Bilbana eller slalom ;) ?


Under tiden Theo är hemma kunde jag tänka mig miljoner saker som behövdes göras.. Men när han åkt kom jag inte på något. Det var alldeles för tyst och tomt hemma. Jag kollade upp lite av händelser i Timrå kommande tid, teater, bio och julfest :) Folketshus i Söråker är grymma på att annordna saker.


Och så har jag gjort upp en planering inför November månad, ett bröd i veckan som ska bakas och vecko meny för att underlätta..

Efter det gjorde jag det sista jag borde gjort. Varför inte bara passa på att göra dom måsten medans Theo ändå inte är hemma? Nää.. Det föll inte i smaken så jag åkte iväg och köpte mig nya örhängen.. TIO KRONOR STYCK!




Det kallar jag fynd.

Johan har kommit hem. Vi har kollat julklappar på nätet och hittat en bilbana och tvättmaskin som Theo ska få.
Jag är tveksam på bilbanan, dyr och från 8 år? Känslan av att den är mer till pappan smyger sig på ;) men men..
Han blir hur som helst överlycklig för det är vad han önskat sig. Jag hade hellre köpt slalomskidor och en sele att träna det med.. Men å andra sidan vet jag ju inte hur pass mycket jag kommer åka denna vinter och Johan vill inte träna med honom då han inte åkt så mycket själv.. Vi får se om vi kanske väntar ett år till. Skridskorna är inhandlade och isbanan på dagis ska nyttjas detta år. Egon och Embla vill nog hänga med :) Theo har fått min gamla Jofa Hjälm som jag hade när jag var liten ;) Hur det ska gå återstår att se. Det är ju skit svårt att åka skridskor..

Vi ska beställa hem mat och kolla xfactor ikväll. SKÖNT!
 
Ha en fin kväll.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0