Pigg

Tidig morgon idag. Klev upp 06.00 och gissa vad!? Jag åt frukost :P klockan sju mötte jag Peter vid parkeringen och vi åkte till fjärran höjder och simmade. Hur härligt som helst.
Hemma igen och förbereder lunch, Johan kommer hem och äter idag. Sen skajag en repa till apoteket i Bomhus.. Har ju hela dagen framör mig, annars brukar jag mest sova bot den dom dagar jag inte jobbar :P

Ikväll blir det fix i lägenheten eller iaf förberedlelser inför imorgon.
Mamma och Fanny är i Sundsvall och jul shoppar =) Skulle vart kul och vara med!
Här är det oväder, snö och slask och en massa blåsigt!

Nu ska jag grejja!


Hemma igen..

Tillbaka i vardagen igen då, efter fem helt fantastiska dagar.. =)
Vi har haft det jätte bra.. Kom fram till Övik i Lördagskväll och plockade upp Ronja, sen åkte vi hem till deras lägenhet som var jätte mysig, med en super fin utsikt! =) 
Söndagen tog vi en tripp runt övik och kikade på spännande saker. Sen hyrde vi film och Ronja bjöd på en utsökt middag, på grkiskt vis ;) Filmen var bra, lite skrämmande med psykopater och så men helt ok! Fick även se Ronjas skola som var ny renoverad och jätte fin.
Måndagen gick jag och Johan på stan en sväng. Träffade Elin. Ronja pluggade och Andreas hade träning.
När vi kom hem från stan fick jag vara patient åt Ronja för hon skulle ha "prov" på eftemiddagen så jag lärad mig allt om Kad, protachat och alla möjga olika begepp, sen fick jag följa till sjukhuset och träffa några av hennes klasskompisar och lärare. =) Jag fick till och med lära mig hur man tar å sig steril handskar.
Vi handlade och sen åkte vi hem.
Tisdagen blev ängnad på stan, vi shoppade och mötte upp min kusin Tina, lunchade med henne på ett mysigt Café, sen åkte vi hem för att göra oss i ordning inför matchen.
Swedbank var jätte in och det var LÄNGESEDAN jag var på hockey i övik så det var kul! Det bästa var att Modo vann över Brynäs och att Andreas fick göra mål =) Träffade även mi morbror och hans familj!
Köpte några fina saker i shoppen =) sen åkte vi glada hem! "Vilken match"
Johan var förbannad på brynäs men hel nöjd ändå =) "Taskigt kaffe Tomas Dileva, Dålig klack och Dålig arena" är vad jag sjunger här hemma nu för att få honom sur =) Haha..
På onsdagen var dags för hemfärd, vi hade ju haft turen att se årets första snö i övik så sommardäcken var inte så pålitliga men vi tog oss hem iaf.. Och nu är vi här igen.. Ganska trist när man varit borta och haft hur kul som helst.
Nu är det tvätt och städ som står på schemat igen. Men snart blir det hemfärd igen.. mot ramsele. den 14 åker vi hem.. Och vi smider några små planer inför detta =) Någon fyller nämligen år!

Idag har jag städat med tt nyinköpt Ajax Lemon ;) och när Johan kommer hem ska vi hem till Hanna och Fredde. Jag är nyfiken på hur deras lägenhet ser ut! Kommande helg består av att FIXA i lägenheten och jobba! Det är på tiden!




                                                                                                  Swedbank




Paradisbadet - Nästa resas mål  =)




Den första snön :P



Utsikten från lägenheten (förstår ni varför jag vill ha en ny kamera?)


Nu ska jag vika tvätt!

Tack för allt Ronja!


Det blir inte alltid som man tänkt sig..

men vad gör det? Återigen har det med utbetalningar att göra, men den här gången går det ingen nöd, för jag har lagt upp en helt ny taktik föregående månad, så tro det eller ej, men jag har för första gången i mitt liv pengar kvar när lönen kommer :S Helt galet bra av mig, men måste man så mäste man =) Stolt mamma?

