Sliten

Igår åkte vi tidigt som attan till Allingsås, där höll vi föredrag hela dagen, från nio till fyra.
Trodde inte det skulle vara så jobbigt men jag hade fel. Som tur var fick vi sovmorgon idag. Det var förtjänat.
Idag har jag betalat räkningar :/ Inte min favorit syssla men ett total tvång.
Jag har också bokat buss biljetter till Stockholm i slutet av Maj, innan resan. Jag ska hälsa på min farmor.
Känns kul att bo så nära henne nu. Kan bara ta buss ner som tar två timmar, för 80 kronor. Perfekt.

Har fått mina foton från Nicaragua, Påsk och lite annat också. Är kul att ha korten i handen och inte bara digitalt.
Ikväll ska vi grilla. Handlade kött igår som jag bankade och vitlöksmarinerade. Ska bli smarrigt. Grillning och gott vin. Nästa vecka bär det av till Gävle, ska bli så kul att se lägenheten och träffa dom andra igen. Är ju inte så länge kvar tills jag är där permanet? :)

Igår såg jag på Juan the man. En stan up komiker som brukade vara med i Stockholm live. Helt otroligt rolig människa, fick då veta att han ska vara i Göteborg den 10 Maj, skulle vara riktigt kul att gå på.
Magnus Betner är i Göterborg den 21, 22 och 23 maj också. Men det är ju mina sista dagar här så det blir nog inget av det.

Nästa vecka ska vi också ut och hålla föredrag.. Men det var riktigt roligt igår. Det var kul och se att ungdommarna där var intresserade. Jag höll en presentation om frizoner, det var inte så många som visste vad det var, och det väckte förhoppningvis lite tankar.

18 skoldagar kvar. Tiden går ganska fort nu.
Hoppas alla mår bra. Puss och kram


Rastlöshet.

Jo, jag är ganska rastlös just nu. Igår storstädade jag mitt rum för att slippa gå igenom varenda pryl nästa månad, nu är skiten ute, alla rat papper, allt skräp.
Jag fick äntligen mitt berg av kläder tvättade, det var på tiden. Men nu är det gjort.
Idag sitter jag på skolan, ska läsa på mitt arbete för ikväll har vi genrep inför kommade veckor när vi ska ut i skolor och föreläsa. Jag ser faktiskt fram emot det, men det känns samtidigt lite jobbigt.
Det poitiva är att tiden går fort nu. :) På fredag ska vi grilla. Mumma, Kom på att det är sista vanliga helgen på skolan. Sen blir det långhelg, festival helg och inläsningshelg.. Sen är det slutt slutt slutt...
Jag väntar på att posten ska komma, hade fyllt i adressändringen fel, så klart. Och jag hoppas att mina skivor är på ingående iaf. Igår ringde jag lillasyster och gav henne min bärbara dator i 15 års present, ingen kunde bli gladare över den. Det var kul.. Det väntar faktiskt en till överraskning åt henne också.

Jag älskar våren, det är verkligen den bästa årstiden för mig, jag klampar mig ur den trista och deprimerande vintern och känner mig som helt ny människa. Jag älskar våren.
Finns det nått bättre? Allt blir så mycket lättare och man blir kär i allt och alla på nytt.. All insperation och lust kommer lixom tillbaka ;) Det är lycka med vår.. All hyllning till våren..

Nu ska jag ta och maila farmor, åker antagligen och hälsar på henne innan vi åker till Tunisien, är ledig den veckan och det blir lite långtråkigt att bara vara i Gävle när Johan och alla jobbar. Plus att det inte alls är särkillt långt så efter maj kan åka till henne om så bara över dagen :)

Puss och Kram på er


Bilder.

Bilder från fotbollen och helgen hos Linus i Askim.

               

Lyckliga dagar.

I torsdags åkte vi till Linus i Askim, hängde där en stund sen blev det derby på Ullevi, IFK Göteborg mot Gais, väldigt roligt faktisk. Kom hem ganska sent så jag gjorde mina sista timmar på skolan innan helgen i ett trött tillstånd men mitt arbete är så gott som klart, foton monterade och power point presentation klar. REDY!

Igår tog vi bilen till Askim igen, tog oss lite vin och öl, handlade färska räkor och havs kräftor och åt en underbart god middag. Sen vid elva tog vi bussen in till stan, hittade en mysig ute servering där vi slog oss ner, träffade två andra tejer som gjorde oss sällskap, trevligt.

