Tid?







Vi har haft problem med internet, men så märks det kanske att jag har två barn och inte ett.. Bloggen hinns inte med på samma sätt som jag önskar. Men men, livet rullar på i en väldig fart hela tiden.

Jag minns inte sist jag skrev så jag lämnar en bildbomb, från nu och då :)






Idag fick Theo en egen skatebord som han önskat. Han stårlade av lycka och då cykelhjälmen är mer farlig än skyddande så fick han ha hockey hjälmen ;) Hade vi inte frakturer innan så har nog sett till att vi får det framöver :/ Men han är duktig!




Idag fyller min Pappa år. Femtiofem bast. :) Han bjöd på trerätters och vi hade super trevligt!




Jag har haft den här sköningen hos mig i tre dagar. Lätt det knäppaste/galnaste hund jag någonsin träffat, men underbar ändå :P


Thilde får åka i sitt delen emellanåt, det gillar hon :)




Allas våran Fanny har varit här och förgyllt min tid <3



Theo visar allt fler spännande sidor och jag misstänker att trotsen kommit som ett brav på posten till barrvägen, attans då han sätter tvärsidan till. Tur att jag är hårdhudad! Man lär sig den hårda vägen eller? ;)



RARINGAR!


Sidsjön har blivit ett favoritställe :)



Lycka är att få sitta och titta när storebror äter frukost på morgonen istället för att sitta på golvet :)


Vi har hängt med grannarna :) Super trevliga och barnen har jätte roligt tillsammans.



Johan fick ett nervsammanbrott i helgen. Jag har aldrig sett mig som en "samlare" men jag har lite svårt att göra mig av med saker. Johan tog tag i saken och hivade tre säckar med kläder till UFF.. Det snurrade i skallen och jag tänkte hela tiden, men tänk om.. tänk om jag behöver det där snart.. Nåja, det finns nog någon som behöver dom mer. Plus att vi fick en renare, rymligare källare.


Theo vaknar allt mer tidigt. Klockan iaf aldrig efter 06, och han är svin pigg. Gäsp.




Ja dagarna rullar på och vi har det bra. Det finns inte mycket att klaga på helt enkelt. Skulle vara tidsbristen då.
Jag har packat åt mig och barnen, städat och bäddat rent. Imorgon ska passaten besiktigas (håll tummarna) efter att ha varit på verkstaden (igen), barnen ska fotas och Johan har några äreden, men när vi är klara åker vi mot en efterlängtad påsk i Ramsele. Det blir tjejsnack hos Jessica B på fredagskvällen.. Middag i Sen på lördagen.. Pimpling.. Samkväm.. och jag tippar på att det blir en fantanstisk helg. Mamma har dessutom beställt hem vårrullar (jag gillar INTE det) men Johan lät bli mätt ;)


Nu borde jag sova. Men jag inväntar Johan för att fixa lite saker innan det blir någon sömn.

Ha de gott. Det ska vi!

Effektiv.

 
 
 
 




Vi börjar dagen med ett ryck. Theo chockerar och väljer kläder själv. Utan bråk. Han klär sig själv. Allt utom hans handskar. 




Innan dagis lekar han i soffan och hans fantasi saknar gränser :) Här bygger han en husvagnscaping, bilbana, kiosk och nått mer som jag inte minns, av ett enda täcke ;) Han kan han! 



Thilde har verkligen chockat idag. Hon har sovit totalt 10 minuter på hela dagen.. Resten av dagen har hon varit nöjd och glad. 



Så nöjd att jag kunnat fixat en massa. Jag har gjort en gratäng, chiliconcarne, köttfärsbiffar och EGEN barn mat! (Ja, Theo fick bara burkmat, tänk vilken dålig mamma) Haha.. 

