Sleep.

Fy va less jag är på dagarna nu. Tycker alla dagar ser likadan ut.
Magen är ivägen och idag har min höft låst sig två gånger. Det gör så in i helvetes ont.
Ikväll har jag haft Sandra på besök, hon har färgat mitt hår. Tusen tack för hjälpen <3
Jag ska strax sova. För att sen vakna och börja en ny dag. Det mest spektakulära som sker imorgon är besök hos barnmorskan och sjukgymnasten, denna gång bara för en koll av bäcknet. Igen. Är det 8:de gången dom kollar den där förskjutningen och det ser likadant ut varje gång..
FRUSTRERANDE!
 
Idag tänkte jag till och med att det skulle kunnat varit kul att träna. Då är jag less. Om jag till och med överväger att gå till gymmet. I friskt tillstånd skulle den tanken aldrig slå mig, gym är inte min grej. Men simma? Ja det skulle jag gjort.. A, drömma kan man ju göra. Idag är jag glad om jag tar mig ner till tvättstugan och upp igen.
Men, jo, vissa dagar är bättre än andra.
 
Vi var till farmor idag och Theo käkade plättar :) Hon hade två leksakskataloger som dom satt länge tillsammans och kollade i och när jag sa att vi skulle åka hem satte Theo tjursidan till. Han hade nog kunnat sitta med farmor i flera timmar till och kollat leksaker haha :)
 
Nä, det skulle va rätt gott och få föda barn och bli frisk igen, få tillbaka normala värden och kunna gå i trappor utan tusen knivhugg. Fem veckor känns som en evghet och bara tanken på att det kan bli 7 veckor känns vidrig. Kom igen, 7 veckor!!! Det går inte.
 
Aja, jag får väl fortsätta roa mig med SD´s dumma youtube klipp och drömma om vad jag ska göra när jag är färdig. Mysa med en fin bebis och uppleva livet som 2 barns mamma. Det blir häftigt!
Det finns inget ont som inte har något gott med sig.
 
Sov sött!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0