Sovande fis, planeringslösa Melissa och saknad!

Äntligen Fredag :)
Igår var jag hemma vid åtta och Johan var i full gång med städninge.. Tror jag ska bjuda hit folk met hela tien, för då blir han verkligen angagerad :P Ringde hem till Melissa, som inte var hemma :S Fick lte smått panik och frågade Moa med darrig röst, "jaha, så hon kunde inte komma?" tillsvar fick ja ett skratt och "haha, ja men du vet ju hur det är, dom skulle ta buss till sundsvall och vi två bilar oct det ena med det andra så nog kmmer dom" Och hon har ju rätt, Melissa är ju den mest oplanerade och impulsivaste männsikan näst efter Johanna så på nått vänster kommer dom förmodligen hit.

Linus kom med tåget igår halv tio, och Jonas kom ner och umgicks lite, var kanon kul. Pratad om allt från föräldraskap (vet inte om jag fattat ännu) till Linus upplägg för att vinna Mote Carlo turneringen ;) och kamma hem ungfär 20 miljoner.. Haha.. Just nu ligger han på soffan och fiser och jag har varit vaken sen Johan gick på jobbet.
Ska ju åka med Emma till Sandviken, spraytan, tårtor, nycklar och allt vad det är som ska fixas :) Men det är ju roligt!

Ronja ringde igår också och jag börjar sakna henne!  :)  (Läs det med en stockholmsdialekt och lesp ljud Ante) ;)  Haha
Ska bli kul nästa gång vi ses, jag undrar om botniabanan kommer gå härifrån? men jag tror inte det :/

Jobbar med bråk i matte boken, haha, många garvade nr ja skulle börja läsa grund matte men dm som jag ber om hjälp idag kan ju nte själv heller :S  Skrattar bäst som skrattar sist ;) Två kapitel kvar och om jag verkligen kämpar och ligger i kan jag klara Matte A innan koven ploppar ut. :P Dom flesta röstar p en pojke efterdom dom andra fått flickor, vad tror ni?

Hmm, ja u har jag inget mer att skriva och den sovande fisen blir säkert irriterd över alla tangentljud :P

Ha en bra helg!
Puss och kam


Totalt kaos

Tok rörig morgon, Johan väcker mig klockan sju och ber mig gå ner i bilen och leta hans börs :S morgontrött som är bad jag att få vila lite till.. Han ringde och tjatade så till slut var det bara att knalla ner till bilen och leta och där fanns igen börs. Skulle boka tvätt tid också och det fanns ingen sådan heller förns på fredag :S Fan!
I vilket fall så låg börsen hela tiden syligt på soffan vilket jag borde fattat för han suger på att leta saker. :P
Mitt i allt så ringer hem telefonen och jag hittar den ingenstans så när det slutat ringa trycker jag in "sökarknappen" som gör att den piper jätte högt så man kan htta den, den låg i en av kökslådorna !?!?!?!?!?!? Johan måste verkligen vara i förvirringens tid Haha..

Ska knalla ner på Brynjan och registrera hans gym kort åt honom idag sen har jag faktiskt inget planerat. Kanske ska ta och plugga lite matte.. Fick lte olika pover av ögonskugga från Mary Kay av Emma som jag ska leka lite med också :) Den fondation som hon hade var helt underbart bra så när den är slut ska jag banne mig kosta på mig en av Hanna, hon säljer också sånna produkter.


Hoppas jag har fått min dos av kaos idag och att resten av dagen kan bli lugn.. :)

Ha en toppen bra dag!
kram


27/1 2009

Vilken härlig dag. Full fart.
Pluggade som tusan under lektionen och kom riktigt långt, så långt att jag skulle få göra första provet, men ddå visade det sig att eftersom boken vi läser i har inte lärarna hunnit göra klart proven :S lite irriterande, dom sa att jag sulle fortsätta räkna så länge, men vadå? Man vill ju avsluta och visa att man kan innan man kastar sig in i nästa del?

Kanske ska förklara det där med den rosa bollen :) En av mina bästa vänner bor i Övik och är väldigt duktigt på att träna och äta sunt, se till att hälsan är på topp. Hon och hennes pojkvän brukar ibland göra olika träningsövningar. Men då han är borta på hockey match eller liknande har hon nu köpt hem en rosa boll som hon an träna med. Önskar verkligen jag kunde hitta den insperation hon har, och tycka att det är roligt. Har faktiskt fått super bra tips av henne som hjälpt mig, bland annat ett frö (minns inte vad den heter  linfrön?) som jag har i filen så magen blir bättre. Därav den mystiska bollen :)

Efter lektionen knallade jag ner på stan och köptemig en miniräknare. Kanon bra pris och dom är ju alltid på nått sätt bra att ha så det kändes som en bra investering. Köpte även en klocka (jag har aldrig varit en klockmänniska men jag ska göra ett försök) och en jätte fn ring för mitt present kort.

Ser också att det börjar bli tid för tulpaner :) Någon som älskar tulpaner kanske ska få en överrakning?
Vad tycker ni? 

Det var faktiskt jätte mysigt att gå runt på stan ensam, utan stress och utan ngra "måste ha".. Börjar få tillbaka kontrollen igen. Förra veckan var det bara kaos kändes som och jag hade inte alls lust att gå på festen, hade ingen lust att laga någon mat, eller att plugga, städa, diska, promenera.. Ville bara ligga i sängen och grubbla :) Men nu är jag tillbaka igen och jag känner mig mer laddad än någonsin, trots lite kräkningar, trötthet och diverse åkommor :) Nu är det roligt allt igen :) Haha.. Har knopat ihop ett brev till farmor som jag ska posta imorgon. Är ju alltid roligt med pst så jag hoppas hon uppskattar det.

Ha en bra kväll!

Spanska, lister och få dagar

Idag känns det som att jag fått en del gjort ändå.
Har fixat praktik plats åt syrran på ett hunddagis. :) Blir super kul att hon kommer hit och bor med oss!
Jag hae fått ett mail av Kathy, en tjej i familjen som jag bodde hos i Nicaragua, så då har jag bett Diana, en kvinna från colombia som jag jobbar med att översätta och svara :) Super kul!
Städat en aning här hemma. Skiter i golven då det ändå kommer sågas och fixas här hemma i dagarna. 
Och nu ska jag snart bege mig mot skolan efter att ha tvingat i mig en frukost :S Usch.. 

Jag och Fanny kanske åker till Stockholm och hälsar på farmor när hon kommer hit. Får se hur det blir. Hon ska ävn träffa Linn där borta. Ikväll ska jag till Johans syrra och hämta en madrass inför helgen :) Det är nämligen bara 4 dagar kvar till festen :) Ska över till Emma ikväll och hämta klnningen som jag ska ha på mig. 