Imorgon sticker vi som sagt iväg till Ronja och Andreas. Ska bli super kul och mysigt. Vi åker vid fyra tiden och är framme på kvällkvisten.. =) Sen blir det förmodligen fyra dagar av skratt om jag Känner Ronja rätt.. Fick dessutom hjälp av henne att hitta Johans Julklapp, men resultatet blev svårt för jag vet inte vilken jag ska välja, ska kanske fråga om lite smakråd på plats =) Är inte direkt min sak det där.. Mode och sånt är nog något som Ronja och Johan har mer gemensamt =)

Idag har jag tvättat hela dagen och nu håller jag på att göra mi iordning för kvällen. Ska träffa Linda från jobbet och eventuellt gå och lyssna på bandet Nois "en kväll i tunnelbanan", skulle va kul. Vi får se vart det bär av, kanske blir en kväll på hemmaplan också..

Planera låg även att vi skulle till Ramsele under Haloween, men det blev avstyrt då jag fick jobb och ska på läger, synd men det kommer fler gånger.. Kajsa Kavat nästa (känns som en evighet dit) Dessutom blir det en fixar helg i lägenheten då mitt uppdrag är att måla taket i badrummet. Jag har nämligen lovat Johan att jag kan sånt =) Jag hoppas jag själv tror på vad jag säger!? Jaja, det blir nog bra..

Ska fortsätta med pysslet här hemma nu.

Ha de bra

Borås, Ullared och förlängda liv..

Vi är hemma igen. Efter en helt galen resa.
Det blev en tidig morgon i måndags vi åkte mot Borås för att kika i outlet butikerna, men dom hade stängt :S fast då blev det mer pengar och fler timmar i Ullared. =)
Det var ett helt otroligt ställe, jag kände mig som ett barn på julafton :) Handlade massa fina saker, men jag hade önskat mer pengar =) Haha.. som alltid på ett sånt ställe.. Men det var sjukt roligt..

Jag och Emmaskrattade så våra liv förlängdes radikalt och lägenheten vi hyrt var helt perfekt.
Hur roligt som helst.. Lång bil färd, men det var det värt..

Tillbaka till vardagen och det lite mindre roliga.. :)
Jag och Johan spyr över den här lägenheten snart och igår gick vi igenom allt som måste fixas innan vi kan sälja och det blev en del punkter :(  Usch..

Men det blir nog bra tillslut, känns som det kommer bli ett häftigt år 2009..
Ídag har jag skickat in för att framkalla mera fotografier och det blev en hel del :) men det är ju bara så roligt att ha bilderna i handen än att ha dom digitalt..

Snart jul och jag har haft julklapps verkstad här hemma idag också =) Jag vill bara att det ska bli första dvent så vi får julpynta och så =) Men det är ganska svårt med klappar också :S vad ska an köpa egentligen?
Blir ett litet sista race i övik sen är klapparna klara.

Imorgon ska jag träffa Linda på kvällen, men det blir lungt. Vi åker ju till Övik på lördag.. =) Det ska bli hur kul som helst.
Min hemlängtan släpper antagligen ännu mer då =) 4 dagar med Ronja och dessutom lite släkt på matchen :P Kan det bli bättre? Nej nej..

Nu måste jag kila..

Ha de bra

30 års kalas


Gårdagen var super kul.. Den sydamerikanska buffé var super god, glada och trevliga människor och massa skoj.
Vi lekta lekar, balnd annat klädstrecket som slutade med att jag bar enbart trosor :S haha.. Johan skuttade runt i enbart kallingar på festen under leken, men vad gör man inte för sitt lag =) Jag skulle sjung "Kom änglar" inför alla därinne men glömde texten, WHAT!? haha... trodde inte det kunde hända. Men det var som sagt sjukt roligt.
Idag har vi haft en riktig slappar dag :) Nu på kvällen har vi varit hos Emma och Peter och förberett inför morgonendagens tripp till Ullared :) Hemma igen håller vi på att fixa och packa lite...

