Länka..

Idag vaknade jag tidigt. Skönt.
Tog bilen till Valbo och handlade dom sista julklapparna.. Eller jag har en kvar.
Sen åkte jag hem och donade och hälsade på Emma en sväng..

Snart kommer Lovisa hit och det ska bli suoer kul =)

Efter ett daltane hit och dit har jag nu bestämt mig för att åka hem på onsdag, Johan åker dock fredag men jag behöver komma hem och få tid att hänga lite hemma. Gå igenom diverse lådar och andra saker. Ska bli super skönt. Kanske ta en prommis med hundarna, hälsa på Mormor och släkten.. men framför allt hinna med att vara hemma denna gång för just nu behövs det.. :)

Carro håller på att lära mig att länka så jag gör ett försök här, sen kommerja länka jämt =) Haha
Så hennes blogg kan ni hitta här .. så nu får vi se om det funkar ? Haha

Nä nu ska jag grejja lite innan Lovan kommer = )
Ha de bra

Julklappar, resor och jultomtar

Fredag igen




På Bilden:  Hemma hos oss

Ja, den här veckan gick fort, men delade också med sig av dess besvikelser.. Men men, det gör inte så mycket =)
Idag har jag varit och handlat klädroller åt Johan. Ska köra han till tåget vid halv fem. Igår slog jag in paket till elva på kvällen :) Skit kul.. Men dom blev ock inte så fina. Men vet ni vad? I Julklappspåsen ligger även ett paket TILL mig =) Haha, nyfikenheten skriker, det är från Johan, ett hårt paket, mittemellan stort. Och han hr varit listig också. Han känner mig ganska väl.. Han har märkt julklappspappret så jag omöjligt ska kunna öppna och kyvkika, han har till och med märkt tejpen så det skulle synas direkt om jag skulle varit där och pillat.. Haha.. Men som sagt Nyfikenheten skriker.
Nu är det snart klart med julisarna och jag längtar tills jag får ta med mig julklapspåsen hem..


Ikväll blir det god middag och Idol.
Mina bossar på fritidsgården är  i San Salvador och jag fördriver tiden med att läsa om deras aventyr därborta i samarbete med organisationen Unga Örnar. Dom verkar ha de toppen bra och jag är inte ett dugg avundsjuk ;) Haha
Ingrid och Patrik är i Thailand nu, 7 veckor framåt, =) pappa ska på semester i Finland och här sitter vi i vinter kylan och vardagen.. Men jag är som sagt inte ett dugg avundsjuk ;)
Okej, lite avundjuk men inte missundsam :P

Jag hör ringsignalernas frånvaro!
Nu ska jag grejja.
Ha de bra

Julpynt och ny tävling.

Förmiddagen var givade. Klev upp i tid. Åkte iväg på Krauta och Dollar Store.. Hem igen och drog igång julstädningen så nu är det rent från golv till tak. Har bytt till julgardiner i det stora fönstert och lagt fram ån julduk och diverse. Blir ganska lite pynt eftersom jag är ädd att lägenheten ska lika nått Jippo under jul I hollywood då det är så litet här.. =) Men lite här är alldeles lagomt. Julduken som jag köpte i Övik på Indiska när jag var hos Ronja är jag mest nöjd med. Älskr den röda färgen som är just den vinröda färg som jag en gång skulle måla i mitt rum, men som var en helt annan färg på min vägg än jag föreställt mig.. Och herregud som det såg ut.. Haha.. Men det var roligt att måla och få välja själv iaf, nu har jag färgen här ien duk istället =)  Bara en jultallrik med frukt på gö susen på köksbänken.. Just nå mer julpynt blir det inte. Vi ska ju inte heller vara här över jul. Johan ska till hans syster och Jag åker hem. Men jag ska till svärfar senare och hämta avdventsstakar som vi kan ha i fönstren också..



Gräsligt, eller vad tycker ni?


Blev lite ledsen idag nä jag inte fick så mycket jobb hemma över jul. Julafton och ett pass till :S Men det kanske dyker upp mera.. ?  ar iaf nekat jobbpassen jag fått här, hade ändå inte tänkt vara här..På julen ska man vara hemma.. Och vet ni vad, jag tänker faktskt vara hemma hela dagen =) Inte flänga runt och så.. Pappa kommer vara i Finland så där blir det julafton när han kommer hem och resten år vi väl se hur det blir med.. Men jag tänker iaf vara hemma i lungnan ro tills jobbet börjar =) Fast jag brukar tycka om att hälsa på Janne och Pia (min moster) en sväng. Tro om dom ska fira hemma eller borta?

Imorgon ska jag laga en laktosfri trerätters middag :S Shit pommes, det kan bli svårt.. =) Har dock en sås som innehåller lite laktos, men Emma är inte jätte allerigisk så det ska nog gå bra ändå.. Har bestämt att om jag skulle vinna dom där smyckena ska jag ge dom till henne, hon har faktiskt varit en av anledningarna till att jag trivs så bra i Gävle som jag gör =) och hon och Peter har jälpt oss mycket med diverse saker så jag skull vilja visa lite uppskattning för det.. Det vore på tiden. Hennes bil var föresten super frän =) 

Här i Gävle smälter snön bort just nu.. Johan ringde för ett tag sen och han har fixat en annan kille sm ska hjälpa oss med strömmen eftersom den första elektikern har sagt isnart två manader "jag kommer till helgen" bla bla bla.. Han dyker aldrig upp.. Varför inte bara säga att man inte har tid? Men nu skulle Mange komma hit och kolla. Skulle vara väldigt skönt att få dt spottsen och lysrampen innan jul.. =) Har ju handlat pnslar på Krauta idag så snart ska det målas dörrfoder :P haha.. varför köpte vi inte bara trät i vitt?   