Behövs lite små fix ännu innan allt är klart. Men sen så är det bara att tuta och köra. 
Igår hämtade johan hem alla lister och foder så det känns bra att det börjar hända saker här hemma. 

Ha en toppen bra tisdag!

 

Rosabollen, städ och tid?


Mötet gick kanon bra, fick mycket insperation och tips på övningar. Efter det rusade jag till frissan, som kanske tog en aning för mycket av mitt hår, men de var nödvändigt, hem lagade mat och gick sen över till Emma för att en sista gång fäga håret och nu är det OK. Fick en fondation av henne också.
Vi såg bonde bröloppet, jag grät som en galning och det blev pinsamt, men det bjuder jag på...
Tänker på min kusins brölopp då jag läste en dikt och de gick så bra från böörjan tills jag tittade på Jesic aoch allt brast, :S inför 120 styckn människor.. :) men det är också sånt man får bjuda på ibland, har kommit över det nu. :)

Nu är vi hemma igen och jag ser ganska klart att det behövs en städning här men jag vet inte när det ska bli av eftersom imrgon kommer anders hit och ska hjälpa till med köket, på onsdag kommer en annan kille hit och ska fixa foder och lister, tosdag jobbar mellan halv nio och åtta på kvällen. Och fredagen är det fix och folket kommer :S
Måste försöka ta lite i taget.. Att hinna med tvätten är bara att glömma.. Om man ändå hade en egen tvättmaskin.
Modo vann över Brynäs ikväll, och jag retar Johan för fullt =) Hade velat gå på matchen, men jag tycker det är ganska dyrt, iaf just nu... Dom flesta kronorna går till lägenheten och in på sparkontot..

Imorgon är det skola och helst av allt skulle jag behöva ner på stan och köpa en miniränare så det får nog bli så skulle jag tro.. Bore även införskaffa den där BH´n som jag skulle köpa när jag var med Melissa och Ronja i Övik för ett bra tag sen men jag har inte tagit mig för :P Blev även sugen påatt införskaffa en nu vän, en rosa boll här hemma :P Men jag har ju som ännu svårare att ta mig för sådana saker :)

Hoppas ni haft en bra dag!

Jag har fått en utmärkelse av: Carro och Jessica



Reglerna för denna award kommer här: 

1. Vinnaren sätter loggan på sin blogg.
2. Länka till personen som utmärkelsen kom från.
3. Nominera minst sju andra bloggar
4. Länka till dessa bloggar i din blogg
5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar

Jag skickar vidare till endast 2 stycken och bryter mot reglerna eftersom jag inte läser så många bloggar:

Emelie L
Rebecca
Sophie

Igår var de fest :)

Lördagkväll var helt OK. Var på brynjan och hade verkligen roligt, spelade trummor med ett gäng grabbar, förberedde charader lekar och skrattade mest hela kvällen. Vi plnerade kommande lördagar som vi ska jobba och det kommer bli kalas kul. Melodifestval jippo, pizza bakning, Bingokväll och sexföreläsnigar. :)
Efter jobbet knallade jag hem. Placerade mig framför datorn och vipps kom Jonas ner, för att gratulera till min kommande roll som mamma, vilket inte är någon hemlighet längre. Han stannade och vi surrade om allt mellan himmel och jord, kom fram till att han egentligen inte var jord för att bo i Sverige bland annat :) haha 
Känns faktiskt roligt att jag har blivi så pass bra vänner med vissa av Johans kompisar. Jonas är verkligen toppen, det går att prata med honom om allt och humor har han också.. Vi kollade påsuper kula filmer på internet och vipps så var klockan 02 och jag skulle hämta Johan, men Jonas var snäll och körde, vilket var tur för det var jätte halt och moddigt :S
Vi plockade upp Sophie och körde hem henne på samma gång. Sen var det bara hem och sova.
Söndagen var en seg dag.. Gorde ingening fram till halv tre, då vi åkte ut til valbo och kikade i affärer. Kollade runt på nödvändheter inne på IKEA men köpte faktiskt ingenting. Inget som föll i smaken igår..
På kvällen var vi bjudna på tårta hos Emma och Peter. Det var hur kul som helst. Hanna, Fredde, Jonas och Anders kom också.. Vi kollade på film från deras roadtrip 2005, ett gäng grabbar kalas fulla i en filkabuss, låter kanske skit tråkigt men det var verkligen hur kul som helst att se, och jag skrattade så tårarna sprutade..






Idag är det möte på schemat, ska träffa en tjej som ska ge mig lite tips kring teater gruppen vi startat och berätta om hur hon har gjort när hon gjort sina uppsättningar av musikaler. Ska bli intressant att höra på.
Efter det ska jag gå och klippa mig *äntligen* och färga håret en sista gång.

Ska göra min iordning nu.
Ha en toppen bra måndag!



Outfit :)

Dagen blev tok lyckad. Fick super bra hjälp inn på Carlings, Johan var nöjd och jag var SUPER DUPER NÖJD!
Han köpte sig ett par jätte snygga "chino" byxor, e fin skjorta och en snygg slips till.. En hel outfit till festen. Utan bök och stök. yckr verkligen om personalen där inne. Han hjälpe oss jätte mycket :) Det var jätte kul! Trodde aldrig Johan skulle ta på sig annat än jeans, så det var så kul att han tyckte om byxorna :) YES!


 

Vi hann hem en snabbis och slängde i oss m sen skulle Johan iväg igen så jag körde honom till Matte. Dom skulle se hockey hos Lars :) Själv sitter jag hemma oc väntar på att jobbetska dra igång.. Försöker övertala syrran att göra hennes pratik här i gävle *Hoppas hoppas*





 

Ska gör nått vettigt innan jag ska knalla till brynjan! Ha en bra kväll!




 


Lars Winnerbäck


Trevligafrämling!

Gasch.. Är faktisktlite sur över let´s dnce igår. Annars va ju grdagen kväll toppen.
Jag och Johan åkte till IcaMaxi och stor handlade.. Där träffade vi en gubbe vid fiskdisken, jag frågade om han kunde rekomendera någon fisk förutom torsk, han va så gullig och snäll så det slutade med att han oc hans fru gick igenom hela fiskdisken och tipsae om hur an skulle tilllaga var och en :D Jag tycker om trevliga främlingar.. De fick mg på ok bra humör. Däremot blev jag lite små sur när Jhan förbjöd mig att köpa skogaholms limpa utan tvinade mig att åt groovt bröd.. Han är helt nojjig när det gällr vad både han och jag stoppar i oss, lite drygt i längden men han menar ju väl :) Får så gott pina det där eklig brödet med nyttiga frön på ;)

Vi gjorde en liten planerng över lägenhten och insåg att det anatgligen kommer ta ca två månader innan vi kan lägga ut och frsöka säjla lägenheten.. :S Önskar erkligen jag var mer hänig för jag hade ju kunnat fixa allt på dagarna, men han jobbar ju så et tar sin tid alltihopa. Ska iaf åka och köpa foder när min lön kommer så det kan bligjort iaf. Som tur är har vi nåra innestående tjänter så vi ska få hjälp med mycket som fin snickeri, och annatsom är lite vanskligt.

