Lördag 28

Gårdagen var ju underbar, med vissa undantag :)
Vi tog en promenad ner till Olearys och beställde mat. Lgomt till första tuggat blir det ett gräslit högt liv och det visar sig att ett "hevy metal" band har sin sound check.. :S Dom spelade svin högt och gräsligt lät det, detgick inte ens att prata oc fok gnällde me inte slutade som spela.. Det var iaf skidor på tvn till en början, men just när bandet slutat spelat visas matchen mellan Leksand och Malmö, vilket intresserad Johan väldigt mycket :) Men tillslut pallrade vi oss ner till biografen och spelade flipper och körde rally bilar.. Vi intog våra platser och kollade på filmen, som var helt otroigt bra.
Just i det spännde hörde man någon i "publiken" som ropar "Mamma" och "Ring 112",filmen nödstoppas och en kvinna har tappat medvetandet.. Efter ett tag piggnar hon till och lyckas ta sig ut ur lokalen.. Men jag undrar verkligen hur dom kan lämna stället obemannat, det borde vara någon där utanför iaf. Det to jätte lång tid innan någon hittade en pronal som kunde hjälpa till.. Och sen blev det 20 minuters paus mitt i filmen, för att dom skulle spola tillbaka.. Huvudsaken den där kvinnan mår bra så är ju allt ok. Hur som helst tyckte både jag och Johan att filme var helt kanon :)

Efter den gick vi en timme på Minel och Bar för att lyssna på Kent som agerade trubadur, han var verkligen duktig! Jätt mysigt ställe också enligt mig. Lite folk och lugn stämning :) Sen blev det hemgång i kylan och lite smått eftelängtat sömn :)


       

Idag har var varit på Ikea och köpt spots och beställt en ny lucka.. Så snart kanske det blir klart också :) Jag har vikt tvätt ochnyss kört ner Johan och Magnus till Brända Bocken där dom skulle inta diverse innan hockeyn antar jag.
Magnus hade med sig en Ruoter när han kom hit och lyckan var som gjord.. Jag sitter alltid som fast klistrad vid ett och samma ställe med datorn och det ska bli skönt att kunna ha datorn fri från sladddar, för vi fick den där makapären och jag ringde direkt till Peter för att fråga om han kunde hjälpa mig att koppla in den, och han skulle komma senare.. :)

Ska hämta Lovisa vid halv sju på Högskolan sen är det mys framför Melodifesivalen ! Gissar att jag blir något av en chafför åt grabbarna inatt också.. Men Johan körd ju mig sist så man får väl bjuda till lite :)

Nu ska jag fica lite här hemma!
Ha en bra lördags kväll!

Bad, Heart Break och sovmorgon :)

Vilken dag det blev igår :) Hur kul som helst! Bussresan var kanon, trots den långa resan och 32 barn var med. Jag hade nog förväntat mg ett större badhus, tycker nästan att paradisbadet i övik kändes större, men det var roligt. Jag bubblade bara en stund iof sen satt jag pratade med ungarna och så.. Vi var hema i Gävle vid åtta. Då blev det stressigt.
Jag Niklas och Malin bestämdes oss kvickt för att vi skulle till heart break. Det skulle spela ett barnd där, som enligt dom flesta var bra.. backyard babies.. Jag blev överlycklig och kände mig aggad på att få komme ut lite :)
Vid halv tio släppte Johan av oss utanför och jag ångrade mig direkt när jag såg att kön gick runt hörnet och låååångt bort :S Usch, men tänkte samtidigt att det där bandet verkligen måste vara bra.. Det snöade och var svin kallt.. Vi gick en bit i kön men sen lyckades vi med hjälp av Malins kontakter ;) Komma in på 7 minuter och gå före hela kön.. Underbart.
Beställde en cola och satte oss vid ett bord och såg kön utanför växa sig längre..
Vi surrade och tittade på folk.. Framåt tio insåg jag hur väldans fulla folket varoch vilken otrolig skillnad på människor det är på torsdagarna i jämförelse med lördagarna.. Inte för att jag varit där särkillt många gånger men.. Många punkrockare som var stiliga och peppad för det här spännande bandet som komma skulle..

Jag och Malin skulle på toaletten innan bandet började spela. Någon hade sprkat sönder en toa på killarnas så det var en decimeter vatten på halva nederplan :S Jag blev pissblöt om fötterna.. Men sörjde inte för det. Bandet spelade och jag och Malin flydde efter några minuter, folket var som galna och det kändes inte riktigt okej att stå och trcka balnd fulla människor, enda gången på kvällen jag kände att det blev besvärligt :) Tyckte essutom att musiken var totalt kass så det gjorde inte så mycket.. Baramassa vrål och skrål.. Vi gick tillbaka till övervången där dom troget spelade "poker face" på repeat.. Haha.. Halv två kom Johan ochhämtade oss och jag var totalt utmattad.. Men jag hade verkligen roligt! Det var så skönt att få komma ut lite.. Träffade en tjej från Tjörn också som flyttat hit, var ju kul att känna igen någon iaf :P

Idag har vi sovit ut, Emma kom över och åt lunch med oss och nu är Johan och tränar. Jag har presic tagit en dusch och förbresder mig för en till lyckad kväll.. Middag, bio och trubadur kväll med Plätten ;) Härligt! Johan har fått bestämma och det blev middag på Olearys, ekonomiskt eftersom vi har rabatt :) och enigt honom kanon bra mat, men jag lurar på om det inte är någon match som kommer dra hans vackra ögon från mina? ;) Vad tror ni? Hur som helst ser jag mest fram emot Bio.. Jag hoppas det uppfyller mina förväntaningar..

Jag var och kollade på en bh på lindex i förrgår, men beslutade mig för att vänta. Och inatt när jag kollade posten låg ett paket där till mig, från mamma. Hon hade köpt JUST den bh:n jag tittat på fast i vitt, som varit för liten till henne så jag fick den. JUST SAMMA SOM JAG VILLE HA.. Det är som telepati, jag visste att hon skulle skicka en, men när jag såg vilken de var blev jag nästan lite rädd.. :) Både mamma och jag är stark fiende till alla som heter byglar och bestyr och enkelt och så kuddfritt som möjligt är det bästa för oss.. Kanon bra, och den var fin också :)

Imorgon kommer Lovisa hit och vi ska se melodifestivalen :) Var ett tag sen vi träffades nu så det sk bli skoj!

Niklas                            Malin       
    
Dessa två förgyllde gårdagens kväll och natt :)


Nu ska jag göra mig iordning!

