Fin "främmande" ;)

Jocke, Bella, Lowa och Oliver var här igår :)
Vi hade super trevligt och jag tycker så mycket om dessa människor.
Efter middagen drack jag och Bella upp en vinare som hon hade med sig.
Ungarna lekte som galningar hela kvällen, till och med Lowa härdade ut och ville vara vaken. Jag älskar att höra hur Theo alltid skrattar högt när han leker med Oliver.
Efter dom åkt slocknade jag i soffan klockan 23 ;) Att jag inte är 18 längre märks på fler än ett sätt.

Bild/film

När jag vaknade var grabbarna igång redan.
Theo var med Johan överallt, varje steg han tog och var helt överlycklig för att han fick vara med Pappa och jobba, största lyckan var när han fick måla väggen med en miniroller ;)
Annars har dagen rullat på. Johan är på fotboll och fest :/
Jag och Theo har varit i Birsta och ändå haft en rolig dag :)
Vi köpte en tågbana så vi skulle ha något extra kul att leka med när vi är solo. Theo tjuter av lycka och tappar nästan andan när vi ska packa upp den, för det just en sån som är på dagis. Och den har man ju hört talas om.
Jag tröstar med blommor, jag missbrukar tulpaner, men det är SÅÅ fint!
Och så Blixten, äntligen kan vi se blixten igen. Den har ju varit trasig.
Kvällen är räddad.
Jag hoppas Sundsvall förlorade matchen och att det blir strömavbrott i hela stan vid 21.00
;) Bitter? Jag? Nää!!
Imorgon ska vi iaf gå på drakborgen med Oliver och Lowa. Det blir skoj. Eftermiddag går i ångestens tecken, då blir vi solo igen. Men Theo ska ha påsklov i Ramsele medans jag jobbar och Johan är i Gävle på 70 å 30 års kalas. I år blir det blixten påskägg till både Eskil och Theo :) Fick tips av Bella att dom fanns på Dollar så jag smet in där idag.
Jag planerar in en resa till Gävle. Pratade med Carina idag så jag och Theo ska kvarta där. När är inte bestämt, men jag har inte varit dit på evigheter. Vi vill Faster i Bomhus också, kanske får vi träffa Flisan och Neo. Jag ska spåna på datum.
Nu ska jag leka med järnvägen.
Ha en fin kväll.

Vaken tid..

Vaknade 03.40 och har inte kunnat somna om. Jag klev upp. Installerade skrivaren. Tvättade 3 maskiner. Skrev ut biljetten till resan. gjorde iordning frukost och väckte grabbarna. Nu väntar vi på Johan (ovanligt) haha.. Vi ska in och fixa pass och sen till byggmax och handla till rummet.
Theo är helt galen och pratar bara om Oliver hela tiden. :) Att det är flera timmar kvar tills dom ska ses är svårt att förstå :P
Nää nu ska jag stressa på min Sambo så dagen börjar på riktigt.

Vi planerar.

Det har varit en effektiv dag. Verkligen.
Jag har satt data förbud på mig själv under dagarna, och shit vad mycket man hinner med.
Jag är förstörd av Internet, och dessa smartphones, det är min nattliga död. Jag kan vakna och läsa Aftonbladet och sen somna om kl 04, det har gått för långt. Mobilfri natt och datafritt dagtid.
I morse var jag, F och T på skoaffären, där hade dom underhållande tv. Sen handlade jag på Ica.
Släppte av F på skolan.
Och Theo fick sin vilja igenom, leksaksaffären. Han var duktig, köpte ingenting och inte ett knyst om det.
LÅGPRIS? Kom igen, det är ett jävla plast hus, 3999:-??? Det är verkligen inget lågpris i mina ögon.
Jag har som sagt varit effektiv idag, har rivit första lagret av plastgolv och golvlisterna ligger i en hög ute.
Rummet är så gott som "rust vänligt"
Självklart har Theo verktygs lådan i högsta hugg och hjälper till :)
Och så maten. Imorgon kommer Jocke, Bella, Oliver och Lowa hit på middag.
Då jag vet att vi kommer ha fullt upp imorgon med rummet och möte så passade jag på att förbereda i princip allt.
Kycklingen igen som Emma bjöd på, favorit i respis. :)
Ute lek har vi hunnit med.
Sen gjorde jag och Theo glass tills imorgon också. Även den som Emma lärt mig ;)
Medans jag fixar leker Theo ensam och jätte duktigt på sitt rum.
Dessa påskkärringar fick Theo av en vännina till min Farmor. Så vi ska snart ut och plocka ris så vi kan hänga upp dom. Med i brevet var det en blixten bil :)
Min farmor köpte en skrivare, den gick sönder och hon lämnade in den på lagning. Under tiden den var på lagning fick hon för sig att hon skulle köpa en annan. Jag fick hennes kvitto och hon gav mig skrivaren som skulle lagas. När jag skulle hämta den visade det sig att jag inte fick den lagade, jag fick en helt ny :) Just vad jag behöver. Tack för den Farmor.
Överlycklig Kille som varit med present till grannflickan Embla som fyller 3 år idag.
Som sagt, jag får mycker gjort utan datorn på dagen. Den ska väck!
Nu har Johan kommit hem och vi försöker planera upp helgen.
Ha det gott.

