Helgen i Övik..


Tillbaka till verkligheten.

I torsdags åkte vi till Övik, vi var framme hos Ronja vid halv tio. Hon hade gjort varma mackor åt oss och trots att vi var trötta och skulle upp satt vi uppe ett bra tag och surrade :) På fredagsmorgon åkte Ronja för att plugga lite på hennes C uppsats, och vi gick på stan och kollade lite. Sen möttes vi upp på CH om jag inte minns namnet fel och fikade där.. Melissa kom ner på stan och det var skoj att träffa henne också. När vi kände oss klara åkte vi hem igen och gjorde oss klara, mina nerver var klena inför LW som skulle spela.

Mamma och Frida kom hem till Ronja för att passa Theo :) Vi fick tre rätters middag som smakade otroligt gott. Sen drack vi vin och surrade, När klockan dragit iväg körde Ante ner oss till Arenan och efter ett tag hade vi hittat åt dom flesta så vi kunde lyssna och njuta. Jag tycker konserten var skit bra, grät ju som vanligt mig igenom varenda låt, det går inte att hejda, speciellt inte med lite vin i kroppen. 

Han var snygg också, LW brukar sällan vara uppkladd och fixad men han hade bjudit till lite tror jag. Det var vackra bildspel och han bjöd på dom bästa klassikerna. Underbart. 
 
På lördagen möttes jag av en bajsblöja, Johan hade ju tagit kvälls och natt vaket så jag fick gott stiga upp. Den lukten var inte en bra start på dagen :) Haha.. Men vi åt frukost, sen gick jag, Ronja, och Melissa ner på stan. Träffade mamma och Fridolina, Maud och hennes vän (som hade träffat LW) ;) och vi gjorde en snabb repa och bagav oss hem igen. En dusch senare var vi på topp. Vi gjorde oss klara för att åka till en restaurang som hette Safari. Då hade Melissa åkt mot Umeå så Jag, Johan, Theo, Ronja, Robil och Queenly åkte för att äta.
Sen blev det hockey för fulla muggar. Det var skit roligt. En match med mycket närkamper och utvisningar, det tycker jag om. Stämningen var på topp och det var ett sju herrans liv. Jag hade ju hörselkåpor på Theo och vi fick ju privilegiet att följa med Ronja till Logen så han kunde sova i vagnen när han blev trött :) Men han var med ett tag och hejade fram favorit laget ;)

Efter den matchen åkte vi hem till Ronja och Andreas igen, Även markus var med. Det var mysigt, en hemma kväll i sällskaps anda.. Det blev rätt sent också :) Idag steg vi upp, packade och kollade Idol innan vi började rulla mot gävle igen. Jag är totalt uppslukad av en super kul helg. Den kommer jag kunna leva på länge!


     

 


  


 

  









Nu ska jag soooooooooooooova, förhoppningsvis en hel natt? Imorgon är starten på en ny vecka med allt vad det innebär, har inga planer och det är nog bäst så. Blir en lugnare vecka än förra iaf :)
Men jag är ju uppenbarligen bekymmerfri jag, så jag borde ju skatta mig lycklig.

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag, fast jag tror den är svårslagen!

God natt!


Äntligen

Nu har jag i stort sätt packat ner våra liv i väskor och snart åker vi. En mini semester i goda vänners sällskap, Världens bästa artist och massa skratt är precis den medicin vi behöver efter en vecka i en bergochdalbana :)

Tack och hej !


Trevligt sällskap!


Har spenderat kvällen med dessa härliga människor :)



Tessan, Flisan & Niklas

Vi gick till hälsocentralen så vi var där halv sex, det var då det skulle öppna, med jisses så mycket folk det var där. Jag hade tänkt att vi skulle vänta en halvtimme eller nått, Men det tog betydligt längre tid. Jag tror inte vi var på därifrån förns kvart i åtta. Fick vänta hur länge som helst. Folk satt längst väggarna och väntade på att få den där sprutan. Det som imponerad mig mest av allt var att alla satte sig ner en stund iaf, utom Niklas, han stod hela tiden, alltså i över två timmar, rakt upp och ner. Jag skulle själv tuppa av, men det kanske är jag som är vek ;)

Har än så länge inga "biverkningar" men det slog drill i huvudet på mig efter att Johan pratat med hans syster som berättade att hennes barn fått reaktioner av den. Håller fortfarande tummarna hårt att vi får vara friska, har som sagt inte tid med biverkningar just nu.

Men det var ju kul att vi tog sällskap dit, tiden gick nog fortare än vad den skulle gjort annars.

Nu fortsätter kvällen och förhoppningsvis kanske jag inte är lika förvirrad imorgon som jag varit idag!


Förvirringen tider..

Fullt ös, medvetslös..
Försov mig lagomt imorse, hann presic bli klar till träffen med Tessan, men så klart i dom mest opassande lägena ska saker köra ihop sig. Hon kom hit och hjälpte mig och vi skippade öppna förskolan. (tack)

Tog efter tag en promenad ner på stan istället, jag hämtade mina kort och köpte en julklapp åt min lillasyster.
Vi strosade runt och kikade på allt fint :) Jag ringde hälsocentralen och frågade om vi inte kunde få vaccinera oss innan lördagen, vilket inte var några som helst problem. Ikväll mellan halv sex och halv åtta kommer både jag, Johan Niklas, och Tessan knalla bort till södertull för att få den omtalande sprutan. Jag blev nervös :S
Hoppas verkligen inte jag får några jobbiga biverkningar´eller liknande för det har jag inte tid med just nu. Den här veckan är nog stressig som den är. Har mycket som måste fixas innan vi beger oss mot övik, så håll tummarns nu!

Johan kommer snart hem, så jag ska ta tre djupa andetag.. Är måttlig förvirrad och stressar upp mig helt i onödan så saker och ting bara krånglar till sig, ibland är jag allt för naiv och inne i mina egna tankar. Skärpning!
Morgondagen ser jag iaf fram emot. Då blir det stadsvandring med några av mina favoriter, Emma, Tessan, Flisan, Mimmi Leon och Theo. Trevligt! Hoppas bara alla kommer kunna :) Skulle vara skoj med ett helt gäng.
Kvällen går till att packa och torsdagen består av några timmar på öppna förskolan, vilket passar super, då får Theo busa av sig lite innan vi åker. Han brukar ju alltid sova i bilen, så bättre kan det ju inte bli.

Kursen jag var på igår kväll var bland det bästa jag varit på. En kille som förklarade vikten av kommunikation.
Så sjukt intressant och jag fick massa element och tips på att underlätta i inte bara relationer på jobbet utan även, med vänner och kärleken. Fruktansvärt intressant att lyssna på. Vi fick testa lite roll spel och illustrera olika situationer och problem, sen utfrån vad han sagt försöka lösa konflikten. Jag var helt lyrisk, berättade allt för Johan men det är svårt att återberätta vad som sas, det lät nog mest bara luddigt och löjligt för honom. :) 

Nä, nu ska jag ladda för den otäcka sprutan!

Ha en bra kväll!

Flisan lånade masken av Theo, det smakade mums :)



Dagis kö

Äntligen lyckades jag få tag på Stålnacke, hon skulle skicka hem brochyrer och anmälningsblanketter till mig. Dags att ställa sig i kö för Dagis, borde kanske gjort det tidigare, men det som inte blivit av. Men nu så.
Har raggat lift hem från Sätra ikväll, Niklas blev den snälla hjälten :)

Jag och Theo har busat i stora sängen, han tycker om att vara där :) Mycket hellre i våran säng i sin egen..









Nu är det jul här hemma iaf, mysigt med mycket ljus när det är mörkt mest hela dagen.
Jag har just bestämt med Tessan att vi går till öppna förskolan imorgon :) Sen får vi se om det bär av till Mimmi, Leon hade feber så det beror kanske lite på hur han mår..

Nu vaknar härskaren av allt här hemma :) Så det är bara att sätta fart..


Valrossen

Åhh knääp ut mig ut nötskalet! Vilket klant arsle jag är!


Igår blev det som att julstädningen drog igång. Välbehövligt. Tycker jag plockar och städa mer eller mindre varje dag men ibland behövs en ordentlig genomgång och när vi väl satt igång gick det inte sluta.. Johan skulle ta badrummet, rörmockarn satte igång och tömde allt, tillochmed badkaret åkte ut så nu kan jag lova att det bänker där inne. Mitt i allt detta tog vi en snabb paus och fikade hos Emma och Peter, jag berättade om min munktröja.. När jag som mest gravid fyllde nämligen Ingrid 25, jag hade ingenting att ha på mig, ville inget ha på mig och kände mig som en kolosal människa som knappt kunde gå. I ren ilska köpte jag en munktröja som jag vid det tillfället kanske tyckte var snygg, på tröjan var det blåa djur och disskutionen om vad det var för djur blev djupa, Enligt Johan var det hur som helst valrossar, passande för jag kände mig just som en valross.. Under festen som Ingrid hade lekte vi lekar och grejjade massa, när Johan fått i sig en öl eller två kom han fram till mig och sa; Hej på dig min lilla valross.. :) Folket runtomkring måste tyckt att han var väldig oförskämd, man kallar inte en höggravid kvinna för valross, men internt var det jävligt roligt! Så det var alltså historien om munktröjan, som förövrigt är jävligt ful. Jag har bara använt denen gång för den får mig att minnas den där jobbiga känslan av en tung mage och opassande kläder, förutom igår, då hade jag den på mig. 