Idag när Johan kommr hem från Gymmet skavi ner på stan. Hitta nåt han kan ha på sig på festen.
Han ska iväg och slira på eftermiddag/kvällen och jag ska jobba lite. Gissa att jag blinågon slags chafför under natten, men det är jag ju skyldig han :)

Nu ska jag göra mig klar.
Ha en bra lördag!

Big Comedy

Igår efter jobbet var jag tvunget att ringa pappa. Behövde prata av mig och det är alltid bra att praa med honom på nått vis för han säger väldigt kloka saker. Jag hävde ur mig både det ena och andra och han gav tips och pratade om vart jag borde lägga min energi, inte på små saker utan på saker som är viktiga för mig och det har jag bestämt för att fullfölja nu.


Johan kom hem rätt sent och jag trr verkligen han behöver helg nu. Känns som att det varit en stress vecka för honom den här veckan. Känns bra att han ska ut med grabbarna på lördag efter som det änns som att han sällan träffar hans kompisar nu förtiden.. Jag skulle egentligen på fest hos Sophie och tyckte det skulle bli super kul. Sen såg jag att jag jobbade och tänkte byta helg, men då hade det resulterat i att jag inte kan vara med på Johans fest och det skulle vara nästintill omöjligt eftesom det är jag som har koll på allt som har med den där festen att göra. Johan är lite bakom flötet där :) så får snällt jobba men jag hoppas det kommer fler tillfällen.

Fick mail av chefen imorse också och det är kul när det känns som att saker går bra.

Pratade med Farmor igår också.. Försöker ringa henne lite då och då. Och ibland kan jag få sån ångest att jag inte hälsar på henne oftare :S Jag hade som lovat mig själv det när jag flyttade hit. Det tar en timme drygt till Stockholm och är inte särkillt dyrt heller, så jag ska skärpa mig. DKommande månad ska vi iaf dit och hälsa på. Det har jag bestämt.


Har även hittat en sak jag skulle vilja ge till Johan och mig, som en försenad present till honom. Skullevilja köpa biljetter till, Big Comedy 2009. Vore jätteroligt att gå på och han skulle uppskatta det också. Men jag får se hur det blir. Har ju som en ganska dyr fest att ordna med också och en lägenhet som suger pengar varje månad. Det blir förmodligen inget av.

Min morbror ringde igår också. Han är galen! Han surrade och surrade.. Dom had köpt "et fritidshus" som han så fint kallade det men det ska bli kul och se vad det är han egentligen köpt, för med honom vet mn aldrig.
Han är electriker och höllpå smälla av när han kom hit för tredje gången och såg att vi inte fixat med strömmen :P han skulle ha kommit hit igen några dagar senare och hjälpt mig men han blev sjuk. Lät som det kliade i fingrarna på honom och ner hit och fixa :) Haha.. den där strömmer är faktiskt ett problem här. Inte en lampa eller ett uttag i köket, fläkten funkar inte och det hänger ut kablar ur väggen :S men det löser sig snart skulle jag tro.

Nu ska jag över till Emma och h en lite fixar förmiddag.

Ha en bra dag!

Torsdag 22/1

Kanon dag. Har bivit bundis med en i klassen, dock en "äldre dam" men hon är väldans trevlog och säll så vi hangde i cafét idag efter skolan, skoj! Efter det tog jag och gick hem.. Kändes mig genast instängd och gick ut en sväng, frisk luft är aldrig fel. Sen kunde jag vända om hem igen och ta ta i disk och annat stök här hemma..

När Johan slutat blev dt rusch igen, han skulle direkt iväg på "jobb" och jag skulle ju ner på bryjan och jobba.
Nu är den mesta planeringen klar och bara ikväll har 8 st anmält sig till Min oc Malins teater grupp, vi lyckades till och med få med några grabbar. Kul kul! Hoppasverkligen det går vägen och att vi ka jobba ihop med Ibrahima så vi år blanda teater musik och dans :) Vore hur kul som helst. Men det är fktsikt inte lätt att roa "dagen ungdomar" så vi får se till göra något speciellt tror jag för att det ska bli extra kul. Men jag håller tummarna.

Kände mig som en usel människa idag när jag skulle rensa kylen, det var en mat låda där inne med möglig soppa, hur vidrigt som helst och det kändes som att det var dagens droppe, lite soppa men den där soppan retade mig och det retade mig att jag inte sett den tdigare och att inte Johan heller tagit bort den :S Var säkert arg på soppan i en halvtimma och gick ut med enhalv soppåse bara i tron om att jag skulle sluta tänkapå den.. Det gick fort över men det är irriterande att man inte ens ska lyckas hålla kylen ren när man har möjlighet att fixa hemma den mesta tiden av dygnet :)

Men nästa vecka är fullspäckat. Skola, jobb möten, planering, festfix och massa annat. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt som är ner kladdat i kalendern och nästa torsdag är varje minut världefull. Lektion på förmiddagen, en halvtimme efter den slutat ska jag jobba på Sofia, en halvtimme efter att jag slutat därska jag vidare på jobb på bryjan :S hoppas verkligen jag hinner med den dagen :) men det är lite kul med utmaningar också :P 

Lyckades hitta hur man kan se statisktiken på läser idag och jag måste säga att jag är chockad.
Berätta gärna vilka ni är och hur ni hittat hit :) Super kul att se hur diagrammet stiger :P Hade gissat på att det kanske var 10 stycken som läste men jag hade fel :)


Nu ska jag vila lite och vänta på att Johan kommer hem!
ha det bra!

Vart kommer drömmarna ifrån?

Min mamma drömde om en gris som åt upp hennes hår, när hon var ung.. Jag har egentligen aldrig drömt nått "speciellt" en dröm jag minns från när jag var lite var att jag spran naken längst vägen ovanför min moster och blev jagad av vargar, nix, ingen räddade mig :S Men nu drömmer jag dom mest konstiga drömmar. Vissa är preskiberade men inatt tex drömde jag att jag lånade toaletten på ICA i ramsele och när jag satt och kissade kom peronalen in och tyckte att jag hade kissat för länge.. att något var fel :S Unra vad som händer i huvudet och varför man drömmar så konstiga drömmar? För jag har väldigt svåt och tro att alla drömmar kan bli en sann dröm, då vore livet väldigt konstigt..

