Bra start?

Dagen fortsätter med kassa nyheter. Johan blir inte utskriven från sjukhuset, dom vill ge honom mer antibiotika. Jag och Theo hälsade på honom och han mår bra, det är ju huvudsaken.

Pappa har dragit ut sin tand, han har sån tandvärk så efter att vi hämtat husbilen la han sig i den och han sover nog ännu. Fanny och Tuva har också lagt sig. Jag och Theo har ätit middag.
Theo fick traktor bestik av Carina och Anders i 1 års present. På den tiden var han inte så intresserad, han åt heller inte själv. Igår när jag letade bilnyckeln fann jag dessa och gissa om det blev SUCCÈ vid middagsbordet! Så, Carina: TACK! Spagettin bara skopades ner i magen på en sekund och Theo brummade och åt helt själv :)



Trots alla motgångar känner jag mig vid gott mod. Jag längtar tills vi kommer iväg, men huvudsaken är alla mår bra. Tur att vi har bokat in två veckor, då blir en dag eller två mindre inte så mycket.
Så länge kollar jag och Theo film och myser som tusan. Snart ska vi ut på tur och kolla in Forsmon :)







Nu ska vi prakera bilarna, traktorerna och lastbilarna på plats.

Ha en fin dag


Söndag.

Ja vilka dagar. Har just pratat med Johan, han mår fint. Betydligt bättre än igår.
Antibiotika i dropp och svullnaden var veck. Han är på väg hem säger han själv trots att doktorn inte ens varit där ;) Haha..

Pappa ska till tandläkaren, han bet sönder en tand igår så hur denna dag blir återstår att se. Vi friska ska iaf luncha i Sörberget för att sen ta Tuva till kloklipparn :P

Köpa det sista inför semestern om den nu blir av. Jag väntar med salladen tills vi vet hur gubbarna mår.

Jag har tagit mig friheten att packa till Johan, det var nog ett misstag haha.. Ni som känner honom vet ju hur han är. Det kommer vara fel skjorta, fel kallingar och bara ett kaos så kanske lika bra att han får gå igenom det en gång innan vi åker.

Theo har fått en av traktorfilmerna, den lilla röda traktorn, så den går på högvarv här hemma.




Grillkväll







En av dagarna bjöd vi in några vänner. Anna och Anders, som jag inte träffat på 4 år :)
Jocke, Bella Oliver och Lova :P Emma Peter och Kian, var ju redan här.





Vi käkade och barnen lekte som galningar.




Oliver och Theo :)





Bella och Oliver. Grabben ville ha vit glass :P




Jocke och Lilla Lova :)



Det var en trevlig kväll.


LÖRDAG






Har massor med bilder att lägga upp, men jag måste vänta tills jag har ett annat internet :)







Full rulle.

Det har hänt en del sen sist och jag har inte alls hunnit med.
Vi har haft det jätte bra. Niklas och Neo var hos oss en vecka.
Jag tog Neo en dag medans Theo var hos momma. Vi var på drakborgen och drog runt på loppisar :)
Under helgen kom Tina och Rickard med familj. Vi grillade och hade det gott. Dom följde med en sväng till Ramsele också :)

Under måndagen kom Emma, Peter och Kian, så stor han blivit. Kryper och har sig :) Bella, Jocke, Lova, Oliver, Anna och Anders kom på middag och Det var trevligt.
Jag packade ihop och åkte på jobb under ondagen. Igår fick Littan rycka in då Johan låg i 40 graders feber.

Vi ska under helgen fram till söndag fixa hemma. Klippa gräs. städa och packa. På söndag eftermiddag åker vi med husbil mot Öland i två veckor. JAG LÄNGTAR: Om inte förr så kommer bilder under bilfärden. Theo har haft sönder min internet sticka så jag måste ta och skaffa en ny.

Ha det fint.


Lådbilar wiii...