Hoppas ni har det bra!


 


Klassfotot, evigheter sedan :)

'
Jag var bara tvungen att lägga upp den bild som jag hittade på facebook, helt otroligt hur små vi var..
Haha, undra om mamma har sagt åt mig att stå rak i ryggen ;)Äntligen

Då var räkninar betalade och kontot så gott som tomt :) haha.. Närå, får lite extra den 27 också.. Ska ju så stort börja sprar i den där fonden, hur nu det ska gå? Någon som kan något om fonder?

Idag vaknae jag på toppn humör, klev upp, städade (JA DET ÄR GJORT) :) bara golven kvar.. Sen gick jag ner till centrum där några grabbar från brunjan sålde restaurang chansen så jag jälpte dom lite med det.. Dagens goda gärning kanske.
Har haft ett långt och givande samtal med Johan idag också. Känns skönt att vi är lagomt överrens om saker ändå. Gissar att disskutionen kommer fortsätta och det är bara bra.. Jag tycker det är roligt ibland om man har olika åsikter men ändå kommer fram till lösningar. :)

Jag drömde om kryssningen inatt, jag har aldrig varit på en kryssning och ser verkligen fram emot detta. Önskar att så många om möjligt följer med.. Jag drömde att Jessica, Dennis, Ronja och Anreas var med och vi hade 10.000 kronor var at spendera på taxfree ;) Vi gick lös som monster där inne ;P April borde ju vara bra datum, kanske kanman stta på däcket om det är sol och njuta :) 

Johan kommer hem om några timmar, på lördag ska han på hockey kväll med firman, jag hade glömt bort det :S Skulle som överraska honom men det får bli en annan gång :P Hoppas iaf att Brynäs förlorar imorgon.  ;)  
Nu ska jag ta och ringa pappa och fråa om han inte vill hälsa på snart :) 

Onsdagar är en bra dag, jag tror det sitter kvar sen min gymnasie tid, jag minns att onsdagar var kort dag och bara roliga ämnen. :) Hoppas ni får en bra Onsdag.  

Kram

Bilder säger mer än ordMormor som smuttar vin sommaren 2008Höstfina LovisGrabbarna på Rafna 2006Anders och Ingrid 2009Andrea och Ronja på toppen av Övik, 2008Jessica och Lovis, 2008Linus, Lars, Lina och Maluo, 2008Fanny. 2009Nils, Johan, Jag, Ronja, Johanna, 2008Hanna, 2008Johan och Hanna, 2008Jag och Anders, 2008Jessica, Cricko, Nils och Melissa, 2009
Jessica och Jake, midsommar 2008Jag och Johan, 2008
(årets värsta dag)  ;)Jessica och Jag, 2008Johan, sommaren 2008Jag och Johanna, Oslo, 2007Linus och Johan, 2009
Jossan och Jag, urkult, 2008Johan, Rebecca och Jag, Bollnäs, 2007
(första gången jag träffade johan) <3Julia borstar tänderna :PLina och Lars, 2009
Lovisa, Cheers, 2009Mamma och Fanny, 2008Mormor och Mamma, 2008Jag, Fanny, Mormor och Mamma, BIO, 2008Melissa och Jag, Winnerbäck, 2008Mira, 2008Melissa oc RebeccaAndreas och Ronja, Domsjö, 2008Jag, Nicaragua, 2008Ronja och Melissa, (längesedan) =)Rebecca och Robin, Grillfest, 2008Johan på skidor, Ramsele, 2008Sebastian och Jag, Ramselejön, 2006Tim, 2008Jag och Ronja, sommaren 2006Jennie och Jossan, Urkult, 2008Ronja, Melissa och Johanna, Gatufesten, 2005
Sommar och ingenting gjort :)

Jag längtar tills någon fyller åtr, tills det är fest och vi kan gå ut, träffa folk och skåla i saft :)
Jag skäms över att berätta vad jag gjort idag... :S Enbart och endast kollat på koten hos fotografen.
Jag fick till och med Jonas tvätt tid om jag ville men tvättade inte ens en enda maskin :S Samvetet dränker mig.
Fy vad lat jag varit! Lagade lunch till mig och Jonas och diskade, men allt annat då? Är det lagligt att skjuta på?
Nä, imorgon är det ändring! Jag lovar, imorgon ska det bli resultat. Men jag har tänkt på det här med att hitta lust? Istället kanske jag borde tvinga hit Ronja och låta henne sortera ;) haha, det skulle varit mycket roligare..
Idag har jag iaf pratat med Mamma, avreagerat mig lite.. :) Ingen semla har det blivit heller :) Lika bra det.
Ikväll ska jag med Anders och Jonas och se hockey hos Anders mamma och pappa, bättre än att häcka här :D
 Har suttit på msn och spelat ett spel mot Tora från Oslo i flera timmar känns det som :) haha, förlorade dessutom men det är bara för att hon är allt för smart.
Jag drömmer mig bort till nästa sommar, när jag kan sitta med Ronja på hennes föräldras balle och dricka ett glas vin, kanske skriva en rolig låt om någon och kyvröka en eller annan cigarett :) Jag minns innan Melissa tog studenten och vi satt där och skrev om naturvetaren som beter sig som ett djur :) Det var roligt. Vinet som bara slank ner i min och Johannas magar.. Haha, ja lustigt vad man tar sig för ibland.. Och när vi väl skulle framför sången står alla och kraxar för att det var svårt att hålla tårarna tillbaka :P Vad blir nästa happening? Nån sommarkväll med bad och fet mage i Ramsele sjön ;) Ja det ska vi satsa på.

Måtte det bli torsdag så jag får bada och bubbla :) Nä, det är imorgon det händer.. Jag tror på mogondagen, sortering och städ! En dag kan man skjuta på..
Biljetterna är slut för reservation till bion :S Måste skynda mig ner och nalla åt mig två biljetter imorgon så dom inte tar slut... Jag börjar nedäkningen till påsk,  23 dagar kvar till skärtordagen.. :)
Vi ska också boka kryssninen snart. Det ska bli så roligt och jag hoppas alla som vill och kan följer med!

Jag glömmer hela tiden att handfatet är trasigt också så när jag spolar bli fötterna piss blöta, nu har jag skrivit en lapp åt mig själv att jag inte får spola i kranen :) kanske hjälper det.

Nu ska jag kila..
Ha det bra
Spelkväll och fettisdag!