Visningen gick toppen bra igår och det var suer kul.. Johan inspekterade mest badrummen och rören, irriterade sig på att dom lämnat kvar befintliga rör trots renovering och sånna grejer, jag berundrade altanen och uteplatsen, drömde mig bort, men det blir jag skeptisk, hittade ett hål i väggen från basut. Ventilationen från basutn gick ut i hallen, listerna var väldigt smutsiga.. Men mest var det små "bagateller" som man billigt skulle kunnat fixa. Det enda rum som inte var inrett var badrummet nere, och då ingick även nytt porslin till det i köpet...

Men vi pratade igår och räknade, och även om det på nått knapert vis skulle gå så ansäg vi att det inte var värt det...
Man ska ju även kunna leva och varje krona kan inte gå till bostaden även om det brukar resultera att den större delen av inkomsten faktist går dit så beslöt vi oss för att faktiskt ite ens gåtill banken. Känslovallarna satte igång och gråt några löjliga skvättar på väg ner till brynjan ;) Haha.. kom på mig lika fort med hur löjlig jag var.. Det bruar ju vara menat som Lotta sa när jag kom fram :) Vi kommer hitta ett br ställe att bo på!

Kvällen blev hur lugn som helst, hängde på brynjan en stund, gick hem.. kollade lite tv och sen slocknade jag..
Nu sitter jag här igen en tidigt torsdagsmorgon och ska strax till skolan..

Ha en bra dag!
Kram kram


Kopparskrot

Efter en sju hejdarns lång promenad gjorde jag mig en lunch som bestod av pytte panna. Sen satte jag mig ner för att pyssla ihop några saker inför festen men min kreativitet dog lika fort, och då är det lika bra att vänta tills den kommer tillbaka. Men vart tog solen vägen, vidtio i morse var det jätte fint solsken och efter jag varit ute en stund bara så försvann den :S aja.. 

Kollade posten och där låg ett paket :) Tycker verkligen om att få post. Personlig post. 
Det var en bok :) En bok som jag lånade på bibblan innan jul, men det blev inte läst något i den och sen var jag tvungen att lämna tillbaka den.. Men nu har jag fått den av Jessica, i eget exemplar :) Tusen tack. 
Fick ett super fint scrappat kort, foton på Lovis och ett brev.. Det är sånt som värmer en trist dag när man känner sig lite ensam och misslyckad ;) 

Jag är verkligen trött på att vara arbetslös, känns som mitt liv har fått rutiner som jag hatar. Men jag vet heller inte vad mer jag kan göra för att förändra situationen, jag ärtrogen arbetsförmedligen och sköker alla jobb som är möjliga !?  
Hoppas på en vändning snart!

Fick även ett sms om kopparskrot idag och jag trodde inte att något som skulle ha med kopparskrot någonsin skulle kunna få mig så glad som blev heller :P haha.. 
Mamma ringde en sväng :) Dom hade full snöstorm hemma igår. Syrran ringde igår också och frågade om jag hade fått med fel vante hit, det är konstigt hur allt som har med vantar och mössar att göra bara kan förvinna. Jag lyckades tapa bort mina nya skinn vantar tre gånger hemma i ramsele, och när jag skulle åka tillbaka hit igen så var dom borta igen, likaså min mössa :S förstår inte.. samma med strumpor, jag oftast bara en av varje kvar efter jag har tvättat. Ett mysterium.
Jonas var hit igår, han käkade gröt, och vi kollade lite på skoterkort. Total ointressant för mig men jag vet ju att Johan är sugen att ta det så det var ju som lite kul ändå att kolla upp :) 

Nu sitter jag bara och väntar på att Johan ska klampa in och kaoset drar igång.. Sen blir det brynjan. Ska planera ett sista april läger tillsammans med Lotta :P Kan bli spännande. När jag kommer hem efter det är jag beredd på ett stökigt hem med två hantverkare i full gång.. Jag tycker inte om när man måste såga inne för allt spån är jätte svårt att få bort från govlet, vi fick skura tre gåner sist och då var det ändå inte riktigt rent. Men det är väl dagens Ilands problem antar jag ? 

Imorgon har jag skola på förmiddagen. Peter fyller 30 år och min gymnasiekompis Sandra fyller 22.. hon är någonstans kring mexico nu, på ett kryssningsfartyg som ska ta dom jorden runt. Dock arbetar hon på båten men ändå ;) Vi har pratat om att ses till sommaren och det vore faktiskt roligt. Hon är den ända jag har kontakt med sen gymnasiet.  Och då var det alltid hon som chockade och kom med dom mest knasigaste ideerna, Men det var kul :)

Har pratat med Ronja idag också.. Det är som en befrielse :) haa.. förra gången varade samtalet i en och en halv timme.. Och hade vi lagt manken till hade vi säkert kunna surrat lika länge till men vi hade plikter som kallade ;)

Ha en bra kväll!

Este blog inviste a acredita na.... PROXIMIDADE!


Jag har fått en utmärkelse av Jessica , Himla roligt..


Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap.
Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till andra bloggare som du tycker förtjänar denna utmärkelse.

Jag skickar den vidare till:

Mamma Gerda  (Sophie)



Idag är det kanon väder ute :) Solen skiner, lite kallt bara men det står jag ut med.
Ska beg mig på en prommis strax, kanske fota lite :)

Kvällen kommer jag förmodligen spendera på Brynjan, efter som det ska fixas och donas här hemma.
Men köket och sånt som jag inte kan hjälpa till med, är nog bara mest ivägen och då är det bättre att fly fältet.
Jag och Johan är ingen bra kombination alls när det gäller renoeringen av denna lägenhet :P Haha
Men först ska v på visning. Vet att viinte kommer få den viska och titta på idag, men jag vet också att det är roligt med visningar och att man blir mer taggat att hålla på om man känner att det börjar hända saker.  :)

Ha en bra dag. Idag kommer posten tror jag :P
Puss och kram


Nostalgitrippen..

I dessa tider känner jag mig ungefär som jag gjorde förr :P Haha, när jag kunde gråta bara för att, grubbla och dagdrömma. Minns under gymnasiet när Ronja nästintill fick fnatt för att jag var på så olika humör från dag till dag.. =)
Sånna där känslovallar man får när man tänker tillbaka på allt som varit, allt som kunnat blivit annorlunda och hur man sakta inser at tman faktiskt förändras, jag har nog fortfarande svår att acceptera att vi inte längre hänger med moppe pojkarna nere vid vindskyddet eller att alla inte samlas utanför grillen en fredagskväll :) att dom flesta faktiskt startat nya liv och att det inte kommer bli som förut.. Men det hör kanske till att bli "vuxen".. Jag är iaf glad, för att även om mina bästa vänner är utspridda lite var stans har vi forfarande väldigt bra kontakt tycker jag. Och det känns super kul. 

