Snett och skevt.

Det gick åt pipan.
 
Idag har vi hunnit med massa skoj. Loppis i Viksjö, Traktormuseéum, Ikea :)
Var över till grannen en sväng som visade hennes sy ateljé, fy bubblan var avundsjuk jag blev. Hon kan verkligen verkligen sy och har alla möjliga tyger och maskiner.. Blev så lyrisk att jag gick direkt hem, slet fram syrrans maskin och massa gamla kläder och försökte mig på att göra ett "lapp" täcke. I fyra timmar höll jag på (!) å ja, det gick åt pipan. Men det känns som att det inte spelar någon roll för jag fick iaf vara lite kreativ. Det är ju roligt ;) Kanske kan jag göra nått annat av dom snea, skreva och knasiga tygbitarna.. Vi får se.
 
 
Johan och Theo har lagt sig. Dom snarkar på bra.
 
Imorgon ska jag på en visning i stan. Vid hamnen. Med pappa.. spännande, efter det ska vi köpa biljetter till helgen och sen käka mjukglass.
 
Nu smyger sig tröttheten på och jag ska pussa på trollet innan John Blund kommer på besök,
 
Ha de gott.

Ilskan rinner över..

 
 
Dagen igår spenderades på en strand. Vi solade och badade. Hur härligt som helst. Anna och Anders var med och deras vänner. Super trevligt. Efter några timmar åkte vi hem och senare kom dom hem till oss och vi grillade och surrade. Det är så lättsamma människor att hänga med. :)
 
Idag däremot, varknar jag av klockan alldeles för tidigt. Service på bilen. Vmodigt. Det spöregnar och jag överväger att väcka Johan (hans tur att ha sovmorgon) för att få skjuts.. Men skiter i det och tar med paraplyet istället.
 
Theo pratar om tomten. Julen, granen, paketen och undrar hela tiden när snön ska komma. Han nynnar på jul visor och hela hans värld handlar just nu om tomtar och julafton.
 
Min mage växer och växer. Foglossningarna är måttligt påtagliga och trots att jag inte är stor än (i förhållande till vad jag kommer bli) gör det sjukt ont att vända sig i sängen, sätta sig upp och gå i trappor..
 
Idag kommer till allas våran förtjusning Emma, Lukas och Jesper :) Det blir antagligen lek på HÖG nivå, det vrukar bli det med dessa grabbar. Lite synd på vädret men samtidigt ganska skönt. Då kan vi sitta inne och surra. Kanske baka chocklad bollar eller annat. Vi får se.
 
 
Igår såg jag något som smärtar mig enormt och jag började tvivla fullständigt på människans godhet. På allvar så finns det en sida på facebook, en sida som går ut på att skriva/läsa skämt om Englas död. Engla som var 9-10 år när hon blev våldtagen och mördad under sin cykel tur.. NEJ! För allt i världen det är INTE ok att skämta om detta. Det finns inget humant överhuvudtaget hos människor som gör detta. Jag vill inte ens veta känslorna hos hennes anhöriga när dom får höra/läsa om dessa vidriga skämt som folk faktiskt skrattar åt på bekostand av deras älskade dotters liv. En kommentar när det kommit upp en motprotest mot denna sida var nått i stil med:
 
"Moralfags, det är ok att skratta åt skämten i hemlighet men så fort det blir offentligt är det plötsligt hemskt?"
 
NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ! Det är aldrig OK. Det är aldrig OK att skämta om något liknande. Det handlar om ett oskyldigt barn som blivit utsatt för bland det värsta man kan tänka sig, det handlar om hennes kvarvarande anhöriga som går igenom det värsta man kan utsättas för. Att förlora sitt barn, barnbarn, vän, syskon, någon som står en nära. Det handlar om en brutal handling som utförts av en väldigt sjuk människa. Vart i hela helvete finns respekten hos er som finner detta roligt? Se Englas mamma i ögonen och skratta samtidigt som du säger till henne: "Vad har elgiganten och Engla gemensamt? Båda ger en cykel på köpet!" och se vad hennes reaktion blir. Jag förstår verkligen inte hur det kan finnas människor som har den sortens humor och jag blir så fruktansvärt upprörd över att det förkommer. Om du inte blir berörd eller illa till mods över så vidrigt hemska händelser, så må det vara. Men att gotta sig på det viset i andras olycka och att vara så otroligt JÄVLA egoistiska att man startar en offentlig grupp med målet att skratta åt något liknande.. Vart är människans godhet på väg. Fan ta er som gör detta! Ingen förtjänar att bli utsatt för något som Engla blev men ni som roar er åt händelsen förtjänar måttliga straff! Skärp till er och visa lite respekt!
 
Ser vidare att det förkommer hur mycket liknande som helst. Grupper som "Gilla alla ni som tycker Anton är fet" "Gilla alla ni som tycker Anna luktar illa" och så vidare.. Vad händer? Varför gör inte Facebook något åt detta? Det är ju fullständigt sjukt att det får förekomma sånt. Det gör ont i mig. Hur tror ni det känns för Anton eller Anna eller Englas anhöriga. Ta tag i era egna problem och sluta må gott över andras. Kalla det Moralfags eller vad fan ni vill men sånt här gör mig upprörd. Arg. Fundersam över vart vi är på väg då det dessutom verkar vara fullt tillåtet att pyssla med Nätmobbing och annat skit!
 
Har något ett tips på hur man kan motverka det här så ge mig det! Eller GÖR NÅTT själva!
Kanske är det din släkting, ditt barn din vän som blir utsatt nästa gång.. kanske är det du?
Hårda straff borde införas så lågbegåvade (ursäkta mig) idioter som dessa lär sig hur man beter sig.
 
 
 
Ha en bra dag!

Bra start

"Mamma, nu är du vaken, jag vill ha en kram"
Kan man få en bättre start på dagen. Jag drar igång och packar badväskan direkt.
Johan som är arbetsskadad skulle inte kunna ta det lungt en enda dag. Vilken är en god egenskap, missförstå mig inte. Men han vill jobba ute lite innan vi åker.. Självklart ska trollet vara med på ett hörn. Med egna arbetsgrejjer sätter han spaden i jorden och jobbar som en galning.



  


Jag ska köpa med sallad och jordgubbar till stranden och det bränner på bra. Solskydd till Theo och soldräkten så blir den här dagen kanon..
Ha en bra dag!

Myrr..


Avslutar med ett lite positivare inlägg :) Vi har haft en super eftermiddag.




Kylen pryds av den vackraste killen i världen.




Ett av Theos loppisfynd denna sommar :)




Jag vädrar in till vårt sovrum och utanför bränner jag på myggljus för att få sova ifred.


När svärfar är här blomstrar rabatterna Haha



Den fina orkidén som jag fick av Johan har åter fått liv.





Medans Johan lagade middag gick jag lös på Ts rum. Rensade varenda låda och städade i alla utrymmen och kanter. Nu åker allt trasigt på tippen kan jag lova. Theo hjälpte otåligt till.. :P





Mästerkocken gjorde det igen. Underbart god mat. Köttfärsfyllda paprikor.





Har haft oväntat besök bland min post den senaste tiden. Myrr har kommit att bli en god vän till mig. Dö myror Dö!


Theo sover som en stock och jag slappar i soffan efter att ha tänt ljus i hela huset.
 
Det regnar ute, ganska mysigt att lyssna på smattret utifrån.
 
 
 
 
 

Svajjig dag..



Den här dagen har svajjat mer än andra. Vi tvätväde på väg mot traktor museét då jag fick nys om en auktion i Lunde. Det fanns masor av fina möbler och annat. Dessvärre var ju inte turen med varken mig eller Johan, inget av det vi ropade på fick vi. Sjuka överpriser enligt oss.. Eller så var vi dumsnåla. Men hoppas kärringarna får nytta av deras "fynd".. Åhh!!


