Kvällsgåvan :)

Igår var vi till Tina och Rikard på kräftskiva.. Det var roligt. Roligt att se alla svepa snaps och det var en kille där som hette Micke som borde gå till historien för större dårefår man leta efter :P Han höll verkligen igång festen :P
Vi åkte hmredan vid nio, jag var så sjukt trött, la mig i sängen och slocknade, hade haft en tuff och lång dag på jobbet. 
I morse vaknade jag vid nio... Vi käkade frukost sen åkte vi på stan och hämtade Hanna som kom från uppsala för att hälsa på :) Vidare till Valbo köpcenter och mötte upp theresa. Johan gick på klädjakt och vi flickor fikade och kollde i affärer. Vi träffade Matte och Sophie, och lilla Isabell som bara låg och skrattade i vagnen.. Sjukt söt unge. Har fått hennes dop present som jag betällde på internet :) En rosa Body med ett foto av henne på magen. Blev super fin.

När det var klart åkte jag och Johan till hans brorsa, vars dotter fyllde 4 år. Jag hade köpt nallar som man kunde stoppa o dekorera och det var populärt :)
Dom hade tre små söta kattungar och jag ville bara ta med mig alla hem. Så just nu vill jag ha en katt i nästa bostad, med det blir nog inte så. Har vänner som är allergiska :) oh då skippar jag hellre katten. 

Jag och Johan hade iaf en disskution om vardagen och kom fram till att den är rätt tråkig.
Min kusin gifte sig nyligen och då gav dom varadra en morgongåva, dagen efter bröllopet.
Så jag och Johan har skapat en ny trend. För att ha lite roligt, som ogifta  :D
Vi gick ju åt skillda håll i valbo, vi skulle köpa en gåva åt varandra =) Och ha en kvällsgåve kväll en kväll i månaden.. Haha..
Det roligaste var att jag är så nyfiken så när jag kollade i hans påse låg ett paket från Bokia, precis samma affär som jag handlat present åt honom.. Jag gissar att jag får en bok av Mia Törnblom, SÅ DUMT:
Jag köpte själv SVENSK MAFFIA åt honom.. Så nu har jag städat lägenheten, och gjort mysstämning här medns han är på fotboll :) 

Skulle egentligen spela poker med Jonas och några fler men det blev inget, nästa gång tänker jagspela av dom pengarna :P 

Dt var iaf roigt att träffa Hanna och Theresa, det var inte igår. Hanna som flyttar till Götet med Olle, ska bli kul att hälsa på och se hur dom bor.

Nu ska jag tända lite ljus och invänta att få öppna mitt paket :)

Puss och Kram


   


Det är svårt att bli nöjd när man väntar mirakel ;)

..men jag ärnöjd ändå för det sker mirakel för mig varje dag..

Ska passa på att gratulera Jessica T som fyllde år i går :) Och Jessica B som fyller år idag :) GRATTIS!

Igår hade jag en ganska bra dag förutom några motgångar.
Jobbet var roligt. Det var suströmmings fest så det luktade inte så där jätte gott men skoj att få se gamlingarna lysa upp lite mitt all demens och dysterhet.
Sen knallade jag ner på stan för ett motvilligt besök hos arbetsfömedlingen... Fick sitta i kö i nästan en timme innan en handläggare knde ta emot mig :S Deras kö system är något utöver det vanliga.
Sen när jag väl fick komma in dit trodde jag att jag skulle smälla av när hon kläcker alla konstiga kommentarer..
"Du är bara 21 år och har hela yrkeslivet framför dig" - vilket yrkesliv? När jag inte har något jobb?
När hon desutom skrattar åt mig när jag berättar om min situation i matte (som inte är särskillt bra) då fick jag nästan nog.. Men hon skrev oc skrev och förklarade för mig hur det fungerade hos dom, för jag var faktiskt tvungenatt ifrågasätta hur dom arbetar!? Tillslut hade jag ett dokument i handen med massa saker jag måste göra, söka tjänster på internet varje dag till att börja med och fixa in beyg och intyg.. Gach.. Jag får rysningar när jag tänker på att jag måste dit i Februari igen, usch...

Sen knallade jag hemåt och åt pyttipanna med Johan :) Han gick och träna klockan 18 och jag gick på möte på den nya fitidsgården.. Blev hur taggad som helst.. Tycker det är tråkigt att det baraär kvällar och så få kvällar men när jag väl jobbar tror jag att dt kommer bli super kul :) Ullis som är vår "chef" är hur bra som helst. Verkligen ungdomlig och rolig och det är skönt med sånna människor också.. Man inspireras.