Så jag har spenderat halva dagen i köket. När vi sen hämtade hem Theo var han sur. Han blev totalt vansinnig när jag sa ifrån då han ville ha Tutten. Han smällde i dörrar och kastade kuudar. Jag kunde bara förmå mig att gapa, inte alls likt honom. Och sen när vi busade så kallade jag honom för Sean Banan och då började han gråta som tusan.. jag skojjade ju bara :/

När det sen var dags för gympa var han glad igen. Men väl där så började han ganska snabbt halt och till slut kunde han inte stödja på foten. Han har haft ont från och till sen vi var i Gävle och han hoppade ner från en soffan och landade snett, sen förra veckan var den nått barn på dagis som råkade hoppa på foten, men jag som tänkt att det ska ge med sig. Men ikväll hade han verkligen ont. Han ville så gärna göra alla hopp och övningar men klarade inte det så imorgon har jag bestämt att vi ska låta doktorn titta på den där foten. 




Klockan 18,58 sov båda barn. Jag sitter i soffan och slappar. Laddar inför morgondagen. Skulle ha jobbat men jag avstyrde det då det blir vila och ev läkarbesök istället. 
Sen ska jag handla hem ingredienser för dom srota barnen kommer och dom vill baka.. Spännande. 




Sen är jag väldigt sugen att plugga lite. Är mest inne på företags ekonomi. 
Skulle nog ge lite skjuts på traven för att fatta hur företagen funkar och så.. Vi får se. Jag inväntar bättre internet (bredband) så ska jag maila och kika lrunt lite sen. Det blir isf på distans så klart. Men samtidigt som jag fick dom tankarna stötte jag på texten på bilden nedan och det fick mig att fundera om det var ett tecken? Jag kan ju inte matte :/ Men men.. Haha





Ja nu ska även jag runda av. Mina ögon svider och jag är trött! 



 

Kalas!

 
 
 


Idag har det varit en sån där dag som bara varit för bra. 
Imorse hämtade jag hem Theo och vi åkte och handlade tillsammans, helt smärtfritt, inget tjat inte tjaffs. Väl hemma åt han lunch och jag hann städa. Sen gick vi ut. Jag trodde bara vi skulle lämna ett brev till Viktor men vi blev ute nästan två timmar. Theo hade fått post av Eskil och han blev såå glad. Vi lämnade en låda med bakverk åt Embla och Egon och så lekte vi med traktorn och bärgarn. Jag kikade i garaget och hittade lite smått gott. När vi kom in såg Theo en film, vi pysslade, plockade fram kläder inför imorgon och sen badade både han och Thilde. Nu myser vi i soffan innan läggdags. Sånna här dagar vill jag ha fler av. 



























Jag längtar tills jag får säga hej till Våren. Tills jag kan gå ut barfota utan att det ska vara en pärs innan man kommit ut. 


Men nu ska jag natta två trötta barn strax. Ha de fint. 

Pi




Det är torsdag. Jag har jobbat. Det var kul, att prata jobb, få höra om jobb och få känna sig som en vuxen igen :) Jag lär mig administrativa grejjer. Det är kul. Men det komma ta tid innan jag kan allt. Thilde var grym. Tålmodig och sov. Det gick fint.

Pappa följde med oss hem. Han har hand om en av Fannys hundar. Vi tog en promenad till Dagis och Theo blev glad att Mopparn var med. Dom lekte och spelade spel och hann duscha. Det känns som lyx att duscha utan att behöva tänka.. "nä nu sköljer jag inpackningen för strax behövs jag".

Ikväll kommer Johan hem. Jag har inte sagt nått till Theo eftersom han alltid vill vänta och ikväll åkte han på hockey innan han kom hem så det blir ett efterlängat återseende imorgon.

Efter vi ätit middag och då jag är less på "DATA TV" tjat så ritade vi en teckning och skrev ett brev som vi sen gick ut och lämnade i Tigers postlåda. Från och med imorgon kommer det sättas klocka på allt som har med tv/data att göra. Båda barn har den här veckan varit som en klocka. Just ikväll pratade jag i telefonen klockan 19 och då jag kom in i tv rummet från köket sov båda två så det var bara att bära till sängarna.