I frustration åkte vi till Birsta. Jag inhandlade lite nya kläder från HM som jag faktiskt kommer i. Men ja, det blev sånna byxor med fula plösar som täcker magen. Men jag kan inte förneka att dom var otroligt sköna. Två par tröjor från monster rean som även dom kommer bli bra under amningsperioden. Lunch på tacobar blev det. Ingen höjdare det heller.

Men vi träffade på Anna och Anderas och dom verkade vara på att hänga på stranden imorgon :)
Vädret ser ju lovande ut iaf :)










Med några rabatt kuponger knallade jag in på Kappahl och kollade in deras Newbie kollektion. Sjukt fina barnkläder och det mesta väldigt neutralt. Nu sa dom till oss att vi väntar en flicka denna gång, men det är ju aldrig någon dom kan garantera men ni ska tro att det rycker i dom "söta rosa fingrarna". Blev ett neutralt set med gratis Body :) Verkar vara toppen kläder, vi får se.
 
Nu är vi hemma. Johan sover. Jag Theo och Harry kollar på Animal Planet, häftiga djur det finns. Trollet mumsar sin Tom&Jerry påse, han fick ju nys om att det var Lördag. Och jag ska snart ner i min städade ganska fina tvättstuga och grejja..
 
Men tårarna ligger och trycker.. Det lixom bränner. Är så arg. Inser att den här graviditeten som jag tidigare skrev inte liknar den första på något vis och att det faktiskt är ganska jobbigt att vara gravid. Jag har som aldrig fattat den grejjen. Tyckte det var mycket gnäll av andra innan.. Men nu vet jag att jag ska vara tyst framöver. Jag hade tur när Theo skulle komma. Nästa helg har jag bokat en tältplats. 4 nätter på Urkult. Theo och Johan skulle med var tanken. Festival, eldnatt, campingliv och skitiga fötter. Som jag längtat. Ja jag har faktiskt längtat efter att kunna ta med mig Theo, att kunna uppleva Urkult med barn, som förälder. Tvivlar inte en sekund på att det är minst lika roligt och givande som utan barn. Men min kropp skiker NEJ och mitt hjärta skriker JA.. Inser att det inte är läge att göra detta i år. Men jag drar mig för att avboka, väntar in i det sista.. Inbillar mig att det ska bli bättre, att saker ska bli mer lättsamt. Men barnmorskan, hon den vise menar att det inte är någon bra idé, att det inte kommer bli bättre. Hon menar att jag borde måla upp ett svart moln typ, och blir det bättre än det förställda molnet ska jag vara glad.. Men att campa och gå på festival tycker hon är att ta sig vatten över huvudet. Skit på dig har jag lust att svara på hennes sms, men vet ju att hon nog har rätt och att  jag bestämmer själv. Det känns bara skönare att någon annan talar om vad som är det bästa.
 
Ha de gott..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midjemåttet och svällda fötter.. :/

Fullständig skit dag.
 
Jag har ont i hela kroppen. Är på världelöst humör och framför allt fetast av allt och alla då jag inte kommer i några kläder alls.
 
Dessutom tycker jag det känns ONÖDIGT att köpa kassa gravidkläder med fula "plösar" som ska täcka magen. Ska ge det en chans och prova iaf men jag tvivlar på att det är något som kommer falla i smaken. Skit!
 
Håller humöret upp och laddar för att åka till traktor musset i mina slitna fula leggings. Theo har feber, men det märks knappt. Men vi hoppar över badet idag som jag tänkt.
 
Att förra graviditeten var busenkel kan jag lätt påstå, den här gången är det fullständigt skit jobbigt! Jag svävade på moln och njöt till fullo sist. Nu värker det på alla möjliga stället, illamående (även om det blivit bättre) och jaa.. jag skulle kunna gnälla i en evighet just nu så jag ska ta och vara tyst. Är glad att jag iaf gått halva tiden och snart får ta del av det fina med detta. För just nu är det inte så fint kring mig och den där skinande glorian som jag tycker mig se på dom flesta havande kvinnor exiterar INTE kring mig iaf.
 