06 åker vi imorgon bitti :P trött mössan åker på och jag intar min plats i bilen som inte är bakom ratten förhoppningsvis..
Nu ska jag hoppa in i duschen..












Födelsedagsbarnet.















Ha de bra!

Rajtantajtan

Härlig Lördag.

Jag och Johan har nyss kommit hem från en stadsrunda. :) Provade massa kläder på Carlings och jag tycker alltid att personal där ä så trevliga och duktiga, (och snygga) ;) haha.. vi drog en repa sen åkte vi hem igen.. Jag är sjukt trött. Somnad halv fem :S Fattar inte varför jag inte får sova!?

Ikväll ska vi till Kajkanten på Linas 30 års fest, där vi ska äta Sydamerikansk buffé, dansa och ha roligt. =)
Det ska bli kul. =)

Jag hittade den perfekta 25 års presenten till Johan igår ;) Super spännande..
På måndag/tisdag i bilen ska vi planera Johan och Peters gemensamma 25 och 30 års fest som äger rum i slutet på Januari :) Massa stoj och mycket folk eftersom jag och Emma ska bjuda våra bekanta också.. Det kommer bli super kul.. Jag tycker ju nästan att planeringen är bland det roligaste :P Kanske dimper det ner en inbjudan hos dig? =)

Pratade med Lelle igår (min morbror) som också ska på matchen när vi är hos Ronja och Andreas, så hela hans familj ska alltså dit. Kul att träffa någon mer hemmifrån, även pappa kanske ska dit om han får ledigt. 
Ska bli super kul att se Ronja och Andreas lägenhet och skvallra ikapp lite :P

Nu ska jag se Sjukhuset. En bra serie!

Ha det bra.

Paket =)

Ny dag med nya möjligheter!? Mitt mål näst efter detta är en prommis.. Annars tråkar jag brort här.. :S
Men idag när jag fick se ett paket skickat till mig och Johan lyste dagen upp igen =) Mamma hade skickat ett paket med massa tandprylar =) Helt utmärkt :P Tusen tack för det!



Johan ska jobba ikväll så det blir nog ganska trist här hemma skulle jag tippa på.. Men det löser sig nog.
Han var hem oh åt blodpudding på lunchen, men jag var allt utom sugen på det Haha.. får se vad jag gör för lunch..

Nu ska jag iaf ut och knalla.. Ha de bra.


Rynkade ögonbryn från mogonstund..

Fan de är inte kul att vakna sur! Jag var sur från det att jag klev upp.. Har hittat saker att sura över hela dagen.. :S
Haft en vedervärdig huvudvärk som inte ger med sig heller.. Pallrade till Brynjan vid 18 för jobb och tänkte att det skulle släppa lite, men med disco musik, ungdomar och gitarhero blev inget bättre denna kväll.. Hem Stor städa och prata med Ronja och nu är det väl lite bättre..
Johan är snart hemma från Hockeyn, brynäs vann med 5-1 så han är väl på toppen humör..
Jag hatar sånna här dagar. Nu är det till och med rent och fint här hemma och jag är fortfarande nedstämd..
Kan det ha med vädert att göra!? Jag tycker inte om deppiga dagar.. Trista dagar och gråa dagar :S

Jag drar återigen en suck över allt konstigt om flyger omkring..

Men det vänder ju..

14 dagar kvar till the moment!!!

Puss och kram

Nicaragua

Igår hade jag en riktig sovmorgon :S alldeles för länge egentligen. :)
När Johan kom hemåkte vi till Hemlingby oc tog en riktig låång prommis i skogen. Super härligt.
Sen blevdet så klart Bonde söker fru på tv så vi bänkade oss framför soffan.

Ikväll ska jag jobba på brynjan :) Bara 4 dgar kvar till ullared =)

Jag drömde och längtade efter Nicaragua inatt =)







































En underbar tid!

Måndag, igen.

Hejdundrans va dagarna rusar iväg !?