Förövrigt hörde jag på radion idag att det är PI dagen idag. Internationella PI dagen och det firar folk på fullaste allvar. Jag som avskyr allt som har med matematik att göra tar starkt avstånd, det finns många anledningar till fest men där går gränsen för mig.


 
 
Jag är så sjukt trött trots att vi sovit nästan hela natten, men vill träffa Johan innan jag somnar så jag härdar ut ;) Ha en fin kväll!
 
 
 

Som bär.

 
 
 


Vi har haft en bra dag. Om än lite stressig. 
Jag har suttit och kollar bilder ikväll. Jisses så lika varandra dom är våra barn. 


 
 



God natt! 

Det går undan..

Swiss sa det så var två möten avklarade, handligen gjord och kycklingen i ugnen. Klockan är inte ens tolv och vi klev upp 05 imorse. Dom senaste nätterna har inte varit nå vidare och den här veckan känns det ganska tungt att vara ensam. Men det går på det ena eller andra viset. 

Utvecklingssamtalet var bra. Theo fick massa beröm. Dom tycker han är artig ;) Det gillar jag. Däremot har dom problem med att få honom sitta stilla, under samling och sagostund, det var nått dom tränade på ;) Haha. Jag fick titta i pärmen och ser vad stor han blivit. Han hade ritat ett jätte fint självporträtt av sig själv och hela mitt hjärta blir varmt då jag ser alla fina bilder och vad han kan! 
 
Nästa möte gick smärtfritt också. Snabbt, dom har ofta ganska bråttom. Men men. 
 
Jag och Thilde åkte och handlade. 
Nu är vi hemma och har slängt in kyckling i ugnen. Det blir efterrätt idag eftersom barnen kommer :) 
Jag har gjort iordning en frågelek som vi ska köra, synd att timmarna går så fort. 
 
Ne, Thilde sover så jag tar en blund på soffan medan det finns läge. 
 
Ha de gott!

Glada barn.

 
 
 


Idag har jag haft Sandra på besök. Super mysigt. Jag kunde dessutom lämna Thilde med henne medans jag hämtade Theo, det är skönt att slippa klä på/av.. ta in/ut ur bil. Ja allt gick lite fortare helt enkelt. :)




Thilde dreglar som 17. Men idag har hon haft en ganska bra dag ändå :) En tand i nedre käken kikar fram nu också. 




Och så blev klockan 17 och Theo jublar. Gympa.



Han är duktig. Har blivit modigare och han lyssnar. Kände mig ganska stolt idag över hur duktig han var!



Hem. Bada barn. Sova. Theo är fortfarande så himla snäll och go med Thilde och jag blir varm i hjärtat varje kväll när dom ska mojja innan dom somnar. Ikväll somnade båda utan problem. 

 
 
Imorgon startar vi dagen tidigt med utvecklingssamtal på dagis, efter det möte med socialtjänsten, hämta hem trollet från Dagis igen och sen hämta hem dom stora barnen. Äta gott och ha Trebligt! 

Känns som en dag som egentligen haft behövt mer sömn. Jag är så trött att jag får svettningar.. Usch! 
Barnen gick om varndra inatt så när Thilde äntligen somnat så ville Theo göra morgon. Känner mig smått groggy, men det ska nog gå vägen ändå. Har väntat i två månader på utvecklingsamtalet och 9 månader på det andra mötet. Vipps så blev dom på samma dag. Bara hålla tummarna för att Thilde är sammarbetsvillig. Hon var iaf super snäll på gympa timmen. Hängde i bärselen och var hel nöjd med det :) 


Ne nu ska jag göra kväller jag med och kanske sova ikapp några timmar. 

Ha en fin kväll! 

Barnen!


Våran dag började tok tidigt. Inte pågrund av barnen utan pågrund av klockan. Bilskrället till verkstad.
Pappa var snäll och körde oss hem. Sen har dagen rullat på. Jag har tvättat, hängt tvätt, plockat och donat.
Thilde har haft en jobbig dag. Ont i munnen och gråtit. Theo har varit super duktig och lekt mycket ensam.

