Midjemåttet och svällda fötter.. :/

Fullständig skit dag.
 
Jag har ont i hela kroppen. Är på världelöst humör och framför allt fetast av allt och alla då jag inte kommer i några kläder alls.
 
Dessutom tycker jag det känns ONÖDIGT att köpa kassa gravidkläder med fula "plösar" som ska täcka magen. Ska ge det en chans och prova iaf men jag tvivlar på att det är något som kommer falla i smaken. Skit!
 
Håller humöret upp och laddar för att åka till traktor musset i mina slitna fula leggings. Theo har feber, men det märks knappt. Men vi hoppar över badet idag som jag tänkt.
 
Att förra graviditeten var busenkel kan jag lätt påstå, den här gången är det fullständigt skit jobbigt! Jag svävade på moln och njöt till fullo sist. Nu värker det på alla möjliga stället, illamående (även om det blivit bättre) och jaa.. jag skulle kunna gnälla i en evighet just nu så jag ska ta och vara tyst. Är glad att jag iaf gått halva tiden och snart får ta del av det fina med detta. För just nu är det inte så fint kring mig och den där skinande glorian som jag tycker mig se på dom flesta havande kvinnor exiterar INTE kring mig iaf.
 
A nu ska jag ta min onda och klumpiga kropp och göra något av denna dag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0