Idag var det lungt på jobbet, men ändå gick jag som i sömn hem och la mig i sängen, somnade som en stock och vaknade igen när Johan kom hem.. Är fortfarandehelt slut känns det som :)
Vi har ätit middag och Johan har åkt med Anders till Hemlingby för en joggingrunda.
Senare ska vi til Peter och Anders föräldrar och se hockey. Brynäs-Frölunda. Helt ointressant egentligen men ändå roligare än att häcka hemma.. =)

Imorgon är schemat dött igen. Ska träffa Emma annars ser det tomt ut :P
Hur ska man göra för att överkomma sina rädslor?

Kram

Stockholm och Grillad lunch.

Lyckliga dagar igen.
I fredags jobbade jag till halv tio, Johan var snäll och hämtade mig eftersom jag är lite rädd att gå vägen hem.
När vi kom hem fick jag varldens chock, en super ren och snygg lägenhet, all tvätt viken, tända ljus, färska räkor, vitt vin och gott bröd. Han är verkligen bäst min Johan =) Såå mysigt.
På lördagsmorgonen klev vi upp tdigt och åkte till farmor =) Fick våfflor då vi kom fram sen åkte vi iväg och hämtade hennes tv, sen satt vi hemma hos henns och pratade och Johan agade hennes dusch, hon skulle iväg på 80 års kalas en sväng så jag och Johan åkte till Högdalen och lallade runt. Sen hämtade vi henne igen och åkte hem och fick god fisk till middag. Vi åkte tillbaka till Gävle klockan 18 och sen slappade vi resten av kvällen :)
Idag har jag jobbat och när jag slutade klockan 14 åkte jag Johan Hanna Fredde, Anders och Carro till hemligby och grillade, god lunch =)

Ikväll ska Jag Johan Hanna Fredde, Peter och Emma på bio, "Rally Brudar".. Det sk bli trevligt :) Det är bra tider nu och det kommer bara bli bättre känns det som :) Jag har inte den där hemlängtan längre och det är supr skönt..

Den kommer ytterst sällan nu mera :)


Nu ska vi kila! Puss


Bra dans och trevlig sköterska!

Gårdag var hur trevlig som helst.
Jag ringde som sagt efter mina sjukjournaler och blev kopplad till barnmottagningen där jag presenterade mig och det visade att sjuksköterskan som svarade kom ihåg mig, jag minns henne också. Hon var den av alla som hade en labrador valp hemma som hon ofta berättade om. Hon frågade hur jag mådde iag och hur allt gått.. Det var lite läskig. Som att snabb spola tillbaka till sjukhus tiden med gråt och skrik. Men väldans roligt också att få berätta att jag faktiskt varit frisk med lååånga mellan rum sen flera år.. Hon var jätte snäll som vanligt och skulle be doktorn gå igenom min journal och skicka den.

Vid 18 skjutsade Johan ner mig till teatern, där jag skulle gå på föreställning med några ungdomar. Hur häftigt som helst. Dom var grymma att dansa, fattar inte att man kan göra som dom gjorde med kroppen.
Efter föreställningen hade dom "battle" mellan 4 killar som dansade om ett Playstation 3, en kille som hette Dogge vann, han var bäst tyckte jag. Otroligt kul att se så många engagerade ungdommar och snällt a kultur och fritid att bjuda på biljetterna!
Glömde i vanlig ordning kameran hemma vilket var extra surt denna gång.. men det ska jag skärpa mig med!

Var hemma vis 21 tiden och då blev att ta tag i tvätt och lite diverse. Sen blev det mys fika i soffan och sömn.
Nu börjar jag jobba om ca 2 timmar och det ska väl bli ganska skönt egentligen.  
Slutar halv tio och imorgon åker vi tidigt till Farmor.
Jag drömmer vidriga mardrömmar vissa nätter. Vågar inte ens beätta vad de handlar om för det är verkligen otäckt men jag undrar vad det är som gör att man drömmer!?

Ha en bra dag!