Men då bilden var klar och pappa hjälpte oss igen att få hem den så stannde han en stund och då hade jag två glada barn :)


Theo har fått välja mat idag, det blev fil med blåbär två gånger och mellan det micrade vi lite makaronilåda då han blev hungrig. Han tyckte det var super att få bestämma själv men imorgon tar jag nog tillbaka makten.



Vi väntar på skjutsen :)



Det tog tid innan damen kom till ro idag.



Är så glad att jag har så duktiga barn. Igår kväll kändes det botten. Theos fasoner tog knäcken på mig men idag har allt varit lysande :)


Imorgon är det efterlängtat dagis tid för Theo och sen gympa. Jag och Thilde har en del att ta tag i här hemma. Men vi får se hur natten blir till att börja med.

 
Trots att jag blev så gott som skinnad på verkstaden då det blev några fler kronor än vi räknat med, så klart så hoppas jag på en lika bra dag imorgon!


Ha det gott!

Citat

Citat från frukostbordet imorse:

"Mamma, vad väger din puppa idag då?"

Jag trodde jag skulle sätta i halsen. Theo slutar aldrig förvåna mig :)


Skonade

Vi har verkligen varit skonade med bråk vad det gäller Theo men idag/kväll tror jag det slagit runt helt. Det började med att han totalvägrade gå hemifrån grannarna för att äta, Johan fick bära en vansinnig unge under armen hem.

Vidare fortsatte kvällen med badvägran, tvätta håret vägran, och vad jag än gjorde, la jag fram hans kläder blev han sur för att dom låg på byrån, satt jag i soffan så var det på fel plats, kvällsfikat var fel och allt upp och ner. Jag är smått chockad. Aldrig har han testat sina gränser så som i kväll. Och jag har varit stenhård tillbaka så nu ligger jag är med ett samvete som kommit ikapp.. Jag vet Att han mår bra av gränser och så vidare med efter den här kvällen känner jag mig som världens elakaste mamma..

Usch!


Fiske kungen



Theo har åkt skoter, pimplat och varit ute hela dagen. Jag saknar honom jätte mycket. Imorgon åker vi till Ramsele. 
 
Jag och Thilde var och handlade en ny bondgård till grabben och en snowracer. Hon själv fick några byggkolssar som kommer till användning när hon blir större. Just nu sliter hon ont med sin tandsprickning. 
 
Johan är hemma :) 
 
Strax dags för sömn.
 
 

Lösningar..




Uppgiven! 
 
Åhh vad jag saknar pratiska lösrninar här hemma. Surfar sönder Ikea fullständigt samtidigt som jag drömmer om mijonvinsten!!


Tillvidare finner jag mig att verkligheten är ett kaos.. nästan. 
 
Sov gott.

Dagen..

 


Det var en ganska tuff natt. Två blöjbyten, två matningar och en väldans massa tårar. Det märks väldigt väl att det är hennes un som spökar. Stackarn! Jag tycker det känns ok ändå, så länge jag vet vad som är fel känns det ok. Även om det är jobbigt att inte få sova. 

Vi hade lite extra mys i morse och drog oss lite längre än vanligt. Sen hämtade vi C&F och åkte mot Folkan. Där åt vi våfflor, spelade spel, lekte, och framför allt gjorde vi monster. Det var skit kul och jag fick verkligen fart på mina sen läge bortglömda pyssel fingrar.. Limpistolen gick varm i mina händer och penslarna gjorde ett och annat drag. Jag fick bira mig i läppen när Theo ville göra, eller bestämma vart och hur ;) Haha.. 

Vi var där ett par timmar sen åkte vi hem. Felicia har så bra hand om Thilde. Jag hann fixa massor här hemma. Få upp en hylla på väggen, sätta upp gardiner och stång på barnens rum, bädda rent i alla barns sängar, röjde i köket. Fanny kom förbi och hämtade Trollet. Det var med en väldans fart som han kastade in skidorna i hennes blixten bil :) 

Jag körde hem som störra för ett tag sen och nu är det bara jag och Thilde. 