Idag har både pappa och mormor ringt. Mormor berättade att det är fettisdag idag :) Kanske ska man kosta på sig en semla? Eller inte, för ingen har lika goda som dom hemma :P

Vill verkligen ha morgondagen här nu, lön. Fylla på mobilen och betala räkningarna, sen är jag nöjd.
Förhoppningsvis kommer Johan hem redan imorgon. Jag ska boka bio biljetter tills på fredag då "män som hatar kvinnor" har premiär :) Äntligen! Kanske bli fredagen en sån där toppen bra dag :)

Jag ska snart iväg och titta på dom färdiga korten och välja ut vilka som ska framkallas, ska bi kul!
Ikväll ska jag tvinga Jonas och bränna en super skiva som jag kan poppa här nere. :) Försöker fortfarande få samma insperation som Ronja att, sortera, rensa osv, men det går inge vidare ;)

Igår surrade jag med Jessica, det var kul. Känns som det var lägesen sist :) Under samtalet lyckades jag dessutom ha söder ett rör under handfatet :S Det läcker så fort jag spolar i kranen, och av det lilla jag såg tänker jag INTE pilla eller trixa där.. (Vidrigt) jag överlåter det med glädje till Johan som faktiskt kan sånt där, måste nog byta ut hela röret.. Så får jag anväda duschen till att borst gaddarna tills det är lagat, men det funkar ju bra det också..

Igår hade jag en kanon da/kväll.. Gick över till Emma efter en mogon promenad. Jonas kom över lagom till lunch, vi blev bjudna på Chiliconcarne och ris :) Det var mumma.. Sen såg vi filmen Alladin och det är ju super bra :P
Vi bestämde att vi skulle ha middag tillsammans och ringde Anderas för att be honom laga sin speciella köttfärssås :) 
Så på kvällen åt Jag, Emma, Peter, Jonas och Anders en suveränt god middag och sen spelade vi spel, Hotel i några timmar. Jag förlorade,ut först :P men det va ju kul ändå..
Nu ska jag ner på stan!
Ha en bra tisdag!
Kram


Katastrof panik

På förmiddagen tog jag och syster en LÅNG promenad. Var helt frdig nä vi kom hem :) Hann med en snabb lunch innan hennes tåg gick hemåt. Då kom paniken igen, dom svallande vågorna och tårarna. Jag fick kaastrofal hemlängtan och hade jag kunnat skulle jag stoppat tåget och åkt med när jag stod där på perongen och såg de åka..Jag och Fanny skulle haft skit rligt på det där Jävla tåget mot Sundsvall..
Fan, då blev man ensam igen. Johan skulle på Interpool och se hockey.. Jag frågade hur länge eftersom jag jobbar ikväll och just i det läget skulle vara skönt att slippa vara ensam.. Han sa halv ju och att han verkligen sett fram emot att "gå ut med grabbrna". Jag tycker det är kanon kul att dom hittar på saker tillsammans, och umgås inte det. Men jag tänkte för mig själv hur länge det ska dröja innan jag kan säga att jag "ska ut med tjejerna"... Mina tjejer bor ju långt härifrån, på olika ställen och paniken återfann sig igen.. Fan att det ska vara så långt hem.. Tänk att spontant bara kunna ringa till sina vänner och säga att vi går ut och kollar hockey eller vad fan som helst.. Men sånt händer inte här.. inte mig iaf..Allt postivit åt Gävle, jag trivs ju kanon bra, men när den där hemlängtan tränger sig på är det inte roligt. Fy och blä.. Nä, nu kan Norrtälje dra åt H*lvete för jag vill ha em mitt kaos igen och sluta vanka i tristess ;)

En månad kvar till hemgång och det ska bli kanon. Våldsgästa hos mamma, träffa kompisar (dom flesta kommer ju hem under stor helgerna) och bara få vara hemma en stund.

Ikväll ska jag och Niklas baka pizza på gården och ha Melodifestivals jippo, umöret vändr nog där, lite aniskten run i kring och gapiga ungar :P Lite fart och fäkt :) 
Hoppas ni har en kanon helg!På favorit stället i sommras :) <3

"Att driva någon till vansinne"

Kanon kul har vi haft!
Vet inte om jag redan skrivit men jag fick iaf 36 av 38 rätt på provet så jag är kanon nöjd, det var slarv fel som pajjade dom två sista ;)
Igår kom Fanny hem tidigt. Vigjorde ossklar och åkte till BM, där allt gick kanon, värdena var jätte bra och hon lyckade till och med sticka mig på första försöket :P Fick träffa en annan barnmorska denna gång, hon hade sommar stuga i Långsele, som inte är så långt från Ramsele och hon var verkligen förstående och lyssnade och hjälpte till. Min njure har grubblat mig galen, är det någon som kan vara ärftligt? Tror inte det, det trodde inte hon heller, även om hon inte kunde föräkra eller svara på allt så kunde hon iaf lugna och berätta kring saker, det var jätte skönt.Efter det sprng vi in på stan och köpte skor till Fibbe, och sen till hemlingby för att grilla. Det var en aning för kallt men verligen mysigt. Peter och Emma var också med. Det är roligt tycker jag att kolla på dom åker skidor och jag blir super sugen själv också. Tro om det kommer gå att åka hemma under påsk? Skulle verkligen hinna med innan vintern är slut :)Imorgon åker Fanny hem och det känns hur tråkgt som helst :S Kommer bli enamt nästa vecka :S Men det ska nog gå ändå :)Två grill fantaster :PIdag åkte jag och Johan till Ockelbo och la en handpenning på diverse saker. Känns kanon bra och jag har nog hittat min favorit butik där. Även om det ligger fem mil utanför Gävle så kände jag bara att dom mlen kommer vi tjäna in i både kvalité och kunskap, hon som ägde butiek var rakt igenom ärlig och väldigt duktig! Super kul!
Jag och Fanny har varit till IDAS fotostudio på stan idag och knäppt syskon kort.
Inte detta så klart som vi amatörer knäppt här hemma ;) Men både jg och Fanny blev nöjda över bilderna (dom flesta) vissa bilder såg vi inte kloka ut på, jag som ut en rullande tjock studsboll och Fanny såg ut som om nyss nysit :P Men det roliga var att hon inte knäppte "traditionella" rakt upp och ner bilder utan lite roligare :) På tisdag ska jag dit och se dom färdiga korten efter hon har fixat med kontraster och sånt. Är rädd för att jag kommer spendera mycket tid hos henne framövr. Hon var jätte trevlig och lättsam att ha att göra med. Det tråkiga är ju att bilderna är så dyra att framkalla :S
Om hon ändå kunde stanna en vecka till!Johan har kommit på rubriken mellan oss idag.. "Att driva någon till vansinne" Haha och jag tror han har rätt, vi lyckas alltid! ;) <3

Nu ska vi grejja.

