Lyckliga dagar

Det var ett tag sen jag skrev här nu :S Har haft fullt upp =) Äntligen!
I torsdags kom Mamma, Mormor och Fanny hit.. Super mysigt. Vi åt tillsamma sen följde dom med mig till jobbet sen var vi hemma och tog de lungt =)
Fredagen bedstod av vandrig.. Vi gick på stan hela dagen. Skit kul.. Mormor köpte en jätte fin klänning. Alla kom hem med lite av varje, fynd =)
På kvällen kom svärfar hit och det blev tacomys.. Trevligt som tusan. Mormor hade gjort köttbullar som hon hade med sig, Både jag och Johan älskar hennes köttbullar ;)
Vi hyrde film på kvällen (VARG) den var bra.. Ja tror alla var väldigt trötta, men på lördagsmorgonen började vi om. Ner till stan där det bland annat var Bondemarknad =) Syrran köpte jeans och grejjer. Vi fick kökshanddukar, sängkläder, gardiner bl.a av mamma och mormor. Sen åkte vi till Valbo (IKEA) där vi handlade diverse, en hall lampa framför allt =)
På kvällen gick vi ut och åt för att sen se bio (Patrik 1,5) Super rolig film, och när grabben säger "pappa och pippa" så hör man morsans skratt mest av alla, jag trodde hon skulle halka ur stolen som hon skrattade.
Söndagen blev det först slapp i soffan, sen körde vi gänget till Gävle bro där dom hoppade på bussen och de kändes jätte tråkigt. Vi åkte hem och såg Idol sen drog vi igång en storstädning. Johan gick väg och tränade och jag hörde tystnaden eka här hemma så jag gick en lång prommis i skön höst luft och surrade med Littan ett tag...
Måndagen bestod av jobb och mera jobb.. Men efter det blev det faktiskt den efterlängtade hockey matchen Modo - Brynäs i Läkerol Arenan =) Jag smsade febrilt med Ronja under kvällen..  :) KUL..och när matchen var slut pajjade mobilen så nu kan jag bara ta emot sms, inte skicka (lagomt irriterande) Men de är anledningen till att jag inte svarar. :S
Matchen var rolig. Jag stod själv i Modo klacken då Johan ville stå hos Brynäs (Svikare) =) resultaten spelar ingen roll, för jag tycker ändå Modo spelade bra. Det var roligt också att göra nått annat än att sitta hemma och se Idol som vi gör ikväll. Jag har jobbat idag och efter det följde jag med Johan och tränade, gav faktiskt allt jag hade denna gång, Jonas var också med.. Vi hade skoj =) Nu känner jag mig nöjd och ska äta filmjölk och hallon =)



Mormor och Mamma i siverpilen =)


Mamma och Fanny på Bonde marknad


Mamma och Johan fixade hall lampan =) (mormor diskar i bakgrunden) TACK!



Eftersom mamma köpt godis i varje butik Haha slutade det med att Johan drunknade i påsarna.



Vi på Bio.


Syrran =)




Sen stod storstädning på schemat.


'
Mormors fantastiska köttbullar =)


Modo - Brynäs =)


Alla dom här dagarna har varit hur bra som helst, jag är fortfaande helt lyrisk..
Har varit hur kul som helst men jag orakar inte skriva mer nu.
Förövrgt har min näsa pajat också, har inget skinn kvar i hålen och det är blooooood överalt !

God nAtt Puss



Ovärt

Ja.. Nu är klockan kvart över sju och jag klev upp för 45 minuter sedan :S Min lediga dag? Vad gör jag uppe nu? Jo eftersom den enda tvätt tid som fanns var mellan 07.00 - 12.00 =( Suck. Så är det som oftast.. Tvätta är så trist också..
Men men, som Ronja och Jessica T garanterat skulle sagt  "Det är väl bättre än att sova bort dagen!" - Jag önskar verkligen att jag var morgon pigg.. Men nu har iaf solen kommitupp lite så det strålar in genom våra nyputsade fönster, som ändå inte blev rena men Johan ska ha cred för att han försökte iaf.. Han vill att allt ska vara fint här speciellt nu när Mormor kommer också. Haha..

Idag ska jag iaf tvätta, hur tråkigt det än är. Sen ska jag till kvantum och handla lite.
Lutar åt en finemang väderlek idag ;) Och efter en dusch är jag förmodlingen pigg sedan.

Väntar spänt på min lönespecifikation som faktiskt borde komma idag, eftersom jag inte fick den förra veckan.
(och det retar gallfeber på mig ännu)

Johan och Jonas fixade lådorna igår så nu var det lilla irritations momenten över =) Underbart.
Johan har dessutom inte snusat på.. ? Hmm.  5 dagar tror jag. Han är grymt duktig.. Var lite grinig igår men det gick över fort. Jag är verkligen imponerad på honom.. Pappa har också slutat snusa.. Hmm, äret kanske dags? Har ju verligen inte råd med susandet, och det är ganska motbjudande, jag vill ju ha vitare tänder.. Men det är så svårt, huvudvärken och stressen :S Uach.. Pappa har snusat nikotinfri snus i ett år, sen slutade han helt med den också. Jag tror nästan hälften av beroendet sitter i "saken" bara att ha någn under läppen ?