A nu ska jag ta min onda och klumpiga kropp och göra något av denna dag.
 
 

Sällskapet.

Igår hade jag den bästa dagen på länge. Vi lämnade Theo hos Jocke och Bella och åkte på ultraljud. Allt var bra. Som det skulle :)

Sen åkte vi tillbaka till dom och bagav oss mot stranden. :) Helt underbart härligt. Jag badade med Oliver som verkligen INTE är någon badkruka.. Han hade förmodligen kunnat ligga lite länge till i vattnet :) Men vi avbröt vid lunchtid och åt en sjukt god lunch på ett ställe som heter spikarna. Sen var vi hemma hos Jocke och Bella hela dagen. Ungarna badade och sprang nakna hela dagen :P Vi åt godaste grillade maten och surrade till öronen blödde :) Jag tycker så mycket om dessa människor.

Vi åkte hem och var hemma vid halv tolv.

Idag var jag och Theo ute och svängde på förmiddgen. Älskar IKEAS barnland, där trivs Theo och jag kan lova att efter tre år som förälder hinner man MYCKET på en timme. Jag fick med mig ett badrums skåp hem som jag skruvade ihop och skruvade fast på badrummet uppe.

Sen har det plockats och tvättats och grejjats. Johan och Harry har målat ute på altanen. Det blir fräscht och det nyare ut.

Vid betalning av räkningar räknade jag ut att jag kan spara 400 kronor minst bara genom att be om sånt autogiro. Jag har aldrig tänkt på det förut, att dom tar betalt för alla dessa onödiga papper dom skickar ut.

Jag har skickat Johan och Harry med en inköpslista på Ica. Skönt att slippa den svängen iaf. Imorgon fortsätter organiseringen och jag ska vika kläder i drivor som ligger kastade på golvet i källaren. Och nya ställningar i badrummet uppe ska fästast upp.

I övrigt knallar det på. Mycket att göra mest hela tiden men så fort solen kommer fram lockar stranden. Och det prioriteras!

Nu får jag inte längre spendera tid här för mitt lejon. Han ryter och vrålar och talar om att lejon minsann får äta skalet på melonen. Jag håller inte riktigt med.. Men skrattar ändå. Skalet får vi nog ta och kasta.


Ha det gott.

Sällskapet.

Igår hade jag den bästa dagen på länge. Vi lämnade Theo hos Jocke och Bella och åkte på ultraljud. Allt var bra. Som det skulle :)

Sen åkte vi tillbaka till dom och bagav oss mot stranden. :) Helt underbart härligt. Jag badade med Oliver som verkligen INTE är någon badkruka.. Han hade förmodligen kunnat ligga lite länge till i vattnet :) Men vi avbröt vid lunchtid och åt en sjukt god lunch på ett ställe som heter spikarna. Sen var vi hemma hos Jocke och Bella hela dagen. Ungarna badade och sprang nakna hela dagen :P Vi åt godaste grillade maten och surrade till öronen blödde :) Jag tycker så mycket om dessa människor.

Vi åkte hem och var hemma vid halv tolv.

Idag var jag och Theo ute och svängde på förmiddgen. Älskar IKEAS barnland, där trivs Theo och jag kan lova att efter tre år som förälder hinner man MYCKET på en timme. Jag fick med mig ett badrums skåp hem som jag skruvade ihop och skruvade fast på badrummet uppe.

Sen har det plockats och tvättats och grejjats. Johan och Harry har målat ute på altanen. Det blir fräscht och det nyare ut.

Vid betalning av räkningar räknade jag ut att jag kan spara 400 kronor minst bara genom att be om sånt autogiro. Jag har aldrig tänkt på det förut, att dom tar betalt för alla dessa onödiga papper dom skickar ut.

Jag har skickat Johan och Harry med en inköpslista på Ica. Skönt att slippa den svängen iaf. Imorgon fortsätter organiseringen och jag ska vika kläder i drivor som ligger kastade på golvet i källaren. Och nya ställningar i badrummet uppe ska fästast upp.

