Svajjig dag..



Den här dagen har svajjat mer än andra. Vi tvätväde på väg mot traktor museét då jag fick nys om en auktion i Lunde. Det fanns masor av fina möbler och annat. Dessvärre var ju inte turen med varken mig eller Johan, inget av det vi ropade på fick vi. Sjuka överpriser enligt oss.. Eller så var vi dumsnåla. Men hoppas kärringarna får nytta av deras "fynd".. Åhh!!


I frustration åkte vi till Birsta. Jag inhandlade lite nya kläder från HM som jag faktiskt kommer i. Men ja, det blev sånna byxor med fula plösar som täcker magen. Men jag kan inte förneka att dom var otroligt sköna. Två par tröjor från monster rean som även dom kommer bli bra under amningsperioden. Lunch på tacobar blev det. Ingen höjdare det heller.

Men vi träffade på Anna och Anderas och dom verkade vara på att hänga på stranden imorgon :)
Vädret ser ju lovande ut iaf :)










Med några rabatt kuponger knallade jag in på Kappahl och kollade in deras Newbie kollektion. Sjukt fina barnkläder och det mesta väldigt neutralt. Nu sa dom till oss att vi väntar en flicka denna gång, men det är ju aldrig någon dom kan garantera men ni ska tro att det rycker i dom "söta rosa fingrarna". Blev ett neutralt set med gratis Body :) Verkar vara toppen kläder, vi får se.
 
Nu är vi hemma. Johan sover. Jag Theo och Harry kollar på Animal Planet, häftiga djur det finns. Trollet mumsar sin Tom&Jerry påse, han fick ju nys om att det var Lördag. Och jag ska snart ner i min städade ganska fina tvättstuga och grejja..
 
Men tårarna ligger och trycker.. Det lixom bränner. Är så arg. Inser att den här graviditeten som jag tidigare skrev inte liknar den första på något vis och att det faktiskt är ganska jobbigt att vara gravid. Jag har som aldrig fattat den grejjen. Tyckte det var mycket gnäll av andra innan.. Men nu vet jag att jag ska vara tyst framöver. Jag hade tur när Theo skulle komma. Nästa helg har jag bokat en tältplats. 4 nätter på Urkult. Theo och Johan skulle med var tanken. Festival, eldnatt, campingliv och skitiga fötter. Som jag längtat. Ja jag har faktiskt längtat efter att kunna ta med mig Theo, att kunna uppleva Urkult med barn, som förälder. Tvivlar inte en sekund på att det är minst lika roligt och givande som utan barn. Men min kropp skiker NEJ och mitt hjärta skriker JA.. Inser att det inte är läge att göra detta i år. Men jag drar mig för att avboka, väntar in i det sista.. Inbillar mig att det ska bli bättre, att saker ska bli mer lättsamt. Men barnmorskan, hon den vise menar att det inte är någon bra idé, att det inte kommer bli bättre. Hon menar att jag borde måla upp ett svart moln typ, och blir det bättre än det förställda molnet ska jag vara glad.. Men att campa och gå på festival tycker hon är att ta sig vatten över huvudet. Skit på dig har jag lust att svara på hennes sms, men vet ju att hon nog har rätt och att  jag bestämmer själv. Det känns bara skönare att någon annan talar om vad som är det bästa.
 
Ha de gott..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0