Omega 3 gubben

Omega 3 gubben väckte mig i morse.. Han ställde tusen frågor. Hur ofta jag åt makril, jag svarade drygt: "varje dag".. Hur ofta äter ni fisk till middag? "6 av 7 Dagar" bla bla bla... Tillslut kom han till det FANTASTISKA erbjudandet han hade, och hans fantastiska Omega 3 piller. (dom är säkert bra) men det är verkligen inget jag prioriterar just nu. Sa vänligt att jag inte var intresserad och han frågade om han fick prata med "mannen i hushållet" jag skrattade inombords, och kom samtidigt på att han är ju inte hemma.. Så jag fick lägga på den stränga rösten och säga tt vi har hela badrumsskåpet fullt med piller av oika slag och just nu behövde vi inget mera sådant. Han gav upp.. tack o lov.
Jag undrar om dom trivs med sina jobb? Dom säjler allt möjligt via telefonen nu, kalsonger, strumpor, böcker, ja allt och vilket tjat hela dagarna :S Usch va jobbigt!

Sonade om en kvart innan min Pool ringde och bad mig jobba lördag söndag, fick säga ifån lördag eftersom jg redan jobbar kvällspass då och tackade storartat ja till söndagen..Men när vi hae lagt på kom jag på att hon aldrig s på vilken avdelning jag skulle jobba :S 
Efter det klev jag upp, insåg att jag måste nog dra ur jacket, slå av mobilen, ochmotra brt ringklockan för att få en sovmorgon, fast lite sovmorgon fick jag ju ändå. :) Jag får nog fler sovmornar än dom flesta när ja tänker efter.
Har absolut inte gjort någon som helst nytta idag. 
Jag ska snart åka med Peter till kiosken och lämna tillbaka en film (hancock), ganska bra faktiskt. Och dessutom köpa lite lösgodis för dom är billigst i stan ;) Det är alltså Peters föräldäldrar somägerkiosken, dt är faktiskt ett mysigt litet ställe och jag tycker om tt handla där. Jag tycker egentligen om att bara gå omkring där inne, dom har det lite så där gammeldags med gosid i glas burkar och sånt gois som fanns när man var liten.. :) haha.. 


Ikväll ska jag jobba på Brynjan. Johan ringde och han kommer kanske hem inatt :) 
Dom bor tydligen i en superliten stuga, dom får knappt plats. Igår hade dom jobbat från 07 till 20 på kvällen, det är långa arbetspass men dom vill väl he så fort om möjligt. 
Såg på lokala nyheterna igår och såg att Cityfesten läggs ner och byts ut till Gävle somaryra som ska hållas vid läkerolarenan. Med marknad och tovoli och olika artister. Den är mellan den 6-9 augusti, just de datum orven beräknas ploppa ut. Men jag hinner nog med markanden iaf :) älskar att gå på markand! Men jag undrar om det kommer bli lika lyckat som det tycks ha varit tiigare år. Jag var bara ner på City festen en kväll i somras ochjag tyckte inte alls att det var något speciellt. Det lilla jag såg ar mest fulla ungar som sprang runt eller gamla damer som handlade sockar. 
Maten var god, men annars skulle jag nog säg att Gatufesten i Sundsvall verkar toppa överlägset.

Nu ska jag plnera teatern inför imorgon! 
Ha en bra Onsdag!   

Kommentarer
Postat av: Ronja

Vad fin din nya blogg är :) gillar verkligen färgerna och bilderna =) Hoppas du har det bra, vi rings något i helgen. KRAM!

2009-02-04 @ 16:29:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0