Uppdatering



Theo vill få mig att tro att han skulle kunna/våga sladda med Lukas fyrhjuling ;) Haha..
 
 


(Bild lånad av Emma)
 
 
 
 


Film nörden med vacker skönsång.
 
 
 
 

Sjungande fisk :)
 


 
 
Fiska med pappa är en höjdare.
 
 
 
Ikväll har pappa varit här. Lekt med Theo och ätit middag, pölsa och potatis med kladdkaka till efterrätt. Han bar tack och lov ner tvättkorgen i tvättstugan. Och hjälpte mig upp med jultomten för jag och T har sakta med säkert gjort lite jul här hemma. Tidigt kan man tycka, men jag vill vara "klar".
 
Ikväll slappar vi bara i soffan. Men det känns skönt att "bara" ha gardinerna kvar. Julgranen får bli Johans ansvar i år. I övrigt händer inte mycket. Det är otroligt frustrerande att gå hemma. Att inte kunna ta sig för allt jag skulle önska. Men det funkar. Vissa dagar är bättre än andra. Vetskapen om att Johan kommer vara hemma en månad från och med 13 dec känns bra.
 
Imorgon ska vi till farmor och äta plättar. Men först ska trollet på maskeraddisco på dagis och jag ska vara hemma och ja.. hmmm.. förmodlingen inte göra något.
 
Nu drar ramsan igång.. "jag vill inte gå å lägga mig" haha.. börjar kunna den svängen ganska bra nu. Theo håller upp sina fem fingrar och säger "Så här länge vill jag inte gå och lägga mig" hmm.. nänä..
 
Ha en fin kväll.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0