Theo vill ha "ute lek" ;)

BB är inte bra för mig. Det är för sent. Visserligen går det kl 18 också, men då har jag sällan tid för tv.
Idag har jag knappt haft ro att andas. Åkte till pappa som fyller år. Jag var lite stressad ändå då jag kände att jag hade sjukt mycket att göra hemma. I surret nämner jag att jag blir stressad av all bråte som är både på gården, i källaren och i garaget. Utan att blinka hjälper Pappa och Fanny till. 3 timmar senare var allt klart och kört på tippen. Underbart. En sten har fallit, så på torsdag ska jag röja lite i garaget.
Jag har dessutom hunnit måla fönster listorna 3 gånger och dörrfodren.
Nu sitter jag med en sån ful hätta på huvudet och väntar på att skölja ur det som förhoppningsvis ska bli slingor (igen) skam den som ger sig.
Imorgon ringer klockan 05. Jag har personalmöte hela dagen vilket alltså också innebär 35 mil i bilen.
Aja, vila får vi göra i graven för här ska fortsättas grejjas. Imorgon kväll tar vi nya tag och jag har lovat Theo ute lek efter dagis, vilket passar ypperligt när man suttit inne en hel dag.
"Jag tycker om människor som missbrukar vänskapen, det är inte riktigt min grej"

Mycket

Tusen bollar i luften.
Bloggen hamnar på sidan. Här hemma rustas det för fullt. Fönster och element är målade, imorgon ger jag mig i kast med dörrfoder.. Roligare har man haft men det är ett måste.
Helgen ska altan skrubban och jag funderar på att muta Johan och be honom tvätta min bil. ;)
Som sagt det händer mycket just nu och mellan andetagen väljer jag bort den här sidan just för stunden.
Imorgon fyller min pappa år så det blir lite kalas.
Onsdag är möte hela dagen.
Torsdag, mer rust. Sen kommer Johan och rust rust rust.. så möte på fredag igen och pass som ska fixas..
Ikväll har jag startat projekt ljushårig igen, men det ser ut att behövas en mängd tid för att få det klart.
Jag håller hastigheten överallt och det där med att man inte tjänar in tid på att köra för fort är så mycket bull shit. Det går ju verkligen as segt på dessa 60,70,80 sträckor.. och dom är inte få längst viksjövägen.. Så uppenbarligen sprar man pengar, men knappast tid.
J kämpar på i Falun, han är dunder förkyld. Hoppas han får sova iaf.
Theo har ret hosta på natten, men det går bra ändå.
Nä, nu ska jag runda av, se klart BB och sova.
Ha de gott.

Vittra

Ett grymt pass. Jag har skrattat som en galning. Jag och min lagkamrat har diskussioner om allt från feminism till bildäck och vi tycker olika om allt men de är sjukt roligt ändå.

Jag saknar Theo å Johan extra mycket. På grund av nått måste jag åka hem imorgon istället för måndag vilket gör att jag hinner träffa J ca 30 minuter iaf.

Jag har städat min bil med en spray som gör att instrument brädan ser som ny ut. Det luktar gott å Tuva har fått en egen plats ;)

Ha en fin kväll!


