Helgen.

 
 
 


Det har varit en bra helg. Vi har vilat och tagit det ganska lungt. Fredagskvällen spenderades i soffan, x factor och jag surade mig till sömns för att Malcolm åkte ut. Lördag åkte vi mot Örbäck där vi var bjudna på härlig tre rätters meny. 




Iphoneungarna ;) 







Helt makalöst god mat. Jag trodde jag skulle tippa av stolen. Jag trodde innan om jag ska vara ärlig att jag hade höga förväntningar eftersom jag vet att Emma är riktigt duktig på att laga mat. Men hon hon toppade höjden med råge. Fy satan va gott ALLT var. Till och med efterrätten som var panacotta (vilket jag inte annars är super förtjust i) var så där "sjuktgodattjagintekanslutaätatrotsattjagärsåmättattjagspricker".



Martin hade ett finger med i tillagningen, utan större katastrof :P 



Fina fina Emma. 



Grabbarna grus. 

Jag knäppte lite kort. Sandra, Henke och William var ju där också, men vid det laget hade kameran hamnat på hyllan :/ Min kropp protesterade i vanlig ordning men jag kan heller inte förneka att det märks att det närmar sig. Vi fick avsluta kvällen redan 21 och åka hem. Och jag slocknade som en björn vid första andetaget efter att ha lagt mig ner. 

Idag har vi bara fixat hemma. Jag har skruvat ihop skötbordet. Det mesta är nu klart. 
Vi var till grannarna och fikade lite. Johan och Mattias surrade framtida jobb. Barnen lekte. 
Jag och Anna pratade hästar? Hahah.. otippat. 

Jag vilade en stund på eftermiddagen innan Fanny och Pontus kom. Så åkte Johan :/ Vi andra kollade solsidan. Theo somnade. Och nu sitter jag här. Med sammandragningar och funderar på hur/om jag orkar ta mig till sängen? 

Det är mycket jag vill göra i veckan. Jag vill rensa Theos rum innan jul. Skänka prylar till Etiopien innan nya julklappar invarderar rummet och snart går sönder det med.. ;) Vi får se hur det blir med det. Men ett måste är iaf att slå in julklappar för i hlegn går leveransen med klappar till Gävle. Nästa helg går den till Ramsele och efter det är det färdig åkt. Ev slutprovet. Ev. Men det är läge att vara hemma känns det som. 

Jag har skaffat mig ett par riktigt sköna tjocksockar som jag numera bor i. Helt fantastiska med sockeplast från ICA maxi. Theo tjatar om sin legokalender, Jag har lagt undan den och tänker att han ska "glömma" den men icke. 
 
BB väskan ska packas (igen) och nu ska jag sova.. 
 
Ha de gott. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0