Jag jobbr ikväll. På brynjan, mellan 18 - 20, mammsen och co ska hänga med och kolla in det. Skulle tro att iaf Syrran bli överraskad över hur stort och "lyxigt" det är. Till skillnad från Ramseles ungdomsgåd? Brynjan består av två stora våningar, en stor kiosk, ett stort disco rum, hur många tv spel som helst, biljardbord, pingis, air hockey, fotboll, skateboard rum, teater rum, bio rum , datarum, dj bås och massa mer.. Ungdommarna här borde skatta sig lyckliga =) Men jag tyckte faktiskt om "UG" hemma förr =) Vad jag minns hängde jag där mest hela tiden =) Trots att vi inte hade så mycket där att göra :P Plus att unga örnar annordnar massor av roliga saker, som spök läger, hajk läger, hockey matcher, gruppverkasamtheter av olika slag och det verkar vara en organisation som verkligen lägger ner allt dom har på ungdommarna.

Nu ska ja ta rätt på tvätten

Puss

Familjen Galen

Här är det super fint väder idag =) Skönt.
Igår pratade jag med mamma, och jag tror att det här kommer bli en galen helg.. Mormor ska också följa med hit och hälsa på.. Min slät är lite smått galna så det kan inte bli annat än tokigt roligt! Igår kväll gik jag runt för mig själv och skrattade, tänkte på den gången när Jag, Min Kusin, Min moster satt på servring i Övik och disskuterade patt svett... Detvar nog bland den roligaste dissuktion jag hört någon gång, och inte någon av tänkte på dom andra där som hörde vad vi sa ochvrkligen la märke ill hur högt vi skrattade..Helt galet! När nostalgi tankarna kom upp kunde jag inte undgå att minnas min lilla tripp med Moster Pia till Göteborg. Vi skulle se Tina Turner och Hon var bra men det roligaste var resan, vi fick punktering på E4 och Pia blev galen. Sen körde hon super sakta i den "snabba" filen och kunde inte förstå varför dom som körde om pekade finger.. Ja det är en sån där grej som fortfarande får mig att skratta tills magen gör ont. Och om min mamma och moster är på det viset förstår man ju att grundare till alla glenskaper sitter i deras mamma, min mormor, för hon är verkligen toppenav humor. =)
Så nu längtar jag verkligen tills imorgon när dom kommer.. Det ska bli roligt.

Idag ska jag träffa Ingrid på stan.. =) får se vad vi tar och hittar på.. På eftermiddagen ska jag och Johan hem till hans systerdotter som fyller år idag! Sen blir det städ kväll... Som vanligt innan det kommer folk..
Känns bra att jag har sällskap i helgen, skulle förmdligen krypa ur min egen kropp av grubblerier annars?

Nu ska jag göra mig klar för en stads vandring!
Puss




Drömmensom slog in och försvann lika fort..

Haha, det här har varit en konstig dag..
Hoppade in i duschen efter att ha städat här hemma. Stäckte mig i nacken, ajaj.. Nu kan jag bara titta åt höger..
Inte nog med det så när jag kommer ut ur duschen är det som vanligt när vi haft balkongdörren öppen jätte många getingar här inne så i min geting jakt lyckas jag bli stucken också.. Som det svider.. Ringde till mormor för att fråga vad jag skulle göra, badda med salubrin och ta bort gadden =) Nu känns det bättre och ser bättre ut, men det svider.
Blev less och satte mig vid datorn för att titta på lägenheter.. Fick ett ryck och registrerade mig på gavlegårdarnas hemsida. Eftersom jag inte bott här länge har jag inga poäng som är till min fördel i jakten på en ny bostad.. Men jag lämnade en intresse anmälan på en lägenhet som jag tyckte verkade bra. Jätte bra dessutom. Här på brynäs, ett mysigt område och ganska bra planlösning, inglasad balkong också =) . Intresse anmälan försvann och helt plötsligt lgger den i facket - erbjudanden!
SHIT pomFRITT! Vi har alltså möjlighet till lägenheten nu, om vi svara innan den 30 september :S inflyttningsdatum är den 12 December.. Och så klart hoppas jag inte på någontng för det finns inte en chans i världen att vi ska hinna klart med lägenheten tills dess.. och dessutom få skiten såld!

Rackarns.. Men en visning skulle ju inte skada?





Är verkligen inne på att flytta nu, och i ärlighetens namn skulle inget kännas bättre just u heller. Lite mer utrymme för folk som hälsar på och inte mist mer utrymme för mig och Johan.. Alltvi gör i lägenheten nu känns trist, för varken jag eller Johan vill bo här. Även om det är jag som gnäller mest! Årets bästa julklapp vore om någon just nu skulle knacka på dörren och bjuda 370 000 kr för den här lägenheten. Då skulle jag logga in och äntligen få trycka på "ja" knappen till en ny bostad, lyckan skulle varit gjord!

Imorgon ska jag träffa Ingrid på stan, det ska bli roligt!
Nu ska jag fortsätta städa, för sitter jag kvar här kommer jag nog trycka på "ja" knappen i vilket fall är jag rädd!

1 2 3

Äntlilgen måndag! Det menar jag, Har jobbat 8 dagar i rad nu, även om två av dom varit på Brynjan och inte har innfattat allt för många timmar så känns det skönt att vra ledig nu. Dock lit nervöst när jag nte har en enda tur den här veckan :S Men dom kanske ringer, förhoppningsvis! Men idag ska jag iaf vara ledig.

I Lödags var vi på fest hos Anders, jag kom dit vid halv elva. Han hade förberett lekar och det var mycket folk, väldigt trevligt förutom några undantag.. men det är sån man förtränger. =)
Det var iaf roligt att träffa lite folk. Emma och Peter var där. Ingrid och Patrik, Hanna och Fredde, Jonas, Kristin och massa flera.


