Dagen..

 


Det var en ganska tuff natt. Två blöjbyten, två matningar och en väldans massa tårar. Det märks väldigt väl att det är hennes un som spökar. Stackarn! Jag tycker det känns ok ändå, så länge jag vet vad som är fel känns det ok. Även om det är jobbigt att inte få sova. 

Vi hade lite extra mys i morse och drog oss lite längre än vanligt. Sen hämtade vi C&F och åkte mot Folkan. Där åt vi våfflor, spelade spel, lekte, och framför allt gjorde vi monster. Det var skit kul och jag fick verkligen fart på mina sen läge bortglömda pyssel fingrar.. Limpistolen gick varm i mina händer och penslarna gjorde ett och annat drag. Jag fick bira mig i läppen när Theo ville göra, eller bestämma vart och hur ;) Haha.. 

Vi var där ett par timmar sen åkte vi hem. Felicia har så bra hand om Thilde. Jag hann fixa massor här hemma. Få upp en hylla på väggen, sätta upp gardiner och stång på barnens rum, bädda rent i alla barns sängar, röjde i köket. Fanny kom förbi och hämtade Trollet. Det var med en väldans fart som han kastade in skidorna i hennes blixten bil :) 

Jag körde hem som störra för ett tag sen och nu är det bara jag och Thilde. 



Hon bjuder på en del skratt mellan varven, Men hon har ont och jag har skickat med storebror den flytande alvedonen (HUR TÄNKTE JAG DÄR?) Det funkade super inatt att stryka på det på hennes käke. Aja, det löser sig. Theo klär sig själv numera. Även om det blir tokigt ibland. Han är duktig. Och så klart ska det packas i blixten väskan, blixten ryggsäcken, och blixten nessesären. Det vore ju katastor att göra annat.. 




Det går inte att förneka att det blir MYCKET tid över när ena ongen är på "semester" men nu är klockan 19.42 och jag längtar ihjäl mig. :) Hade nyss video samtal med en liten kille som också hade lite hemlängtan <3 men jag gissar att skoter, fiske och grillning imorgon kommer få honom på andra tankar :) Han fick se mig en stund men mest var det Thilde han ville se över mobilen :) 

Från det ena till det andra så längtar jag verkligen efter Oliver som bor i Sandras mage. Gissa att det finns någon som längtar mer då det bara är fem veckor kvar och graviditeten gör sitt ;) Men ändå, dels ska det bli kul med en bebis (då har vi två) Thilde kommer med ens bli stor när han kommer dock Haha.. Men också kul att ha någon att hänga med om dagarna.. Blir fort knäpp av att vara hemma med en treåring som enda kommunikations kanal ;) 

Jag hoppas på sol imorgon för då ska jag och Thilde ut på morgon prommis, det är sånt jag inte tar mig tid annars. Och efter 14 ska vi hälsa på farmor. 
Idag blev det bestämt att jag börjar jobba en dag i veckan från och med nästa vecka! Härligt. 
Det har skjutits på tiden då vi varit sjuka och annat, men nästa vecka. Då! 

Nu ska jag tända ljus i badrummet och ta ett (långt, vågar jag skriva långt?) långt (om damen tillåter) härligt bad. Hänga tvätt och sen sova.. Ja om inte tänderna tänker bråka inatt. 
Förutom att hon har ont blir det bökigt i rumpan för hon skiter omåttliga mängder och ofta :/ tacka vet jag Bepanthen. 

Nää till badet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0