Trevligafrämling!

Gasch.. Är faktisktlite sur över let´s dnce igår. Annars va ju grdagen kväll toppen.
Jag och Johan åkte till IcaMaxi och stor handlade.. Där träffade vi en gubbe vid fiskdisken, jag frågade om han kunde rekomendera någon fisk förutom torsk, han va så gullig och snäll så det slutade med att han oc hans fru gick igenom hela fiskdisken och tipsae om hur an skulle tilllaga var och en :D Jag tycker om trevliga främlingar.. De fick mg på ok bra humör. Däremot blev jag lite små sur när Jhan förbjöd mig att köpa skogaholms limpa utan tvinade mig att åt groovt bröd.. Han är helt nojjig när det gällr vad både han och jag stoppar i oss, lite drygt i längden men han menar ju väl :) Får så gott pina det där eklig brödet med nyttiga frön på ;)

Vi gjorde en liten planerng över lägenhten och insåg att det anatgligen kommer ta ca två månader innan vi kan lägga ut och frsöka säjla lägenheten.. :S Önskar erkligen jag var mer hänig för jag hade ju kunnat fixa allt på dagarna, men han jobbar ju så et tar sin tid alltihopa. Ska iaf åka och köpa foder när min lön kommer så det kan bligjort iaf. Som tur är har vi nåra innestående tjänter så vi ska få hjälp med mycket som fin snickeri, och annatsom är lite vanskligt.

Idag när Johan kommr hem från Gymmet skavi ner på stan. Hitta nåt han kan ha på sig på festen.
Han ska iväg och slira på eftermiddag/kvällen och jag ska jobba lite. Gissa att jag blinågon slags chafför under natten, men det är jag ju skyldig han :)

Nu ska jag göra mig klar.
Ha en bra lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0