Idag har jag hängt med Neo :) Vi åkte till Birsta och kollade i affärer och sen besökte vi drakborgen. Snällare unge får man leta efter inte minsta lilla gnäll på hela dagen :) Sötnöt!
På hemvägen gick vi på loppis och sen hem och mötte grabbarna som kommit hem med en fin regnbåge. MUMS.
Vi grillade och nu sover Neo och vi andra slappar.

Jag sknar Theo. Har suttit och pratat med Pappa om semestern, vad vi ska göra och så och jag hittade den bästa aktiviteten för Theo, LÅDBILSLANDET på öland, där man får köra traktorer och lastbilar i miniformat. Lilla vännen kommer stråla av lycka. Jag gillar att planera så nu har vi bestämt lite kring nästa helg och så. Fram till dess är det fullt upp. Vi fixar smått här hemma. Imorgon kommer flera från Gävla, svägerska m fam. :) Och på Söndag byts den husvagnen ut mot Nästa, Emma och Peter. =) Jag jobbar onsdag till Lördag och på Söndag åker vi. JAG LÄNGTAR.







Hur som helst så njuter jag som 17 nu. Känner mig fri som en fågel då jag bara utan massa måsten (dom har jag lagt åt sidan) kan unna mig mig en helkväll i soffan. Underbart. Imorgon är dock kraven åter. Det ska hyras släp och röjas här hemma och altanen ska oljas. Vid ett tillfälle imorse nämnde jag att Johan skulle få forvård ikväll. Det får jag äta upp nu. Fan ;)

Ha en fin kväll!


Barnledig



Jag tror jag är kär i Ulrik Munther


Theo fick köra traktor i Nässjö med Lelle idag. Gissa om han var en lycklig kille efter det. Jisses. Vi var hos mamma ett tag och på eftermiddagen åkte jag hem igen. Nu slappar jag med Johan och Niklas i soffan, har nyss oljat ute möblerna, kanske får jag ta ett varv till imorgon, får se hur det drar.

Njuter ett glas vitt och ska snart ge mig in i böckernas värld med risk för att bli kallad gammalmodig, man blir det här hemma om man går och lägger sig när man är trött. Och det är jag! Sjukt trött. Min sovmorgon UTEBLEV och jag är skitsur för det och kommer vara det minst tills imorgon bitti.

Beroende på hur Lilleman mår imorgon (hoppas han är kry) så ska jag ta med han till drakborgen så papporna här hemma får åka och fiska, kanske vill Neo med på en shoppingrunda på Ikea också. Vi får se vad morgondagen erbjuder


ha en fin kväll.

Kram


De ska va Gött å leva..

.. annars kan det kvitta.










Jag Neo och Theo hade det bra bak i bilen på väg mot stranden.







Vi blev inte där så länge och när vi kom hem slockande jag fick sova i TVÅ TIMMAR, medans grasmattan ute blev klippt ;) Undebart. När jag vaknade hade även Niklas och Neo sovit så vi var ett nyvaket gäng mitt på dagen. Jag unnade mig lite egentid sen och åkte för att handla. Det behövs ibland. Jag köpte en låda blåbär och satt en stund på ica prakeringen.

Små killarna sover och jag kollar tv med dom två större grabbarna. Tror alla är trötta av att vara ledig och det enda som fattas är en låda vin. Å andra sidan vet man aldrig hur natten blir då Theo förmodligen fått vattkoppor.
Han åker på semester till Mormor imorgon om statusen är bra. Hoppas verkligen det för vi behöver tömma garaget och fixa här hemma innan semestern börjar på riktigt.

Imorgon har jag sovmorgon, efterlängtat. Funderar närstan på att lägga mig nu. Är det ok egentligen? haha

Hur som helst är det härligt med sommar och jag bara älskar det nya sköljmedlet jag köpt, det doftar hur härligt som helst! Tänk att lite nytt medel kan göra det roligt att tvätta. Imorse fick jag dessutom proffs hjälp av Neo och Theo att hänga tvätten ute :P

Ahh, blir ramsele imorgon iaf och jag har önskar middag hos mamma.