I övrigt knallar det på. Mycket att göra mest hela tiden men så fort solen kommer fram lockar stranden. Och det prioriteras!

Nu får jag inte längre spendera tid här för mitt lejon. Han ryter och vrålar och talar om att lejon minsann får äta skalet på melonen. Jag håller inte riktigt med.. Men skrattar ändå. Skalet får vi nog ta och kasta.


Ha det gott.

Sällskapet.

Igår hade jag den bästa dagen på länge. Vi lämnade Theo hos Jocke och Bella och åkte på ultraljud. Allt var bra. Som det skulle :)

Sen åkte vi tillbaka till dom och bagav oss mot stranden. :) Helt underbart härligt. Jag badade med Oliver som verkligen INTE är någon badkruka.. Han hade förmodligen kunnat ligga lite länge till i vattnet :) Men vi avbröt vid lunchtid och åt en sjukt god lunch på ett ställe som heter spikarna. Sen var vi hemma hos Jocke och Bella hela dagen. Ungarna badade och sprang nakna hela dagen :P Vi åt godaste grillade maten och surrade till öronen blödde :) Jag tycker så mycket om dessa människor.

Vi åkte hem och var hemma vid halv tolv.

Idag var jag och Theo ute och svängde på förmiddgen. Älskar IKEAS barnland, där trivs Theo och jag kan lova att efter tre år som förälder hinner man MYCKET på en timme. Jag fick med mig ett badrums skåp hem som jag skruvade ihop och skruvade fast på badrummet uppe.

Sen har det plockats och tvättats och grejjats. Johan och Harry har målat ute på altanen. Det blir fräscht och det nyare ut.

Vid betalning av räkningar räknade jag ut att jag kan spara 400 kronor minst bara genom att be om sånt autogiro. Jag har aldrig tänkt på det förut, att dom tar betalt för alla dessa onödiga papper dom skickar ut.

Jag har skickat Johan och Harry med en inköpslista på Ica. Skönt att slippa den svängen iaf. Imorgon fortsätter organiseringen och jag ska vika kläder i drivor som ligger kastade på golvet i källaren. Och nya ställningar i badrummet uppe ska fästast upp.

I övrigt knallar det på. Mycket att göra mest hela tiden men så fort solen kommer fram lockar stranden. Och det prioriteras!

Nu får jag inte längre spendera tid här för mitt lejon. Han ryter och vrålar och talar om att lejon minsann får äta skalet på melonen. Jag håller inte riktigt med.. Men skrattar ändå. Skalet får vi nog ta och kasta.


Ha det gott.

Grubblerier..

Sitter och getar framför datorn. Funderar och förundras.
Varje val vi gör i livet är val vi måste stå för, oavsett vad.
Vi möter hinder, motgångar, motstånd, vägval och alla möjliga svårigheter.. där vi alltid måste göra ett val. Vi väljer hela tiden.

Man varenda jävla val, är något du ska stå för!
Mina val är något jag dras med, dom är dock inte tunga.
Men väger valen tungt då kan det bli tufft att stå för.

Att inte välja är också att välja.

Blod svett och tårar..

Fy fan vilken dag. Man kan kalla mig allt utom ohändig en dag som denna. Jag har fått så himla mycket gjort.

Oljat bron
Rensat och städat Johans vertygsskåp.
Gjort iordning ett städskåp (ja det tog lite mer än ett år)
Omorganiserat i källaren.
Burit hyllor och flyttat prylar.
Rensat ännu mer i källaren.
Bokat service tid till min bil, = därav tårarna.. Fy satan för att reparera saker som har med bilen att göra. Offerten på den jag ville åtgärda landade på närmare 8000 kronor. In my as. Då får det vara. Tog det nödvändigaste. Känns som att pengarna behövs till annat än bilkostander, dessa konstanta vidriga bilkostnader..

