Den vackraste stunden i livet var den när du kom!

Winnerbäck får mig att göra revolt! Ingen musiker lyckas väcka mina känslor som hans musik.
Hela mitt gångna liv passerar i revy. Underbart och kaosartat..

Hittade ett av mina gamla album här hos mamma nyss.
Hur många gånger har inte suttit vid denna dator, lyssnat winnerbäck och gråtit över något ex, tänkt på någon nära vän, längtat, saknat, skrattat och grubblat. Jag kan relatera varenda låt till någon speciell person.
Alla låtar väcker nått sorts kaos i mig. Måste ändå säga att den senaste konserten med han var den bästa!
Tillsammans med mina bästa vänner. Innan det var det nog Sundsvalls Gatufest som tog priset, hela gänget som lyssnade fulla och glada och när han spelade låten "tvivel"!



"Du frågar älskar dom dig ikväll, jag säger dom älskar mig nog bara nu, den ända som verkligen älskar mig är du!"



"Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om"

Fullt ös!

Hemma i Ramsele är det "alltid" liv :)
Har varit hemma i två dagar nu och hunnit med massor, trots att det super jobbigt att röra sig sig då operations såret gör ganska ont. Men det funkar ändå.. Har varit hos Momma och hälsat på. Umgåts med Ronja och Melissa (Grattis Melissa som tagit körkortet och tack för alla privata körningar) Jag har varit hos pappa och sett film och umgåtts, Varit hemma hos mamma och slappat, Hälsat på moster Pia och lekt med Lilla Mira. Kollat när Tim åkt slalom och massa mer.. =)
Som ni förstår mår jag inte så väldigt dåligt.. Det är bara rörelser som är jobbiga och dom undviker jag ju så klart!
Det känns skönt att vara hemma. Men jag saknar Johan hur mycket som helst och vill helst att han ska vara här nu!

Imorgon är det julstök med Mammsen mest hela dagen som det ser ut (vi har dessutom Ramseles roligaste men fulaste gran) ser mycket lustigt ut. Sitter och väntar på att syrran ska komma hem så jag får lite sällskap.

Ska grejja lite
Ha de bra

Vilka dagar..

Ja.. vet inte vart jag ska börja.. I torsdagskväll fick jag fruktansvärt ont i magen redan vid halv åtta.
Halv tio ringde jag sjukvårdsupplysningen som sa att jag borde åka in, så jag och johan åkte efter en halvrimma då det fortfarande inte släppt.. Fick vänta otroligt länge. Det var kaos på akuten..
Vid två fick vi komma in och vid halv fem tiden kom läkeren och sa att jag måste läggas in för att operera bort blindtarmen :( Det kom väl lite som en chock..
Igår klckan 11 sövde dom mig och yog bort fanskapet, lika bra det.. Gjorde väldigt ont, inte inärheten av ett njurstendanfall, men har man ont så har man ju...
Idag har jag mått ganska bra. Kan inte röra mig då läkaren var tvungen att göra ett större snitt på grund av vissa komplikationer och såret gör väldigt ont. Att stiga upp ur sängen är ett helt vetenskapligt project. Men jag mår hyffsat ändå. När jag visat att jag fick behålla maten så blev jag utskriven och pappa hade redan kommit så jag bestämde att jag ville åka till Ramsele ändå.. Planeringsmänniska som jag är hade jag så klart redan packat som tur var.
Fick en ny jätte fin tröja av pappa med dragkejda fram som är lätt att ta på och av.
Det suraste är ju att jag inte kan jobba.. Men min super mamma har tagit mina pass och jag ska få pengarna, de ni! Inget kunde göra mig gladare. Johan var också verkligen snäll som stannade nästan hela natten och skippade firmafest och rubbet för att vara med mig och hjälpa mig.. Guld värt..
Men när jag låg där i sjuksängen och jämrade och tyckte så synd om mig själv ringde en numera nära vän och berättade något som fick mig att känna mig otroligt tacksam för att jag bara har lite ont och att detta inte hamnar om liv och död (jag har en förmåga att tycka väldigt synd om mig själv) nu känns det som att jag är en väldigt lyckad lottad människa utan direkta bekymmer och mina tankar finns hos dom hela tiden. Kan inte för mitt liv förstå hur det känns!
Jag sitter iaf i bilen efter viksjö vägen.. ska hålla pappsen lite sällskap nu.. Vi diggar nanne grönvall.. :S


HA DE TOPPEN BRA. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR=)


Idag har ...