Ny tävling =)  Via denna länk kan du vara med och tävla om ett jätte fint fårskinn.. =)http://drefseryd.wordpress.com/2008/10/22/tavla-vinn/   Kolla även in butiken som har super fina prsenter och hantverk. http://www.drefseryd.com/shop/    (måste verkligen lära mig hur man skapar riktiga länkar) Sorry.

Nu ska jag ta reda på tvätten
Ha de bra


Fina smycken och spännnde post =)

Allt och inget. Jag ser verkligen tjusningen i all snö men inte när det kommer till bilen, datumparkering, ishalka och snöskottning. Fick bokstavligen gräva mig loss från snön två gånger häromdagen när jag skulle iväg.. Suck..

Däremot känner jag mig väldigt tillfreds denna årstid =)
Idag har jag varit på röda korset, både här och i Bomhus, letar efter en trälåda.. som jag kan ha mina vykort, brev och diverse i, som minnen.. Har dom för tillfället i en skolåda som snart rasar samman. Men om jag tänkte ta till kreativiteten och göra en personlig låda, måla och grejja om jag bara hittar en, inte för stor och inte för liten.. =)  Hittade ingen idag iaf.

Har även pysslat lite med gips idag =) Skit kul!
Imorgon ska vi åka och hämta våra saker som vi betällt av Sara i jultidningar så då blir det julklappsverkstad efter jobbet.
Ska bli skoj. Fredagen åkerJohan till Upplandväsby så ja blir solokvist hela helgen. Skönt på sitt vis. Emma kommer hit Fredag och på lördag ska jag ut på julklappshandlng, bland annat till Siba ;)  och julpynta/städa här hemma. Ska överraska Johan med en sak när han kommer hem på söndagen =) Tvätt står även på morgondagens schema, huvva!

Söndagen blir mys hos Emma och Peter med Glögg julbak och trevligt sällskap. Ska ta mig en tur och kolla in Emmas nys bil som hon köpt idag också.

Film tips: FELON! väldigt bra. Vi såg den igår.. =) Idag var jag även och handlade papper på bokia, har pysslat ihop lite pynt som ska fram i Januari, (ett tag kvar, jag vet) tycker om att vara ute i tid :) Jag och Emma ska även se över och kanske göra klart inbjudningar.. sen ska vi väl antagligen skriva adresser på alla kuvert och skicka i väg dom :P

Idag när jag kollade posten hade jag fått ett brev från en vän =) En klassis från Tjörn tiden. Det var en nostalgi tripp fån Nicaragua Väldigt roligt! Så jag fick ytterligae insperation och skrev ihop diverse som ska postat imorgon.. Kan inte beskriva hur kul jag tycker det är med personlig post. Det är som en guldklick bland all nnan skit som dimper ner i postfacket.. Tusen tack !

Jag vill också tipsa om en annan inspirerande blogg  Därjagär med i en tävlig    http://yolis.blogg.se/  kolla också på hennes fina scrap prylar hon knåpat ihop!. Hos My, kan ni vara med och tävla om hennes smycken. http://www.mysigt.devote.se/ 

Nu ska jag sova.
ha de bra




FunnyBunny!

Det blev en skit kul kväll!
När Johan kom hem käkade vi och sen blev det slapp i soffan till AFV! Vipps så ringde dörr klockan och där stod min morbror Lelle :P haha.. han slutar aldrig förvåna.. Men han skulle ju så klart på hockeyn så det var bara att svida om och sen sticka iväg på hockey =) Brynäs-Södertälje. Brynäs vann.. 1-0 =) 
Han har nu åkt vidare på sin lilla "tripp" =) och vi sitter och myser.
Måste bara påpeka hur dåligt jag tycker att dansbandskampen är :S får rysningar helt klart! Usch!

Imorgon ska här handlas. Johan har nyss diskat så jag slipper den biten :P Yippikajej!
Tro om denna vecka ska gå lika fort? Hoppas de. Ska fixa med lite pappers pyssel inför festen i Januari också =) Alltid lka roligt! Har dessutom gjort klart den där spergrisen med tapet klister och tidningspapper. Den ligger på tork just nu :P haha.. Min kreatva sida har vaknat till liv. Inte minst av att läsa Jessicas blogg; spunkan.blogg.se Där hon gör allt från att göra om möbler till att dekorera skridskor.. Skit kul!

Nu ska jag sova.
Ha de bra.

Ibland vill man bara stanna upp!


Patrik, Jonas och Ingrid framför brasan i Stugan.

Där vi bland annat spelade spel.


Johan i ett nöt skal.


Roligt!


Johans syster dotter Frida =)


Frida och Födelsedagsbarnet Cicci =)


Olivia.