Idag ska jag tvätta. Det är på tiden. Kolla efter lägenhter. Och jobba halv fyra. Jobbar med Diana ikväll så då kan jag träna min spanska och ha kul :)
Blev bjuden på kräftskiva på Lördag hos Johans syster, det ska bli roligt. 
Igår rensade vi faktiskt ut ett av Johans alla förröd här i runt om i stan :P Haha.. jag har som saknat att ha lite tallrikar och bestik, Jämna antal och i samma sort.. Igår hitade jag det i hans lådor och massor med fina glas :)
Han har verkligen allt men ingen koll på vart han har vad :S Nu återstår tre förråd (minst) men det får vänta tills vi hittar något större för här får det inte platsen pinal till... NADA!

Idag har Ronja skrivning! Lycka till =) Jag tycker dessutom att hon borde öppna upp sin blogg igen.
Rebeccas nya var svin häftig.. bekkiis.dinstudio.se
Blir nästan sugen på en sån istället, men om Carro kanske har lust att göra om min lite nuoch då ;) Behäller jag nog den här trots allt.. :P

Snart är det september, jag vet inte hur det är för er? Men här börjar hösten smyg sig på.. Jag både älskar och avskyr hösten, Den bjuder på mysiga kväller med tända ljus, frisk luft, vackra löv och en ny fräch årtid. Men mörkret på mornarna, den stundvis dystra stämningen och dagsljusets frånvaro kan göra mig så ledsen.. Men som sagt det finns ju vackra saker med hösten också.. Det märks iaf att jag flyttat till en kust stad för det blåser olidligt mycket ibland..

Dessutom hade Johan en super övrraskning igår.. Han frågade om jag ville gå på Pugh Rogefeldt I Sandviken Den 27 september :S "Dinga Dinga Dinga Dinga Leeeennnaaa" "Jag ska gå till kossorna i hagen, för att se om dom har mjölk i magen" ;) Det ville jag juså klart, men Mamma och Fanny ska komma den helgen och om dom inte har lust så är jag hellre med dom så klart. Det kommer fler tillfällen med honom :P 

Nu har jag varit ner med all tvätt och satt igång så nu ska jag göra något vettigt här uppe också :P 
Puss och kram  

Bättre än bra.




En sån morgon.. Att få ligga och dra sig hur länge man vill :) eller till klockan 11.00 iaf..
Kliva upp äta filmölk md färska blåbär och hitta ett litet kärleksbrev på köksbordet som gör att det pirrar så där i magen.
Igår såg jag och Johan på fotboll det var skit tråkigt med Gävle vann med 3-0 iaf. Efter det rakade vi av hans hår och det är ju alltid roligt :)

Nu är det jobb tills å lördag som gäller.. Jobbar med Linda ikväll så det kommer bli extra roligt :P
Imorgon kväll ska jag på fritidgården och träffa resten av dom som ska jobba där. Det kan ju bli spännande.
På söndag kommer Hanna hit och hälsa på. Har inte träffat henne sen Tjörn tiden så det ska bli kul.



"Jag är upp över öronen förälskad"





Ännu fler fantastiska dagar..

Jessica har varit här sen i fredags och vi har haft super mysigt.. Kravlösa dagar :P
På fredagen tänkte vi slå igång en film, men vi ångrade oss och surrade istället.
Lördagen blev det en rejäl shoppingrunda och sedan hemgång, vi frächade och gick ner på söderheimska och käkade och drack, sen skulle vi gå till tant grön, men stötte på Tina (Johans stora syster) utanför bischp arms så vi hamnade där en stund. Tant Grön hade stängt så vi gick till Berggrenska gården och frös :) Men det var trevligt ändå. 
Söndagen var en slapp dag :) Vi tog en raggar sväng, visade Jessica Bönan och dom fina husen, lagade husmanskost här hemma och sen blev det film.. Vi har läst mycket också :) Jessica tyckte om flyga drake och jag har snart läst ut Emma, Mias dotter :P
Igår skulle vi till fängelse museeumet en det hade stängt :( Får bli nästa gång hon kommer hit. Vi gjorde picknik och gick till boulongerskogen, super mysigt. Se knallade vi i gamla Gefle som är hur fint som helst och det tyckte hon också :)
Idag har vi återigen gjort stan, träffat Lovisa och haft trevligt :P
Nu har hon åkt hem, så det är lite tomt här :/ Som förra helgen..
Men det har vait jätte roligt att haft Jessica här. Få lätta p sina bekymmer och snacka om sånt man aldrig trodde man skulle prata om :P
Här är lte bilder från dagarna som varit.