Sen har jag skrubbat och sanerat badrummet uppe. In där ska en badrums hylla snart. Omorganiserat även där.. Kastat och rensat. Fy 17 va skräp jag samlar på mig. Men jag tar vara på det som håller i kvaliten för om det blir som planerat ska jag och Emma ha loppis i Örbäck nästa sommar :) Det skulle vara såååååå roligt om det blir av. Och skönt. Det är ju ett år kvar så jag har väl ännu mera att sälja av då ;)

Har införskaffat tyg också. Neutralt så när orken kommer tillbaka ska jag sy lite. Ingen som har en symaskin och lust att komma över och trampa pedalerna tillsammans? Dock brukar inte symaskinen (som jag dessutom lånat av syrran) vilja hålla mig på gott humör.. Men vi får se hur det slutar.

Även om jag njuter av att vara ensam. Jag älskar att hinna med allt jag annars prioriterar bort så saknar jag mina grabbar. Imorgon kommer dom hem.

Jag har bokat upp svärfar i Jul också.. Framförhållning delux. Bad honom bo här under ett tag då jag vet att Pappa ska jobba/vara i Umeå och vi behöver någon som är med Theo när det väl är dax. Han verkade glad över frågan. Känns nog gott för honom att känna sig behövd. Däremot säger jag upp allt annat som har med jul att göra. ALLA är välkomna hit :) Självservering och självservice blir det då jag själv mest tänker ligga och vara as fet och invänta verkar. Men mer jul än så blir det inte. Julgran har jag dock lovat Theo. Och om han pallar trycket kommer nog Tomten en sväng också.. Men hör.. Jag är inne i juletid? Stop och belägg.. Det är ju sommar nu.

Nää, nu ska jag samla nya krafter så jag kan fortsätta denna organisering, gäller att inte tappa stinget, då är det kört.

Ha de gott.

Flugan..

Jag var vaken sent, läste ända in på små timmarna. I morse vaknade jag 05.30 första gången av en fluga som surrade i mina öron.. Så fortsatte det fram till 07.30 då jag la mig på soffan.. Men den där vidriga flugan vägrade låta mig sova. Jag försökte döda den flera gånger men den överlistade mig. Jag gav helt enkelt upp.. Det var den sovmorgonen. Har pratat med Theo nyss. Jag saknar dom.

Idag har jag tre saker att göra. Trimma, Vika tvätt, Tvätta och eventuellt rensa i Johans verktygs skåp. Vi får se.

Flugan surrar på mot fönsterrutan och det är grått ute. Vilket känns ganska bra då jag ändå måste vara inne för att få allt gjort bortsett från trimningen.

Bebisen lever om i magen, det är som en torktumlare där inne och jag längtar såå till ultraljudet. Ska bli spännande. Om vi tar reda på kön eller inte har vi inte riktigt bestämt. Theo ska iaf få vara hos Oliver, vilken han pratar om hela tiden. Snällt av Jocke och Bella, vi hade ingen barnvakt och barn fick inte heller följa med så det var tur att det löste sig.


Hemma..

Jag hinner inte med att hänga här så mycket. 
 
Minns inte när jag skrev sist. Men nu har jag iaf kommit hem från Uppsala. 
Blev väldigt spontant att jag hängde med mamma och Syrran för att titta på syrrans valp som hon köpt. 
Vi fick låna Ronjas lägenhet, jag hade inte sett den innan. Den första hon bodde i var super fin, men denna var ännu mer top! Egen uteplats och hur fint som helst. Mange kom med nyckel och visade oss vägen till stan. 
Vi lallade runt på stan under kvällen men jag la mig redan halv nio för att sova. Idag hälsade vi på lillvalpen, super söt. Sen åkte vi hem. 
 
Jag drog direkt igång hemma. Harry, Theo och Johan hade redan åkt till Rätan så jag är solo hemma. 
Rev ut hela mitt kontor (som aldrig någonsin använts) och har påbörjat projekt STOR GEMENSAM GARDEROB. Och jag tror det blir bra. Kylen och skafferit är rensade och rengjorda och jag har handlat. Sjukt vad mycket man hinner bara man får vara ensam hemma. Imorgon ska jag trimma gräset och sortera/rensa bland allas våra kläder. Dessutom ska jag leta fram Theos små bebis kläder som jag vet att jag sparat någonstans. 
Den nya vagnen vi köpt har kommit, jag vill bädda och bona, har självklart förlossnings garati på den uifall något skulle hända. Men denna gång blev det en Brio. Hoppas att den håller högre kvalité än dom fem tidiagre vagnar jag provat. Har som aldrig varit nöjd riktigt.
 