Peter, Emma,  Carro och Hanna


Ingrid och Patrik


Muggen, Jonas och Kristin


Grabbarna Grus?


Jag och Anders


Johan och Hanna

Nu ska springa ner. Ska hänga med Hanna och Emma idag..
Hörs!


Örnsköldsvik - en planerad semester

Den här dagen blev genast mycket bättre efter att jag snackat med Racha =) Hon hade arit lyrisk under konserten så den hade uppenbarligen vait bra, fullsatt glob, och shopping hade dom hunnit med. Vi pratade om sista helgen i Oktober och nästintill bestämde att det är då det sker.. Eftersom dom flyttat mitt utbetalningdatum får även jag lön lagomt tills dess =) Jag och Johan åker till Ronja och Andreas i Övik på lördags morgonen och stannar till på onsdagen eftersom den TOTALT spännande matchen äger rum på tisdagen vilket jag tycker va as bra för då blir ytteligare en lite semester för mig och Johan, fem dagar blir vi i Övik.. Är alltid roligt att komma bort en stund, och dessutom få dela dom dagarna med kära vänner, och en som sagt TOTAL spännande match.. Det ligger mycket prestige mellan mig och Johan i detta :P haha.. Jag håller tummarna starkt på Modo, och ska jag vara ärlig tror jag att Johan gör det också... Innert inne. 
Nu kan jag trask till jobbet med ett leende på läpparna och bara njuta av allt som väntar. Trots att jag var så arg och sur igår.. Brukar faktiskt vara ganska lång sur, men inte den här gången.. Dessutom är det en viktig match här i Gävle, på måndag om två veckor, då kommer ju Modo hit och självklart måste man ju stötta den snart ingifta stjärnan :P 
Det som var ganska roligt igår var när det var en sammandragning på sporten och jag hade somnat och Johan blir helt till sig när han ser Andreas på tv.. :S Haha, Jag blev nästintill rädd för honom.. Det är varken första eller sista gången han syns där men Johan tyckte iaf att det va as ballt. Ganska sött =)  Det roligaste vore om Lelle (min morbror) kunde ta sig ner för att se matchen också.. Då hde det blivit livat. Ska ringa honom och fråga Haha..

28 Tisdag 19:00 MODO Hockey Brynäs Swedbank Arena


     


26-28 september
- Mamma och Fanny med massa mys..
3-5 Oktober - Jessica Brorsson med massa galenskaper.
10- 12 Oktober - Hajkläger med för lite sömn.
17-19 Oktober - Linas 30 års fest med dans och musik.
20 - 21 Oktober - Ullared med Peter och Emma
25-29 Oktober - Till Ronja och Andreas med skratt och hockey.
31-2 Oktober -November . Spökläger med massa rädda barn..

Tack till den som uppfann dagar, år veckor och klockan, och utanav det uppfann en kalender. Annars vore jag totalt ute och cyklade.. Trodde att jag skulle vara på gården idag, men så slog jag upp kalendern och ack så fel jag hade, jag skulle ju vara på hemmet.. Har varit varannan dag så länge så jag blivit förvirrad. Måste fortfarande byta bort en helg, då Jessica kommer hit, men de fixar sig säkert =)


 

Såg dessutom att Håkan Helström ska spela på konsert huset här i Gävle och att det finns biljtter kvar :S Men någon hejd får det faktiskt vara.. Biljetten kostade 450 kronor vilket jag tycker är på tok för myckt för en artist..  Men enligt mitt stjärntecken ska jag bli miljonär och närdet inträffar kan jag överväga att betala den summan :P
Jag bara väntar!

       

Purjolök

Idag är jag på lite bättre humör. Gick en lång promenad och sepederade resten av tiden i tvättstugan igår..
Fram år eftermiddagen hade mammsen lånat mig pengar (men vad hade hänt om jag inte hade haft föräldrar som ställer upp) ? så då gick jag iväg för att handla mat.. Jag gjorde den efterlängtade tacopajen, blev super gott. Sen knallade jag iväg på jobb. Spalade wii och lekte med några små tjejer, ganska mycke ungar var det där, men det är roligt som tusan.. Idag står jobb på schemat igen, 15.00 - 21-30 den bästa turen enligt mig faktiskt..

Johan har försovit sig två dagar irad nu :) Ni vet den melodin på julafton, jag tror det är fåglar som sjunger den, badababadababa da da da... Haha, så låter det i hela mitt huvud när han yrar upp och tittar på klockan, springer runt i lägenheten som en sportspoling och skriker "Jag har för sovit mig  rtots att det kanske handlat om  minuter =) En galen morgon, men jag somnade med gott samvete om. Klev upp vid nio och röjde lite (som vanligt) =)

SItter och myser framför tv till Efter tio. Ett ganska bra program. Ska väl hoppa in i duschen och göra mig iordning snart. 
Nu är det bara en vecka kvar tills Mamma och Fanny kommer hit, det ska bli super duper kul.
Idag är det dessutom sol, för första gången på flera dagar är det sol.. Hur skönt som helst.
Igår köpte jag något som jag aldrig i mitt liv har köpt förut, en purjolök :S har nogaldrig ens hat tanken på att köpa någon sån förut heller, men nu tänkte jag att det skulle vara gott, lättsamt och billigt att koka ihop en soppa, hur man nu än gör det, men jag ska försöka iaf. =)

Nu ska jag sätta fart!

Ilska!!!