Hoppas ni har det bra.
Kram

The Voice

Torsdag då.. Klev upp vid 06 och körde sen Fanny till praktiken, hem vikte tvätten sen igår.. Kommer på mig själv med att bara gå runt och fundera, och det enda jag tänkte på var hur ogärna jag vill gå på lektionen idag :S inte för att jag inte vill räkna utan för att jag inte vill veta om jag inte klarade provet.. Det borde vara så att om man klarar det får man veta och om man inte klarar det borde man bara förtränga att man gjort det och göa det igen.. 

Vakna med The Voice, är det så bra egentligen? Jag stängde av och lyssnar nu på Miss li isället, mycket bättre enligt mig. Hennes skiva är super bra. Idag kommer Johan hem. Fömodligen ganska sent, så jag och Fanny ska till barnmorskan först sen ska vi gå ner på stan oh löpa ett par skor till henne som hon lagt undan. 

Det har öppnat en stor secondhand här i Gävle, Eriks hjälpen, vi var där och kollade igår, blev faktiskt besviken, hittade verkligen ingenting som jag skulle vilja ha förutom två kistor, men på den ena stod det "malung" så den gick bort och den andra skulle man vara tvungen att ta bort alla järn saker på för att kunna slipa och måla om så det blev ingening. Kanske kommer det in bättre saker sedan!

Igår blev det iaf super god tacopaj och film hos Jonas, jag somnade iof i Fannys knä och såg inte filmen, Seven pounds men den var tydligen bra enligt henne :P 

Nu måste jag motvilligt gå till skolan! kram kram  

Onsdag 18/2

Bion igår var ganska bra, sorglig.. Tårarna sprutade :S
Jonas skjutsade oss och hämtade oss.. Super grannen.
Innan bion började satt jag och Fanny i foajen, och fick skratt anfall, det var så j*vla roligt.
Väl hemma slocknade jag som en stock.

Idag har jag kört Fanny till Praktiken, stoppat in tvättmaskin nummer 6 och stter nu och ska s "efter 10"
Sen ska jag träffa Emma innan jag och syrran ska på stan ovh leta ett par Convers åt henne.
Lutar det åt en slappar kväll eller vad ska man kunna hitta på? Jag vill ju grilla men det kanske vi väntar med tills Johan kommer hem.. :)

Ha en bra Onsdag!


Yrväder

Fanny trivdes som tusan på praktiken :) Det var en lättnad. När jag hämtade henne igår kom hon och gick med den största och bredaste hund jag någonin sett, det såg jätte kul ut!
Vi styrde mot stan, fikade och fanny köpte smink. Jag hade tagit på mig på jobb på Brynjan. Kände efteråt att jag inte skulle gjort det. Det gick bra och så, men ack så mitt humör svävar.. Kände mig motig hela kvällen efteråt också. Usch.
Jag och Fanny åkte och handlade och sen hem och lagae mat igen.
Idag har jag matte prov, håll tummarna. Har inte orkat eller haft tid att plugga inför så jag hoppas verkligen det går vägen ändå. Blir lätt uppjagade och stressad under ett prov :S
Ikväll blir det bio. Fanny börjar tidigt imorgon eftersom hon ska sluta tidigare för att följa med till barnmorskan. Så viår nog å den tidiga bion :)  Måste berätta att jag har det sötaste lillasystern men även det yraste Haha..
Noll koll kokosboll.. Bytte ut ena yrvädret mot ett annat denna vecka. Men det är verkligen skönt att slippa vara ensam.
På torsdag morgon ska Jonas vara så snäl och köra henne till praktiken, för jag har lektion. Han erbjöd sig själv så det var ju super bra annars skulle hon gå och det är en bit :S Allt löse sig eftersom lixom.

Nu ska jag äta lunch sen knalla till skolan!
Ha en bra tisdag!

Härliga dagar


Måndag igen, och ny vecka! Och Jag är inte ensam :P
Fanny kom med tåget i lördags :) Det ar kanon väder!


Vi hade en mysig alla hjärtans dag med god middag och sedan Melodifestivalen och sällskapsspel hos Peter och Emma :) Igår (söndag) åkte vi mot stockholm för att hälsa på Farmor.Fanny var Mega trött i bilen.


Johan var tröttare :P


Jag lekte med kameran hela vägen :DVi fick en super god tre rätters middag!
Pratade en massa
Fanny bestämde date med Linn.. Dom skulle ses på stan
Vid fyra åkte vi hem, mot ylan och snön igen! Men daen hade ju varit kanon bra.
Väl hemma var det dags att sätta igång med matlådor och packnig för Johans del. 
Jonas kom ner och vi såg allihopa på Beck, gamen. Inte så bra enligt mig, jag halv sov mig igenom den.
Nu på morgonen åkte Johan :( Jag körde Fanny till praktiken och Jonas till AF. 
Hemma igen och städar. Har fått tillbaka glöden igen.. :P 
Är så roligt att ha någon här! Specillt Fanny! Idag sk vi stan och fika och handla lite.. Tänker ta mig en prommis till hennes jobb och möta henne där :) 

Nu ska jag äta lunch! Ha de bra! 


Äntligen lördag..

Gårdags kvälle sultade i katastorf.. :S Hormonerna spökade och det slutade med att jag gick ut i kylan klockan 23 bara för att få vara ensam med tårarna ;) Käns löjligt idag men igår var det inte roligt! Blev vansinnig, helt galen av alla tankar och alla känslor... Men det gick ju över och när benen var så där lagomt nedkylda vände jag på klacken och gick hem :)

Idag är en ny dag, med bättreförutsättningar. Har städat hela förmiddagen, det ser bättre ut, men är fortfarande spån lite var stans :S Men några skurningar till och dammtorka så blir det nog bra.

Nu sitter Fanny Banny på tåget och kommer om en och en halv timme :) Jag längtar.
Vi hade tänkt gå ur och äta på helt enkelt, men det var tydligen fler som tänkt det ;) Fullbokat hela helgen.. Inget att göra, mat lyckas vi nog få i oss ändå. Vi ska åka och handla lite mys tills ikväll också, verkar som det blir melodifestivalen, är egentligen helt ointresserad och msiken faller mig inte heller i smaken men det kan ju vara roligt ändå kanske :P
Någon vidare romantik har det inte varit här hemma direkt, varken jag eller Johan tar så allvarigt på det här med alla hjärtans dag.. och det var som städningen som kom i första hand.. Huvudsaken kaoset håller sig borta och att vi får en mysg kväll med syrran :) Jag tror mammsen är lite nervös nu när hon sätter iväg, vem ska nu koka det goda kaffet hemma =) slänga kläder och ockupera datorn hemma? ;) haha... Är rädd för att det inte blir så många inlägg denna vecka eftersom min syster är beroende av datorn ;P Då blir det mer tid till plugg.. Och attans jag har glömt bort att jag har prov på tisdag :S måste verkligen sätta mig ner och kolla över saker.. 