Hon bjuder på en del skratt mellan varven, Men hon har ont och jag har skickat med storebror den flytande alvedonen (HUR TÄNKTE JAG DÄR?) Det funkade super inatt att stryka på det på hennes käke. Aja, det löser sig. Theo klär sig själv numera. Även om det blir tokigt ibland. Han är duktig. Och så klart ska det packas i blixten väskan, blixten ryggsäcken, och blixten nessesären. Det vore ju katastor att göra annat.. 




Det går inte att förneka att det blir MYCKET tid över när ena ongen är på "semester" men nu är klockan 19.42 och jag längtar ihjäl mig. :) Hade nyss video samtal med en liten kille som också hade lite hemlängtan <3 men jag gissar att skoter, fiske och grillning imorgon kommer få honom på andra tankar :) Han fick se mig en stund men mest var det Thilde han ville se över mobilen :) 

Från det ena till det andra så längtar jag verkligen efter Oliver som bor i Sandras mage. Gissa att det finns någon som längtar mer då det bara är fem veckor kvar och graviditeten gör sitt ;) Men ändå, dels ska det bli kul med en bebis (då har vi två) Thilde kommer med ens bli stor när han kommer dock Haha.. Men också kul att ha någon att hänga med om dagarna.. Blir fort knäpp av att vara hemma med en treåring som enda kommunikations kanal ;) 

Jag hoppas på sol imorgon för då ska jag och Thilde ut på morgon prommis, det är sånt jag inte tar mig tid annars. Och efter 14 ska vi hälsa på farmor. 
Idag blev det bestämt att jag börjar jobba en dag i veckan från och med nästa vecka! Härligt. 
Det har skjutits på tiden då vi varit sjuka och annat, men nästa vecka. Då! 

Nu ska jag tända ljus i badrummet och ta ett (långt, vågar jag skriva långt?) långt (om damen tillåter) härligt bad. Hänga tvätt och sen sova.. Ja om inte tänderna tänker bråka inatt. 
Förutom att hon har ont blir det bökigt i rumpan för hon skiter omåttliga mängder och ofta :/ tacka vet jag Bepanthen. 

Nää till badet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arkivet


Blir lite gamla bilder denna sväng :) Imorgon tar jag 4 barn (vara dessa två på bilden när dom hoppar från taket) :) Och drar på våffelfesten. Är det sportlov så är det. Theo blev nekad dagis idag. Jag hade inte en aning om att han inte fick vara där pågrund av lov så det kändes lite snopet. Tycker att 15 timmars barnen borde få vara där då dom ändå har så få timmar, men men.. Då jag hade egna planer för dagen gjorde jag det mest olagliga man kan göra som förälder. Jag köpte en hdmikabel, skaffade netflix, införskffade lite sportlovskarra och lät Theo se på film tills jag var färdig. Sandra kom nämligen hit och hjälpte mig med håret. Nu är det allra gulaste borta och håret har fått lite vård. Det är dock fortfarande smått katastrofalt men hundra gånger bättre iaf.

När det var färdigt kom samvetet ikapp och vi tog skidorna och gick ut. Theo åkte runt kvarteret och jag blir förvånad varje gång över hur duktig han är. Vi åkte förbi Embla och spana på Mattias nya skoter. Och så träffade vi Tiger (grann pojken) Ja han heter så! Och bestämde att barnen ska få leka nån dag. Dom får sin tredje i april inom loppet av tre år.. Snacka om att ligga i ;)

Sen gick vi in och gjorde makaronilåda samt bakade chockladbollar som Theo ska ha med sig till Momma, då det inte blev nått dagis får han åka på "semester" till ramsele, Han vill ha med sig skidorna så det blir allt från skoterträff till skidåkning skulle jag tro. Själv stannar jag hemma och stångas med Thildes gaddar, en framtand syns som ett litet korn i överkäken.Det är förklaringen till varför hon varit så ledsen, och varför hon skitit som hon gjort. Lilla vännen!