Ha en fin kväll.









Bad dag?



Det är tisdag och jag är hemma, ledig. Hur skönt är inte det? Jag somnade som en stock igår till smattrande regn och kyla. Idag strålar solen och jag tror visst att det står bad på schemat. Tro vilket bad vi ska välja. Jag har skaffat en ny kylväska och snart åker mangder av leksaker ner så kanske jag kan få slappa lite vid stranden om grabbarna är sysselsatta :)



Theo står vid grinden och ropar Neo, förmår mig inte att skälla heller, men hur förklara man för någon som inte fattar att han sover och man får inte skrika? haha.. Han får ha tålamod :) Vi kollar på bilder så länge.

Ha en fin dag.







Nattoi

Nu gör jag strax kväll. Vi har haft besök. Trevligt. Niklas och Johan kollar film. Små killarna sover.

Blir det fint väder imorgon står bad på schemat :) Hoppas hoppas.




God natt.


Härligt.

Mitt internet krånglar. Jag är ensam hemma.

Theo, Neo, Niklas och Johan kommer vilken sekund som helst.
Vi ska grilla ikväll.

Har haft ett hejdundrans bra pass på jobbet. Känner mig lycklig som har ett så bra jobb.
Längtar som en dåre efter Theo. Dessa 5 dygns pass blir bara längre och längre så igen: Tur att jag trivs på jobbet!

Ska bli en skojjig vecka att få ha Niklas och Neo här. Theo skickar vi dock till Ramsele slutet på vecka så vi ska kunna tömma huset på bråte och skräp i lugn och ro. Och kanske kan ta med Neo till Drakborgen om N & J ska fiska :) Härligt med leidghet.





Dags att packa upp väskan och inväna busfröna!


Båt J*ävel

Idag var jag med om bland det värsta jag gjort.
Båten gick 132 knop :S I de läget är man inte direkt kaxig.
Vi fick åka under högakusten bron :) FIIIINT
Skoj i bilfärden dit! Jag var måttlig nervös och hade inte grabbarna övertalat mig hade jag förmodligen inte åkt :)
Nöjd efteråt även om det kändes som att huden blåste loss från ansiktet. Galet läskigt!
Vad morgondagen erbjuder återstår att se. Ingen jag har ART med är på plats Trist.
Hur som helst saknar jag Theo och Johan. Saknar till och med tjaktoooor filmen med stefan ;)
Ha de fint!

Låt åren gå snabbt..

Hur kommer det sig att över 200 000 barn från och med år 2008 lever under fattigdom
(enligt rödakorsets undersökning).




Fick moderaterna makten 2006, eller vore det oförskämt att påstå?


Framförhållning.

Vi åker snart på semester och direkt efter det fyller Theo år. Jag hade nästan glömt bort detta. Förra året var det ett kaos. Vi skulle flytta dagen efter och var stressade som få. I år blir det förhoppningsvis inte samma stress. Därför är det ju bra ligger steget före så nu är grabbens presenter införskaffade.




Efter det kanske han slutar springa till grannen Linus och sno hans traktor. Nu kan dom kapp köra deras traktorer.




Och så klart. Traktor filmer. Andra än Stefans :)



Vi busar och myser om vartannat idag. Moster kommer förbi med Tuva också, hennes nya hundvalp.



Det blir stekt ägg till frukost nu!


Lite mer tid :)

Jag tog tjuren vid hornen och blåste till Indal igår kväll och köpte en ny traktor film, jag trodde att den gått sönder. Det hade den inte för när jag tittade närmare var det Stitch som gått i två delar, men traktorn är borta iaf.
Men nu tillbaka och ingen är mer glad än Theo. Det borde vara förbjudet med film och tv på sommaren men här hemma är ok på morgonen och som nu när det är feber dagar.