När vi skulle gå från Emma och Peter hamnade min hemnyckel på golvet.. Sen minns jag inte mer om den.. Vi gick hem och fortsatte tok städa. Sen hämtade jag Linus, vi såg en Falk film och när han åkt fortsatte städningen igen. Idag vaknade jag ganska tidigt och kom på att jag inte visste var min nyckel fanns.. Letade, letade och letade, Ja hela min morgon har gått till att letaden där nyckel, jag har vänt uppner på allt, kläder, tvättkorg, vagn, kollat sömmar, letat i alla vrår, ringt och terrat Emma, bett henne leta.. Jag tog vagnen, lämnade olåst, och gick samma väg vi gått igår två gånger, åkte hissen hos Emma och kollade i träpphuset, Ingen nyckel.. Inte någon stans.. Tillslut gav jag upp.. Ringde tillJohanochsaatt vi förmodligenmåste byta lås och vi beklaga oss om hur tråkigt det skulle bli att lägga pengar på en sån grej.. När han tillslut säger, men har du verkligen kollat överallt och rabblar upp alla möjliga ställen att leta på.. och ja jag hade letat överallt utom det sistnämnda.. Den därjävla VALROSS tröjan! Och hur dum får man då vara.. Hur kunde jag glömma att jag hade den på mig? Hur kunde jag gå ner och vältra mig i vagnen, överväga att sprätta upp jackan för att den kanske kunde ligga i fodret? INNAN JAG KOLLAT I VALROSS TRÖJAN! Hur som helst så har jag ju hittat nyckeln, det är huvudsaken, men hatet till tröjan är större än någonsin. Fy fan för den där tröjan och känslorna den framhäver! Tänk att man kan ha sånna känslor för ett kädesplagg..


Trots alla timmar igår av total utrensning här hemma har vi fortfarnade golven kvar. Men dom tar jag idag så blir det julmys resten av tiden. Theo  har sovit hela natten och är på stårlande humör :) Tur att någon har varit det idag iaf.. 

Ikväll ska jag på kurs. Utbildning om att hålla i möten kanske? Jag minns inte. Tre timmar i Sätra någonsans ska jag tillbringa kvällen. Allt sånt ser jag som plus. Inget betalt men bra att ha på papper sen och utvecklande för en själv om inte annat..

FYRA DAGAR KVAR tills vi åker till Övik och FEM DAGAR KVAR till konserten :) Som jag längtat!

Ha en bra dag! Nu ska gloven dammsugas.





Kvällningen

Hemma igen.
En kanon kväll utan tjaffs :) Härlig stämning hela kvällen och glada ungdommar. Jag har spelat bluffpoker, och vann (så klart) gjorten ny toffs till Theos tomte mössa :) och haft det jätte bra. Små myste för mig själv och kände hur jag kunde skatta mig lycklig som faktsikt får betalat för att göra något jag verkligen tycker om. Att gå till ett jobb man inte trivs med är inte allt för roligt, men dock ett måste. Men att få gå till ett jobb man älskar är underbart. Och just nu, som föräldraledig är det utmärkt. Det handlar inte alls om några pengar att överleva på, men helt klart ett tillskott.. så under mina mamma dagar passar det mig mer än utmärkt att kunna jobba någon kväll då och då..

Johan är dålig. Magkatarr :( Har agerat massör då han har så ont att det känns i ryggen till och med, men jag tror inte det blev bättre. Tur att det är söndag imorgon så han får en dag till att vila. Blir apoteket för inköp av piller till honom imorgon. Han är ju verkligen inte den som gnäller över lite (till skillnad från mig) så när han är dålig då är han verkligen dålig. Stackarn. Tur att Theo varit snäll med honom under kvällen.

Jonas hade hälsat på oss. Ikväll av alla kvällar. Så typiskt. Jag som hade velat träffat honom. Men nästa gång ska jag se till att vara hemma. Där med basta.

Jag har nyss myst med en SUPER trött liten kille som jag hann hem och natta :) Han sover nu sött och jag kommer på mig själv med att bara sitta vid sängkanten och titta på honom. Skulle kunnat sitta där hur länge som helst och bara titta, han är så fin och snäll.. :)

Nu ska jag se över mina foton och se till att använda upp min sista värdecheck. Det tackar jag Johan för som sabbade min kamera, på den vägen fick jag dom checkarna :)

Tänkte höra med Tessan om en gemensam Julklapp kanske ;)


Ha en fortsatt bra kväll!


Det vankas kärlek..

Imorse blev det stressigt :) Jag åkte till kiosken och lämnade tillbaka Falk filmen som vi hyrt sen vipps så var klockan 11 och Niklas, Tessan och Flisan var utanför :) Vi gick ner till Erikshjälpen däri vanlig ordning var mycket folk. Jag i princip sprang till hyllan där jag visste att tomte klädernalåg och faktiskt till min stora förvåning fanns den kvar :) Härligt. Köpte ett par super varma och sköna ull byxor till Theo, kanske bli passanade om det blir kälkåkningmed skoter framöver. Hittade ett par skit snygga boots också, men en tjej hann före. Tessen hjälpte mig att passa på om jag skulle kunna få åt mig dom ändå, men vi stirrade så på henne att jag tror hon blev brydd. Gav upp skorna och sen gick vi. Det finns mycket fynd och fina saker där. Men det bästa vore att vara där vid öppningen, utan barnvagn och bara röja :) Haha..

Niklas och Tessan gick tillbaka till Brynäs och jag och Johan gick till stan. Kikade bara runt. Hittade massa fint men det får vänta. Lär hålla hårt i pengarna kring juletid.

Pratade med dom på expert så nu är allt klart, jag behövdebara gå hem och fotografera så skulle dom fixa resten med julkorten. 

När vi väl kommit gjorde jag klar Theo, som var föga nöjd över att få på sig tomte kläderna och minst lika less på att jag som oftast ska stå där och fjanta mig för att han ska le när jag knäpper kort.. Lyckades tillslut med några bilder och Johan fick välja vilket.. Det blev som ni kanske förstår inte kortet nedan, men det är ändåen glimt över hur less han var på mig :) 

Jag planerar för fullt inför Johans överrakning och jag ser ljusningen i det mesta. Har dock fått släppa på några av mina tankar då summorna skenar iväg på tok för mycket. Måste dessutom dubbelkolla med Theos faster engång till innan jag bokar det som komma skall. Men det ska bli roligt och jag hoppas verkligen att han blir glad.

Jag ska ta ett bad strax, äta middag och sen ska jag bege mig till Brynjan för att jobba :) 
Ska bli skit kul!

Nu har jag kollat upp så det är möjligt att beställa en match tröja med nummer 29 och namnet MOLINDER till Theo :) Han kommer bli skit tuff! Dessutom tycker jag det var skit bra att han dängde upp den där spelaren i Luleå eller vad det var. Spelar man hocket lär man ju ha lite krut och kunna ta en tackling också! Vilken mes. 

Hur som helst så är det inte ens en vecka kvar tills vi kommer till Övik och även fast det inte var så JÄTTE länge sedan vi sågs så saknar jag Ronja jätte mycket och den här trippen kommer alldeles lägligt! Melissa kommer hem från Oslo också så även om det inte är hela gänget så är det en stor del av alla vi kommer kunna skratta ikapp tillsammans med.  











Måttligt nöjd grabb under fotograferingen!


Hau Hau

Fick jordens huvudvärk när jagkom ut.. Gick och föröskte få Theo att somna (det gick inte) Tillslute ringde jag Emma och tiggde alvedon, hon hade som tur var.. Knallade upp till henne där också Madde var. Dom var bakis, haha. Men dom verkade haft trevligt, fick ju se lite smakprov på Maddes mobil ;) 

Sen knallade jag vidare, huvudvärken gick som tur var över. Jag mötte Tessan och vi gick på Brynäs grillen och åt Kebab :) Super gott. Surrade en massa. Vi tog en tur ner på stan.. Gjorde hyss och sen hämtade vi hennes post innan vi gick hemåt igen.

Nu är jag hemma. Trött som bara den, men lilla vännen här hemma är verkligen super pigg efter att ha sovit större delen av dagen i vagnen. Då kanske han bli vaken under kvällen istället.
Vi ska strax till Dollar och handla hem lite godsaker till Fredagsmys.

Pratade med försäkringskassan som sa att allt jag gör/jobbar in på helgen inte påverkar min föräldrapenning överhuvudtaget, det är alltså bara ett plus i kassan dom helgdagar jag får jobba. Underbart.
Ringer komunen i jakt på dagis papper, men jag får aldrig tag på denna Stålnacke jag söker ;)

Surrade med Mimmi imorse, blir en sleep over hos henne på tisdag som det ser ut. Tjejsnack och bus med barnen. :) Det blir nog mysigt. Det visade sig att hon har en likadan vagn som jag vill ha. Ska köra en testrunda och se vad jag tycker om den i verkligheten :)

Ikväll blir det Idol :) Jag vet inte längre vem jag vill ska åka ut. Det är bara mina favoriter kvar nu.
Jag blir helt snurrig, jag har så otroligt mycket att se fram emot nu, bara roliga saker. Lyckoruset kommer dagligen och det var längesedan jag mådde så här bra. Självklart finns det duster i vardagen men vem har inte det? För mig leker livet just nu :)


Ser fram emot en massa mys i soffan!

Ha en bra kväll..


Underbara Fredag

Så var det fredag, underbara fredag.
Theo var bökig inatt, börjar faktiskt tro på riktigt att han sover bättre med Johan :) Men nu är vi åter på topp.