Så här arg har jag inte varit på VÄLDIGT länge! Känns som att jag håller på att koka över!
I ärlighetes namn fattar jag inte varför det ALLTID ska jävlas för mig när det gäller pengar!?
 Men i detta fall gällde det inte bara mig!
Jag har fått nog av det här för läge sedan och ännu mera nu! Planerar inte alla som jag utefter det datum man ska få lön? Som endast tim vikarie och strö jobb kan jag meddela att det inte finns ett öre som räcker till ett sparande så varje krona lär räknas!

Under hela sommaren har jag haft utbetalningsatum den 18, varje gång! Trots att det stått på specifikationen att det ska vara den 27 (som alla andra Men timvikarierna i Gävle har fått den 18 ändå)

Idag, när bilen är tom på besin och maten slut, när jag har planerat att både tanka, handla och betala räkningar då finns inte pengarna SOM JAG RÄKNAT med på mitt konto!?? Mycket lustigt, men något måste ju ha gått fel, dom kanske bara missat mig så jag ringer och frågar...

Varpå jag får ett nonchalant svar att det har upphört med utbetalning den 18, det gällde bara under sommaren.
Men varför har jag då inte blivit meddelad detta?
Det står på specifiktionen vilket utbetalningdatum som gäller!
MEN SNÄLLA  DU DET HAR DET STÅTT DOM TIDIGARE GÅNGERNA OCKSÅ!!!!
Ja det är tråkigt att informationen inte kommit fram, flera har ringt!
Idiot!
"klick"

Den enda töst jag fick i det samtalet var just dom orden! "Fler har ringt" Det måste ju syfta till att det är fler än jag som undrar och säkert är upprörda!?

Jag tycker det är obegripligt, det är så jävla noga med all byråkrati i detta land! Allt ska ske på minuten, alla papper ska vara korrekta, rätt ifyllda och minsta fel så är det oftast försent (som A kassan tillexempel) Där sket det sig för mig på grund av att jag fyllt i en kollum fel, En enda och där med sände brevet tre dagar för sent! Hallå!?!?!?!?!?!?!?!
Men när det gäller lönetagarna och att få pengar tillbaka från skatt osv då är helt plötslig inte alls lika viktigt. Att information bara sjukts under bordet spelar ingen roll tycks det verka som!? 

Jag är verkligen olycks drabbad när det gäller utbletalningar. Två år i rad har det skitit sig med skatten, först för att Norge missat att anteckna min "utvandring" därifrån, i år pågrund av att mitt kontonummer inte fanns registrerat? Är inte det någo som stannar i datan? Jävla idioti!

Vi som hade planerat Ullareds resan just utefter mitt utbetalningsdatum! Den 18 oktober, men nu när det ändrats utan att jag blivit informerad så blev det ju knas där också. Ord kan inte ens uttrycka hur arg jag är nu!
Tycker det är förjävligt irriterande hur människorka bete sig.. Vad förväntar dom sig av en arbetslös timvikarie..
Ju mer jag tänker efter så borde jag faktiskt ringa upp igen och säga presic som det är, fast jag undrar vad det skulle tjäna till.. Men det minsta man kan begära är iaf en ursäkt för att informationen inte nått ut?
Jag spinger som en dåre mellan mina jobb ochtar mig exakt alla timmar jag blir tilldelad. Det är två turer som jag har sagt ifrån, Malous dop och en tur under urkults helgen! Aldrig annars. Jag jobbar för att få mina pengar och jag jobbar mycket.. Så jag tycker verkigen att man kan få lite respons, som tillexempel att lönen blir utbetald den dag somär sagt!

Sånna här saker löser sig ju alltid men det är ändå så irriterande att det ganager sönder mig inifrån.. Respektlöst och som sagt, när det gäller inbetalningar är det helt annorlunda, jag skulle aldrig kunna svara att "jag kan bara inte betala den där räkningen, för den här månaden får jag inte lön det datum jag brukar få" Men vid utbetalningarna tycks det fungera utmärkt att bete sig på de viset!

Nä, jag måste ut och gå annars får jag krupp och fastnar i den här ilskan resten av mitt liv!

Hädan efter ska jag räkna med att inte få någon lön alls, då kanske man slipper bli besviken!

Ikväll ska jag förmodligen skutta av glädje till jobbet!


Mamma mu

Såg ett repotage om Mamma mu på tv. Jag läste mycket Mamma mu när jag var liten, en helt otrolig barn bok =) (läs den för Lovis Jessica) Blev så nostalgisk när jag såg böckerna att jag nästa kände vällingsmak i munnen... Haha
Den när Mamma mu städar var min favorit.



Jag sov jätte länge idag och presic som jag trodde hade jag en Jävulsk träningsvärk. Ringde och beklagade mig hos mamma, och det gör fortfarande skit ont :S vi tog en lätt prommis till kvantum och köpte skithus papper och Trocdero.
Kollade också på K-Rauta, en fejk ´balk som ´vi ska sätta där den gamla väggen suttit. Det kommer blir fint.
Ganska kallt ute nu iaf :P Men det är frisk luft och det älskar jag. Är mysigt att vara ute den här årstiden.

Imorgon har jag tvätt tid klockan sju.. Upp sex för vi måste tanka bilen :S som verkligen är krut  torr så jag vågar inte köra själv, skulle vi få soppa torsk så springer jag där ifrån.
Tänkte ta mig en Tur till Sophie och Isabell om dom är hemma också =) STOR HANDLA står på listan dessutom.

Fick ett vykort idag =) Från ramsele. Min moster hade skickat! Det är så roligt med post! Tack för det !