Vi avslutade kvällen på burger king och drog oss sedan hemmåt, trötta som as alla tre. Somnade som stockar och idag har vi varit ganska utslagna, drog oss till två, skit fint väder ute så vi tog oss en promenad, handlade lite taco och gick hem och käkade. Nu sitter vi och kollar fotboll på tv, men det är inte särskillt roligt.
Snart kommer Linus ex hit med deras hund så då har jag lite sällskap, roligare än fotboll iaf :)
Vi stannar nog här en natt till, blir nog film efter fotbollen och några öl för dom andra.
Känns bara skönt att slippa ön ett par dagar. och det är roligt att hänga här. Fint väder, trevligt sällskap, avlappnat och jävligt roligt. Imorgon åker vi tillbaka till den fördömda ön ;( haha.. ska gå igenom min redovisning och kolla så allt stämmer. Till veckan ska vi ut på skolor och föreläsa, mindre roligt men jag tror tiden kommer gå väldigt fort. Jag hoppas det iaf.

Hoppas alla har det bra. Bilder kommer till veckan :)
Sköt om er! Kram


Oväntat besök.

Haha.. ja jag förväntar mig oväntat besök denna afton.. Mer om detta senare.
Igår ringde dom om jobb så mitt liv har ljusnat, verkar som att jobb inte är en omöjlighet trots allt.
Bytte adrss igår också. Så min nya adress är numera:

Hillmanskroken 4
802 82 GÄVLE

Och just nu ringde dom igen så jag har en inbokad arbetsintervju klockan 10.00 i Gävle den 2 maj :)
WIIIIIEEEE

Ikväll ska jag till Angered på musikcafé, allt för att komma bort från skolan, men det ska bli väldigt roligt.
Imorgon blir det tvätt dag och jag ska vara med i någon undersökning som Tina och Anders gör.  Spännande.. Haha

Yes, nu kallar studierna igen! Skål för de!
ha de bra! kram

image252

Promenad

Nu har jag varit ute och promenerat ett tag så jag förhoppningsvis sover bättre :)
Ska maila farmor nu innan jag går hem!

Puss och Kram

Fredagsbilder

               


Det var bilder från i Fredags, men nu är det ju tisdag :)
Sitter och väntar på att läraren och mina klasskamrater ska dyka upp :P Brukar hoppa över frukosten och är alltid först till klassrummet =) Rätt skönt med lite lugn innan stormen ;)
Idag är det TEMA som står på schemat, jag gillar det. Fast får i omgångar panik och vet inte vad jag gör.. Men sånt hör kanske till. Jaja..
Hoppas ni har det bra! Puss och Kram

Motgångsdagen

Jag blir trött.. Varför kan inte baken dra pengar på en gång?
Hade just lärt mig innan jag åkte till Nicaragua att förksöka att inte betala med kortet utan att ta ut i kontanter!
I nicaragua fanns inget större val :S GASCH LAX SOPPA! varför drar dom pengarna nu och inte för flera veckor sedan då det var aktuellt? Satans visa kort, ursäkta språket men det är irriterande.

Ja, och inget svar från jobben heller. Norska deklarationen förstår jag inte ett dyft av...
Slut på utskrifts tillgångar på skolan, hungrig, dagen började med spanska, och jag vill till Gävle nu!

Hoppas ni har det bra, att era banker behandlar er väl ;) och att ni inte behöver vakna på måndagar och börja dagen med spanska!

Haha.. Puss på er

Mina ö vänner!

Ida  Josephine & Ida  Tina & Fransisca  
Tina  Ida & Theresa  Jag och Tina  Isra
Tina, Karin & Ida  Karin, Tina & Theresa  Karin & Frallan
Josephine, Emmy, Jag & Karin  Anders

image235 


Ljuva Ljumma Tjörn !?

Puss och Kram

Tunisien





Ja, ett avbrott i studierna sitter utmärkt nu.
Fredag igen och veckan är slut. Känns ibland som att tiden står stilla men nu är det iaf fredag och och massa sol ute så en tupplur och en lång promenad i eftermiddag blir kanon.
Har suttit och kollat lite om Tunisien. Längtar verkligen mycket tills vi åker.
Johan är ju flygrädd så jag har lovat att vi ska åka tidigt till Arlanda så han hinner ta en öl eller två innan vi lyfter :)

En vecka kvar av Tema arbete sen ska vi ut och föreläsa på andra skolor. Känns som att det är stressigt.
Jag hade även beslutat att inte göra "skrivningen" i spanskan för att få intyg på steg 1, men idag visade det sig att det inte skulle behövas heller. Om jag bara läser in lite presens och skriver en berättelse på spanska har jag intyget i handen, vilket kändes jätte kul för mig, jag trodde inte jag skulle fixa det.

Fick jobb idag också, men tackade nej, det var som personlig assistent, men det var inte ens halv tid. Det var en gubbe som behövde avlastning tre halvdagar i hemmet för hans fru var förlamad i armar och ben. Säkert jätte givade och kul jobb, men jag vill ha minst en tjänst på 75%. Jag forstätter vänta på svar.

Rebecca ska jobba som Nicke Nyfiken på furuviks parken, det var det roligaste igår :) Sjukt kul det ska bli att åka dit och Retas med henne i sommar ;) Nädå.