Igår blev de en massa gjort här hemma för min del. Julpynt letades fram, gardinerna har blivit strukna, all tvätt tvättades, lägenheten städades och nu luktar det gott här :) Blommorna klipptes, sovrummet röjdes och vid halv tolv gav jag upp. Nu hänger det iof tvätt på tork lite överallt, men när det försvinner i eftermiddag så ska jag bara slappa och njuta sen.. Det bästa av allt som hände igår var att min chef ringde och frågade om jag hade möjlighet att jobba på lördag, det var inte det att det inte fanns någon annan utan säkert för att jag tjatat om att komma tillbaka smått. Extra klirr i kassan till jul och dessutom får jag umgås med dom underbara där borta några timmar :) Härligt. Jobbar med Niklas och Robin så jag känner på mig att dom timmarna kommer gå fort :)

Jag ska träffa Tessan idag också :) Vi ska ju ut och äta. Ska bli trevligt.
Sen blir det ju fredagsmys ikväll.
Väntar på att mamma ska maila hennes recept på papparkaksdeg. Blev bjuden till Emma på julbak och pyssel, men det är när vi är i Övik så jag kan inte komma då, men pepparkakor och hus ska det bli av ändå.

Igår beställde jag kort. Fotografier i mängder, mest på Theo så klart, men jag längtar tills jag får sätta igång och knopa med fotoalbumet.. Vill att allt ska komma NU! Beställde även ett fint väggord som jag ska sätta upp i hallen som Johan målat vit.



Men det som är gult/guld på texten valde jag att ha vinrött istället.
Här kan du hitta super fina saker, kanske en julklapp till någon?


Nu ska jag äta en macka innan min favorit slår upp sina blå!

Haenbradag!


Tjock och Fet Krokodil

Den här veckan har gått så fort. Jagharinte hängt med det är redan torsdag. :)

Inatt skulle Johan ta Theo eftersom jag inte minns när jag sov oavbrutet senast, han hade en väldig tur då grabben inte vaknade en enda gång :) Han sover kanske bättre om han får sova brevidsin pappa ;) Det var en trött Theo igår kväll och grinig, så jag stålsatte mig och förväntade mig att det skulle bli lika idag. Klev upp när Johan gick på jobbet. Sen la jag mig på soffan då Theo somnat om och slumrade till jag också. Halv tio vaknade jag och då kröp sig paniken på, jag skulle ju möta Tessan kvart över tio, men det gick bra ändå :) Blev snabba ryck men vi hann. Så när vi mött upp Tessan och Felicia så gick vi mot öppna förskolan igen. Det var väldigt mycket folk där idag, fortfarnde mest äldre barn men det gör ju inget :) Theo och Felicia verkar tycka om att titta sig omkring på dom andra barnen och dessutom verkar dom gilla varandra, Felicia höll nästan på att äta upp Theo idag ;) haha.. Dom är så söta tillsammans. Den där sångstunden var rolig, vi sjöng om feta krokodiler och tomtar, haha..  Jag fick intemed mig någon kamera idag så det blev inga bilder.

Nu har vi kommit hem till kaoset. Jag lämnade lägenhet i ett bombnedslag så jag måste röja innan Johan kommer hem, han lär tro att det gått en tromb här hemma annars. Ikväll är blir det tvätt och städ kväll, så vi kan ha helgen i lugn och ro. Imorgon står det lyx på schemat då jag och Tessan ska unna oss att äta ute, och sen på kvällenska jag och Johan ha MASSA fredagsmys med allt vad det innebär. Ska framkalla lite bilder också så jag kan göra mina julkort :) Brukar inte skicka julkort, men i år ska det bli av.

Dessutom påminde Ronja mig om att det är första advent nästa helg. Jag hinner verkligen inte med. Får ta och leta fram katongen med julprylar i och se över vad som finns. Vi ska ta oss ner till Farmor snart också för hon hade julsaker vi kunde få av henne :)

Nä, fy sjutton nu måste jag röja här hemma innan jag får magsår!

Ha en bra dag






Det var denna Onsdag!

Förvirringens tid. Jag mötte upp Tessan kvart över elva för Öppna förskolan skulle starta 11.30 (trodde jag) När vi väl hade hittat stället dit vi skulle, efter lite rundvandring såg vi att jag tagit fel på tiden, det öppnade inte förns 12.30 så vi tog en tur på stan. Kollade i inredningsbutiker och jag hittade enormt fina ordspråk som jag skulle vilja ha på en tavellist i hallen.

Sen knallade vi bort till ÖF igen där vi blev bemött av en jätte mysig och trevlig tjej. Från början var det bara Jag, Tessan, Theo och Felicia där sen ramlade det in flera. Dom flesta barnen var större, men det var spännande ändå. Theo och Felicia verkar iaf nyfika av sig :) Sen var dom flesta föräldrar äldre än mig och Tessan, det spelar ju egentligen ingen roll, men det var ingen där som var i våran ålder. Vi gick innan sångstunden eftersom jag var tvungen att gå, men imorgon tar vi nya tag, då ska vi sjunga ;) Det var super bra lokaler, stort och massor med leksaker.. Om jag var barn skulle jag verkligen tycka om att vara där..

När vi insåg att vi gått dit en timme för tidigt så gick vi först en sväng på Brynäs innan vi knallade ner stan, efter vägen hittade vi en skit skum affär.. Det stod stängt på "glas dörren" så man kunde inte gå ner och titta, och det som visades i glas dörren var inte särskillt lockande heller..


Kika in där om ni går förbi Låga Porten ;)




När det väl öppnat så busade Theo och Felicia en massa :)





Det är verkligen roligt att se på hur dom reagerar när dom ser varandra, men det gäller att vara på sin vakt, Felicia höll på få fler än en smocka av Theo som flänger med armarna åt alla håll och kanter ;)






Flisan tyckte att det blev varmt :)


Efter ÖF gick jag till Emma som lagat iordning lunch vilket satt väldigt fint då jag inte hann äta någon frukost.
Hon hade lagat pasta med köttfärsås, vi surrade ikapp en massa :)






Sen tackade jag för mig och gick hem ungefär lagomt tills Johan skulle vara hemma.
Vi har nyss ätit middag och väntar på "bonde söker fru"







Min Nya idol! Vilken kille :)



Ha en bra kväll!


Flisan och Theo

Theos dygnsrytm har blivit tokig. Jag är ganska trött, men det ska man väl vara ibland :)
Idag ska vi iaf på Öppna Förskolan och träffa andra barn och föräldrar. Klockan 11 ska vi möta upp Tessan och Felicia och ta sällskap dit :) Spännade.

Ska packa väskan, ladda kameran och bege mig mot frälsnings armen, ;) Trodde aldrig jag skulle hamna på ett liknande ställe, men vad gör man inte får att få ett leende på grabben? ;) Jag tror dom har stor nytta av att träffa andra barn och jag och Tessan kanske träffar andra mammor/pappor också.


Äldre bild       Sötnosar!

Ha en bra dag.


Nu vågar jag...

Igår skulle jag på hockey med Rikard, han hade fri biljetter. Han hämtade mig vid 18 och vi åkte upp till Läkerol arenan för att se Modo-Brynäs. Jag hade inga speciella förhoppningar. Det skulle bli kul :) Men det blev SKIT ROLIGT!

7 minuter in i andra perioden åkte halsduken som blygt legat ner i min väska upp och jag kunde stolt dra på mig den för Modo bokstavligen dängde Brynäs med häst längder ;) Även om domarna enligt andra verkade vara mutade.. Så nu vågar jag vara kaxig! Matchen slutade 5-1 och inte helt oväntat blev Foppa matchens lirare från Modo.  Nästa vecka ska jag till SwedBank Arena och köpa en match tröja till Theo, för på lördagen ska vi stoltsera igen :)




De du Rikard! Tack för att jag fick följa på matchen, det var en fröjd :)


Dagarna som varit..

Då var vi tillbaka i vardagen igen, ganska skönt. Det var härligt att komma hem till Johan, ibland behöver man sakna varandra och komma bort lite för att inte ta varandra för givet. Härligt att ha någon att sova med, skratta med och faktiskt härligt att ha någon att gnabbas lite med ibland också :) Vi pratade om julklappar igår, jag får ångest över julklappar. Vi har sagt att vi inte ska köpa några till varandra i år, men jag vet hur det blir, vi kommer göra det ändå :)


Dagarna som varit..



Vi var till Theos mormors jobb och gjorde gipshand och gipsfot :) Dessvärre glömde jag dom hemma.
(Mamma, kan du ta dom nästa helg?)






Theo var super duktig, handen blev nog lite knasig då han nuddade botten på burken men det kan bli bra ändå.




På lördagskvällen åkte vi med Anders, Jessica  och Lovis till Kvarbacken där vi skulle bli bjudna på middag.
Och så klart skulle vi få träffa lilla Eskil. Han var så otroligt fin och snäll. Nästa g ång jag träffar honom är han lite större, då kanske jag vågar hålla honom lite mera. Jag är så rädd när dom är så små :) Minns knappt att Theo varit så där liten :) Det är bara tre månader sen ändå.




Cricko var kock och bjöd på otrligt god mat, Vilt så klart =)




Lilla Lovan var på plats, så otroligt härlig liten tjej.

-"Varför var Eskil ledsen Lovis?"
-"Men, för att han hade pissat på sig"



Theo och Lovis kollar på Molly och vilar :)



Jag fick ett hjärta av mamma som jag fått när jag föddes, det var fint. Mitt namn och födelsedata står på det.
Skulle vilja hitta ett liknande och göra samma till Theo, den skallrar dessutom så Theo tycker den är jätte rolig.