Jag har iaf lite mer tid till bloggen så länge Stefan visar sina Alles Chalmer och Röda brandbilar.

Nägra av alla miljoner knäppta kort från helgen som var.




Hänger i trädgården innan festen. Hur härligt som helst.



Lilla Neo som Theo kallar Bäbis :)




Häng i trädgården :)



Sjukt roliga lekar.



Barnen fick tävla om vem som åt upp kokosbollarna snabbast :)



Vi kastade ägg som galningar :P



Framåt småtimmarna blev det allsång med show till :O)



Och innan jag avslutade kvällen fick jag höra AIK låtar vilket var roligt, mindre uppskattat av födelsedagsbarnet dock :) När dom däremot började dissa Modo, då slängde jag in handduken :) haha..

Det bjöds på god mat. Det bästa var chilimarinerad kalkon, tror inte jag ätit något så gott tidigare :P Och dagen efter fick vi smarrigt grillat.

Vi åkte till Harnär och badade med Anders och Carina. Solen sken men någon timme efter drog det ihop sig och just när vi landat i bilen vräkte regnet ner. Verkligen vräkte :P

Idag har Theo bara lite feber och vi har fått sova inatt. Tvättmaskinen går på helvarv och jag har renbäddat sängarna och dammsugit.

Nu ska jag sällskapa med grabben och han traktor.

Ha de fint.




Tiden är knapp..


Jag vill ladda upp mängder med bilder från helgen som varit och skriva om hur fantastiskt skoj vi haft :) Dessvärre är tiden knapp då Theo har hög feber och tar all den tid vi har.




Tillsvidare säger jag tack till Fest värdarna Tina och Rickard, och till Barnvakterna Carina och Anders :)

Då natten som var enbart bköd på 3 timmars sömn ska jag verkligen sova nu, vet ju inte hur denna natt blir.

Ha en fin kväll!


Helg








 


Underbara männsikor.

Nu packar vi väskan och inväntar J från jobb. Sen bär det av mot Gävle. :)

Ha en fin helg.


Slut men lycklig!

Idag är det mindre roligt att vara jag.

Hade sjukt roligt igår.
Vi var först hos Jocke och Bella, sen åkte vi ner på stan. Fick som tur var ett bord av Bellas pappa, annars hade det inte alls varit kul, det var smockfullt med folk ÖVERALLT på stan. Vinglasen kom som på beställning ett efter ett. Vi skulle dit för att äta, men det blev ingen mat.. Varför vet jag nog inte, vi orkade nog inte med det hiskeligt långa kön. Grabbarna åkte hem vid 23 medans jag och Bella fortsatte festen. Träffade bland annat en riktig krutkärring, 65 år och hur häftig som helst :) Hon var rolig!

Vi tog en taxi hem till Jocke och Bella där vi skulle få sova runt 02 tiden? Jag köpte med en kebab. Den ligger kvar i deras kyl, min mage är inte mottaglig för mat just nu.

Det bästa med hela kvällen var att det känns som vi hittat två nya helt underbara vänner. Ibland säger det bara klick ;) Jag spenderade förmiddagen med Bella och med deras toalett. Fan. Sen körde hon hem mig och nu har jag krachat på soffan. Sliten som få. Johan och Jocke åkte till jobbet som vanligt. Heder till dom.
Jag har varit så fräck att jag förlängde Theos tid på dagis en timme. Är det sånt som kallas dålig förälder känsla? Ähh, en timme hit och dit gör inte honom något, men en extra timme en dag som denna gör mycket för mig.

Jag vill ut till farmor, min kusin Tony och hans fru är där och hälsar på men pappa har inte tid att köra mig och jag sätter mig inte bakom ratten förns klockan 15 så jag får vackert stanna här. Förhoppningsvis får jag träffa dom en annan gång, dom åker hem till Skåne snart igen.