Off

Jag måste erkänna att jag haft en del motiga dagar, självklart med ljusglimtar men ibland går saker och ting inte sin väg helt enkelt.
Helgen har ju varit bra. På fredagen var vi barnlediga och tog bilen till BiteLine där vi åt Underbart god mat. Jag verkligen älskar räkcoctailen där :P Johans arbetskamrater, Simon, Markus och Oscar kom dit och efter en etund gick vi med Markus vidare till Daltons, ett ställe jag aldrig mer går till. Usch fy och blä..
Trots sovmorgon vaknade jag 07 och kunde inte somna om :/ Theo kom hem från min pappa vid 11 tiden och vi gjorde oss klara för en dag i Örbäck där vi skulle umgås med Emma och hennes familj. Jag var super nyfiken på hennes kille (MAN:) och han var både super trevlig och snygg :) Hela dagen/kvällen var helt grym. God mat, massa skratt, sällskapsspel (jag fattar inte hur det gick till, Jag och Emma var grymma men på nått vis vann grabbarna!?) När vi åkte hem var både jag, Johan och Theo inne i planerna "När kan vi ses igen?"
Lukas och Theo jublade när dom såg varandra igen <3
Soffhäng med Johan :)
Och min favvo Jesper :P Var jag inte bebis sjuk innan så blir jag alltid det av att bara titta på denna glada unge. Helt fantastisk att ett så litet barn kan vara så nöjd och glad som han är!
Vi blev bjudna på sjukt god mat. Önskar verkligen jag hade dom kunskaperna.
Och Emma hade gjort hemgjord glass till allas förtjusning!
Så kom söndagen, Anna och Anders hälsade på, det var trevligt. Kändes som att det var längesedan men vi käkade tjockpannakaka och surrade ikapp ;) Jesper var här också och stannade och höll oss sällskap under BigBrother. Johan åkte tillbaka till Falun. :/
Måndagen var snabbt framme och klockan 06 lämnade jag T på dagis. Mötesdag som var nyttig. Kändes bra när jag fått lättat på hjärtat och åka hem igen. Maud hade dessutom gjort en fantastisk god smörgåstårta som jag passade på att äta innan jag åkte hem..
Så till Hemresan! Djävuls vägen och min påtagliga bitterhet.
Renar till en förbannelse. Jag fick vid ett tillfälle kliva ur bilen och i princip jaga dom från vägen. Idioter till djur och dom får faktiskt skylla sig själva som blir påkörda.
Närmare hem, vid stavre efter ett backkrön dyker dom plötsligt upp och vinkar in mig.. Hej hej farboro blå!
Jag vevar ner rutan och tänker att det är rutin kontroll. Laddar lungorna för att blåsa när han säger "Nu har du kört för fort så jag måste be dig kliva ur bilen och sätta dig med min kollega i bussen" Jag minns inte sist jag skämdes så mycket.. Jag hade kört 82 på 70 sträcka och det kostade mig 2000 kronor. Åkte därifrån och ilskan jag kände mot mig själv har jag inte känt sen jag blev påkommen med att kyvröka när jag var 13 (!) Tack och lov var poliserna jätte trevliga och det gick ganska smärtfritt.. Men ändå, TVÅ TUSEN kronor. Fan. Och min sambos reaktion på detta ska vi inte ens tala om.. Jag gav verkligen skammen ett ansikte just då!
Däremot lättade jag lite när jag kom hem och såg att min lilla syster städat hela huset och dessutom lagade middag till oss. Underbart. Det gav mig läge att mest bara deppa ihop i soffan..
Så till idag. Idag har jag varit till Härnösand på diverse äventyr. Jag har aldrig varit där särskillt mycket, men jag gillar det stället mer och mer. Det är en ganska mysig stad ändå.
När vi kom hem somnade vi och sov i Två timmar så det här kan bli en spännande kväll.
Handlade lite på Ica maxi. Måste tanka passaten och packa klart det sista.
Imorgon åker jag på jobb. 5 dygn. Mamma kommer och är med Theo.
Fick samtal från socialtjänsten idag. Placering på G. Inte ett barn. Två barn. Möte om två veckor.
Spännande som 17.
Skatteverket krånglar och det verkar som att jag är den enda som inte lyckas se vad jag ska få tillbaka. Kanske kan det ge lite glädje?
Ska kliva ur min deppighet och vika tvätten.
Ha en fin kväll.

Sol




Jag mår så bra.

Igår var en grymt bra dag. Jag fick besök av Sandra som kom hit med fika och även och jag bara kunde ses en kort stund känner jag hur jag mår bra av att umgås. Måste prioritera det mera.
Jag hämtade sen Theo på dagis och åkte mit härnösand för att träffa min arbetskamrat och en klient.
Theo busade hela kvällen och jag vilade ;) Vi käkade god mat sen åkte vi hem.
Johan kom hem igår och både jag och Theo var lyriska. Idag har han sovmorgon ;)

Solen skiner och jag har bestämt mig för att vara ute. Jag ska hacka bort is från uppfarten och någon gång under dagen kommer pappa och hämtar Theo som ska sova där inatt. Har en bra helg att se fram emot.
Imorgon ska vi till Örbäck och det ska bli super. Vi har varit så dåliga på att träffa vänner och vi glömmer bort lite hur viktigt det är.