I ärlighetens namn så har blivit en massa soff slapp hemma hos mamma. =)



Vi har mått gott hemma i R.




Höjdpunkten var att få träffa Eskil :)



Har fått två så otroligt fräna presenter som verkligen är personliga också. Tyckte dom var så balla så jag måste visa. 



Igår kom Lina och Maluo hit en sväng, Malou har blivit så stor :) Och duktig. Det var kul att träffa dom, hoppas dom kryar på sig så vi kan ses en längre stund framöver. Av dom fick Theo den tuffa tröjan med hans namn på :)
 



Av Jessica B fick både Theo och Eskil likadan body, gissa om dom kommer vara snyggast på nästa Urkult? Den speglar kanske min och Jessica mer, men när dom små blir stor hoppas jag dom uppskattar Urkult lika mycket som vi gjort/gör. Roligt med personliga saker :)


Sista kvällen i R.

Jag är världens lyckligaste människa :)

Sista kvällen i R. Idag har jag slappat kan jag lova. Tog en tur på Ica och hanlade. Insåg att jag ligger efter i pocket läsningen då det kommit super många nya böcker som verkar bra. Läste ut "Aldrig fucka upp" igår kväll, den var bra. Har varit med mamma och Fanny hela dagen, men eftermiddagen packade jag ner Theo i vagnen och gick för att hälsa på Maud. Min bästa väns mamma. Det var trevligt. När jag kom hem därifrån kom pappa ner hit för att umgås lite med oss innan vi åker tillbaka imorgon.

Rikard ringde under dagen och imorgon kväll blir det hockey :) Modo Brynäs.. Då får Johan vara Theo, dom har ju saknat varandra såklart. Just nu är han med sin moster :) Han skrattar så fort Fanny dyker upp. Kul!

Det är så mysigt att vara hemma och jag stortrivs, men det ska bli skönt att komma tillbaka också, till rutinerna och Johan. :)

Nu blir det kväller här hemma, om Theo vill somna förståss. Hoppas på att vara hemma innan tre imorgon så jag får träffa Lina och lilla Malou en snabbis :) Har mycket att se fram emot nu så tiden kommer gå fort.

Bara två veckor kvar till övik och allt vad det innbär. Längtar!

Ha de bra.


Söndagen i R

Söndag och det är hur kasst väder som helst. Mamma har jobbat på kisoken och jag och Theo har hälsat på pappa. Tiden går så fort. Jag Fanny åt mat på grillen och nu har vi kommit hem. Ikväll ska vi se Patrik 1,5 :) Den är hur rolig som helst.

Momor och min Moster har hälsat på idag och min Kusin sov här så henne fick jag träffa också :) Vi såg Idol tidigare idag. Imorgon har syrran tagit ledig från skolan så vi ska umgås, jag ska göra lite skoluppgifter med henne. Roligt tycker jag, skit trist tycker hon :)

Imorgon ska vi knäppa 4 generationers kort, på förhoppningsvis både mamma och pappas sida :)
Kameran har inte gått särkillt varmt men imorgon om vädert tillåter ska jag gå till min favorit plats vid "Svar" och knäppa lite!

För övrigt är jag glad att jag har en datahacker i familjen som kunde hjälpa mig ta reda på adressen till den som skrivit tidigare kommentarer, skönt att veta vart man har folk. Jag är inte särskillt förvånad. Ett totalt avslutat kapitel.

Nu ska jag gå ner och umgås, mamma kom just innnan för dörren och vi ska fika.

Jag saknar Johan <3


Framme

Vi åkte hem kring två tiden.. När vi kom till Sundsvall träffade vi Johan, och hans vänner medans det blev ett blöjbyte. Det var en mysig bil färd, surrade massor med pappa och farmor. Efter vägen ringde Rickard, det vaknas hockey på tisdag till veckan, Modo-Brynäs. Roligt :)

Vi är hemma hos min mamma nu, jag har nattat Theo som har lite feber, förmodligen biverkning av vaccinet. Men annars verkar han må bra. Syrran kollar film med en kompis i hennes rum och jag ska snart sova jag också. Har inga som helst planer för morgondagen förutom att visa en lampa för pappa på Ikeas hemsida, en lampa som jag tycker han ska ha i hans nya lägenhet. Har nyss talat med Johan, konserten var slut och det hade varit bra. Dom skulle käka och sen vidare på stan lät det som. Hoppas som har roligt iaf.

Nu ska jag ge mig an min bok som närmar sig slutet.
Sov gott!


Galet ledsen..

Hemma igen.. Vilken förmiddag.

Vi knallar allt för tidigt bort mot brynäs centrum, hamnar därav på BVC en timme innan tiden, men tristessen hemma blev väl för stor, kunde lika gärna sitta där som hemma.. Gunilla var upptagen men Lena, den andra sköterskan kunde ta emot oss tidigare då hon fått återbud :) Hon var så otroligt trevligt.
Jag var helt ärlig med att jag var lite nervös inför den där vaccin sprutan så hon förklarade noga hur dom skulle göra och varför dom gjorde som dom gjorde.. Sen kom Gunilla in och dom högg tag i varsin spruta och stack han i båda ben.. Jisses som han skrek, munnen blev till ett stärck och han skrek till gråt ljudet försvann.. :S Blödig som jag är började jag självklart snyfta själv också.. Fan va jobbigt det är att se ett barn så ledsen, kanske lite extra jobbigt när det ens eget barn? Men det gick ju som tur var över snabbt och sen var allt bra.




Blev lite sressad när vi skulle därifrån för hon hade en ny "patient", så jag fick snabbt en ny tid i december och sen knallade jag bort till apoteket för att köpa alvedon. I kön till kassan viskar tjejen bakom mig; "Vet dom om att du har våtservetter i luvan på din jacka?" Haha, pinsamt.. Jag måste ha lagt dom i luvan på jackan som jag hade hängt på vagnen och sen gått runt med dom.. Men hon var ju snäll som berättade det iaf.

Så nu är vi tillbaka i lägenheten som tack och lov är varm, för det börjar bli ruggigt och kallat ute nu. Långkallingarna åker nog fram snart. Nu ska jag röja undan set sista innan pappsen kommer.

Ha en bra helg!


Fredag och vi hem till R!

Här hemma är det morgonmys på hög nivå. Vi klev upp när Johans klocka ringde och det känns helt ok, Theo åt sista gången vid halv tolv, sen vaknade vi 06.20. I vanliga fall brukar vi somna om, men vi ville vara med Johan istället. Dessutom är det ganska skönt, för man får så mycket mer gjort om man stiger upp i tid och vi ska ju ändå ut vid halv tio. Då blir det vaccin och besök på apoteket innan min pappa och farmor kommer och hämtar oss. Har längtat efter denna dag kan jag lova.

Kollar nyhetsmorgon. Theo ligger brevid och surrar, vi har lyssnat på Winnerbäck och njutit.
Jag ska göra iordning vagnen och pyssla lite här hemma innan vi beger oss ut på nya äventyr.





Idag är ingen vanlig dag för det är min bästis födelsedag ;)

 

Hoppas du får en bra dag Ronja!
HURRA HURRA HURRA!




God natt

Johan lagade super god mat och vi käkade :) Sen sprang jag iväg till Brynjan, träffade massor med ungar då det alltid är mycket folk på torsdagar.. Surrade med Malin och skrev ut lite papper. :)
När jag kom hem tog jag ett bad, sen har jag pysslat, pysslat och åter pysslat. Snacka om att jag blev besatt har suttit nästan två timmar och det var så roligt, har nog inte grejjat med dom där prylarna på ett halv år tror jag. Blev lysrik när jag tog fram lådan med olika papper, smycken, kort, och grejjer..

Både jag och Johan har packat klart. Theo har haft lite strul med magen men då tempen åkte in åkte innehållet ut ;) så nu är allt frid och fröjd igen. Imorgon åker vi :) Ska verkligen bli skönt att komma hem.

Börjar bli lite nervös inför den där sprutan Theo ska få imorgon :( Håll tummarna för oss!

Sov så gott!


"Plätten!"

Aldrig ska jag sluta älska dig!



Våfflan och Plätten <3


Bildbomb på glädjen!

Vilken dag. Undertiden jag vikt tvätt och packat har Theo förgyllt dagen med sin ljuva sång (inte allt för vacker men roligt att lyssna på) ;) När jag sen packat pratade jag med Jessica som skulle äta tjädergryta, det som är det bästa jag vet. Jag kommer aldrig glömma när jag kom till dom i Östersund och Dennis hade lagat det, var otroligt skptisk först men gisses vilken dröm för smaklökarna.. Det var himelsk ;) Jag tog själv en ostmacka det får duga idag, haha.. Johan ska laga torsk med äggsås, han läste kokboken febrilt igår kväll :) Min sabo är grym på att laga mat. Jag har gjort iordning Eskils presenter, och efter att ha pratat med Jessica fick jag veta att satte pricken över i:et ;) Fick dessutom ett paket av Jessica B sist jag var hemma, men jag fick inte öppna det förns Eskil kommit så igår ringde jag och frågade och jag fick lov att öppna det om jag ine berättade för Jessica vad det var (hon skulle få samma). När jag försäkrat mig om att hon öppnat sitt ska jag visa här vad det var. Något otroligt passande och fint iaf :)

Mamma har fått låna en vagn av Karin och Björn medans jag är hemma så slipper jag frakta med den.
Ganska skönt då den tar plats i bagaget och Farmor har också grejjer hon behöver ha.
Som om man inte har nog med packning ändå, så ska den där vagnen med överallt.