Johan i "ljuvlig" form


Frida som tog tag i saken och satte dom vuxna i lekar =)

Igår kväll efter att jag städat här hemma gick vi över till Emma och Peter. Det är alltid lika trevligt.
Vi planerade inför festen, sökte upp adresser, gjorde inköpslista och annat skoj.
Sen började sista avsnittet av Ensam mamma söker, så vad ska jag nu sysselsätta söndagskvällarna med ;)
Haha.. Sen bar de iväg till Tina för att hämta minpåse med kläder och skor. Där fick vi höra att det kommit mycket snö i skutskär.. Johan är även väldigt fachierad av väder så vad hände? Jo hanville till skutskär, för att se snön!? :) haha..
Inatt har det varit storm, jag har vaknat av att fönsteren skallrat :S och när jag vaknade har det kommit MYCKET snö =) Så slipper vi åka bort för att se den :P

Idag har jag sovit ganska länge. Behövdes efter en faktskt ganska turbulent helg. Med inslag av diverse.
Ibland blir saker inte alltid som man tänkt sig, då får man tänka om och anpassa sig. Vilket inte är min starkaste sida.
Och främmande saker som är ganska otäcka och jobbiga att hantera kan tära på en ganska mycket. Mer än man tror.
 Men man kan ju hoppas på förändringar till det positiva för det tycker jag om! Ibland vill man bara stanna upp och förända saker som är omöjliga att förändra!

Idag är det golet som står på listan, efter desperate housewife ska här damsugas och skuras.
Slängas blommor (som ja, dött) och städa lite mera.
Johan åker bort nästa helg, till upplandsväsby.
Ska bli nyttigt. Att få sakna varandra. Det behövs ibland.
Så då har jag ensam rätt här hemma. Fredagen kommer Emma hit.
Lördagen ska jag julpynta här hemma, vilket jag längtar till.
På söndagen kommer Johan hem =) Och på eftermiddagen ska vi till Emma och Peter med Hanna och Fredde för att baka och pyssla.. Kanske en nyladdning. Har ganska mycket kvälls pass den här veckan.. Men på onsdag ska jag träffa Lovisa och på Torsdag kommer Morbror Lelle hit och stökar till tillvaron :) Det ska bli roligt! 
Men nu ska jag greja mera!
Ha de bra


söndagen 081123

Fredagen var vi i Patriks stuga, super mysigt. Vid ett när jag och Johan skulle hem var et snö storm, och vi körde max 60 hela vägen hem.. :S men det var kul, vi spelade spel och åt tacos tillsammans, kollade idol.


Igår var vi på 30 års fest. Cicci fyllde =) Det var kul. Bilder kommer sen eftersom jag faktiskt hade med mig kameran igår =)  Ja spenderade hela dagen hos Johans syster och hennes dotter Frida och jag hade scrapbooking =)

Idag knallade jag ner på bibblan vid 11 för se deras utbud och några böker fick jag med mig hem,
Bland annat en bok om Gävle under 1800 talet proppad av gamla bider, vilket Johan tycker r super intrssant (GAMLA BILDER) !? haha jag ser inget nöje i det men vi är ju alla olika :P

Ikväll ska vi över till Emma och Peter och det är dessutom Ensam mamma söker.
Har städat idag ockå, för ovanlighetens skull..


"Jag kör aldrig mer!"
Ha de bra

Hektiska timmar..

Skulle gå och handla när mobilen ringde.. Blev ganska förvånad, och inte minst tveksam om jag skulle svara eller inte!?
Det var någon som har varit en väldig nära vän till mig förut. Någon som jag faktiskt inte sänkt mycket energi nu på slutet. Någon som betytt mycket förut. Men egentligen inte gör det längre. För det var någon som blivit till någon annan. Men kanske förvandlas igen!? Jag svarade iaf. Fick veta mycket jag undrat över. Och vem kunde tro att jag skulle sitta och snacka om allt från banklån till folks mentalitet i olika städer, att jag faktiskt skulle skratta och inte tycka att allt som sagts varit patetiskt? Ett sånt vettigt samtal har jag inte haft med denna någon på flera år. Men hur mycket jag än vill, kan jag inte från komma känslan att jag är skeptiskt. Me det var ändå kul att detta Pucko faktiskt slog en signal!

Nu är jag iaf hemma igen.. Har ringt Johan mest hela dagen känns det som.. Vill som berätta allt som händer med en gång. =) Och idag har det faktiskt hänt mycket på mindre än två timmar :)
Har försökt nå Jonas också men han ligger förmodligen en trappa upp pch snarkar, funderar på att gå upp och våldsgästa men jag vågar inte.. Han är ju ganskalik mig när det gäller sömn :S Haha..

Har lämnat en lapp på Emmas bil så hon kommer tro att det är parkeringsböter :P haha.. Undra om hon fattar at det är jag som skrivit? Nästa helg ska vi till dom på julstök, bak, glögg och mys :) Det ser jag fram emot. Två kommande helger är det mest mys och trevligt sällskap sm gäller :P


Ha de bra


Fredagar.. :)

Hej hej hallå..
Fredagen är här och det är ju dom dagarna mitt liv börjar kan man säga.. !? Hur som helst ser jag fram emot kvällen, som ska spenderas i Ingrid och Oatriks paradis. En stuga mitt i skogen med sjön en bit bort. Det blir spel kväll ser det ut som :P Kul! Imorgon ska vi på tippen med allt rat ute på ballkongen :( Usch..
Reta mig mer och mer å den här datum parkeringen. Igår fick jag flytta bilen och jag hatar att parkera (fick parkera) men mest är det nog latheten som satt sig i mig.. och framförhållningen.. varför inte bara ställa bilen på rätt sida direkt!?
VART TOG MIN PLANERING VÄGEN!?

