22 år sedan

Imorse vaknade jag (tak och lov) inte med frukost på sängen ;) Utan med ett sjungande yrväder som vanligt =)
Inatt väckte Johan mig, helt sonika och frågade om jag visste vart hans papper till Halebop kortet kunde vara. Vilket jag så klart inte visste. Hans mobil hade stängt av sig, och han kunde inte pin koden (NU HAR KAOSET FÖLJT MED OSS IN I NATTEN OCKSÅ) haha.. imorse åkte han och kom upp lika fort igen och gastade om att pappret låg i bilen ;) och önskade mig en bra dag :P Kunde inte bli en bättre morgon.. :P
Sen ringde han och tvingade upp mig för han ville att jag skulle öppna pappas present =) Vilket var en super fin dikt som han skrivit och att han fixat min avbetalning på telefonen för nästan fyra tusen kronor.. Vilken lättnad. Tanken var att jag skulle batala av den till honom räntefritt men nu slapp jag det, vilken var en sten som föll från hjärtat.
Jag har tagit mig en hel kropps behandling här hemma på order av Emma eftersom jag känt mig som en förslappad säl dom senaste veckorna, men nu är jag som en ny människa =) Underbart. Tack ill Mamma också, för pengarna :) Fick en dunder present av henne förra året som jag aldrig kommer glömma heller.. Undra när jag ska kunna ge dom något som uppskattas lika mycket :) Detta år kanske? ;)

Har gett mig sjutton på en stuga under urkult så jag har terrat campingen hela morgonen! Men inget svar!? Vilken stil.
Även om vi inte kommer kunna åka dit detta år så är det hur lätt som helst att bli av med stugan om vi mot förmodan skulle få en. Och får vi inte en stuga så blir det inget av, för jag tänker inte tälta detta år. Kanske mitt första år utan urkult på 8 år :S Läskigt..  Och första födelsedagen utan prinsesstårta :) Jag har också fått en super fin present av Ronja. En nyckelring med ett super fint "citat" inristat, och en ask med en super fin text på också. Sånt värmer!
Jag tänker kyv starta med fikat idag =) Ska springa ner till posten och skicka dom inbjudningar vi missat :) Sånt som händer..

Vad som händer under dagen får ni veta senare.

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Anita

älskar dig, mamma

2009-01-08 @ 10:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0