Jag torkar ut.. Mitt ansikte ramlar av! Vad ska jag göra? Hela min hud är så enormt torr och jag ser ut som en flagnade mupp.. Jag brukar inte vara torr, ibland kanske, men aldrig så här och ingen salva jag provat hjälper.. Det ser knasigt ut!

Imorgon är det stockholm som står på schemat. Ska ringa farmor nu. 

Ha en toppen bra Lördag!

 

BOMBNEDSLAG!

Idag har vi hunnit med ganska mycket. Knallade på stan en sund och hittade ett par skor som jag ska införskaffa, och en super söt väska från indiska.. Sen gick i till banken, och det gick ju bra. Trots daumet :P haha
Har äntligen lyckats få fingrarna ut ****** och hämtat den där patientbrickan :)
En kompis till Johan är här nu, har varit här hela eftermiddagen och sätter fast foder och lister, om ni bara visst hur det ser ut i lägenheten :S jag får hjärt flimmer, inget är på sin plats och möblerna är bara ihoptryckta i varandra. Spån överallt, men jag ska inte klaga, det är bara skönt att det blir gjort. Trodde inte det skulle göra någon större skillnad med listerna men jag ser nu i efterhand att det verkligen blir finare. :)

Har varit ner på Brynjan och knäppt lite kort på dans tjerna och Ibbe. Do är grymma på att dansa och det är alltid lika facineande när man ser hur fort dom lär sig och vilken bra takt känsla dom har!


Den yngre dansgruppen.


Den äldre dansgruppen.

Ja det som kvarstår av denna kväll är förmodlgen bara städning :S önskar jag kunde trolla. Vi som damsugit och torkat golven tidigare idag.. Hur tänkte vi då?? Bara att ta nya tag. 
Imorgon kommer syster iaf :) blir ju super kul! Vi har planerat veckan lite, detblir fotografering, bio, grillning och annat mys. Känns skönt att hon kommer, blir mindre ensamt då eftersom Johan är borta.. :)

Jag tror minsann att magen är på gång dessutom :S är kanske inte just nå större, men det är omöjligt att "dra" in magen och lura sig själv att man kanske är lite smalare än man tror :P haha.. Vill hellre känna mig gravid än fet :) Kanske är det på gång? Dessutom skulle jag vilja fixa håret. Skulle önskat att Ronja kunde styla mig lite ;) känner mig som ett fågelbo i skallen och har enbart använt hårnålar och massa spray för jag inte orkar lägga ner tid på detta överskattade strån som finns på mitt huvud :S vill som leva sitt eget liv mest hela tiden, varför kan inte bara vakna och vara fin i håret? :)

Vem tror ni vinner lets dance? Jag håller på Laila! Men jag tror Magnus har stor chans också. Han är en sån som säkert min mormor håller på ;) fick en gåva av henne idag också! Tack för det :)
Och när kommer våren egentligen? I vilken månad får man börja hoppas? Påsk ligger ju tydligen sent i år :( så det kanske dröjer, eller blir det en påsk utan snö?
Jag missade tvätt tiden idag också, hur kunde jag glömma det? Klantigt!

Nä nu kan jag inte skjuta upp detta längre, bara att greppa den sugande maskinen, och putsa upp igen.. Om grabbarna bara kan blir färdiga :)

Ha de bra!


Jökarna
Gårdagen var helt underbart rolig. På förmiddagen hängde jag med dessa typer.

Skrattade nästan konstant. Kom fram till att jag verkligen har problem med trappor och att jag var ensam om att tycka slask sugaren luktade mat :) Hhaa, vi luchade god taco bufée på sombreros och jag fick se många av skolorna i Gävle.

Hem sen och somnade sittande en stund. Johan kom hem vid fyra. Både han och jag skulle iväg så vi hann släng i oss en provisorisk middag och mötte senare, på kvälen. Jag kollade knutby dokumentären, vet inte men jag tyckte det var lite struligt att hänga med, eller så är jag bara dum. (?)

Idag r det super fint väder här, solen skiner. Blir inget Ockelbo av, hade nästan kunnat räkna ut det själv, men det är sånt som händer. Ska ta mig till sjukan och fixa en patientbricka så jag kan få mina papper hos MVC sämplade till veckan.
Det kommer någon hi på eftermiddagen som ska börja lista.. Äntligen.
Ska till brynjan och knäppa lite kort ikväll också. Ska tvinga med mig Johan! Får se hur det går :)

Nu ska jag njuta av vädret och knalla uten stund.
Ha en bra fredag!

Män som hatar kvinnor

Har blivit helt galen i pyssel igen :) Knopade ihop tre armband igår, det är verkligen hur roligt som helst oh jag satt två timmar i sträck :P Blev 10 år igen och skrev ett långt kärleksbrev till Johan som han ska få på lördag.
Börjar knna igen mig själv igen, härligt! Den där grubblande människan är tillbaka istället för den sura och tvära..

Mötet gick bra igår, eller kanske inte som jag hade tänkt mig men bättre än förvntat ändå :)
Var på banken och pratade sparande :S blev helt snurrig av alla alternativ inom fonder och annat, men kom nog fram till det bästa besultet ändå.

Tidig morgon idag och jag ska ut med några andra från personalen och göra reklam för Brynjan i olika skolor.
Sen kommer Johan hem :) Han ska iof iväg på en gång och fixa med något, men ikväll blir han iaf hemma :) Äntligen.
Plus att både han och jag är ledig imorgon så då blir det en hel dag, vi ska bland annat till Ockelbo :)

På brynjan igår kom polisen.. Två munderade snälla poliser. Dom spelade biljar och pingis med ungdommarna och jag funderade på hur bra jag tyckte det var.Då blir ungdommarna inte rädda för dom, poliserna lär känna barnen och dom får nog mer respekt för poliser kanske. Ja själv är så ovan så jag blev lit brydd när dom kom först. Såg lite lustigt ut när ena polisen spelade rundpingis med en pistol, batong och allt annat jag kunde se på det där bältet, men det var ju roligt också. Undra vad som skulle ske om poliserna dök upp på gården i Ramsele, mobilerna skulle gå på hel varv, alla bilar skulle försvinna och ungdommarna skulle förmodligen skita ner sig, för där hemma ser man så gott som ALDRIG en polis. Och skulle man någon gång behöva en polis skulle det dröja innan dom kom :S Eller?