Vi värmde upp :P


Jag och Jessica


Jessica och Johan


Jessica ler :D



Jag Jessica och Johan


Bilen :P


Piknick


Picknick



Tack för suer trevlga dagar Jessica!

Ha det bra

Lyrisk

Efter att ha läst ut boken, Flyga Drake igår blev jag som lyrisk, åkte direkt och hyre filmen.. :)
Den var fin, många detaljer jag saknade men så är det ju om man läst boken innan man ser filmen, men det var väldigt bra ändå. Vacker!

Såg även en annan film, Angel. Citerar Ronja "Se inte den, den är skit kass"! Det var verkligen dåligt, nästintill pinsam.
Skärpning till Rolf och Helena ;)

Fick börja efter den andra efterlängtade boken, Emma mias dotter och dittils verkar den hålla måttet :P

Pratade med Carro igår som kommit hem efter två veckor på Canarie öarna :P Dom hade haft det bra.

Snart ska jag traska iväg till jobbet, Jobbar med Linda så det blir en kul kväll :P Sen blir jag ju hämtad av Johan och Jessica :) Då ska jag hem och mysa.

Ha de bra /Emelie

Farmor och jag <3

På måndagen körde Johan mig till bussen tidigt på morgonen för jag satte av till Stockholm för att hälsa på min farmor.
Var framme i bandhagen halv tio. Farmor hade lagat pannkakor till mig :) Sen handlade vi och lagade mat. Vilae upp oss och myste. :)
På tisdagen åkte vi till farsta och shoppade. Sen åkte vi till högdalen, farmor klippte sig och färgade håret medans jag handlade räkor och lite annat :)
Vi åkte hem gjorde iordning mat, kollade en polis serie.. På kvällen intog vi balkongen och åt färska räkor och drack vin :)
Det var hur trevligt som helst..
I går åkte vi till högdalen och jag införskaffade mig en bäbar telefon så nu har vi snart vårt hemnummer :)
Sen gick jag och farmor på Restaurang och åt god mat.. efterrätt och surrade ännu mera. :D
Sen tog jag tunnelbanan mot centralen och bussen tillbaka till gävle..


Farmor och Jag :)

När jag kom hem på kvällen kollade jag min mail. Jag hade fått ett erbudande om jobb på en fritidsgård här på brynäs.
Ringde dit det första jag gjorde imorse och fick direkt komma på arbetsintervju och efter en timme hade jag fått en prövoanställning. Ska påteambildnings möte på torsdag kväll och träffa övrig personal och gå igenom rutiner och regler.
Handlar till en början bara om ett par kvällar i veckan.. Men det känns väldigt kul och spännande ändå.
Känns som att allt erkligen börjar spricka upp nu :) Har haft helt underbara dagar bakom mig nu och det varkar bara bli bättre. Imorgon kommer Jessica, och stannar tills på tisdag :) Sen jobbar jag lite då och då fram över..
Vi ska träffa Lovisa på måndag eller tisdag, hon har börjat skolan och är på nollning just nu :)

Jag läser en väldigt bra bok just nu..
Flyga Drake av Khaled Hosseini, gripande och grym p många sätt.

Under min shopping tur med farmor gick vi in på bokhandeln i Högdalen där jag hittde den femte boken om Mia,
Gömde, Asyl, Mias Hemlighet, Mias systrar och nu hade; Emma Mias dotter kommit ut..
Jag var bara tvungen att köpa den och väntar med spänning på att få läsa den :)



Ja svävar på mol och hoppas turen flyter på som den gör..
Sköt om er!

Winnerbäck och vilda kvällar.

I torsdags förra veckan väntade jag väntade jag :) Till slut ringde Johanna och dåvar dom i Tönnebro, jag och Johan åkte till Gävle bro och slussade Ronja, Melissa och Johanna till vår lägenhet.. 
Vi skålade med champange och skrattade långt in på natten :) 
Fredag morgon var Ronja uppe först (så klart) vid åtta tiden :P Johanna och Melissa ville maska men alla var uppe och klara för en stadsvandring vid tio tiden.. Vi gick förbi den skrikande gubben som bor ganska nära oss och sen shoppade vi på stan ochåt på waynes.. Sen blev det bolaget ch mathandling.. 
Hem och frächa, winnerbäck spelades så klart som uppvärmning.. Robin och Rebecca kikade förbi, Jonas kom ner och Nisse Pisse kom hit vid sju tiden, då gick vi bort ill gasklockorna, där konserten skulle vara och mina ben skakade, tårarna rann och det var utan överdrift den absolut bästa konserten jag varit på.  
Underbar musik, Lasse var glad jag mringades av mina vänner och under tiden han spelade kändes det som att hela mitt liv passeradei revy framför mina ögon. Jag ser verkligen fram emot en till turné för sån adrenalin kick får man inte varje dag. 