Det är härligt sånna här dagar när livet strålar!


Åhh va jag blir besviken

Hittade detta meddelande på Facebook. Skribenten skriver att försäkringskassans jurister ändrar i dokumenten och sjuka nekas sjukpenning. Jurister och handläggare gör det inte på eget bevåg utan order kommer från högre ort. Hon kallar sig Monica och skriver:

Jag  jobbar på Försäkringskassan och jag har berättat i tidigare inlägg om mina arbetsuppgifter som handläggare. Nästan inga personer har trott på vad jag framfört. ”Det kan inte vara sant” har jag bara fått höra! Nu visar det sig igen att jag tyvärr hade rätt.

Jag har berättat om att mina chefer tvingat mig att konsekvent neka sjukpenning och sjukersättning. Mina chefer vet att sjuka oftast inte orkar överklaga. Jag uppmanar ALLA som får avslag att överklaga till domstol. Begär att få ut samtliga underlag! Kontrollera om sjukintyg och läkarutlåtande har ändrats ! Jag vet att det är fler av försäkringskassans jurister och handläggare som ändrar i tex läkarutlåtande för att avslag ska kunna motiveras. Hur sjukt är inte det?! En jurist ska man kunna lita på, om det förtroendet försvinner vad har vi då kvar?! Juristerna och handläggare gör INTE detta på eget bevåg utan order kommer från högre ort.

Jag har framfört mina synpunkter om denna oestiska hantering till Sture Hjalmarsson i försäkringskassans ledning, men han har ännu inte svarat trots flera påstötningar under 2 år. Adriana Lender har försökt under 1 år göra sig av med mig med motivering arbetsbrist. Tyvärr så gick inte den luringen tack vare hjälp från facket.

Om Ni sjuka ska få en rättvis och korrekt bedömning måste ledartrojkan hos oss på försäkringskassan bytas ut. Vi behöver också en regering som är mer lyhörd och inte behandlar de sjuka som ohyra. Jag mår jättedåligt på jobbet som jag tvingas utföra. Jag har jobbat på försäkringskassan i över 30 år. Tidigare var jag mycket stolt att jobba här, nu skäms jag jättemycket !

Jag har sökt flera andra jobb men eftersom jag är över 60 år vill ingen anställa mig. Många unga personer har redan lämnat försäkringskassan i protest. Hur långt ska det behöva gå innan denna skuta sjunker till botten. Jag ser med glädje fram emot ett regeringsbyte. Jag tror det är den enda vägen till storstädning av vårt nuvarande inhumana och sjuka sjukförsäkringssystem genomdrivet av moderaterna.

Obs jag heter självklart inte Monica (påhittat namn för att slippa repressalier och hämndaktioner från min arbetsgivare) . Jag har inspelade samtal med mina chefer på försäkringskassan som vem som helst kan få lyssna till. Där framkommer det tydligt att de vill att jag ska neka våra ”kunder” ersättning på ett väldigt elakt och utstuderat sätt.

Man kanske då blir lite mer ödmjuk och fundersam vad som egentligen sker i det dolda på försäkringskassan när man lyssnat på inspelningarna. Personer på försäkringskassan som vill lyssna är välkommna. Vi kan träffas på Försäkringskassan, Klara Västra Kyrkogata 11 ”Uggleborg” Rum 30. Skriv ditt direktnr 010- eller mailadress i ett svarsinlägg så kontaktar jag dig om dag och plats.

Fler från ledningen är också välkomna att komma och lyssna. Jag hoppas att detta kan leda till ett bättre arbetsklimat för mig om mina kollegor. Samt ett stopp på vår dolda agenda. Jag blir väl avskedad som illojal men den risken är jag nu beredd att ta.

Om Ni på press och media vill ta del av mina inspelningar så skicka ett meddelande till mig så tar jag kontakt för ett personligt möte. Kram till Er alla

 

 

 

Satan vad förbannad jag blir! Helt vansinnig. Från dag 1 har jag haft problem med fk och nu får det vara nog. Dom är inte kloka i huvudet.


Mysigt.