Men ibland är det svårt att låta bli att tänka tillbaka, på årens gatufester som varit, på utflykterna vi gjorde, på festerna som spårade ur, på alla dom stunder som var en prick över i:et, när man var förälskad upp över öronen i nått av pojkbanden, eller när vi spelade pogg på krångåkerskolan, härliga tider.. Men så kommer jag säkert känna om tio år igen.. Hur underbart det var att flytta till Gävle och hur tacksam jag var då.. Det är nog en del av livet? 
Det mesta sitter nog i Ramseles charm också. Uppskattar det stället mer än någonsin, och jag ser alltid fram emot att komma hem en sväng.. Det är som roigare då.. och fortfarande händer ju saker som vekigen är värt att minnas, det vill jag lova, skoter turerna, sommarbaden i ramselesjön, Ronjas 20 års fest, Melissa som somnade kissandes mot ett träd i västansjö, Johanna som spydde rödvin i en glassburk, övningskörningen längst ovanmovägen och allt annat tok, Eller sker att inte minnas, men det är ju inget som nämns här :P 

Här hemma mitt i alla nostalgi tankar spelas Totta på högsta voym och ja försöker inerligt hitta insperation till att göra ett städ ryck, men det kommer som aldrig. Tips!?  
Längtar tills posten kommer imorgon för jag vet nämligen att det är post till mig :) 
Idag fick ag ett litet brev av min mormor, hon berättade om Jessicas examens dag och skickade även med programmet för hur hennes dag såg ut så nu känns det nästan som att jag var med ;) Det var roligt. 
Min lilla syster har varit på en till gymnasieskola och tittat idag men det lät som att hon hade bestämt sig för Pitå ändå :) Det blir kul för henne :) men ack så lång tid det tog att resa med tåg dit.. Men det ska nog gå på nått vis ändå :P

Nä nu ska jag verkligen hitta den där städglädjen, annars blir vi deprimerade och lever bland sopor.. :P 

Ha en bra kväll!  
 

20/1 2009

Igår kväll var jag in på Brynjan och skulle fixa med lite pappe. Blev så glad närjag insåg att det dragit igång igen. En ny termin med nya utmaningar. Och denna termin ska jag göra allt för att kunna vara med på Läger, badresor och annat skoj. Har fått i uppdrag att tillsammans med Lotta anordna ett stor "sista april" läger. Det ska bli spännade.
Nästa vecka drar teater gruppen igång och det ser jag fram emot mycket. Ska helt enkelt bli en rolig termin.

Efter att varit där gick jag hem och satte igång med bakningen.. Hade varit sugen å en semla hela dagen.. Det gick kanon bra.. Fick ihop ett gäng =) Jonas och Anders kom hit med en film, både Johan och Anders "bantar" så dom gick ändå inte åt. Men jag tyckte dom blev goda :)

Har dessutom bokat tid hos frissan idag. Hittade ett billigt ställe och känner att det är dax. Har inte varit hos en frisör sen förra julen ;) De ni.. Jag längtar som en galnig till festen och blir helt till mig när jag tänker på det! Det ska bli så roligt att träffa alla igen.. Träffar sällan Johans vänner. Det är nackdelen med en stad :S betongdjungeln.. man ringa först, man måste boka tid och det är oftast en hel prosidur för att komma hemifrån till någon annan.. Tacka vet jag Ramsele där alla dörrar står öppna dygnet runt och det aldrig är något problem, fikat står redan på bordet innan man hunnit innanför dörren. Jag saknar det ganska ofta. Hemma hos mamma är det alltid människor, någon som hälsar på, någon som dyker upp..Där kan mina vänner vara utan att jag ens är hemma och jag tycker om sånt.. Spontaniteten och gästfriheten. 
Jag vill oftast laga mer mat "utifall" någon skulle dyka in, alltid ha något fika att ställa på bordet "utifall" och jag kommer nog alltid tycka det är lite små tråkigt att så sällan ha folk hemma.. Men så bor vi ju som vi bor också.. Men jag tror inte det skulle göra ågon skillnad om vi bodde i ett slott. Det är helt enkelt olika sätt att växa upp.. Här är det mycket mer anonymt, vilket inte är så konstigt. I ramsele ska man göra det jävligt bra för att lycka hålla sig anonym, jag skulle nog påstå att det är möjligt. Och det har sina för och nackdelar. Men jag gillar att kunna gå på ICA och veta att jag alltid träffa någon jag känner. =) Så det ska bli kul med festen, inget spontant där heller, men mycket folk iaf :P 


Idag ska jag till skolan och plugga matte.. Hoppas verkligen jag ta mig över den där liggande stolen ochta mig till nya utmaningar.. Den liggande stolen har verkligen varit ett problem för mig :S Men jag tycker iaf att det för en gångs skull är roligt med Matte. 

Ikväll blir det nog donig hemma.. Ska verkligen ta tag i detta och sortera alla räkningar och all post som ligger utspridda. Sen ska jag eventuellt gå igonom garderoben :S och jag borde verkligen resa kökskåpen också. 
Ronja berättade att hon hade frostat av frysen och fått ordning i skåpen och jag blev avundsjuk. Skulle också vilja finna någon ordning här hemma men jag har helt tappat lusten då jag ändå vet att vi inte vill bo kvar här.. 

"Men det ska ju göras ändå.." (som mamma brukar säga)

Ha en bra dag! 
Kram    

Lyckans ost äro semlor..

Har nyss kommit hem från Emma, hon hade ensat garderoben,klädfreak som hon är har hon dessutom prislapparna kvar på kläderna :) haha.. jag inkasserade en ny garderob kändes det för hon skänkte en del till mig.

När jag då kom hem ringde mobilen, det var Johans kusin, Markus bror. :) Han kommer på festen och jag vet att det betyder mycket för Johan, dom har tydligen inte setts på ett tag så det var roligt! Han verkade super trevligt.. !

Joan fick veta idag att han ska till funäsdalen med firman på skotersafari.. Jag blev så sjukt avundsjuk att jag fick huvudvärk ;)
Ska gratulera Linus också som vunnit en resa till MonteCarlo och insatsen till en stor poker turnering där.. Det var ju super kul =) Och jag har svårt att inte avundas honom också :P

Ikväll ska jag på brynjan och fixa med lite papper, sen ska jag och baka semlor, så egentligen är det jag som har mest tur  :) MUMS..