Efter konserten gick vi hemåt, fulla och glada, efterfesten tog vid hemma hos Jonas, vår granne och jag gick faktiskt och la mig först, vid tre tiden, allt vin hade fått mig ur form :S Ronja la sig sist för alla drinkar hade fått henne på topp.. fillarns så kul vi hade.. 
"BRRRUDAR; BÄRRRS OCH DRRRINKAR"

Lördagen var vi kanske lite sega men uppe på benen vid tolv :P Vi gick till brynäs grillen och åt mat sen hem och vila för att senare börja om igen.. Vi hade bord på Tant Grön klockan sju och infannoss där, bestälde in mat och dryck och myste till trubaduren :) Jag njöt verkligen. Melissa och Nisse ägde dansgolvet med deras bugg, Johanna sipprade röd vin, Ronja och jag spanade in en kärring vid ett annat bord som var så full och faktiskt äcklig men väldigt rolig att titta på. Det disskuterades, övernaturlighet, skaka rumpa och allt om livets alla ting. 
Senare kom Jonas och Robert, och vigick vidare till berggrenska :) Ganska mysigt ställe trots att jag saknade trubaduren :) tillslut framåt små timmarna gick vi på frasses, jag Johan och Johanna hann in på HeartBreak en sväng men pös därifrån ganska snabbt... Hemåt bar benen och festen fortsatte återigen hos Jonas.. Lite lugnare den kvällen, men Melissa somnade och om vi hade haft en tävling om vem som blev fullast skulle hon överlägset vunnit den :O) 
Dagen med stort S kom Söndagen och ångesten trångde sig på. Det packades och fixades och vid två tiden åkte alla hem :S Det var trist.. Jag och Johan låg som två utslagna sillar på sängen och det var så tyst att vi blev rädda :S
Åkte till svårfar och åt mat sen hem och sovde.. 

Det var en helt otroligt rolig och mysig helg och jag hoppas det blir fler sånna snart :P 


Johanna gör frulle.


Bullen vilar efter en hård natt :P 


Melissa, Johanna och Johan glassar.. 


Johanna lär Johan hur man stryker en skjorta.


Rebecca och Johan :) 


Vi hade roligt. 


Nisse och Ronja bjöd på sig själv :P 


En fantastik konsert. 


Efterfest på Jonas balkong


Melissa och Nisse förbereder deras kurs i skratt terapi som faktiskt var riktigt roligt. 


Väntar på DRRRINKAR på tantgrön


Bullen och Pisse


Hela gänget på Grön. :)


Haha.. 


Så glad var jag hela helgen.. Tusen tack för att ni kom!
Vi ses snart igen ! Puss och kram



 

Damn, it´s nice!


Tjoho..
Igår var en lååång dag kändes det som.
Jag var till Komvux, äntligen hittade jag och det mötet gick bra.
Börjar läsa matte igen efter jul, hr ingen lust egentligen men vissa saker måste man bara göra.
Sen gick jag ner på stan och flanera, Johan slutade tidigare så han möte upp mig vid två.
Blev less efter bara en stund så vi åkte hem, skulle in på arbetsförmedligen också men dom idioterna (ursäkta uttrycket men dom är det) stängde klockan 15.00.. så klart,men vad kan man begära av dom?
Hyser stort agg för allt som har med arbetsörmedlngen att göra..
Åkte hem och donad, Johan somnade så klart :) Som alltid. Jag såg tre önsningar och grät, som alltid.
Sen åkte vi hem till svärfar som bjöd på kräftskiva. Han och Harri hade fixat allt själva :) och det var faktiskt bland det godaste jag ätit på länge, bortsett från klorna och lagen i kroppen, men stjärtarna var utsökta..









Efter vi ätit åkte vi hem till Matte och Sofi, där Johan ska rörmocka..
Där var ju så klart lilla Isabell också och jag fick syta henne för första gången. :)
Hon grät och grät så jag gav upp efter en stund men så länge hon fick sitta i babysittern så skrattade hon bara åt mig, hellre det :)
Dom har en hund också som alltid slickar mig p hönderna och fötterna..  Ganska konstig hund faktiskt.
Till slut sa jg irån då skulle han luta sig mot mitt knä och det var väl helt okej tills han började på med annat.
Han försökte med andra ord att para dig med mitt ben :S då fick det vara nog :P haha..


