Kopparskrot

Efter en sju hejdarns lång promenad gjorde jag mig en lunch som bestod av pytte panna. Sen satte jag mig ner för att pyssla ihop några saker inför festen men min kreativitet dog lika fort, och då är det lika bra att vänta tills den kommer tillbaka. Men vart tog solen vägen, vidtio i morse var det jätte fint solsken och efter jag varit ute en stund bara så försvann den :S aja.. 

Kollade posten och där låg ett paket :) Tycker verkligen om att få post. Personlig post. 
Det var en bok :) En bok som jag lånade på bibblan innan jul, men det blev inte läst något i den och sen var jag tvungen att lämna tillbaka den.. Men nu har jag fått den av Jessica, i eget exemplar :) Tusen tack. 
Fick ett super fint scrappat kort, foton på Lovis och ett brev.. Det är sånt som värmer en trist dag när man känner sig lite ensam och misslyckad ;) 

Jag är verkligen trött på att vara arbetslös, känns som mitt liv har fått rutiner som jag hatar. Men jag vet heller inte vad mer jag kan göra för att förändra situationen, jag ärtrogen arbetsförmedligen och sköker alla jobb som är möjliga !?  
Hoppas på en vändning snart!

Fick även ett sms om kopparskrot idag och jag trodde inte att något som skulle ha med kopparskrot någonsin skulle kunna få mig så glad som blev heller :P haha.. 
Mamma ringde en sväng :) Dom hade full snöstorm hemma igår. Syrran ringde igår också och frågade om jag hade fått med fel vante hit, det är konstigt hur allt som har med vantar och mössar att göra bara kan förvinna. Jag lyckades tapa bort mina nya skinn vantar tre gånger hemma i ramsele, och när jag skulle åka tillbaka hit igen så var dom borta igen, likaså min mössa :S förstår inte.. samma med strumpor, jag oftast bara en av varje kvar efter jag har tvättat. Ett mysterium.
Jonas var hit igår, han käkade gröt, och vi kollade lite på skoterkort. Total ointressant för mig men jag vet ju att Johan är sugen att ta det så det var ju som lite kul ändå att kolla upp :) 

Nu sitter jag bara och väntar på att Johan ska klampa in och kaoset drar igång.. Sen blir det brynjan. Ska planera ett sista april läger tillsammans med Lotta :P Kan bli spännande. När jag kommer hem efter det är jag beredd på ett stökigt hem med två hantverkare i full gång.. Jag tycker inte om när man måste såga inne för allt spån är jätte svårt att få bort från govlet, vi fick skura tre gåner sist och då var det ändå inte riktigt rent. Men det är väl dagens Ilands problem antar jag ? 

Imorgon har jag skola på förmiddagen. Peter fyller 30 år och min gymnasiekompis Sandra fyller 22.. hon är någonstans kring mexico nu, på ett kryssningsfartyg som ska ta dom jorden runt. Dock arbetar hon på båten men ändå ;) Vi har pratat om att ses till sommaren och det vore faktiskt roligt. Hon är den ända jag har kontakt med sen gymnasiet.  Och då var det alltid hon som chockade och kom med dom mest knasigaste ideerna, Men det var kul :)

Har pratat med Ronja idag också.. Det är som en befrielse :) haa.. förra gången varade samtalet i en och en halv timme.. Och hade vi lagt manken till hade vi säkert kunna surrat lika länge till men vi hade plikter som kallade ;)

Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0