På nyhetsmorgon visar dom någon Opera och jag ka verkligen inte förstå tjusningen i det!?

Igår berättade Ronja att filmen, "Män som hatar Kvinnor" har bio premiär den 27 februari. Så å vet ni vad både jag och hon kommer spendera den kvällen med :) De är en av dom bättre böcker jag läst,  av Stig Larsson men ibland när man ser filmen blir rollerna skeva för man har ju alltid en egen bild av hur människor och ställen ser ut :P Men jag tror att den kommer vara bra ändå.. Men blir det tre filmer eller är det baa första boken som filmatiserats?

Opps, nu är jag lite sen så jag måste springa!
Ha en bra Torsdag <3.

Fördömda byggnaden, farmor och reklam

Fick rycka in och jobba på bryjan igår igen :) Men det var roligt.
När jag kom hem blev jag tok sugen på att pyssla så jag knopade ihop två armband :) det är ju alla <3 dag på lördag så kanske någon söt prick kan få dom?

Var uppe länge igår, Jonas kom ner vid halv tolv, surrade och kollade på tatueringar.. Gick till sängs vi hlv två :S REKORD för mig. Igår bestämde vi också att vi ska åka till Stockholm på Söndg och hälsa på farmor, passar bra nu när syrran är här, dom har inte träffats sen sommarn..
Idag ska jag ner på stan, in i den (för mig) mest fördömda byggnaden, Arbetsförmedlingen. Ska argumentera och ställa till med scener om jag inte får som jag vill, för återingen är det dom som gjort fel.. Har gått i tre månader och väntat på en kallelse från dom, meningen har dykt upp, när jag gick dit för att ifråga sätta visade det sig att min handldare hade skrivit in mig som "anställd" istället för "timvikarie" det är ju en jävla stor skillnad måste jag säga, och verkligen inte mitt fel, för om ja vait anställd skulle jag överhuvudtaget inte låta mitt namn finnas skrivet i deras fördömda byggnad :S

Ikväll blir det jobb igen :) Men jag trivs på brynjan, plus att det jag jobbar där den här månaden får jag betalt för den härmånaden också. Det jag jobbar inom vården blir förkjutet en månad, så ju mer jobb på brynjan ju mer pengar denna månad.. och det kan behövas.

Imorgon kommer Johan hem igen :) Kanske står det myskväll på hans schema när jag kommer hem från jobb? Hoppas! Det brukar kunna bli rusch när han är hemma, men inte denna gång, nu ska han ju faktiskt vara hemma i TRE dagar :) Mäste verkligen få ner lie mer saker i förrådet innan han anläder :) Annars "blir det väl inte gjort" (intärnt)

Imorgon blir det tidig morgon, jag och några till från Brynjan ska ut på några skolan och göra lite reklam för gården oc vad som ska hända kommane månader, läger, badresor, turneringar osv.. Ska bli spännande, jag vet knappt var skolorna ligger. Missar dock min sista lektion innan provet, men jag tror jag kan klara det ändå. Syrran får ju hjälpa mig att plugga, jag läser ju trots allt matte i samma svårighetsgrad som henne nu ;)


Nä nu ska jag bädda sängen och dra mig neröver! Ha en bra Onsdag!

Sol

Tisdag idag och jag är hur utvilad som helst. Somnade halv tio igår och sov till halv nio idag :) Super skönt.
Sprang till skolan ganska tidigt när jag insåg att jag har det första provetpå tisdag och missar nästa lektion. Får inget gjort här hemma så jag gick dit för att läsa lite extra.

Nu är jag hemma igen och funderar på att ta en prommis när det är så här fint väder. Strålande sol.
Ska plcka lite först och gå ner med saker till förrådet.
Imorgon har jag möte på arbetsförmedlingen, får se hur det går. Jobb på Brynjan.
På torsdag ska jag ut i olika skolor och göra reklam :) Och dåkommer ju Johan hem också :)
Bara 4 dagar kvar tills Fanny kommer också. Jag längtar. Kollade upp vart hon ska göra sin praktik och det är int alls långt hemifrån! Perfekt.

Har tappat insperation till att skrva här, kanske kommer!

Ha en bra dag

Jobb och Möte

Idag blev en lång dag.. Men en rolig.
Jobbade på Sofia först, med Linda så det blev ju roligt! Var skönt att vara på ett ställe där man är någorlunda van.
Sen hann jag vara hemma en stund och den tiden spenadrade jag i telefonen med Ronja :P Skoj!
Personalmöte på Brynjan efter det.. Det är alltid kul på dessa möten och denna gång extra kul när vi fick veta at vi skulle få åka på kryssning, alla i personalen, över en helg :) Kanon!
Gick över till Emma och kollade deras nya fina köksbord.
 
Äntligen hemma nu och jag ska sova.
Ha de bra

Röda korset, blommor och svarta backar

Idag vaknade jag med ryck. Johan ringde och väckte mig halv 8, han trodde jag jobbade, kunde inte somna om efter det heller.Killen är måttligt kaxig och har nu åkt i dom svarta backarna ;) haha.. Ska införskaffa ett skidställ och när det blir rea ett par egna slalom skidor :) Tycker det är roligt att v har ett gemensamt intresse :) Han verkar ha det bra på sin lilla semeter :) Jag hade som två uppgifter här hemma kände jag, under tiden han var borta skulle jag tvätta så han har rena kläder när han åker till Nortäjle igen, och bära ner saker i förrådet.. Problemet är bara att han SJÄLV tagitmed sig nycklarna både till tvättstugan och förrådet :S Förådet var väl ingen panik men kläderna.. Det löser sig för hoppningvis.
I kris fall får jag gå över tll Emma och kasta in en masik med underkläder där ;)

Jag har iaf varit ute på en lång prommis på förmiddagen. Gick in på Röda Korset där dom hade 70% på alla skor, jag hittade ett par rejäla och fina vinterkängor som jag tänkte att Lovis kanske kan ha. Köpte med dom hem iaf, och försöker få tag på Jessica nu för jag har ju som ingen koll på vad hon har för storlek på hennes små fötter. Men det var av märket Columbia och dom ska ju vara bra iaf. Hoppas hon kan ha dom!