Pappa och Micke kom förbi en sväng, Micke hade köpt en Iphone 5 som jag hjälpte honom installera. Inte ett dugg avundsjuk, inte alls :/ Hmm..

Så imorgonbitti packar vi Theos väska :) Men så klart ska han med på festen innan han åker :P



Bild från skidåkning i Örbäck, bara grabbarn som tog en tur. Vi andra stannade hemma :)


Laddar järnet för vasan ;)


 
JAA JAG KOM I MÅL :D
 
 
Nu ska jag läsa bok. Dessutom har Sandra fått in mig på Candycrush.. Beroendeframkallande som tusan.
Barnen sover, så man kanske ska passa på ?
 
Ha de gott
 
 
 
 
 

Ny vecka

Läser på Aftonbladet att folk stormar över att ett café Stockholm förbjuder barn. Herregud! Om jag skulle haft en kväll över att fika med en vän, äntligen utan barn? Så ja jag skulle gärna kunna vilja välja att gå till ett ställe där man garanterat inte behövde höra bebis skriket, tjatet och dom stressade morsorna. Men Nää fy skäms! Det är diskriminering mot barnen och klagosången hörs lång väg. Va fan! Jag tror inte barnen gråter över att det finn ETT café i hela Stockholm där dom inte får vara? Ropen skalla café åt alla?? Inte i min sång! Jag skulle som sagt uppskatta att ha alternativet, men självklart ska det inte gå till överdrift! Däremot kan jag tjura över avsaknaden av Micro i amningsrummet på Birsta, där snackar vi diskriminering! Ska flask ungarna inte få äta i lugn och ro utan tvingas äta i restaurangerna för det är bara där det går att värma? ;) det var mitt ilandproblem häromdagen!  Haha
 
kvällens ilandsirritation är när jag öppnar Aftonbladets app och möts av en stor "före" bild där jag uppmanas kontakta dom omgående om jag sett eller hört nått, någon nyhet?? Va fan! Det får bara mitt liv att kännas så otroligt ospännande! Tro om dom skulle publicera nyheten att ena min unge fått en tand, eller att den andra lärt sig stå och pissa? Det är news i mina ögon det! Men jag är ledsen Aftonbladet mer nyheter än så kan jag inte leverera. 
 
Imorgon kommer hårakuten hem hit, Sandra så klart. har jag tur kanske jag kan få bort lite av det gula i skallen! Vi får se.
 
har haft tur att haft mamma och syster här. Dom åker imorgon :/ men det väntas våffelfest och skaparverkstad på onsdag så det går nog ingen nöd på oss. 
 
Ska slå en stekpanna i huvudet på mig själv för laster jag dragit på mig. Jag skjuter upp allt det tråkiga men innan helgen är kommen ska kläder i drivor vikas, sorteras, kastat och skänkas! Och jag ska ringa folktandvården, dags att se över Gaddarna. Innan mamma blir galen! Å så dom där allergitabletterna, två allergireaktioner på två veckor :/ och då är det gula håret inte en av dom.
 
bloggar från mobilen och har bilderna på datorn. Trist med inlägg utan bilder men det händer inte ofta! Ska sova nu innan bebisen med fruktansvärt humör vaknar. Imorgon har hon en bättre dag. Jag bestämmer ju tills hon är 18, så jag kan väl bestämma det då? Inge gnäll, gnälliga ungar går inte hem hos mig så jag kanske borde åka till Stockholm för att fika, pausa ;) eller så stannar jag hemma och njuter gnällighet för det kan ju vara ganska gulligt också, det finns ju ett val iaf ;)
 
Sov gott!
 
 

Brillor i mängder!




Från snöstorm till strålande sooool!
Jag gillar verkligen tanken på solbrillor och ska bunkra upp med ett lager den här sommaren, finns nått bättre att dölja svarta PÅSAR under ögonen med? ;) Underbart.