<Copyright>


Ha en bra dag!
Kram


Helgen som varit

Helgen har varit toppen!
Lördagen var det kalas heeeela dagen :) Super kul.
Johan släkt kom och vi åt tårta och surrade i en evighet kändes det som. :)
Jag tycker verkligen om att ha folk hemma, speciellt när det luktar kaffe och nystädat. Enda nackdelen är att här får vi inte plats :S jätte trist. Jag längtar verkligen efter flytt, så vi kan bjuda hem fela stycken på samma gång och låta alla få en sitt plats :) Men det var iaf en kanon dag. På kvällen gick vi över till Emma och Peter och kollade körslaget, fast det blev nog mest att vi pratade istället för att titta :)
Kom i säng ganska sent vilket verkligen straffar mig i längden. Skulle ju upp halv sex och iväg till jobbet.. Gick bra ända till klockan 16 när jag slutat då slocknade ja hemma. Men sen åt vi god mat och somnade om igen :P
Idag vaknade jag av en rejäl förkyldning :S det ger aldrig med sig riktigt.. Men ska iaf över till Emma och fixa klipptid och kolla upp lite om spray tan.. vi har äntligen hittat att det finns, i sandviken. :)
Sen blir det hem och fixa och dona igen.. Har ett berg med tvätt som ska vikas :(


Hoppas ni har det bra..
 



Johan 25 år :)

Grattis Jessica


Idag har det varit veckans mest stillsamma dag :) Jaghar plugat lite matte.Varit ute och gått.
Plockat och donat. Funderat på hur jag ska väcka Johan imorgon :P
Fått jobb på söndag (bättre än inget)

Idag är det ju en speciell dag också :) För min kusin och nära vän tar ju examen och blir nu alltså en färdigutbildat sjuksköterska!














Ha en bra dag! Puss och kram

Äntligen!

Äntligen har jag tagit fingrarna ur arslet och tagit på mig lite smink, slopat mjukisbyxorna och tagit en tunika istället, och jisses, vad pigg jag ser ut, trollade bort dom där ringarna under ögonen och allt känns mycket bättre.
Ärligttalat har jagvarit som en förslappad säl med svarta ringar under ögonen, blekat i stan och dessutom helt ointresserad av att förändra det också.. Har verkligen varken haft lust eller intresse för att vård nått yttre. Men idag kom jag på att om jag gör det kanske jag mår bättre inombords också, att fallet inte alltid behöver vara tvärtom, och jag hade helt rätt :) änns till ochmed skönt att klockan är sju på morgonen och nu är jag inte trött heller.
La en ansiktiskmask igår, använde lite brun utan sol och idag åkte även smink väskan fram.. Johan kommer storkna och inte känna igen mig när vi ses i eftermiddag igen (okej, kanske liten överdrift) Haha, men ibland krävs så lite för att man ska känna sig på lite bätte humör :) Dessutom passar det utmärkt idag, när jag ska på möte på arbetsförmedlingen. Kanske får man lite bättre tempo och hållning om man känner sig lite piggare, eller?

Igår var vi till Johans pappa och ibland är han verkligen roligt. Han är verkligen S T O L T över sin son och det är charmigt! Han visade tusen tals kort på Johan när han var liten, från hockyn och fotbollen, som han varit så lovande i, men som han gav upp :) och vilket krulligt hår han hade som två åring.. Ja charmigt!

Jag är fortfarande lite tagen av Winnerbäck filmen igår.. Tusen minnen och känslor.. Tänkte mest på konserten i somras. :) Va kul vi hade. Och INGET ska hindra mig från att göra om det! nget är omöjligt!
Ikväll kommer morbror lelle hit och ska fixa fast våra lys knappar :) Kan behövas... Jag får ju tillfällle att använda perkulatorn också :P

Imorgon tar Jessica Examen :) Vilken grej! Hon tycker nog att det känns lite läskigt att vara färdig också.. Nu ska hon ut i arbetslivet, med ansvar och allt spännande, tidigare har hon suttit trygg i studierna :) Men hon fixar ju det där galant. Det är jag säker på.. Tiden går hur fort som helst. Det känns som att både hon och Ronja började plugga i höstas ungefär men så är det ju inte alls, och så känner nog inte dom heller ;) Men som sagt! jag tycker alla sm läser på högskolan gör ett väldigt bra jobb! Kanske finner jag den där gnistan senare i livet, just nu finns den inte.. :)

Jag ska springa iväg på lektion nu, tänker utnyttja extra timmen idag också..
Ha en bra dag!
Hörs senare!
Kram.

O nyponbuskar, nyponbuskar.....




Mina ögon svider.. Vi har sett filmen om Lars Winnerbäck :) Otroligt vilket känslo kaos det kan bli kroppen.. Han är verkligen en konstig människa, men skriver helt fantastisk musik, och texter. Han verkar väldigt klok dessutom.
Jag ser fram emot en ny skiva och ny turné..


Ska gnugga tänderna och sova strax..
Hoppas ni har det bra.

13 januari

13 Januari var här idag då..
Igår åt vi soppa när Johan kom hem,  jag hade en enorm träningsvärk i vaderna men tvingade mig ut på en promenad ändå :) Det kändes som jag hade tusen saker att göra men inget blev av. Vi åkte till kvantum och handlade sen hem igen.. Somnar ovanligt tidigt på kvällarna.. Men det gör ju inte så mycket. Idag har jag letion igen och det ska bli kul. Efteråt ska jag träffa Linda, en prommis står på schemat igen.

Imorgon ska jag åka ut till Valbo är tanken, handla lite saker inför festen och bara gå runt och kika :)
Emma jobbar så jaglär nog ta en sväng på Gina också.
Känns som helgen kommer farande med storm steg. Skulle vilja hitta på något roligt för Johan, men jag vet som inte vad.. Motivationen är fortfarande inte på topp, men det kanske löser sig..



Lånade bilder av Jessica

Miras Dop :)



Jessica B och Lovis, men borde det inte vara barnet som åker bobben ;) ? Haha



Julia oc Tim i Bagarstugan


Julia bakar pepparkaor



Jag och Johan, juldagen



Jessica och Anders



Tim



Jesscia och Mira



Hoppas n har en bra dag!
Kram

Grillning, mys kväll, skit göra och skolan :)



Lördagen som var-- en toppen dag. Klev upp sju då tvättiden började.



Sen hälsade vi på Johans syster, där frida var ifull gång med marmeladen...



Vidare till Hemlingby, där vi skulle grilla :)


Elden tog lååång tid på sig :P


Men vi hade mysigt under tiden..


Johan var hungrig


Hanna kämpade tappert med elden :)


Jonas och Anders grillade korv..