Nu ska vi se Idol, tycker egentlgen inte att det är så roligt, men Johan älskar det!
Ronja är på våg till Stockholm nu, hon ska se ColdPlay på globen morgon. Jag är avundsjuk. Inte för att jag gillar CodPlay med det är alltid roligt med konserter. =) Hoppas dom får det trevligt!

Puss och Kram

"I ditt ansikte"


Igår kollade jag på I ditt ansikte, Magnus Betnér komik program och jag skratte tills tårarna kom och fick ont i magen, de var så roligt. Har tyckt att hans huor varit lite för "hård" tidigare, men nu utmanar han sig själv genom att möta jus en publik han kitiserat så han har vuxit Haha, och Ja, Han är s´jukt rolig.
Han kommer tll Gävle den 1 oktober, och jag är super sugen på att gå. Tal till nationen heter hans turné =)

V har just kommit hem från Peter och Emma som bjöd på en underart god middag (Tack) vi surade, kollade lite tv och planerade. Nu är våran tripp till Ullared bokad och klar =)
Vi ska stanna till i Borås pådit vägen och gå på outlet där, som tydligen ska vara väldigt bra!
Vi ska sova i en lägenhet som ser rätt mysig ut och shoppa tills börsen blöder. Gäller at spara för det är mycket som sker i just Oktober. Men de är ju bara en ytterligare moivation till att jobba.
Lägenheten ligger alldeles brevid sjäv köpcentret så det ä ju perfekt.
Peter fick låna hans förädrars bil som är bensin snål och desutom har en tak box, så min vinterjacka hoppas jag hitta där =) Ser verkligen fram emot att komma bort lite, om så bara över en natt så är det alltid roligt.




Vår lägenhet i Ullared



Tränade med Johan ikväll, herre gud, han kör ganska hårt :S Jag har muskler som jag inte ens visste fanns och antar att jag knappt kommer kunna röra mig imorgon, men det var ganska kul iaf. =)

Känner en gnutta hemlängtan, eller som vanligt, inte hemlängtan, men längtan efter det gamla och längtan efter mina vänner. Dom flesta bor ju inte där men man ses som oftast hemma. Jag önskar Winnerbäck heen kund gå i repris, då levde jag på riktigt =)  Det är förmodligen en helg jag sent kommer glömma för det var så gemytligt och roligt  Haha..

Imorgon ska jag kanske jobba. Om inte så ska jag försöka komma över en jävla tvätt tid.. Den där tvätten gnager sönder min skalle =) Det är ett tdfördv utan dess like också :P Blää

Nu ska jag läsa min braiga bok, Tillsammans är man mindre ensam =)

Puss och kram !

P.S I love you!

Känns som helgen varit hur låååång som helst..
Vaknade på lördag morgon, gick om vanligt igenom denna återkommnde process när Johan ska försöka stryka skjortan, han kan verkligen inte ! !

Sen åkte vi till Kyrkan för att se Isabell döpas =) Det var ett dubbel dop, men väldigt fint, efter det ble det fika för alla gäster. Det var verkligen uppstyrt och fint gjort. Kul att få vara med.

Efter det hade Linus bokat bord åt alla på Olearys. För käk och fotboll.. sen hemåt, jaggick på brynja och jobbade medans det var undehållning här hemma. Hade väl skett lit trkiga saker medans jag inte var här.. Men vid tolv gick alla neråt mot kroen, Jag Johan och Jonas stannade här och åtden goda cassler salladen, mycket mysigare än att dricka sig full ;)

Söndagen blev rolig den med.. Vi gick och såg innebandy, där bland annat Anders och Linus spelade, dt var skit kul, domspelade mot ett gubb lag och skrek,blev arga på varandra och skrek ännu mera.. =)  Efter det var det jobb på listan, fyra timmar. Sen blev det filmmys. Anders och Carro vr här och vi såg P.S i ove you. Ganska bra film, men tragisk.
Igår var det mera jobb och idag med.

Dagarna rullar på fort och det är redan mitten av september :S Känns ibland som att tiden står stilla men då den inte gö det så springer den iväg istället :P Men jag är nöjd ändå.. Kommande helgen är det fult upp. Mammsen och syster kommer, Jessica Brorsson, och massa annat skoj.. Försöker få ihop så många timmar som möjligt på jobbet. Och det går ganska bra =) Som sagt, det rullar på UTAN PROBLEM!!!!! :)

Ska följa med Johan och träna klockan 17 sen är vi bjudna till Emma och Peter på middag, där vi förmodligen ska planera våran tripp till Ullared, ska bli spännande :P

Jag hr komitpå hur opratiskt det är med att ha e tvättstuga som man delar med alla i hela huset, det finns ALDRIG tvätt tid när någon av mig eller Johan har tid att tvätta :S Bir galen snart.. Dt blir alltid STROA lass med tvätt, och gissa om man drar dig för att tvätta då? - JA! Det är inte roligt..

Nu ska jag vila en stund.
Puss



Linus, Lars, Malou och Lina


Magns och Malou



Lilla Isabell



På Olearys



Linus och Kristin



Jonas, Lina och Lars

Städ och annat..

Det blev en kort dag, vaknade inte förns halv ett :S Var en evighet sen jag sov så länge..
Tog en prommis och gick hem föratt diska.. När Johan kom hem åkte vi för att träna.. Det var hur jobbigt som helst och han fck sig ett gott skratt. Men det var ganka roligt.. Han i kassan var hel knäpp så det roligaste var nästan att prata med honom. =)

Nu håller vi på att städa inför helgen, blir ganska mysigt. Vi har hyrt en film också.. PARANOID PARK, jag hoppas att den är bra.