Jag har ingen sladd till mobilen heller så jag kan inte ladda upp några bilder utan att gå via facebook och det vill jag inte just nu. 
 
Men jag har iaf gjort en beställning till Theos 3 års dag från barnkalaset.se så nu är önskningen om Blixten Tema uppfylld :) 
 
 
I övrigt rullar saker och ting på. Vi njuter av semester allihopa. Jag vill helst bara vara hemma och göra klart så mycket som möjligt av dom saker som "aldrig annars blir gjorda", men vi ska nog hinna med det också. Det enda jag har planerat in i sommar är Urkults festivalen, vi ska tälta. 
 
 
Ikväll ska jag se dokumentär om vad som hände efter katastrofen i Norge.. Sen sova. Och eftersom jag råkar vara ensam så innebär ju det även, Sovmorgon. Underbara sovmorgon.
 
Ha de gott
 
 
 
 
 

Våran dag..

 Vi har flängt och flugit hela dagen nästan. 
Varit på olika loppisar. På eftermiddagen har vi sovit så vi lär bli vakna in på natten, men vad gör väl det? 
På kvälls sidan har vi även gjort klart Theos pannkaks kiosk. Så nu äter jag pannkaka för fulla muggar ;) 
Vi gör det bästa möjliga av dagarna, 
 
 

Home

 
 
 
På barnensdag. Där delade Tom&Jerry ut godis och ballonger, det fanns karusell och massa djur. Brandbilen kom och släckte en liten brand. Och massor med barn. :) Vi har varit tre dagar i Ramsele, jag skulle ha jobbat, men jag är sjukskriven av olika anledningar. Hur som haver så har vi åkt hem idag, Jag och Theo. Vi har varit på loppisar och sen köpte vi med oss nya sängkläder och jordgubbar hem :) Theo fick en cykel som han kan ha hos Momma, det var uppskattat.. Här är han ute i spöregnet. 
 
Ikväll ska vi bara mysa. 
 
Ha det gott. 
 
 

Fel

Helt fel tillfälle.

Det blir inte alltid som man tänkt sig,
jag omprioriterar min tid.

Chill

 
 
 
En riktig slapp morgon valde Theo idag. 

Måndag.

Det är måndag. Johan är på jobbet. Det ser ut om satan själv flyttat in här hemma. Jag tycker att jag plockar hela tiden, men icke. Varje dag tänker jag "idag ska jag fixa allt" men det är som att jag går på nån sparlåga och inte tänker ta mig för ett skit förns min semester börjar. Men så kan det ju inte gå till. 
Jag har iaf tvättat hela morgonen. Men va tråkigt det är. Om det iaf kunde bjudas på lite sol? 
 
Det är skönt att Johan är hemma igen iaf. Igår såg vi film och snackade prioriteringar för semestern. 
Det viktigaste blir att få ordning i sovrummet. Jag vill ha hela väggar och golv innan bebis kommer. 
Sen finns det tuen andra saker som behövs fixas här hemma. Men vi måste göra nått kul också. 
Om det bara blir sol kommer vi spendera många kvällar vid sjön. 
 
Nu ska vi till dagis och få lite papper påskrivna. Posta brev och handla kyckling. 
Om det inte regnar tänker  jag ta familjen på kvälls promenad.. Jag känner mig helt förslappad. 
 
 
Ha de gott. 

Ikväll kommer J :D

Det har regnat hela dagen. Det här skulle bli en fixar dag, men det har det verkligen inte varit. Vi har kollat tv och myst hela dagen. Jag har enbart tvättat. Och jag tänker inte ha någon ångest över det heller. 
 