På kvälen var vi bjudna på middag hos Johan bror. Super mysig kväll..




Söndagen var tidigt uppe den med.. Personal mötet började klockan 9 och slutade 2 :) Hade faktiskt jätte roligt där. 
Kreativiteten flödade och det känns kul att få vara en del i det där gänget :) 

Timmarna efter det var ett sort skämt och något jag strycker ett streck öven :) 
På kvällen gick jag över till Peter och Emma :)Det var nödvändigt att träffa lite glada människor. Jag fick smaka den omtalade "Ben & Jerry glassen" som faktiskt var väldigt god =) 
Sen bev det hem och ta tag i disken  och knoppa.

Idag har jag handlat, sökt jobb och sk snart knalla till komvux för att gåpå min första matte lekion :)

Hoppas ni har en bra dag!

(måste bara tillägga att jag är glad för min vän Ronjas skull, som klarar skolan galant) - hon förtjänar det! :) Är lika kul barje gång hon berättar att hon klarat pro efter prov :) Blir för övrigt imponerad på dom flesta som läser på högskola :)
Min kusin tar examen om 4 dagar och blir då legitimerad sjuksköterska =)

Kram

Fredag

Gårdagskvällen var ett kaos, med "skrattgråt", var helt uppgiven et tag där, med fingrana full med trycksvärta och less var bara förnamnet på alla känslor :P haha... men till slut såg jag ljuset i tunneln och blev färdig med mitt uppdrag.

Idag har jag varit ute i det fina vädret.. Ikväll ska det grejjas här hemma. Ätas god mat och se Lets dance. =)
Imorgon ska vi ut och grilla på dagen, (hoppas det blir lika fint väder) på kvällen är vi bjudna på middag hos Johans brorsa. =) Ska bli kul! Dessvärre ha vi tvätt tid klockan 07 imorgon bitti.. Gach. En lördag och allt, i tre timmar bara också.. Hinner inte ens tvätta hälften av smuts tvätt vi har under tiden.. Denna eviga förbannelse; Tvätten !

Nu ska jag åter gå till pappersarbete ;)
Kram


Hundar, Piteå och matematiska tankar :P

Galenskaper. Idag när jag var ute, såg jag ett hundslagsmål. Eftersom jag är lite rädd för hundar jag inte känner så tyckte jag att det var ganska otäckt, eller det är det ju ändå.. Hur som helst så såg det ut som att den mindra hunden bet av örat på den stora hunden :S Jag var ganska snabb därifrån för efter en stund släppte dom hundarna av någon anledning så jag inbillade mig att dom skulle attackera mig istället, men det slutade med att undarna slogs och ägarna skrek åt varandra.. Helt galet vilket kaos det såg ut att vara och stackars hundar.

Idag åker min lilla syster till Piteå och ska kolla på en skola där som hon vill gå på. Jag gillar inte tanken på det :) haha.. självisk som jag är villjag ju helst att hon flyttar till Gävle :P Men jag hoppas såklart ändå att skolan är bra.. Men Pite (?) det är verkligen låååångt. Hon och pappa skulle lyxa till det med Hotell =) ag är ändå nöjd så länge hon inte pluggar i sollefteå. Hyser mycket agg mot den skolan trots att jaginte ens gått där själv :P

Idag ska vi åta pölsa som mormor gjort till Middag, denna dag ligger det i johans händer att det står mat på bordet :)
Haha att det kan vara så skönt ibland att bara få komma bort en liten stund och se nya ansikten.
Grubblade på det idag, att jag har egentligen inte umgängeskrets här i Gävle trots att jag bott här i över ett halv år nu.
Men å andra sidan har jag ändrat lite på mina principer också och anser numera att det ibland kan vara bättre med få men väldigt nära vänner istället. Men kanske träffarman på någon lustig prick i skolan nu när jag tar tag i den saken.
Har ju inte haft världens bästa jobb heller för att skapa nya kontakter, på hemmen är det oftast dom i mammas ålder som jobbar.  Trivs väldigt bra hur som helst.

Ser fram emot våren. Hoppas mamma kan komma och hälsa på igen så vi kan gå en runda på stan.. förhoppningsvis lite nya inköp till en förhoppningsvis ny bostad (!) För att inte tala om hur mycket jag längtar till sommaren och värmen.
Kunna vara ute och slippa lager på lager av kläder.  :)

Funderar också lite på hur det här med Matematiken ska gå. Jag käner mig verkligen motiverad denna gång, men problemet är att Johan har lovat att hjälpa mig. Och hittils har jag lyckats blivit ovän med både mamma och pappa under dessa matematiska genomgångar, och dom har ändå ganska bra tålamod till skillnad från Johan =) Haha.. det ska bli spännande.

Nu ska jag kila.
Någon som ska se let´s dace imorgon?


Toppen


En hejdudrans toppen dag blev det igår =)
Johans släkt kom på eftermiddagen och fikade och vi hade skoj.
Det är kul att träffa dom även om det går en stund mellan gångerna ibland.
Jag fick en super fin blomma, haddukar och ett super fint halsband med örhängen till.
Cicci gav mig en kaffe kurs =) haha och vi hade inte ens bitsocker hemma :P men det fick gå ändå..
Olvia sjöng hela "ja må hon leva" och gratulerade mig säkert 20 gånger :P
Efter det så skulle jag ut och äta med Emma och Lovisa. Hanna blev sjuk och kunde tyvärr inte följa.
Johan tog hand om disken och röran hemma och jag åkte ner på stan.
Vi åt super god mat och surrade i nästan 3 timmar när Johan fick hämta hem oss igen.
Det blev en lyckad dag =)




Johan och hans pappa.


Cicci och Olivia


Tina, Johans syster


Cicci, Erik och Olivia


Emma =)


Jag


Lovisa och jag :)

Tack för en super dag!

Idag har det flytit på minst lika bra. Jag klev upp vid sju och hann med en morgon prommis.
Åkte till svensk direkt reklam och ågrade mig redan innan jag åkt men jag gav det en chans iaf. Insåg ganska fort att det inte skulle gå att jobba där då jag ändå tjänar så pass att jag måste skatta och så skulle det verklige inte vara  mödan värt. Men för skoj skull ska jag prova nu på söndag sen slutar jag =)
Har hunnit med att handla också och varit till bomhus på apoteket, städat kylen och massa annat.
Ska på möte på komvux klockan 16, ganska spännande.. Får se hur det går.