Mitt första pass på fritids gården igår gick kanon bra, det var super roligt. pelade biljard, lekte DJ, wii och sålde godis.
En bra start på nytt jobb.


 




Imorgon ska jg dit igen hoppas det går bra då också.. Det är ju dessutom dop på dagen så det händer mycket just nu.. från inget till allt ;)

Caroline har gjort om min blogg igen :P tackar! Lite omväxling förnöjer!

Jag har dagdrömt om öland i flera dagar nu. Hur härligt vore det inte att åka dit en vecka-tio dagar..  Nästa sommar alltså. Ekerum camping, underbart ställe.. Det blir min semester nästa sommar om jag fortfarande drömmer då =)

Har förökt fått lillasysteratt söka skola här, gick bra tills vi insåg att det hon vill läsa inte finns här :S
Attans, för det hade ju varit på bra och kanon kul om hon bodde här :)



Ska hjälpa till lite med städningen nu!



Puss
 








Jobb =)

Det lönar sig att bekgala!? =) Jag fic mera jobb. Igår kväll, idag och flera turer nästa vecka.. Ur skönt!
Har nyss kommit hem från en ganska stressig dag. Börjar jobba igen på fritidsgården klockan 18, men jag njuter mer av detta än att bara sitta hemma och göra ingenting..

Imorgon är jag iaf ledig, ska städa har hemma eftersom Johan bjudit hem folk efter dopet på lördag. Då vi också ska till O´learys och se nån fotbollsmatch :S Det blir skert roligt. Jag jobbar mellan 19 och 23 men resten av tiden kan jag va me ;)

Igår läste jag ut den efterängtade SÅ DUMT av Mia Törnblom, enligt mig var den överskattad, säkert bra för vissa. Men jag skulle inte välja att läsa om den direkt, så den åker i Jessicas händer nu.
Jag kastr mig in i en ny =) "TILLSAMMANS ÄR MAN MINDRE ENSAM" av ANNA GAVALDA..
Den ska enligt Hanna vara en riktig dröm bok så jag längtar tlls ikväll när jag får ge mig i kast =) Läser som en galning nu, så mycket jag hinner, ett utmärkt sömnmedel desstom..



Har kikat lite på jotex och hittat jätte fina saker jag skulle vilja ha, bland annat två tavlor men jag har en elefant på stan först som sa hem.. Jätte fin.Jag hittade den på en inredningsbutik när Jessica här, blev förälskad på en gång =)
Nu ska jag se City Akuten lagomt innan Johan komme hem!

Puss och Kram

Semester från semestern..

Jag vill verklien jobba nu, dör av tristess.. Johan jobbar från sju till mogonen, kommer hem fyra, käkar, åker på jobb igen och kommer hem vi 22  :(  Promenader, stads span och städ här hemma har verkligen blivit långsmt de också :P 
Men idag har jag fått några fler turer, och ska dessutom ringa vikarieförmedlingen inom förskolan och fråga om det finns några timmar man kan skrapa åt sig där.. Hur lyxig det än kan låta att vara hemma och sova, är det förbannat långtråkigt och ännu mra tist med kontouttag :S En semester från den här "semestern" skulle inte sitta fel.. 

Igår när jag kom hem från Bollan och Rebecca hade jag fått ett paket på posten, ett hemskapat :) Hade glömt hr kul det faktiskt är att få post =) Det var från min kusin Jessica, innehållet var en bok, titeln oklar ;) men tänt vad post kan pigga upp i en mörk och regning kväll :) Nu ska jag sätta mig och skriva brev bara för det.. (mamma du skickar aldrig nu för tiden, börja med det igen) ! 

Vi var till Johans syster dotter och beställde julklappar ur hennes jultidning, blev lite mer än vi tänkt oss men vi tog Sara två steg högre upp i premie listan iaf  =)  Sen hängde vi hemma hos dom i deras nya MONSTER soffa som är sjukt härlig och hur stor som helst.. Dom har fått riktigt fint hemma med nya möbler, nytt kök och annat fint :) Sen hälsae vi på Johans pappa och handlade innan hemfärd. 

Idag är ju en ny dag, och jag måste hitta på nått drastiskt att göra.. Bli lite kreativ i skrivandet!

Puss



 

Lång lista



Så här kände vi oss igår. :)


En helt knockad söndag där absolut ingenting blev gjort..
Så dagens lista blev lång.

*Disk (mängder av disk)
*Damsuga (verkligen nödvändigt)
*Skura golvet (ännu mera nödvändigt)
*Städa i garderoben...
*Sortera soporna (bläää)
*Maila Arbetsförmedlingen
*Räkna timmar på jobbet..
*o.s.v

Men det börjar ta sig lite iaf.. Har plockat och donat lite. Ser utatt bli en ganska lång vecka. Jag har nget job förns på torsdag och Johan jobbar extra iprincp varje kväll denna vecka, men jag ska nog se till att fördriva tiden på något vis. =)
Helgerna är som vanligt fullpropppade, dop,jobb, besök, närmast kommer Mamma och syster hit, det ska bli kul.

Nu ska jag fortsätta här hemma, tänk vad trist vardagen bli när man haft en hel helg full med intyck, nya människor och annat skoj... :P



Helgen som den varit :)

Fredagen var urkul.. Vi käkade här hemma, drack gott, skvallrade, dansade och tjoade.. Sen raggade vi upp Jonas och gick hem till Anders där grabbsen befann sig.. Där fortsatte festen, med gitar hero, balkong häng och annat skoj..