Jag var verkligen impad av lilla Felicia igår som kunde vända sig, rulla runt och ta tag i sin napp :) Idag gjorde Theo det också.. Kanske hörde han att jag sa till Tessan att hon var så duktig, så idag ville han visa att han också kunde ;) Haha Flera gånger tog han ut nappen och voftade med den. Hon kunde iof till och med stoppa tillbaka den i munnen själv också :) det klarar inte Theo.


Trots dystert väder ute har jag någon här inne som verkligen lyst upp min dag!
Theo är på strålande humör och vi verkligen älskar livet idag.
Otroligt härligt!









"Kolla, jag kan göra som Flisan, hålla i min napp själv" :)












Solstrålen i vårt liv!





Skillsmässobarn, vaccinet och laddade batterier!

Theo åt klockan 21 igår, sen somnade han 23.. Jag ville inte väcka honom för att äta så jag somnade själv, och vaknade klockan 05 av ett hysteriskt skrik, då hade han varit utan mat i 8 timmar! Är det möjligt? Får det ens gå så lång tid? Att jag skulle väcka honom var tredje timme för att äta som en av sköterskorna sa på BB det gick bort, det gjorde jag helt enkelt inte, dels för att han aldrig sov mer än tre timmar i sträck men också för att jag ansåg att han vaknar när han är hungrig? Gör inte vi människor så? Vi vaknar när vi behöver mat. Men som sagt 8 timmar är lång tid för en så liten utan mat? Eller är det bra om han sover så länge och sen kanske bygger upp och äter lite mer under dagen? För egen del var det ju helt underbart att få sova så länge och veta att han klarade sig så länge, men hur är det för hans del då? Frågar jag BVC kommer hon säga att jag borde väcka honom och ge honom mat. Gör ni andra så, eller låter ni barnen sova tills dom vaknar? För jag tycker det känns konstigt att väcka det lilla livet, eller är jag knäpp?


Vi har grejjat på morgonen. Nu kollar jag på "Efter tio" som den här veckan handlar om blogg världen. Dom pratar om en blogg som heter Kissie, jag vet att min syrra nämnt något om henne, men när jag lyssnar nu kunde jag inte låta bli att gå in och kolla, verkade helt skumt. Efter att ha tittat och läst har jag ändå inget säga, blev som stum. Kolla själva. "BlondinBella" sa häromdagen på samma program att det bara är skillsmässo barn som bloggar, just för att dom inte fått samma uppmärksamhet. Är det därför jag bloggar? För att mamma och pappa inte gav mig uppmärksamhet, för att dom är skillda? För det första har jag alltid fått uppmärksamhet av mina föräldrar både som gifta och skillda, för andra är inte alla som bloggar skillsmässobarn? Självklart tror jag att det har med bekräftelse att göra, vem vill inte bli bekräftad? Men bloggar vi inte också mycket för att andra ska kunna läsa om vad vi gör i våra liv? Grubblade på den där kommentarer om skillsmässobarn, och jag tror inte att det är riktigt så. Skillsmässo barn får inte mindre uppmärksamhet än någon annan, ibland kan en skillsmässa vara bland det bästa som hänt!

Johan ringer hem från jobbet och grubblar över influensa vaccinet, han säger att dom som har barn under 6 månader kan få vaccinet redan nu, så ber han mig ringa och fråga.. Så jag ringde vårdcentralen här på brynäs, och jag börjar bli ganska less på hur man blir bemött. Tur att jag vet att dom som ubildar sig nu, (två av mina bästa vänner utbildar och och är utbildat sjuksköterska) vet hur man bemöter folk inom vården.. Men att bara få till svar: "Föräldrar med små barn tillhör ingen risk grupp, men det vet du väl? Du har väl fått brochyren? Den ska alla ha fått på posten, den måste du ju ha läst? Där står även när DU får komma för att ta vaccinet.. och vi ger för övrigt inga vaccinationer överhuvudtaget denna vecka. Det är v 38 som gäller om du nu inte läst brochyen.. En blå folder med texten, väldens kanske viktigaste information på".. med skit sur ton!
Hmm, okej.. Dom är säkert "SVIN" less på folk som ringer och frågar om influensan och det där vaccinet, men det för fan deras jobb att kunna hjälpa till! Jag har inte fått någon brochyr så jag har omöjligt kunnat läsa om "världens kanske viktigaste information" när var och hur det där vaccinet ska ges, jag vet bara att jag ska ha det! Hur som helst får jag fråga om det på fredag när jag går och hoppas hon i receptionen kanske kan vara lite trevligare! Bittra människa där vid luren!

Borde sätta igång och packa. Johan kommer jobba över idag, det känns inge roligt alls, men det blev så eftersom han blev nödig att ledigt på fredagen, helt sonika. Hoppas det inte blir så jätte länge för vi lär ju passa på att umgås lite nu innan vi åker åt varsitt håll i några dagar. Theo sover (igen) så jag borde verkligen ta tag i packningen för imrgon hinner vi inte. Det blir vaccination till lillen sen bilfärd till Ramsele :)

Idag är det 2 veckor kvar tills vi sätter oss i bilen och åker mot övik :)

Jag känner mig  verkligen på topp idag, och jag tror det beror på gårdagen, det behövs ganska lite egetligen för att ladda upp batteriera och må bra igen. Det var verkligen jätte roligt att umgås med Tessan och Felicia igår, jag har inte träffat henne så många gånger men bara att hon barn i samma ålder som Theo gör ju att man har ganska mycket gemensamt och hon verkar vara en super härlig tjej. Dessutom har jag tyckt om Niklas (hennes pojkvän och Johans systerson) från första stund. Han är nog en av dom genomsnällaste människor jag mött. Det syns på hela han att han aldrig skulle kunna göra någon illa :) Trevliga människor är själens medicin.
Och att sen komma ner på friskis och gå på yogan var också uppiggande. Surrade med Lovisa och Kristin, och att efter det komma hem till väldens bästa familj! Ja efter en sån dag kan man inte begära mer.

Nä, nu till packning.








Sov Gott

Då var jag hemma igen. Samlade kraft och gick ner på stan för et Yoga pass, där var även Kristin och Lovisa.
Den här Yogan var mycket "bättre", "lättare" än gravid yogan, men det beror kanske på att fogarna är ganska ok nu och att man var rätt otymplig i den situtionen. Men jag gillade det. Det var både roligt och energigivande.
Hade 10 minuters avslappning på slutet också. Helt underbart. Tänk om man kunde lyckas bli så avslappnad när man ska sova också istället för att ligga och vrida och vända på sig. Ska be Ronja fixa hem nån avslappningmusik som jag kan få lägga in på mobilen när jag kommer till henne.

Väl hemma möttes jag av en nyäten och super glad Theo. Han har jollrat och haft sig hela kvällen, tills nyss då han gråter av trötthet, blev inte mycket sömn idag, kanske tar han igen det inatt :) hoppas.

Nu blir det sängen och efterlängtat sömn :) Natt!

Sov Gott!


Kanon bra dag..


Det blev en kanon dag :)

Vi gjorde oss klara, gick på Tempo för att handla ett kort innan vi skulle möta upp Tessan ocg Flisan. Väl där inne blev det kaos, ovesetligt vad som häde, men ledsagare borde gå kurser i hur man beter sig i olika situationer. Arg är bara förnamnet på vad jag blev där inne. Usch för människor som bara är naiva och jävligt dryga!

Men sen mötte vi som sagt upp Felicia och Tessan, vi gick till Dollar, köpte reflexer och annat smått och gott.
Kom på att Erikshjälpen hade öppet idag så vi tog en tur dit. Kändes som jag surrade konstant :) Det var så roligt att ha någon att prata med. Jag köpte en tomteluva åt Theo och lite annat.

Sen gick vi hemåt, då erbjöd sig Tessan att hjälpa mig medans jag slängde in tvätten så mitt lilla I lands problem försvann snabbt :) Det var otroligt snällt av henne. Och roligt också, för mellan tvättarna hann vi med att prata ännu mera.. Blev ganska mycket bebis snack, om allt från öronvax till blöjsorter :P
Det var som sagt verkligen roligt att ha någon att surra lite med.. Dagarna går så mycket fortare då.
Vi bestämde ny träff nästa vecka :) När Felicia och hon gått började jag med maten och nu sitter jag här.

(tack för hjälpen)

Väntar på Johan som åkt till sin pappa för att fixa nått element, sen ska Theo badas och efter det lär jag SPRINGA ner till stan för att hinna med Yoga passet som jag bokat plats på. Lovisa hade också bokat så det ska bli roligt.

Imorgon blir det till att packa och förbereda här hemma. En tur till apoteket står förmodligen också på listan.






Tiden går så fort, Flisan kan redan vända sig och rullar fram och tillbaka :)


Lite sömn behövdes också såklart..



Men större delen av den vakna tiden busade dom som sjutton. Det var skit roligt att se hur dom pratade och var nyfikna på varandra. :) Theo försökte dra av Flisan byxorna men där drog jag gränsen ;) haha.. Längtar till dom blir ännu större och kan leka mera.



Veckorna går så fort..

Det blev en ganska jobbig natt. Theo har sovit bra, men jag har sovit dåligt.
Hur som helst ville grabben upp redan halv sju, men det kan man ju ta, när man dom flesta dagar än så länge får sov morgon var och varannan dag.