Det har varit en bra dag idag. Jag och Theo åkte in till stan och gjorde några ärenden och samtidgt plockade vi upp Fanny som följde med hem till oss. Vi var ute en stund, tvättade och städade min bil, det var VERKLIGEN hög tid att göra det. :) Theo skottade snö och vi fick bort en hel del is..
Tuva och Fanny sover här inatt och jag tycker om att ha sällskap. Dessutom har ju då en BB vän :P
Slapp i soffan efter ute tid. Då ringer pappa.
Han ville bjuda på middag :) Vi åkte till Birsta och käkade, på tisdagar har dom hemma kväll så det var ju perfekt, dom har barnfilm på storbildtv och massa leksaker vid restaurangerna. Dessutom var det väldigt trevligt :)
NU SKA DOM DÄR FULA GARDEROBERNA TAS OM HAND!

Stan

Passar på att blogga från mobilen när jag är inne i stan, hemma i skogen fungerar det Inge vidare ;)

Nu åker vi hem, bilen ska tvättas och städas.


Dagarna

Jag o Theo åkte till Ramsele redan på tisdagen.
Vi var med Fanny och Pontus.
Jag började jobba dagen efter och nu är jag åter hemma.
Helt mentalt utmattad, måste verkligen jobba med mina känslor.
Jag straffar mig själv för andras misstag.
Nu ska jag vila. Vara med Theo och ha det gott.

Jobb

Fanny, Pontus, hundarna & Theo har gått ut. Det är lungt och tyst. Jag ska snart åka till jobbet.

Igår somnade jag när jag skulle lägga Theo så jag har sovit ganska länge :p Jag saknar redan trollet :)

Jag har fått bebis besked av en vän också. Nu väntar vi med spänning :)

Ha en fin helg!


Birsta

Efter mitt ryck igår känner jag att jag med gott samvete kan åka till Ramsele redan idag för att slippa åka då tidigt imorgon. Theo har dessutom tjatat som en galning.

Vi är på birsta och ska köpa en nätverkskabel till mamma och ska sen på Ikea för att köpa med en tavla till jobbet där vi fått iordning ett nytt super fint vardagsrum.

Ha de bra.


Härligt!

Tänk att det kan vara så roligt under tiden vi städar :)
Idag fick jag verkligen ett ryck. Vi bestämde oss för att ta bort garderoberna, lägga in nytt golv och annan förvaring i sovrummet. Jag skyndade mig att påbörja projektet då vi har haft disskutioner kring dessa verdervärdigt fula garderober tidigare. Jag var rädd att Johan skulle ändra sig, nu finns ingen återvändo :P
Linneskåpen och våra kläder är nu inflyttade nere.
Vi vädrar i sovrummet, inatt kommer vi sova gott.
Och hela huset är städat. Så skön känsla att med gott samvete och lite ute tid kunna placera sig i soffan för massa mys. Jag grunnar på om jag ska åka till Ramsele redan imorgon, får se hur det känns då? Har lite kvar att pyssla med här hemma.
Ha en fin kväll!

Söndag.


Idag grejjade vi här hemma lite.
Sen åkte vi hem till Jocke och Bella :) Där blev vi bjudna på grillade hambugare ute i solen innan vi gick in och kollade in allt fint dom har fixat irdning i huset. Det började klia i fingrarna så jag började riva garderoberna med en gång jag kom hem ;)



Lowa




Hon hade blivit så stor sen jag träffade henne sist. Hon går och till och med pratar lite :P



Lyckan var stor att få träffa och leka med Oliver.




Härligt väder i gott sällskap.


I övrigt är det mest nedstämt. Johan har åkt. Fan. Ensam i soffan framför BigBrother. Tankar mobilen med Podcasts som jag ska lyssna igenom. Jag har inte bestämt om jag ska ta ledigt i veckan åt Theo eller inte. Han ska till mormor på onsdag och ha lov, men måndag och tisdag återstår att se.. Tycker det är kul att vara hemma lite också.





Manboy

Det är söndag och som vanligt smyger sig söndags ångesten fram. Vi har haft det riktigt bra i helgen..
Nu börjar vi om.. Fan.
Idag ska vi iaf hälsa på Jocke och Bella :) Oliver och Lowa ;) Någon här hemma jublar och vi måste vänta ut tvätten så den hinner torka innan J ska dra.
Vi underhåller med sång så länge, har han inte underbart engelskt uttal?
Haha..
Ha en fin söndag.

Helt super braiga dagar!