Idag har det varit en toppen dag. Sov som sagt som en kratta men efter en lång prommis med lite luft var jag på topp igen. Lånade nya böcker på bibblan som ska med hem och lusläsas.
Bokade syn kontroll i Januari. Sen mötte jag Lovisa på stan och vi hade en hel dag som var super mysig.
Gick oh kikade i affärer, tog en fika och pratade en massa. Hon är verkligen lättsam att umgås med..  :)
Jag har letat över hela gävle efter ett ställe där dom har Spray tan men det finns ingen stans.. Skit trist :(

jag har ju glömt att berätta att jag ska börja läsa mtte den 12 januari.. =) Tillbaka i skolbänken. En kort kurs på ett fåtal timmar i veckan.. Det känns bra.

Har dessutom mer jobb på gång.. Kanske blir det ett tre dygn pass på ett helt nytt ställe, jag hoppas verkligen det för dom pengarna skulle sitta fin fint! =)

Jag har nyss slagit in den sista klappen till Lillasyster =) Blir julafton tre gåger iår =)
Först den vanliga dagen, sen när Johan kommer, och när Pappa kommer hem! Super kul!

Nu ska vi till Kvantum och handla mat till morgondagen!

Ha de bra

081218


Ur grym start på dagen. Vaknade klockan 4 och kunde inte somna om.. :S
Jag har dessutom slutat snusa, och det har fatikt inte varit något jättestort problem framtills idag. Ändå har jag varit utani över två veckor. Men idag vattnas det i munnen och huvudvärken är outlilidlig, todde det skulle gå bra ändå..
Använder toa papper för att iaf ha något under läppen, det hjälper lite iaf.. Men vilken kass start på en fin dag. 

Detblir iaf bättre, det går ju snart över och jag ska dessutom ner på stan om en stund för att hänga med Lovisa, kulatt se henne innan vi åker hemå för att fira jul.. =) 

Igår kväll var Anders här, vi såg en film och surrade. Jätte roligt att han kom förbi. Var ett väldans tag sen sist =) Jag fick ju desutom tillfälle att bjuda på sockerkakan om mormor bakat. Den var uppskattat.  Ikväll är de jobb och sen ska jag hem och packa för imrgon är en fullspäckad dag, med stads spring och eftermiddags/kvälls jobb. 
Sen på lördag är de ju hemgång. Pappa kommer vid 10--11 tiden ungefär :) 
Fick också höra att jag kanske får mycket mer jobb ä vad jag tänkt. Väldigt mycket mer.. 
Från kl 10 den 23 dec till kl 12 den 25.. och emellan det jobbet ska jag också vara på Udden den 24 mellan 16-21. Det blir dygns jobb med sovande jour om jag har riktigt tur.Hållr verkligen tummarna för det.   



Läste Aftonbladet på Internet idag, Det finns så otroligt många konstiga männskor..
Här en av alla skumma nyheter jag hittade:

Hitler, 3, får ingen tårta...
Butik vägrade skriva pojkens namn på tårta. Adolfs pappa: Det är orättvist.
Kolla in denna film  där pojken pappa säger sitt. Vad tycker ni? Verkar inte pappan väldigt egoistiskt och skum som gjort så mot sina barn? Han verar verkligen tro att det inte kommer ge några konsekvenser :S


Nu ska jag grejja.
Ha de bra

Förbluffande

Hela min värld skakdes igår när jag fick höra den andra versionen.
Jag tycker om att läsa, och några av mina favorit böcker har varit Gömda och Asyl av Liza Marklund. Även dom böcker som Mia skrivit själv också, Mias systrar, Mias Hemlighet och Mias Dotter Emma.
Jag har lust läst böckerna och verkligen kännt stor empati för dom som varit drabbade.
Igår fick jag alltså höra att de tydligen inte ska vara sant, Gömda och Asyl kan vara till stor del påhittade :S
Kan det stämma? Jag blev fundersam..

Se ett intressant film klipp här, en intervju av författaren till den nya boken (som ska avslja sanningen) Monika Antonssom.  

   Läs också   hennes Blogg



Ja jag tog iaf och beställde den boken som förmodlingen ska krossa hela min bild av allt som hänt Mia och hennes familj. Beställde på cdon.com där det även halkade neren eller annan överraskning till Johan.

Den här klänningen hittade jag på Indiska och det blir en eventuell stass att ha på juldagen.. Kanske.. ?



Idag har jag jul städat (för tredje gången) här hemma. Ska ner och nboka tvätt tid nu...

Ha de bra


Helgen som varit..

