Män som hatar kvinnor

Har blivit helt galen i pyssel igen :) Knopade ihop tre armband igår, det är verkligen hur roligt som helst oh jag satt två timmar i sträck :P Blev 10 år igen och skrev ett långt kärleksbrev till Johan som han ska få på lördag.
Börjar knna igen mig själv igen, härligt! Den där grubblande människan är tillbaka istället för den sura och tvära..

Mötet gick bra igår, eller kanske inte som jag hade tänkt mig men bättre än förvntat ändå :)
Var på banken och pratade sparande :S blev helt snurrig av alla alternativ inom fonder och annat, men kom nog fram till det bästa besultet ändå.

Tidig morgon idag och jag ska ut med några andra från personalen och göra reklam för Brynjan i olika skolor.
Sen kommer Johan hem :) Han ska iof iväg på en gång och fixa med något, men ikväll blir han iaf hemma :) Äntligen.
Plus att både han och jag är ledig imorgon så då blir det en hel dag, vi ska bland annat till Ockelbo :)

På brynjan igår kom polisen.. Två munderade snälla poliser. Dom spelade biljar och pingis med ungdommarna och jag funderade på hur bra jag tyckte det var.Då blir ungdommarna inte rädda för dom, poliserna lär känna barnen och dom får nog mer respekt för poliser kanske. Ja själv är så ovan så jag blev lit brydd när dom kom först. Såg lite lustigt ut när ena polisen spelade rundpingis med en pistol, batong och allt annat jag kunde se på det där bältet, men det var ju roligt också. Undra vad som skulle ske om poliserna dök upp på gården i Ramsele, mobilerna skulle gå på hel varv, alla bilar skulle försvinna och ungdommarna skulle förmodligen skita ner sig, för där hemma ser man så gott som ALDRIG en polis. Och skulle man någon gång behöva en polis skulle det dröja innan dom kom :S Eller?

På nyhetsmorgon visar dom någon Opera och jag ka verkligen inte förstå tjusningen i det!?

Igår berättade Ronja att filmen, "Män som hatar Kvinnor" har bio premiär den 27 februari. Så å vet ni vad både jag och hon kommer spendera den kvällen med :) De är en av dom bättre böcker jag läst,  av Stig Larsson men ibland när man ser filmen blir rollerna skeva för man har ju alltid en egen bild av hur människor och ställen ser ut :P Men jag tror att den kommer vara bra ändå.. Men blir det tre filmer eller är det baa första boken som filmatiserats?

Opps, nu är jag lite sen så jag måste springa!
Ha en bra Torsdag <3.

Kommentarer
Postat av: Anonym

det kommer att bli tre filmer har jag hört på radion i dag

2009-02-12 @ 20:26:19
Postat av: Anonym

det kommer att bli tre filmer har jag hört på radion i dag

2009-02-12 @ 20:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0