Vilka dagar det varit :) I fredags på morgonen kom Jessica, Jessica och Sara hit och vi åkte ganska omgående på himlabadet för att relaxa. Det var hur hätligt som helst. Passade även på att åka rutchkanorna på äventyrsbadet och än finns barnasinnet kvar ;) Vi lunchade och hade det super härligt.
Jag hade tagit med mig en del produkter så vi kunde göra olika behandlingar, vi var som nya människor när vi kom ut ;)
Efter det gick vi på stan. Jag var hur trött som helst, men då min kusin är höggravid och hon verkligen gjorde det bra kände jag att det inte var läge att klaga direkt ;) Hon var den av oss som var piggast :P
Vi gick till sköna under och provade BHar, jag fick av dessa brudar m familjer, Spa, BH och Middag.
Jag hade faktiskt inte så höga förväntningar. Jag och mina bröst har aldrig haft någon bra relation. Den har rättare sagt varit katastrofal, men för första gången fick kunde jag faktiskt säga att dom såg helt ok ut, och dessutom var den Jävligt skön. Underbart roligt va de dessutom :P
Vi åt god middag på BiteLine :)
Efter det åkte vi hem till oss, smaskade lite godis och kollade Big Brother.
TUSEN TUSEN TACK för en helt fantastisk dag tjejer. Jag kan så här i efterhand känna att det var väldigt nödvändigt att hänga med bara vänner :)
Dagen Idag.
Vi åkte till Birsta och strosade. Jag var där mest för att få lyssna på Ulrik Munther om jag ska vara ärlig.
Redan klockan 11 satt det en bunt små brudar framme vid scenen. Jag förstår dom. Hade jag varit 15 skulle jag kanske hängt där själv ;) Men han skulle inte spela förns 14 ;)
Grabbarna väntade tappert med mig ;) Theo fick nya Blixten Brillor.
Och där var han. Jag må va töntig men jag tycker att han är sjukt duktig!
Vi åkte sen hem för att fixa hemma.
Vi var bland annat ute en stund och kollade upp vad som väntar i sommar, det kommer bli hur mycket jobb som helst. Målning dessutom. Hmm
Theo tyckte det var svin roligt att gå på snön, men han tyckte det var ännu roligare att jag inte kunde ;)
Det har varit härliga dagar verkligen.
Jag har haft sån sjuk träningsvärk i armarna idag och kunde inte begripa vad det kunde bero på? Vi hade ju relaxat för fan?
Senare idag skulle jag spätta bort mer is vid ingången och då fick jag svaret. Hahaha
Ikväll har Johan lagat middag. Köttfärsbiffar, potatis och sås. Det var hur gott som helst :)
Just nu sitter vi och kollar melodifestivalen. Jag har inte sett det tidigare i år och blev redan påmind efter 5 minuter varför.. Det är verkligen skit!
Känns som det kan bli en tidig kväll ikväll för min del ;)
Ha de gott.

Ljusare.

Fredag morgon. Jag har sovit som en kratta för det har blåst storm ute inatt.
Jag och Johan lyssnade på P3 dok igår, Estoniakatastrofen, men han hann somna på 15 min :)
Det är skönt att det börjar bli ljust tycker jag. Mycket lättare att ta sig upp på morgonen. Idag skiner solen och klockan är bara 07.31 :P
Bubbelpool utomhus och SPA står på dagens att göra lista.
Morsning korsning!

Ikea

Vi började på Ikea :) Johan och Maud mötte upp, åt lunch och handlade :)
Sen till domen. Den gick igenom :) Dra på trissor. Min Johan kommer bli överlycklig.
Trött kille efter nån timme på Ikea.
Vi åkte till Ica, där hittade Theo sig själv på tv :) As häftigt tyckte han!
När vi kom hem bestämde vi oss för att vara ute.
+13 så vi tog med oss fil och flingor och solade lite :)
Jag hackar bort isen vid ingången, satan va halt det blir.
Nu ska vi kolla bolibompa innan Johan kommer hem <3
Ha en fin kväll

Fest

Theo har sovit med nya lego mack. Dom leker som aldrig förr.
Vi vaknade 07 och då skulle Theo kliva upp och ha fest med Blixten och Mack (dansa till manboy och äta godis)
Han får vänta tills på lördag :)
Jag håller på göra mig klar. Ska flytta bilstolen då vi ska besiktiga Johans bil idag och åka till Ikea.
Ha en fin dag

RSS 2.0