Igår efter att jag slutat åkte vi till Tina och Rikard, det är alltid skoj. Han är ganska galen Rikard (Johans syters man) Haha.. Dom har dessuto en ny soffa som är som ett sömnmedel :S Blir trött när jag sitter i den. =) Surrade och åt mumsmums.
Sen åkte vi hem och sov. Dagen hittils ar bestått av disk och plock i vanlig ordning. Längtar till nästa vecka när det är lite mer jobb.. Dagarna blir lååånga annars. Är lite avundsjuk på Lina och Ullis som sticker till El Salvador imorgon men jag hoppas dom en roligt och givande resa.

Nu ska jag grejja.
Ha de bra

Hej i mitt vinter land...

""Och jag vet, jag har för lätt för att luras av glädjen.
Där älvorna dansar dit längtar jag jämt.
Och på var sida om huvet står änglar och sjunger
om glädje, om kärlek och om allt som har hänt,
som inte borde ha hänt.
Och ni kanske inte tror, men ni vill va' kloka visa män
å dom älvorna dansar nog aldrig tillsammans igen""

Kanon väder ute idag och jag ska strax gå ner och hänga tvätt. Min favvo syssla.
Kollar på AFV, det är sjukt kula klipp folk skickar in. Igår blev vi bjudna till Patriks stuga på fredag.
Det ska bli kul. Det är det där sommar paadiset som jag visade och skrev om i somras, kan inte misstänka annat än att det är lika fint nu också.. Höstigt.
Jag har glömt att berätt att det var snö hemma, gansk mycket faktiskt :)
När jag och Johan passerade Tynnerås sjöng vi i kör, "Heeej Iiiii Miiitt Viiinter Laaand, nuuu ärrrr jaag hääär"
Haha. vi lyckas alltid fördriva tiden i den totlat ljudlösa bilen annars.. Behöver verkligen en ny stero dit :P
Jag hoppas det är mer snö när vi åker hem nåsta gång.
Har suttit och spaat på Panduro efter pyssel, och gissa om jag blev sugen att beställa, till pyssel dagen =) Men det blir inget av.. Får nöja mig med det ja har och några stämplar och dynor till..

Blir vekligen sugen på att skaffa hund efter varje gång jag varit hem.. Synd att jag inser så fort jag kommer in i lägnheten att inte ens jag får plats egentligen =) Får nöja mig med Molly och Todd där hemma. Kanske får jag låna Fannys hund om hon flyttar hit (Eller till rättvik) det skulle va kul.. Jag skulle åka till henne och hälsa på jämt :P

Nu ska jag ringa farmor!
Ha de bra


Bonde söker fru

Dagen har varit ganska lång.
Jag har satt fart på morsan genom att hon måste hitta ett skyddslock till våran matbereadre, som vi behöver ha hos pysseldagen hos Emma och Peter.. Får se hur det går i jakten på de försvunna skyddslocket ;) 

Har satt igång ett projekt ,papier machier, som i dagarna ska bli en julklapp till en familjemedlem :P
Ett spännande projekt. Har också suttit och skrivit nya CV´n som jag skickat ut också, så nu håller jag tummarna på nytt.

Har pratat med Jessicorna också.. Ser ut att kunna bli en hel Pysselafton framöver, men stämlar och rödfärg :P Dock har vi förflyttat oss från Kvarbacken till Krångvägen.. Eftersom det oftast används pluntor uder dagtid och kvarbacken skulle innebära, nyktrhet eller chafför... Och för att Jessica inte skulle hinna städa :P Men det blir nog kanon bra! 

Pratade med Ronja också.. Som vet saker som jag inte vet.. :P Det gnager på näthinnan! Vad blir min julklapp!? Haha..
Johan är på Jobb och jag ser bonde söker fru. Det är ett rikigt underhållande tv program.

Imorgon ska jag ta tag i tvätten igen :S ett ständigt plågogöra. :) Men när det är gjort känns det ju hemskt bra. På kvällskvisten blir det jobb.. Den här veckan har gått fort. Imorgon är det redan torsdag :)

Vem är gladast?

Nu ska jag grejja.
Ha de bra

Hemma.


Helgen hemma har varit helt toppen. Kändes dock inte rligt att åka tillbaka, jag vet som alltid hur det känns.
När man fått en dos av sina änner och familj är det alltid jobbigt tt lämna allt roligt.
Fast alla har vi ju e vardag på olika håll så det är bara att acceptera, är inte så länge innan vi kommer hem igen.
Vi åkte iaf hem på eftermiddag och vägen var kass så vi var inte hemma förns halv nio..


Hemma möttes jag av Julia, chartrollet som skulle sova hos oss. =)
Sen åkte jag och Johan till Melissa och planerade lördagen, Ronja kom förbi när vi klara :P


På lördags morgonen klev vi upp tidigt och nere möttes jag av Lillasyster Fanny som inte mådde allt för bra.
Hon hade åkt på sviter efter fredags kvällen påhitt :P Men det var ganska kul att kunna se att det finns nån som blir
lika dålig som jag :P


Fick ju spendera lite tid med Todd och Molly också.