Fredagen blev inte som jag tänkt mig. Fick inte dom immars jobb som jag trodde jag skull få så det blev Idol hos Emma och Peter istället.
Lördagen ringde pappa =) Han var på väg till stckholm och undrade om vi ville hänga med ut och äta för han tänkte stanna till i Gävle. Det gjorde vi så kart. Raggade runt och visade Bocken i vanlig ordning också =)
På eftermiddagen gick vi på stan med Eric och Henke. Kul att komma ut lite. Varken jag är Johan är på stansärskilltofta och det är ju faktiskt fint ute nu.. Adventspynt och så. På ördagskvällen stid Brynjan jobb på shemat och det blev en rolig kväll faktiskt. Inte såmånga ungdommar (det var ju lucia) men det var kul ändå.
Söndag morgon jobb, söndag eftermiddag sömn, söndag kväll jobb.
Och idag är det en fixar dag igen.. =) Ska pyssla lite med inbjudningarna (Som är klara nu) =) Och så ska jag följa Emma till Sjukhuset. Kvällen kommer förmodligen bli som en filbunke, lugn. Jag är fortfarande inte frisk från förskyldningen och det är väldigt irriterande. Men förhoppningsvis släpper den snart.


Johan och Pappa.

Nu ska det grejjas igen
(9 dagar kvar till Julafton)


Personalfest



Gårdagen var helt fantastisk. Gick på möte kl17, det var inte riktigt det roligaste men ändå skönt att rensa luften ibland.
Sen åkte vi idare till Sätra till en Libanesisk restaurang med aktiviteter. Först fick vi förätter. Mycket summa saker men ganska kul. Sen blev det curling och Mini golf. Sen gick vi till bords igen och fick varmrätten, grillat kött med potatis.
Efter det blev det Bowling SOM JAG VANN :) och det var det roligaste. Sen blev det efterrätt som var någon väldigt mystiskt friterad sak (som jag valde bort) och glass. Så i det stora hela tog middagen 5 timmar, men jag tyckte det var et smart upplägg, roligt och annorlunda.  Vid kvart i tolv åkte jag hem med Lotta. Johan slumrade när jag kom hem och det händer alltför sällan att han sover före mig :P Så det var också roligt.

Idag ska jag jobba. På en finsktalande avdelning. Det kan bli spännande.
Men kul med lite jobb. Fick delad tur på söndag och nått pass till veckan..



Middagen


Bossen håller tal



Malin grubblar


Niklas Curlar


Ullis och Rickard


Under kvällen fick vi även veta att Modo vunnit öer Brynäs vilket bara uppskattades av mig


Malin och Lotta


Bowling.


Nu är det (jag vet inte vilken dag i rad) som jag vaknar klockan 15.30. Prick 15.30 för det just den tiden som plogbilen kommer. Ganska dum tid tycker då den låter som en ångvält och verkligen irritera folk.. Knasigt..

Nu ska jag lunscha sen ska jag grejja och gå på jobb.
Ha de bra

Gafflar vart är ni?

Då var det torsdag igen.
Har grejjat på i vanlig ordning.

Nattens sömn har varit kass. Både Jag och Johan har sovit jätte dåligt! Bara vridit och vänt.. Usch!
Jag har nyss kokat ihop lite lunch och mat till Johan senare. Själv ska jag iväg på personal fest :) Jag ser fram emot det super mycket! Ska bli kul!

Hur kommer det sig att vi bara har en Gaffel i hemmet?
Förmodligen ligger varenda en på Gävle Rör Teams Firma.!?!?!?!?
För ALLA utom en enda är borta iaf :P
Imorgon ska jag ner på stan och göra en runda. Höra mig för.

Nu ska jag grejja.
Ha de bra



Onsdag 081012

Då har denna dag passerat också. Vi har ia varit och kollat in lokalen vi har bokat och den var helt suverän. Stor lokal, bord, stolar, musik anläggning, kök md allt tillgängligt och ja, allt var verkligen perfekt. Kändes så bra.
V har dessutom tillgång till lokalen redan på förmiddagen på lördagen så jag och Emma hinner dekorerar, duka, och allt som behövs, och dessutom piffa ordning oss själva. =) Perfekt. Nu ser jag verkligen fram emot detta. Jag hoppas det blir lyckat. Inbjudan är klar med ska tryckas =) Så ännu dröjer det en stund.

Sen har vi sett bonde söker fru.. Hha..det är så sjukt roligt.
Jag har kommit på att apoteket är en svin DYR affär =) det man verkligen inte tror ska kosta något kostar skjortan.. Ett exempel är Salva mot ändtarmsbesvär, 299:-  Haha.. det kostar att ligga på topp tydligen.
Fick nöja mig med en hudlotion som jag varkligen fattat tycke för.

Sitter och sneglar på Nobel middagen och alla vackra klänningar. Helt otrolgt vad vackra dom är.
Men i övrigt ser dom ut att ha ganska tråkigt.

Nu ska jag sova och ladda batterierna inför imorgon!
Ha de bra


Dagarna hemma.

