Igår var de fest :)

Lördagkväll var helt OK. Var på brynjan och hade verkligen roligt, spelade trummor med ett gäng grabbar, förberedde charader lekar och skrattade mest hela kvällen. Vi plnerade kommande lördagar som vi ska jobba och det kommer bli kalas kul. Melodifestval jippo, pizza bakning, Bingokväll och sexföreläsnigar. :)
Efter jobbet knallade jag hem. Placerade mig framför datorn och vipps kom Jonas ner, för att gratulera till min kommande roll som mamma, vilket inte är någon hemlighet längre. Han stannade och vi surrade om allt mellan himmel och jord, kom fram till att han egentligen inte var jord för att bo i Sverige bland annat :) haha 
Känns faktiskt roligt att jag har blivi så pass bra vänner med vissa av Johans kompisar. Jonas är verkligen toppen, det går att prata med honom om allt och humor har han också.. Vi kollade påsuper kula filmer på internet och vipps så var klockan 02 och jag skulle hämta Johan, men Jonas var snäll och körde, vilket var tur för det var jätte halt och moddigt :S
Vi plockade upp Sophie och körde hem henne på samma gång. Sen var det bara hem och sova.
Söndagen var en seg dag.. Gorde ingening fram till halv tre, då vi åkte ut til valbo och kikade i affärer. Kollade runt på nödvändheter inne på IKEA men köpte faktiskt ingenting. Inget som föll i smaken igår..
På kvällen var vi bjudna på tårta hos Emma och Peter. Det var hur kul som helst. Hanna, Fredde, Jonas och Anders kom också.. Vi kollade på film från deras roadtrip 2005, ett gäng grabbar kalas fulla i en filkabuss, låter kanske skit tråkigt men det var verkligen hur kul som helst att se, och jag skrattade så tårarna sprutade..






Idag är det möte på schemat, ska träffa en tjej som ska ge mig lite tips kring teater gruppen vi startat och berätta om hur hon har gjort när hon gjort sina uppsättningar av musikaler. Ska bli intressant att höra på.
Efter det ska jag gå och klippa mig *äntligen* och färga håret en sista gång.

Ska göra min iordning nu.
Ha en toppen bra måndag!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska du bli mamma ? :)

2009-01-26 @ 10:38:36
Postat av: Emelie

Grattis Emelie ! va spännande för er :) lycka till med allt. Kramar

2009-01-26 @ 16:15:23
URL: http://emelielindberg.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej hopp!



Det finns en utmärkelse att hämta hos mig!



Vi hörs kram

2009-01-26 @ 19:22:28
URL: http://spunkan.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hej!



Du har en utmärkelse att hämta hos mig :)

2009-01-26 @ 20:09:05
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0