Torsdag 22/1

Kanon dag. Har bivit bundis med en i klassen, dock en "äldre dam" men hon är väldans trevlog och säll så vi hangde i cafét idag efter skolan, skoj! Efter det tog jag och gick hem.. Kändes mig genast instängd och gick ut en sväng, frisk luft är aldrig fel. Sen kunde jag vända om hem igen och ta ta i disk och annat stök här hemma..

När Johan slutat blev dt rusch igen, han skulle direkt iväg på "jobb" och jag skulle ju ner på bryjan och jobba.
Nu är den mesta planeringen klar och bara ikväll har 8 st anmält sig till Min oc Malins teater grupp, vi lyckades till och med få med några grabbar. Kul kul! Hoppasverkligen det går vägen och att vi ka jobba ihop med Ibrahima så vi år blanda teater musik och dans :) Vore hur kul som helst. Men det är fktsikt inte lätt att roa "dagen ungdomar" så vi får se till göra något speciellt tror jag för att det ska bli extra kul. Men jag håller tummarna.

Kände mig som en usel människa idag när jag skulle rensa kylen, det var en mat låda där inne med möglig soppa, hur vidrigt som helst och det kändes som att det var dagens droppe, lite soppa men den där soppan retade mig och det retade mig att jag inte sett den tdigare och att inte Johan heller tagit bort den :S Var säkert arg på soppan i en halvtimma och gick ut med enhalv soppåse bara i tron om att jag skulle sluta tänkapå den.. Det gick fort över men det är irriterande att man inte ens ska lyckas hålla kylen ren när man har möjlighet att fixa hemma den mesta tiden av dygnet :)

Men nästa vecka är fullspäckat. Skola, jobb möten, planering, festfix och massa annat. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt som är ner kladdat i kalendern och nästa torsdag är varje minut världefull. Lektion på förmiddagen, en halvtimme efter den slutat ska jag jobba på Sofia, en halvtimme efter att jag slutat därska jag vidare på jobb på bryjan :S hoppas verkligen jag hinner med den dagen :) men det är lite kul med utmaningar också :P 

Lyckades hitta hur man kan se statisktiken på läser idag och jag måste säga att jag är chockad.
Berätta gärna vilka ni är och hur ni hittat hit :) Super kul att se hur diagrammet stiger :P Hade gissat på att det kanske var 10 stycken som läste men jag hade fel :)


Nu ska jag vila lite och vänta på att Johan kommer hem!
ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag läser den varenda dag =)

2009-01-22 @ 22:20:17
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/
Postat av: MammaGerda

I´m all yours! :)

2009-01-23 @ 13:45:00
URL: http://gnuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0