Tio på lördagen satte vi igång. Vi tog på Ronja den vackra hatten och skattjakten startade.
(hur kul som helst)



Bolaget var ju en given station :)


Efter varsitt glad champang vid skitbacken åkte vi hem till Ronja där vi blev bjudna på tårta och vanlij bullar =)


Maudan var med också =)


På kvällen bjös det på middags buffé, hur sjukt gott so mhelst! Och festen var igång!


Moa var på plats med gitarren


Kim och Nicko



Vi sjöng sing star för fulla muggar.


Vid tre tiden var det dags att göra kväll.. Men herran va kul vi haft.
Det blev en helg jag sent kommer glömma.

Söndagen var bra den med.. Vi åkte till Jessica B och hälsade på. Jessica och Dennis kom också så vi fikade och surrade bestämde att vi blir på kvarnbacken under Kajsa. Lovs har blivit så stor. Pratar om allt mellan himmel och jord.
Hon bjöd på munkar, sin egen tutte och tillochmed varmkorv hade hon i sitt lilla kök att erbjuda.. Haha

Efter det åkte vi hem igen och vilade en stund innan vi belv bjudna på Rafna av pappa.
När vi väl skulle sätta iväg hem till Gävle igen så gick larmet på bilen och vi fick inte av det så det blev senare än vi tänkt.
Ronja åkte med till solleteå och vi var hemma vid halv tolv..
Det var riktigt skänt att somna! =)

Nu är jag tillbaka här igen, har fått jobb imorgon. Annars ser det tomt ut förutom på torsdag men jag har pratat med PFV och dom vet att jag vill jobba och skulle ringa så fort dom behövde folk.

Ska snart över till Emma och se på Ensam Mamma Söker som jag missade igår.
Sen ska jag hem igen och laga middag. Johan kommer fömodligen somna när han kommer hem för han var super trött igår..

Är så glad att vi åkte hem den här helgen. Det var presic vad iaf jag behövde.
Ska bli skönt att komma hem över jul också när man har lite mer tid.
Det blir stressigt att åka bara över en helg.


Nu ska jag grejja.
Ha de bra!

Dubbel tank!

Äntilgen fredag.
Mn vilken fredag? Minusgrader och regn! Inte direkt något kanon väder att sätta sig i en bil i 40 mil.. Känns ganska nervöst! Men det ska nog gå bra. Det blir ingen cabaré ikväll. Johan skulle försöka sluta vid halv tre, tre.. Alltså är vi inte härifrån förns fyra kanske.. Tråkigt. Men så är de.
Nått som är ännu mer tråkigt var att när jag tankade igår så drogs det två gånger. Bankens fel i systemet!? :S Idioti!
Så nu kommr det ta ett visst atal dagar för mig att få tillbaka dom där pengarna, som jag verklige behövde. Desstom var gubben på OK riktigt sur och bitter! AAA, va arg jag var, men nu är det lite bättre. OK i ramsele med pappa ska hjälpa mig att skynda på att få tillbaka pengarna. Det kan tydigen taen väldans tid innan dom kommer tillbaka...
Vilket påhitt alltså. Var ner till Brynjan och träffade Ullis e sväng. Hon fixade ett skåp till mig.
Igår var det riktigt kul på jobbet. Spelade poker med några kids och pingis en sväng också.. Ganska kul!

Nu ska jag packa klart!
ha de bra


I tid?

Härlig dag. Gjorde enride på stan.. =) Träffade Jonas och Robert på hem vägen :P
Har suttit och pyssat och grejjat inför helgen.. Kommer bli roligt! På söndag ska vi käka med pappsen innan vi åker hem.
Är dock less för att Syrran ska ha cabaré imorgon kväll klockan 18.30 och vi hinner inte hem :( Blev verkligen ledsen när jag hörde det :S Fan.. Hade varit hur kul som helst. Men men, får se hur det blir.. 
 Kvällen kommer hur som helst spenderas med planering.. Oavsett tidpunkten vi kommer hem..
Kamera kommer finnas i högsta hugg ;)

Ikväll står iaf jobb på menyn och jag är taggad.. Är bara tt kort pass på gården så efter det ska jag hem och packa och städa. =) Får se vad som händer mer.. 

Har vikit tvätt i evigheter känns det som, fattar inte varför vi aldrig lär oss att INTE sala ihop tills det inte finns något kva att bära :S Men kanske nästa nästa gång? 

Ska kolla posten. 
Ha de bra.  

Kvällen


Åkte till Harry en sväng innan föreläsningen.