Kaos och Pump up the jam

Den mässan var det värstajag varit med om? Jag hann som tur var (eftersom vi var bland dom första besökarna) prata med några företag och lämna ut fyra cv :S Se kom stormen.. Hur effektivt är det att söka jobb när man inte ens tar sig framåt!? Tanken var god med den där mässan men det fungerade inte särskillt bra. Tråkigt.. Vem vet, kanske har man lite tur..

Blev istället super glad när Dennis sa att han lagt undan en av tio biljetter till en föreställning ikväll. Jag Dennis och Robin och så klart 7 ungdommar från bryjan ska till teatern ikväll klocan 18 för att se Pump Op The Jam



Pump up the Jam är en street- och breakdanceshow i världsklass med dansstjärnorna Dedson (FR), Go (FR), Niki (SE) och Steph (DK). Tre av dem har vunnit VM i streetdance - Juste Debout i Paris! Showen avslutas med lokala battles med Mackan Price som host och dj.

Jag har ingen som helst aning om vad det är.. men det verkar ´ganska kul. Dessutom får jag komma ut lite vilket alltid uppskattas. Och Johan får har hemmet för sig själv.. =)

Nu ska jag ringa sjukan och be om mina journaler =)

Ha de bra!

Gävle drunknar!

Det regnar som tusan här, har gjort hela förmiddagen.. Grått och trist.
Men jag ska pigga upp mig strax och göra mig klar för arbetsjakt på mässan.
Ikväll hoppas jag på en lugn kväll.. Helst att få somna tidigt för två kvällar irad har jag bara legt och vridit mig fram och tillbaka och alla vet säkert hur irriterande det är?
Imorgon är det jobb och lördag åker vi till efterlängtade farmor :) Ska bli kul. En hel dag i stockholm..

Nu ska jag sätta fart!

Ha det bra

Sömn och Arbete

För som inte vet vill jag påpeka hur viktigt somn är för mig, ar alltid varit och kommer alltid vara..
Jag sover alltid så länge jag bara kan på morgonen och det är den bästa stunden på dynget att få ligga och dra sig i sängen :) Jag är inte som en vanlig människa om jag inte får sova..
Att då ha en sambo som går lös på mornarna är inte alltiddet lättaste. Imorse, hörde jag hur han (som vanligt) letade efter något, och jag bara väntade på att han skulle fråga mig.. "Emelie, vet du vart firma bilens bilnykel är!" "och min börs?"
Öhh, nej, eftersom han körde sist och använde hans börs sist hade jag så klart ingen aning.. men han gick ner och kollade  privat bilen och icke.. Då ska jag också berätta att det ABSOLUT inte är första gången han letar saker på morgonen och att dissskutionen om att se till att allt finns där ska kvällen innan har komit upp flera gånger.. Haha.. .
Men jag fick ljuvligt kliva upp och hjälpa till att leta.. Nykeln låg i soffan under en dyna och börsen i firma bilen :S Gach, och jag kunde inte somna om heller.. Drog en stund.. Men det blev ganska sent igår, så jag var lite trött.. =)



Igår var jag hos Emma, Hanna kom också dit =) Vi surrade och surrade och vips tittade jag på klockan och den var närmare halv fem :S haha.. fem timmar gick så himla fort, det kändes som jag varit hemifrån i en timme.. Trivs verkligen i deras sällskap =)

På kvällen gick till Johans syster  Bomhus och uppvaktade henne på födelsedagen.. Hem och skrev CV och det tog ganska lååång tid. Sökte några jobb via arbetsförmedlingen.

Och gruvade för dagen besök där.. Min stora fråga är fortfarande varför man måste stå i kö för att få en kö lapp? Och varför dom alltid är så sura där!? Jag hde tur den är gången och fick skratta med min handläggare som var en gammal gubbe, han var rolig.. Jag fick dessutom tio kopior på mitt cv som jag kan använda mig av imorgon på rekryteringsmässan. =)



Nu dyker nog Johan in här närsom helst och jag ska se till att allt är på sin plats ikväll =) haha..