Lördagsmorgonen var midre roligt, men så är det ju som oftast dagen efter men man får bita i det sura äpplet, kruxet var ju att 25 års fest på heart break stog på den dagens lista :P Men det gick ju bra ändå..Det blev en minst lika lyckad kväll, med mingel, drinkar, grekisk mat. sång och dans. Täffade jätte myke trevliga människor. Förfesen var hos Carro inne i stan. Bilder säger mer än tusen ord...


FREDAGEN 5/9


Lovisa hemma hos oss :O)



Carro och jag.


Middag hemma.
Rebecca, Lovisa, Caroline

Hemma hos Anders. Jonas, Lovisa och Linus


Johan, Rebecca och Jonas


Linus och Anders


Jonas, Anders, Caroline och Rebecca

LÖRDAGEN 6/9

Ingrid hemma hos Caroline


Carro


Hemma hos Caroline innan vi åkte tll Heart Break


Mingel i form av "frågesport" =) Rikke, Johan och Carro


Johan ville verkligen vinna men kunde inte förstå vad KOMBO betyder :P


Hanna kämpade på bra också :P


Buffé dax.


Jens och Magnus.

Erik och Johan


Matte och Magnus


Födesedagsbarnen :)

En överlycklig Mattias.


Johan och Patrik.


Fredde och Anders



Vi avslutade kvällen med Hanna och Fredde om sällskap på vägen :)

Jag har haft hur roligt som helst hela helgen och nu är det färdigt för ett tag.. En hel söndagsvila står på schemat och Johan sover som en stock än, klockan är fem på dagen :) Ikväll ska jag se Ensam mamma söker och bara knalla runt i mys dress och dra mig.. Imorgon är det måndag och vardagen tillbaka.. Ganska skönt på ett vis.

Tack! Puss

Bad moon rising..

Nu är jag redo för fest. Poppar Best Of Creedence Clearwater Revival och njuter :) Det faktiskt kul att göra sig iordning när man verkligen känner för det.. Johan har nyss kommit hem och ska stryka en skjorta och trots Johannas snabb kurs går det inte så bra =)

Nu ska jag snart skicka iväg honom, han får bli mina vänners taxi för en stund :P Sen ska jag ta mig ett glas vin och koppla av lite..

Bilder kommer senare..

(Tack för att du väckte mig mamma, jag höll på missa tvätt tiden) =)

Puss och Kram

Stök, bök och bränd gröt..

Igår blev en lun kväll, Johan målade dörrarna. Garderobsdörren blev helt super dåligt och han svor och blev vansinnig, så den ska målas om :S Jag såg Idol, slappade och läste min goda bok :)
Har handlat nför imorgon också.. Tur att jag ledig för här behövs verkligen städas.. Som alltid men det är ju som roligt att det ser fint ut när det kommer folk iaf.
Fick lite avocadotips av Ronja också som jag prova, tror det blir mumma :P 
Idag har jag jobbat och tro mig, min start på dagen blev inge vidare.. Brände gröten på spisen, all mjölk och gegg var överallt utom i grytan, brandlarmet gick och det blev kaos.. men det löste sig ju tillslut.
Klockan 17 ska jag ner och äta middag på Brynjan och ha ett sista personal möte innan vi ppnar fritidsgården. Den är mycket större än jag trodde och det kommer nog bli tuffare än vad jag föreställt mig men jag hålle tummarna för mig själv och hoppas på de bästa..

Nu är det City Akuten på trean, jag fikar mandel kubb och dricker saft. Vi har haft hur mycket "banan flugor" som helst i köket i ett par dagar nu.. Fick tips av min moster.. En del vatten, äppelidervinäger och några droppar diskmedlel. Tro det eller ej men en hel del av flgorna låg i glaset i morse =)

Mötte vår granne i tvättstugan idag också.. Hon har en liten bäbis på åta veckor som är född för tiden så han är verkligen hur liten som helst :S Men sötså klart.. Vi har faktiskt jätte trevliga grannar här..
Den andra grannen har nyrenoverat hans lägenhet också.. Skit snyggt är det. Det är en två så avundsjukan kryper sig fram..

Imorgon kommer Linus hem från Göteborg, det är en av Johans bästa vänner. Han är hur rolig som helst, förutom då han snackar skit :P haha.. Ronja hajjar!? Men det ska bi kul att han kommer. Han är ju dessutom kock så jag ho´ppas han styr upp en god frulle här på lördag =) Annarsblir det antagligen tjejerna som står för den ? :) Haha

Fick mer jobb idag också, några turer nästa vecka. Känns skönt. Pratade med chefen idag som lite lätt nämnde eller i princip frågade hur det såg ut för mig fram över, när vissa blir mamma ledig, sjukskriven och dylikt, jag svarade så klart att jag jobbar så mycket jag kan utöver dom timmar jag har på Brynjan.. Undra vad hon menade med frågan? Jag hoppas iaf på mer jobb, kanske en egen rad om jag har riktigt tur.. Men man ska inte hoppas på för mycket heller.


Jag börjar längta till jul (ja, redan) :) Haha..  SItter och planerar i huvudetmen det går inte ihop.. FÅr fortsätta fundera på det ett tag =)


"Den som är rädd, tar mer än ger" Svenska Akademin!
Puss och Kram

Funderingar..