Har haft riktigt faschinerade samtal. Jag älskar att få lyssna om andras liv, det är otroligt vad människor upplever och går igenom under en livsperiod. Har fått höra så tragiska saker, ledsamma händelser och jag blir helt tokig när jag tänker på hur stark denna människa är som gått igenom allt. Är det något som inspirerar mig och som jag avundas är det när människor går igenom saker som borde knäcka en, men det görs rakryggad. Styrka är något jag saknar många gånger.


Inga mer web bilder på ett tag nu. Jag har bilder från igår, dom ligger i väskan i andra rummet. Jag orkar inte hämta kameran, så jag får ladda upp dom senare. Katastrof. Nu: Sova.

Tack för igår!


Kram kalas



Det är härligt att vakna halv sju till ordet TAKTOJ.. Bara att stiga upp och slå på filmen.
Solen skiner och vi gör oss samtidigt klara för att åka till dagis.
Jag ska jobba en sväng idag. Efter det ska jag träffa Emmy, en vän från tiden på Tjörn.
Sen måste jag skynda mig hem och svida om för Gatufesten :)

Imorse innan Johan åkte hade vi stort kram kalas här hemma :) Theo är verkligen världbäst. Han lyser upp hela tillvaron här hemma (förutom då han skiter ner mina nytvättade mattor)
Något som har bra tips på hur man pottränar? Jag har som svärt att komma igång.

Nä nu startar vi dagen.

Ha de bra!


**



Nu är vi klara med damfriseringen här hemma. Sängen väntar och mina ögon är trötta.


Sov gott!


Grymt bra dag..




Vi har haft en kanon dag. Åkte till Bredsand där farmor bor och vipps så var det sol och härligt ute.
Vi åkte till havet och jisses vad härligt det var.
Jag och Theo tog vårat första dopp i havet :) Han vägrade gå upp ur vattnet. Vi fick god tonfisk sallad som farmorhade med sig och solade och njöt ett tag.
Vidare hemma, jag började klippa gräste och rätt som det var var hela byalaget med ungar hos oss. Det var hur trevligt som helst. Emil, grannpojken stannade kvar och badade med Theo så jag kunde lätt och smidigt klippa gräset :) Johan kom hem och vii käkade på altanen. Theo var super trött och somnade med traktorn på nolltid.
Jag och Johan slappade framför Allsång och just i skrivande stund fixar han mitt hår. Vi har blivit bjudna till Jocke och Bella imorgon innan vi ska ner på stan. Hoppas hoppas på bra väder. Jag har turen att pappa lämnar Theo på dagis så jag får sovmorgon. Grabbarna däremot måste upp och jobba :/ Minns inte sist jag och J sov ut tillsammans. Vi planerar veckorna i husbilen och allt känns spännande och roligt.

Nu måste jag ta kontroll över locktången innan mitt hår brinner upp. ;)

Ha en fin kväll. De har vi!


You to!?



Det här citatet fick mig osökt att tänka på ett samtal mellan mig och Carina.
Det är och förblir en hemlighet men vi är rätt lika. Sen om alla inte är som vi, lika lortiga och inte så där fisförnäma det tror jag inte vi bryr oss ett dugg om ;) hahahahaha.. Men det är ju ändå skönt att veta att det finns någon som är likadan.




Theo sover fortfarande och jag grämer mig över mattan. Mattan som jag fick tillbaka från kemtvätten IGÅR, IGÅR la ja den på golvet och direkt kom ett teken på att det verkligen är HÖG TID att pott träna för den vita nytvättade mattan är ner bajsad. Den hann pryda golvet i ca 9 timmar.


Jag börjar bli smått uttråkad då traktorkillen sover.


Tröttmössan

Tisdag.

Det rignar i Forsmon. Jag letar busstidtabeller. Vi ska ut och äta imorgon. Gatufesten har börjat.