Idag har vi fixat och trixat. Vi har städat. En hel del återstår men det känns så "onödigt" att städa som en dåre när jag vet att det kommer röjas som bara den i helgen då  det blir 4 kidz här.
Men vi har hälsat på pappa i Stockholm som Theo säger (firman inne i stan), varit på banken, hämtat en spegel, handlat ost och lördagsgodis. Det tjatas om skatt jakt..
 
När vi kom hem låg ett paket i brevlådan, det var Theos våtdräkt som kommit, jag har kyvstartat sommaren rejält. En uv dräkt som kommer bli perfa i Grekland då det är lite stor nu :) Just som tänkt!
Jag borde börja förbereda middag då jag vet att dom som infaller om nån timme kommer vara skit hungriga men jag gillar att äta senare på helgen så dom får ta nån macka så länge.. Taskigt kanske..

Billy är på skit humör. Hon fräser och gastar. Men Theo underhåller henne så just nu är hon ganska nöjd.
Imorgon har jag lovat Theo och Felicia att åka till stallet och kolla på ponntlektionerna. Phju, det är bara det att dom börjar så tidigt :/ Inte för att jag på nått vis tror att vi kommer sova särskillt länge.. Snarare tvärt om.
 
Nu ska jag dra av golven och starta en tvättmaskin. LÄNGTAR tills tvätten får hänga ute och torka! Det är sommar för mig det!
 
 
 
 
 

Dags för uppdatering...?

Det har varit dåligt med uppdatering här, men jag som inte hunnit med eller så har datorn varit upptagen :/
Borde skaffa mig en alldeles egen dator som ingen får röra. Inge virus, inge spel, och inget som jag inte vill ha borde få finnas på den.
 
Hur som helst, vad har hänt sen sist?
Vi har varit i Gävle. Jag har varit dålig på att knäppa kort.

Lek i lekparken hemma hos Theos farfar.


Lillasyster njuter i storebrors knä. Ingen kan få henne att skratta som han får :)


Vi har träffat vänner och familj. Det är ju ingen hemlis längre så jag kan ju berätta att den här donnan har ett pyre i magen också :) SÅ GLAD!


Och Theo fick äntligen träffa sin älskade Isabell ;)


Hos faster Tina var även Neo och hälsade på. Gladare unge får man leta efter!



Knasbollarna.

Vi lekte en massa hemma hos Kian.
Hälsa på i Forsbacka. Johan var på fisketur och 30 års fest.
 
Tjejkväll med Ronja och Thilde sista kvällen. Det var en himla trevlig helg med ett mindre trevlig avslut.
Natten mot måndagen knackade magsjukan på min mage. KATASTROF DÅLIG BLEV JAG!
Packade snabbt ihop och in i bilen för att åka hemåt. Det var en mardröms resa! Tack och lov sov barnen hela vägen. Det tog tid.
 
Johan åkte hem för att hjälpa till. Det var smått kaos, jag var inte sjuk länge så Johan jobbar nu på hemmaplan. Det har verkligen varit lyx att ha honom hemma. Ingen stress direkt. Hjälp med nattning av barn. Hjälp med fix hemma, hjälp med kvälls aktiviteter så som gympan. Theo njöt nog mest. Att få ha pappa med sig dit, utan Thilde som tar uppmärksamthet. Han har nog varit lyckligast! Att få bli nattat med en bok i lugn och ro utan syrran som gastar eller tar uppmärksamheten, det är nog lyx för honom det! Så ropar vi hej, det är snart söndag och samma visa igen :/ Men men..
 

Igår hade jag en sån där dag. Gjorde fisk i ugn. Lingonsylt. Fixade och Trixade.
Vi var med Hilma och Sandra på förmiddagen men då både Theo och Hilma blev dålig avbröt vi lekdagen.

Febrig kille. (tror vi varit sjuka i omgångar i tre veckor snart?)



