Viktlös! ;) in My as.

Spenderar tid i badet. Gött och vara "viktlös" en stund. Mamma har hämtat hem Theo så nu inväntar vi bara Johan. Jag träffade Sandra idag, hennes mage växer den å ;) fick ett paket med en receptbok och en skit snygg ram med plats för två bilder! Tusen tack fina du!
Hemma i postlådan låg ett charmigt julkort från Tjernbergs. Det är kul när det ligger annat än räkningar där. Jag har packat och gjort klart för en helg i R. Kajsa kavat och julmys.

Less så in i bänken på kroppen, värken och väntan.. 13 dagar kvar till BF och 27 dagar kvar till eventuell igångsättning. Räkna inte, tänk på annat får jag höra. Mm prova själv!

Har iaf bestämt att jag ska vara med på jobbets julbord om inget hänt. De är förlagt i Kramfors så jag behöver inte åk ända till jobbet isf. Vi får väl se vad som händer. Barnmorskan är sjuk och ställde in träffen igår, fick ny tid den 13, tänk om det finns en högre makt, kalla det Gud eller vad ni vill som gör att jag slipper den träffen, att det redan är gjort då :) haha desperat, en aning!

Ska ta några djupa andetag innan jag skumpar upp ur vattnet och kånkar mig till soffan för att inta viloläge.

Ha en bra kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0