Fördömda byggnaden, farmor och reklam

Fick rycka in och jobba på bryjan igår igen :) Men det var roligt.
När jag kom hem blev jag tok sugen på att pyssla så jag knopade ihop två armband :) det är ju alla <3 dag på lördag så kanske någon söt prick kan få dom?

Var uppe länge igår, Jonas kom ner vid halv tolv, surrade och kollade på tatueringar.. Gick till sängs vi hlv två :S REKORD för mig. Igår bestämde vi också att vi ska åka till Stockholm på Söndg och hälsa på farmor, passar bra nu när syrran är här, dom har inte träffats sen sommarn..
Idag ska jag ner på stan, in i den (för mig) mest fördömda byggnaden, Arbetsförmedlingen. Ska argumentera och ställa till med scener om jag inte får som jag vill, för återingen är det dom som gjort fel.. Har gått i tre månader och väntat på en kallelse från dom, meningen har dykt upp, när jag gick dit för att ifråga sätta visade det sig att min handldare hade skrivit in mig som "anställd" istället för "timvikarie" det är ju en jävla stor skillnad måste jag säga, och verkligen inte mitt fel, för om ja vait anställd skulle jag överhuvudtaget inte låta mitt namn finnas skrivet i deras fördömda byggnad :S

Ikväll blir det jobb igen :) Men jag trivs på brynjan, plus att det jag jobbar där den här månaden får jag betalt för den härmånaden också. Det jag jobbar inom vården blir förkjutet en månad, så ju mer jobb på brynjan ju mer pengar denna månad.. och det kan behövas.

Imorgon kommer Johan hem igen :) Kanske står det myskväll på hans schema när jag kommer hem från jobb? Hoppas! Det brukar kunna bli rusch när han är hemma, men inte denna gång, nu ska han ju faktiskt vara hemma i TRE dagar :) Mäste verkligen få ner lie mer saker i förrådet innan han anläder :) Annars "blir det väl inte gjort" (intärnt)

Imorgon blir det tidig morgon, jag och några till från Brynjan ska ut på några skolan och göra lite reklam för gården oc vad som ska hända kommane månader, läger, badresor, turneringar osv.. Ska bli spännande, jag vet knappt var skolorna ligger. Missar dock min sista lektion innan provet, men jag tror jag kan klara det ändå. Syrran får ju hjälpa mig att plugga, jag läser ju trots allt matte i samma svårighetsgrad som henne nu ;)


Nä nu ska jag bädda sängen och dra mig neröver! Ha en bra Onsdag!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Ska bli så kul att få komma till dig och träffa farmor och allt! Haha jag ska ta med mig min mattebok, jag ligger flera kapitel efter nu :D Kram

2009-02-11 @ 20:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0