När vi klivit upp och gjort morgon rundan så kollade jag ut genom fönstret, tyckte det var lite väl ljust ute när jag vaknade. Och det har kommit snö :) Ganska mycket också.. Skönt! Våren är det största favoriten men hellre snö än regn och rusk..

Jag har tvätt tid idag, klockan 13, det innebär att jag ska konka tvätten en gång i halvtimmen på ena armen och Theo på andra. Ett riktigt I land problem, men förbannat bökigt enligt mig. Vi har tvättstugan så man måste gå ut också.. Jaja, det måste ju göras och det fanns ingen kvälls tid innan fredag så det får gå som det går helt enkelt.

Jag ska ta och rycka upp mig ur min sömn dvala, fixa lite här hemma, sen ska jag gå iväg och möta upp Tessan och Felicia, vi ska ta en prommis till Dollar och kika :) Ska bli skönt att komma ut lite då jag faktiskt inte lämnade lägenheten en enda gång igår. Vi var inne hela dagen.. Men man kan få ha en sån dag emellanåt också.

Onsdag idag och veckorna går fort. Jag hade tagit fel på Theos tid hos BVC den var på måndag klockan 10.00 så nu har jag bytt till fredag denna vecka, då blir det ny vikt koll och vaccination. Ska knalla bort till apoteket och köpa med mig alvedon om feber eller värk kommer som biverkning. Känner mig ganska kass då jag inte ens har koll på vilket vaccin det är han ska få :S borde läsa lite om det ikväll kanske..

Nu ska jag sätta fart här så det blir något gjort idag, eftersom det inte skedde mycket igår.

Ha en bra dag





Flisan, dagens date ;)




Det går bra nu..

Vi kunde inte hålla oss. Det blev den trejde falk filmen igår.. Som om man nu kan hålla sig? Hmm..
Jag var helt slut igår kväll så det var inga som helst problem att somna. Dessutom sov Theo konstant till halv sju, då han ville ha mat och sen klev vi inte upp ur sängen förns halv elva. Min kropp mår halv dåligt. Har haft som mensvärk sen igår när spiralen kom på plats, sen har det spökat med feber till och från. Men det ger väl med sig det också..

Ska försöka komma en tvätt tid i kväll. Sen måste jag tänka praktiskt den här gången när jag packar, kommer få lasta oss på och av tåget själv så mina tidigare packningar med på tok för mycket prylar och kläder går bort den här gången och bara absolut nödvändigaste åker med. 

Men nu ringde farmor presic när jag skrivit ovanstående och hon säger att min farbror ska köra henne hem till Stockholm på måndagen eller tisdagen så jag kunde åka med dom :) Lyckan är gjord. Jag slipper stök och bök med tåg, och Jonny slipper köra oss till sundsvall, och allt blir perfekt. Måste så klart packa med vett ändå. :) Men så skönt att få åka bil istället. Det känns som att det var som gjort för mig att åka hem just den här helgen, allt klaffar utan minsta ansträning :) Perfekt.

Funderar på en middag idag. Läste om potatis plättar på Tessans blogg, det låter spännande, har ingen aning om vad det är, men jag är inne på att testa lite nytt. Vi kan ju smått börja med smakportioner åt Theo strax så vi lär kanske handla hem lite annan mat än falukorv och fläskfilé :) Ska fråga Tessan om vi kan ta en barnmatlagnings dag framöver :) Det skulle vara skoj. Göra massa burkmat och testa olika saker. Flisan verkar iaf vara matglad om man ser på bilderna där hon äter blåbär ---> se här  Härligt!

Jag tänker på Jessica och Dennis, undra om det känns likadant för alla som får barn? Jag är så förväntans full på att få träffa lilla Eskil, undra om jag hade varit lika spänd om lyrisk om jag inte haft Theo, förmodligen, för det alltid roligt när någon får barn. Men nu känns det lite extra speciellt, när vi fick så tätt inpå varandra. Jag har lånat bilder från Dennis facebook och scrapat ihop :) Men jag vill ju se honom på riktigt, lill knörten!
Pratade med Jessica igår, hon låter så glad, men så klart trött också, vilket man kan förstå :) Idag ska dom få åka hem till Kvarnbacken och då tror jag att Eskil kommer må himla gott, massa mys framför den nya braskaminen i hans nya familj och fina hem. Spännande. Min moster hade fått träffa honom igår :)

 




Hur som helst så har Theo kommit in i en skrik period.. Men inte alls så att han grinar, eller är ledsen, utan han skriker olika läten.. Otroligt vilken röst han besitter. Vrålar rakt ut i falsett.. Ganska roligt! Ska försöka få in en film här på den "vackra" sången.. Det strular och jag är oteknisk, men nästa data snille som kliver innan för dörren ska få hjälpa mig så jag kan lägga ut lite filmer :)

Ha en bra dag!



Skärpning LW!




"2009-11-08

Kära publik.

Den här turnén börjar motigt. Ikväll har vi ställt in för andra gången. I två dagar har vi spelat med en ganska sänkt Johan Persson, igår och i förrgår tyckte jag dock att han hade lite färg och glöd i ögonen. Idag var han sämre igen"





Den andra panik känslan som kommer nu på två dagar. LW har ställt in sin andra konsert under turnén? Vad tar vi oss till om han ställer in i Övik? Måtte jag låta som en 14 åring vars stora kärlek till Backstreet Boys nyss kraschat, men det vore katastrof. Jag missade honom i Borlänge i somras, det sved. Men med Theo i magen och den fysiken hade en festival inte varit passande. Nu är allt uppstyrt, i minsta detalj. Jag har planerat i månader för att äntligen lyckas få lyssna på honom, dessutom i goda vänners sällskap. Jag har alltid sagt att Urkult är stället där man samlar kraft inför kommade år, det gick bort detta år. Så min nya samlingpunkt ska i år bli på Swedbank Aren, den 17 november, men världen bästa LW på scen. Sen måste jag säga att han ursäkt inte riktigt är tillräckligt för mig. Jag tror verkligen inte att många skulle bli besvikna om han drog en akustikt konsert istället, även om det inte är vad dom repat in eller sålt biljetter till. Lw akustiskt är många gånger bättre till och med! Så den går inte hem hos mig.

Håll tummarna nu att det blir en återhmätande konsert i örnsköldvik!

FÖR SJUTTON!


Bergochdalbanan...

Måndag igen och vardag kom som en käftsmäll, helgen gick alldeles för fort helt enkelt. För mig blev det lite för mycket. Jag har haft min syster här förra veckan, den här veckan har Linus varit här och mina dagar har gått hur fort som helst när dom blandats med skratt om vartannat. Det, och att min kusin som också är en av mina bästa vänner fått sitt barn, min farmor och farbror ska till Ramsele har gjort att jag blev en bergochdalbana så efter ett snack med Johan har vi bestämt att jag faktiskt ska åka hem på fredag och stanna över helgen.
Jag åker hem med min pappa och på tisdagen får vi skjuts till Sundsvall där tåget går tillbaka till Gävle igen.
Minsta möjliga bök för Theos skull, annars hade jag gott kunnat ta bussen också. Så ser läget ut just nu.

Jag och Theo har haft myspys i soffan. Jag har packat skötväskan för att om ett tag knalla iväg till Mödravårdscentralen, första gyn kollen sen förlossningen :S och dessutom ska spiralen in där. Ja, jag är lite nervös. Det sista Gunilla sa till mig vid det senaste besöket var "Ta värktabletter innan"..
Efter det ska vi möta upp Johan för att skriva på dom där papprena om faderskapet. Jag har funderat på hur det ska gå till. Blir det nått sorts förhör eller? För gifta par behövs inget liknande.

Theo lär sig nya ljud varje dag. Just nu är hans favorit att blåsa ut saliv så det låter som en prupp ;) Igår satt Johan och Theo på golvet och han dreglade så Johan fick torka upp en halv toalett rulle nästan :)
Lovisa var här igår också, vi såg på ensam mamma söker sen slog vi direkt på Johan Falk, 2an, nu är man ju besatt, jag vill se dom andra på en gång, helst ikväll ;)

Nu är det matdags för lillen :)

Ha en bra dag

 
Jag ser mer och mer för varje dag likheten mellan Johan och Theo <3


En speciell dag

Ikväll har Lovisa varit hit. Vi käkade och kollade reprisen på ensam mamma söker, körslaget och surrat en massa :) Super trevligt. Hon hade bakat en kladdkaka som vi mumsade på och när vi skulle se på filmen upptäckte jag att dosan var trasig, vilket betydde att vi var antingen var tvugna att se den med dansk text eller ingen text, då sket vi i det. Måste fixa det imorgon bitti, för jag vill se båda filmer jag hyrde :) Filmen uteblev alltså och då gav vi oss på ansiktisk maskerna istället som Lovisa hade med sig. Uppfriskande härligt :)

Vid elva ringde Johan, då ville dom komma hem. Lovisa var snäll och passade Theo så jag kunde åka och hämta dom. Skjutsade hem Matte sen hem till Vega igen. Då blev det mer surr, Theo somnade och Johan fick också en mask, haha..