Ska dona vidare i vårat underbara slott som verkligen försöker härda ut att tycka om :S =)



Ha de bra





Bilen i ett stort mörker!

Japp, återigen har dom varit på bilen och borrat :S Vilket mörker! Kolen är helt trasig men ingen har tagit sig IN i bilen iaf.. Men det jag inte förstår är varför våran bil!? Det är baratre månader sen det var inbrott  den.. Den är tom, finns inget om helst av värde i den, inte ens cd spelaren är kvar! Och varför försöka komma in från passagerar dörren? Ska dom sno biln lär dom ju öppna förar dörren!? ÅHHH!!! Jag blir galet trött på sånna där människor..

Ringde Emma och Peter som bor på gatan öve och frågade om någon hade varit på deras bil, men det hade dom inte.. Inte Johan firma bil heller, och där finns det ju faktist saker av värde i så vad pysslar dom med!?
Vår hem telefon har slutat fungera också.. Och det händer alltid så klart när ma behöver den som mest.

När jag pratade med Emma igår blev jag iaf buden dit nu på förmiddagen =) Ska knalla över strax.

Johans syrra fyller år idag så jag ska ta en lååång promenad dit efter middagen och uppvakta henne. Hon bor ganska långt bort så jag hoppas jag får åka hem med Johan iaf =) Ska göra den där köttfärs soppan idag oh jag hoppas på samma succé som sist, bara det att jag har ingen som helst aning om hur jag gjorde :) haha..  Jag och Johan var och handlade lite i går kväll.. Det första han lai korgn var blod pudding och en purjolök, och jag nästan skrek att nu jävlar har vi blivit som gamlingar..!? Blodpudding och Purjolök får inte ligga i korgen, dt är gammalt =)

Imorgon blir en stress dag. Jag hanninte skriva mit cv igår.. Eller jag ville kanske inte heller.. Men så fort Johan kommer hem är det full fart med hur mycket som helst.. Han har alltid saker ha ska göra. Och när man väl har tid att sitta ner känns det ganska dumt att jag ska sätta mig vid datorn direkt. Brukar försöka sköta jobbsök och datasaker när han inte är hemma.. :S Men ikväll har jag inget val. Efter jag har varit hos Tina måste jag verkligen göre det :S

Ha en bra dag!

Mera minnen att lägga i bagaget :)


Helgen har varit kanon bra.
Jessica anlände klockan 20.00 på fredagskvällen, Johan körde oss till Cheers som var ett hak för 50+ enligt oss, men vi trivdes ändå =) Surrade surrade och surrade. Drack någon drink och surrade ännu mera...
Vid 01.00 gissar jag att klockan var när Johan dök upp, då knallade vi hemåt och åt och sov =)
Vaknade sex på lördagsmorgonen och suget på att skrika som ett barn för att väcka jessica var lockande men jag höll mig =) Hon var ju trots allt brn ledig i helgen. Haha... Vi klev upp efter ett tag och åt frulle sen tog vi bilen till Valbo, Köpis och handlade. Jessica letade en Tunia, en svart... det måste vara land de vanligaste plagget? ´Något enkelt att hitta med det fanns ingen (INGEN) på hela köpis! Barn prylar till Lovis och lite smått och gott till henne hittade hon men inte den där jävla tunikan =) Sen tittade vi på klockan och vipps var den kvart över två !! BOLAGET !! borde ha stängt och vi hade glömt bort det :S men icke.. det var öppet till tre.. Träffade bollnäs Jonas där inne också.. =) Sen körde vi vidare enligt kartan mot Jennie, Jessicas klasskompis från Högskolan =) Efter några vändor hittade vi rätt. Det var super trevligt att vara där.. Hon vr hur lättsam och snäll som helst. Tiden gick hur fort som helst och vipps var klockan halv fem och vi var tvungen att bege oss in till stan igen.. =) Hem och frächa och förbereda..