Väl där fick jag nostalgi känslor av att se allt bolivianskt. Kändes också ganska konstigt att lyssna på Jonas och författaren Markus som höll en suverän föreläsning.. Blandade känslor mest men både jag och Johan tyckte det var super bra.. Trots allt tragiskt lyckades han få oss att skratta åt all misär. Han berättade att hans mamma blivit tvungen att stå för den största delen av hans ekonomi under hans tid i San Pedro. Vilket uppskattades till 400 000 kronor. Hans kommentar var med ögat i glimten att "det inte var någon billig språkresa".. Hur som helst så var det väldigt intressant och när Lotta läst boken ska jag ge mig på den igen. Jag rekommenderar igen alla att läsa hans bok "El Choco"


Nu är vi bänkade i soffan och ser Bonde söker fru. Roligt tidsfördriv och bra bortförklaring till varför vi inte viker tvätt, städar och annat tråkigt. Det blir min syssel sätting imorgon efter att ha varit på stan! Imorgon är ingen vanlig dag, för det är Rachas födelsedag, Hurra hurra hurra..  Pratade nyss med mamma också. Hon ska laga min kofta när jag kommer hem.. =)

Lelle (min morbror) ringde häromdagen och han kommer och hälsar på oss i slutet av månaden, vi ska kanske gå på hockey eller nått. Det kan bli kul! Haha


Nu sover Johan och jag ska göra desamma.

Ha de bra



Favorit reklamen, Klockren!


När vinet glöder i de fyllda glasen och

vi börjar bli i gasen, då lossar tungans band.

Vi som gått omkring och varit så blyga

vi slutar upp att smyga, motet kommer efterhand.


Hej, tjo och klackarna i taket!

Nu visar vi helt naket hur modiga vi är.

Inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora?

Så är det med det!


Alla rus i stora famnen och skeppet söker hamnen

och vänskapen är varm.

Livets gåtor blir så uppenbara och dem kan jag förklara

när du vilar på min arm.


Senare när berusningen har lagt sig och

det som jag har sagt dig verkar ganska meningslöst.

Då undrar jag över hur du ser mig,

man för sig och hur man beter sig och då skrattar jag nervöst.


Mitt hjärta har en frusen inneboende med

pajat självförtroende som inte mår så bra.

Hon plockar fram allt det jag gömmer och minns

allt det jag glömmer och säger att hon är jag.


Visning

Gårdagen var bra!
Åkte tidigt till Harry som bytte till vinterdäck på bilen, bra att få det gjort innan vi åker =) Sen på kvantum och handlade, för att sen hälsa på Emma, kul kul... Vi surrade i eviheter och jag fick se förra avsnittet av Bonde söker fru som dom spelat in. Sen gic ja hem och duchade och fixade lite. Klockan 19 åkte jag och Johan på en visning av en lägenhet. Det var dessvärre inget som tilltalde oss då väggarna var slitna, köket litet, (ett rum vr svart målat med en vit döskalle på). Kanske var det deras inredning också som skrämde oss men det var ändå inte bra, lång och jätte smal balkong iof inglasat. Stort sov rum och vardagsum och rätt fint badrum (MED NYTT BADKAR) men varken tvätt eller diskmaskin som sagt. Inget för oss.
Fick rysningar redan i trappuppgången. Vi möttes av en skit skum tjej med hund, hunde hoppade på Johan och hon bara stod där.. A, det var väldigt skumt. Inget ställe vi vill bo på, men det är kul att titta ändå. Ska gå in nu medans jag kommer ihåg och tacka nej till lägenheten.

När det var klart åkte vi till Emma och Peter som bjöd på en tre rätters middag. Super gott och roligt.
Vi planerade festen lite mer ingående då det känns som att tiden går alldele för fort.. Men nu börjar det ta fart.
Idag har jag tvättat hela dagen.. Mattor, jackor och allt möjligt som behövde sig en tvätt!
Pappa ringde och berättade att farmors operation gått bra. Skönt att höra.

Ikväll ska jag och Johan på föreläsning med Jonas Andersson, han som suttit i färngelse i Bolivia för att ha försökt smugglat in droger till Sverige. En bok som han skrivit rekomenderar jag alla att läsa "El Choco".. den får en att inse hur sjukt bra sveriges brottslingar har det och hur tufft det kan vara i andra länder! Det ska bli jätte intressant att lyssna på vad han har att berätta.. Sen sk vi väl hem och vika tvätt och packa lite..

Nu måste jag diska. Imorgon blir det jobb!
Ha de bra

Jag längtar.....

Söndag.. Igen =)
Dagen har varit ganska låååång faktiskt. Sov ganska länge.. Vilket var härligt.
Åkte och handlade tårta som vi bjöd Harry på (Johans pappa) och jag hade så klart med mig mina hembakta kubb =) haha.. Sen blev det stressigt eftersom vi skulle iväg på fotboll. Gif´s sista match denna säsong.. Roligt.
Två av spelarna skulle sluta som blev avtackade i klacken där Johan gick lös för fulla muggar.. Tyckte det var roligt att se, ända tills spelarna tog av sig strumporna... och gav dom till "fansen"   Vidrigt!!! usch.. vem vill ha ett par svettiga fotbollsstrumpor..!???!!!??
Hur som helst så förlorade Gävle.. Men som sagt, det var kul ändå..
Hemma igen och drabblar. Har rakat áv Johan håret igen! =) Alltid lika roligt när jag säger att jag är klar och han går till spegeln och ser massa toffsar =) hahaha underbara skratt!

