Crazy Day!

Måndag, kära måndag.
Helt färdig efter den här helgen, men verkligen på mer gott humör efter besöket i Oslo, det var väldigt roligt.
Jag visade Johan KarlJohan, AkerBrygge och utelivet där :) Som tur var gillade han stället.
Johanna jobbade till 18 på lördagen så vi fördrev tiden på egen hand, sen gick vi hem och hade förfest. Kul med nytt folk, och dom gamla var sig lik :) Haha...
Vi gick ut på nikolas And Son.. Det var ett skoj ställe, vaknade vid 12 på söndagen av att johanna hoppade ner i sängen ;) haha.. Käkade mat sen åkte vi hem.

Idag har det varit en Crazy Day. Har suttit och böjt 38 olika verb i preteritum, orden bara snurrar i huvudet ;S men ikväll kan jag lova att jag somnar med gott samvete, för nu har jag i prncip pluggat för hela veckan.. Närå..

På torsdag kommer Monica Zak Hit, en författare som har skrivit böcker om gatubarn som jag läst, det ska bli kul att höra hennes berättelser, kanske hon ger insperation till en framtid?
Vi ska även ha en pyssel dag då :) haha, jag ligger ju som vanligt back på kontot så jag ska stöpa ljus och ge bort :) det lär ju vara tanken som räknas ibland.. illa men sant :P
Har köpt två julklappar och det är ju till en och samma person.. men så kan det vara ibland :) Köpte ena idag faktiskt..

A, hur som helst. Nu ska jag hem och röja för det ser ut som en tromb har gått igenom mitt rum, jag ser inte golvet :S

hoppas ni mår bra..

Ses snart? :D Puss

Lycklig

Nu är det 9 skoldagar kvar innan jag får lämna denna plats i Sverige. :) Underbart.
Melissa har blivit mydig :) Roligt. Fick ett vykort av min mormor, hon hade skickat med ett urklipp från Tidningen. Det var roligt att läsa.
Idag ringde Johanna, det var kul. I övermorgon åker vi dit :) Äntligen.
Hon jobbar ifs från tolv till elva på kvällen, men när hon kommer hem kommer festen i kollektivet antagligen vara igång och då är det som det hörs utgång som gäller.. Det ska bli sååå kul. Lalla runt på KarlJohan, käka bislet Kebab och träffa alla vänner där. Kul kul..
Imorgon kväll ska vi dricka vin och äta gott till Idol Finalen, det blir antagligen inte så sent eftersom vi ska åka klockan åtta på lördagmorgon men det brukar ju kunna bli sent ändå :S

Har en svag känsla av att jag kommer få bullar och kakor imorgon kväll.. :D haha.. lustigt.

Ronja, snart ses vi igen :) längtar som en galning. Juldagen i år kommer bli speciell.
Kär, tillsammans med mina bästa vänner och antagligen belåten med julklappar..
Har ganska mycket som måste fixas och förberedas inför resan, men jag lär ju ta en sak i taget :)

Puss på er..


JoHANNA ---> OSLO   snart ses vi.

image45

RSS 2.0