Nu har Lovisa åkt hem, alla grabbar sover och jag sitter här. Ska krypa ner jag också, men jag kan inte sluta känna efter. Hemlängtan är enorm. Trots att jag har haft så otroligt trevligt ikväll kan jag inte låta bli att längta hem. För idag blev en väldigt Speciell Dag ;) Theos lilla tremänning kom till världen! Min kusin som också är en av mina bästa vänner blev idag mamma :) Jag undrar hur dom mår och längtar verkligen efter att få höra om förlossningen, träffa dom och få snusa på Lilla Nils Eskil Tjernberg. 8 Noveber blev en kanon bra dag.
Och skönt för Jessica att slippa vänta mer, nu är magen en degklump och inehållet ute, hon är nog lyckligare än någonsin just nu tror jag :) Känslan är att hoppa på ett tåg hem, men jag ser ingen direkt lösning på det heller, vem vet hur det ser ut sen? Dom måste ju få vara en familj och komma hem först, men 2 månader känns som väldigt lång tid just nu :) Har fått en super söt bild på lillkillen, men jag lär fråga innan jag lägger ut något.
Jag blev så klart glad att det var en grabb, då kan han och Theo lära sig jaga tillsammans, för den lille killen är född till jägare gissar jag ;)

Nu ska jag krypa ner och sova efter en kanon bra dag!








Glada Grabbarna Grus



Glada Grabbarna Grus!







Som här ser väldigt fundersamma ut? Vad ser dom? Haha



Nu ska jag lämna datorn och göra lite mys faktor här hemma istället. Saknar verkligen en taklampa i vardagsrummet, det blir så mörkt ute nu. Vågar heller inte gå in och tända i sovrummet,a jag har blivit lite mörkis på sista tiden.. Usch.





Vinnaren av fotöljen blev; Nathalie --->  http://nathalief.blogg.se/ 
Grattis!


Nov. 7, 2009

Igår kväll åkte vi till Bollnäs, blev bjudna på "lax låda", som var super god och snart ska den lagas även här hemma :) Vi såg å Idol och Theo och Sam försökte umgås :) Dom är nog lite små än, men snart så är det nog fullt med spring i benen.. Det var roligt att se dom. Och deras radhus var inte dåligt! Jag kan inte låta bli att vara avundsjuk. Stor uteplats och väldigt mysigt område verkade det vara :)



Under förmiddagen idag har vi små grjjat lite hemma. Johan och Linus tog med sig Theo ner på stan en sväng. Sen åkte vi till Månskensgatan i Andersberg för att hämta upp Adde (han som det hölls svenssexa för) Jag fick träffa lilla Emma för första gången, hon fyller 1 år om tio dagar :) Sötare än sötast! Hon är född tre månader för tidigt, det var tur att allt gått så bra som det gjort. Dom bodde också jätte fint och det var kul att se :)

Sen hoppade grabbarna av på Interpol för att driva vidare senare ikväll :) Hoppas dom får roligt! Jag åkte vidare till Kiosken för att hyra film, träffade Karin, så nu är det bestämt att imorgon blir det äntligen babysim. Jag ska åka dit så jag vet att vi kommer på hennes pass. Ska kolla upp med Tessan hur det ser ut för henne.
Ikväll kommer Lovisa hit, vi ska se film och äta gott på Linus bekostad. Det tackar vi för :)
Sen skulle hon fixa en kladdkaka, det var tydligen kladdkakans dag idag ;)  Lördagsmys på hög nivå!

För övrigt går jag som på nålar här hemma, spänd av förväntan. Är rädd att hemlängtan kommer explodera inom det närmaste dygnet! Så spännande!

Jag ska fixa lite här hemma sen återkommer jag och presenterar vinnaren av den snygga fotöljen som dessutom står på Theos önskelista mamma och pappa ;)



Kaos..

Den här dagen har varit smått kaos artad.. Jag gick iaf och to jag reda på vilken tid jag hade hos barnmorskan på måndag och det krockade inte med mötet hos Sociala Myndigeheterna ;) Inte syrelsen alltså, som jag tidigare skrev. Haha.. Sen gick jag ner mot stan för att lämna tillbaka min skor jag köpte förra månaden som har gått sönder. Tänkte köpa ett par nya men då hon i kassan var så tvär och grinig så sket jag i det.

Gick vidare mot Lindex för att inhandla en ny mössa åt Theo och därinne satte han igång, jisses så han skrek, trodde först att det var för att han såg att vi stod vid hyllan med mössor, men insåg ganska snabbt att så smart kan inte vara, nog för att han hatar allt som har med mössor att göra men riktigt så var det nog inte. Alla där inne stirrade som om jag höll på att strypa honom i vagnen. Kastade mössan i golvet och gick ut därifrån smått panik slagen. Upp med grabben ur vagnen som sedan lägger av världen rakkabajsare och ett brett flin därpå. Sen var han nöjd iaf. Det var alltså magen, inte mössorna som spökade. Jag var däremot ganska bitter när jag varken hade några nya skor och inte heller någon mössa eller vantar åt Theo. Men alla har vi väl sånna dagar?

Nu är jag iaf hemma igen. Så nu tar vi nya tag..

Jag ska leta åt min kamera som är spårlöst försvunnen. Men den kan ju knappast fått ben så jag har nog bara letat dåligt. Sen ska jag dra på mig lite smik så jag kanske ser ut som en människa igen och sen är jag redo.
Vi åker mot Bollnäs vid 16. Ska bli spännande och träffa Sam, gissar att han vuxit som sjutton sen sist vi såg honom.


Sam

Som sagt.. mot nya tag..

Ha en bra dag!


Tider är förvirrande!

Jag blir helt vansinnig.
Har försökt i en timme nu och få tag i en sköterska på mödravårdscentralen.. Omöjligt.
Jag har tid där på måndag, eftersom vi ska till socialstyrelsen för att skriva på faderskapspapper samma dag måste jag se till så det inte är samma tid, men det är som sagt omöjligt. Har ringt två olika receptioner men ingen tycks ha nummret dit jag ska, och båda hänvisar till den andra växeln.. Suck.
Det verkar inte bätte än att jag får bylta på Theo kläderna och gå dit. Hur svårt kan det vara? Dom är ett telefonsamtal bort men ändå lyckas jag inte komma fram. Åhh, sånt här kan ju pajja en hel dag!
Och hur dum är jag? Varför har jag inte koll på tiderna, och varför har jag inte kollat upp det tidigare? Jag brukar aldrig vara ute i sista sekunden :( Aja, vi får knata bort helt enkelt.  

I övrigt så har dagen varit bra hittils.

Lär snabba på lite om jag ska hinna med allt innan vi åker till Bollan!

Ha en bra dag!


GodNatt

Nu kastar vi in handduken efter en super god middag och bad!



God Natt


Vardagslyx

  • Kände mig totalt väck imorse när jag vaknade. Som tur var somnade Theo om ganska snabbt så jag slocknade på soffan jag också. Som om jag inte skulle vara toknöjd när jag vaknade till och hade fått sova två timmar så hade dessutom Linus kommit hem från hans lektion så han fixade ju med Theo så jag fick fortsätta sova :) Det kallar jag höjden av vardags lyx när man kan sova på dagen, på soffan i nästan tre timmar!
    Så nu är jag totalt utvilad. När jag sen tog mig kragen och kom upp blev det en promenad. Skit samma i vädret tänkte jag, gick ner till stan, och sen till Kvantum, men efter halv vägen var jag helt dyng sur. Då blev jag enorm avundsjuk på Theo som låg varmt nergottat i vagen och skrattade åt mig ;) Men vi gick och handlade lite sen hem igen. Johan och Linus har nyss åkt iväg på en rajd inför helgen. Jag och Theo ska se på förkväll. Ikväll blir det god middag här, Linus ska göra helstekt fläskfilé med grönpepparsås och klyftpotatis, det är ju också vardagslyx :)

    Surrade med Ronja igår, och nu längtar jag ihjäl mig tills vi åker till dom. Allt är fixat och klart. Planering är min hobby :)

  • Barnvakt  (check) Mammsen och Fridolina åker på en shoppingtur till övik och passar Theo medans vi är borta:)
  • Hockyn (check) Vi hoppas att Modo vinner
  • Konsertbiljetter (check) Jag tror tillochmed att det är slutsålt :)
  • Humör (check) kan man vara annat än på topp inför dagar med vänner och vetskapen om att winnerbäck ska spela?
  • Hörselkåpor, fortfarande inte köpta.. Glömmer alltid bort det. Men vi måste ha dom för att kunna gå på hockeyn! Så det är det enda som fattas

Sen står Lyxfällan på schemat, Johan favorit pogram :) Jag ska packa lite inför imorgon. Även om vi inte ska sova borta så är det som inte bara att ge sig iväg längre :) Fast å andra sidan är det inte hela världen om något skulle glömmas, det viktigaste är Theos blöjor, sen finns nog resten dit vi ska :) Sam är ju bara en månad yngre än Theo :) Det blir bebis vimmel framför Idol gissar jag.

Mimmi ringde idag. Hon är rolig att prata med. Vi bestämde att åka och bada nästa vecka! Ska bli härligt. Det ska tydligen finnas en barn bassäng, med 30 grader i vattnet, då kan ju till och med jag som är en badkruka njuta :)
Hoppas Theo tycker det är roligt också, Mimmis barn, Leon tycker iaf om att bada så det ska bli spännande.

Imorgon blir en fixdag :) Sen ska Johan till frissan innan vi sticker iväg.

Nu till nu!















Tack för idag, slut för idag..

Hade i tankarna att gå till Brynjan men jag ångrade mig. Gick en sväng på Brynäs, köpte en chocklad kaka och gick hem.. Jag tappade chockladen efter vägen.. Haha gissa om jag misströstade.
Johan är på väg hem. Theo jollrar, han har ätit frunktansvärt dåligt idag.

Tröttheten sköljde över mig nyss och jag håller på att somna ifrån allt här snart. Borde göra natt klart.
Har webbat med mamma men det fungerade inge vidare, det var något fel på hennes kamera.