Då var vi tillbaka i Gävle. Har haft de super bra hemma.
Hann med mycket. Hälsade på Mormor och Ossie två svängar, ungicks med pappa.
Såg på film med Syrran. Bakade med mamma.
Träffade folk och massa mer. Fredagen va lugn, vi uppvakade Melissa och såg Idol hemma hos henne.
Lördagen var vi uppe med Tuppen. Gick till Jessica och Jake och mötte upp truppen.
Sen var det ju det anliga med marknad där jag träffade massa folk ag inte sett på ett tag och Lucia på dagen. Såg Fanny när hon lussade och dansade och det var kul. Dom var super diktiga. Måste säga att jag tror det var det bästa året för dom HÖRES verkligen i kykan och överallt (det brukar det inte göra)
Kvällen bestod av super god Tjädergryta och massa trevligt umgänge, Jag, Johan, Jessica, Dennis, Peter, Malin, Zack, Jessica, Jake och Lovis. (dom små avlägsnade senare) därefter hotellet som bjöd på diverse måste jag säga. Men i sin hel het var det helt underbart att komma hem ett tag =)

På söndagen var det pepparkaksbak med släkten hos mamma, va bakade, målade, lekte och busade. På kvällen bagav vi oss, Tina åkte med ;) hon stannde i Sundsvall.


Lovis och jag målade solar :)  och "o´n"



Fanny sjöng =)



Och sjöng mera, dom var kanon bra.



Pia,Frida och Julia bakde.


Julia gjorde katt pepparkakor.



Jessica, mamma Tim och Sara


Tim var busigast och hade en häftig polisbricka.


Johan var så klart med på bakningen :P


När vi lessnade på bakningen gick vi över till målarfärger =)


Julia och Fanny också.




Söta Mira var också med så klart.


Sara och Mira.

Har inte några mer bilder eftersom jag ängande min fotoenergi åt Jessicas super kamera som jag är SÅÅÅ avundsjuk på. Så dom flesta blder finns i hennes kamera. Dom rooligaste från festen iaf.

Imorgon är det massa fix på schemat och jag blir yr.. Men det ska också bli kul.
Vi ska iaf se över lokalen som vi bokat och se vad den har att erbjuda.
Igår hann jag och Johan med så mycket att jag blev funderdersam på hur allt gick till, vi hann åka till ett ställe utanför stan, handla, laga mat, planera massor, kolla internet.. Ja, vi hann tillochmed sitta i soffan och slappa.
Hur skönt som helst.. Sen fanns det ju kanske saker att göra som vi valde att skjuta på, som att vika tvätt.. =) haha
Ihelgen blir det återigen mys och fix i lägenhet. Vitrin skåpet ska bort och all rat på ballen.

Nu ska jag grejja.
Ha de bra

Juklappstips och feber

Tisdag idag, en tisdag med spöregn, snuva och feber.. Usch. Typiskt att bli sjuk just nu :S Fast då blir det kanske extra skönt att komma hem imorgon. Men det känns jbbigt att jobba ikväll.. Äsch, det går nog bra.
Skulle ha gått ner på stan och lämnat tillbaka en film, men jag väntar tills Johan kommer hem, vem vill gå ut i regn och rusk? Inte jag iaf.

Jag ska skura av golven sen ska jag över till Emma och Hanna och hälsa på dom.






JULKLAPPSTIPS!




Give Hope

Ge bort en god klapp i jul

Give Hope är ett initiativ från Barncancerfonden för att samla in pengar till kampen mot barncancer.

Den grundläggande idén tar avstamp i glädjen att ge. När en person ger till en annan, kan han eller hon med Give Hope-boxen och Give Hope-kuvertet dela sin generositet mellan mottagaren av gåvan och barn som kämpar mot cancer.

Du ger genom att ge.




Ha de bra!


måndag 081201

Då var det måndag igen. Måndagar är alltid lite tråkiga tycker jag.
Idag klev jag upp tidigt. Gick till Carema och listade mig hos en doktor, vilkt jag skulle ha gjort för ett halv år sedan men det har inte blivit av helt enkelt.. Sen gick jag til andra Carema och fick tt nummer som ag ska ringa imorgon angående jobb. Det är ett privat ägt äldreboende så jag håller tummarna.. Har också skickat min månadsredovisning till arbetsförmedling. Känner att det här med jobb kommer lösa sig snart :)

En annan rolig grej är att två av mina favoritbloggar har startat adventskalender så dom har tävlingar där varje dag. Skit kul. I eftermiddag ska jag hämta ut mina tågbiljetter och handla lite papper. =)

Gårdagen var suverän, vi bakade och fixade hela kvällen. Åkte och kollade in Gävles hollywood som peters föräldrar står för =) haha.. Fredde och Hanna var där också och det var super kul!

Nu ska jag packa.
Ha de bra

RSS 2.0