Sen dök Lovisa upp och fram till nio var det rätt lugnt. Sen dö det upp mera människor. Bland annat Robin och Dennis so jag jobbar med på brynjan, trevligt trevligt..
Ganska sent ville vi ut.. Vilket inte gick så bra.. Jag Jessica Lovisa och Robin bagav oss neråt och hamnade i Heart Breaks kö, och vad som häde där censurerar jag, men för ett ögonblick blev jag en trotsig tonåring ;)
Vi kom på ganska snabbt att om vi överhuvudtaget skulle hinna in skulle det vara ganska bortkastat med 100 spänn för kanske 10 minuter på dansgolvet så vi gick til Frasses och sen hem igen =)

Söndagen var trist. Skit väder och deprimerande. Och det var tid för Jessica att åka hem och varje gång någon åker hem gör det ont.. Men den här gången lite extra för min hemlängtan ligger på mer och mer.. Så fort jag inte ar något att göra känner jag att jag skulle vilja åka antingen hem eller till Övik.. Men det går bra ändå.. Plus att det blev så tomt och tyst här hemma igen.. Jessica är ju som en vindpust i vardagen, jävligt rolig!

Idag är det måndag och jag har inget att göra.. Skulle till arbetsförmedlingen och förbereda mig inför rekryterings mässan på torsdag men det sprack för jag lär skriva om hela mitt CV då verkligen ingenting stämmer på det längre :S
Drygt... Det är jobbigt att skriva CV men det blir min kvälls syssla så vet jag va jag ska göra imorgon..

Igår efter jag hade varit på personal möte så skulle jag och Johan ta bilen ner till stan.. Han skulle köra och passagerar dörren sen väldigt konstig ut just vid låset :S Ja, just det! Någon jävel har försökt borra sönder låset och förstört det! Dock inte lyckats ta sig in i bilen (som det ändå inte ens finns en cd spelare i sen förra inbrottet) Men det är jävligt irriterade ändå.. Vi ska vänta en stund med att laga det eftersom det ändå går på självrisken kostar det femtonhundra minst, bara för att någon idiot misslyckats med att ta sig in! Suck!!! 


Nu ska jag nog fixa lte här hemma och ta bilen till Kvantum och handla lite :S Om bilen överhuvudtaget finns kvar här ute!

Helgen i bilder :)




Jessica på Cheers



Jag och Jessica utanför Cheers =)



Lovisa och Jessica



Dennis och jag =)



Hanna och Peter




Jag Fredde och Hanna =)



Peter och Emma =)




Tack för en super trevlig helg!

Datum parkering

Då var det fredag igen :) Fast alla daar känns lika numera. =) Laila har ringt och jag har fått några mer turer nästa vecka. Fortfrande för lite men bättre än inget. Har nyss varit och handlat, ska bjuda Johan på en mysig middag. Sen ska han köra mig till tåget och plocka upp Jessica och sen ta oss till ett ställe som heter Cheers =) Ska bli hur kul som helst!

Igår kväll kom Emma och Peter över.. Riktigt trevligt. Vi surrade och hade mysigt. =) Hon hade varit hos frissan och det känns som alla gör den där höst fixen nu, alla utom jag.. Jag sparar på mig =) Ska faktiskt fråga Ronja om hon kanske vill följa mig till Sthlm i Januari och medverka i förändringarna :P Jag längtar faktiskt.

Appropå stockholm så åker jag och Johan dit nästa Lördag, vi ska hälsa på farmor och hjälpa henne med en tv och duschen. Äta gott och dricka lite vin säkert =) Det ska också bli mysigt.
Igår servade vi bilen.. Och dom har börjat med datum parkering här.. Jag som inte ens kan fickparkera, nu blir jag mycket mer begränsad :S Fan..