Ha en bra dag! Kram kram

22 år sedan

Imorse vaknade jag (tak och lov) inte med frukost på sängen ;) Utan med ett sjungande yrväder som vanligt =)
Inatt väckte Johan mig, helt sonika och frågade om jag visste vart hans papper till Halebop kortet kunde vara. Vilket jag så klart inte visste. Hans mobil hade stängt av sig, och han kunde inte pin koden (NU HAR KAOSET FÖLJT MED OSS IN I NATTEN OCKSÅ) haha.. imorse åkte han och kom upp lika fort igen och gastade om att pappret låg i bilen ;) och önskade mig en bra dag :P Kunde inte bli en bättre morgon.. :P
Sen ringde han och tvingade upp mig för han ville att jag skulle öppna pappas present =) Vilket var en super fin dikt som han skrivit och att han fixat min avbetalning på telefonen för nästan fyra tusen kronor.. Vilken lättnad. Tanken var att jag skulle batala av den till honom räntefritt men nu slapp jag det, vilken var en sten som föll från hjärtat.
Jag har tagit mig en hel kropps behandling här hemma på order av Emma eftersom jag känt mig som en förslappad säl dom senaste veckorna, men nu är jag som en ny människa =) Underbart. Tack ill Mamma också, för pengarna :) Fick en dunder present av henne förra året som jag aldrig kommer glömma heller.. Undra när jag ska kunna ge dom något som uppskattas lika mycket :) Detta år kanske? ;)

Har gett mig sjutton på en stuga under urkult så jag har terrat campingen hela morgonen! Men inget svar!? Vilken stil.
Även om vi inte kommer kunna åka dit detta år så är det hur lätt som helst att bli av med stugan om vi mot förmodan skulle få en. Och får vi inte en stuga så blir det inget av, för jag tänker inte tälta detta år. Kanske mitt första år utan urkult på 8 år :S Läskigt..  Och första födelsedagen utan prinsesstårta :) Jag har också fått en super fin present av Ronja. En nyckelring med ett super fint "citat" inristat, och en ask med en super fin text på också. Sånt värmer!
Jag tänker kyv starta med fikat idag =) Ska springa ner till posten och skicka dom inbjudningar vi missat :) Sånt som händer..

Vad som händer under dagen får ni veta senare.

Puss och kram

Vardagskaoset

Snacka om att gå in i en vägg när vi kom hem igen.
Allt som legat på is i två veckors tid kom nu farande om en pilbåge.
Nu ska det fixas och grejjas som aldrig förr. Johan är så stissig att jag blir näst intill galen.
Flyr lägenheten så fort han tar tag i en hammare eller såg här hemma.. ´

Usch, alla tankar på lägenhet, jobb, försökringskassan, räkningar och alla annan tråkig skit  =)
Nu drar komvux igång snart, ska bli väldigt skönt att äntligen ta tag i den frågan.. Hoppas det går bra.
På torsdag är det info möte =) Idag har jag varit på personal möte med brynjan gänget.
Jag tror verkligen på denna termin, jag tror den kommer bli bättre och roligare.
Jag och Malin drar igång en teater grupp oh jag tänker fotografera mycket... =) ser fram emot nya med och motgångar.

Nu har jag tvingar mig själv att äta frukost i över en månad, och jag trodde verkligen att det skulle vara en "vanesak" men jag håller inte längre med dom som tycker eller tror det. Jag vet ju att det är väldigt bra, dagaen viktigaste måltid, men jag tror aldrig att jag kommer kunna "njuta" av en frukost som vissa människor gör..

Igår testade vi perkulatorn =) Kanon kaffe blev det enligt Johan =) *YES* och jag fick en känsla av hem när kaffe doften spred sig.. I det övriga var gårdagen mest bara snurrig och yr.. Dessutom har Johan inte fått sova på två nätter och det är då man verkligen önskar sig en större säng :) Dom vanliga Ilandsproblemen är tillbaka på sin plats.

Nu ska jag snart över till Emma och färg håret, ska bli kalas att komma till henne igen.. Var bara två veckor sen vi sågs sist men vi har umgåtts så intsivt innan de så det känns som en evighet :)

Ha de bra





Ingen vill vara hemma när det inte går bra i renoveringen för Johan! =)





Jul och Nyår 2009


Våra dagar hemmavid :)
Jag har haft det helt underbart hemma och jag har alla att tacka för det!
Vi fick fira jul tre gånger, (jag fick min kamera) =) den efterlängtade perkulatorn av moster och massa andra fina julklappar. Vi umgicks, våldgästade kvarnbacken, skrattade, mådde gott och njöt, firade nyår med buller och bång, och massa andra upptåg..

Vi hann med att....


Umgås med Jessica och Dennis


Spenderade Juldagskvällen en stund hos Jessica och Jake


Vidare till faxen


Där var Rebecca


Melissa


Kusin Tina och många flera.. ...


Jag har busat med hundarna..


Spelat GH och Wii på kvarn..


Ett populärt spel ;)


Vi har spelat massor med TP i hopp om att bli mer inteligent, men jag har gett upp.. =)



Vi har pulsat i snön


Kvarnbacken



Det har varit väldigt kallt vissa dagar.



Julafton hos pappa


Vi har åkt med Ronja till Övik..


och kollat hockey..


Hade mysmiddag innan vi åkte hem..



Vi var på skoterutflykt =)


Till ett berg




Där vi grillade..


Jag har umgåtts med lillasyster :)


Vi har bakat tunnbröd, i bagarstugan..


med släkten..


Tim blev lite trött på att kavla efter ett tag :)


Julia var mest busig..


Vackra kvällar..


Vi hade trevligt på kvarnbacken...


Och Johan var den sexigaste av alla


Jag och Jenni frös lite..


Kusinvitamin..


Jessica och Jenni


Kolbullar stod på menyn..


FamiljenTaikons


Mamma i egen hög person ;)


Vi hade salong på syrrans rum..


Nyårsafton hos Åke och Marie (på bilden: Tre svampar)


Välkomst drink.


Melissa och Bobo


Det blev musik och sång..


Sen bar det av till Ronja..


Där var det full frulle ;)


Vidare till Jessica och Jake där vi spelade ett super kul spel. "Med stora gester"


Ronja gör charader =)


Många skratt.


Andreas


Ronja och Jessica ser malliga ut för dom håller på att vinna ;)


Vi har haft sopp lunch :P


Sopplunch..


Jag och JOhan bjöd mamma och Fanny på trerätters innan..


Vi åkte hemmåt igen..



Nu är vi tillbaka till vardagen och det känns super skönt det också..
Imorgon är det personal möte. Jag är tillbaka i jobbsökandet och fixar stadiet igen..
Ondag är det födelsedag för mig och något annat spännade på schemat.
Igår morse var det 27- grader hemma så det kändes som att det var läge att åka mot (lite) varmare breddgrader.

Nu ska jag återigen grejja :)

Puss och kram


RSS 2.0