drar vi mot Norrland.
Jag lånade bilder från Emmas blogg sen gårdagen..
Grabbarna :)
Lill jesper.
Riktigt trevligt hade vi. Tills dom åkte hem och det blev sjukstuga här hemma.
Årets första åktur i cyckelvagnen. Idag har jag införskaffat en cykelpump så nästa gång Lukas kommer jag lovat att vi cykla en tur :)

HOST HOST

ÅHHH Inget går riktigt som planerat..
Vi hade en super bra förmiddag med Jocke och Bella på drakborgen. Dessvärre hostade Theo ganska mycket och sa självmant efter ett tag att han ville åka hem (vilket aldrig någonsin skulle ske om varit kry)
Nu har vi köpt hem hostmedicin då hostan blev värre och just nu kollar vi blixten.
Jag skriver packnings lista, drömmer mig bort och tjatar på Johan att köpa hem Pizza. Orkar just inget annat idag då all min energi gått till att vara irriterad ;) Tänk om jag lagt den energin på något vettigare.. Hmm.
Har inhandlat två nya resväskor inför resan så jag kan börja packa (ja det är en månad kvar) men man kan väl längta.. Och varje gång jag lägger ner någon där är vi ett steg närmare sol och bad. Tittar jag ut nu så spyr jag. Det är snö storm och kallt :( fy tusan för detta.
A, nu kan det bara bli bättre här ifrån.. Jag har börjat med en recept bok, Emma har inspirerat mig :)
Hoppas att min vän kommer hem över påsk, även om vi bara kan ses en dag, men ändå.
Aja, nu ska jag fortsätta med min klister bok ;)
ha det gott.

REDO

Vi är reeeeedo! Fokuser!!!! Redo!!
För DRAKBORGEN! Jag och Theo hade nyss en rolig disskution.
jag: "Theo du får inte ha tutten på dagen"
Theo: "men Lowa ha ju"
jag: "Ja, men Lowa är ju liten"
Theo: "mamma, jag å liten"
Jag: "men Lowa är mindre och hon får bara ha den om hon är trött eller ledsen"
Theo: "Mamma, jag är ledsen"
Hmm.. Smart av honom, men jag föll inte för den riktigt..
Vi har kört med Tågbanan (så klart) och jag har packat ihop en liten bag för en förmiddagen i fart :)
Jag har sen vi flyttade hit haft lite dåligt samvete mot Theo för att han inte har någon att leka med förutom barnen på dagis. Och jag själv har ibland saknat att kunna se honom vara med andra också. Men den där tanken är ju helt fel och sen en tid tillbaka har jag omvärderat den. Han har ju massor av vänner. Oliver och Lukas står högst upp på listan ;) sen har vi ju så klart grann flickan. Det är kul för honom! Dom här dagarna har det varit fullt ös. Först en fredag med Oliver, En söndag med Oliver och en Måndag kommer med Lukas. Underbart.
Ha de fint, för det ska vi :)

RSS 2.0