Nu vill jag ha helg. Även om dagarna ser likadana ut så är det så mycket trevligare med tanken på helgdagarna.
Johan ska bort på lördag, men då kommer nog Lovisa hit, eller vad vi ska hitta på? :)
På fredag åker vi till Bollan och hälsar på :P
Sen drar veckan igång på nytt, det går undan måste jag säga.


Massor med gjort..

Har fått super mycket gjort. Jag har maskerat nästan hela "andra" hallen. Fan va tråkigt det är, men skönt att ha det gjort. Mest glad blir kanske Johan.
Jag har bytt gardinerna i köket, misstänker att vi inte kommer använda balkondörren så jätte mycket nu så det blev paneler tills julgardinen ska upp.
Jag har tvättat all tvätt, och allt sånt där man skjutit på att tvätta, som fårskinnet och filtarna, men nu var det dax. Jag har gjort klart köttfärrsåsen, klippt våra blommor, hängt all tvätt, bäddat rent  och allt på bara två och en halv timme :)

Linus skulle vara med Theo under mina timmar av fix, om jag gissar rätt tror jag inte han har tyckt att det varit allt för jobbigt eller ansträngande för det har sett ut så här dom senaste 3 timmarna ;)



Ibland finns det energi så det räcker och blir över, som idag. Skulle verkligen vilja packa upp dom sista kartongerna som står och skräpar här i vardagsrummet men jag har verkgligen ingenstans att lagga sakerna.
Måste införskaffa den där cd/dvd hyllan snarast och få in en bokhylla i gästrummet, då ska lådorna upp :)

Nu kan jag utan dåligt samvete slappa i soffan, kanske ska ta och unna mig en Amigo också?

Jag och Theo har iaf haft fest i köket tidigare idag, vi har spelat Winnerbäck och dansat. Han tycker det är roligt.
Jag har tagit ner hyllan på hans skötbord som nästa månad åker ut på blocket.
Sängen ryker den med, och allt är min kusins fel :) haha.. Hon hade gjort så fint barnrum att jag kände att jag måste göra om jag med. Fy sjutton va snyggt man kan få till det om man bara kan kosten. Jag har inte alls den förmågan så jag gör det fråkaste man kan göra, kopierar och härmar, med lite små egna inslag :) Vi har ju en helt annan tapet men det kommer bli snyggt ändå. Tur att vi inte bor tillsammans :)


Det som nu ska in i hans rum, så fort som möjligt ser ut så här:

          

    


Glöm för sjutton inte bort att delta i utlottningen av den tuffa fotöljen som lottas ut på lördag :)






Onsdag

Igår somnade jag och Theo om på soffan efter att ha klivit upp 06.. Sen sov vi till 10 :)
Kring 12 tiden gick vi bort till Emma och Peter, jag lämnade Theo där för att gå iväg på en lång promenad i ensamhet. Radion i lurarna, Rock klassiker på högsta volym och total utrensning i tankarna. Två timmar senare var jag tillbaka som en ny människa! :) Jag och Theo knatade hemmåt och myste lite, Johan kom hem strax efter fem och innan 18 var vi på srång igen, återigen på våg hem till Emma och Peter, på taco kväll. Vi fick super god mat, Anders och hans nya tjej var också där, trevligt att få träffa henne :)
Vi spelade UNO tills alla flippade ur och tok skrattade.. Lite roar barnen haha.. Som magen vek sig.
Spelet är tillängnat 4 åringar? Men när vi spelat en dryg timme, ställer Johan fortfarande frågor, sötnosen!

Vi gick hem var 23 inte långt efter det somnade vi hela högen.
Linus är på körskolan men ska komma hem till 13 och passa Theo, jag ska göra ett ryck och tvätta, maskera hallen och röja lite.. Johan ska jobba över idag så han kommer hem senare.

Det är skit väder ute. Verkligen depp väder. Men vad gör det när det finns miljoner saker att göra inne :)

Ha en bra dag


Måndag..

Ikväll är en tjockis kväll. Jag känner mig helt svullen, funderar på om det kanske kan vara den mindre ovälkommande veckan i månaden som efter ett år nu snart är tillbaka :S Hoppas inte!
Ikväll var jag på Bryjan och hälsade på, det var skoj, träffade en av dom nya i personalen.
Jag längtar verkligen tillbaka dit. När Lottas lilla/e ploppar ut ska jag tillbaka.

När jag kom hem därifrån hade Johan målat hela hallen. Shit vilken drivkrfat han besitter, när han verkligen tagit tag i något, då blir det verkligen gjort också. Det blir hur som helst jätte fint. och med hyllan och spegeln där kommer det bli perfekt.

Strax efter att jag kommit hem kom Linus också :) Det är så otroligt kul att någon är här!

Till babyvakten igen. Jag har nu fått bekräftat att det kan vara så att den kommit in på någon annans frekvens.
Tre av grannarna har ju bebisar också så jag hoppas det blev så tidigare idag. Annars har jag som sagt blivit spritt språngande galen.

Nu har jag styrt upp boende åt grabbarna i sundsvall under Takida helgen, min snälla kusin, eller hennes föräldrar lånar ut deras lägenhet. Tack för det. Ska bara finna på en lösning med nykeln. Får ta det imorgon.

Theo visar sin styrka i skrik. Hungrig? Ont i magen? Bara arg?
Ett evigt gissande. Tur det inte händer ofta.
Han är ju rätt söt när han skriker också ;)



Nä, jag saknar inte magen än.. Tycker det är ganska skönt att slippa den.
Jobba inom vården i 8 månaden är inget jag rekmenderar, speciellt inte när det
var ca 38+ det var jobbiga pass. Tungt


Kväller

En kanon dag.

Samma veva. Plock, mys och sömn för Theo. Emma kom och hälsade på så jag fick höra om deras romantiska helg i Stockholm :)
När hon åkt började jag göra soppa. Theo sov i sovrummet så jag passade på att använda babyvakten som vi fått av Ronja och Andreas när han föddes, då kunde jag laga mat och lyssna på musik i köket. Det enda läskiga var att plötsligt pratade någon eller något lät i vakten så jag gick in till Theo som sov som en stock.. Jag blev livrädd och stängde av den.. Vad var det som lät`? Eller har jag blivit paranoid? :)

Nu har Johan kommit hem och vi kollar AFV på tv, det är roligt. Vi har skit många kanaler nu när Linus är här, han har med sig en box som gör att man kan se på alla möjliga kanaler :)

Imorgon ska jag lämna Theo hos Emma en sväng för att gå en prommis till Kiosken och se om Karin kanske jobbar. Om inte så lämnar jag mitt nummer, för nu ska jag komma igång med babysim. Jag och Tessan är tok laddade!










Ha en bra kväll!


Vardagslyx

Fortfarande helt utvilad. Igår fick jag sova till 13 :) Och idag vaknade jag halv tio av att Theo låg och skrattade, då ville han upp, vilket verkligen är mer än ok. Halv tio, det är vardagslyx.

Igår kväll såg vi ju fotbollen, AIK vann, men vem har undgått det? ;)
Sen såg vi på ensam mamma söker, och sen "på smällen", sen blev det "grann fejden", en rikigt soffpotatis kväll. Grannfejden var riktigt roligt! En sån bitter och sur gubbe, han hade nog gjort bitterheten till en livsstil, men jag gillade att han gick barfota hela sommaren, det skulle jag också vilja göra om det var möljigt ;)

Johan är tillbaka på jobb, Linus är nog på körskolan och jag och Theo är hemma.
Efter en helg med fullt ös och folk runtomkring hela tiden är det ganska tråkigt att vara ensamma igen.
Men vi ska nog göra något av den här dagen också. Köttfärssoppa blir det till middag iaf.

Klockan är snart halv elva och jag har knappt fått på mig kläderna.
Så nu ska jag starta den här dagen!






Ha en bra dag!


Lilla Theo



Tänk att någon så fint vuxit i min mage :)








Söndag..

Vilken kväll!
Mimmi kom hit vid halv åtta. Vi drack vin och surrade om allt från förstoppningar till regionschefer ;) Vid 22 körde Johan ner oss på stan, tanker var en drink på Olearys men vi vände i dörren då det såg så tråkigt ut där inne..
Det blev Heart Break direkt istället, där det kryllade av monster, vägbulor och andra lustiga människor.
Jag hade skit roligt! Vi dansade och försökte emellanåt att disskutera olika saker :) Men volymen där inne tillåter inte direkt några samtal utan att man ska behöva skrika till varandra.. Men det var hur skoj som helst.. Känns som det var evigheter sen jag var ut och dansade. Det enda tråkiga var att Jonas var där inne utan att jag träffade honom, jag letade men hittade honom inte, det hade varit roligt.

Vid halv två löste vi ut våra jackor och kände oss mer än nöjda. Mimmi tog bussen till Sätra och jag knallade hemåt. Ingen av oss bor väl i det idylliska området så vi försäkrade oss om att vi båda kommit hem innan vi somnade. :)

När jag väl knallat hem till Brynäs var grabbarna fortfarande vakna här hemma. Inte Theo då, han sov sött.
Vi satt uppe till halv fyra nästan sen sa ögonen god natt..
Inte ett dugg bakis och totalt utvilad sitter jag nu med Johan och Linus och kollar fotbills matchen, vilken otrolig stämning. Sånna matcher är roliga att titta på, annars är jag i vanliga fall inte så intresserad. Men det här var ju lite spännande..

Ska hur som helst trixa lite nu



Snyggingen


Mimmi


Linus och Johan


RSS 2.0