Isabell :)


Idag har dom ringt om jobb. Så klart angående helgen som min Kusin kommer hit så jag fick säga ifrån en dag. För det är inte varje dag det kommer fint besök :)  
Men fredagen tog jag, då jag känner att jag måste ha pengarna.. Hon få hänga med Johan en timme tills jag slutat. Hoppas det är okej för henne? =)
Idag har jag vikit kläder, dammat, damsugit och torkat golv, och mitt i allt stök kom jag på att jag nog blivit ganska vuxen nu. Även om mamma säkert inte tycker det.. men det kanske dom aldrig tycker?
Jag tycker jag klarar mig ganka bra iaf.. Om jag bara kunde ha en säker inkomst varje månad skulle allt vara som perfekt (Och en större lägenhet) =)
Men när jag som tänkte den tanken kom jag också på hur tråkigt det kan vara.. :S
Att damsuga, torka golv, laga mat, handla, tvätta och allt som hör till (för att inte tala om att betala räkningar, det måste vara guds straff till mänskligheten) Men tänk så mycket lättare det var när man var i Isabells eller Lovis ålder.. När man aldrig behövde tänka på sånt.. Fast då är man ju å andra sidan helt beroende av andra människor och det kanske inte är så roligt heller? Men väldigt lättsamt.. När man blev glad för så lite, som att få åka bak på pappas cykel, eller att få dansa ute på gräset :) Eller att bli helt överlycklig över en rödprickig servis :P det vore livet. Man begär kanske för mycket ibland :P
Eller när man var i den åldern att man tyckte det var så roligt att få lära sig tvätta. När jag var liten lekte jag ofta hemma att jag hade ett eget städ föetag. Mamma och pappa hade en vit korg på hjul i badrummet som jag använde som städ vagn.. Sen torkade jag och dammade, dom måste tyckt att det var den bästa leken jag kommit på.. :) Men då tyckte jag sånt var roligt.. Eller när man hade sån tur att mamma packade massäck om man skulle iväg med skolan, och när man satt på bussen fanns det tillochmed ballerina kex där.. Då var dagen som gjord.. Allt var lätt och roligt.. Men ack så trist det är att fixa allt själv.. Jag hoppas iaf att den dag jag får egna barn, ska dom också tycka det är roligt att leka städtant hemma :)

Men nu när det är gjort känns det ju trots allt ganska bra :) Ikväll kommer ju Ronja, Johanna och Littan hit, vi ska möta upp dom vid Gävlebro vid tio elva tiden ikväll och jag kan knappt bärga mig.. Men det bästa av allt är att det är bara en dag kvar tills Lars Winnerbäck har sin spelning.
Sist jag var och lyssnade på honom grät jag inne på banken med Rebecca innan vi ens åkt till Sundsvall.. Och nu med hans nya album där  texterna bara blommar upp gamla goda minnen blir det nog svårt att hålla tillbaka tårarna igen :P
Men inte en tår föll förr konserten, man blir som förtrollad under hans spelningar.. Näe, usch nu låter jag som en riktig tönt, men sanningen är den att ingen skriver bättre texter än honom. Man kan relatera till varje ord han sjunger och alla låtar han gjort har en speciell betydelse, påminner om någon eller något..
Fick för övrigt min lönespecifikation idag :D

Idiot.
Du sprang så fort du kunde  för att hinna få ett lyft igen.
Du kvittade all din trygghet mot en kick som inte hjälpt dig än.
Du ville bryta isen.
Men du klarade inte krisen.
Det vet du, men det tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.

Så nu står du på din topp och ingen bryr sig om din egotripp.
Du fick ditt lilla lyft och hänger upp ditt lilla tidningsklipp.
Va kul, att det gick vägen, du som varit så benägen.
Men vem är det som du tävlar mot?
Vad är det egentligen du vill ha?
Vem är det du vill verka som att va?
Du borde leva livet, men du söker nånting annat, idiot!

Du somnar i ett rus och vaknar upp och har en noja till.
Du tänker, nu ska jag för alltid vara soft och cool och tyst och still.
Det är skönt att vara sober,
men som många klaustrofober ser du tystnaden och lugnet som ett hot.
Det kryper och det kliar överallt.
Det hettar till när du försöker ta det kallt.
Du irrar vidare i samma turbulens och ignorerar, idiot!

Du tror att det är livet som är snett, men har du alls nån koll?
Du tar dig nåra turer ut i snåren, sen tillbaks på noll.
Du repeterar fraser om kickar och extaser.
Om att alltid va på stående fot.
Du vill alltid vara fri och leva ut.
Men är invecklad som en råbandsknut.
Och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot!

