Let´s dance

Hmm, mördar morgon imorse.. Försov mig, hittade inte hårborsten, halkad iväg i snöovädret (som varit hela dagen) och kom till en avdelning där dom egentligen inte behövde någon hjälp. Boendena var hur pigga som helst och klarade sig själv i stor sätt. Dagen har kännts hur lång som helst, blir ju så när det inte finns så mycket att göra. Men det har varit kul ändå. Personalen var hur trevligaoch roliga som helst, vilkt för är A och O i arbetet. 

Väl hemma slog jag ihop en tacogratäng och bjöd ner Jonas på middag. Han ville veta om Laila Bagg hade silikon bröst men vi hittadeingen information ;) Någon som vet? Jag tycke af att hon är het på dansgolvet i let´s dance, som jag ska se ikväll med Emma, hon kommer över strax efter åtta. 

Jonas var tok sjuk med feber och förkyldning, så han gick upp till sig igen och skulle vila. Nu börjar postkodmiljonären, såg ni föresten för nån vecka sedan när det var med en junselebo? När dom frågade efte svaret Gitta, det var roligt tyckte jag. Hans dotter blev arg när han ringdeom hjälp för hon hörde inte vad han sa. Han fick inget svar av henne och chansade, och klarade frågan :)  

Nu ska jag surra med pappsen!
Ha en toppen Fredag!

Kommentarer
Postat av: MammaGerda

Måste erkänna att jag är liiiite avis på era grannträffar må jag säga. Kul att kika upp och ner och in och ut till varandra sådär =)

2009-02-06 @ 21:05:20
URL: http://gnuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0