Theo är super mysig. Vi väntar på att klockan blir halv sex. Då ska vi hämta Johan på tåget. 
 
Fanny ringer och surrade podcasts, så nu sitter jag också och tar hem nya. :) 
Den här veckan jobbar jag sista passet innan semester. 4 lediga veckor. Går det? 
 
Det ska bli skönt. Känner att jag har massor av projekt här hemma som behöver göras klart. 
 
Nu ska vi klä oss efter väder :/ och hämta Pappa Johan :D
 
Ha de gott. 

"Joho"

Då var det Tisdag. Vi är vakna och ligger och drar oss i soffan. 
Rörmockaren är här, sista rycket, vattnet är avstängt. 
 
Har lovat Theo lunch på Järnvägsstationen innan vi åker (Mcdonalds) Johan ska till Linus. 
Hade verkligen velat följa med känner jag nu så här 2 timmar innan tåget går. 
Men vi åker till Momma. Theo tjatar. Han packar ner hela sitt rum i hans väska och jag får hejda honom. Han släpar på grävskopan ute och jag får muta honom för att förstå att vi inte kan ta den med. Tålamod är inte hans starka sida. Han ska åka NU. NU. NU.
 
Jag: "Theo vi ska ju köra pappa till tåget" 
Theo: "Men jag ska till Momma nu"
Jag: "Du kan ju inte åka utan mig" 
Theo: "Joho"
 
 
 
Vi hörs. 

Tivoli

 
En kalas kväll :) Vi åkte till stan och gick på tivoli, parisehjul och ett tåg :) Skit kul, tyckte vi alla! 
 
Självklart köpte vi med oss en Blixten ballong hem. När vi kom hem hälsade min pappa på. 
Han hade varit u Umeå och åkt förbi en affär som vi var in i då vi var där. Johan hade då suktat efter ett speciellt fiskespö, men det blev ingen affär. Idag fick han det av pappa och han blev super glad. Theo visade ivrigt upp hans grävskopa och har varit super mojjig med mig hela dagen. 
 
Imorgon åker jag och T till Ramsele några dagar. Känns super att få lite tid med honom när vi inte setts på så länge. Johan åker till Linus och lever rövare ;) 
 
Ha det gott. 

Härlig energi!

Hemkommen från jobbet. Vi har haft det super gott. Haft SPA ;) 
Svängt in hos mamma och fått tårta :)
Ätit jordgubbar i mängder.Samtidigt har jag fått daglig uppdatering om vad mina grabbar gör
 Dom Har varit i hemlingby och kollat på får och lekt 
Sen har Theo varit med Isabell på Furuviksparken, dom verkar haft toppen kul. 
 
GIFISARNA <3
Efter det åkte dom till Hillmanskroken och hängde med Kian, lördaggodis framför tvn Uppskattas :) 
 
Men det kostar att ligga på topp. Efter massor med skoj under flera dagar blir man väldigt trött, som jag skrattade när jag fick bilden. Theo tar en tupplur under farfars bord ;) 
 
 
 
Idag plockade jag hemma och grejjade, tog en vila. Sen åkte jag för att kolla på vagnar. Fastnade för en speciell, men 11600 känns inte i prisklass :/ Får leta vidare. Jag köpte iaf en grävskopa till Theo, som han ska ha i sin sandlåda som han fick förra året. Fan va kasst av oss att skaffa sand förns nu, men nu ska äntligen få leka i den :) När jag var klar åkte jag hem till Sandra. Vi skulle ut till en ö och grilla. Men båten var trasig och det var ganska kymigt väder så vi gick på stan, det blev aldrig Daltons, men vi åt utsökt kvällsmiddag på Invito. 
 
 
 
 
 
 
                                     Jag känner mig som en ny människa fylld av ny fräsch energi. Det är alltid roligt att träffa Sandra :) 
 
 
Så där.. nu ska jag sova, imorgon tar jag en SOVMORGON, jag tänker inte ens ställa klockan för efter jag kom hem har jag både damsugit och skurat samt slagit in Theos paket. 
 
Ha det gott! 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0