Du tar din vän till krogen, där du trivs och kan va offensiv.
Du talar om dig själv, som om du visste nåt om kärleksliv.
Succéer, kabaréer, entréer och turnéer.
Ignorera gärna vännen mittemot.
Du pratar strunt om allting runtomkring, som om hon inte betydde nånting.
Men, vem är det som du tänker på om natten, när du vakar, idiot?

Vad konstigt att du vinglar för dig själv när du har svårt att stå.
Din vän har gått ifrån dig med miraklet som du väntat på.
Det blir max ett litet skvaller när du slutligen faller.
Och ingen står och tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, idiot!
Lars Winnerbäck

Tre önskningar..

Sitter och ser på "tre önskningar" på kanal 5.. Egentligen ett ganska löjligt program, men jag ska alltid till och gråta när jag ser det ändå.. Jobbigt, man blir glad för dom som får deras önkningar uppfyllda.. Undra om jag alltid kommer vara lika blödig? Häromdagen på jobbet satt jag med en av dom boende och kollade på FabFive, det var ett par om skulle gifta sig och inte ens på jobbet kunde jag hålla tårarna tillbaka, så den boende fick trösta mig, fast hon skrattade mest åt mig och sa "du kan ju inte gråta över ett par som gifter sig runt fyra bögar, då ska du ju skratta"... Börjar se min blödighet som ett handikapp numera..

Ikväll ska vi hälsa på Matte och Sofi, och lilla Isabell..  Johan ska rörmocka i deras badrum. Och köra dit jag ska imorgon eftersom jag inte hittade idag heller vart jag skulle, blev ingen tripp på stan heller.. Får bli imorgon.

Imorgon och torsdag blir städdagar :) Ska bli skinande rent här innan festligheterna på fredag.
För som det ser ut nu blir jag tokig av.. 

 







Men vi fick oss varsinn garderob till slut iaf :)



Kram


Fotoalbum, mobiltelefon och framtiden :S

Jag blir helt snurrig, vet inte vad jag ska göra om dagarna.. Som tur är har jag framkallat ALLA sommares bilder, och det blev några stycken kan jag lova.
Igår klev jag upp, poade lte och sen begav jag mig till söder för jag skulle på studievägledning hos komvux, jag gick och gick och gick och gick.. Men jag hitade inte till det där F*örbannade stället.. Så jag vände på klacken mot dollar store för att inhandla fotoalbum.. Dit gick det utmärkt, men när jag sen kom ut från affären verkligen öste regnet ner, vilket inte var roligt! Jag hade inte tålamod att vänta heller så jag tog en extra påse runt mina album och knallade, efter bara 10 meter ångrade jag mig men då var jag redan piss blöt och kunde inte göra något åt saken :S
Hem och hängde droppande våta kläder på tork, och sen lagade jag mat.
Farma biffar, färsk potatis och brunsås, verkligen gott, kändes som att jag åt husmanskost hemma hos mormor, så gott var det..
Sen kom Johan hem och då skulle vi fixa våran garderob..Jag vek alla mina kläder och jag slängde hälften, är så trött på kläder, har kvar plagg från högstadiet tillochmen, lever i någon fantasi dröm att "jag en dag ska komma idom" så igår og jag mitt förnuft till fånga och sorterade ut det mesta faktiskt.
Alla saker som vi hade i skrubben innan åkte ner iförrådet och sen in med gardroberna :) Ljuvligt att slippa ha alla dammiga kläder i kartoger i vardagsrummet...
Sen åkte vi och handlade grönskaer och slängde mina kläder i UFF kontainern. På vägn hem skulle Joha visa vart komvux låg eftersom jag ska dit i dag istället, men attans så glömde vi bort det..
Jag ger det ett försök ändå. Ska ner på stan och kika ändå så jag kan lika gärna försöka hitta igen?

Det finns ett område i Gävle som heter "gamla gävle".. Det är området som är kva innan standen brann ner för flera flera år sedan.. Där vill jag bo. Så underbart mysigt område. Vackra hus, kullerstensgator och bilfritt på dom flesta vägar. Urmysigt och samtidigt jätte nära till stan.. Det vore en dröm. Men att bo där kostar tydligen flera miljoner så det får förbli en dröm..