Nu måste jag fortsätta med annat!


image218
Stranden.

image216
Vårt hotell

image217
Vårt hotell.

Ha de gott!

Mer bilder.

Fler härliga påskbilder.

Jag och Melissa  Anderas, Putte och Kim   Melissa och My  Jag och Rebecca  
Cricko i samma läge som alltid ;)  Cricko och Sebben  
Littan och My  Melissa, Ronja och My   Sebben    Melissa och Rebecca

Molly med mitt vin i sin lysande frånvaro!  Johan och Molly  
Lycklig!  Todd och Molly   Jag i Morsans motorsyckel mössa :) 
Våran mat  Vackra Ramsele :)  

Veckans slut!

Fredag, jag älskar fredagar.

Fredag hela veckan TACK!

Idag har vi haft spanska och det sög. Trodde jag var någorlunda med på noterna, men när det kom till gramatiken var jag ute och cyklade? Herregud så fel det kan bli!?
Men nu har vi iaf TEMA arbete och jag ska maila Katy, en tjej som bodde i samma familj som jag i Nicaragua. Hon arbetar på en frizon så jag ställer frågor till henne och hoppas tappert på ett svar!

Tågresa till Gävle är bokad och dit åker jag sista April. Vill se lägenheten och hjälpa till lite där. Måla dörrar och städa toaletten är kanske vad jag kan bidra med, men bättre än inget.
Köket vill jag nog inte ge mig in på, då blir allt snett och vint. :) Men det blir fyra dagars semester igen

33 skoldagar kvar och jag räknar ner :P
Inget jobb ännu heller, det är lite mer problematiskt. Men jag hoppas det ger med sig iaf.

Näe, nu ska jag fortsätta plugga.

Ha de bra! /Em





Mitt påsklov.

Som sagt hade jag ett underbart lov, Ramsele, Sundsvall och Gävle, tänkte lägga upp lite bilder. :)
Bilderna från självsate påskhelgen kommer framöver, har tappat mitt usb minne så jag får vänta på datorn från Gävle så länge :/  

Hemma hos Tessan och Markus i Sundsvall, innan utgång..

Jag och Tessan  
Hennes pojkvän Markus


På Olearys med Johan och hans kusin..

Jag med gott vin .. Jag och Markus  Johan och Markus   
Vi tre på Olears    Jag och Johan..


Pappas 50 års dag,

Henke och hans ungar,   Gänget från vittra  
Syrran och lill Frida  Pappa som öppnar paket  Syrran  Jag och lill Frida  Jannie från Vittra  


Frilufts liv Med Johan :)

Vi åkte skoter till västansjö och Grillade  Maten smakade bra? =)  Vi åkte slalom  Även Conny från Holland gav det några försök i backen...  


Tack för dom dagarna =) Kram


Nya tag..

Okej, tiden går ganska fort trots allt.
Har rätt mycket att sysselsätta mig med. Kollar min mail stup i kvarten i hopp om svar från något jobb, men icke.
Kanske så småningsom?
Ingår i planeringsgruppen, så vi söker febrilt aktiviteter och föreläsare, att sysselsätta oss med :)
Igår tvättade jag två ton kläder och det tog en evighet, men nu är det gjort.
Idag har jag och Linnea haft redovisning om Frizoner. Och lyssnat på andras redovisningar från Bolivia, vilket var väldigt intressant.
På eftermiddagen ska vi ha genomgång av projektarbetet, som jag inte har en aning om vad jag ska arbeta med, men det löser sig förhoppningsvis med tiden? Ska jobba intesivt med det arbetet i två veckor nu, sen ska vi ut och föreläsa och hålla i tema dagar.
Den 1 maj åker jag förmodligen till Gävle och kikar lite, hann inte med att se lägenheten under lovet, ja vad hann man med under den veckan egentligen? Inte mycket..

Bröllops planerna står härliga till och saker tar sin fart. Underbart spännande.

Nu börjar min lektion!

Ha de bra.

Tillbaka på ön..

.. på gott och ont.
Vill egentligen vara färdig här nu, saknar total motivation och lust till att plugga här längre. Kanske för att jag har så mycket att se fram emot, Tunisen resan, Flytt, Brölopp och allt vad som väntar men också för att jag är trött på det här. Känns inte som att det ger mig lika mycket längre.
Men 8 veckor går förhoppningsvis rätt fort.

Idag har vi haft spanska och den sitter ju kvar, men ganska långt inne dock.
Ikväll ska jag plugga lite och fortsätta jakten på jobb.. Ibland vire det ju bra om man kunde trolla.

I eftermiddag ska vi ha möte, jag sitter i planeringsgruppen den sista tiden nu.
Hoppas det blir mycket roligt på schemat iaf =)

Ha det bra! Kram /Em

RSS 2.0