Imorgon ska jag hämta Emmy (en gammal klassis från Tjörn tiden) vid gävle bro. Vet ej ännu vad vi ska hitta på, men jag har några ärenden på stan som vi kanske skulle kunna hinna med =) Ska också gå över till Emma och fråga om jag får låna hennes jacka och en Party hatt till kommande helg. =) Gitar Hero och SingStar på storgatan 48! Längtar som en häst efter sitt hö på att få anlända Ramsele =) Hinner dock inte mer än innan för dörren då vi måste vidare till Littan för att smida järnen! :) Hade dessutom fått in pengar på mitt konto  !? Skrattade så magen vred sig! Grubblade mig förgäves på vem avsändaren var för några sekunder "Erotiska leksaker" hette kontot !? What! jag vågade inte ens tänka på vad det kunde handla om.. Tills det plötsligt slog mig att det bara finns en som skulle kalla sig så.. =) Littan så klart! Haha...

Måste ordna tvätt tid snarast! Börjar blir mycket tvätt och det är så trist! På tisdag ska med Bilen till harry för vi ska byta till vinter däck! Kan bli spännande.. Jag ska dessutom, städa denna varesle som börjar likna en sop påse... :S
Nu ska jag grejja.
Ha de bra

Frånvaro!

Känner att bilder lyser med frånvaro här.. Men då våran kamera inte fungerar som vi vill och jag mest bara suktar efter en system digitalamera ligger det på is :P Men jag ska skärpa mig.

Idag har jag varit på stan och kikat. Johan hade hyrt filmigår kväll när jag slutat jobbat. Iam legend. Men Will Smith. Helt ok för att vara en sån där (overklg) som jag egentligen inte gillar..

Har stor städat idag med. Och anmält mig till en kurs i meditation.. Ser fram emot start!
Surrat med Melitta om näst kommande helg som vi till min förtjusan ska spendera i Ramsele, Nästa hem visit blir kajsa kavat.  6 december. Det ska också bli supr mysigt! Hinner förmodligen inte med så mycket nästa helg då hela dagen (nästan) går åt att smida planer och umgås med vänner som är hemma för att fira Ronja =) Ska bli stört kul!

Mitt mål till jul ser ljust ut just nu iaf, önskar jag knäppt en "före och efter" bild som jag kunnat visa senare. Är en lite julklapp till mamma så jag kandessvärre inte avslöja något här och nu =)
Denna helg blir lugn som en fil bunke också =) jobb ikväll, ska snart börja med käk.
Lax står på menyn denna lördags kväll.. Har även fått öronen för ett band, Hoffmaestro. Tips av Ronja, super bra musik som spelas konstant imin mp3 just nu !

Imorgon har vi inget planerat och det är som ljuv musik i mina öron också.. att en dag kan gå förbi utan massa måsten.
i åker förmodligen till graven en sväng och till Johans pappa eftersom det är farsdag imorgon.

Har ringt min farmor idag också som ska opereras nu i veckan. Jag hoppas verkligen att allt går som det ska!!

Nu ska jag sätta på pären!
Och planera lite mera inför helgen!
Ha de bra..

Fritidsledarträffen..

..var enligt mig en succé! Jag hade roligt. Vi blev indelade i grupper och hade jakt på stan, samlades i parkerings huset för att dicka glögg och äta pepparkakor, sen begav vi oss mot HeartBreak där vi alla blev bjudna på middag. Det var roligt, det var många där och det är alltid roligt med nya kontakter. Lyckades hitta en DJ till Johan och Peters fest, han kunde dessutom spela gratis för ett par öl :) och hade utrustingen och allt.. Då kan vi isf lägga mer pengar på trubaduren. Träffade också en gammal medlem från MoraTräsk och upptäckte att dom flesta fritidsledare runt mig har ett musikaliskt intresse, vilket alltid är roligt.
På grund av omständigheter gick jag hem redan klockan nio och skippade Quizen. Hälften hade redan gått så det gjorde no inte så mycket. Fick byta pass med snälla Malin också så jag jobbar för henne imorgon och hon för mig den helgen vi åker till Ramsele. (vilket jag längtar till)  Jag och Johan käkade gurka och dipp när jag kom hem men sängen skrek! Och inatt sob jag som en börn :) Härligt! Det innebär att jag är utvilad för ett pass på Sofia! Jobbar med Diana ikväll så det lär blir spanska träning och massa skratt =) Det ser jag fram emot!
Imorgon blir det en slapp lördag hoppas jag på ! Trots att jag är arbetslös känns det som att det är full rulle hela tiden. Men det är ju roligt också.

Känns iaf bra att ha julen planerad. Slipper man grubbla över det, det som är mest jobbigt är att vi har hälften av alla julklappar kvar att köpa. Men det löser sig nog tillslut.

Nu måste jag rusa till jobbet!
Ha de bra

:O)

Idag har jag varit trött mössa. :S Sov uruselt inatt.. därav klev jag inte upp ur sängen förns klockan12, vilket i sin tur gör mig sjukt stressad. Hade en kass kväll på jobbet igår.. Var allmänt fumlig och fick göra dubbel jobb mest hela tiden för jag var så ofocuserad :( Johan hade städat undan när jag kom hem vilket var en lycka. Vi käkade och la oss för att sova..

När jag vaknae idag hade jag fått ett ljuvligt sms, undrar om det ligger allvar bakom det? Svarade iaf inte, får se om det dimper ner något mer!? ;)

Ska börja göra mig iordning ör fritidsledar träffen :) Känns verkligen som att det ligger precis i tiden, behöver ett par goda skratt just nu! Jag inbillar mig att jag kommer skälla som en hund på stortorget ikväll!? ;) Får se om jag har rätt.