Igår pratade jag massor i mobilen, det var längesedan jag pratade så mycket. 
Med Ronja 3 gånger tror jag, Johanna 2 gårngeroch littan en gång.. Vi smider inför helgen och det ska bliså grymt kul. 
DOm kommer hit på torsdagkväll vis tio, på fredagen blir det (om jag får gissa) shopping, och på kvällen så klart konserten med Lasse :P ÄNTLIGEN! Lördagen utgång på tantgrön och söndagen tårar i sängen för att dom åkt.. 
Rebecca och Robin kommer också hit för att bli förtrollade av Lasse, men dom stannar inte :/ Men det blir kul ändå! :) 
Vin vin och glada miner!

Nu ska jag göra mig klar för lite gledning i livet det kan behövas.. Vet inte riktigt vad jag skata mig för och matte känns minst lockande men vad gör man inte? 

Ha de bra!  

Mäklare, Winnerbäck och matlagning!

Igår berättade Lovisa, en vän från tiden på Tjörn att hon kommit in på Mäklarutbildningen här i Gävle så hon flyttar hit inom en månad :) Hur kul blir inte det.
Hon letar lägenhet nu.

På fredag gör min sista helgs jobb, på mitt vikariat iaf. Sen blir det säkert extra timmar.
Men nästa vecka ska jag ut på arbetsjakt, ska gå till ett privat ålderdomshem, ringa ett företag som heter backmans och även skriva in mig på förskole poolen. Tror nog att det löser sig till slut, gäller bara att komma igång.

Idag ar jag fått ihop den sista garderoben som vi köpte från IKEA, tänk att det ska ta nästan två veckor innan man kommer på ur det ska vara!? Instruktionerna var ju inte dom bästa heller :S Men nu r det gjort och i helgen sa vi röja ur allt rat ur dn lilla skrubben och sen sätta in garderoberna och vips är vi veck me klädern :D Är jobbigt att ha dom liggandes i kartonger runt om här, som om dt onte vore litet nog ändå? :)

IAf så var jag hem till Jessica och Jake under veckan i Ramsele och då lagade hon en lasangette, (jag tror det hette så) och det såg så gott ut så jag lagade det till Familjen hemma och dom tyckt också om den, så idag ska jag göra samma sak igen :) Perfekt att ha i matlåda också. Börjar hitta tjusningen i att laga mat.. Fast jag kanske ska berätta också att det där är en pulver mix, men bättre än nudlar iaf :P Tyker verkligen inte om att laga mat, speciellt inte när man har en pojkvän som gör det TUSEN gånger bättre än en själv.. Men man måste ju lära sig nån gång :P

Föresten!? Vad är det somhänder med OS? Det är om OS på nyheterna varje dag.. Jag har aldrig varit insatt och kommer förmodigen aldrig bli, men till och med en idiot som jag när det gäller sport börjar fundera varför i allsindar dom håller det i KINA!? Folk får ju inte köra bil där, dom bombar och gör världens jippo.. Gäst arbetarna måste lämna orten och allt verkar bara bli en enda ploj tävling!?

Ikäll åker Anders och Caroline till GranCanaria i två veckor, och jag är inte det minsta avundsjuk :P haha..
Hoppas dom får en bra semester iaf men fint väder och kula äventyr.

Min DAUGAVA skiva med winnerbäck som jag letat så länge är helt spårlöst försvunnen, nu när jag vill lyssna och ladda inför hans konsert.. Men igår när jag satt och funderade kom jag på vart den var.
I bil sterion, så den kan jag ju glömma att jag får tillbaka innan konserten, den sitter ju fast i bilen, och eftersom fronten blev stulen går den inte att få ut :S Tur att LIttan och Ratcha kanske kommer redan på torsdagen och dåhar dom med sig lite skivor, jag har ju hans demo skiva men det är förmodligen inga låtar han kommer spela då..


Tjo flöjt!

Långsamma dagar

Faktiskt så längtar jag till jobbet.
Blir vansinnig av att vara hemma ensam och dessutom vara sjuk. Ingen att klaga för :P
Igår hade Johan köpt en påse karameller :) Så brukade alltid pappa göra när jag var liten och sjuk, fast då fick jag alltid hyra film oh köpa nya färgpennor :) Haha..
Har hunnit med lite saker idag iaf.. Plockat ihop lite, bokat tvätt id (då vi inte har några rena kläder alls efter helgen) Lagat en smarrig chiligryta.

Och så var det dags igen.. Men eller utan hopp åker en av mina vänner in på behandlings hem, det blev för mycket för honom under urkult förmodligen.. Känns verklige bra att det händer något, en förlorad själ som det eventuellt kan ske en förändring för nu då, om allt går som det ska!?