Funderar på vart tiden tagit vägen, en vild gissning är jag gått förbi den? Hunnit i fatt den och tappat den igen..
Men jag trivs just nu, i tiden som är, helt utmärkt och underbart. Saker och ting löser sig, undan för undan..
 Famtiden är ju fortfarande ovetande men det löser sig också :P undan för undan..
Plugg, jobb, fritid.. Jag har hittat hem i Gävle nu. Börjar få bukt på människorna här.. Sa att jag skulle ge det ett försök tills efter sommaren, nu är det redan september och mitt enfaldiga besult är att jag blir kvar här... Så länge som vi vill bo här så klart, andra planer har ju funnnits i vår planering men det får helt enkelt vänta. Ska bli skönt att slå sig till ro.
Bara vi hittar den rätta braiga lägenheten där vi får plats, så är allt bra igen, är trött på att leva i kartonger och väskor nu, har ju gjort det sen jag var 15 år, snart 7 år alltså :S tiden som sagt, den springer iväg...
Men vilken tid jag än söker efter vet jag att den här tiden är den bästa. Har nog aldrig i hela mitt liv mått så här bra..
Inte bara pågrund av Johan heller utan det känns som att jag verkligen har fått bukt över så mycket funderingar och att jag aktiskt vågat släppa taget o det som inte går att förändra. Jag börjar uppskatta det jag har mer, och grämer mig intelika mycket över det jag inte har, och det som gått förlorat bryr jag mig faktiskt inte så mycket om..


Nu är tiden 2008, snart 2009 och jag har sjukt mycket att se framemot, det har jag haft hela sommaren och det bara fortsätter, det blir som lättare att vara mitt i en vardag om man vet att man har saker framför sig som är roliga.

I helgen drar jag ett sista race, innan lugnet och massa jobb, chapill hill i bakfickan och mina nya gula höstiga strumpbyxor =)

Puss och kram


Semester planering, telefoni och brudkväll...

Jobbet var ganska trist idag, fick jobba ensa ganska länge för det var många som skulle på möten, fick vara ensam ett tag, fifflade med ett strykjärn och rätt vad det var fick jag det VERKLIGEN HETA vattnet i strykjärnet på foten varpå reaktionen blev att jag tappade srykjärnet i golvet och det blev ett jack :( Men det är sånt om kan hända.

När jag slutat ringde Johan och berättar att det gått snett på jobbet i söderhamn, han måste jobba över, inga dörra målade ikväll :) Jag fic ta hans nyklar och sitta på gymmet och passa, han skulle ju egentligen jobba där, men kunde inte, så vad gör man? Spännande tänkte jag, kanske finns det lite ögongodis på ett gym :) Haha, men ack så fel jag hade, bara gamla gubbar. Tur att jag har en snygging hemma att vila ögonen på.

Imorgon är jag äntligen ledig :) Ska sov ut sen ska jag ner på biblioteket och kopiera lite papper som ja sen ska lämna till arbetsförmedlingen, så ja, jag måste dit igen. Skit.

På fredag har jag kört ut Johan, jag ska ha tjej middag här hemma är det tänkt :) Behöver lite sånt när jag nästan bara träffar Johans killkompisar annars :) Inget fel med det men... ;) Lördag är det 25 års fest på heart break, jag ska till Carro innan och tar sällis med henne.. Möterväl upp dom andra på plats. De blir grabbfritt fstande i helgen, men dock lungt för min del.

Vi har fått vår hem telefon också så det är ju kul.
Igår satt jag och Johan och kollae på Modos hemsida, och om allt går som det ska åker vi på en liten semester till Övik i slutet på oktober, med mys och hockey hos Ronja och Andreas. Modo möter nämligen Brynäs där på tisdagen :) . Är ju ett tag kvar, men jag gillar ju att planera.. Plus att det är något att se fram emot och som ger motivation attt sätta in mer pengar på sparkontot :P haha..

Nu ska jag skriva en meny tills på fredag ;) kan lova att avocado ingår, det är numera mitt favorit intag. :)

Puss och kram

Trött mössa.

Jag var så otroligt trött imorse när vi skulle upp :S Blä vad jag inte tycker om dom mornarna.. Tycker ändå att jag blivit lite mindre morgon trött n på slutet, men idag var det raka motsatsen. Piggnade till efter en stund...
Jobbade med Linda idag och vi disskuterade renovering febrilt under dagen, hon håller nämligen också på att rusta hennes lägenhet. Skillnaden är ju att hon ska bo kvar hos henne så för henne är det lite roligare :) Vi ska ju sälja den här så det känns som att vi mest gör de för att få ut så mycket pengar som möjligt.. Men satan vilken tid allt ska ta!?
Nu ska vi måla dörrar ikväll :S Johan har redan gjort det en gång, men ytan blev blank och det lyser igenom en grå nyans så det blev inte så bra.. Men jag skulle kunna tänka mig ett annat sätt att spendera måndagskvällen på än att måla, men det måste ju göras..

Iaf så hade vi värsta mys kvällen igår :D Jag hade justrätt också. Så dumt var det som låg i paketet *läser som en galning* och Johan blev jätte glad för SVENSK MAFFIA, han läste lite igår och berättar eftersom om dom olika kriminella gängen, är inte så intresserad men det är ju kul om han kan fatta tycke för läsning :)  

Jag skulle iaf sätta i kontakten till fönsterlampan igår då det bara blixtrade i väggen och hela kontakten var trasig, fick ingen ström i mig (är livrädd för dylikt) men all ström försvann i lägenheten.. Tillslut fick vi igång det mesta men Ugnen och micron var paj :S vi fifflade och trixade och inget fungerade.. Efter en stund när vi låtit det vara börjar micron att gå och lamporna i ugnen lysa.. Hel skumt. Irriterande.

Nu ska jag iaf fixa lite mer här hemma och föbereda en middag..

Ha det bra! ¨


 

RSS 2.0