Efter det ska jag hem och SOVA! Imorgon är det jobb igen, sen jag fram emot en helg med Johan, kanske bjuder den här helgen på åtminstånde en timme eller två ledighet!? Förra helgen var det fullt ös hela tiden.. Men de är skönt att lägenheten blir mer och mer klar.

Nu ska jag grejja!
Ha de bra

Bombnedslag

Då kvällen igår inte blev som tänkt =)  Det tog allt för lång tid att fixa köket, och dessutom har det kommit vatten under diskbänken Johan gav upp vid halv elva (vilket är förståeligt då han jobbat konstant sen07 på morgonen)! Så nu ser det ut som ett bombnedslag här hemma :P Lådor, verktyg och spån överallt... Ska ta ag i det när jag slutat jobet och Johan förmodligen skruvat färdigt =)

Idag sov jag tills jag blev väckt av telefonen, tog bilen till banken och satte in pengar..
Hemma igen och käkar sallad. Skulle aktiskt kunna tänka mig att börja jobba redan nu, blir nervös av röran här hemma.
Missar j bonde söker fru ikväll ;/ haha. men som tur är hr vi världen bästa grannar som spelar in det.

Nu ska jag hoppa in i duschen!
Ha de bra

Drömmar och då tid.

Tänk va synd det är om människor som lever kvar i då tiden som bara drömmer och fantiserar och inget går framåt?
Sånna som fastnat och inte vill inse att livet går vidare, varje sekund!? Dom som inte riktigt tar vara på möjligheterna!
"Hur konstigt kan man må"!? Ja jag har lyssnat på Winnerbäck!

Dagen har varit kanon. Vi köpte en inbyggnas micro på Siba.
Jag följde med Emma hem och vi bakade kubb och snickers kakor =) Mysigt!
Gick hem och grejjade med en bok ;) Sen kom Johan och David hem för han skulle hjäpa oss med foder och lister till dörrarna :P Vilket är klart nu. Micron ä även inkopplad och nu håller Johan på att skruva hop köksskåpen till hans förbannelse.. Haha..  Men det tar sig och det känns super bra! Verkligen!

Ska hjälpa till lite!
Pussochhej

Härliga under..

Haha.. ja igår fick jag en demonastration av herbalife produkter av en kvinna som kom hem hit.
Måttligt dyra prylar så jag blev anti.. eller? Aja..
Sen åkte jag med Peter och Emma för att se hockeyn hos hans pappa. Johan jobbade till 23.
Idag fick jag ett sms av pappsen där han skrev att jag kunde åka hem till Ramsele med honom den 19 dec, då slapp jag tåg, buss och dom irriterande kommunikationerna hem :S och dessutom åker jag ju gratis nu.
Ringde där efter hem till mitt gamla jobb och sa att jag kunde jobba hur mycket dom ville förutom annandagen =) Dom blev väldigt glada som det hördes. Så nu kan jag vara hemma och samtidigt inte ha dåligt samvete och dessuto blir det mycket mer pengar i Januari =)

Idag ska jag följa Emma till valobo och fara på kvantum och handla, tvätt tid ikväll.. :S
Iorgon blev det jobb, fredag med =) Skönt! Ser pengarna som kommer in till julhelgen :P
Torsdag ska bli en spännande kväll. Fritidsledar träff =) Vi ska äta tillsammans, 43 st anmälda =)
Och leka som det verkar jag har tydligen redan samat in ett poäng till mitt lag utan att ens veta hur :P haha..
Känns suer skönt med lägenheten. Ska ringa om en visning idag också.. på erbudandet vi fått..

Nu ska jag plocka ögonbrynen!
Puss hej!

Super helg!

De har varit en super helg denna helg!
Fredagen bestod av mys. Peter och Emma kom över på middag, jag bkjöd på samma mat som Ronja och Andreas bjöd oss på i Övik och det gick hem =) Super kul. Henke tittade förbi och vi såg Idol. =)
Blev en ganska tidig kväll.
Lördagen bestod av mycket behövade saker. Vi mötte Anders och Carro på Krauta 11, sen sattes det igång =)
Jag målade taket i badrummet, grabbarna la golv och fick upp den (SNYGGA) balken i köket/vardagsrummet/sovrummet ;) och nu är det ärligt inte så super mycket kvar att fixa. =) Det känns underbart.
Vi har fått erbjudande på en ny lägenhet, som vi inte kommer kunna tacka ja till men vi ska på visning så mn har lite att "jämföra" med, osv. På lördagskvällen åkte vi till Johans mammas grav och detvar fint!
Sen tog vi en prommis ner till stan, hyrde en film (21) ganska bra. Sen somnde vi.
Idag rensade vi garderoberna så vi har två stora påsar som ska skänkas till UFF =) och sen har jag jobbat till 21.
Väl hemma visade jag Johan hur hans internet bank fungerade, det roligaste var att hans uttryck nu var "Fy, fan va simpelt och roligt" och för ett tag sen lät det mer "aaa, men det är bra via posten också" Haha, jag vann! STORT!

Fick även stoltsera med min nya modo halsduk igår =)

Ha de bra!
Puss och Kram

RSS 2.0