Satt och tittade på alla kort som jag har sen det gågna året, och kom då fram till hur mycket som hänt :) Jag ha träffat Johan, för lite mer än ett år sedan, och han har ju från dag ett verkligen förgyllt mitt liv :)
Studerat globalkunskar och barnrättigeter.. Rest till Nicaragua och delat live med människorna där borta i två månader. En oförglömlig upplevelse. Kommit hem, och efter den hemresan va det verkligen skönt med en veckas ledighet i Ramsele där jag kunde slappa och njuta av en riktig vinter vecka :)

Sen till mindre roliga, Johans mamma som gick bort den 11 maj, men på nåt vis vill jag tro att u allt ont kommer något gott också, vi har kommit varandra väldigt nära sen det hände och jag har lärt känna hela hans famij väldigt väl.

Sen kom sommren och min flytt till Gävle. Som också var ett äventyr. Virustar lägenheten för fulla muggar och om inte allt för länge blir det flytt igen, 2 personer i en lägenhet på 40 kvm,det går inte :)
Vi har haft inflyttningsfesten och jag har skaffat några nya vänner här i staden.
Jessica och Dennis bröllop som vart sommarens höjdunkt.
Att fått lära känna Jessica och Jake som är två helt underbara människor som verkligen har stort inflytande på mig :) 
Och lilla lovis så klart :) Ett nytt litet kusin barn har jag fått också. Lilla Mira.
Melissas student somfirades med buller oh bång, en fest som jag hade otroligt roligt på.. 
Mamma som fixar och donar med huset så det står härliga till, nästa sommar hoppas jag på en invigning av den nya uteplatsen.

Och massa mer som komma skall :) Jag ska t aig e tur till övik och hälsa på Ronja och Andreas, Till bollnäs och träffa Rebecca och Robin.. Om två veckor kommer ju hela gänget hit, Ronja, Littan, Nisse, Johanna, Robin och Rebecca för då kommer Lasse till Gasklockorna och vi ska dansa och sjunga hela natten lång.
Jag tror det kommer bli en konsert som är magisk, nostalgisk, underbar och som sätter en nystart på det kommande året. Och det bästa av alltär jag får dela den med mina bästa vänner!

Helgen efter det kommer kusin vitamin, det ska bli för hemst skojjigt. Hade hur kul som helst med henne på urkult också "sluta snaska och tjaska" var bland det roligaste. Vi ska trampa tramp båtar, äta gott, gå på ett fängelse museeum :) och skvallra hela nätterna.

Jag är en lyckligt lottat människa.

Kram på er

Semester i Ramsele och Urkult :)

Nu är jag tillbaka i Gävle, med feber och förkyldning efter denna camping helg, vädret var inte det bästa och jag saknade en del av stämningen men trots allt har det varit en underba vecka både i Ramsele och dagarna i Näsåker.
Tältade med ett härligt gäng på urkult och hade det allmänt gott :) utan att förneka hur OTROLIGT skönt det var att komma hem, ta en dusch, och sova på mammas soffa..



Vi åkte till nässjö där Littan och Sebben hade grill kalas :)



Johan hjälpte mamma att grunda utemöblerna..



På väg till nässjön för att fiska..



Överlycklig.. :)



Tills moton stannade, snöret rycktes ur och han fick ro tillbaka med en åra ;)



Mamma hade fått sig ett nytt garage



Vi klyvde ved.. till mig förbannelse..



Myste med hundarna



Littan kom förbi..



Urkult drog igång och lilla Edvin och Jossan var där :)





Lovis kom förbi en sväng med hennes mamma och pappa :)



Jennie, Jossan och Kajsa



Antolina, Jessica T och Jessica B :)



Här skulle lovis visa oss hur man kunde dansa och äta ost krokar samtidigt :)



Jag och Ronja :)



Robin, Jessica och Jennie..



Jossan och Jessica



Maja, Jossan, Kajsa och Antolina



Saffan var en stalledräng..



Jojo och Antolina



Jessica och jag..






LillasysterFanny ochJag gladde oss på festivalen..



Min gamla klasskompis Ida kom ända från Kalmar :) kul att träffa henne



Jessica och Johan fick äntligen vara sig själva ;)



Jossan och Jag



Jessica, Jessica och Jossan



Antolina och Jossan



Johan och Dennis



Jessica ch Jag



Johan och jag <3



Dennis och Jessica :)



Jag och Tina



Dennis och Jessica..

Känns både skönt och jobbigt att vara tillbaka här, det var som en frisk pust att träffa mina kompisar hemma.. och jag hade inte haft något emot att kunna stanna en vecka till iaf, blir så stressigt att hinna med allt på bara några dagar..
Men jag kanske åker hem en sväng igen framöver..

Nu sa jag ta och sova bort min feber!

Ha de bra


RSS 2.0