Vi har lekt hela morgonen. Med traktorn så klart.



Någon blev helt slut :)




Och efter sista rycket somnade han skönt i soffan :)

När han vaknar ska vi till farmor. Vädret säger nog ifrån picnik vid havet. Men det stoppar oss inte från att träffas.
Behöver dessutom hjälp med att fylla i tidslistan så jag hoppas att pappa är där.


Hallelulija vilka kommentarer från tidigare inlägg, i detta fall är jag glad att jag valt bort att publisera dessa ;) Lägger ingen större vikt i det heller.

Det är skräp på tv och jag har ätit stekt ägg. Det har blivit min nya favorit.

Ha en fin dag.


Bröst.

Det är måndag och jag har kommit hem från jobbet. Till ett städat hus och ingen tvätt kvar att tvätta. Jag har då den bästa sambon man kan tänka sig.

Vi åt middag tillsammans för att sen åka och inhandla nya badkläder. Vilket ståhej.
Johan hittade skit snygga badbrallor på nolltid. Jag åkte hem tomhänt med tårar som sprutade.
Jag blir så arg. Jag är inte den som sitter och gråter över sånt.. Men att prova bikini eller underkläder är inte roligt längre. Överhuvudtaget inte. Som jag sa till pappa: "Ja, nu är jag inte bara fet längre, nu har jag hängbröst också" så klämde jag fram ett fejk skratt därimellan för det är inte roligt! Det är en plåga. Jag har 7 kilo kvar att tappa sen får vi se vart detta landar. Jag har alltid kunnat haft bikinisarna på H&M, dom för 99 kronor del, med snören som man knyter bak och fram så jag struttade ju nöjt in där och tänkte att jag kommer billigt undan. In my as. Dom där remmarna var inte alls mina vänner, inte håller en tygbit dessa (dock tomma) ica kassar på plats och vipps så fanns där mer "hud" än vanligt också. Satans vad knäckande det kan vara. Inte nog med det så finns dom absolut vidrigaste belysningarna just inne i provhytterna? Varför? Mina bristningar och mitt STORA FETA ärr sen graviditeten finns där, men varför måste lamporna lysa upp dessa vanprydande saker som om det vore något vackert? ÅHHH!!

För några veckor sen pratade jag med en plastikkonsult en längre tid, vägde för och nackdelar och hela den baletten. För ja, jag vill ha nya tuttar. Tyck vad ni vill om det och håll det för er själva sen. Jag må va mamma, ha hus och bil och hela den baletten. Men jag är inte gammal. Inte ens min mamma har hängtuttar i min kaliber, Jag har alltid haft (som alla har) olika storlekar på mina bröst, men med markant skillnad. MARKANT! Det har stört mig, men inte så där otroligt mycket. Nu har jag alltså olika storlekar på brösten och dessutom har dom som blåsts upp och tömts ur igen så ja.. Fan! Konsulten rådde mig och vi kom fram till att det inte är någon mening för mig att göra något förns jag är färdig med barnafödande då jag inte är beredd att göra någon rekonstruktion. Lägger mig inte gärna under kniven fler gånger. Så fram tills dess får jag stå ut med min tomma kassar och köpa silikon och TEJP för att kunna använda det som kallas bikini. Och kanske fäller jag en tår till bara för att det är så otroligt irri att vara 24 och ha en kropp som skulle kunna vara 50.

Nu ska jag smälla i mig en låda jordgubbar och längta lite mera till helgen. Vi åker till Gävle! Och till dess har jag skaffat nya skor. För mina fötter är sig själva! Det ska bli roligt.
Carina och Anders ska ha Theo från Lördag till Söndag, då får han skoj :)


Imorgon ska vi till havet med farmor. Picnik. Det ser vi också fram emot.

Nä nu ska jag tutt strejka. Vill till Gotland.

Ha en fin kväll.


RSS 2.0