Jag ska sätta igång och förberade middagen.. Sen ska jag duscha och göra mig iordning för en galen kväll med en galen människa =) Och jag uppskattr verkligen att det kommer folk som hälsar på. :) Är otroligt tacksam för det.
Trots att jag ofta gärna är en liten ensam varg så känns det otroligt skönt att det kommer hit människor =) Jag har ju faktiskt planerat att stanna här nu och det känns som att det tas på allvar :P Är super glad.. Jag måste erkänna att trots at jag gnäller och kagar över att vi bor trångt så ska ni bara veta hur skönt det känns att slippa leva i en resväska som jag har gjort ganska länge nu, att vara någonstans där jag känner att jag kan packa upp för att stanna och inte behöva tänka på nästa äventyr!? För varje dag är ju ett äventyr, förutom att jag har mina saker och mig själv på en plats där jag trivs och tänker stanna :O) so welcome to compact living! =)

Måste bara kommerntera en sak jag avskyr, tycker egentligen inte att det är särskillt vesentligt men det finns två saker med tv som jag får ont i magen av, som är så otroligt dåligt och pinsamt.. 

Första stora floppen inom tv är ... Anders Lundin.. Jag får mardrömmar av att tänka tillbaka på tiden när han höll i boliibompa :S Rysningar!
 

andra stora floppen måste vara ....  Ellen Degeneres.. Ja, hon är säkert jätte bra..
Men skippa dansen och dom dåliga skämten för det är inte roligt!?



Och eftersom det är på tv nu så byter jag kanal :D

Puss och ´Kram

Ha en bra dag




 


skurmoppen

Tänk vad en ren lägenhet kan göra mycket. Jag vet så väl att jag skulle bli gladare och nöjd om jag sätte igång att städa nu, men jag har verkligen ingen lust. Inte efter att plockat och diskat hela förmiddagen :S och dessutom ska tvätta hela eftermiddagen.. Ska man dessutom hugga tag i damsugare och skurmopp? Fan vilken tråkig dag.. Om jag ändå hade kunnat fått jobba idag så jag hade haft någt att skylla på.. men inte, det är förmodligen bara att bita i det sura äpplet och göra allt tråkigt som man helst skulle vilja slippa.
Vi har lämnat in bilen på service så då Johan slutat ska vi iväg och hämta den.. Sen ska vi ge oss på att försöka göra någon mat rätt som han sett i någon tidning!? A, han är lustig.. det kommer förmodligen ändå inte smaka lika som det ser ut.. Jag hade helst velat gjort lever, men det är strängt förbjudet när han ska äta också :P haha.. får se till att göra det när han inte är hemma helt enkelt. Imorgon ska jag baka semlor iaf =) Ett försök, det är ju egentligen kanelbullens dag på lördag men va fan.. jag tycker kanelbullar är tråkiga. Hoppas bara Jessica tycker om semlor =)

Vi ska antagligen hem på KajsaKavat =) Blev så Glad när johan frågade o vi inte kunde åka till Ramsele snart? Känns så roligt att han tycker om att vara där så mycket att han till och med föreslår det före mig :O) Har missat markanden i två år så det skulle vara hur kul som helst att komma hem den helgen.. Hoppas det blir lika mysigt som det brukar vara.. =)

Nu ska jag städa! Ha de bra
 


Onsdag 1 Oktober

Onsdag, 1 oktober.
Dö trist väder så jag drog mig skapligt länge.. Det är mulet och kallt. Jag som vill ha en solig höst.
Har en väldig träningsvärk i ben och mage idag, galet!
Kollar på super nanny nu =) Haha, ungarna är vilda, helt okontrollerade!
Idag ska jag träffa Emma, ska ner på Åhlens och kika lite.
Den här veckan har bara försvinnit känns det som, har gått så fort. Redan onsdag.
Om två dagar kommer Jessica hit. Johan ska köra nermig till tåget och ta hem hennes väska och vi lär fly till första bästa hak för att bara hänga. =)
Jag har återigen problem med tvätten denna vecka ;) Jag hoppas det finns tid imorgon annars är det kört :S


Nu har jag även bestämt mig, i januari förändrar jag mitt utseende redikalt ;)
Önskar jag hade mitt långa hår igen, men jag är snart ikapp!
Puss och kram




Min 20 års dag firad i Oslo!
Karameller, Glassbomb och en svensk Hänt Extra ;) Haha

RSS 2.0