Sovande fis, planeringslösa Melissa och saknad!

Äntligen Fredag :)
Igår var jag hemma vid åtta och Johan var i full gång med städninge.. Tror jag ska bjuda hit folk met hela tien, för då blir han verkligen angagerad :P Ringde hem till Melissa, som inte var hemma :S Fick lte smått panik och frågade Moa med darrig röst, "jaha, så hon kunde inte komma?" tillsvar fick ja ett skratt och "haha, ja men du vet ju hur det är, dom skulle ta buss till sundsvall och vi två bilar oct det ena med det andra så nog kmmer dom" Och hon har ju rätt, Melissa är ju den mest oplanerade och impulsivaste männsikan näst efter Johanna så på nått vänster kommer dom förmodligen hit.

Linus kom med tåget igår halv tio, och Jonas kom ner och umgicks lite, var kanon kul. Pratad om allt från föräldraskap (vet inte om jag fattat ännu) till Linus upplägg för att vinna Mote Carlo turneringen ;) och kamma hem ungfär 20 miljoner.. Haha.. Just nu ligger han på soffan och fiser och jag har varit vaken sen Johan gick på jobbet.
Ska ju åka med Emma till Sandviken, spraytan, tårtor, nycklar och allt vad det är som ska fixas :) Men det är ju roligt!

Ronja ringde igår också och jag börjar sakna henne!  :)  (Läs det med en stockholmsdialekt och lesp ljud Ante) ;)  Haha
Ska bli kul nästa gång vi ses, jag undrar om botniabanan kommer gå härifrån? men jag tror inte det :/

Jobbar med bråk i matte boken, haha, många garvade nr ja skulle börja läsa grund matte men dm som jag ber om hjälp idag kan ju nte själv heller :S  Skrattar bäst som skrattar sist ;) Två kapitel kvar och om jag verkligen kämpar och ligger i kan jag klara Matte A innan koven ploppar ut. :P Dom flesta röstar p en pojke efterdom dom andra fått flickor, vad tror ni?

Hmm, ja u har jag inget mer att skriva och den sovande fisen blir säkert irriterd över alla tangentljud :P

Ha en bra helg!
Puss och kam


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag tror på en liten kille jag =)

2009-01-30 @ 11:09:25
Postat av: Cissi



jag ska ge mitt svar när du träder in i 5.te månad, det slår aldrig fel :-)

2009-01-30 @ 14:19:42
URL: http://cissi.bloggproffs.se
Postat av: Frida

GRAAAAAAATTIS :-D Gud va roligt.. Kraam

2009-02-05 @ 13:05:38
URL: http://nusan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0