Har ringt hem till Ronja också där det varit upptaget hela morgonen, kanske dom glömt att lägga på luren :) eller så har dom en prat glad förmiddag :) Har planerat lite med syrran också som kommer hit om en vecka, vi ska åka till IKEA och köpa he lite krukväxter, tåliga, som inte behöver så mycket omvårdnad ;) För det är jag kass på, har lyckats fått en enda blomma att verleva hitils och det var en Orkidé som vi fick av Fredde och Hanna i inflyttningspresent. Det blommade och var super fin hur LÄNGE som helst! Annars är blommor ett problem! Fanny ska få följa il barnmorskan också, de ska bli spännande.

Nu ska jag dona lite här hemma!

Let´s dance

Hmm, mördar morgon imorse.. Försov mig, hittade inte hårborsten, halkad iväg i snöovädret (som varit hela dagen) och kom till en avdelning där dom egentligen inte behövde någon hjälp. Boendena var hur pigga som helst och klarade sig själv i stor sätt. Dagen har kännts hur lång som helst, blir ju så när det inte finns så mycket att göra. Men det har varit kul ändå. Personalen var hur trevligaoch roliga som helst, vilkt för är A och O i arbetet. 

Väl hemma slog jag ihop en tacogratäng och bjöd ner Jonas på middag. Han ville veta om Laila Bagg hade silikon bröst men vi hittadeingen information ;) Någon som vet? Jag tycke af att hon är het på dansgolvet i let´s dance, som jag ska se ikväll med Emma, hon kommer över strax efter åtta. 

Jonas var tok sjuk med feber och förkyldning, så han gick upp till sig igen och skulle vila. Nu börjar postkodmiljonären, såg ni föresten för nån vecka sedan när det var med en junselebo? När dom frågade efte svaret Gitta, det var roligt tyckte jag. Hans dotter blev arg när han ringdeom hjälp för hon hörde inte vad han sa. Han fick inget svar av henne och chansade, och klarade frågan :)  

Nu ska jag surra med pappsen!
Ha en toppen Fredag!

Genom munnen :S

Nyss kommit hem från jobbet. Hade super kul på teatern, Malin fyllde dessutom år och hade med sig Godis som hon bjöd på, hon skulle ner på HeartBreak och köra Quiz, jag blev jätte sugen att föjla med, men insåg sen att jag  ska upp ap tidigt imorgon så det blev inget av.. En annan gång kanske :) Imrron ska jag jobba på en avdelning som jag aldrig varit på tidigare, känns både roligt och jobbigt, alltid drygt med nya ställen där man inte är van, det känns som man är mer ivägen än till hjälp men det ska nog gå bra ändå hoppas jag...

Kikade runt på lite filmklipp nyss och hittade detta. Opererade nyss bort min blindtarm, och tyckte enormt synd om mi själv, i vanlig ordning, men nr jag såg detta är jg faktiskt tacksam över mitt ärr och att jag gjorde på de gamla vanliga sättet :)


VARINING FÖR KÄNSLIGA!


http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/halsa/article2147620.ab

Farfars långkalsonger!

Då hr lugnet lagt sig och Johan har åkt mot funäsjället för att åka skoter och skidor. Ja, jag är avundsjuk och önskar att jag också hade en firma som bjuder på sånna grejjer. Men vadå? Jag ska ju få åka på badresa till Uppsala iaf :P 
Han skulle ha med sig en kniv och vägrade ta kniven han fått av Melissa och Nisse, den var för fin för att slarva bort (vilket jag håller med om, men måste man slarva bort saker)?  :S jisses!

Matten gick kanon och jag närmar mig A kursen med storm steg och det verkar som att jag kan lyckas i tid. 
Har suttit vid datorn alldeles för mycket idag, ögonen vattnas och jag ser nästan i kors, men som jag gillar detta surfande ;) Har hittat en butik i Ockelbo som vi ska åka och titta i nästa fredag, några annonser på blocket som var lockade och som jag efter lite team snack med Ronja bestämde mig för att iaf höra mig för :) Håll tummarna för ett bra resutat :P

Har planerat teater kvällen med tjejerna ikväll. Det blir liteolika lekar och jag hoppas virket och spyflugorna har förvunnit!
Det var vidrigt sist.. Annars har vi en toppen bra lokal att hålla till i! Imorgon ska jag jobba 7-16.. Ska bli roligt faktiskt. I övrigt är det en enda röra här hemma med lister och foder överallt, önskar den där killen kunde komma och få upp brädorna där det ska vara så det blir gjort. Ringde hyresvärden idag och vi ska få förnstr och balkongdörr bytta om sex veckor, presic lagomt! Perfekt!

Nu ska ag knalla ner på Brynjis och skriva ut farfars långkalsonger ;) 
Ha de bra!

 

Kanon kul på jobbet!

Igår hade jag en kanon bra dag på jobbet, känns som att jag börjar tivas riktigt bra på gården. Barnen visar mig mer respekt och lyssna bättre nu. Jag lyckas till och från få fram viktigta disskutioner.
Och igår kanske jag till och med lyckades få en grabb att försöka sluta röka. Jag har skit roligt på Brynjan och tycker verkligen det är kul att obba med ungdommarna där.
När jag kom hem blev jag livrädd, tv stod på och jag stänger alltid tvn om jag lmnar lägenheten :S sen hörde jag en ljuv stämma sjunga "kom kom kom, kom till Våfflans teater grupp" =) Haha, det är en slogan låt som Johan hittat på.
Han hade alltså grundlurat mig och kommit hem redan igår :P kände mig dum för hittils brukar jag alltid höra om han luras men inte denna gång!

Jag glömde berätta att min forna kärleks mamma ringde i tisdags och berättade att hon blivit farmor för andra gången.
Det var kul att höra. Att det går bra för någon, hittils har jag mest ått höra negativa saker om allt som har med graviditeter att göra så det kändes som en lättnad.

Idag ska jag och Johan iaf hinna med en fika innan han åker igen. Han åkte till jobbet idag iaf, här i Gävle, jag tykte det lät knasigt, och frågade om han verkligen orade det efter dom måster pass dom har jobbat i Norrtälje. Men han verkar vara gjort av stål och svarar bara att det klirrar mer i kassan :) Haha.. Känns otroligt skönt att jag fått mer jobb nu. Som det lät kommer det bli så under hela februari. Vore underbart iaf.

Har fått lite tips på lägenhete också. En privat hyresvärd som jag ska kontakta. Verkar som att dom har bra lägenheter. Får se hur det går med det.

