Längtan..

Det har varit en bra dag. Strålande sol.
Vi startade på toys a rus. Theo kom ut med ett stort lego paket, Blixten lego så klart som han fick av "Mopparn", jag tänker inte nämna vad prislappen var men jag säga så mycket som att jag aldrig skulle köpt det själv. Det går inte ihop för mig att det ska vara så förbannat dyrt med barnleksaker.
Sen åkte vi till Farmor och åt lunch, rostbiff och potatissallad. Jag och Syrran installerade hennes nya skrivare och Theo lekte med dom nya prylarna så klart.
Fanny kom och umgicks med oss en stund ikväll och då kom även min morbror och hans arbetskamrat på besök :) det blev en överraskning, dom jobbar tydligen i Indal :)
Nu har Theo somnat. Imorgon ska jag möta upp Maud och jobbJohan på Ikea för att handla till jobbet, efter det är besiktning :S håll tummarna för Johans bil nu. Jag är tveksam.
På kvällen ska jag bara vara. Familjen är då fulländad. Vi längtar efter pappan i huset. Jag hoppas det blir lika fint väder i helgen. Jag har lyckats övertala Johan att följa med till Birsta för att se Ulrik Munther spela. Jag gillar honom. Johan tror att det kommer vara massa 14 åringar och jag där ;) Må så vara..
Vi ska till tippen med skräp och fixa med lite här hemma.
Ha en fin kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0