Thilde gillar att hänga med mig när jag badar ;)


Och så slog min vidriga matriella sida till i veckan. Jag surar över en micro. Skäms.
Men jag är sur för att den inte alls är lika snygg som min förra. Köpte en i svart OBH nordica som skulle matcha kylen och frysen vi köpte. När den förra veckan brann skulle jag få en ny. Då fanns bara denna i samma prisklass. Skit samma. Som sagt är det bara matriella saker och ja jag är glad att jag överhuvudtaget har en micro. Men ändå? Va fan, jag skulle inte betalat den summan annars. Då hade jag köpt en på rusta och ställt i ett skåp :)



Billy har fått nya leopard kläder. Jag älskar dom, men hon verkar inte lika förtjust!

Johan har besiktigat aset, och den gick inte igenom. Oväntat? Nee inte direkt!



Igår kväll tog jag med mig Felicia för att träna lite skidåkning inför hennes frilufts dag. Hon var grym för att inte åkt tidigare. Iaf så var det katastrofalt före. Snor halt och eftersom det hade blåst storm hela dagen hade det fallit ner granris och annat skit i spåret så det högg som tusan. I en backe satte jag av, spåret var helt folktomt så jag tänkte ta fart, KRASCH så blev det tvärnit och jag flög upp i luften och landade på bröstkorgen och tappade andan. Så fort luften kom tillbaka brast jag ut i nån form av hysteriskt skratt och tänkte för mig själv "tack och lov att det bara är jag och Felicia här" men så ser jag upp och där står ett äldre par som i smått panik frågar "Men kära vän, hur gick det där egentligen, det var ett fasligt fall" och jag skrattade vidare för det var så fruktansvärt pinsamt. Efter mig kommer Felicia och fråga "Men va fan håller du på med då?".. Ja det var en syn för gudarna den där vurpan så drog vi ett varv till..
 
När vi åkt färdigt och jag just skulle ta av mig skidorna kom den sista och värsta praktvurpan. Det var verkligen svin halt. Efter mig kom Felicia ramlandes också. En gubbe som gick förbi muttrade "Ni lär ta det lungt tjejer, det är farligt före".. va fan? Vadå farligt före? Vi kan inte åka, det är där preoblemet sitter! Men satan va roligt vi hade. Minns inte sist jag skrattade på det där viset. Där låg jag som en padda med skidorna i vädret och skrattade så hysteriskt att jag inte kunde förmå mig att resa mig! Det ska lätt göras om. Förhoppningsvis är det inte lika halt nästa gång.

Inatt har det fortsatt blåsa storm. Theo har varit rädd. Det viner jätte högt i våran fläkt då det blåder ute och det låter ganska spöklikt. Stackarn ;) Idag bjuds det istället på snöstorm. Pissväder närmare bestämt. Skit trist för C & F och har deras friluftsdag. Jag ska till banken och gruvar för det. Vill inte kliva ur pyjamas brallorna. Skulle kunna sitta nerkypen i soffan hela dagen. Jag och Theo åt en lång frukost där drog en lång berättelse om hans framtid, om hur han ska jobba som pappa, bli rörmockare och då jag frågar vad en rörmockare gör svarar han: "Hmm, jag vet inte.. men jag ska göra som pappa gör" ;)
Thilde har bjudit på det störta skitlasset någonsin nu på morgonen. Jag trodde jag skulle tippa omkull och jag fortfarande inte fatta hur en sån liten människa kan lassa ur sig så mycket dynga.. Knasigt det där.
 
Senare idag ska vi hämta C & F, dom ska vara här i helgen. Det blir bio och kanske en skidtur? Ikväll äter vi tacopiroger. Följer veckolistan och det är ganska kul.

Men nu får jag ta mig i kragen. Hoppa ur pyjamasen och göra nått av den här dagen. Ju fortare ärenden blir gjort ju fortare kan jag komma hem och bara vara igen.
 
Ha de gott så länge!
 
 

RSS 2.0