Idag ska jag på lektion, (annars hade jag inte varit vaken så här tidigt) ska börja med procent och gå in i mitt sista kapitel :) YES! Ikväll är det teater gruppen som ska underhållas, eller underhålla oss? Kanske ska ta lite kort. 
 Måste rusa nu!

Ha en bra TORSDAG! veckorna flyger iväg!

Omega 3 gubben

Omega 3 gubben väckte mig i morse.. Han ställde tusen frågor. Hur ofta jag åt makril, jag svarade drygt: "varje dag".. Hur ofta äter ni fisk till middag? "6 av 7 Dagar" bla bla bla... Tillslut kom han till det FANTASTISKA erbjudandet han hade, och hans fantastiska Omega 3 piller. (dom är säkert bra) men det är verkligen inget jag prioriterar just nu. Sa vänligt att jag inte var intresserad och han frågade om han fick prata med "mannen i hushållet" jag skrattade inombords, och kom samtidigt på att han är ju inte hemma.. Så jag fick lägga på den stränga rösten och säga tt vi har hela badrumsskåpet fullt med piller av oika slag och just nu behövde vi inget mera sådant. Han gav upp.. tack o lov.
Jag undrar om dom trivs med sina jobb? Dom säjler allt möjligt via telefonen nu, kalsonger, strumpor, böcker, ja allt och vilket tjat hela dagarna :S Usch va jobbigt!

Sonade om en kvart innan min Pool ringde och bad mig jobba lördag söndag, fick säga ifån lördag eftersom jg redan jobbar kvällspass då och tackade storartat ja till söndagen..Men när vi hae lagt på kom jag på att hon aldrig s på vilken avdelning jag skulle jobba :S 
Efter det klev jag upp, insåg att jag måste nog dra ur jacket, slå av mobilen, ochmotra brt ringklockan för att få en sovmorgon, fast lite sovmorgon fick jag ju ändå. :) Jag får nog fler sovmornar än dom flesta när ja tänker efter.
Har absolut inte gjort någon som helst nytta idag. 
Jag ska snart åka med Peter till kiosken och lämna tillbaka en film (hancock), ganska bra faktiskt. Och dessutom köpa lite lösgodis för dom är billigst i stan ;) Det är alltså Peters föräldäldrar somägerkiosken, dt är faktiskt ett mysigt litet ställe och jag tycker om tt handla där. Jag tycker egentligen om att bara gå omkring där inne, dom har det lite så där gammeldags med gosid i glas burkar och sånt gois som fanns när man var liten.. :) haha.. 


Ikväll ska jag jobba på Brynjan. Johan ringde och han kommer kanske hem inatt :) 
Dom bor tydligen i en superliten stuga, dom får knappt plats. Igår hade dom jobbat från 07 till 20 på kvällen, det är långa arbetspass men dom vill väl he så fort om möjligt. 
Såg på lokala nyheterna igår och såg att Cityfesten läggs ner och byts ut till Gävle somaryra som ska hållas vid läkerolarenan. Med marknad och tovoli och olika artister. Den är mellan den 6-9 augusti, just de datum orven beräknas ploppa ut. Men jag hinner nog med markanden iaf :) älskar att gå på markand! Men jag undrar om det kommer bli lika lyckat som det tycks ha varit tiigare år. Jag var bara ner på City festen en kväll i somras ochjag tyckte inte alls att det var något speciellt. Det lilla jag såg ar mest fulla ungar som sprang runt eller gamla damer som handlade sockar. 
Maten var god, men annars skulle jag nog säg att Gatufesten i Sundsvall verkar toppa överlägset.

Nu ska jag plnera teatern inför imorgon! 
Ha en bra Onsdag!   

Ekande ensamhet..

Från ett levande trångt hem, fullt med nära vänner och massa skratt till en tomt ekande liten skitig håla.
Usch, ensamheten skriker så högt att ja får huvudvärk.. Jagbrukar verkligenuppskatta attfå vra ensam stundvis men jus nu käns det bara jobbigt. Fördrev dagen med skola promenad och tv tittande :S
Sakar till och med kaoset som Johan altid har med sig hem..

Hoppas att Jonas kommer och hälsar på nånting så överlödt av tid rinner iväg..Idag fick jag post av mormor :) Det var fotografier från min studentskiva. Vi ser ut som sm barn allihopa, haha.. Skrattade när jag såg korten, kan inte begripa att det är tre år sedan.

Nu är det bygglov på tvoch jag drömmer mig bort.

Någon mer än jag som vill ha sommar?


Kort sammanfattning!

Från och med i tordags har detvekligen varit mer än fullt upp, vi har ått vända på timmarna för att hinna med.
 Därav kass uppdatering här. Fredagen var det stök och bök inför festen och på kvällen kom Ramsele gästerna och gästade :) Det var kul! Lördagen var tidig morgon med dukning och dekoration i fest lokalen, bål blandning och annat :P 
På kvälen drog feste igång och det blev väldigt lyckat. Jag hade hur roligt som helst och Johan och Peter var stört nöjda, vilket var huvudsaken, et kom mycket folk, super bra musik och trevlig stäming.. Klockan tre intog vi sänglänge och söndagen bestod av att städa lokalen, när alla hade åkt blev det röjning i lägenheten och matlagning. Johan skulle ju jobba i norrtälje och behövde massa matlådor :S stress. hur det än blev så åkte han inte förns imorse.


Jag jobbar fler kvällar på brynjan denna vecka, för en arbetskamrat som tagit "time off" en stund. Förståeligt fullständigt. Har fått någora fler turer på Sofia så tiden rullar på nu när Johan inte är hemma. Han blir borta tills nästa torsdag
 :( Hinner hem någon imme under kommande torsdag sen ska han iväg på firma weekend igen.
Idag har jag varit på lektion, gick till skolan en timme innan för att få lite mer gjort. Tar mig som aldrig för att plugga när jag är hemma.. Men jag ligger bra till ändå.

Imorgon ska jag nog med Johans systerdotter till Valbo och kika lite sen jobb på bryjan igen.
Har lite smått hemlängtan men det är bara för att jag är själv nu, är inte van vid det. Fast det ska bli ganska skönt att få ha hela sängen för mig själv också :P

Det tar allt för lång tid att ladda upp alla bider från festen här, jag har dom på facebook istället! Kika gärna.


Grattis ieftersktt till Lovis så klart också som fyllt hela 2 år :) 

Ha en bra tisdag!


RSS 2.0