13 januari

13 Januari var här idag då..
Igår åt vi soppa när Johan kom hem,  jag hade en enorm träningsvärk i vaderna men tvingade mig ut på en promenad ändå :) Det kändes som jag hade tusen saker att göra men inget blev av. Vi åkte till kvantum och handlade sen hem igen.. Somnar ovanligt tidigt på kvällarna.. Men det gör ju inte så mycket. Idag har jag letion igen och det ska bli kul. Efteråt ska jag träffa Linda, en prommis står på schemat igen.

Imorgon ska jag åka ut till Valbo är tanken, handla lite saker inför festen och bara gå runt och kika :)
Emma jobbar så jaglär nog ta en sväng på Gina också.
Känns som helgen kommer farande med storm steg. Skulle vilja hitta på något roligt för Johan, men jag vet som inte vad.. Motivationen är fortfarande inte på topp, men det kanske löser sig..



Lånade bilder av Jessica

Miras Dop :)



Jessica B och Lovis, men borde det inte vara barnet som åker bobben ;) ? Haha



Julia oc Tim i Bagarstugan


Julia bakar pepparkaor



Jag och Johan, juldagen



Jessica och Anders



Tim



Jesscia och Mira



Hoppas n har en bra dag!
Kram

Kommentarer
Postat av: Jessica

Det syns verkligen att Jessica är faster till Mira. De är ju lika varandra! Vad roligt kortet på mig och Lovis var! Hoppas att allt är bra, vi hann ju inte prata ngt i helgen. Jag håller på att fixa en rolig och välbehövlig sak till dig... Det kommer med posten någon dag...:D Vi får höras i veckan, sitter på skolan nu och vi ska ha möte hela kvällen. Imorgon kväll är det föräldramöte, blir en lång vecka det här!

Vi hörs. Kram

2009-01-13 @ 16:18:16
URL: http://spunkan.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hehe, vad roligt det såg ut när det var Jessica som åkte bob och inte Lovis :p Hoppas allt är bra och att vi syns snart. Var ju ett tag sen. Och jag tycker att vi borde hitta på nånting med Tina med =) Kram

2009-01-13 @ 19:22:21
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0